עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tendo,

כמה שיוה מחשב נייד דל, דגם 5470 שנקנה בחודש ספטמבר 2014 מסך מגע ושהssd שלו שודרג ל Samsung 840 בנפח 240 גיגה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  2. Started by Guy31,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? אשראי 3-3.5 אלף 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) גיימינג 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי צורב DVD 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מה שטוב =] 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? מחשב שקט זה טוב. לא אכפת לי מהמראה 7. האם …

• 9 תגובות
    • 702 צפיות
  3. היי לכולם אני שוקל לקנות את הטאבלט הזה לצורכי לימודים (משיקולי משקל וגודל בהשוואה לנטבוקים, וגם המחיר שלו סביר לחלטין) ויש לי כמה שאלות: 1. איך הדפדפן מתמודד עם אתרים "מוזרים" (כלומר לא סטנדרטיים) ובעיקר כאלה עם כל מיני טפסים מקוונים וסרטונים? יש לי גלקסי אס והרבה דפדפנים שניסיתי (כולל אופרה מיני, דולפין, סקיי פייר והדפדפן המובנה) טובים רק לאתרים "רגילים" ולא מהווים אלטרנטיבה למחשב. 2. האם יש אפשרות לחיבור אביזרי USB שונים? (דיסק און קי/הארד דיסק, מקלדת, עכבר, טלפונים וכו') איך האנדרואיד 3 מתמודד עם זה? 3. איך המכשיר מתפקד בעיבוד תמלילים ושרטוט? מכיוון שהמחשב ישמש הרבה ללימודים אני ישתשמש הרבה בתחליפי וורד, אקסל ו PDF של האנדרואיד, ואולי גם בסטיילוס עם סוג של צייר או לוח…

4. Started by Shbd,

מה שצריך: מעבד, לוח אם, זכרון, כ. מסך, הארד דיסק 120 gb, מארז + ספק. אני חשבתי על מערכת מבוססת amd 3000 939 הלוח הזול של Gig' NF4 כרטיס מסך x800xl והצלחתי גם לדחוף ג'יגה זכרון.. וכל השאר לא ממש משנה. יצא לי 5900.. אך אני צריך גם את יעוצכם.

• 8 תגובות
    • 702 צפיות
  5. Started by SenDeR,

מחשב למשחקים, שלא יהיה מעבד חלש מידיי. עד 2.5K אם צריך לחרוג בשביל שינוי משמעותי אז אפשרי. תודה :] עריכה: ללא מסך, ללא ציוד היקפי, לא מתוכנן OC

• 8 תגובות
    • 702 צפיות
  6. שלום לכולם! רציתי לקבל את עזרתכם בהצעת מפרט עד 1800 שקל מהמפרטים המוצעים באייבורי. המחשב יהיה לשימוש ביתי פשוט. בסכומים כאלה אין לי עניין לשלם על הרכבה לכן אני מעדיף להשתמש במפרטים קיימים באייבורי(קיימת שם אפשרות בכל מפרט לבחור בין לוחות אם וכל מיני אפשרויות אחרות שאני מניח שאתם מבינים יותר)... אשמח מאוד לקבל את עזרתכם.

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  7. Started by urielka,

בגלל ההוזלה במעבדי שAMD חשבתי ל"שדרג" את המחשב(מה שישאר זה רק צורב והארד דיסק). אני רוצה מעבד דואל קור,כרטיס מסך טוב(לא משהו מטורף שיריץ משחקים על Medium). חצי גיגה RAM או יותר. לוח אם תומך SLI. זהו פחות או יותר ב2000 שקל. האם כדאי ללכת על Core כבר?(אותו תקציב) תודה מראש

• 9 תגובות
    • 702 צפיות
  8. Started by mmMigy,

אני סטודנט ואני צריך מחשב חזק שיפעיל מע' הפעלה WIN XP, תוכנה סטטיסטית (SPSS) ותוכנה גרפית (PhotoImpact). בנוסף, הייתי רוצה גם להפעיל עליו משחקים עם גרפיקה סבירה, לשמוע מוזיקה ולראות סרטים. יש לי תחושה שאני מחפש יותר מדיי בשביל 4,500 ש"ח, אבל אני לא בטוח ולכן אני שואל אתכם. ראיתי באופיס דיפו מחשב HP PAVILION והוא נראה מדליק. מה אתם חושבים עליו? איזה דגם שלו כדאי לקנות? איך מעבד AMD TURION לעומת מעבדים אחרים? איך הוא בהשוואה למחשבים אחרים? חשוב לציין שמכרתי מחשב נייד 1.2 GB סלרון עם 192 RAM זיכרון ואני מחפש משהו הרבה יותר חזק ממנו כי הוא בקושי עלה לי... אשמח לתת עוד פרטים אם יש צורך תודה מראש לכל החברים, חג שמח.

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  9. מחשב בעיקר לאופיס, אינטרנט ומשחקי מנג'ר (כדורגל) ללא כרטיס מסך. מחפש קירור וספק איכותיים, מעבד AMD הכי טוב שאפשר לדחוף. 1.. מה התקציב המקסימלי? 2300 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? ניתן לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? אופיס , אינטרנט ומשחקים פשוטים (לא תלת מיימד) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? דרוש הכל. מחשב קומפלט. 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינו…

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  10. Started by Kabanus84,

שלום חברים, אני מחפש מחשב שאוכל לערוך איתו סרטוני 4k שאני מצלם עם הרחפן מבדיקה שעשיתי בגוגל המליצו על כרטיסי מסך עם נפח של 6gb לפחות אשר מקפיצים את המחיר ההתחלתי ל-5000 פלוס. אני חובבן בעריכה ולא מקצועי אז אולי אפילו כרטיס מסך של 4gb יספיק לי אם אשתמש בתוכנות פחות מסיביות. אני ממש לא מבין במחשבים והייתי רוצה המלצות לאיזה עוד דברים במארז יש לקחת בחשבון ואם יש לכם המלצה בגדול למחשב הייתי שמח לשמוע. המחשב ישמש אותי קצת לעריכה ולשימוש עצמי לא כולל גיימינג או משהו מסיבי אז לא הייתי רוצה להשקיע יותר מדי אם יש משהו בטווח המחירים של 3500-5000 שנראה לכם שיכול להתאים הייתי שמח לשמוע. אני מחפש pc.

11. Started by omri.ysh,

תקציב התקציב הוא בסביבות 7000 או 8000 שקל. אפשר לחרוג מהתקציב בבערך 1000 או 2000 שקל אבל רצוי שיהיה בתקציב. שימושים גיימינג כבד. חוץ מגיימינג גם עריכת ווידאו ואפקטים וויזואליים. תוכנות ומשחקים: after effects, premier, battlefield 3, assassin's creed 3, far cry 3 ועוד. מערכת הפעלה: windows 7. כנראה 64 bits אבל פתוח להצעות. ציוד היקפי גודל מסך - לא ידוע. פתוח להצעות על מסכים, רצוי שיהיה גדול. סאונד: יהיו אוזניות, בטוח מעל 2.1CH , עוד לא בטוח עם 5.1 או 7.1 . עוד פעם - פתוח להצעות. חומרה אופציונלית כונן דיסקים דרוש. זיכרון: לפחות 2TB . אפשרויות רכישהרצוי שהחנות תהיה באזור אשדוד או המרכז.

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  12. הפרטים הם כאלה , יש לי חבר טוב , שיודע שאני מבין בחומרה אז הוא מבקש ממני מפרט מחשב , עכשיו הוא גם יודע שאני יודע איך עושים OC אז הוא ביקש מפרט שיתאים לזה , ב6200 אפשר להרכיב משהו אחלה , שיספק לבחור גם משחקים מצוניינים וגם פוטנציאל אוברקלוק טוב , לא צריך ציוד היקפי יש לו כבר מסך LCD 19 2MS וכו' של LG ומקלדת טובה לגיימינג , יש לו גם כבר RAZER COPPERHEAD ורמקולים מעולים עם מגבר אז בכלל לא צריך כלום , הוא אמר לי שמספיק לו גם כרטיס קול ONBOARD , בקיצר , תתפרעו...

• 11 תגובות
    • 701 צפיות
  13. Started by Motix,

תקציב: 4,000 מטרות המחשב? לדוגמה: אינטרנט, מוזיקה, צפייה בHD, משחקים כבדים (אבל לא אשתמש בזה הרבה, כלומר, לא חייב, אלא אם כן התקציב מספיק). *מעבד: i7 Q מעל 2 ג'יגה הרץ * גודל המסך? 15.6 *רזולוציית המסך? עדיפות 1920 1080 דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? ממוצע, אך אם בתקציב אז כמה שיותר קל, כמובן * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא בהכרח * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB 3, יציאת HDMI, * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 1TB או 750GB (מהירות 7200) * כונן אופטי? אם ממש בעייתי אז אסתפק בחיצוני *אחריות: עדיפות ל3 שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL, טושיבה, ASUS * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צב…

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  14. Started by p_uriel,

שלום, מחפש עבור זג מבוגר מחשב נייח (רצוי עם מארז גדול, אפשר גם מארז קטן שולחני). עברתי על השאלון: 1. תקציב - 1,500 עד 2,000 ש"ח (אין צורך במסך / מקלדת / עכבר) 2. עבודה משרדית (אופיס, אינטרנט בלבד) 3. אין צורך בציוד היקפי 4. צריך הכל, כולל HDD, עדיף מסוג SSD בעל נפח 120GB, ועוד HDD רגיל של 2TB 5. רצוי מחשב שקט 6. לא מתוכנן OQ 7. רצוי שיהיה מותקן עם מערכת הפעלה (חלונות 10), אבל לא קריטי (כידוע, יש היום רשיונות באיביי ב 20 ש"ח...) 8. חשוב לרכוש מחנות עם אחריות מקיפה, עדיף עם טכנאי עד הבית. חנות באזור פתח תקווה, אם אפשר. 9. רכישת המחשב - בימים הקרובים 10. אין בקשות מיוחדות ליציאות ספציפיות 11. אופק שדרוג …

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  15. Started by omerboy,

שלום רב, אפשר בבקשה מפרט של מחשב ב3100 שח הדרישות שלי הן מחשב שקט מאוד! זה מאוד חשוב לי, צורב דיוידי טוב, השימושים של המחשב הם בעיקר הורדות, צפייה בסרטים וסדרות ומשחקים קלים. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  16. מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX ¤725 לוח אם: ASUS M2N ¤492 מסך: VIEWSONIC 19" VX922 2ms DVI ¤1525 כרטיס מסך: ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤1672 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤368 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA - LIGHT SCRIBE ¤211 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ¤572 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤219 ספק כוח: HEC 400W : 400TRT-F - 20/24 PIN - ATX12V Ver. 2.2 ¤244 מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤5904 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il יש למישהו הצ…

• 9 תגובות
    • 701 צפיות
  17. Started by Nitz166,

* מטרות המחשב? שימושים כלליים, שיריץ גם משחקים ברמה סבירה (דרוש כרטיס מסך) * גודל המסך? 15 * משקל רצוי? לא כבד מדי, אבל לא להשקיע הרבה בשביל זה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500gb * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה!

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  18. Started by Eliran T,

האם שווה לי לקנות מחשב חדש בשביל נטו משחק אחד?אני ממש מתלבט נגיד ואעשה זאת אלו הבקשות: 1. מה התקציב המקסימאלי?2500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכול. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 מקסימום. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?מיועד רק למשחקים.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:המחשב מיועד רק למשחק אחד-CS:GO,אין לי מושג לגבי פרטי המסך אשמח להסבר איך לדעת מהי הרזולוציה הטבעית,ההגדרות הגרפיות שזה מיועד לו-עדיפות לכך שהמשחק ירוץ על גבוה אך גם בינוני זה בסדר. -אילו מש…

19. אורח דניאל

מעדיף מחשב מבוסס Intel וכרטיס מסך GeForce. תודה רבה לעוזרים

20. http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000Wff65shEAuki37TgAfupqer:12bbi68k5?id=sp5-4100277 תודה, אופיר

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  21. * מטרות המחשב? שיתאים להפקת מוזיקה, סרטים ואינטרנט. (שיריץ את התוכנה קיובייס עם הרבה כלים ואפקטים) * גודל המסך? רק שלא יהיה קטן מדי * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מומלץ שיהיה זמן סוללה ארוך, לדעתי 4 שעות ומעלה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כמות נורמאלית של כניסות USB * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320, עדיפות ל500 ומעלה. * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות ישראלית * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין העדפה. אין צורך בכרטיס קול מיוחד, יש לי חיצוני.

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  22. Started by liorronen,

אני צריך מפרט למחשב הורדות, סרטים, וסדרות, ולפעמים משחקים אני צריך מחשב שיהיה שקט וקריר בנוסף אני צריך במפרט מקלדת ועכבר אלחוטי עד 5 מטר ומערכת הפעלה ויסטה ואם יהיה אפשר אז להוסיף למפרט עוד HD קטן בשביל המערכת הפעלה תודה תודה

• 12 תגובות
    • 701 צפיות
  23. היי, אני מעוניין לקנות מחשב נייד, בעיקר לשימושים: סרטים, מוזיקה, גלישה באינטרנט ועריכת מסמכים... הדרישות החשובות שיש לי הן: של חברת HP בלבד מסך בסביבות "15.6 זיכרון - בסביבות 250GB עדיף שיהיו גם מצלמה מובנית ומיקרופון מובנה... המליצו לי על המחשב הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4042&CatCode=315 שסה"כ נשמע מתאים, אבל יקר מדי לשימושים שבהן אני מעוניין להשתמש במחשב... חשבתי על אפשרות לרכוש חלקים נדרשים (כמו הזיכרון) בנפרד. האם מישהו יכול לעזור ולהציע מחשב במחיר זול יותר עם הדרישות הנ"ל לשימושים הנ"ל? -עדיף בסביבות ה-3000 פלוס מינוס. (ככל שיותר זול - יותר טוב...) (כולל לקיחה בחשבון אפשרות של קניית זיכרון נפרד). תודה.

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  24. אני יודע שהתקציב למחשב כולל מסך נמוך. אבל אני מוגבל בתקציב. המחשב לשימושי אופיס, אימיליים, אינטרנט, והורדות. פחות לניגון סרטים. תקציב 2500 ש"ח (לא כולל מע"מ....) כולל מסך עדיפות לגודל 20-22" סביר. אשמח לשמוע המלצות על רכיבים. ומסכים. השאלה אם לא כדאי קצת למתוח רת התקציב ב 1000 ש"ח ולקנות כבר מחשב נייד, למרות שאין לי צורך כל כך בניידות. מה דעתכם? תודה!

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  25. Started by Jules Winnfield,

ערב טוב חברי לפורום, אבקש מכם המלצה לנטבוק לשימושים הבאים: -אינטרנט -אופיס אשמח גם להסבר קצר לכל המלצה, משפט או שניים גם יספיקו. דגש אחד: -אם יש סיכוי שהמחשב קצת נתקע ולא פועל כמה שיותר בדומה למחשב רגיל אנא הדגישו זאת כי אוותר עליו ואקח נייד רגיל כי חשוב לי שיעבוד רציף ללא תקיעות תודה.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.