עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yosi79,

קיבלתי מחשב נייד hp pavilion לא חדש שדרש פירמוט ופירמטתי אותו. הבעיה היא כשאני מנסה להתקין את ה windows בשלב שהקבצים מועתקים לאחר הפירמוט אני מקבל פתאום מסך כחול. האם מדובר בבעיה בדחסק הקשיח? או אולי בעיה בזיכרון? האם שווה בכלל לתקן את המחשב חומרתית? ומה יכול להיות המחיר בתיקון של מחשב נייד? המטרה העיקרית של המחשב היא שהוא יהיה מחובר ל LCD בסלון לצפיה בסרטים ואינטרנט ולכן אין לי צורך במחשב חזק...

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  2. אני מחפש המלצה למפרט חלקי חזק למחשב לעריכת סרטים, משחקים וקידוד אונליין בPMS לטובת סטרימיניג של לפחות MKV 720P לפלייסטיישן 3 אני מעוניין במחשב חזק מאוד, שיחזיק הרבה חלונות פתוחים ועבודה במקביל. לא יבוצע אוברקלוק (לפחות לא בהתחלה וגם אז אוברקלוק בינוני) אין צורך בציוד היקפי המחשב יחובר למסך 20 אינץ DELL 2007 WFP את החלקים הבאים כבר יש לי: מארז Antec P182 ספק כוח Crosair HX520w הארד דיסקים: WD5000AAKS WD10EADS צורב DVD אני צריך רק: לוח אם (העדפה ללוחות אסוס) מעבד (חשבתי על הQ9550) איוורור למעבד זכרונות DDR2 800 בעלי ביצועים טובים כרטיס מסך התקציב נראה לי די נדיב בהתחשב בכמות החלקים שכבר יש לי.

• 9 תגובות
    • 701 צפיות
  3. שלום. מחפשת מחשב לעריכת וידיאו (Adobe premiere) ואפקטים (After effect). אין צורך במסך מקלדת ועכבר. מה התקציב המקסימאלי? - 3,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שאפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידיאו (Adobe premiere) ואפקטים (After effect). העבודה היא עם קבצי HD לרוב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר - עריכת וידיאו (Adobe premiere) ואפקטים (After effect). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. הא…

• 9 תגובות
    • 701 צפיות
  4. Started by רז יחזקאל,

מה המחשב הכי טוב עד 8000 שקל? למשחקים כבדים,לערוך סרטים אינטרנט וכו'? תודה רז

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  5. Started by The_Maestro,

שלום לכולם! אז הגיע הזמן להתחדש במחשב חדש אחרי דיי הרבה זמן. והשאלה המתבקשת היא מה עדיף? השימושים העיקרים הם: משחקים ( לא צריך להיות ברזולוציה הכי גבוהה, אבל כן חשוב שיתמוך בכל מיני פיצ'יפקסים DX11 וכד') תכני HD וזהו בגדול. אני זקוק למעבד לוח אם, זכרונות וכרטיס מסך השאלה הבאה היא מה עדיף? AMD או אינטל? באינטל הצלחתי לבנות מפרט דיי טוב אומנם קצת גבוהה מהתקציב שלי אבל זה בגלל שהעדפתי לקחת לוח אם שיש לו המון פיצ'רים (זה כבר סטיה שיש לי ;D) מעבד: Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB Tray זכרונות: 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel לוח אם: Asus Maximus III Extreme (יש גם את p7p55D-E Deluxe בתור אופציה) כרטיס מסך: Sapphire HD 5830 1GB GDDR5 DX11…

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  6. שלום, כאמור, אשמח למפרט מחשב כנ"ל, לצורך עבודה ביישומי אופיס, גלישה והפעלת משחקים סטנדרטיים. רצוי מסך 22', צורב DVD (ללא floppy), מקלדת ועכבר אלחוטיים, ללא רמקולים. אין חשיבות ל OC או למשהו שקט במיוחד. תודה

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  7. בתחילת השבוע ביקשתי הצעה למפרט בסכום של כ- 5,000 ללא מסך קיבלתי הצעה מ BadiDinHo10 להלן ההצעה: קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3P Conroe Support GP35DS3P ¤ 817 1 מארזים ANTEC P150 Quiet PC Case 430W - Aluminium Front Silver ¤ 811 1 קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤ 125 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 399 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 441 1 כרטיסי מסך Sparkle 8500GT 512MB Passive Cooling Retail - אחריות 3 שנים ¤ 477 1 צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA ¤ 180 1 מקלדות מקלדת מיקרוסופט Comfort C…

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  8. מחשב לשימושים רגילים... אולי למשחקים מידי פעם אבל לא משהו רציני. מסך שיהיה בגודל 22 . אם צריך קצת להוסיף אפשר אבל לא לחרוג יותר מדיי. תודה!

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  9. (כי אני לא מכיר את המחירים בשביל לקבוע..) אני צריך מחשב שיהיה מסוגל להכיל כמויות גדולות של זכרון וגם שיהיה לו אפשרות המרה מוידיאו VCR רגיל למחשב עצמו בעת הצורך. (ראיתי שיש USB כזה שמעביר ללא כרטיס קידוד)

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  10. Started by gal555,

שלום לכולם אני מתלבט בין כמה דגמים של מחשבים והתקציב הוא עד 3000 ש"ח הדגמים: Acer Aspire 5732Z-443G http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9608 Compaq CQ61-410EJ http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9809 Lenovo G550 NTD2WIV http://ksp.co.il/hmain.php?uin=9860 DELL Inspiron 1545 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKIN1545BK441Y השמושים הם אינטרנט ואופיס

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  11. Started by showbiz,

אהלן, יש לי 2 דרישות מרכזיות והכרחיות, כל השאר זה בונוס 1. ניגון כל קובץ HD קיים 2. שקט שאפשר לשים עליו את הראש ולהירדם משחקים לא נדרש, שימוש משרדי, מוזיקה וכו כן. אשמח לקבל מפרט למחשב כזה, כמה שיותר טוב תחת התקציב, שיחזיק גם כמה שנים קדימה, ואם אפשר עם מארז יפה וסולידי. אין צורך למערכת הפעלה, אני הולך להתקין עליו חלונות 7, יש לי דיסקים של 32 ו 64 ביט תודה!

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  12. אז המפרט הוא ככה: athalon 3000+ 64bit ga-k8nf-9 croosair 512x2 x800xl enermax 300WATT וזהו... אם יש עוד שאלות אתם מוזמנים לשאול צירפתי גם פלט CPUZ שלי. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  13. Started by ac1240,

עקב הנושא הקודם שפתחתי הבנתי כמה דברים והחלטתי שאני מעוניין במחשב שיפעיל סרטי תלת מימד בצורה הכי טובה שיכולה להיות מינומום 15.6 אין למשקל חשיבות או לכונן BLURAY אני מעוניין בכרטיס מסך כמה שיותר חזק בתווך מחירים הזה האם יצא למישהו לראות איך התלת מימד נראה עם המשקפיים של NVIDIA?

14. Intel® HD Graphics 3000 with up to 1.6GB Dynamic Video Memory vs 2nd generation Intel®Core™ i5-2450M 2.50GHz vs AMD Radeon™ HD 6490M graphics with 160 cores + ultra-fast GDDR5 memory האם יש הבדל משמעותי ביניהם?

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  15. Started by A.Iniesta,

שלום! אני לא צריך ציוד היקפי והארד דיסק (אני לוקח מהמחשב הישן..) ואם אפשר שהמחשב יריץ בצורה טובה warcraft 3. בהצלחה!

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  16. (רק 2GB או 4GB). לפי כל מה שמצאתי באינטרנט, זה לא נכון. האם זו רמת הידע הטכני במור לוי?

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  17. Started by minay,

שלום לכולם מחפש נייד לשימושים בייתים רגילים מוסיקה סרטים גלישה קצת פוטושופ משחקים קלים * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא קריטי רוב הזמן יהיה נייח * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?שוב רוב הזמן יהיה מחובר לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לחיבור לטלויזיה שאיננה לא HD חיבור של מסך רגיל * בלוטות? יש עדיפות אם לא לא נורא עדיף שהמחשב יהיה חזק על חשבון זה * גודל מינימלי של כונן קשיח? לפחות 200 GB * צורב DVD? לא יזיק * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא מבין בזה כרגע חייל לגר בארץ לשיכולכם * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין עדיפות שיהיה משהו איכותי וטוב מערכת הפעלה וינדוס 7 4 GB זכרון קיבלתי המלצה לטושיבה L500-1GG במחיר של כ3600…

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  18. Started by jermi123,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג קל ותכנות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרטיס מסך (יש לי RTX 2070 חיצוני) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אורות בקטנה - לא משהו צעקני - *לא חייב* 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עדיף הר…

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  19. אז ככה התקציב הוא עד 2800 מקסימום.. ההתלבטות כרגע היא בין: Lenovo G580 [table][tr][td] צבעDARK BROWN [/td][/tr][tr][td] מעבד : [/td][/tr][tr][td] מעבדIntel Core i5-3210M [/td][/tr][tr][td] מהירות2.5GHz [/td][/tr][tr][td] זכרון מטמון3MB [/td][/tr][tr][td] מהירות FSBDDR3/L/-RS 1333/1600 [/td][/tr][tr][td] זיכרון : [/td][/tr][tr][td] נפח4GB [/td][/tr][tr][td] מהירות זיכרון1600MHz DDR3 [/td][/tr][tr][td] חריצי זיכרון פנויים1 [/td][/tr][tr][td] קיבולת זכרון מקסימלית16GB [/td][/tr][tr][td] אחסון : [/td][/tr][tr][td] גודל דיסק500GB [/td][/tr][tr][td] מהירות דיסק5400RPM [/td][/tr][tr][td] כוננים : [/td][/tr][tr][td] DVD Multi Burnerכן [/td][/tr][tr][td] מסך : [/td][/tr][tr][td]…

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  20. . מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, מקסימום כמה עשרות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Software Developer Workstation א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio כבד מאוד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22-24" 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בשום ציוד…

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  21. היי,אני מעוניין לקנות לבן דודה שלי מחשב שישמש ללימודים ולמשחקים. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4,000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? לימודים עם המחשב=streaming,משחקים,תכני HD. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ג…

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  22. הגעתי להחלטה שאני חייב מחשב חדש וחזק כי נמעס לי שלישן לוקח 20 שניות רק לפתוח את ה-explorer רציתי לשאול מה דעתכם על המפרט הבא ? מעבד: AMD X2 3800 Dual Core לוח אם: DFI NF4 Ultra Infinity זכרון: OCZ 1GB (2X512) value C.L. 2.5 כרטיס מסך: Leadtek WinFast 7800GT TDH MyVIVO 256MB כונן קשיח: Western Digital 80GB 8MB Buffer כל שאר החלקים הרלוונטים יש לי בבית חוץ ממארז. השאלה שלי, מה אתם אומרים על המפרט ? והאם משנים משהו ? על איזה מארז הייתם ממליצים שהוא יחסית זול וטוב (200-300 ש"ח)? יש לי אפשרות להוסיף עוד כ-200-300 ש"ח למפרט. תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  23. Started by Midnight_Blaze,

1. מה התקציב המקסימאלי? סביבות 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך אם יש אפשרות לנצל בשביל תועלת מיוחדת אז לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב משחקים, STARCRAFT, רזולוציה של המסך שתמליצו עליו. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש : אין תוכנות ספציפיות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Diablo3, Starcraft וכל משחק אחר עתידי.. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין (המלצה על מקלדת תתקבל בברכה) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסול…

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  24. הי, המפרט הנוכחי שלי כולל: מעבד - Intel C2D 4300 + Arctic cooling Alpine 7 כ. מסך - Radeon 3850 256MB זכרון - 2G (2x1GB) 800Mhz לוח- Gigabyte - P35-DSL3 ספק כוח - HEC 400W מארז - HEC 6A19 (ותיק, בן 6-7 שנים) הייתי מעוניין לדעת אם כדאי לבצע שדרוג למפרט הזה, או כדאי פשוט למכור ולקנות הכל חדש. תודה, עריכה: oc בא בחשבון. גיימינג - בינוני כבד. (כלומר Far Cry אבל לא חובה במקסימום) שקט - בינוני (לא רועש, לא דג)

• 10 תגובות
    • 701 צפיות
  25. AMD Athlon 64, 2200 MHz (11 x 200) 3500+ מעבד NF4-Ultra-INF DFI לוח אם WinFast PX7800 GT (256 MB) Vivo Leadtek כרטיס מסך 2 * Corsair 512 MB DDR 400 זיכרון Samsung 930 BF מסך JS WD 250 GB דיסק קשיח 4550A NEC צורב די וי די BENQ 1640 צורב די וי די שקיבלתי מתנה אז בגלל זה שמתי אותו על הדרך אני יודע שאין צורך Thermaltake Soprano + 430W מארז Thermaltake big typhoon cpu cooler גוף קירור

• 10 תגובות
    • 701 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.