עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by matessim,

my hebrew isnt working for some reason so: i need a computer mafret for a friend which works mostly with adobe illustrator, the takziv is 2000 shekel with out screen or ziod hekefi Toda btw no O.C ever

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  2. שאלה בכותרת... תודה

• 6 תגובות
    • 805 צפיות
  3. האופי שלי זה להפעיל המון תוכניות בו זמנית אני מהאלה שיכנסו לכל האתרים שהם צריכים ואז יעברו אחד אחד לבדוק מה חדש, שיכנסו לתוכנה ומשם יפעילו עוד 4 תוכנות שתומכות. אני עובד נורא מהר עם המחשב אנשים לא מספיקים לעקוב, לפעמים הם שמים לב לדברים כי המעבד מאלץ אותי להאט. *מעבד עם 2 או 4 ליבות ? מעבד INTEL . (תסבירו לי את הסיבה שאתם ממליצים כאן כל הזמן על AMD ?) *משחקים - גרפיקה מדהימה לא חשובה לי אבל שיהיה כרטיס שיתמוך במשחקים חדשים על הגדרות נמוכות ובמסך 22'. *בלוח צריך שתיהיה יציאה של SPDIF COAX. *רצוי מארז קטן ומאוורר (בלי אורות EXTRA). http://www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=1&hSubTypeID=12&hProdID=189 הקישור הוא למארז בגודל שאני רו…

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  4. אהלן חברים, אני מחפש מחשב נייד עבוד תוכנה ספציפית שאנחנו מריצים בעסק שצורכת המון משאבי מעבד, זיכרון ובעיקר דיסק קשיח, בגלל מגבלות של הפלטפורמה שעליה בנויה התוכנה אנחנו מריצים עם תוכנת וירטואליזציה (VMware) ואני מחפש מחשב נייד שייתן לי בצועים טובים בקונפיגורציה הזו של התוכנה. חשבתי על משהו בסגנון הזה: מעבד T9xxx / T8xxx (השאיפה היא ל-T9 כי התוכנה לא תעשה שימוש ביותר מליבה אחת, וב- T9 ליבה בודדת חזקה יותר). זיכרון 2Gb דיסק קשיח 7,200rpm (וזה רק כי לא מצתי איזשהו WD raptor או SCSI לנייד). כל השאר במחשב באמת שלא חשוב.... הבעיה היא שהלכתי לאיבוד עם כל הדגמים וכמה פשוט שזה נשמע לא הצלחתי למצוא מחשב מתאים... :-\ אגב, התקציב גמיש לפי מה שייעשה את העבודה ובשאיפה למה שיותר זול, בער…

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  5. שלום, לפני כמה שבועות התחלתי להרכיב מפרט למחשב חדש (מפרט שהשתנה לי כמה עשרות פעמים) המחשב נועד בעיקר למשחקים ואני רוצה שייתן ביצועים גבוהים באיכות טובה ולא ידרוש שדרוג בזמן הקרוב בסוף הגעתי למפרט הבא: -intel core 2 quad q9300 (למרות החוסר ניצול של כל הליבות שלו, זה עדיין השקעה לעתיד כשכן ישתמשו בכולן) -gygabyte p45 (ברחו לי מהראש האותיות שלו אבל זה הגרסא הפחות יקרה) -palit ati hd4850 -kingston 1024x2 ram -gigabyte 3d rocket cooling מארז, ספק, כונן והארדיסקים כבר יש לי. המחשב היה אמור להגיע אתמול אבל בגלל הלוח והכרטיס מסך הקנייה התעכבה, אז חשבתי לנצל את הזמן לשאול עוד אנשים מה דעתם על המפרט הזה..... ד"א, המעבד שלי (intel pentium 4, 3.2 ghz) מגיע ל50 מעלות במנוחה, למישהו י…

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  6. Started by BraNco,

שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש לאבא שלי. השימושים שלו במחשב הם בעיקר גלישה באינטרנט, קריאת מיילים, עבודה עם Office. בקיצור, עבודה משרדית, לא משהו כבד מדיי. אני מעוניין במחשב אמין מאוד, ולא פחות מ2GB זיכרון. סוללה חזקה עד כמה שאפשר וכמו כן שלא ישקול טון. עוד לא יצא לי לקנות מחשבים ניידים בחיי ככה שאני לא בטוח מה יותר טוב ומה פחות. אשמח להצעות, אבל גם להסבר למה המחשב הזה מתאים. תודה מראש! מתן.

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  7. שלום רב לכולם, אני מחפש מחשב שיהווה מחשב מרכזי לבית. ללא דגש על פונקציות מסוימות. פשוט מחשב טוב ואמין שישמש גם לסרטים, גם למשחקים בסיסיים, גם למוזיקה, גם להפעלת אופיס, וכו'. אמינות ועמידות המחשב יותר חשובה לי מהשאר אם כי יש לי ילדים בבית שכשרוניים בלהרוס מחשבים. המחיר יכול לנוע בין 1500-3000 ש"ח. כמובן שחשוב לי שהמחשב יהיה הטוב ביותר במחיר הנמוך ביותר. בתודה מראש.

• 9 תגובות
    • 916 צפיות
  8. Started by דודיפלצת,

יש כל כך הרבה דגמים למכירה בארץ שפשוט אין לי אפשרות לעדכן בלי לפספס כמה.

• 2.1k תגובות
    • 246.2k צפיות
  9. אז חיכיתי לכרטיסים החדשים של ATI ועכשיו שהם הגיעו הנה המפרט. השימושים הם למשחקים חדשים, סרטי HD ועבודה כללית עם הרבה תוכנות ברקע. מתוכנן אוברקלוק. המסך שלי הוא LCD 32' רזולוציה: 1366X768. מפרט:

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by sergames,

מעבד Intel Core 2 Due E7200 Box - 620¤ קירור Thermalright Ultra 120 Xtreme - 264¤ לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L - 451¤ מארז NZXT Apollo Black No PSU - 369¤ ספק Thermaltake ToughPower 600W - 442¤ זכרונות G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz 5-5-5-15 Pl - 442¤ דיסק קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 16MB - 247¤ כרטיס מסך Sparkle nVidia Geforce 9600GT 512MB PCIe - 710¤ צורב Pioneer DVR-215D Black X20 - 135¤ ------------------- סה"כ: 3680 ש"ח איך כדאי לי לשפר אותו? האם כדאי להחליף מארז? האם הספק מתאים? האם בהשקעה קטנה ניתן לקבל ביצוע משמעותי יותר? כדאי להחליף למעבד AMD? כרטיס מסך AMD? תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 865 צפיות
  11. שלום אני מעונין לקנות מחשב איכותי המבוסס על רכיבים איכותיים על בסיס עקרונות למפרט המצורף. תקציב לכל היותר 4000-4500 ¤ ללא מסך. המחשב צריך לשמש למיגוון מטרות כגון גרפיקה ווידאו ברמה ביתית חובבנית, משחקים, אופיס, סרטים וחיבורו כמערכת מולטימדיה לסלון. חשוב שהמחשב יהיה שקט מאד (אולי קירור פסיבי למעבד?) אך שיכול לעבוד במאמץ עבודה מתמשך עם ספק כח איכותי (איני יודע אם 400W יספיקו או צריך יותר) ומארז איכותי מאוורר היטב חשבתי על מעבד 9300 עם זכרון 4GB אך אשמח להמלצות טובות בענין הזה כולל הקרור. ברמת הכרטיס הגרפי אוכל להסתדר משהו אחר ברמת המחיר של עד 400 שח שתמליצו. תודה על ההמלצה והעזרה

• 5 תגובות
    • 747 צפיות
  12. טוב, יש לי מסך של LG: גודל המסך: 19" לכן, אני שמתי רק כרטיס מסך אחד, בעתיד אני אשדרג את המסך ואיתו אקנה עוד אחד לCF... אני מקווה שהמחשב שקט מאוד, מהיר וטוב מאוד למשחקים של היום ושל מחר!

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. זה התקציב שאבא שלי נותן לי בשביל מחשב.... ולחכות קצת אי אפשר למה המחשב שיש לי עכשיו ממש ישן ועגלה.... אז אם אתם יכולים תנסו להוציא תמקסימום.... בקיצור אני סומך עליכם[br]פורסם בתאריך: 11.07.2008 בשעה 20:24:09 מה אתם אומרים על המפרט הזה?זה מעל התקציב נקווה שזה יתאפשר אבל איך הוא ביחס למחיר? http://tms.co.il/preview/spec/egm2db7v

• 5 תגובות
    • 526 צפיות
  14. רציתי לדעת איך המחשב הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1231 ורציתי לדעת אם אני אקנה את המפרט הזה אז המחשב יהיה שקט. אם המפרט לא טוב מה צריך לשפר בו? ואם הכל ממש לא טוב אז תבנו לי מפרט בתקציב של 3800 ש"ח. תודה.

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  15. אני בחיפוש אחר מחשב נייד לקראת שנה"ל הבאה עלינו לטובה. עקרונית, המחשב אמור לשמש סטודנט. הצרכים העיקריים שיהיו לו הם: אינטרנט, עבודת משרד, מוזיקה ,סרטים וגם קצת משחקים (NFS וכדומה). יש לי כמה מגבלות: 1. שלא יהיה לו יותר מדי משקל. 2. מסך שלא יעלה על 14" (נראה לי שזה כיוצא מתכונת המשקל). כמה שאלות: 1. האם החיפוש אחר מחשב נייד הוא כמו החיפוש אחר מחשב נייח? אם לא, מה הכי חשוב במחשב נייד? 2. מסך מבריק\לא מבריק. מה היתרונות ומה החסרונות? מה הכי משתלם? 3. מהי החברה המומלצת למחשבים ניידים? תודה לכולם על העזרה!

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אז המפרט צריך להכיל בו: מעבד,לוח אם,כרטיס מסך,זיכרון,קונן קשיח,מארז+ספק. תקציב של 2000 ש"ח. ללא עכבר מקלדת רמקולים מסך צורב או קירור למעבד או למארז רק חלקי הליבה. בתודה מראש למגיבים !!!

• 9 תגובות
    • 695 צפיות
  17. Started by Nirer,

הנה המפרט: http://skypc.co.il/pl_product~sky07~70~0.htm השאלה היא, האם לדוגמא אני יכול לשחק בו COD4,Battlefield 2142, Unreal Tournament 3, Half life 2, Halo 3 ועוד כל מיני, על HIGH או VERY HIGH עם איזה 60+ FPS?? יש לי מסך 19" של LG, המחשב הזה מספיק טוב בשבילי? ומה ההבדל בין הצ'יפסט הזה לX48?? חשוב שהמחשב יהיה שקט! ושיחזיק לפחות גם עם המשחקים של עוד שנתיים! תודהההה!!!

• 5 תגובות
    • 552 צפיות
  18. המחשב הוא בעיקר לצורכי משחקים, אינטרנט.. לא צריך עכבר,מקלדת,רמקולים ומערכת הפעלה אבל כן כולל מסך. לא חשוב החנות הוא יקנה את זה מאבא שלו שמביא חלקים בקצת יותר זול אז צריך את המפרט עד 3000 שקל גג תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אני צריך לוח אם ומעבד חדשים אני רוצה מעבד אינטל לשימושים של משחקים בינוניים סרטים היה oc אבל לא קיצוני כל זה ב1500-2000 שקלים ואולי תכניסו גם קירור טוה

• 7 תגובות
    • 551 צפיות
  20. אהלן ושבת שלום אני רוצה לקנות מחשב ביתי ששימושו הוא בעיקר למשחקים, עבודה עם אופיס וגלישה באינטרנט. אני מעוניין להשקיע עד כ5000 כולל מסך, מקלדת ועכבר. קיבלתי הצעה כזאת- מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤837 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600ay לוח אם ASUS P5QL-E ¤525 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31253 כונן קשיח Seagate ST3250410AS 250GB SATA2 16MB ¤243 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10832 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 SP ¤404 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996558 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤897 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4856DD צורב LG GSA-GH20L X20 DVD ¤131…

• 6 תגובות
    • 557 צפיות
  21. Started by CoolOne,

מה דעתכם על המפרט הבא: כמו שאתם שמים לב לא כללתי הארד-דיסקים - אותם אני מעביר מהמחשב הישן.

• 14 תגובות
    • 957 צפיות
  22. כותרת...

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  23. Started by Aviv.H,

צריך מחשב חזק שיריץ את כל המשחקים כיום ובעתיד הקרוב-רחוק... התקציב שלי כולל מסך וצורב DVD אני רוצה את השירות של הרכבת המחשב בקשות מיוחדות...שהמחשב יהיה לי לכמה שנים טובות , שלא ירעיש יותר מידי [יעני שאני יוכל לישון] , מסך רחב 20 איצ' ככה.. תודה לכולם אני חדש פה ומקווה למפרטים טובים !!

• 13 תגובות
    • 721 צפיות
  24. שלום יש לי מחשב נייד LG LE50 - 5SLE והוא תומך בזיכרונות DDR2 533mhz. עכשיו לי סטיק אחד בתוך המחשב של 512M ואני רוצה להוסיף והבעיה שלמצוא עכשיו זכרונות של 533 זה בעיה יחסית לפחות בעיר שלי. נאמר לי שאם אני שם שני סטיקים בעלי תדרים שונים הם יורידו את התדר להתאים אחד לשני? השאלה שלי אם זה יהווה בעיה או לא? יבגני

• 2 תגובות
    • 592 צפיות

דיונים חדשים בפורומים