ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך מפרט למחשב כולל מסך אני מוכן להשקיע עד כ2,500 ש"ח השימושים העיקריים אינטרנט, שירים, הורדת סרטים לא משהו מסובך.. עדיף שהתקציב יכלול ציוד הקפי עכבר, מקלדת, רמקולים וחשוב לי לדעת איפה לקנות? בוודאי שבמקום אמין תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לעזרה בנושא. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? צפייה בסדרות, משחקים לעתים רחוקות, אפשרות לעבודה עם דאטה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). עבודה שבועית עם פייתון ביישומי ביג-דאטה, אבל לא באופן מקצועי. המחשב שיש לי כרגע פשוט לא מחזיק מעמד ולוקח לו שעות להריץ כל תוכנית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על ה…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אנשים. בניתי מחשב שאתר של dell של Alienware יצא בסביבות ה6300 עם עכבר ותיק נשיאה עד כמה הוא שווה את המחיר והאם המותג של החברה שווה את הכסף. או האם אפשר להשיג את אותו מפרט בלי אליין וור. תודה how to take screenshots
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד עמיד לסטודנט שישמע דרכו מוזיקה ויגלוש באינטרנט , רצוי בלי מערכת הפעלה כי אני מעוניין להתקין לינוקס 160GB הארד דיסק עד 2000 שקלים חדשים תודה רבה לעונים
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 2 , BATF 3. בקיצור כל משחק כבד שייצא GTA V למשל וכאלה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=591610 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? למשחקים- גבוהות 3. הא…
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום בנייד שלי HP DV6-1330EJ בתוכנת CPUZ המעבד מופיע בשורה העליונה (מסומן במלבנים שחורים בתמונה המצורפת) כ T6670 ובשורה התחתונה כT6600 יש הגיון בזה? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
היי, יש לי את הרכיבים הבאים: Core 2 quad q9550 2.83 ghz 12mb cache asus p5q-deluxe motherboard corsair xms - 4gb ( 2 x 2gb) 1066 mhz ddr2 נקנו ב2009 כמה שווה כל אחד מהם?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מטרות המחשב הן: עבודה משרדית, צפיה בסרטים ואולי גם משחקים קלים (אבל לא חובה, רק אם זה לא מייקר בהרבה) גודל המסך 12" משקל 2 ק"ג מקסימום רצוי פחות נדרש זמן סוללה ארוך - 4 שעות של עבודה משרדית יציאת DVI או HDMI בלוטות' כ- 100 ג'יגה של כונן קשיח ללא צורב DVD, מספיק צורב CD ללא אחריות בינלאומית וחשוב מאוד חובה: לא זוכר איך בדיוק קוראים לזה אבל אני חייב את הנקודה שמשמשת כעכבר, לא מסתדר עם משטח, יש כאלה שמכנים את הנקודה הזו "דגדגן". אני מאוד אוהב את המחשבים של Lenovo אבל במפרט כזה אני לא ממש בתקציב. תודה!
-
- 2 תגובות
- 925 צפיות
-
-
הוא בן 4 שנים, מעבד ATOM N450, י1.66 ג'יגה הרץ, 1 ג'יגה זיכרון ddr2 מסך 10 אינץ' לד. הארדיסק 250 ג'יגה, קישוריות בלוטות', ווי פי, סלולרית(כרטיס סים). כמה הוא שווה לדעתכם? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אשמח לשמוע את המלצתכם. אני מחפש מחשב יחסית פשוט וזול בעיקר לשימושי אופיס ואינטרנט, ורציתי לדעת אם מבחינת מהירות יש הבדל גדול בין שני המחשבים שבקישורים המצורפים, ואיזה מהם עדיף: א. adscomp.co.il/he/product_h.php?idn=23099&zap=1 ב. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=861993
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמו הרבה אנשים אני מחפש מחשב נייד ביתי לאינטרנט, אופיס, מוזיקה ומשחקים בסיסיים. חשוב לי שיהיה: כונן אופטי, כי הבנתי שלהרבה ניידים אין. לפחות שני חיבורי USB ועדיף USB2.0 לפחות ג'יגה RAM שיהיה touchpad ולא הנקודה האדומה כי אני לא מסתדר איתה מינימום 120GB דיסק קשיח. ובטרייה שתחזיק 4-5 שעות. משקל לא כזה חשוב לי כי הוא בתוך הבית ובנסיעות, לא הולך איתו לשום מקום ראיתי את: http://www.freedio.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1626&catId= http://www.mcl.co.il/78360/Fujitsu-Siemens-Esprimo-V6535-2-0GHz-2GB מה דעתכם עליהם? ועוד שאלה: מעבדי סלרון הם טובים או לא? כי אמרו לי שזה חרא וקראתי ב-NRG שאין לתדמית הזאת כיסוי, מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה החלטתי לרכוש מחשב נייד, אשר יחליף את המחשב הנייח אשר ברשותי. הלפטופ יהיה מחובר למסך עכבר ומקלדת חיצוניים בבית. וכך אוכל להנות גם מניידות במידת הצורך. השימושים העיקריים הם: סרטים, מוסיקה, משחקים (ברמת גרפיקה בינונית-נמוכה),אינטרנט וישומיי אופיס. לאחר סקר מחירים קצר, הבנתי כי הפרש המחירים בין קניה של מחשב בארץ לקניה של מחשב זהה ב ebay יכול להגיע לכ- 2000 ש"ח. אין צורך ליידע אותי כי המשלוח יקר וכי יתכן ואצטרך לשלם מכס, יש מי שיביא לי אותו מארה"ב. להלן מפרט המחשב: HP Pavilion dv6-1362nr Laptop Windows 7 Home Premium (64-bit) Intel® Core2 Duo Processor T6600 (2.2GHz, 2MB L2 Cache, 800MHz FSB) 15.6" diagonal High Definition LED HP Brightview Widescreen Di…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לגיימר לא צריך ציוד בקפי בלי מסך עדיף AMD אין צרוך בפול ליבה תודה
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, המפרט נמצא בלינק הזה http://www.nirtech.co.il/catalog/product_details.aspx?prodid=2189 מה אתם אומרים על המפרט הזה בשביל משחקי מחשב?
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום, יש לי משפחה שמגיעה בתחילת דצמבר מארה"ב ואני רוצה להזמין דרכם מחשב נייד. התקציב שלי הוא סביב 1500$ (כמובן שאם יעלה פחות אז מעולה). * מטרות המחשב? :סרטי HD, הרצת תוכנות כמו מטלאב, שימושיים משרדיים ולעיתים משחקים. * גודל המסך? - 13-14. המחשב לרוב יהיה מחובר למסך גדול יותר או לטלויזיה * משקל רצוי? - כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? - מעל 5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - עדיף שתהיה יציאת HDMI *מעבד? - אני לא יודע אם יהיו הבדלים בביצועים בין i5 לi7 *זכרון? - 8 גיגה לפחות * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - 256 SSD (אני אקנה הארד-דיסק חיצוני נוסף) *USB? - לפחות 2 יציאות USB 3.0 * כונן אופטי?-לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? ייתכן * האם…
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין לקנות מחשב והתקציב 5000 ש"ח כולל מסך והרכבה . המחשב למטרות ביתיות של אינטרנט, סרטים, מוסיקה וכו'. יחד עם זאת הנ"ל רוצה צורב DVD וכן שתי אפשרויות במסך - CRT 19 או LCD 17 . עדיף למצוא מפרט מחנות באיזור השרון מאחר והוא מעדיף לקנות מחנות קרובה לבית.
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יש לי מתכנת פיתוח אפליקציות בחברה אני צריך בשבילו את המחשב הכי טוב לטובת פיתוח ולא לטובת משחקים אשמח לדעת מה אני צריך לחפש או אם יש דגם ספציפי מוכן הדבר היחד שהוא מתעקש עליו זה עכבר באמצע המקלדת (כמו האדום שהיה בIBM) אין מגבלת תקציב לעניין, אולם הוא מתנייד בין לקוחות ולכן מסך 17 הוא מיותר/מעיק תודה!
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני קונה מחשב הסכום שאני מוכן לשלם זה 4000-4200 הדבר שאני רוצה שיהיה במחשב זה. לוח אם ASUS אם אפשר מעבד הזה מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box או Q9400 אם הוא טוב למשחקים בלי OC אם לא אז עם OC כרטיס מסך ATI 4870 שיהיה OC בדיסק קשיח שהחברה יהיה WD אם אפשר 500GB וב RAM החברה תיהיה 4GB G.SKILL תודה לעוזרים!!
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכם!! יש לי מחשב נייד hp pavilion dv6700 זה הסידרה שרשום מאחורייי המחשב היה על המחשב הזה מערכת הפעלה vista, מחקתי את הויסטה והתקנתי xp pro. הסדרה של המחשב הזה זה :dv6720ej אני מחפש את הדרייברים של המחשב הזה כבר יומיים ואני לא מוצא , נכנסתי ל- hp לאתר הזה ---------- http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareList?os=228&lc=en&dlc=he&cc=il&product=3667465〈=he אין שם דרייברים לכרטיס מסך+קול איפה אני מוריד את הדרייבריים האלו...--- ל- xp. תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
שלום אנשים איך בודקים את מהירות המודם האלחוטי (WIFI) במחשב הנייד? האם התמונה אומרת שהוא תומך ב 1000G ? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
לא כולל מסך וציוד היקיפי.. אפשר לחרוגג טיפה מהתקציב עדיף שלא.... המחשב למטרת משחקים והרדיסק של 80 תודה. :]
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
עזרה בבניית מחשב לגיימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב. אם יש רכיבים ששווה להשקיע אז אפשר להשתמש בחריגה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTAV,the witcher 3, fallout 4, shadow of mordor. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 32 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי הלך לי ההרדיסק בלפטופ , DELL D630 . אני רוצה בהזדמנות זו להחליף אותו ל SSD . איך אני יכול לדעת איזה סוג יתאים לי? אני מבין שכולם בגודל 2.5 אינטש ....אני יכול לקנות כל אחד אפשרי או ממש דגם ,צורה וגודל ספציפיים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לשימושים בסיסיים (אינטרנט, צפייה בסרטים, אופיס) עם מסך בגודל 15 אינץ במחיר המינימלי (1000-1500 שח) שייתן לי ביצועים מספקים (פתיחת כמה טאבים במקביל ועבודה עם כמה מסמכי וורד). אם תוספת של כמה מאות במחיר תיתן לי שדרוג רציני וכדאי, אני יכול להתגמש. לא חובה שתהיה מערכת הפעלה כלולה. על איזה דגם אתם ממליצים? תודה רבה! גיא
-
- 2 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב של לנובו דגם Z580 הוא הגיע עם סטיק של 4GB DDR3 1600MHZ אני רוצה להוסיף עוד 4GB. השאלה איזה זכרון לקנות כדי שיעבוד טוב עם הזכרון שיש לי כבר. הנה המאפיינים של הזכרון שמותקן אצלי, לא מצאתי יצרן RAM Memory slots Total memory slots 2 Used memory slots 1 Free memory slots 1 Memory Type DDR3 Size 4096 MBytes Channels # Single DRAM Frequency 799.0 MHz CAS# Latency (CL) 11 clocks RAS# to CAS# Delay (tRCD) 11 clocks RAS# Precharge (tRP) 11 clocks Cycle Time (tRAS) 28 clocks Command Rate (CR) 1T Physical Memory Memory Usage 63 % Total Physical 3.87 GB Available Physi…
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-