עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by lpp.phpme,

לא מצאתי איזה פורום מודינג(תעבירו את הנושא בבקשה אם קיים) ואני פשוט אתחיל את הנושא מהסוף להתחלה: לאחותי יש נטבוק מחברת hasee שאני לא יודע את הדגם אבל המסך שלה הוא מסך בגודל 10 אינץ' וזה נטבוק די נפוץ של החברה. מה שקרה לפני כמה ימים היא הפילה את הנטבוק שלה והמסך נשבר. בבירורים שהיא עשתה נאמר לה שהתיקון הוא בעלות של כ-1000 שקל שלמבינים עניין בנטבוקים בתוספת של עוד כמה מאות שקלים מקבלים את אותו הנטבוק וזה מה שאחותי הולכת לעשות - לקנות מחשב חדש. עכשיו, אני חשבתי שאם היא קונה מחשב חדש אז אפשר לקחת את המחשב השבור ולשדרג אותו טיפה: להשים מסך מגע כמו שראיתי במספר סרטונים ביוטיוב אבל השאלה שלי היא איפה אני יכול למצוא מסך מגע שמתאים למחשב וכמו כן - גם לשדרג את הזכרון, להעלות את הגו…

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  2. Started by Mike_Shinoda,

שלום, אני מעוניין במפרט למחשב נייד לעבודה משרדית בתקציב של עד 1800 ש"ח. להלן התשובות לשאלון של הפורום: 1. מה התקציב המקסימאלי? כרגע עד 1800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש משהו שממש שווה לחרוג בשבילו תגידו אבל התקציב בעיקרון נע בין 1400 ל-1800 ש"ח ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? שוב עדיף לא לחרוג אבל אם יש משהו שווה אז אתם מוזמנים להציע 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ומולטימדיה בעיקר לא משהו מיוחד די בסיסי. המחשב מחליף מחשב ישן מאד ששימש לעבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין שימושים מיוחדים ב) במידה וה…

• 2 תגובות
    • 905 צפיות
  3. Started by gman_il,

שלום. אז מה כדאי? לקנות DESKTOP מורכב או להרכיב. אומנם DESKTOP הוא יקר בהרבה אבל נראה לי שיותר אמין , אין סיכוי שיהיו התנגשיות חומרה וכאלה. תודה.

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  4. Started by edensade,

שלום לכולם, אשמח לעזרתכם... בקרוב אני נוסע ללימודים בארה"ב ואני זקוק למחשב נייד ללימודים וגם שיאפשר לי לשחק בFLIGHT SIMULATOR (אני יודע שזה לא המצב האולטימטיבי אבל זה מה יש ) שמתי לב שבארה"ב המפרטים קצת שונים מאלה שבארץ אשמח להסבר גם על זה.. בקיצור הינה הדרישות שלי מעבד: I5 לפחות - בקיצור אתם יודעים את העבודה.. מסך: 15.6 אינץ רצוי שיהיה FULL HD בעדיפות אפילו שלא יהיה טאץ' כרטיס מסך: משהו סביר שיוכל להריץ FLIGHT SIMULATOR בצורה טובה זיכרון RAM: 8 ג'יגה מינימום זיכרון: עדיפות ל1 TARA משקל: אני לא חושב שאזיז אותו יותר מידי אבל רצוי שיהיה במשקל סביר אשמח אם תמליצו לי מאיזה חנויות אפשר לקנות ארה"ב בעיקרון אני אהיה בFL אבל בארה"ב אפשר לעשות משלוחים והכל אז לא בעיה ... תודה לעוז…

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום חברים, אני מעוניין לקנות מחשב ללטלוויזיה HD בסלון בתקציב של פלוס מינוס 3000, אפשר לחרוג קצת אם זה באמת שווה את זה. המחשב ישמש בעיקר לצפייה בסרטים, אינטרנט ומשחקים, רצוי שהוא יהיה במארז יפה ושקט אבל לא אם התוספת עלות היא מטורפת. אין צורך בציוד הקפי, כונן קשיח או כרטיס טלוויזיה, אני לא בטוח אם זה סטנרדרט היום אבל תמיכה באינטרנט אלחוטי חובה... אני אשמח לקבל הצעות למפרט, כמובן שרצוי שיהיה כמה שיותר חזק בהרצת משחקים במסגרת התקציב. תודה מראש! אלמוג.

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  6. מחשב מיועד להופעות בחוץ חשוב שיהיה לו יציאה לVGA וכונן דיוידי אין צורך בצורב... כמו כן עדיפות למסך קטן יותר מ15.4 ומחשב חזק מבחינת העמידות שלו.. תודה מראש..

• 2 תגובות
    • 853 צפיות
  7. Started by bombi,

כמו בכותרת, לא צריך ציוד היקפי,מסך וצורב. מחשב למשחקים חדשים כבדים!! לא AMD !! ולא מתכוון לעשות OC !! אם אפשר תמפרט מחנות זולה בצפון כמו KSP

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  8. Started by beni123beni,

אני רוצה לשדרג את הכ.מסך שלי ואת המעבד שלי (בשביל למנוע צוואר בקבוק) מה שיש לי כרגע זה: Geforce 8600GT 256mb Athlon 64 x2 4400+ שאר המפרט: לוח אם GIGABYTE GA-69VMS2 ספק Corsair 450W 2gb ram ddr2 667mhz המארז שלי סטנדרטי, אני לא זוכר את היצרן שלו. אין קירור כולשהו חוץ מ2 מאווררים, אחד צדדי ואחד אחורי . התקציב לא משנה, אני מחפש כ.מסך ומעבד בלבד שיתאימו לי לשאר המפרט כי אני לא רוצה לקנות מחשב חדש כרגע או לשדרג חלקים נוספים המחשב הוא כאמור מיועד לגיימינג תודה מראש

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  9. תקציב עד 3000 עדיף כמה שפחות אני מתכוון לחבר לו הארדיסקים ישנים שיש לי וכרטיס מסך TI 650 אני צריך 16 גיגה זיכרון ואפילו 32 אם זה לא יקר מידי שימושים אינטרנט\פיתוח תוכנה חשוב לי שיהיה שקט יחסית ואמין המחשב הנוכחי שלי בין 6 שנים ועובד מעולה אני מחליף רק כי הוא לא תומך בוירטואליזציה

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  10. Started by benyben,

או שמדובר בהתקן פיזי חדש לגמרי? תודה

11. המפרט מיועד לנערה בת 15, השמושים הם בעיקר גלישה (ICQ מסנגר..), ועבודות, אם יש אפשרות לחבר את המחשב לטלויזית LCD דרך HDMI (לצורך צפייה בסרטי DVD ו-720P)מבלי לגרוע יותר מידי במפרט מה טוב (הבנתי שיש לוח לAMD עם HDMI) למרות שזה פחות חשוב. תודה!

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  12. שלום לכולם, יש לי כיום מחשב שאיטי מדי עבורי והייתי רוצה להחליף אותו. יש לי צורב, ושני כרטיסי זכרון עליו (אחד 250GB והשני 80GB עליו מותקנת מערכת ההפעלה) שהייתי מעוניינת להעביר למחשב החדש שארכוש. הפעילות העיקרית של המחשב היא פיתוח/תכנות ועל כן אני זקוקה למחשב כמה שיותר חזק ומהיר על מנת שאוכל להריץ תוכנות כמו Eclipse/sql server/JDK/Photoshop בו זמנית. רציתי לדעת אם מישהו יכול לעזור לי להרכיב מפרט מחשב שיוכל לתמוך גם בעוד שני כרטיסי הזכרון שיש לי. כמובן שאשמח שהמפרט החדש יכלול עוד זיכרון של לפחות 320GB. האם יש איזה שהם נתונים שעלי לבדוק לגבי הזכרונות הקיימים שלי? (מהירות וכדומה) כדי לוודא שהמפרט החדש יתמוך בהם? אין לי צורך בציוד היקפי ואין לי צורך בתמיכה במשחקי מחשב. רצוי שתה…

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  13. Started by suga07,

היי כולם יש לי בעיה ואני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי להבין מה מקורה.. לפני כחודש קניתי מחשב נייד של Asus חדש חדש ואני בקושי משתמשת בו.. ניסיתי היום פעם ראשונה להפעיל בו את אלבומי המוזיקה שלי אבל הכונן לא מגיב לדיסקים ולא מופיע שום סימן במחשב שלי. ממה זה יכול לקרות ? איך אפשר לסדר את זה בלי לקחת את המחשב לתיקון ? תודה

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  14. Started by junkkiller,

שלום אני צריך מפרט למשחקים בסיסיים (פיפא וכו) בסדר גודל 3 K לא כולל מסך נ.ב זה בשביל חבר אני לא יורד לרמה הזו אל תדאגו

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  15. Started by matans90,

זכיתי במכירה פומבית במחשב נייד מסוג טושיבה מדגם a200 13o אני לא יודע מה מחירו בשוק והאם הוא נחשב טוב או האם הוא מחשב שהוא טופ מבחינת המעבד שלו אני צריך להחליט היום כדי להודיע לחברה דרך אגב זיכיתי במחיר 4600 ש"ח תודה מראש לעוזרים!.

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  16. תגידו אם הגזמתי במשהו , אם אפשר לחסוך במשהו ולקבל אותו ביצועים או אם צריך משהו יותר טוב ויותר משתלם למחיר הזה. מעבד אינטל וכרטיס מסך נוידיה סיבה לכך בחיים לא עבדתי עם מעבד אי אמ די וכרטיס מסך אי טי האי ושמעתי שהם מתחממים יותר (יש לי בעיה עם מעלות גבוהות) המפרט הוא: Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ₪944 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2010 מאוור Cooler Master Hyper N520 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪224 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1660 Gigabyte GA-H55M-USB3 H55 CHIPSET, יחידות 1 ₪607 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1507 Samsung 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪374 http://www.…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט ולצפייה בסרטונים ביוטיוב לרוב. שיהיה מסוגל לנגן גם סרטים/סדרות בקבצי AVI פשוטים, לא 720p או 1080p. הנה עוד כמה קריטריונים שחשובים לי: מסך: 12 אינצ' בקירוב, שיהיה לד, LED, ולא LCD. חברה: אני מעדיף asus, אבל אם יש טובים יותר אז שיהיה חברה אחרת. טווח מחיר: עד 2500 שקל. בלוטות' מובנה - חובה, מצלמת אינטרנט מובנית - לא חובה. קל משקל, נוח לנשיאה. הארד-דיסק 160 ג"ב לפחות. שלא יתחמם בקלות. כונן DVD, לא חייב צורב DVD או CD. זמן סוללה ארוך. זהו בעיקרון :] תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. היי, כבר ארבעה ימים אני מקפיץ את ההודעה הזו בפורום אמצעי אחסון, ללא שום מענה. מישהו יכול לומר לי האם הכונן הבא: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150564066152#vi-content יתאים בוודאות למחשב שאליו אני מייעד אותו: HP Mini 1000 Model 1199ej למטרת התקנת OS? אני צריך אור ירוק לרכישה

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  19. Started by BAR_PC,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית כתיבת סיכומים, גלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עדיף שיהיה כלול 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחש…

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  20. Started by alergic,

מערכת קיימת: AMD X4 630 GA-MA785GMT-UD2H 8GB DDR3 1333 Sapphire 6770HD Samsung 840 SSD Enermax 400W מה שיעבור למערכת החדשה: RAM GPU SDD/HDD's מערכת חדשה רצויה (ע"פ המלצות המדורים השונים): מעבד - Intel i5-3470- Tray לוח אם - Gigabyte GA-H77-D3H ספק כח - צריך המלצה לדגם מסויים בבקשה. מארז - צריך המלצה לדגם מסויים, עדיפות ל FULLTOWER עם אפשרות לפתוח את כל הדלתות של המארז. מספר שאלות טכניות: 1- האם להעביר את 6770 למערכת החדשה יגרום לו להיות צוואר בקבוק? 2 - לוח האם תומך עד מעבד 3770K. האם עדיף לקחת לוח אם בעל תושבת אחרת ומעבד מתאים לשדרוג עתידי? 3- האם NOCTUA NH-u14S תומך בתושבת? תודה רבה לכל העוזרים. ברגע שכל החלקים יוחלטו בפורום תתחיל הקניה. כמובן שאעדכן אחרי שאתקין את …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. היי , חג פורים שמח אשמח להתייעץ לפני רכישת מחשב קטן מידות לחדר שינה . השימושים די בסיסיים -אינטרנט, סרטים, IPTV (יש מנוי ), משחקים קלים . הכי חשוב שיהיה שקט . רצוי שיהיה די קטן ושידע "להתעורר" בלחיצת כפתור כלשהו על גבי המקלדת האלחוטית (כדי לא לקום כל פעם ולהפעיל) מבחינת גודל מארז- ה NUC מתאים, אפשר גם מארז קומפקטי - asrock deskmini a300. מדובר במקום ייעודי שנבנה בתוך ארון בגדים ,שם נמצאת טלוויזיה בגודל 32 אינץ' . למחשב העתידי חייבת להיות כניסת hdmi + כרטיס קול שהסאונד יגיע מהטלוויזיה ללא חיבור רמקולים חיצוניים אין צורך במודול WIFI כי יש שקע אינטרנט בתוך הארון שתומך ב-1000 מגה . רצוי שיהיה מודול BT לחיבו…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם, אשמח לשמוע חוות דעת על המפרט הבא לגיימינג. אם יש הערות או שינויים אני אשמח מאוד שתאמרו לי מה האלטרנטיבות ומדוע. תודה רבה מעבד: Intel Core i5-2500 Tray לוח אם: ASRock Z68 Pro3-M זיכרון: 4GB Kingston DDR3 1333MHz X 2 כרטיס גרפי: Gainward GeForce GTX 560 Ti DDR5 PCIe קירור למעבד: Scythe MUGEN 2 דיסק קשיח: WD 1TB SATA 7200 32MB צורב: LG DVD-RW GH22 x22 DUAL LAYER (black) SATA- bulk מארז: Thermaltake Element T (VK90001N2Z) eSPORTS CASE - Black ספק כוח: THERMALTAKE TR2 500W 80Plus Bronze 36A ATX 2.3 A-PFC 12cm Fan - PSU

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  23. קניית מחשב ללא כרטיס מסך (יש לי כבר כרטיס מסך 3060TI) אין לי דרישות ספציפיות רק שיהיה חזק למשחקים ויראה טוב התקציב שלי הוא עד 4000 אפשרי אולי לחרוג טיפה

24. מדובר על מחשב משרדי בשבילי (למשרד עו"ד), שצריך להריץ OUTLOOK, WORD, PPT, וכו'. רצוי שיריץ גם כל מיני משחקים לא חדשים, לשעות ההתרגעות... המתמחים שלנו הציעו: Core 2 Duo E7500 ASUS MOBO P5QPL-AM DDR II 800 2*2GB Patriot Signature 320GB Hitachi Deskstar 7200 16MB SATA II Gigabyte 4350 521MB Golden Tiger 450W Real 12cm Fan (24pin) Win 7 Pro. שנאתי את ויסטה, ואני לא אוהב את אופיס 2007, אבל אף אחד לא מוכן למכור עם XP... האם וינדוס 7 יתחבב עלי? האם המחשב הזה יריץ הכל בצורה קלילה? תודה.

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  25. Started by sugery,

יש לי גירסא בעברית שעובדת על המחשב שלי הנייח. ניסיתי להעלות אותה על הנייד וכאשר הוא מסיים להעתיק את הקבצים יוצא מסך כחול של ERROR למשהו יש מושג למה? איך אפשר להתקין XP בכל מקרה?

• 2 תגובות
    • 872 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.