עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שבוע טוב אני מחפש המלצה לנייד קטן (עדיפות עד 12.5) לצרכי גרפיקה צריך שתהיה אפשרות לחבר למסך גדול לעבודה בבית וחשוב שתהיה לו בטריה ארוכת טווח ככל האפשר לעבודה בדרך התקציב עד 5000 ש"ח בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 866 צפיות
  2. היי, אני צריכה לקנות סוללה חדשה למחשב HP probook 5310m מה ההבדל בין סוללה תחליפית למקורית? כי מבחינת מחיר יש הפרש של כ-100.... והאם כדאי לקנות בארץ או להזמין מאיביי/חו"ל? תודה על עזרתכם, עדי

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. היי, אני צריך בבקשה שני מפרטים: אחד למחשב שמיועד למשחקים עד 3000 ש"ח לא כולל מסך, ציוד היקפי. אחד למחשב גם למשחקים עד 3000 ש"ח לא כולל מסך, הארד דיסק (אולי 80 ג'יגה) , כרטיס מסך, ציוד היקפי. העדפה לחנות באיזור הצפון. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 684 צפיות
  4. היי, לאחרונה, רציתי לקנות מחשב נייד... אני צריך מחשב עם מינימום של 250 ג'יגה הארדיסק, מחשב קטן וקומפקטי. הצרכים שלי הם צרכי משרד ונסיעות - דפדפן, מיילים , אופיס, סרטים ביוטיוב. הכרחי: מחשב נייד הכי קל שאפשר למצוא! כמה שיותר קל ככה יותר טוב! , קורא DVD , אחריות של 3 שנים. תקציב: 2000 ש"ח (חריגה אפשרית ל2300 ש"ח). מה דעתכם על מבצעי 1+1 של BUG או 25% הנחה של אופיסדיפו? אגב, זמן סוללה כמה שיותר ארוך אם אפשר תודה רבה מקרב לב לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  5. Started by JinKazama,

1. מה התקציב? -+ 4500 ש"ח 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? שהכרטיס יהיה GEFORCE ולא RADEON 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? שיהיה שקט לא ממש משנה עד כמה , הצבעים של המארז ממש לא משנים אבל שיהיה קירור במידת הצורך 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא לא צריך ווינדוס מקורי 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? בא נגיד שיוכל להריץ CRYSIS על HIGH בFPS מכובד 9. האם חשוב שקט? בא נגיד שיהיה מספיק שקט כדי לישון (3 מטר ממני) 10. האם מת…

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  6. Started by orenmj23,

שלום לכולם, אני מעוניין לקבל את דעתכם\המלצתכם על מחשב נייד בטוח המחירים שמצויין בכותרת. המחשב אמור לשמש אותי כתחליף למחשב נייח (אני מעדיף אותו לאור הקומפקטיות ולאור העובדה שאני סטודנט). ממה שראיתי בטווח המחירים האלה, ניתן למצוא מחשב (ללא מערכת הפעלה), עם 3 ג'יגה זכרון פלוס 250 ג'יגה הארד דיסק וכרטיסי מסך שונים של NVIDIA ו-ATI. השאלות שלי הן, האם יש מחשב בטווח המחירים האלה שיריץ לי משחקים (אני לא מחפש גרפיקה מקסימלית), כמו כן אני מעוניין במחשב עם יציאת טלוויזיה כדי שאוכל לראות במסך גדול יותר. אני מוכן להתפשר על סוגית המשקל, כמו כן הייתי שמח לדעת איזה סוללות יחזיקו יותר זמן. נ.ב - אם יש מחשב עם יציאת HDMI זה יהיה מצוין. אני מוכן לחרוג מהמחיר בצורה כזאת או אחרת אבל לא בצורה …

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  7. שלום לכולם אני צריך לרכוש מחשב למשתמש sony vegas מכיוון שאינני מבין בצרכי החומרה אשמח לקבל את עצתכם. אם חשוב שיהיה hd ssd עבור מערכת ההפעלה ואחד של 1TB אז להוסיף בבקשה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500-600 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). sony vegas ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  8. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3.500. כן מה שימושי המחשב? אופיס וכרום האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? קטן. עדיף קל אבל לא קריטי האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת)? עדיף ווינדוס יקנה היום/מחר

9. Started by tripdd,

1. התקציב - 4000 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? שימוש כללי בנוסף לגרפיקה. תכונות כמו: interior design, illustrator, photoshop, autocad 3.לא צריך ציוד היקפי וגם לא מסך. 4. לא צפוי לעבור OC.

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  10. מפרט טכני של מחשב DELL מבוסס מעבד דור 13 אבל הנתון הזה ממש עצבן אותי ! זה אמיתי בכלל ? אם כן מה ההיגיון ? אנחנו לא במקרה בשנת 2023 ?

11. מארז: מארז ידית כסוף שחור USB קדמי זיכרון: 1GBDDR2 533MHZ צורב: DVD X18 DUAL LAYER הארד דיסק: 160 GB 8MB SATA 2 כרטיס מסך: MSI GF NX7300GT 256 MB לוח אם: MSI P4M890M-L DDR2 VGA מעבד אינטל: PD915 2.8 DUAL CORE כרטיס קול: 7.1 OB מסך: DVI 8MS 203B 20" SAMSUNG הכל: 4250 שקל.. איך?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by The-StiG,

http://www.012.net/updates/mail_lg/site/index.asp?leadid=2443&src=012site אני רוצה דעה על המפרט של המחשב עצמו . לא על העיסקה ש012 מציעים אלה רק על המחשב שהם נ ותנים כאן והאם הוא מתאים לשימוש ביתי,גלישה ואולי אולי קצת משחקים .

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  13. אני רוצה מפרט מחשב עם לוח של הסוס הכי טוב שיש היום מעבד של אינטל הכי טוב שיש היום 2 אר דיסקים כל אחד 250 GB אר דיסקים כרטיס קול הכי טוב שיש הכיום אין לי בעיה של כסף רק אני לא ממש מסתדר עם חלקים

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by vovalol,

שלום, אשמח לעזרה לבניית מפרט למחשב גיימינג עד 4000 לילד בן 13 מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000, אם זה משמעותי אז ניתן לחרוג ב500 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת, עכבר ומסך 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? יהיה נחמד אם יהיה שקט אבל לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין 7. האם האם …

15. שלום מישהו יכול לעזור לי למצוא מחשב טבלט X60 של IBM משומש במחיר עד 7 אלפ או ASUS R1F אם אתם מכירים חברים ...שברושתם מחשב כזה ורוצים למכור אודה לכם אם תצרו קשר איתי בתודה מראש אביב

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  16. אני צריך שני מפרטים אחד בלי מסך אחד עם מסך שניהם בלי OC וציוד היקפי שנהים בלי שום מערכת הפעלה המחשב ל משחקים כבדים+פיתוח!!

• 6 תגובות
    • 744 צפיות
  17. Started by Raul,

אהלן! אני מתעד לרכוש מחשב נייד חדש בחודש הקרוב.. ערכתי קצת בירורים בתחום ואני רואה שהשוק הזה מאוד דינמי וקשה לעכוב אחרי כל תנועה שיש בתחום כרגע בכל מקרה מפה לשם, המליצו לי על ה DELL Studio 1557 עם מעבד I7 720 4GB זיכרון פנימי 500GB HD וכו וכו'... למרות שמה שמוזר לי אני רואה שדל כרגע היא בין הבודדות שכרגע מציעות את הI7 בניידים אשמח לשמוע את דעתכם בנושא!! 8)

• 3 תגובות
    • 836 צפיות
  18. Started by michaelr,

אני מתכוון לשדרג את המערכת מAMD לאינטל בחודש הקרוב צריך בבקשה המלצה על לוח אם שתומך OC ו X2 PCI-E מחיר מקסימום למעבד ולוח אם 2200. תודה

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  19. Started by G-FoRcE,

אני בונה מחשב ב 4000 שקל עבור מישהו מהמשפחה שלי השימוש: הרבה אינטרנט, קצת משחקים, המון spyware וadware ותזרקו גם כמה וירוסים מדי פעם המפרט שעלה לי בראש: A64 3000+ Abit KV8 Pro סטיק של 512 kingmax DDR400 GF 6600 ועכשיו לשאלות: איך ה 512 של A-data? מה דעתכם על ה GIGABYTE K8NS? ה6600 הוא AGP, נכון? יש כרטיס עדיף ב 800 שקל? (לא 1200.. אהם *6600GT*) התקציב דחוק.. המחשב גם כולל צורב dvd סידירום, מארז, ספק ושאר ירקות

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. יש המלצות ? ראיתי את המחשב הזה: http://www.bhphotovideo.com/c/product/594525-DEMO/Lenovo_7767B7U_ThinkPad_X61_7767_B7U_Tablet.html המטרה של המחשב הזה היא לימודים ועבודה (תכנות בעיקר וקצת גרפיקה). אני חושב שהמעבד הזה יכל גם להחזיק סטודיו מקס בלי בעיה. המחיר שלו כולל משלוח ומע"מ הוא 4381 ש"ח, נגיד שאני מוסיף עוד בערך 500 ש"ח עמלות שונות ומשונות זה יוצא סה"כ בערך 4900 ש"ח. ראיתי בארץ דגמים באזור הזה שעולים 8500 ש"ח (המחשב הזה מחוץ לקופסא)

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. * מטרות המחשב? בעיקר תכנות, צפיה בסרטים, לימודים ופוטושופ. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מעדיף 14', אפשר גם 13.3'. עדיפות למט IPS אך לא חובה. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) כמובן שלפחות HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? 1.8 ק"ג זה הגבול העליון * האם נדרש זמן סוללה ארוך? מינימום 5 שעות בפועל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) כמובן שHDMI * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) מתלבט בין SSD ולגבות במקרה הצו…

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4000 ש"ח, עד 500 ש"ח חריגה 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש ביתי-משרדי ותכנות קל (Android studio עם אמולטור) 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפי…

23. Started by Idan-h,

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=9821 35 שקלים. אני דיי מתפלא כי ממה שקראתי, מבחינה של שיטות העברה נתונים לא יכול להיות כבל כזה. רשום שזה עובד רק עם כרטיסי מסך לא מובנים. האם יש פתרון זול לחיבור מחשב נייד חדש לטלוויזיה ישנה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by kokoki,

שלום, ברצוני לדעת בכמה אפשר למכור כרטיס GIGABYTE GTX 560 TI , הכרטיס נקנה לפני קצת פחות משלוש שנים אולם לא נעשה בו שימוש מאסיבי, הוא מגיע עם האריזה המקורית. תודה.

25. Started by galai198777,

טופס בקשת המלצה למחשב נייד קציב 8000 ש"ח שימוש עבודה גרפית: עיצוב, עריכת תמונות, ושימוש בינוני בתוכנות אדובי 2 גיימינג: משחקים ברמה בינונית (לאו דווקא משחקי AAA חדשים על הגדרות אולטרה ביצועי גיימינג בינוניים (עבור משחקים כמו Call of Duty, Wukong, GTA מתי מתוכננת הרכישה? בקרוב האם יש חברה מועדפת ולא מועדפת למחשב הנייד? לא אין חברה מועדפת ללא מערכת הפעלה גודל מסך לא משנה משקל מחשב לא חשוב לי גודל אחסון? 1 טרה זמן סוללה? בין 3 ל-5 שעות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.