עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by eyall97,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3800 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל (אין בעיה להגיע ל 4K אבל לא לחרוג מזה) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גיימינג כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 3, modern warfare 3. וגם שיריץ משחקים חדשים שיצאו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680 * 1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)…

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  2. חשבתי על טרנספורמר, אבל האם אפשר להגיד בו אווטלוק אקצינ'ג ? יש להם חשבון בשרת בעבודה ואני רוצה שיתחברו לאוטלוק רגיל עם כל הנוחות והפונקציות שלו. במידה ולא, יש לכם המלצה? תקציב עד 5,000.

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  3. בניתי את המפרט הזה בחנות tms חבר שלי קנה משם אמר לי שסבבה החנות http://tms.co.il/pcbuilder/preview/1:4948:1/6:4333:1/2:5256:1/4:4772:1/5:2625:1/3:5231:1/20:3211:1/9:4622:1/15:4520:1/11:3719:1/11:3719:1/18:4376:1/19:4930:1/ רציתי לדעת מה דעתכם... על המפרט שבניתי המחשב צריך להיות עד 5000 שקל ואם חורגים מעל אז שיהיה בממש קצת גג 100 200 שקל השימוש שלו זה בעיקרון תיכנות vizual studio וכאלה למי שמכיר אבל יש עבודה לפעמים עם פוטושופ ופלאש משחקים - שיפעלו ברמה סבבה שאפשר לשחק לא צריך ביצועים הכי גבוהים אבל גם לא לאט מדי...(אני לא גיימר מטורף) ציוד הקפי - לא צריך ציוד הקפי...מקלדת עכבר רמקולים לא צריך כרטיס קול גם לא אובקרלוקינג - לא יודע איך עושים לא מתעסק בזה אז אין צורך…

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  4. שני ההצעות כוללות: 1) צורב DVD לבחירה NEC/LG/SAMSUNG 2) דיסק קשיח WD 1600JS SATA 2 3) כ.מסך NX 6200 TC 128 4) מארז + ספק 350W RMS 5)עכבר + מקלדת הצעה ראשונה ל INTEL מעבד 820 זיכרון SAMSUNG 1GB (512*2) 667MHZ לוח אם MSI 945P PLATINUM 4670 שח הצעה שניה ל AMD מעבד AMD 3500+ VENICE 64BIT לוח אם MSI K8N NEO NFORCE4 ULTRA זיכרון SAMSUNG 1GB (512*2) 400MHZ 3980 שח אני שואל איזה מחשב עדיף? אם יש הצעות למחשב שקול ב 4500 שח? (יש לי תקציב של 5000 שח כולל מסך) נא לשלוח ben_ha11@netvision.net.il תודה . אבי

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות כמה שאפשר, אני לא משלה את עצמי... במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 700 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב : משחקים, גרפיקה (בעיקר דו מימד) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש: ללימודים ולעבודה תוך כדי. צריך להחזיק לפחות 4 שנים ללימודים. תוכנות: פוטושופ, אילוסטרייטור, ברידג', אין-דיזיין. סביר להניח שבשנתיים האחרונות גם פרמייר ואפטר אפקט. (בנוסף לאינטרנט כמובן) ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? סמסונג 21" - 1920X1080 * לאיזה סוג מש…

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  6. Started by AloNs01,

מטרות המחשב? בעיקר ללימודים, התעסקות חובבנית במאיה, פה ושם משחקים קלים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13-14 אינץ', לא חשוב מבריק/מאט * רזולוציית המסך? כל המרבה הרי זה משובח P: * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? נופ * משקל רצוי? צריך בסופו לסחוב ללימודים, אז יחסית קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא חובה, יהיה נחמד אם כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כל עוד מעל 500 G זה סבבה * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה…

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  7. . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000, אפשר לחרוג עד 500 אבל עדיף שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר עבודה משרדית, תכנות וסרטים. משחקים כמעט ולא. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. כל הרגילים (דפדפנים, אופיס, נגני מדיה וכו'), Visual Studio. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא לשם פרנסה. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1680X1050 - ראו מסך בהמשך * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמעט ולא משחק, לא כ"כ רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך, מקלדת ועכבר. 4. האם יש רכיב שאו…

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  8. Started by -T.G-,

טוב הרבה זמן לא התעסקתי ממש עם חומרה ואני רוצה לקנות מחשב ואין לי מושג מה טוב ומה לא.. בקיצור השימוש של המחשב הזה הוא לעריכת סאונד וקול באולפן וגם כמובן למשחקים כבדים (כל המשחקים החדשים ושהולכים לצאת) מה שחשוב לי זה מעבד חזק (קור2דו), לפחות 1 ג'יגה זיכרון (אם אפשר לדחוף יותר במחיר זה סבבה) הארד דיסק 160 ג'יגה.. כרטיס מסך כמו שאמרתי טוב שיריץ את כל המשחקים על רמה גבוהה אבל לא צריך להשתגע ולוח אם חזק וכמובן מסך 19 או 17 תלוי בתקציב.. התקציב הוא 4000 שקל קיבלתי הצעה אחת תגידו לי מה אתם חושבים: Core2Duo-E6300 1.8 INTEL 946 INTEL ?לוח אם 667mhz DDR 2 1G SATA II 160GB PROVIEW 19 LCD GEFORCE 7300GT 256 PCI LG DVD BURNER x18 עכבר אופטי ומקלדת מולטימדיה. כל השאר מובנה בלוח, מה א…

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  9. Started by RobiNooB,

בא עם ויסטה מגיע לי שדרוג בחינם ל WIN7 ? :

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  10. Started by XybeR,

1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? כ8000 ש"ח אפשר גם במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המחשב ישמש לעבודה עם הפוטושופ, תלת מימד וגם משחקים חדשים שיצאו 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא כ"כ 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב …

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  11. Started by sxs,

שלום, אני צריך מחשב נייד עם התכונות הבאות: מסך: 15.4 כרטיס מסך: לא ג'נרי - Nvidia או ATI שאוכל להריץ משחק או שנים. מערכת הפעלה: מתלבט בין ויסטה לXP... מה כדאי למחשב נייד? רוב המוחלט של הזמן המחשב יהיה נייח, אני קונה אותו כדי לחסוך במקום בחדר השינה וגם שתהיה ניידות מסויימת לסלון. תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  12. Started by EyalOnn,

הי כולם, ביקשו ממני להרכיב מפרט לעריכה גרפית בתקציב של 5000 ש"ח (אם יש לכם משהו שנראה יותר משתלם אתם מוזמנים להראות אותו, גם אם זה עולה יותר או פחות) המפרט צריך לכלול גם כן מסך wide בגודל 20-24", אם תוכלו לנסות לכלול מקלדת/עכבר/רמקולים, לא משהו גרנדיוזי, מעבד I5 או I7, דיסק קשיח 500-1000 גיגה (ההבדל במחירים מצחיק כיום, אז כנראה טרה), מה שאני לא בטוח לגביו זה היחס מחירים בין הכרטיס מסך למעבד בשביל עריכה גרפית, צורב DVD, אם התקציב מאפשר אז ספק כוח לא ג'נרי ומארז לא רע (נגיד Antec 100/300/600 או אולי איזה דיל של מארז+ספק מcoolermaster וכו'). בקיצור כל התגובות יתקבלו בברכה, אני אישית עושה סקר שוק ומתייעץ בפורומים פה כשאני קונה לעצמי מחשב אבל זה לא המקרה הפעם, אז תודה מראש …

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  13. Started by rbu99fm,

שלום לכולם, אני צריך מפרט למחשב נייד, מטרת המחשב הוא לעבודה עם תוכנות האופיס השונות (Word, Excel ....) אולי לראות קצת סרטים. חשוב מאוד שאני אוכל להתחבר לאינטרנט מכל מקום. (אם ישנו ציוד נוסף שמאפשר זאת, אנא ציינו). חשוב שיהיה מותקן עליו Win XP בעברית!!! (חייב להכיל: 512MB זיכרון,,DVD, 80GB HD, כרטיס מסך טוב ומעבד הכי חזק בסכום שנותר) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  14. שלום לכולם, לרגל בת המצווה של האחיינית שלי היא ביקשה במקום מסיבה מחשב נייד. אשמח לעזרתכם בבחירתו. התקציב - עד 3,000 ש"ח. דרישות: משקל - עד 3 ק"ג (למעשה 3 ק"ג זה אידיאלי, ככה היא תצליח להרים אותו והאחים הקטנים שלה לא). שימושים - לימודים, מוזיקה, סרטים, שיתוף קבצים (ולכן נפח כונן גבוה) ומשחקים בסיסיים מאד (ממש בסיסיים, לפי דעתי אולי אפילו אפשר להתעלם מהשימוש הזה, רוב המחשבים יתאימו בקטע הזה). גודל מסך - שיהיה נוח לראות בו סרטים (כי יעדיפו לא לחבר לטלוויזיה). כונן קשיח - לפחות 250GB (עדיף יותר), אם כי תמיד היא יכולה לקנות כונן חיצוני. כעיקרון המחשב לא יצא מהבית אז זמן סוללה לא ממש עקרוני. שיהיה צורב DVD (זה לא סטנדרטי כבר?). חשובה האמינות. כמו כן כדאי (אם אפשרי) שהמחשב יהיה…

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  15. אני רוצה לקנות מחשב נייד ב 5K לאינטרנט ועבודה בעיקר. מה שחשוב הוא שיהיה של IBM, אינטרנט אלחוטי, צורב די וי די. אני ראיתי את הדגם הבא: ?ThinkPad C100 TB0B5IZ 1.86GHZ? באתר http://www.ksp.co.il למעלה בניידים וחברה לסמן IBM. הוא החמישי במספר מלמעלה. אייך המחשב שבחרתי? האם מישהו ממליץ על מחשב אחר מחנות אחרת אפילו? אני לא זוכר, אם המעבד של הניידים פנטיום אם 750 פינים הוא 2 מגה קאש, מישהו יכול לרענן? בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  16. שלום, אני מחפש מחשב נייד 12" במשקל נמוך. המחשב ישמש נטו לעבודה משרדית, אופיס אינטרנט ותוכנות קלות נוספות. לא יותקנו משחקים או תוכנות עריכה כמובן, ואין צורך בשלל יציאות שאין בהם שימוש. גם אין חובה בכונן DVD. מה שכן חשוב שיהיה קל, בנוי היטב (IBM THINKPAD?) ונוח לעבודה. תודה!

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  17. Started by ob,

מחפש נייד לאינטרנט סרטים ומשחקים קלים ... לא חשוב גודל מסך. אפשרות לקנייה באיביי . אם אפשר להשיג נייד יותר טוב באותו מחיר מיד שניה זה מצוין. תודה .

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  18. Started by gilp123,

שלום, אני מחפש מחשב נייד שאפשר יהיה להתעסק איתו גם בתוכנות גרפיות כגון פוטושופ. אני מחפש דגם של חברת DELL או חברת HP . אם מישהו יכול להמליץ לי על דגם מסוים??? תודה, גיל

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  19. Started by koby058,

תקציב 2500 ללא מסך

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  20. Started by tragsketetetetjnhfuf,

מטרת המחשב : תכנות ב visual stodio , mac -ios , eclips גודל מסך :אזור ה "15 משקל :הקל ביותר עובי :הדק ביותר משך חיי הסוללה : הכי ארוך מעבד:intel i3 לוח אם: צ'יפסט תומך mac כרטיס רשת אלחוטי : עדיפות לתמיכה ב mac כרטיס מסך : תומך mac לא יודע אם עדיף לי מסך מבריק או מט עדיפות לחברות: samsong ,dell,lenovo,asus תודה לכל העוזרים

21. Started by soulz,

נמאס לי מהמחשב הישן שלי שהוא 2000 AND עם fx5200 ולוח אם ga-7n400, והחלטתי ללכת על מחשב חדש בתקציב של בקירוב 3000 ש"ח, עם מסך, כוננים, קונן קשיח ו 512 DDR שיש לי כרגע, המטרה: משחקי מחשב. אני בצבא וחוזר כל יום הביתה, אבל עדיין אין לי זמן או כוח להתחיל לבדוק מה קורה בעולם החומרה, אז אני מבקש את עזרכתם...

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  22. Started by Hods92,

היי, היי, אני מחפשת מחשב נייד ללימודים (מדעי המחשב) ואני צריכה מחשב חזק. יש לי את שני הניידים הבאים, מה דעתכם על כל אחד מהם? http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=823087 http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=834744 מה ייתן לי מחשב עם רזולוציה יותר גבוהה או סוג מסך יותר טוב? האם אתם ממליצים לי על מחשבים ניידים אחרים? תודה.

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  23. Started by exeaction,

היי אני חושב להתחדש במעבד 10700 כי בתור עובד אינטל אני יכול לקנות בהנחה (160$ לפני מיסים ועמלות fedex) ואין לעובדים כרגע אופציה ל10700k ומעל. המחיר הטוב מפתה אותי אז אני די מתעלם מההשקה של רייזון 3 או רוקט לייק (דור 11) אני תוהה לגבי לוח אם, אני לא אוכל לבצע אוברקלוק (וגם לא מעניין אותי) אז לוחות z490 לא נחוצים וגם h470 יכולים להתאים. הצרכים שלי הם גיימינג על 2K, מתכוון לרכוש בהמשך: כונן m.2 אחד, כרטיס מסך מהחדשים (3080 או 6800XT וכו'). מאמין ש-2 סלוטים לזיכרון יספיקו (לא חושב שאעבור 32GB) אין הגבלת תקציב אבל אין סיבה להוציא כסף על דברים שאני לא אשתמש, תודה

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  24. Started by avi.hagit,

מפרט טכני: לוח אם דגם:Intel® GRANT COUNTY 2 סוג ציפסט:ATI RADEON XPRESS 300 מהירות FSB:800 MHz כ.מסך משולב:ATI X300 upto 128M PCI-Express כרטיס קול משולב:6 ערוצים 5.1 כרטיס רשת:משולב 10/100 יציאת S.ATA:ארבע יציאות יציאת PCI Express X16:כלול יציאת PCI:3 סה"כ יציאת USB 2.0:8 סה"כ תמיכה ב- Hyper-Threading:כלול תמיכה בדיסקים S.ATA:כלול תמיכה בדיסקים S.ATA 2:כלול תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit:כלול תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE:כלול מעבד סוג מעבד:INTEL P-D LGA775 Dual Core דגם מעבד:805 מהירות מעבד:2.6GHz מהירות FSB:533 MHz זכרון מטמון cache:2 MB אחריות:כל החיים זכרון נפח:512MB סוג זכרון:DDR2 DUAL CHANNEL מהירות:533MHz אחריות:3 שנים דיסק קשיח יצרן:W…

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  25. Started by c5123,

אני צריך המלצה עד 3-4K אם אפשר כרטיס רשת אלחוטי מובנה ללימודים ואולי קצת משחקים

• 1 תגובה
    • 717 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.