עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by bass321,

שלום אני צריך מפרט לגיימינג בתקציב של2000-2500 אם אפשרות לחריגה אבל לא יותר מ150 שקל אני צריך שהמחשב יריץ לי משחקים כמו: black and white 2 call of jouraz heroes of might and magic 5 ולא חייב אבל רצוי half life 2 אם תתצתרכו אני יכול להוסיף את המפרטים שהמשחקים האלא צריכים המפרט צריך להיות מהחנות tms.co.il או מכל חנות אחרת שתיהיה לא רחוקה מחיפה תודה רבה לכל העוזרים. (סליחה אם אני משגע לכם את השכל אם ההודעות שלי פשוט כל יום משנים לי את התקציב אבל הפעם זה סופי)

• 8 תגובות
    • 670 צפיות
  2. Started by itzik00,

מבקש חוות דעת לתקציב גיימינג 3000 בניתי מפרט בתקציב הרצוי AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 520 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 430 דיסק קשיח Hitachi דגם Deskstar 7K1000.Bנפח 320GB חיבור SATA יחידות 1 220 מארז ANTEC Two Hundred 200 Gaming , יחידות 1 230 Sapphire ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 850 ספק כח HEC הספק 600W מסידרת יחידות 1 385 Kingston 2GB DDR3 1333MhZ, יחידות 2 450 סה"כ מחיר לכל המוצרים: 3085₪ אבקש חוות דעתכם עליו, אם הוא צריך שיפור. חשוב שלא יחרוג מהתקציב. תודה,איציק

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by BandiT,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 *** א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל *** ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים *** א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). *** ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ******* -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WD/BF4 משחקים חדשים בסגנון ******* -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD ******* -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…

• 6 תגובות
    • 860 צפיות
  4. היי חברים, אני לא יודע עד כמה התקציב שלי מספיק אבל אני חושב שהוא מספיק גבוה, אם יש צורך להוסיף באמת אז תוסיפו בכיף! אניי רוצה מחשב לגיימינג חזק מאוד שיכלול 2 כרטיסי מסך בשיטת SLI, מעבד חזק וזכרון 4 גיגה (יספיק לבנתיים) אם אפשרות לשדרג עוד בעתיד. כונן קשיח אני חושב שטרה יספיק פה, רמקולים שיהיו איכותיים אבל שלא יתפסו מלא מקום על השולחן אלא סטנדרט, מסך שיהיה 24 אינץ (התרגלתי למסכים גדולים מה- IMAC), מקלדת ועכבר שיהיו אלחוטיים או בלוטות אבל שיתאימו לגיימינג. אם שכחתי משהו תגידו תודה מראש

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by FlashJump,

מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג בינוני עד כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Counter strike Global Offensive or Call of duty modern warfare 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך Led 24 inch -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות …

• 19 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. לא נעים לפתוח אחד חדש בגלל הכמויות של הנושאים האלה, אבל אשמח לעזרה בכל זאת. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש אפשרות לחסוך בצורה שלא פוגעת בצורה קריטית בביצועים, אז לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פוטושופ\פיינטר ודומיהם, לא משהו מיוחד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Dark Souls, Bioshock infinite, DOTA 2, Batman AS/AC, etc etc -מהי הרזול…

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  7. טוב אז אני רוצה לקנות מחשב חדש לגיימרים משהו טוב תקציב 7,000 ש"ח נא להשקיע

8. שלום לכולם, קודם כל אני רוצה לציין שאני לא גיימר מטורף, אבל אני אוהב לשחק ורוצה שהחוויה תהיה כמה שיותר איכותית. אני משחק משחקים כגון: COD, ASSASSIN'S CREED וכו'. בקשר למפרט המבוקש- המסך שלי 20 אינץ' עם רזולוציה 1680X1050. אני לא מתכוון לעלות ברזולוציה, מקסימום לשדרג ל-22 אינץ' יש לי כמה שאלות כלליות: 1) אם בנעוצים יש מפרטים מעודכנים לספטמבר 09,, איך זה שכל כך הרבה ממליצים על מפרטים שונים. אפשר פשוט לקחת את ההמלצה בנעוץ ולגשת איתה לחנות מחשבים? או שבחודשיים האחרונים השתנו הרבה דברים? 2) המטרה שלי היא לשחק ברמה כמה שיותר איכותית. אני מבין שהשוק הזה מתקדם כל הזמן וכעבור שנה המחשב כבר לא יהיה איכותי באותה רמה. בנושא משחקים-אחת לכמה זמן נהוג לשדרג חלקים, באילו חלקים בד"כ מדובר…

• 3 תגובות
    • 638 צפיות
  9. מה עדיף, Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪250 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1257 OCZ SSD Agility 3 60GB 525/475 IOPS 50000 Sata 3, יחידות 1 ₪637 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2793 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪114 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 NZXT M59 Plus 3x120mm + Antec TruePower Trio 650Watt ברכישת מחשב חדש !, יחידות 1 ₪599 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3088 GigaByte GeForce GTX570 1280MB GDDR5 Ultra Durable, יחידות 1 ₪1570 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3159 הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪50 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=56…

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  10. היי אני מעוניין לרכוש מחשב הכולל ציוד הקפי (מסך, מקלדת עכבר ורמקולים), במחיר של עד 3500 ש"ח. גודל מסך יכול להיות 21 אינץ'. לא יבוצע OVERCLOCK. אין צורך במערכת הפעלה. השימושים הם בעיקר משחקים. והרזולוציה שתשוחק תהיה בהתאם לזו של המסך. אשמח לשמוע הצעות תודה ! תודה רבה

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  11. Started by Gilladriel,

חבר ביקש עזרה. הכין מפרט עם חומרה בסיסית, (דגש על השילוש הקדוש), אני כבר לא הכי מעודכן בחומר אז אשמח להיעזר בכל יודע דבר. לא מתוכנן OC 1920X1080 משחקים כגון BF3 ויתר שוטרים לא חזיר fps, מסתפק במועט צריך המלצה לכל השאר, מארז (לא חייב להיות שקט) + usb3 ספק מתאים SSD מומלץ בנפח הנ"ל GA9970A-DS3 AMD FX6200 (6 x 3,8 GHZ) 7850 / 7870 SSD 120GB תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. ללא OC, ללא ציוד היקפי, ללא מארז רזולוציות עבודה 1920X1200, אשמח לשמוע חוו"ד בעיקר לגבי הספק. עדיפות לקניה בKSP. דעתכם? דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11846 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Freezer 13 Limited Edition http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13116 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE Z68A-D3H-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 3xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=14086 זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x4GB Corsair Vengeance Blue LP Edition CL9-9-9-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13540 דיסקים קשיחים: Samsung 1TB EcoGreen F3 32MB SATA II HD105SI http://ww…

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  13. היי חבר'ה, אני מרגיש שהגיע הזמן לפצות את עצמי על כל השנים שאני עם העגלה שנמצאת אצלי במפרט בצד. אין צורך בציוד נלווה, המסך שלי נשאר איתי, כך שהרזולוציה המקס' תיהיה 1680x1050. מתכנן OC. חשוב לי מארז גדול ונוח לעבודה ולהרכבה יפה, עם סירקולציה טובה. כמו כן הספק חייב להיות מודלארי, חייב. ישנה אפשרות ל-CF בעתיד. כמו כן ממשיך איתי הדיסק הקשיח, Seagate 1TB 7200.12 SATA, ככה שאין צורך בכלום חוץ מה-SSD. התחלתי לבנות לאט לאט וזה מה שיוצא לי: מעבדי ‏AMD: Phenom II x4 Quad Core 965 Socket AM3 3.4Ghz Box מאווררים וגופי קירור: CoolerMaster V8 CPU Cooler לוחות אם למעבדי ‏AMD: GIGABYTE MA790FXT-UD5P AM3, 790FX, DDR3 1333, PCI-E, ATI CrossFireX, HDAudio, 1394a, 2xGBL זכרונות: DDR III 133…

• 34 תגובות
    • 3.3k צפיות
  14. שלום, מעוניין לקנות מחשב למשחקים כבדים בעיקר, מבוסס מעבד אינטל Intel Core i5-750 2.66GHz, כרטיסי זיכרון 4096 mb (2048mbx2) DDR3 1333MHz על לוח אם Intel WhitesBurg DP55WB Micro Atx כרטיס גראפי nVidia GeForce 9500GT 1GB DVI HDMI במחיר של כ-3000 ש"ח. מעניין אותי בעיקר איכות תמונה ופחות איכות שמע. לא מתכוון לבצע OC שאלותיי: 1. ספק מומלץ באיזור ת"א? 2. האם הקונפיגורציה מתאימה , החלקים מסונכרנים או שחלק מהם עדיף להחליף? 3. האם לוח אם Asus P7P55D או GIGABYTE P55-UD3L עדיף? 4. האם חשוב לוח ATX או mATX מבחינת פיזור חום, צפיפות ומצד שני מהירות בין מרכיבי הלוח? 5. האם כרטיס מסך Gigabyte NVIDIA GeForce 9500GT GDDR3 עדיף? או, כרטיס אחר שלא יוביל לחריגה גדולה מהתקציב 6. האם זיכרו…

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5-4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל/לחסוך אם ההפרש בביצועים משמעותי אז לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 שקלים במידה וצריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים וצפייה בסרטים (יחובר דרך חיבור HD לטלויזיה חדשה 32 אינצ' לפחות), גיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). TRAKTOR באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים אשר יוצאים כל הזמן בשאיפה לגרפיקה מקסימלית דוג': BF…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by MFreako,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכת טקסט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים שיצאו לשוק בתקופה הקרובה--Assassin's Creed, Watch Dogs וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920:1080, 24 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות, השאיפה שהמחשב יריץ משחקים על הג…

17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200-300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.דיאבלו 3,COD החדש וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680*1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות…

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  18. Started by ds.trias,

המפרט מצורף למטה, אשמח לקבל את דעתכם \ רעיונות לשינוי או שיפור 1. מה התקציב המקסימאלי? ~5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשתדל לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FAR CRY, PORTAL 3, MASS EFFECT 2, SKYRIM וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  19. Started by bv_beaver,

שלום! עזרתכם בבקשה, אני צריך מפרט מחשב בתקציב של עד 3000 ש"ח(עדיף פחות) שימושי המחשב הם: בעיקר גיימינג בינוני(קצת Call of Duty, Operation Flashpoint 2 וכו') ותכני HD. בקשר למסך - 2מסכים, אחדLCD 17(ישן) ואחד טלוויזיה LCD 27 HD (משתמש ב''17 כאשר אני רואה טלוויזיה למשל - העדיפות שלי היא להשתמש כמה שיותר ב 27'') אין צורך בציוד היקפי, כוננים למיניהם, דיסק קשיח ומערכת הפעלה. השקט לא חשוב במיוחד. לא מתוכנן אוברקלוק. תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  20. Started by idan577,

שלום חברים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עריכה: אם אפשר טיפה לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? X 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). תגידו לי אתם -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם! קראתי את הסטיקי לגבי המפרטים החדשים וזה מה שאני שוקל לקנות : http://tms.co.il/preview/spec/6ysnct8r תגידו לי מה אתם חושבים שכן בשבועיים הקרובים אני מתכוון להזמין. תודה

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  22. מפרט לגיימירים כבדים, התקציב 10K בלי מסך אבל עם מקלדת ועכבר טובים לגיימרים

• 11 תגובות
    • 905 צפיות
  23. Started by הורוויץ,

מה התקציב המקסימלי?5k 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים, ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם.full hd 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)?1 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם?לא מתכנן 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא 9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים.iqpc/ksp עדיף iqpc מעבד כמות מחיר Core i5 750, s1156, 8MB Box 1 1030 לוחות אם למעבדי אינטל‏ ASUS כמות מחיר P7P55D s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1600, 2xPCI- 1 850 זכרונות‏ DDR III 1600Mhz…

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  24. זה הראשון http://www.tms.co.il/preview/spec/5f1p8bjw זה השני http://www.tms.co.il/pcbuilder/preview/1:13326:1/6:12975:1/2:13006:1/4:13507:1/3:13124:1/9:13483:1/20:11736:1/20:12935:1/11:7424:1/18:10042:1/ * זה מחשב שמיועד לגיימניג והכרטיס מסך הזה מגיע עם אחריות לשנתיים אז ככה שזה סבבה, * אני רוצה שהמחשב יהיה שקט. * שאלה: באתר כתוב שהכרטיס דורש 750W, גם נציג וגם פורומים אחרים אמרו לי שהכרטיס יסתפק בין 620-630W. מה נכון !?!?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג במקרה קיצוני עד ל-5000 ש"ח אך רק במידה ויהיה משתלם מאוד, עדיפות לאי-חריגה מהתקציב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פוטושופ, אדובי אפטראפקטס ושאר העריכות הגראפיות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים החדשים והכבדים ביותר. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22" 1080P Full HD. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד …

• 6 תגובות
    • 860 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.