עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שני רכיבים אני כבר דיי סגור שיכללו במפרט של ה-HTPC שאני מתכנן לקנות: מעבד i7 2700K כונן SSD בנפח 120-200GB חשבתי ללכת לכיוון של מארז ITX קטן ושקט. האם מומלץ? האם ספק שיגיע עם מארזי ITX יסחוב מעבד כזה ? איזה לוח מומלץ? איזה מארז מומלץ? אני יודע שזה OverKill למשימה שלשמה הוא נדרש כרגע. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 חוץ מהמעבד והכונן א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HTPC 3D HD טורנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציי…

• 2 תגובות
    • 909 צפיות
  2. אמא שלי רוצה לקנות לפטופ, תקציב 1000$,אנחנו גרים באמריקה ככה שאפשר להזמין מNEWEGG או אמזון לא משנה.. דגש על מעבד מהיר,Core 2 duo לפחות. אשמח עם הראם יהיה למפחות 2 גיגה,שיכולים לסחוב את המערכת כמו שצריך.. כרטיס מסך לא צריך משהו רציני,רק משהו בסיסי כמו ה8400 בשביל שעם האחים הקטנים שלי ירצו להריץ איזה משחק פשוט זה יעבוד חלק. כונן קשיח כמה שיותר גדול יותר טוב. טאץ פאד איכותי ובכלל חומרה חיצונית נוחה (מקלדת וכו') מסך 15.4 לפחות עדיף יותר. כמה שיותר סוללה.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  3. שלום, אני מבקש המלצה למפרט מחשב ללא מסך עד 5000 ש"ח שהכי מתאים לפעילות חלקה עם כרטיס מסך ATI RADEON AII IN WANDER 8500 128MB אשמח לקבל גם יעוץ על ציוד מחשב נחוץ לקליטת שידורי לויין מהעולם דרך צלחת פרטית מקודדים וחופשיים בעזרת הכרטיס מסך הנ"ל בתודה וחג שמח!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. היי, בן דוד שלי ביקש ממני לבנות לו מפרט ב-5550ש"ח. המפרט לא כולל מסך, כונן דיסקים ולא שום ציוד היקפי. המפרט שאני בניתי הוא: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Zalman 9500 Led כמות: 1 - מחיר: ¤1456 לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤501 מארז: Coolermaster CM 690 Black כמות: 1 - מחיר: ¤457 קירור למארז: THERMALTAKE 130mm SILENT WHEEL כמות: 2 - מחיר: ¤30 ספק כוח: Corsair 450W 33A @ 12V CMPSU-450VXEU כמות: 1 - מחיר: ¤455 זיכרון: OCZ 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) Value CL5-5-5-15 כמות: 1 - מחיר: ¤535 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 - מחיר: ¤391 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GTS G92 512MB DDR3 Retail כמו…

• 9 תגובות
    • 870 צפיות
  5. Started by Naama800,

שלום לכולם,אשמח מאד מאד לעזרה. אני עומדת לקבל מחשב נייד. השימושים העיקריים יהיו אופיס ותוכנות סטטיסטיות כמו SPSS וSAS. הדרישה היא למחשב חזק, כמה שיותר אמין ועמיד וכמה שיותר קל. אין חשיבות לתקציב עד 7000 שח. אני מתלבטת בין לנובו יוגה 3 עם המפרט הזה: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid...; היתרון שלו הוא משקל מאד מאד קל (1.2) זה מהותי עבורי ומסך מגע (שזה נראה די נוח...). לבין X250 עם המפרט הזה: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid... כאן התרשמתי שהמעבד יותר טוב ובכלל מקריאה בפורום עולה שמדובר בסדרה מאד מאד מוצלחת ואמינה. מצד שני, המחשב מעט יותר כבד, המסך מעט יותר קטן ואין מסך מגע. אני מעדיפה איכות ואמינות על פני שלושת אלו, אבל האם בין המחשבים…

• 12 תגובות
    • 5.6k צפיות
  6. שלום, אני רוצה לשדרג את המחשב ל64 ביט עם מינ' הוצאה, איזה מבין הרכיבים אני חייב להחליף?

7. Started by gabbay,

חג שמח לכולם 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא חושב שיהיה צקוך לחרוג מהתקציב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. HOTS, Battlefield... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בנוניות - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. האם הוא יעלה לי משחקים כבדים על high כבר קניתי!!!!: מעבד: intel q6600 8mb לוח אם: DP35DPM - DRAGONTAIL/P-35 1333MHZ מארז: מפואר הכולל 2 יציאות קידמיות500W+מייצב מתח כרטיס מסך: FX8800GT-512MB/DDR3/HDMI זיכרון: -2048MB PC8500-HYPER MEMORY-1066MHZ-KINGSTON דיסק קשיח: -500GB SATA II כונן: DVDRW X20 S.ATA מסך:LG 22 226WTQ 1:5000/2MS/DVI סט מולטימדיה-מקלדת אינטרנט+עכבר אופטי ארגונומי רמקולים מעוצבים USB ללא שנאי 420W מצלמת אינטרנט+מיקרופון+אנטי וירוס 2007 המערכת כוללת יציאה אופטית לחיבור קולנוע ביתי לאיכות סאונד מושלם.. הכול ביחד 5600 שקל. יש לי עוד איזה 400 שקל בתקציב האם כדי לקנות קירור למעבד או לכרטיס מסך אם כן אנא הציעו לי איזה.

9. Started by nir93,

מחשב לאמא שלי (שימוש ביתי, בלי אוברקלוק, לא מתכונן שידרוג), יש לחבר הנחה מאינטל. אני לא מבין יותר מדי בדברים כאלו אז אשמח לעזרה. בינתיים מה שחשבתי: מעבד Intel® Core™ i5-4570T Processor לוח-אם GIGABYTE Q87M-D2H זיכרון - 8GB Kit (4GBx2), 204-pin SODIMM, DDR3 PC3-12800 memory module כונן למערכת הפעלה - Intel® SSD 535 Series (240GB, 2.5in SATA 6Gb/s, 16nm, MLC) ההתלבטויות: צריך למחשב מארז+קירור+ספק כוח - ראיתי במפרט דומה במפרטים המומלצים ספק כוח Seasonic S12II-520W or FSP Raider 550W or Antec Neo-Eco 520c, מתאים? המלצות בכללי לשלושת הדברים האלו? בכלל לא חשוב שקט האם לדעתכם כדאי כונן קשיח רגיל (לא SSD) בנוסף לכונן ה-SSD? יש משהו אחר ששכחתי (לא צריך מערכת הפעלה)? ת…

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  10. התבקשתי לברר כמה אפשר לבקש על מחשב יד 2 מעבד: AMD 2200 לוח: אני לא יודע בדיוק אבל יש עליו 2 סלוטים זיכרון DDR זיכרון: 512 (2 סלוטים תפוסים של 256) צורב: dvd lg מותקן עליו XP כמה אפשר לבקש/לקבל עליו? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  11. אהלן, מעוניין לקבל המלצה ללפטופ למתכנת. על המחשב להיות חזק בעל יכולת להריץ VS2010 בצורה חלקה ומהירה. על המפרט לכלול יציאת rs-232 או לחילופין אופציה לכרטיס הרחבה. מסך בגודל קטן 12-14" וקל ככל האפשר כדי שיהיה נייד אמיתי. עדיפות לאחד עם אופציה ל-docking station. הפיתוח יעשה על המחשב אך רובו דרך מסך, מקלדת ועכבר שיחוברו לדוקינג שלו. המחשב ינויד לצורך בדיקות באתר הלקוח בלבד. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום, אני מוניין לקנות מחשב חדש לצרכי צילום/סאונד/ שימוש כללי , הכוונה שיהיה די חזק (גם לצורך אריכות שנים של המחשב [המחשב הנוכחי שלי בן 7 בערך]). כמה שאלות שמעסיקות אותי: 1. אני חושב להשתמש בכרטיס onboard בשלב ראשון (אולי שדרוג אחר כך) - האם לצורך היישומים הרשומים פה זה הגיוני 2. מחירי ההרדיסקים יותר גבוהים לאחרונה , ויש לי כבר אחסון חיצוני אז חשבתי לקנות SSD כרגע למערכת ההפעלה, ולהשתמש בדיסקים החיצוניים הקיימים לשאר (ולהשלים הרדדיסקים פנימיים כשהמחירים ירדו קצת). זה הגיוני או שלא שווה להכנס ל SSD לישומים כאילו? 3. המארז ואופציות הקרור נבחרו ללא הבנה של ממש בעניין, אשמח להתייחסות/ הצעות שיפור (טובות/זולות יותר) 4. האם יש משהו ששכחתי – טעויות יסוד שלא שמתי לב אליה…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by gooz,

שלום רכשתי מחשב נייד והעניין קצת חדש לי אז כמה שאלות אם אפשר : 1)מה זה אטרנט משו כזה 2)האם עניין הWIFI מוגדר בד"כ מראש? כי זה מצא לי באיזור כמה רשתות פעילות אבל הן נעולות או משהו כזה רציתי לדעת מה העניין הזה. 3)האם ניתן לחבר את הנייד למחשב הנייח באיזושהי צורה(USB?) ולהעביר ממנו אליו וההיפך קבצים כי כרגע אין לי דיסק און קי זמין. נ.ב. אשמח לכמה הצעות לתוכנות נחמדות לעבודה עם טבלט ליעול וסתם בשביל לקשקש. תודה

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  14. אהלן חבר'ה, מחפש מחשב נייד עד 2000 ש"ח שיישמש לגלישה באינטרנט וצפייה בתכני BLURAY . דרישות נוספות: חשוב לי שהמסך יהיה גדול ואיכותי עד כמה שניתן במחיר זה . מהיר ככל שניתן. קל עד כמה שניתן. אשמח להמלצות,תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by SuB,

טוב חברים, אני מאוד רוצה לעזור לחבר שלי לשדרג את המחשב שלו ויש לו מגבלה כספית של 1400 +/- (עד 1500 אם צריך לא יותר!!). כרגע יש לו מחשב פנטיום 3 500MHZ. אני לא יודע איזה לוח אם יש לו, אבל בכל מקרה בגלל התקציב הנמוך ייעצתי לו להחליף לAMD. אני רוצה לשאול אתכם איך לבדוק אם המארז יתאים ללוח אם שהוא יקנה? זה המפרט של השדרוג: (בכל הרכיבים שלא כלולים במפרט הוא ישתמש בקיימים שיש לו) : Leadtek NForce2-GT K7NCR18G Motherboard (Dual DDR,AGP8X,GF4MX,5.1 Sound,ATA133,LAN,USB 2.0) [AMD/DDR] AMD Athlon XP 1700+ Tray CPU 0.13 micron - Thoroughbred Core Thermaltake Volcano 7 CPU Cooler GeIL DDR-RAM 512MB 2700 Value Memory 333 Mhz, CAS 2.5 6-3-3 2T, 6ns, 2.5-2.8V, 6 Layer PCB, bulk pkg …

• 23 תגובות
    • 2.6k צפיות
  16. Started by benrazmo,

שלום אפשר בבקשה לקבל מפרט למחשב משחקים כמה שיותר טוב אני בעל תקציב של 4500 ש"ח. כמה בקשות: כרטיס מסך geforce מערכת קירור אם אפשר...

• 5 תגובות
    • 665 צפיות
  17. Started by orel13orel,

יש למעבדים האלה (בגירסה של מחשבים ניידים) ליבה גרפית כמו אצל I5/3 ואז יש חיסכון החשמל כאשר לא משתמשים בכרטיס מסך החיצוני???

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. מעבד: Intel Core i5 4460 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪902 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪135 לוח אם: Asus B85M-G for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪305 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד IPPON i04 case Gaming Beast Black with 2X 120mm fan + SS-600BT כמות: 1 - מחיר: ₪473 זיכרון: Hynix Original 4GB DDR3 1600 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪145 כרטיס מסך: מבצע פסח - בקניית מחשב חדש בלבד Gigabyte R9 290X 4GB DDR5 כמות: 1 - מחיר: ₪1399 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪279 כונן אופטי: LG DVDRW X24 SATA כמות: 1 - מחיר: ₪106 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפור…

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  19. מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤887 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE6750 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤380 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤366 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 NQ ¤272 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-2GBNQ כרטיס גרפי Inno3D 8800GT I-Chill OC 512MB PCIe ¤1300 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=C8800GTX1-H5GTC צורב LG GSA-GH20L X20 DVD ¤177 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH20L מארז ללא ספק Raidmax SAGITTA II + 23CM FAN ¤388 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid…

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000-7,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כמה שצריך לטובת משחקים כבדים ועבודה רציפה בתוכנות. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Maya, 3DS Max, ZBrush, Photoshop אופן שימוש כבד. (בעתיד לטובת פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, The Witcher 3, Batman Arkham Knight, Guild Wars 2, ועוד משחקים שיצאו בעתיד. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by play2,

אני מבקש שתכינו לי מפרט בערך ב 5 אלף אפשר לחרוג מעט. המחשב הוא בשביל חבר לא לארלוקינג, משחקים לא הכי כבדים. צריך גם מסך 17 תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 897 צפיות
  22. מחפש לבנות מחשב מולטימדיה לסלון. ללא מסך. עד 4000 ש"ח. 1. מארז קטן ואלגנטי. שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט. 2. חיבור למערכת הקולנוע הביתית. 3. ישמש בעיקר להורדות והשמעת MP3 והרצת סרטים. 4. מעוניין באפשרות שישמש למשחקים על גבי הפלזמה/מסך בסלון. ( האם יש בקרים אלחוטיים?) 5. יתחבר לרשת האלחוטית בבית. 6. שיהיה אפשרות לשדרג אותו בעתיד. אם יש המלצות לתוספות נוספות הדרושות - אשמח.

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  23. חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייח למשחקים נטו, ברשותו מחשב נייד ליישומי אופיס ואינטרנט והוא צריך מחשב למשחקים חדשים כמו gta iv, fifa ואחרים בעלי דרישות גבוהות יותר. התקציב שלו בסביבות 3000-3500. יש לו מסך מחשב 19'' ולכן אין צורך במסך, כמו כן יש לו רמקולים, עכבר ומקלדת בבית ולכן התקציב מיועד נטו למחשב (מארז, לוח אם, מעבד, כ.מסך, הארד דיסק, כ.זיכרון, ספק...) אם אני לא טועה הרזולוציה המקסימלית שלו היא 1024*1280 או 1440*1080. הגדרות המשחקים בינונית-גבוהות. השקט של המפרט לא קריטי. לא מתכוון לבצע המהרה במחשב הזה. לא צריך מערכת הפעלה. הוא גר בחיפה, אין חנות מועדפת (יש את אייבורי, ksp, פריבל...) בינתיים אין צורך בשדרוג בעתיד למחשב הזה. האם עדיף בטווח מחירים האלה מחשב של amd מאשר של in…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. מטרה: שדרוג המערכת לצורך שיפור מקסימלי בביצועי גיימינג בתקציב שניתן. תקציב: 1000 ש"ח מערכת קיימת : מעבד : E4500 CORE2DUO CONROE כרטיס מסך :GEFORCE 8400GS 512MB PCIE זכרון פנימי:KINGSTON 2GB DDR2 800 MHZ לוח אם: ASUS P5KPL-VM G31 ספק:EZCOOL -ATX-300 JSP 300W מסך: LG W2261V הבהרות נוספות: אין איזושהי שאיפה להריץ את כל המשחקים הכי כבדים על Very High עם פילטרים וכו'... הרצה חלקה של משחקים על Medium תהייה גם מספקת. הכוונה למשחקים דוגמת: Assassin's Creed , Brothers in Arms - Hell's Highway ודומיהם. הייתי ממליץ לקחת ספק ב 350 ש"ח , משהו כמו Tomahawk 450W Active PFC 12cm. וכרטיס מסך hd4850 בעוד איזה 750 ש"ח. השאלה אם המעבד לא יהווה צוואר בקבוק.או שאולי עדיף להשקיע חלק מהתקציב …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אז אני מחפש לקנות לפטופ מאילת, ואשמח לייעוץ בנושא. התקציב שלי הוא 6500~, אם זה אפשרי. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) גיימינג - שיריץ GTA V על medium לפחות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 לפחות, לא כל כך משנה לי איזה (לא מבין בזה מספיק) * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) FHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? עדיף שיהיה numpad * …

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.