עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. איזה מעבד יותר טוב זה Intel® CoreTM DUO Processor 1.73GHz T2250 או 1.6GHz Mobile AMD Sempron Processor 3400+ היום אני הולך לקנות אותו איזה מחשב נייד עדייף זה http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-6400.htm או http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3025&scat=320&tcat=

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  2. חברה שאלה מאוד חשובה, כל פעם שאני מוריד משהו דרך תוכנה BITCOMET אז זה מוריד אצלי על 90 (חיבור של 750KBS) אבל כל פרק מן מסוים פתאום המהירות יורדת ל10 ואפילו 5 אבל אז עולה עוד הפעם חזרה ל-80-90 וזה קורה במשך כל זמן הורדה!אני מדבר על הורדה בצורה אלחוטית! המודם של בזק בינלאומי מחבור גם לראוטר של 3COM.... הבעיה היא לא עם המחשב הנייד מפני שניסיתי הורדה עם שני ניידים שונים של HP ובשניהם זה אותו דבר! מה יכולה להיות הבעיה? ואיך פותרים אותה? מודה מראש לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  3. Started by ibsk8r,

היי, כמה בבקשה המחשב שווה בארץ? מחשב חדש ללא נגיעת יד אדם. מחשב נייד חדש מבית Dell דגם inspiron 15R מעבד מאיץ גרפי במיוחד לעיצוב גרפי ומשחקים (הכי חזק בשוק כיום) מסוג Radeon 7730M 2GB מעבד מסוג Intel i7-3612QM 3.1Ghz מסך 15.6" Full HD עם תאורה אחורית LED תומך ריזולוציה 1920x1080 כרטיס רשת מהיר במיוחד עם Bluetooth & WIDI הארד דיסק 750GB במהירות מדהימה של 7200RPM זיכרון פנימי ע-נ-ק-י בנפח 16GB DDR3 במהירות 1600MHz כרטיס קול Waves MaxxAudio 4.0 studio-quality sound suite + Skullcandy Speakers (2x 2W) סוללת 6-תאים 90W מצלמה Native HD 1.0 MP webcam with digital microphone כרטיס רשתWi-Fi Bluetooth Intel® Centrino® Wireless-N 2230 + BT 4.0 Ethernet 10/100/1000 4 יציאות USB 3…

4. התקציב שלי הוא 4.0-5K - אשמח לא לבזבז הכול לכן הצעה זולה יחסית תהיה רלוונטית המחשב מיוחד לצורך פיתוח וגיימיניג - הפיתוח כולל הרצה של מספר VM-ים ולרוב כמה אינסטנסטים של VS2015 הגיימינג כולל CS:GO , LOL , REDALET3 - פחות סילקרווד וכו' תחת הגדרות בנוניות - טובות - תלוי מה ירוץ חלק רזולוצית המסך שלי היא 1920X1080 ובעתיד יכנס מסך נוסף ברשותי עכבר גיימניג (MX512) אין צורך לכלל HD - אני אשתמש באחד שיש לי כרגע אין צורך לכלל מסך עכבר מגלדת וכו'. רמת השקט שתהיה סטנדרטית , אני לא פריק של שקט מיוחד לWIN7 אבל אני אתקין לבד. אני נעול על כך שיהיה במחשב I7 , SSD , 16G Ram וכמובן יציאות VGA DVI HDMI …

5. מחפש מחשב נייד למטרת לימודים ומחקים ברמה בינונית (לא גיימר). מסך 14" או 14.1" שיהייה core 2 due לפחות 1 גיגה זיכרון. תודה : )

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  6. Started by mmw,

אשמח להמלצה למחשב נייד עד 4200 ש"ח, עם אפשרות לטיפה התגמשות (למרות שעדיף אפילו פחות מ-4000) מטרות המחשב? מחשב חזק שיתאים לעריכת סרטים, להרצת תוכנות כבדות (עדיף למחשב שיוכל להריץ כמה תוכנות כבדות ביחד), לצפייה מעולה בסרטים (אם נכנס בתקציב FHD יהיה מעולה) * גודל המסך? 15.6 אינץ' * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) עדיפות לWIDI, HDMI * בלוטות? עדיף אך לא חובה * גודל מינימלי וסוג של ? לפחות 500 (עדיפות ל-7200) * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא - * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי…

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  7. המחשב ישמש לאינטרנט, אופיס וכו', ללא דרישות מיוחדות. על סוג המחשב (חברה) עוד לא סגור - דל, אייסר, לנובו, LG, סוני. ההחלטה תתבסס לפי דגם ספציפי - מראה ומחיר. אבל המפרט שמתגבש די ברור: המפרט הוא 2GB זכרון, X4500, מעבד 2GHZ וההתלבטות היא לגבי מודל המעבד. T3200 - Pentium Dual Core, Merom, FSB 667, 65NM, L2 1MB T4200 - Pentium Dual Core, Penryn, FSB 800, 45NM, L2 1MB T6400 - Core 2 Duo, Penryn, FSB 800, 45NM, L2 2MB ההבדלים בינהם די ברורים, השאלה היא אם זה יורגש בשימושים הנ"ל, ואם ישפיע בהפיכת המחשב למיושן בעוד מספר שנים. תודה רבה מראש לכל תגובה

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  8. Started by m.l,

שלום חברים. לא הייתי בפורום כבר כמה שנים טובות לדעתי, אבל הגיע העת לחזור. אני מבקש את ייעוצכם, עקב מספר מגבלות בגלל תוכנה מאוד ישנה שאני צריך להפעיל, אני מוגבל למחשב עם מעבד i3, וwin7 32 bit, ההסבר למה יהיה מאוד ארוך, אז בואו ניקח את זה כעובדה מוגמרת. כיום זה עובד עם מחשב AIO של Dell, בן כ4 שנים לפחות. אני מעוניין להחליף למחשב חדש, עם ssd כמובן. האם ישנה בעיה לקנות מחשב חדש, נניח i3, 4gb ram ודיסק קשיח ssd. ולהתקין עליו ווינדוס 7 32 ביט? קיים דיסק מקורי ורישיון. למיטב הבנתי לא צריכה להיות בעיה, כמובן שלא אנצל את כל יכולות המחשב. תקנו אותי אם אני טועה, בתודה רבה מראש

9. היי, קראתי כל מייני מפרטים מומלצים באתר, אבל לאור הידע המוגבל שלי אבקש להתייעץ בכל זאת. לא השתמשתי בפורמט שבנעוץ, אבל כן עניתי על כל השאלות שבו. המחשב הנוכחי שלי, שסוגר סביבות ה-5 שנים, מתחיל לבאס קצת. דווקא המעבד הוא צוואר הבקבוק אצלי במשחקים, אבל גם הכרטיס כבר לא בשיאו. חשבתי לנצל את בלאק פריידי כדי לשדרג, כשבתכל'ס זה לרכוש מחשב חדש כמעט מלא. אני מצרף את המפרט הנוכחי בתמונה (חסרים פה כוננים קשיחים של 1TB שיש לי בפנים, אז מקום לא חסר): יש לי בגדול 2 שאלות: 1. האם יש כאן חלקים שאפשר להציל למחשב הבא? (כוננים קשיחים ו-SSD אשמור, אבל מה עם מאוורר? ספק כוח? קירור?) אני מתלבט כי אם אין פה מספיק חלקים להציל אני אשאיר את המחשב הזה כמו שהוא ופשוט ארכוש חדש לגמרי. יש לי מ…

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by KindaLost,

שלום, שאלתי כאן בעבר אבל לא קיבלתי תשובה מספקת (ולכן אין טעם להקפיץ הודעה ישנה). אני מעוניין במפרט ל-HTPC שיעמוד בדרישות הבאות לפי סדר חשיבות. 1. שקט 2. קטן. 3. בעל pci-e ו-זול. לא אמור להריץ משחקים, אפילו לא אופיס. רק אינטרנט וסרטים (בלי HD כרגע, אבל עם אופציה בעתיד על ידי שימוש בכרטיס מסך מתאים ולכן הצורך ב-PCI-e). אין צורך בכרטיס טלוייזיה. אין צורך בציוד היקפי. רק המארז. ראיתי בשלוש חברות מפרטים באיזור ה-1500 ש"ח עם מארזים של JSP או HEC (כאלו שעולים באיזור ה-300 ש"ח). השאלה האם המארזים הללו שווים משהו (התחממות ורעש), והאם המפרט עצמו בסדר. http://ivory.co.il/product.asp?productid=1470&CatCode=142 http://skypc.co.il/pl_product~Sky208~13~0.htm http://www.pc-4u.co.il/p…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by thebestof2005,

מפרט לחבר שנמצא כרגע בניו יורק, ורוצה לקנות מחשב נייד חדש. אין יותר מדי דרישות למחשב, רק מספר דברים קטנים. 1. קל - פחות מ 2 קילו 2. מסך קטן (12-13 אינץ). 3. 160 גיגה הארד דיסק, 2 גיגה פנימי (אין צורך יותר מזה). כרטיס מסך מינימלי בהחלט (לא מתוכנן שימוש במשחקים) 4. מעוצב (כדוגמת מחשבי האפל), עם אפשרויות לצבעים. 5. כונן דיסקים DVD (בניגוד לאפל החדש הדק הזה שאין בו כונן דיסקים) 6. שימושים: אינטרנט, אופיס, מוזיקה, שימוש ממוצע בהחלט. 7. זמן סלולה: ממוצע פלוס, לא צריך מטורף, אבל גם לא שתיגמר לאחר חצי שעה של ראיית סרט. 8. אחריות בארץ זה בונוס בהחלט מפנק. אם בתקציב, ומסתדר עם שאר הדרישות, מתקבל בהחלט. 9. בלוטוט, WIF, USB, הדברים הרגילים. הסיבה שהתקציב כל כך גדול זה בגלל שהוא רצה …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Dudde,

שלום לכולם, אני זקוק לעזרה בבחירת מחשב שימש לעריכת מוזיקה, ללא מסך וללא כרטיס קול (אותם יש לי בניפרד). ההתלבטות היא האם ללכת על Intel Based או על AMD Based ולשדרג עוד קצת RAM. התקציב עד 3500 תודה, עודד

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  13. Started by ranyr,

יש הבדל רציני בין השניים או שזה לא רציני?? z520 http://www.microcenter.com/single_product_results.phtml?product_id=0313524 n270 http://www.microcenter.com/single_product_results.phtml?product_id=0313525

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by Ran Ventura,

היי, ברשותי מחשב נייד מהסוג שציינתי בכותרת. לאחרונה יש לי בעיה של תצוגה. בזמן שאני לוחץ על כפתור הווליום או לחלופין על הCAPSE LOCK לא מופיע לי תצוגה על המסך עצמו בעת הלחיצה. אשמח לעזרה, תודה מראש

15. Started by shmatul,

שלום, מישהוא רוצה לקנות מחשב חדש ושאל אותי מספר שאלות שלא ידעתי לענו עליהן. השאלות העיקריות- האם שווה להשקיע ב-DUAL CHANNEL DDR ו- SATA?? כלומר יש לוחות שתומכים גם וגם יש לוחות שתומכים רק בזה או זה. עד כמה הבדל ירגיש משתמש פשוט כלומר הוא משחק במשחקים לא חדשים ובסה"כ גולש באינטרנט וקצת אופיס? תודה!

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  16. Started by infrequent,

המערכת היא: Intel® Core 2 Quad Q9300 Arctic-Cooling Freezer 7 Pro Gigabyte GA-EP35-DS3 Mushkin 2048x2(4096mb) DDR2 800MHz EM2 AMD Radeon HD4850 @ AC Twin-Turbo 5 כוננים 4 כוננים קשיחים ו1 כונן אופטי במארז יש 6 מאווררים. האם הספק כוח Corsair VX450W יכול להחזיק את המערכת הנ"ל בעומס מלא? מה קורה למחשב כשספק הכוח לא מחזיק או גבולי ולא עומד בעומס (פריזים, ריסטרטים?) ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  17. להלן 2 מפרטים שהציע לנו הספק. אשמח לדעת אם הוא ניפח משהו, באדיבותכם התקציב: 4000 ש"ח (חרג באחד מהם) הצרכים המקסימליים: בניית דוכנים ברמת הדמיה אדריכלית ואנימציה פשוטה, עבודת פוטושופ, ריטוש ועיצוב מודעות (לא דורש הרבה כוח מחשוב, אלה לא פוסטרים) להלן ההצעות: [TABLE=width: 447] [TR] [TD=align: right]לוח אם[/TD] [TD]GIGABYTE GA-B85M-D2V 10025[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]מעבד[/TD] [TD]INTEL Core I7-4770 3.4GHZ 8M BOX + ZALMAN COOLING FAN[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]RAM[/TD] [TD]KINGSTON DDR3 4GB HYPERX 1600MHZ CL9[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]ספק[/TD] [TD]12”cm Fan ZALMAN ZM-400-LE 400W[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: right]מארז[/TD] [TD]ZALMAN M.ATX T3 ENCLOSURE[/TD] …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by o-leg1212,

בכמה הייתם מציאים למכור את הנייד : מפרט המחשב: Dell Inspiron 1545 T4200 2.0GHZ 2GB DDRII, צורב DVD, דיסק קשיח 250GB 5400RPM מסך 15.6" W-LED עם מצלמה מובנית INTEL 4500M סוללת 9 תאים מקורית בת כחצי שנה windows 7 home premium למחשב אין בעיות חום, והסוללה תקינה לגמרי. אין אחריות. כמה שווה?

19. כונן קשיח, כרטיס רשת, הכל כבר יש. אני רוצה מחשב שיהווה פלטפורמה לשדרוג עתידי. זאת אומרת צריך לוח אם עם הסטנדרטים ההכי עכשוויים, RAM, וכדאי גם כרטיס מסך[אני משער שאחד שיותר טוב מה5200 שלי, יעלה בסביבות ה200 שקל].

• 2 תגובות
    • 597 צפיות
  20. Started by shik,

שלום לכולם ! אני מחפש חנות/רשת חנויות שמוכרת מחשבים באזור תל אביב ( עם עדיפות לסניפים נוספים באזור השרון ) ע"מ לקנות לי מחשב נייח, מיני לפטופ ללימודים ולפטוט לאבא שלי. חשוב שהחנות תהיה אמינה , הוגנת ובעל מוניטין טוב. מטרות המחשבים : 1) מחשב נייח - לטובת משחקים, אך בעיקר המשחק Battelfield 3 . 2) מיני לפטופ ללימודים לסטודנט - אחרי הרבה בירורים הגעתי למסקנה שכדאי לי לקנות מיני ולא רגיל מהסיבה הפשוטה שככל שהמשקל הפיזי יעלה סביר להניח שאני אסחוב אותו פחות פעמים איתי לאוניברסיטה.. 3) מחשב לפטופ לצרכים משרדיים עבור אבי. את הבקשה לניידים אעביר לפורום ניידים. דרישות מומלצות עבור המשחק : OS: Windows 7 64-Bit Processor: Quad-Core CPU Memory: 4 GB Hard Drive: 20 GB Graphics Card:…

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  21. Started by avi1231231900,

תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 636 צפיות
  22. Started by satyrido,

היי, מה קורה?זקוק לחוות דעתכם על המפרטים הבאים (חשוב לציין - המחיר הוא לפני מע"מ, לא כולל): HP Pavilion 14-n204ej/14"/ i5-4200U/4GB/500GB/ 8670M 2GB AMD/Win 8 STD/3YW/White 750$+מע"מ HP Pavilion 15-n200sj/15.6"/ i5 4200U/6GB/500GB/ NVidia GT740M 1GB / DVD/Win 8 STD/3YW/Black+Silver 785$+מע"מ HP850 EliteBook /15.6 "FHD/ i7-4600U/8GB/ 500GB 7200 /Radeon8750 1GB/ W8dgW7pro/ 3yw on site/ 1.88k 1470$+מע"מ HP Pavilion 15-n204ej/15.6"/ i7-4500U/8GB/1TB/ GT740M 2GB Nvidia/Win 8 STD/3YW/White 930$+מע"מ כרגע קורץ לי המפרט האחרון, שנראה הכי טוב והגיוני במחיר. המחשב מיועד לעבודה עם סרטים ב-HD, העדפה לאפשרות עבודה עם DXVA (האצת ווידאו מבוססת כרטיס גרפי, לכן הכרטיסים הקצת מ…

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  23. אהלן , מה קורה? אני מחפש מחשב נייד שיתאים לי בעיקר לקולנוע ביתי ולעריכת וידיאו ותמונה וגם משחקים לא יזיקו.. חשוב לי שהוא יהיה חזק במיוחד עקב העובדה שהוא לא ניתן לשדרוג... ניסיתי להתחיל לברר בעצמי אבל אני לא מבין את כל הקטע של הזיכרון בכרטיסי המסך בניידים, יש זיכרון של הכרטיס, ויש זיכרון מקסימלי, מה נסגר עם כל הדברים האלו?! אשמח מאוד לעזרה בנוגע לכ. מסך ולהמלצה על מפרט מחשב... תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500ש"ח מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gta v,cod,battlefield 4,fifa 15 כעיקרון כל המשחקים החדשים בעלי גראפיקה דיי כבדה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Evyatar,

שלום לכולם, רציתי לבנות לאחי מפרט אבל מכיוון שאני כבר לא כ"כ מעודכן אבקש את עזרתכם. מה הכי משתלם כיום לקנות בקשר ללוחות ולסוקט. הוא נעול על INTEL, ניסיתי להגיד לו שיותר משתלם זה AMD אבל הוא נעול. התקציב הוא 6000 כולל מסך. המסך חשבתי להשים הוא LG17 FLATRON. בתודה מראש אביתר.

• 2 תגובות
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.