עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by otreee,

שלום לכולם, אשמח לעזרתכם בהרכבת מפרט למחשב. כיום, עיקר השימוש שלי הוא בהורדות וצפיה באמצעות סטרימר (כמובן שכולל תכני HD). בנוסף שימושים קלים כגון אופיס / אינטרנט וכו' כשעברתי על הודעות בפורום ראיתי שלרוב ממליצים על מערכות מבוססי AMD ולא INTEL לטווח המחירים הזה ואשמח לדעת את הסיבה. האם באמת ה AMD עדיף? 1. מה התקציב המקסימלי? = 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? = מעט מאוד : ) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב = ציינתי בהתחלה א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש = המחשב יעבוד 24/7 . ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימל…

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  2. Started by photona,

אהלן, אשמח לעזרה בבחירת לפטופ. מטרה- עריכת תמונות (פוטושופ, לייטרום), וידאו (פרימייר, אפטר אפקטס, לעיתים אנימציות בפלאש), גיימינג לא מאוד אגרסיבי (נאמר שלא דחוף לי להריץ משחקים על האיכות המקסימלית). מסך- 15.6 וצפונה. בעיקרון מעדיף כמה שיותר גדול, אבל 15.6 זה מספיק לגמרי. לא חושב שאשתמש בו יותר מדי בחוץ ובאור השמש אז פחות רלוונטי מבריק או מט. רזולוציה- כמה שיותר גבוהה. 4K בונוס נחמד מאוד, לעיתים עובד עם מצלמות 4K ועד כה לא היה לי מחשב שהפך את הפונקציה הזו למשתלמת, אז זה יכול להיות נחמד. דרישות מיוחדות- אין ממש. מה שכן אני עלול למרוט לעצמי את הגבות מעצבים כשאני מזיז עכבר מילימטר והווינדוס 8 עושה ריבוט, פותח סוליטייר ומעביר אותי למסך הבית, אז עכבר שלא עושה את הצרות …

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Zalman Cpu Cooler CNPS7000B-Cu LED AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Oem 895 ש"ח ASUS A8N-SLI nVIDIA nForce4 SLI Socket 939 1,050 ש"ח OCZ 512MB EL DDR400 PC3200 Platinum 2-3-2-5 845 ש"ח Maxtor 80GB SATA 150 8MB 7200 RPM Hard Drive Oem 457 ש"ח Leadtek WinFast PX6600GT PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB 2,460 ש"ח 2 כרטיסים ANTEC Super LANBOY Aluminum Super Mini Tower Case 587 ש"ח THERMALTAKE PUREPOWER TWV 480 WATT 494 ש"ח סה"כ 6,983 ש"ח

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  4. חברים יקרים, אני שואל בשביל חבר. מקווה שזה בסדר מבחינתכם. שימושי המחשב : מחפש מחשב נייד שישמש אותי בעיקר לאינטרנט שירים סרטים הדפסות (אופיס) ופחות למשחקים אבל עדיף שתהיה אופציה כי לפעמים גם זה מתחשק.. אבל שוב..לא דברים כבדים במיוחד. תקציב :4500 ש"ח. הרי תיאור ההתלבטות שלו, מקווה שתוכלו לעזור: הייתי בכמה חנויות היום..ואייבורי היו עם המחיר הכי אטרקטיבי מבחינתי המחיר שאני מוכן להשקיע ומתאים לי הוא בערך 4500 וכמה שפחות לחרוג מזה. הראו לי שם 2 דגמים. אחד של HP dv-5 1130 שהוא עולה שם כ-4500 ש"ח שיש בו מפרט מרשים למדי ועיצוב ממש קורץ Intel® Core 2 Duo processor T5800 2.0GHz 3072MB(3x1024 667MHZ 250GB NVIDIA® GeForce 9200M GS Vista Home Premuim (Eng/Heb) ויש בו עוד כמה דברים שאת…

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  5. Started by ZXY1,

יש את המפרט למטה עם מערכת הפעלה FREE DOS מה זה? ואפשר להתקין XP או VISTA או WINDOWS 7 מחשבים ניידים ‏Dell‎ - ‏Dell Studio 1537 V9400‎ ‎Model‎ ‎V9400‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® Core2 Duo Processor T9400, 6MB L2 Cache, 2.53GHz, 1066MHz FSB ‎ ‎ Memory‎ ‎4096MB (2x2048) 800MHz DDR2 Dual Channel‎ ‎ HD‎ ‎320GB 5400 rpm‎ ‎ Display‎ ‎15.4'' Widescreen WXGA with TrueLife - LED(1280x800)‎ ‎ GPU‎ ‎ATI Mobility RADEON HD 3450 256 MB‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVD-RW +- With Dual Layer Technology‎ ‎ Webcam‎ ‎ 2.0 Mega pixel web camera ‎ ‎ Bonus‎ ‎Dell Travel Remote control‎ ‎ Bonus‎ ‎Fingerprint Reader Biometric‎ ‎ Sound‎ ‎Audio type/controller: AC97 Soft Audio‎ ‎ Speaker…

• 2 תגובות
    • 14.9k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, Office, אולי בעתיד הקרוב קצת משחקים לאחיין שלי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - כרגע הוא לא מיועד לגיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…

• 2 תגובות
    • 926 צפיות
  7. אהלן. בשביל חבר אני מחפש מפרט בכ-2000 ש"ח (כולל מקלדת, רמקולים, מסך, עכבר), אתם יכולים לחרוג מהתקציב אבל רק אם זה הכרחי (אני מניח שזה יהיה, אבל אם לא, מעולה) מטרת המפרט היא רק לעבודה במסנג'ר - שיחות ווידיאו בלבד. שום דבר אחר (ז"א, VGA מובנה יהיה בסדר גמור למשל). מהן הדרישות? עכבר Trackball כנראה, כי מדובר במפרט לחולת פרקינסונס אם הבנתי נכון. מסך גדול (17" לפחות כמובן) וברור **וכאן הערה קטנה - האם מומלץ לקנות מסכים יד שניה? כי אני אשמח לקבל 19" במקום 17"**. מצלמת אינטרנט בסיסית ביותר, אבל סבירה. בכיף אני גם אקנה Bundle כלשהוא ואוסיף עליו חלקים אחרים אם זה ייצא משתלם יותר... בעיקרון יש לי עדיפות לקנות בחנות Glob-Net רק בגלל שאני קונה מהם עוד מחשב ממילא וכך יהיה יותר נוח לקח…

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח. מאד רצוי שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטים, גרפיקה, (וגם קצת שימוש משרדי (Excel,Powerpoint) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות adobe השונות, בעיקר פרימייר, אפטר אפקטס, אילוסטריטור. תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפ…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by PuG3o6,

שלום היום בדקתי בחנות מחשבים שבכפר ונתנו לי תמארז הזה ב 4.200שח הנה הפרטים: מעבד Intel Core TM2 Duo E6300 1.8Ghz 2MB 1066Mhz לוח Intel Desktop Board D946GZISSL ISELTON זיכרון DDR2 512MB 667 AMERICAN DATA ( אפשרות לעוד 512MB אין בעייה) דיסק קשיח WD250GB 16MB כרטיס מסך 7600GT +DVI 256MB מארז תצוגה LCD אחריות 3 שנים על הכל. איך? אם אפשר בבקשה לקבל תמונות על המארז הזה ותודה...

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  10. שלום לכם, אני מחפש מחשב נייד זעיר בשביל מסמכי וורד בעיקר, וגם גלישה באינטרנט. אם אני קונה את הדגם הזול ביותר, לדוג' זה. האם זה יעבוד בצורה סבירה, והאם איכות הבניה שלו, יחסית, סבירה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  11. Started by yuvalaba,

הי ב21 לאוגוסט אינטל תציג מעבדים חדשים כיצד זה ישפיע על מחירי המעבדים לחכות עם רכישת מחשב עוד שלולשה שבועות?

12. שלום לכולם, אני מתחיל בגישושים ראשוניים לגבי מחשב נייח שמיועד לסטודנט לאדריכלות. המחשב צריך להריץ תוכנות כגון AutoCAD, Rhino, Revit, Sketchup ויישומי Adobe למיניהם. התקציב עומד כרגע על 6000-7000 ש"ח כאשר מדובר בתקציב שמיועד למחשב בלבד ללא מסך וציוד היקפי. קצת מבחינת העדפות כלליות: זיכרון: 8GB עם העדפה ל- 16GB דיסק קשיח: שילוב של SSD בנפח מינימלי של 128GB עם RAID של 2 כונני 1TB. אם לא יהיה אפשרי מבחינת התקציב אפשר ללכת גם על כונן 1TB אחד בנוסף ל SSD ולא להשתמש ב RAID. כ. מסך: חשבתי על Quardo 4000 אבל פתוח להצעות. כונן אופטי: צורב DVD רגיל. אין דרישות מיוחדות מבחינת המארז, קירור וכד'. העדפה למוצרים עם אחריות ארוכה. אשמח לשמוע הצעות, הערות, הארות וטיפים. תודה מראש, עומר…

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  13. Started by orez14,

מה קורה חברס ברצוני לקנות מחשב אולטרה בוק - טבלט לצורכי הלימודים, אשמח לשמוע תגובות והמלצות מכם בתקווה להיסגר על דגם מסויים. 1) תקציב-3000 עם חריגה של 500 * מטרות המחשב? לימודים ואינטרנט,ומעט צפייה בסרטים,דרוש חיבור hdmi על מנת לחבר את המחשב לטלויזיה, כמובן שאני מתכוון להפעיל עליו את כל תוכנות האופיס (וורד אקסל..) * גודל המסך? 13 (עדיף מט) * רזולוציית המסך? לא משנה * משקל רצוי - עד 1.5 ק״ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן כמה שיותר- יותר טוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? Hdmi * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח?לא משנה * כונן קשיח - לא חשוב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף 3 שנים - לא חובה * האם בתקציב צרי…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. היי אני צריך מפרט למשחקים (התמקדות בכ.מסך חזק, זכרון וכו') מסך - התפשרות על CRT אם אפשר 2 מפרטים - אינטל\AMD

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  15. Started by idan663,

1. מה התקציב המקסימאלי? - 3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים\עריכת וידאו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: BF4 WATCH DOGS וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - הכול בלי יוצא מן הכלל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P(מסך 24') -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Chanan F,

שלום, אבקש המלצה למחשב נייד אמין ואיכותי לשימוש אופיס ואינטרנט עד 2700 ש"ח 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2700 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש משרדי, אינטרנט / אופיס 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא, מחשב סטנדרטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול…

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  17. Started by Oochie,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? רצוי באזור ה5000, אפשר לחרוג גם מעט למעלה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? מתחיל ללמוד מדעי המחשב אז צריך את המחשב לתכנות וללמידה עצמה, בנוסף רוצה שתהיה את האופציה שיריץ משחקים ברמה טובה(COD וורזון למשל) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? רצוי שיהיה שקט 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, או…

• 2 תגובות
    • 804 צפיות
  18. Started by eytan243,

לוח GA-7N400-L GIFABYTE מעבד AMD ATHLON XP 2400 זיכרון GIEL 256X2 כרטיס מסך INNO3D FX5600XT 128MB סידירום ASUS 52X כרטיס TV/VIDEO/FM LEADTEK PVR2000 WINFAST כונן קשיח MAXTOR DIAMONDMAX PLUS 9 120GB 8MB BUFFER 7200RPM IDE גם רציתי לציין המחשב כבר בשימוש 8 חודשים

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  19. שלום רציתי לדעת מה ההבדל בין הדגמים האלה, מי חדש/טוב יותר? (asus F551CA-SX051H או asus R512CA-SX059H)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by oren.nk,

שלום חברים עברו יותר משנתיים לדעתי מאז ששאלתי פה בפורום לגבי מפרט, קניתי/נהנתי/ ובגדול קיבלתי מפרט מצויין. הגיע הזמן לשדרג ומכיון שיש לי אחלה מארז ומספיק כוננים קשיחים אני אחסוך בהם. כמו שהכותרת אומרת אני מעוניין לשדרג את הרכיבים הנל והנה גם הטופס מהדביק: . מה התקציב המקסימאלי?2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים נטו פחות או יותר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ישו…

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב: עיצוב גרפי 3D ב 3DS Max, ZBrush, AE ועריכה ב Premiere Pro CS. שימוש יום יומי בכל התוכנות הר"מ. אני גם משחק אבל בעיקר PS, לא אתנגד למחשב שיריץ משחקים כבדים, אך לא אוסיף כסף לשם כך. מחבר את המחשב ל3 מסכים FULL HD 1920X1080 שני מסכי מחשב ולטלוויזיה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Shmar77,

הי, אני פשט הולך לאיבוד ולא מבין מה לבחור. תקציב עד 3,000. מחשב שיחזיק כמה שנים. שימוש רגיל: תוכנות אופיס, גלישה, צפיה בוידאו וכו'. מניסיון עם מחשבים שהיו לי מעדיף: DELL, LENOVO או HP. למיטב הבנתי לפחות מעבד i5 בעיר בגלל ש-i7 מעלה את המחיר משמעותית. מתלבט בין 3: Lenovo IdeaPad 3-15ITL 82H801UFIV - https://ksp.co.il/web/item/182982 Dell Vostro 15 3510 V3510-6125 - https://ksp.co.il/web/item/193972 Lenovo IdeaPad 3-14ITL 82H70169IV - https://ksp.co.il/web/item/189839 ואם יש צדיק/ה אמיתי בקהל יש פה לינק עם כל המחשבים שעונים על דרישות הסף שהמליצו לי עליהם: https://ksp.co.il/web/cat/132..159..1…

23. מחשב HTPC עם מארז שיתאים לסלון וצריך לכלול במחיר עכבר ומקלדת אלחוטיים תודה

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  24. DELL INSPIRON 1300 מעבד INTEL CELERON M 1.5ghz זכרון פנימי 504mb , 1.13ghz של ram דיסק קשיח - 40gb צורב dvd צג 15.4 wide כרטיס רשת אלחוטי wireless 802.11 g/b + modem/fax המחשב יד שנייה במצב מעולה, עם תיק נשיאה יוקרתי. על המחשב יש widows xp . אם זה לא במקום הנכון, להעביר בבקשה, תודה.

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  25. אני מחפש מחשב נייד לגלישה, MSN ו-ICQ בלבד! התקציב הוא לא גדול, רק 3500 ש"ח, אבל בשביל הצרכים שלי מהנייד אין מאמין שאפשר להשיג משהו במחיר. אז בבקשה תמליצו לי על מכשיר נייד (עם כרטיס רשת אלחוטי) עד 3500 ש"ח (ובבקשה אל תביאו לי סתם קישור לאתרים של וואלה וכו', כי אני לא מבין בניידים ואני רוצה לדעת למה כדאי לי לקנות דווקא את הנייד הנ"ל). אין צורך בצורב DVD.

• 2 תגובות
    • 792 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.