עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by elior021,

שלום לכולם אני צריך עזרה במפרט מחשב על 4500 שקל בלי מסך הצרכים שלי מהמחשב הם עבודות אדריכלות ועבודות גראפיות אני עובד אם תוכנות כמו autocad ו revit ואני רוצה שהם יעבדו טוב ומהר. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 721 צפיות
  2. אהלן, אז התחדשתי במחשב נייד Dell Vostro 1220. אבל מסתבר שהעכבר מגע לא מגיע עם האפשרות לעשות SCROLL... האם יש תוכנה חיצונית או תוכנה של DELL שתגרום לו לעשות את הפעולה הפשוטה אך כה חשובה הזו? אגב אם תרצו אני מוכן בכיף לעשות פה סקירה למחשב...

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום רציתי לשאול לגבי קניה של שני סוגים של מחשבים (די דומים)...שניהם לעבודה משרדית בלבד אינטרנט אופיס. שניהם לא מיועדי OC ושקט ככל לא חשוב. לא צריך ציוד הקפי כלל. תקציב אחד הוא ב2000 והשני ב 1500. 1.השאלה היא האם שווה לחכות עוד 4 חודשים(משום שאין לחץ כלל למרות שהמערכת הנוכחית ישנה מאוד!) לפלטפורמות החדשות של AMD? 2.האם I5 אפשרי במחשב ב 2000 שקל ובכלל האם שווה מערכות AMD במחירים אלה? בעיקרון אם יש המלצות למחירים נמוכים יותר בעיקר למחשב ב1500 שהיו משתלמים אשמח! תודה

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  4. זקוק למפרט זול ואמין שיכלול לוח אם, מעבד, זיכרונות[4 גיגה] וכרטיס מסך. תקציב 2000 ש"ח עם חריגה מקסימאלית אל 2500 ש"ח. חניות מועדפות, KSP ואיבורי.

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  5. Started by bamenny,

שלום למומחים, מחפש הצעה לדגם של מחשב נייד בסכום 3000 ש"ח... יכול להיות כבד (רב הזמן בבית) וכמובן לא חייב להיות חזק במיוחד (אינטרנט, מסמכים וצפייה בסרטים) חשיבות רבה - אמינות לאורך זמן אודה לעזרתכם מני.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  6. Started by joniar,

המחשב היתחמם מאד וכשבדקתי מדוע שמתי לב שהמאורר לא משמיע קולהעלתי תמונה של הSPEED FAN דגם המחשב הוא NP350V5C הוא עדיין באחריות...מה ניתן לעשות איך להפעיל את המאורר?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. מפרט המיועד למשחקים ויישומים קלים.אין צורך בציוד היקפי כלשהוא. דיסק קשיח מעל 80GB אם אפשרי. אם אפשר לרשום את החנות שבה בניתם את המפרט תודה רבה

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  8. היי, אני צריך בדחיפות המלצה למחשב נייד בגודל 13.3" עבור לימודים. תקציב: 600-700 דולר. דרישות: אמינות, חיי סוללה, קל משקל, אחריות תקפה בישראל ועדיפות ענקית למסך מט. מכיוון שאין כוונה לשחק במשחקי מחשב, חשבתי ללכת על קונפיגורציה של מעבד i5 המהיר והחסכוני וללא כרטיס מסך נפרד. ממש התלהבתי מהדגם הזה- http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2390893,00.asp?tab=Specs#fbid=E4mFuusPBGG שבגרסת ה-i5 עולה 700 דולר. אבל נדמה לי שמרוב שהוא חדש אין אותו בחנויות גדולות (חנות שאליה אני יכול לשלוח את החבר שנמצא כרגע בחו"ל, למשל B&H). אשמח למשהו בסגנון. המון תודות.

9. שלום מקווה שההודעה לפי החוקים והכל... אני צריך חוות דעת על מפרט. עיקר השימוש במחשב הוא עבודה גרפית בפוטושופ, בדר"כ מסמכים גדולים בסגנון A4 ברזולוציות גבוהות של 300DPI וכד'. חשוב לא פחות זה משחקים שיעבדו כמו שצריך, לא משהו מיוחד אבל כשיצא משחק חדש ואני ארצה לשחק בו שלא יהיו בעיות (נניח Spore) מה שאני צריך זה המחשב + מסך LCD 17". אין צורך בHD, לא מזמן נפל לי ויש לי חדש (אמנם IDE אבל עדיין עובד) ביקשתי מחבר שירכיב לי מפרט וזה מה שהוא הציע: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb BOX Gigabyte GA-965P-S3 Intel P965 LGA 775 XFX GeForce 7600GT 256MB DDR3 ש"ח NEC AD-5170 Dual Layer DVD±R/W/DL 18X White Bulk Frontier IMPRESS 500Watt G.Skill 2GB Kit DDR2 PC5400 667MHZ 4-4-4-…

10. אוקי, הגיע הזמן לקנות לעצמי מחשב נייד והבעיה שאני בכלל בכלל לא מעודכן בכל מה שקורה בשוק. הייתי רוצה שהוא יוכל להריץ בצורה חלקה משחקים כמו Fallout 3, Red Alert 3, Gears of War (אני מתכנן לקנות לו שלט של Xbox 360 ולשחק איתו). יהיה נחמד שיהיה לו מסך גדול יחסית (15") אבל גם יציאת HDMI כדי שאני אוכל לחבר אותו לסמסונג 40" שלי (כמו שאמרתי, הייתי רוצה לשחק איתו עם השלט של ה-360). אני מניח שכל מחשב שיכול להריץ משחקים כאלו יוכל גם להריץ Office 2007 ו Visual Studio 2008 אז אני אפילו לא טורח לציין את זה. אשמח לשמוע מה אתם חושבים[br]פורסם בתאריך: 13.11.2008 בשעה 21:34:38 אה, שכחתי לציין.כמו שאמרתי יציאת HDMI תהיה נחמדה, אבל גם כניסה לקאבל אודיו אופטי (אם יש מחשב שתומך בכזה דבר בכלל...…

• 9 תגובות
    • 852 צפיות
  11. שלום לכולם, רציתי לדעת מה אתם חושבים על המפרט הבא: Processor: Pentium IV LGA-775(new) 1mb Prescott 3.0c Mhz. Motherboard: Intel (prescott-LGA775, PCI EXPRESS x16, AGP 8x, LAN, 6.1 Sorround, Dual DDR, 1394 Firewire, 8 USB, Serial ATA) Sound: On MB. HD: Westren Digital 80GB Serial ATA 8mb Buffer. Floppy: 1.44 Panasonic. Video Card: ASUS New Radeon x600 Pro With PCI EXPRESS 16x 128 DDR. Memmory: Kingston Bundeled 2x256 DDR 400Mhz CD-ROM: Asus 52x Case: 400 Watt with Neon No mouse & Keyboard. No Screen No Windows רציתי לדעת מה אתם חושבים על המפרט עצמו וכמה אתם חושבים שהוא יעלה, תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 722 צפיות
  12. Started by Omri^Turgeman,

שלום אני חדש כאן באתר וצריך עזרה בנוגע למפרט למחשב אני רוצה לקנות מחשב שיריץ משחקים כבדים בלי למצמץ אפילו כגון: GTA IV, CALL OF DUTY וכו'. המחשב הוא מחשב פרטי ביתי שישמש אותי לעבודה כללית, גלישה באינטרנט, משחקים ומשחקי רשת וכו'. אני צריך את המפרט הבא שאוכל להזמין אותו מחנות אחת באזור נתניה: מארז מחשב- דלת צד שקופה עם מאוורר, עם לדים מנורות (באות כבר מורכבות על המארז) אפשרות להוספת מאווררים במארז, שיראה מעוצב מבחוץ ויפה , יציאות USB וקול מקדימה, דלת נפתחת מקדימה, שיהיה מקדימה תצוגת שעה וטמפטורת מארז, עדיפות לידית נשיאה (לא חייב). לוח אם- כמובן לוח אם טוב שיתאים למעבדים חזקים, מינימום 3 סלוטים של PCI ככל שיהיה יותר יותר טוב, סלוט אחד של PCI-E לכרטיס מסך שיתאים לכרטיס מסך טו…

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  13. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000 ש"ח מקסימום ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש עיקרי - אופיס, תכנות, עבודה עם קבצים כבדים שפתוחים במקביל. מבחינת גיימינג - צריך שיריץ משחקים פשוטים יחסית בסטים, זה לא השימוש העיקרי של המחשב אבל שלא יקרטע לי עכשיו על משחקים כמו PUBG לדוגמא. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה א…

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  14. מפרט בשביל חבר טוב שקצת פוחד מ-OC, זה יוצא 6700 שקל שלהם צריך להכניס גם E6300, גם שני ג'יגה של זיכרון, גם 8800GTS ( אני חשוב הכי זול זה של LEADTEK מבין גרסאות ה-REF), ואם אפשר גם לפחות 250GB בכונן הקשיח, החבר אמרתי כבר לא עושה OC, מארז כבר יש לו, אבל מה שהוא כן ביקש להוסיף למפרט זה אוזניות, אני חושב שיתאימו ה-MEDUSA PROGAMER (אני יודע מהמפרט שאני מייעד לעצמי), האם מפרט כזה אפשרי בכזה תקציב? ואם כן, בבקשה לתת אותו פה ואם אפשר מחנות באזור המרכז כמו לדוגמא LOGICPC או IQPC או SKYPC עריכה : האוזניות הופחתו מהתקציב, המשך בעמוד 3

• 35 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. אני מעוניין לקנות מחשב נייד אני כבר יודע מה אני רוצה אבל יש לי כמה שאלות המפרט הוא HP Pavilion DM3-1040US 13.3-Inch 1.3GHz Intel Pentium SU4100 Processor (2 MB L2 Cache, 800 MHz FSB) 4 GB DDR3 RAM (2 Dimm), Max supported 8 GB 320GB (7200RPM) SATA Hard Drive 13.3¿ Diagonal High-Definition HP LED BrightView Widescreen Display (1366 x 768); Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD (shared) with up to 1.6 GB total available graphics memory Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit, *Up to 10 Hours of Battery Llfe השאלה שלי היא בעיקר לגבי המעבד שנראה חלש אני צריך אותו בעיקר ללימודים אינטרנט משחקים מישהו יכול להמליץ אל המעבד הזה? או המחשב עצמו?

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  16. היי המליצו לי לבוא לפה כדי לקבל הצעות למחשב נייד, אמרו שאתם אחלה חברה אז ככה: 1. תקציב: 3 אלף. 2. מטרות המחשב: כתיבת מסמכים (שאופיס יעבוד עליו...), כתיבת קודים של תכנות (ככה שצריך שתוכנות כמו IDE וקומפילרים יעבדו עליו), שאני אוכל להתקין עליו שרת (לבדיקת קודים של אינטרנט, לא מעבר לזה). בכלל אין צורך במשחקים. 3. גודל המסך: לא חשוב. 4. משקל רצוי: בעקרון לא חשוב, אבל כמה שיותר קל יותר טוב. 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך: עדיף, לא חובה. 6. יציאות מיוחדות: ממש אין לי מושג, שיהיה USB מספיק לי. 7. בלוטות: אין צורך. 8. גודל מינימלי של כונן קשיח: 40 גיגה נראה לי =פ 9. צורב DVD? : אין צורך. כלומר, שיקרא DVD, אבל לא צריך לצרוב. 6. האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא. 7. האם יש …

17. כבר תקופה ארוכה שאני מחפש מחשב נייד מתאים, בתקופה האחרונה הלכתי קצת לאיבוד ואשמח לעזרתכם. מטרות המחשב: מחפש נייד שיוכל לשמש אותי עבור עריכה גרפית (פוטושופ, לייטרום) ומעט תכנות (אקליפס). גודל המסך: עדיפות ל -14 אינץ', הבנתי שמסך מאט טוב יותר עבור שימוש גרפי. גודל מינימלי של כונן קשיח: 500GB לפחות, אשמח אם אפשר לשלב SSD למערכת ההפעלה. משקל רצוי: 2 ק"ג. רזולוציית מסך: לא משנה מערכת הפעלה: לא משנה. העדפה לחברה כלשהי: לנובו דרישות מיוחדות: 1. אין צורך במסך מגע. 2. אפשרות להחלפת סוללה מבלי לפתוח את המחשב (קיים בחלק מהדגמים החדשים). 3. עדיפות למעבד M ולא U. 4. 8 גיגה זיכרון תודה מראש לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  18. שלום, אוקיי, היה בלאגן בשרשור הקודם (סליחה) ובכלל המטרה השתנתה ולכן השרשור הזה. אז ככה (בנוסח המובא בחוקי הפורום): - תקציב: 3500-4000 ש"ח, ללא מסך. - מטרות: עבודה שוטפת כמו עבודות ואינטרנט אך גם משחקים. כרגע אני לא משחק משחקים כבדים אבל אני לא רוצה לגלות עוד שנה שיוצא משחק שעובד על רוב המחשבים ואצלי דרוש שידרוג. - העדפה: לאינטל בבקשה. - קירור: עדיף שיהיה מארז שמקרר טוב. - OC לא מתוכנן. אם אפשר בבקשה, יעזור אם תוסיפו קישור לאתר ממנו המפרט (אם אתם ממליצים לרכוש דרכו). תודה מראש, אופק.

• 8 תגובות
    • 775 צפיות
  19. Started by zZOROo,

שלום אני מעונין לקנות מחשב נייד עד 3500 דרישות מסך 15" ראם 2 GB לפחות מעבד ליבה כפולה שיהיה טוב דיסק קשייח 160 ומעלה כרטיס רשת אל חוטי מהיר וטוב שיקלוט מרחוק וחזק שהמחשב לא יהיה עדין יש מוצר שמחברים למחשב וזה נותן קליטה טובה יותר ? תודה מראש [br]פורסם בתאריך: 22.11.2008 בשעה 18:57:33 הקפצה

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקר לגיימינג, מסך 23" FULL HD, המשחקים הכי חדשים בשוק, רזולוציה 1080*1920 מיועד להגדרות גבוהות, חיבור HDMI נוסף לטלוויזיה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש כרטיס קול חיצוני, אין צורך באחד מושקע בלוח אם. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן כלל. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכב…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. Started by יואבה,

מה דעתכם על המפרט הבא: מעבד: Athlon 64 3200+ S-754 לוח אם: Arsock K8NF4G Sata2 S-754 NF4 VGA PCI-E זכרונות - one Giga, DDR 400 Mhz Vdata CL3 דיסק - samsung 160 Gb 7200 RPM 8MB Sata2 כרטיס מסך - Gil Alastor X300 SE 128MB צורב - NEC 3550A

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  22. Started by rriemer,

אשמח לקבל המלצות למחשב וגם לדברים שצריך שחשוב שהיו במפרט של המחשב מטרה עבודה דברים כבדים שיצטרך להריץ Matlab אולי גם תוכנות כמו adams www.adams.com/ , צפיה בסרטים כן אבל לא דבר עיקרי תקציב בערך 8,000 שח Disk> 300GB מסך 13-12" משקל מתחת ל 1.5 קג סוללה 4 שעות לפחות כוננן קשיח לפחות 300GB בלוטות רצוי כונן CD/DVD -יכול להיות חיצוני כי רוב הזמן אני לא צריך אותו בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה עכבר פנימי רצוי מאוד Trackpoint אפשרות לחיבור של שני מסכים למחשב. כרגעה במחשב הקיים אני מחבר אותו לשני מסכים דרך תחנת עגינה מסך אחד חיבור רגיל (VGA),מסך שני חיבור (חושב שזה (DVI HDCP. מסכי מחשב שיש לי L1942PK W2246 שניהםשלחברת LG, הצעת מחיר יש עדיפות לספקים של האוניברסיטת בן…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Gico,

מה אתם אומרים על המפרט הבא בהנחה שאינו מיועד למשחקים? [url=]http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1376546 בשביל מכירה באינטרנט הפתיע אותי לטובה המפרט כאן, למרות שעבורי העובדה שהספק נמצא בבאר שבע היא No No גדול ואין מצב שאקנה מחשב משם.

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  24. Started by נוי123,

שיהיה DUAL CORE עם 1 ג'יגה זיכרון בקיצור זה מחשב למטרת עבודה שיהיה מהיר מאד עם הרהב זיכרון ואם אפשר להכניס כרטיס מסך טוב אבל זה בסוף

• 1 תגובה
    • 551 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.