עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ronoz,

שלום, איזו מערכת עדיפה למדיה סנטר מבוססת על INTEL או על AMD? INTEL זה הישן והטוב אבל הבנתי של- AMD יש תמיכה ב HD בחומרה... לא לגמרי ברור לי מה זה אומר. אשמח אם מישהו יוכל לבאר את ההבדלים לאדם מן הישוב. תודה.

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  2. Started by דורון220,

שלום לכולם, הכנתי מפרט למחשב (ללא צורך בציוד היקפי) מחיר עד 4000 ש"ח. מטרת המחשב לגרפיקה ללא אנימציה פיתוח לWEB ושימוש בכל תוכנות אדובי. מערכת הפעלה WIN7 64BIT. הערותכם והצעותכם יתקבלו בברכה. תודה מראש מעבדי אינטל: Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Thermaltake Silent 1156 CLP0552 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8P67-M B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x4GB Kingston HyperX Blu Dual Channel CL9-9-9-27 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX כרטיסי מסך: ASUS - nVidia GT430 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E צורבי DVD: LG DVD±RW GH22NS x22 Black …

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  3. אהלן, לפני כמה ימים ביקשתי את עזרתכם - וקיבלתי בשפע - במפרט למחשב חדש. התכוונתי לקנות, ואז נזכרתי שזה 5,000 וזה הרבה. לכן, חשבתי לשדרג במקום - המפרט כרגע: Q6600 DFI BloodIron P35 4GB RAM Club3D HD4850 OC Edition המחשב מחובר כרגע למסך LCD 32. ניסיתי להריץ עליו משחקים בFHD, והמשחקים בקושי זזים על ההגדרות הכי נמוכות. האם ניתן לשדרג כרטיס מסך ולקבל ביצועים טובים יותר מבלי לקנות מערכת חדשה לגמרי? תודה מראש על העזרה, אם יש פורמט להודעת שדרוג שפספסתי אסדר מחדש. מתן

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  4. Started by maozikansky,

אהלן, מחפש מחשב נייד . תקציב- עד 3000, עדיפות לפחות הפרמטר הכי חשוב- קל משקל * מטרות המחשב? אופיס ואינטרנט * גודל המסך?12.5'' ומעלה האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן פעולה סביר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) 100ג'גה * כונן אופטי?לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא אפל תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  5. Started by mevolbal,

אני שוקל לקנות את ה ‎Acer Aspire 5930G‎ מפרט: ‎Model‎ ‎733G25M‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® Core 2 Duo Processor P7350, 2.0GHz,3MB L2 Cache,1066MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎3072 (1 x 1024 MB + 1 x 2048 MB), Up to 4 GB‎ ‎ HD‎ ‎250 GB (5400 rpm)‎ ‎ Display‎ ‎15.4'' WXGA high-brightness 1280x800‎ ‎ GPU‎ ‎Nvidia Geforce 9600 GT 512MB DDR3‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVD Super Multi Dual Layer‎ ‎ Wireless‎ ‎Intel® PRO/Wireless 3945ABG ‎ ‎ BlueTooth‎ ‎Yes, BLUETooth 2.0‎ ‎ Webcam‎ ‎Yes, Acer Cristal Eye Orbicam‎ ‎ Card Reader‎ ‎5-in-1 SD, MMC, MS, MS PRO, ‎ ‎ OS‎ ‎Genuine Windows Vista Home Premium‎ ‎ Weight‎ ‎2.75 kg‎ ‎ Battery‎ ‎6-cell Lithium-Ion (Li-Ion) battery ‎ ‎ Warran…

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  6. Started by nir_varon,

AMD Athlon 64 3000+ (S-754) מעבד A-DATA DDR 400Mhz 512MB זיכרון WD 160GB SATA דיסק קשיח Nec 3500A DVD+RW x16 Dual x2 צורב DVD compucase - CI6A19 + PSU 300W מארז Creative Inspire 2500 sub + 2sp רמקולים Gigabyte K8NS (S754) Nforce3 250 לוח אם ATI (Sapphir) 9600XT TV, DVI, 256MB כרטיס מסך Hyundai q17 מסך Teac/Sony 1.44 …

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  7. מה דעתם על המפרט הבא: E4400 - 549 Abit IP35 PRO - 965 Super Talent 800Mhz 2GB CL4 - 746 Evga 8800GTS 320MB - 1675 Antec Neo HE 500W - 670 HDD WD 250GB 16MB - 300 NEC AD7170A - 160 OCZ Vindicator -288 מארז אין לי שמץ איזה לקחת, שיהיה עם סירקולציה טובה, גדול, ומתאים ל8800GTS המחיר ללא ציוד היקפי, המעבד יהיה עם OC @ 3.0GHZ ראית הרבה OCDB'ים שהגיעו לזה בקלות רבה. המחשב יהיה בעיקר למשחקים ולגרפיקה, עבודה עם מקודדים והמרות סרטים. מה אפשר לתקן? להוסיף? אולי מפרט אחר? תודה מראש, יאן.

• 11 תגובות
    • 716 צפיות
  8. רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט הבא המחשב מיועד לכל הדברים זה המפרט: מעבד מקורי 2.8ghz פנטיום 4 של intel לוח asus 533 זיכרון 333mhz ddr 256 mb דיסק קשיח (7200)80 gb כרטיס מסך 3d 64 mb מובנה על הלוח כרטיס רשת 10/100 מובנה על הלוח כרטיס קול 128 ביט+רמקולים אכותיים 52x cd כונן דיסקטים 1.44 מקלדת אינטרנט ע/א עכבר אופטי מייקרוסופט מסך 17 שטוח lg t710bh מארז מפואר כולל ספק כוח ושתי יציאות usb בחזית סך הכול :3500 שקל עם אופציות להחלפות של עד +2000 שקל עכשיו עוד משהו: זוג רמקולים למחשב+סאב וופר 2800 וואט של p.m.p.o 70 שקל? שווה את הכסף? תודה

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  9. שלום לכולם, אני חושב על קניית מחשב חדש, יש לי מחשב סביר לגמרה אבל אני חושב על לקנות חדש ולתת את הישן לאחותי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 150שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (BF3) ו בתדירות 3DMAX -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב- 1920X1080 מסך SAMSUNG 2333T -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות עד כמה שאפשר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ,DVD, HDD 5.…

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  10. זה הראשון : http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=TZTY0FSIZ וזה השני : http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=TZTY0FGIZ בבקשה תשובה מהירה הזמנתי את השני ואני רוצה לבדוק אם לשדרג לראשון הכל תלוי באיזה יותר טוב ובאיזה הבדלים .

11. Started by chendwend,

להלן התייחסות לשאלות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. call of duty ghosts, battlefield 4 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22-23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם…

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  12. יש לי כרגע : Q6600 G0 2.40Ghz - (היה לו אוברקלוק אבל טכנאי שהמחשב היה אצלו עשה לי איפוס לביוס ואני כבר לא יודע איך עושים) 8800GB 512MB Corsair 450W 2GB 800Mhz CL4 P35-DS3L Thermaltake BigTyphoon (קירור) צג מחשב Dell 22'' HD Ready --- > מתחבר לטלוויזיה MAG 37'' FHD (צריך יציאת HDMI לכ.מסך) אם צריך עוד איזשהו פרט תגידו לי אני יוסיף כרגע זה כל מה שעלה לי .. המחשב כבר בן 3 , אני מעוניין לשדרג אותו בעיקר לסרטים ! משחקים ממש פה ושם אני לא גיימר כמו פעם, לפחות לא לשנתיים הקרובות..

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  13. למה אתם לא ממליצים פה על מחשבי SONY ? הם אחלה מחשבים עם טווח קליטה ב wireless הרבה יותר גדולה משל HP בוודאות

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  14. היי, אני עובד עם הe4300 של דל, שיש לו כאמור כרטיס מסך x4500HD ואין לו יציאת DVI יש ברשותי גם תחנת עגינה. הבנתי שאני יכול להשתמש בDVI של התחנת עגינה, אך לא הצלחתי לעשות זאת..... אם אני מחבר את המסך דרך VGA הכל עובד בסדר. (המסך הוא דל 2408WPF) עריכה: DP כן עובד משום מה... תודה, d

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  15. Started by a1ch,

שלום לכולם, לאחרונה נתקלתי בבעיה נורא מוזרה בנייד שלי. המחשב חדש לחלוטין, מותקנת עליו מערכת Windows 7 Pro. יש לו מצלמה מובנית של CREATIVE, שהדרייבר שלה בדיסקים שנתנו לי, וכן יש גרסה עדכנית באינטרנט. אחרי שהמחשב חזק מתיקון (קוסמטיקה..לא נגעו בכלום), שמתי לב שהמצלמה חדלה לעבוד. התקנתי מחדש דרייבר, וקיבלתי שגיאה ב90 אחוז מההתקנה בנוסח לא מסוגל להעלות את הדרייבר. יותר מזה, המצלמה לא נמצאת בDevice Manager! הורדתי גרסה לBIOS, והעליתי בחזרה לשלי, לא עזר.ניסיתי דרייברים שונים ומשונים, לא עזר. העליתי את המחשב מLinux וlspci\lsmod\lsusb לא מחזיר שום דבר בקשר למצלמה.כאילו היא לא קיימת. מישהו יודע איך לפתוח מחשב נייד פיזית?אולי ספרים בנושא? כל סוקג של עזרה תתקבל בברכה, תוד…

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  16. היי ראיתי פרסום =http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=47&CatCode עכשיו גם אם נוסיף כסף לכ.מסך 6600 GT נורמלי וגם אם נשדרג לוח אם ל GA-8I945GMF GIGABYTE שיתאים עדיין לפי החשבון שלי זה אמור לצאת 3100-3200 ש"ח נראה לי זול מאוד לא ? יש למישהו הצעות למחשב דומה במחיר טוב יותר ?

• 9 תגובות
    • 716 צפיות
  17. שלום לכולם יש לי מעבד q9450 שקיבלתי ללא קירור (רק המעבד) ואני רוצה מפרט בשבילו למשחקים מעל הכל אבל גם לסרטים ואינטרנט התקציב הוא עד 4000 ש''ח ללא חריגה בכלל יש לי מסך samsung t220 '22 אין צורך בoc או ציוד היקפי כלשהו זה מה שחשבתי בנתיים: לוח אם: ASUS P5Q ¤736 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 SONIC 512MB GDDR5 - RETAIL - זמין במלאי ¤1222 דיסק קשיח: WD 640GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD6400AAKS ¤398 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-115DBK X20 - PATA - BLACK ¤158 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 - F2-6400CL4D-4GBPK ¤289 מארז: COOLERMASTER CM 690 : RC-690 w/o PSU - זמין במלאי ¤358 ספק כוח: ENERMAX PRO82+ 525W ¤488 קרור למעבד: ZEROTHERM NIRVANA NV120 PR…

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות לסגור ב3k ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב? - גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - כותרים כמו witcher 3. מקווה לfuture proof לכמה שנים לפחות ב1080p -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - נכון להיום 1080p. גם בתחום הזה אשמח לfuture proof. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - שלט xbox (או מקבילים לו) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - פירוט בהמשך 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני,…

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  19. שלום, אני צריך בבקשה מפרט למחשב. התקציב: בסביבות 3000 ש"ח, ללא הרכבה, מערכת הפעלה ומשלוח. החלקים הדרושים: מארז, ספק, 2 מאווררים למארז, לוח אם (עם כ.קול ורשת), מעבד עם קירור, זיכרונות,דיסק קשיח, כ.מסך, צורב DVD, רמקולים, מקלדת ועכבר. השימוש: סרטים, משחקים, אינטרנט, ואולי גם קצת עבודה משרדית, והכל תחת לינוקס. (כך שלמשל עדיף כ. מסך של NVIDIA) [עריכה:] *לא מתוכננים אוברקלוקינג או מודינג. אני מקוה שלא שכחתי כלום... בתודה מראש, יוגב.

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  20. Started by yigael_o,

היי, חבר שלי רוצה לקנות לאמא שלו מחשב. שלחתתי לו את השאלון והתשובות לפניכם: 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? 3500 , לחסוך כמה שיותר. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? שימוש באופיס ואינטרנט. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אופיס ואקספלורר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: לא מיועד למשחקים. * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט…

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  21. Started by SeriouSpike,

שלום לכולם, אני זקוק להמלצה על מפרט למחשב עבור שימוש כמחשב OFFICE מתקדם. אין צורך ביכולת ניגון משחקים. במחשב יותקן רק כונן קשיח אחד ובעתיד אולי נוסף. אני זקוק להערות על המפרט שנרשם למטה וגם המלצות למארז + ספק כח. יש לי עדיפות למארז קטן מפאת המקום, אך אם המארז יעלה יותר מידי, אני אלך על מארז סטנדרטי עומד. תודה. מעבד: Intel Core i5 650 3.2GHZ 4MB LGA1156 BOX‬‬ לוח אם: Gigabyte GA-H55M-S2H‎ קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev.2 זכרון: 2 יחידות של PATRIOT PSD32G13332 DDR3 2GB Single Channel 1333MHZ‬‬ 9‪CL כונן קשיח: Samsung SATA2 F3 1TB 32MB 7200RPM‬‬ כונן: LG GSA-GH22NS40 DVDRWX22 SATA BLACK BULK‬‬

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  22. Started by natan805,

לעריכת וידאו .ומעט למשחקים .לא חשוב משקל ושאר הדברים העיקר שיהיה מחשב חזק לעריכה.

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  23. אני מחפש מחשב בסביבות המחיר הנ"ל למשחקים , ללא ציוד הקפי (מסף , מקלדת , עכבר...) וללר HD אני אעביר אותו מהחשב הישן שלי, אז סה"כ זה לוח אם מעבד כרטיס מסך וזיכרונות אני מצפה שהמחשב יספיק לפחות ל 3 - 4 שנים בתקווה ליותר. תודה מראש בנוסף אם תוכלו לפרט לי קצת על החלקים מה הולך היום חזק בשוק אני לא מעודכן כבר כמה זמן בחידושים ומי החברה המובילה. [br]פורסם בתאריך: 16.10.2007 בשעה 18:53:54 10 צפיות אף תגובה?

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  24. אלוהא, אני מעוניין לרכוש מחשב חדש, שיהווה פלטפורמה נוחה לשדרוגים עתידיים. אני בונה על המחשב הנוכחי שלי לחלקים, כדי להוזיל בעלויות. כרגע אני שוקל להעביר את הרכיבים הבאים למחשב חדש: צורב מעולה של NEC 2GB RAM 400MHz (מחולק ל-2*512 ועוד 1GB, כולם של קינגסטון) כרטיס מסך ATI Radeon HD4670 סיבת הקניה/שדרוג הפוך היא פשוטה. הפלטפורמה הנוכחית שלי מצויינת לי, אך מכיוון שמדובר במארז Asus Barebone מיני, די ישן (וכבר מלא אבק) אני חושב שהגעתי למקסימום ניצול החיים שלו. חשוב לי שהמחשב החדש ישתמש בציוד הקיים שציינתי מקודם. אין לי בעיה לדעת שכרטיס המסך הזה ייצור לי צוואר בקבוק ואני אצטרך לקנות אחד חדש יותר עוד שנה אם אני ארצה "לעלות שלב". עוד כמה דברים חשובים: - HDD גדול (טרה או טרה…

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  25. Started by Oren Amrani,

יכול להירכש בארץ או בebay או יד שניה ואז התקציב הוא 2200. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות , מיילים. אתרים, וורד,סקייפ. * גודל המסך? 15.6 לא חשוב הגימור. * רזולוציית המסך? Fhd 1080 רצוי. 1370 אפשרות שניה. * משקל רצוי. סביר. עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? סביר * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? Ssd 64 מינימום. * כונן אופטי?לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אם מחול אז כדאי לא חייב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?דל או hp * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) אפשרות לנעילת הפד עכבר המובנה.

• 0 תגובות
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.