עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Sven,

כמצוין בכותרת המחשב ישומש לעבודה משרדית בלבד. לא ישומשו תוכנות כבדות למיניהן. כמפרט התחלתי בניתי את המפרט הבא: מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX ¤452 לוח אם: ASUS M2A-VM HDMI ¤483 דיסק קשיח: SAMSUNG 80GB 8MB SATA2 7200 RPM - HD080HJ ¤249 צורב DVD: BENQ DVDRW DW-1620 DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK ¤169 זיכרון: PQI 1024MB DDR2 667MHz CL5 ¤258 מארז: COMPUCASE 6C28 ATX MIDI TOWER CASE + HEC 300AR-TF ¤271 מחיר סופי (כולל הרכבה): ¤1953 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il מה דעתכם על המפרט? שיפורים והצעות או מפרטים חלופיים יתקבלו בברכה.

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  2. שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש + מסך דק 17 אינץ', לגלישה באינטרנט ולאופיס עד 4000 ש"ח. אין צורך להריץ משחקים אז אין לי בעיה שתתנו לי כרטיס מסך חלש. לא משנה לי INTEL או AMD. כמה דגשים: 1) אם אפשר אז בבקשה תרכיבו לי מהחנות הזאת: http://www.lamir.co.il/computer.asp?Computer=1 2)אני צריך גם עכבר ומקלדת. 3)חשוב שהמסך יהיה דק 17 אינץ' ומשולב עם רמקולים, אם אפשר אז מתוצרת סמסונג. 4) בבקשה שיהיה זיכרון 512MB. בתודה מראש דור

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  3. שלום לכולם אני צריך שני מחשבים שכל אחד יעלה בסביבות3000 שח ושהיו אותו דבר אני צריך אותם למשחקים ואינטרנט באופן כללי עם אפשר עזרה מהר כי אני ממש לחוץ תודה מראש לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  4. המחשב קיים, אני רוצה רק לשדרג את השילוש+כונן קשיח מכיוון שיש בעיה עם הלוח אם והמעבד וצריך להחליפם. הייעוד שלו היה ויהיה eMule, מוזיקה ופחות או יותר זה העיקר. * אין לי שום צורך בOC המחשב ישמש בעצם מחשב שניוני (Asus U3s הוא המחשב הראשי שלי). מעבד: תקציב: 400 - 475 ש"ח חשוב: AMD לוח אם: תקציב 350-450 ש"ח חשוב: כרטיס רשת איכותי וכרטיס קול onboard איכותי. כמו כן שיוכל לקבל SATA רגיל (מכונן הקשיח הנוכחי) זכרון: תקציב: 300-400 ש"ח כונן קשיח: 320GB עדיף להשקיע לא בהחדש ביותר בגרסתו הזולה ביותר אלא בטוב ביותר שהיה אתמול

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  5. Started by micrascan,

מחשב מיועד לעריכה גרפית וצרכים כללים. http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/DELL%20Vostro%203560/vostro-3560-a3612qm.htm או http://www.fre.co.il/pl_product~999999912660~39~89.htm תודה.

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  6. Intel® HD Graphics 3000 with up to 1.6GB Dynamic Video Memory vs 2nd generation Intel®Core™ i5-2450M 2.50GHz vs AMD Radeon™ HD 6490M graphics with 160 cores + ultra-fast GDDR5 memory האם יש הבדל משמעותי ביניהם?

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  7. Started by Danman,

היי, הדרישות הן כאלה - - גודל ומשקל - כמה שיותר קטן וקל, המחשב יעבוד בתחנת עגינה בבית כך שלא משנה (ואף עדיף) אם המסך יהיה אפילו 13". - אין צורך בכרטיס מסך ברמה גבוהה, המחשב לא יריץ משחקים בכלל. - מחשב שיחזיק מעמד לכמה שנים טובות. - אין צורך במערכת הפעלה. אם יש הצדקה לחריגה לכלשהי אין לי בעיה. תודה

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  8. Started by danga,

שלום, ברצוני לרכוש מחשב נייד סטנדרטי אך עם ביצועים טובים שיחזיק לאוך זמן. השימושים העיקריים הם להורדות תוכן, צפייה בסרטי HD שימוש באינטרנט ובOFFICE... גודל המסך 15.4 מבריק עם רזולוציית FHD / HDR (תלוי אם התקציב משתנה משמעותית) דיסק קשיח -מהירות 5400 סל"ד / 7200 סלד (תלוי אם התקציב משתנה משמעותית) זיכרון RAM 4GB מעבד כפול ליבה -האם יש שינוי רב בין תדר גבוה לתדר נמוך? כרטיס מסך תומך HDMI וכונן אופטי.... אם התקציב שלי איננו ריאלי אשמח אם מישהו יוכל לתת המלצה טובה /לעשות סדר תודה רבה לעונים

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  9. מבקש מפרט למחשב שמיועד בעיקר לפיתוח תוכנה (פרנסה) ועבודות משרדיות אבל גם לראות סרטים בעתיד יכול להיות שארצה להשתמש בו לעריכת אודיו, כך שהוא צריך להיות פתוח לאפשרות כזאת וחשוב שיהיה שקט מאוד תוכנות לפיתוח תוכנה: MySQL Server. IntelliJ, Eclipse תוכנות לעריכת אודיו: cubase בנוסף ברשותי כרטיס מסך ישן ATI RADEON X800 GTO , האם עדיף יהיה לי להשתמש בו על המחשב החדש או שהוא כבר מיושן מידי? בכל מקרה הייתי רוצה לשמור את האופציה להוסיף כרטיס מסך בעתיד

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  10. (רק 2GB או 4GB). לפי כל מה שמצאתי באינטרנט, זה לא נכון. האם זו רמת הידע הטכני במור לוי?

• 7 תגובות
    • 702 צפיות
  11. אהלן אני נוסע לארה"ב בסוף החודש ואני מחפש לפטופ שיהיה כמה שיותר קל, אפשרי למסך 12-14 העיקר שלא יהיה כבד מידי. אפשר לחרוג מהמחיר במעט.השימושים הם בעיקר וורד אינטרנט ופוטושופ, ושיעמוד במולטיטאסקינג מינימאלי. אם יש לכם הצעות אשמח לשמוע. בתודה מראש[br]פורסם בתאריך: 17.03.2009 בשעה 20:03:33 הקפצה

• 6 תגובות
    • 702 צפיות
  12. היי, אני רוצה מחשב לגיימינג ובבקשה שלי אני מנסה למצוא את המחירים הטובים ביותר לחומרה הטובה ביותר. מכוון ל i7 מהדור החדש ביותר(אפשרי לחכות מס' חודשים עד ליציאה של החומרה החדשה שתתמוך בצורה המיטבית בציוד שכבר יש לי בטווח המחיר שציינתי) 1. מה התקציב המקסימלי? ~3K במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ~500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב : משחקים בעיקר, עריכה גרפית, תיכנות וביצועים טובים לטווח זמן ארוך -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BATTLEFIELD ASSASINS CREED TOMB RAIDER ועוד משחקים כבדים שיצאו בשנים הקרובות -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. ל…

13. Started by Silver Dragon,

אני צריך מחשב טוב, מתאים למשחקים, די מהיר (סביר).. והשאלה היא: מה ההבדל בין ?xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3? ל- ?xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E?

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  14. . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4000, אפשר לחרוג עד 500 אבל עדיף שלא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר עבודה משרדית, תכנות וסרטים. משחקים כמעט ולא. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. כל הרגילים (דפדפנים, אופיס, נגני מדיה וכו'), Visual Studio. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא לשם פרנסה. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1680X1050 - ראו מסך בהמשך * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמעט ולא משחק, לא כ"כ רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך, מקלדת ועכבר. 4. האם יש רכיב שאו…

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  15. לוח אם Gigabyte GA945GZMS2 258 שקל מעבד : Intel Core 2 Duo e 8200 829 שקל כונן קשיח 2.5 אינץ : Western Digital WD1200BEVE 120 גיגה 287 שקל זכרון : 2 גיגה Kingston DDR2 1024MB x 2 188 שקל מארז : Tzag Elita AC4 194 שקל צורב DVD : LG GSAH55N X20 134 שקל קירור למעבד יש לי בבית אני לא זוכר את הדגם וכרטיס מסך אני ישים ממחשב ישן GFROCE 5200 FX סה"כ יוצא : 1890 שקל האם זה כדאי ?

• 9 תגובות
    • 702 צפיות
  16. . מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא, מקסימום כמה עשרות שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Software Developer Workstation א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio כבד מאוד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22-24" 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בשום ציוד…

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  17. Started by civic,

שלום . יש לי מחשב נייד HP DV6-3130 ואני רוצה להוסיף לו עוד 4 גיגה. איך אני יודע איז כרטיס 4 גיגה מתאים ? אני יודע שהוא 1333 אבל יש נתון שראיתי באתרים CL9 ??? זה מסובך להרכיב או שאפשר לבד? אפשר להרכיב את הכרטיס הפוך או משהו ולגרום נזק ? או אוליי לשלם וזהו... תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  18. Started by nazgull,

ברצוני לרכוש מחשב למשחקים כבדים+סרטים. ללא מסך ללא oc וללא מוצרים נלווים אחרים מבוסס core i5 תקציב של 3500-3600 חריגה של 100 שקל רצוי מחנות איכותית באיזור חדרה

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  19. Started by guy15553,

היי .. אני מעוניין לקנות מחשב ב 1000 שח בחלקים. מעבד. זיכרונות. לוח אם ספק . וכרטיס מסך מובנה . תודה

20. Started by ASAFBS2,

שלום אחי רוצהל לקנות מחשב נייד ומכיוון שהוא לא בבית אז אני מחפש לו.. הדרישות: 1.עד 2200 ש"ח 2.כולל מערכת הפעלה 3.כולל אופיס 4. אם אפשר בתקצי מעבד דו ליבתי 5. עדיף מהחברות : TOSHIBA,IBM,SONY תודה רבה לעוזרים נ.ב: שיהיה מחנות באיזור חיפה והקריות

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  21. שלום לכולם, לרגל בת המצווה של האחיינית שלי היא ביקשה במקום מסיבה מחשב נייד. אשמח לעזרתכם בבחירתו. התקציב - עד 3,000 ש"ח. דרישות: משקל - עד 3 ק"ג (למעשה 3 ק"ג זה אידיאלי, ככה היא תצליח להרים אותו והאחים הקטנים שלה לא). שימושים - לימודים, מוזיקה, סרטים, שיתוף קבצים (ולכן נפח כונן גבוה) ומשחקים בסיסיים מאד (ממש בסיסיים, לפי דעתי אולי אפילו אפשר להתעלם מהשימוש הזה, רוב המחשבים יתאימו בקטע הזה). גודל מסך - שיהיה נוח לראות בו סרטים (כי יעדיפו לא לחבר לטלוויזיה). כונן קשיח - לפחות 250GB (עדיף יותר), אם כי תמיד היא יכולה לקנות כונן חיצוני. כעיקרון המחשב לא יצא מהבית אז זמן סוללה לא ממש עקרוני. שיהיה צורב DVD (זה לא סטנדרטי כבר?). חשובה האמינות. כמו כן כדאי (אם אפשרי) שהמחשב יהיה…

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  22. שלום אני מחפש לקנות מחשב למשחקים בסביבות ה 3500 ש"ח אני בעיקרון מחפש מחשב שהוא שקט ככל האפשר כי הוא הולך להיות בחדר שלי ואני רוצה גם לישון בלילה... דבר שני אני מאוד מעדיף אינטל וזה מה שמצאתי לרגע זה מה אתם אומרים??? מעבדי אינטל Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE 8I945PL-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E זכרונות DDR II 667 1GB TwinMOS דיסקים קשיחים Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II כרטיסי מסך ASUS 7600GS Silent 512MB, TV, DVI, PCI-E כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD? DVD Recorders NEC ND-4570A DVD±RW x16, DL x8 מחיר סופי 3625 אה ועוד דבר אני לא ממש נעול על מחיר סופי אם יהיה 100 לפה ולשם לא נורא תודה מראש

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  23. Started by Time_Is_Money,

היי, רציתי לדעת כמה לפי דעתכם שווה מחשב כזה היום בשוק... (יד שנייה כמובן) Tyan Tiger S2460 Dual Processors Dual Athlon XP 2500+@2800+ (Barton 512KB X2) 2GB PC2100 266Mhz IBM CL2 Sapphire Radeon 9800 Atlantis PRO 128MB ZyXEL PCI-X 64BIT 10/100/1000 Network Adapter 3COM PCI 32BIT 10/100 Network Adapter STlab Sil 3114 4-Port PCI Host SATA1 RAID 266Mb\s Controller Maxtor 40GB 7200RPM IDE WD 80GB 7200RPM SATA Tagan 480W TSCT Black Compucase 6a19 Black Samsung CD-ROM 52X Black תודה

• 5 תגובות
    • 702 צפיות
  24. שלום, אשמח לייעוץ בבחירת מחשב נייד חדש - לשימושים ביתיים (ללא משחקים כבדים, מקסימום minecraft) אבל הרבה הכנת מצגות ושימוש בגרפיקה/סרטונים תוך כדי, עבודה עם הרבה טאבים במקביל. תודה! מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000-4500 ש"ח, אפשר לחרוג קצת למעלה, עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר פאורפוינט, עריכת סרטונים בעורך המונה של מיקרוסופט, עבודה רבה עם כרום, מרובה טאבים פתוחים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים…

25. אוקי, אז השבוע אני מתכוון לקנות מחשב מהחנות SKYPC (המפרט גם לקוח משם, אז אם אתם נותנים עצות אז שיהיה גם מהאתר SKYPC). מטרות המחשב: תיכנות, עבודות משרד, משחקים (אבל לא ברמת גיימר מטורף) איכות צפייה טובה. התקציב שלי צריך לעלות בסביבובות 7000 עם חריגה, אבל עדיין נשאר לי לקנות עכבר ומקלדת שהם לא במפרט, והעכבר די יקר (300) מסדרת MX של logitech. הבעיה היחידה שלי באמת היא הכרטיס מסך שלגביו אני לא בטוח: יש גם סוגי 7600GS באתר הזה, אמורים לי ש 512MB לא שווה את המחיר. בנוסף לא כתוב ממש שיש יציאת TV לכרטיס הספציפי שבחרתי, מה שכן כתוב זה: HDTV-OUT. האם זה אומר TV OUT? והנה המפרט מעבד: מעבד Intel Core 2 Duo E6300 Box מחיר לפריט - 1,227.00 ¤ לוח אם: לוח אם Gigabyte 945P-S3 מחי…

• 12 תגובות
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.