ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
שלום! אני מחפש מחשב נייד לצורכי אינטרנט, סרטים ועבודות אופיס למיניהם. חשוב לי במחשב נייד שיהיה במשקל שבין 2-2.5 קילו עם סוללה. חשוב לי בנוסף חיי סוללה ארוכים של כ-3 שעות עבודה רציפה. בנוסף חשוב לי שיהיה לי קורא ביומטרי לאבטחת המחשב. אשמח אם תתנו לי הצעות למחשבים שמתאימים לדרשותיי. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
היי, חבר קנה לאבא שלו מתנה מקרן 3d והוא רוצה לקנות לו מחשב נייד שיתאים להקרנת סרטי תלת מימד במקרן. המקרן הוא ViewSonic PJD5134 http://ap.viewsonic.com/np/products/projectors/PJD5134.php לגבי התקציב חבר שלי לא ידע להגיד לי כי הוא לא יודע מה טווח המחירים הרלוונטי. כששאלתי אותו הוא ענה "תקציב לא בשמיים..לא רוצים להשקיע ברבה מידי" להערכתי 3000 ש"ח אמורים להספיק. במידה ולא או ממש כדאי ניתן לחרוג תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבנית מפרט לחבר שלי למשקים קלים ללא מסך וללא ציוד היקפי משחקים קלים כמו פיפא, פרו אבולושן כאלה בערך הנה מפרט שחשבתי עליו: מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.0GHz E2180 : "SLA8Y" - BOX ¤311 לוח אם: GIGABYTE GA-945GCM-S2L ¤247 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX GeForce 8600GT 256MB DDR3 - RETAIL ¤380 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤312 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x20 SATA BLACK ¤121 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHZ CL5 ¤230 מארז: JSP-TECH T-280-D - HTPC + EZCOOL 400W PSU ¤303 מחיר סופי: ¤1904 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il נו איך המפרט? הספק יחזיק למרות שהוא ז'נרי נכון? תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שימושים- בעיקר עבודה משרדית/אינטרנט/SPSS/ סרטים אשמח לקבל הערות. המארז והספק נראים לי יקרים. האם זה נחוץ או שאפשר להוזיל? (אין לי צורך במלא יציאות וכו', וגם הרעש הוא לא קריטי) תודה למגיבים מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Athlon X3 450 3.2Ghz 64Bit Tripple Core AM2+/AM3 BOX כמות: 1 - מחיר: ₪381 לוח אם: Gigabite MA78LMT-S2 כמות: 1 - מחיר: ₪263 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm כמות: 1 - מחיר: ₪214 קירור למארז: Cooler for Case 120 MM כמות: 1 - מחיר: ₪15 ספק כוח: Corsair 400CX 30A @ 12V A.PFC Bulk כמות: 1 - מחיר: ₪211 זיכרון: 2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON(SINGLE STICK) I5/AM3 כמות: 1 - מחיר: ₪112 קשיח למחשב שולחני: Se…
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש נייד, שישקול בסביבות 3-4 קילו (מסך 15 או 17 - לא קריטי), חשוב שהסוללה תהיה חזקה. בסביבות 8000 פלוס מינוס. אשמח לשמוע הצעות בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקבל מעבד e8400 ואני צריך מפרט בשבילו ללא ציוד היקפי וללא מסך לא מתוכנן oc חשוב שיהיה חיבור hd בכ.מסך התקציב הוא 3500 שקל חשוב מאוד השקט דרך אגב אני משחק על מסך lcd17 אינץ' של lg עדיפות לחנות באשדוד ואם לא אז גם סקיי פי סי טוב תודה רבה מראש לכולם על העזרה
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחבר ב 350שקל מחשב למשחקים ישנים. המפרט: פנטיום 1 מעבד 166 32 מגה זיכרון כרטיס מסך של ATI משהו בומבה 8 מגה דיסק קשיח 860 מגה כונן 1.44 סי דירום- *8 ומסך 15 אינץ האם המחיר הוא טוב למכונת ביצועים שכזאת?
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
קודם כל המפרט הוא למשחקים ללא OC ולא מדובר בחולה גרפיקה אלא הוא משחק ברמת גרפיקה MED חבר שלי נמצא באורלנדו לצורך עבודה לעוד 3 ימים הוא שלח EMAIL לNEWEGG והם בנו לו מפרט זול שגם יורכב וישלח אליו תוך יומיים אני הצלחתי לשנות ספק לליברטי וזכרון ל 2X1G 667MHZ על פני 2X512MB 800MHZ השאלה היא האם יש מפרט דומה בארץ במחיר של עד 6000+ ש"ח או שעדיף לוותר על האחריות ולקנות מNEWEGG דרך אגב הם מוסיפים לו קרור למעבד ושני מאורירים 80 MM במארז כבר בדקנו במכס התוספת היא 350 ש"ח מיסים הנה המפרט בתוספת 40$ הרכבה ומשלוח לאורלנדו: 1 COOLER MASTER Centurion 534 RC-534-KKN2-GP Black Aluminum & Mesh bezel / SECC Chassis ATX Mid Tower Computer Case - 45.99 1 Seagate Barracuda 7200.10 (Perp…
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היי. הבעיה היא כזו: המחשב עובד פתאום המסך הופך לחצי שניה לשחור ואז נדלק הופיעה הודעה שהדרייבר של הכרטיס מסך קרס והמחשב תיקן את זה ואז (בהפרש של בערך 3-4 שניות אחרי הקפיצה הקודמת) שוב מסך שוב שוב הודעה ככה 4-5 פעמים עד שהמחשב נתקע. זה קרה לי אתמול, חשבתי אולי משהו חד פעמי, אבל זה קרה שוב עכשיו... חשוב לציין שלא הפעלתי משהו חזק משהו שדורש כוח בפעמים שזה קרה... מישהו יודע מה אפשר לעשות? זה מחשב חדש פחות מחודש. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
באטלפילד 4 רץ אצלי עם המון לאגים. מה לדעתכם אני צריך לשדרג כדי להריץ אותו ברמה סבירה? המחשב הוא בן שנהת ובאטלפילד 3 רץ עליו בהתחלה בצורה חלקה מאד. לאחרונה המשחק (BF3) התחיל לרוץ עם קצת לאגים והמעבד עובד על 100 אחוזים, הורדת הגרפיקה במשחק וסגירת תוכנות שרצות ברקע הפסיק את התקיעות. בבאטלפילד 4 גם על הגרפיקה הנמוכה ביותר יש עדיין מלא לאגים. אולי זה קשור למפה הספציפי? פשוט בבטא לאחר שהורדתי את הגרפיקה עד הסוף הצלחתי להריץ את זה סביר. סרטון להדגמה: המפרט שלי: Arctic 12cm x 2 (Case) A.PFC 500W FAN 12 Ci-POWER CWT GA-B75M-D3H GIGABYTE (Mobo) 3.1GHz 6MB CORE i5 1155 QUAD 3450 (intel) HS VALUE PLUS GEIL 4GB DDR3 1333Mhz x 2 EVGA NVIDIA GeForce GTX 5…
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב המרבי 6.5k, מותר חריגה עד 500 ש"ח. התקציב כולל הציוד ההיקפי (מסך) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב למשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? יש צורך גם במסך. עדיף מסך שיוכל למצות את היכולות של המחשב ולא משהו ממש קמצני, מצד שני לא רוצה לשרוף את רוב התקציב על המסך כמובן 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא …
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מחשב שישמש בעיקר לעבודה משרדית (אינטרנט ואופיס) ומעט משחקים (משחקי אסטרטגיה, לא הכי חדשים בשוק למשל StarCraft או Microsoft age of Empire I) בתקציב של כ 2000 ש"ח למחשב ובערך 1000 ש"ח למסך. אני לא מתכנן OC. אני מעוניין להעביר מהמחשב הישן שלי את הרמקולים, המקלדת, העכבר, כונן תקליטונים, צורב CD או כונן ה DVD ואת הדיסק הקשיח (להעברת הקבצים הקיימים) שאלותי הן: מה דעתכם על המפרט הבא? האם לוח האם והמארז תומכים בכונן תקליטונים, שני דיסקים קשיחים ושני כונני CD? איזה מסך מחשב מומלץ (אני רוצה מסך שטוח / דק בגודל ''19 ומעלה)? על מש חשוב להתמקד בבחירת מסך מחשב? בתודה מראש. מעבד Amd Athlon64X2 (AM2) 5000+ 2.6GHz Dual Core גוף קירור למעבד Glacialtech Igloo 7310 Light AMD AM2 Coo…
-
- 2 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני סטודנטית שנה ראשונה, ומעוניינת לקנות מחשב נייד בתקציב של 4,000-5,000 ש"ח. לשם כך הלכתי ל"ביג בוקס" שם המליצו לי על 3 מחשבים: 1) acer 5730 2) asus a8e 3) asus z53 אני מעוניינת במחשב למטרות לימודים בעיקר: יישומי האופיס ואינטרנט. חשוב לי שיהיה אמין ויחזיק מעמד לאורך זמן. אשמח אם מישהו יוכל לספר לי איזה נחשב הכי טוב ואמין משלושת הדגמים לעיל, וכמו כן, על מחלות הילדות השונות שלהם (אם מוכרות כאלו). הרבה הרבה הרבה תודה, וחג שמח.
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין למכור את המחשב הנייח שלי, רציתי לדעת בכמה שווה למכור אותו: Intel Ivy Bridge Core i5 3570K Socket 1155 6MB 3.4Ghz Tray Scythe MUGEN 3 REV B MSI Z77A-G45 Sata3 Usb3 VGA/DVI/HDMI Fractal Design Core - 3000 Mid Case Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail 8Gb KINGSTON KIT ( 4G X2) Hyper-X BLUE Seagate 1TB Sata 3 32MB Barracuda 7200.12 Crucial 128G SSD Marvell M4 Gigabyte GTX670 2GB GDDR5 OC LG GH24NS50 DVD-RW x24 Dual Layer Sata Black
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב אם ההשקעה משתלמת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לחרוג(200 ש"ח) רק אם זה ממש מהותי מבחינת יחס מחיר/תועלת 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CALL OF DUTY החדש, BATTLEFIELD 3, ובתקווה כל המשחקים שיצאו ב3-4 שנים הקרובות בהגדרות גרפיות גבוהות -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? דרושים מקלדת, עכבר ומסך איכותיים, בנוסף, לא לשכוח צורב. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכל…
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי, המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט + צפיה בסרטי 720P. משחקים קלים (אולי) ברזולוציה של 1024X768 כמו כן, אם אפשר מארז קטן ושקט, המחשב יהיה בחדר שינה.
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
היי, מעוניין למכור את המחשב עקב מעבר למחשב חדש המפרט: מעבד Intel core 2 duo E7400 - זיכרון 2GB DDR2 ( 2 of 1GB) - כרטיס מסך Nvidia 9800GT - צורב CD של LG - 2 כוננים קשיחים של WD ו HITACHI- אחד של 80GB והשני של 160GB - מארז נאה של coolermaster - מסך 19 אינץ' של חברת LG מהו שוויו? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש חדש כאן אז נעים מאוד . אני צריך מפרט למחשב שיהיה מיועד למשחקים בעיקר, אני אשמח אם תהיה אפשרות להכניס מעבד I7 ותוספת להארד דיסק M sata (אם אני לא טועה ככה קוראים לזה). תהיה אפשרות של חריגה של 200 אם אין ברירה. אני אשמח אם תוכלו לעזור לי. אין צורך במסך/עכבר/מקלדת. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
יש לי LENOVO G550 ובעבודה הוא קולט לי את האינטרנט ממש חלש עכשיו אני רוצה לדעת אם אני לוקח כרטיס רשת אלחוטי האם זה ישפר את הקליטה? אין לי אפשרות להחליף את האנטנה של הנתב. למישהו יש הצעות לכרטיסי רשת שיעזרו לי?
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
כמה דברים לפני הכל: המחשב יורכב על ידי. המחשב ישמש כנגן סרטים (DIVX וקצת HD אבל המעבד יעשה את כל העבודה). מתוכנן OC אבל הקירור יהיה על חשבוני ולכן הוא לא חלק מהתקציב. כשאני אקנה כרטיס מסך חדש למחשב הנוכחי אז אני אשים בו גם 7300GS, עד אז אני אשתמש בכרטיס המובנה. אין צורך בכרטיס טלויזיה, אם יהיה כזה בעתיד אז זה יהיה במחשב השני. 160GB יספיקו בהחלט. אני חייב מארז שוכב כי המחשב אמור להיכנס באחד התאים שבמזנון אז מה ששמתי נראה לי יספיק. כל מה שלא הכנסתי לא צריך כי יש לי כבר (ספק, כונן אופטי וציוד היקפי) בקיצור, תנו רעיונות לשיפורים. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה לעדכן את הדרייבר של המחשב הנייד שלי אך לשווא. באתר הבית של nVidia לאחר סריקת החומרה האתר מפנה אותי לאתר אחר בו אני לא מוצא את עדכון החומרה. וכאשר אני מוריד את העדכון מהאתר ע"י בחירה עצמאית - Gefore 8400M GS ההתקנה לא מזהה את כרטיס המסך שלי ולא ממשיכה.. יש הצעות?? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 894 צפיות
-
-
קנו לי מחשב נייד חדש עם ווינדוס 7 שפועל על גרסא שנקראית Windows 7 Starter התקנתי את הווינדוס, עשיתי לו activate והכל עבד רגיל הבעיה שאני לא מוצא איפה לעשות את כל ההגדרות של הווינדוס אני עושה מקש ימני אין לי את האפשרות של Personalize ויש לי עוד מחשב בבית עם ווינדוס 7 Ultimate ושם זה עבד מההתחלה אי אפשר להחליף תמונת רקע ואני מדגיש שוב עשיתי activate לווינדוס והכל עובד רגיל. יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני זקוק למחשב שיהיה כמה שיותר חזק עד 3500 אין אפשרות לחרוג...
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש תחת מחשבים ניידים ואני לא רואה אף נושא שניתנת לו תשובה. האם הפורום הזה הוא הכתובת למי שצריך מחשב נייד? thx
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אני יכול לקנות את המחשב נייד קטן מאד ב 1000 ש"ח שווה ? http://www.fic.com.tw/product/ce260.aspx
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-