ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,460 דיונים בפורום זה
-
שלום , אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 4500 (עדיף פחות) לאינטרנט , אופיס וקצת משחקים חשוב שיהיה 3 שנים אחריות למחשב . תודה .
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק למפרט לעבודה ומשחקים בתקציב 3500 ש"ח, ושאני גם אוכל לשדרג אותו במקרה הצורך בעתיד- ולא לקנות מחשב חדש לגמריי בעוד שנתיים שלוש. אני חשבתי על מעבד לא יקר במיוחד של אינטל/אייאמדי (4400/5200X2 למשל) , לוח אם שתואם לו ומתאים גם למעבדים החדשים של החברות בהתאמה שיצאו בעתיד(כדי שאני אוכל לשדרג אליהם בהזדמנות), 2 ג'יגה זיכרון מחברה מוכרת, כרטיס מסך שיתאים למשחקים(לא יקר מדי, הסיבה בהמשך), ושאר הדברים כמו מארז ספק צורב DVD.. שיתאימו גם למערכות לעוד כמה שנים. *יש לי מסך LCD 17 אינץ'- אני לא חושב שצריך להתפרע בכרטיס מסך.. *אני לא חושב שאני אבצע OC, אבל לפחות שתהיה לי אפשרות לOC לא רציני כשהמערכת תתיישן בשביל שאולי אני לא אזדקק לשדרוג *אפשר חריגות קטנות אם זה ממש הכרחי..…
-
- 17 תגובות
- 993 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב סבבה בעיקר עבור משחקים וסרטים בסכום של עד 3.5 גג. יש לי מסך 19" רחב לא מתכנן OC ולא צריך צורב. ןאני אודה לכם אם מישהו יכול להמליץ לי על חנות טובה באיזור הקריות.
-
- 7 תגובות
- 592 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש נייד לשימוש תוך כדי הלימודים בעיקר תכנות - Eclipse Android מצאתי את הנייד הבא שנראה מאוד מעניין (כונן SSD + I5) http://www.groupon.co.il/deals/national-deal/newvision-006C000000mnVrMIAU/34557781 הערות לגביו? משהו אחר שעדיף סביב אותו מחיר? תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 חריגה עד 7000 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא אכפת לי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה מהחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחש…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מארז BareBone מהסוג הקטן כמו המארזים של Shuttle.... איזה מבין המחשבים הקטנים האלה בארץ הכי מומלץ בתקציב הנ"ל? תודה רבה מראש, ניר.
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של DELL שנקנה בארה"ב המקלדת לא עובדת אלא רק נותנת אפשרות להחליף מעברית לאנגלית אני בדיוק באמצע פירמוט ואני צריך להכניס שם משתמש כדי להתקדם בהתקנה ולא ניתן להלקיד שום דבר חוץ מלעבור מעברית לאנגלית ולהיפך הדגם של המחשב הוא 1545 מוזר... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום! אני צריך עזרה בבחירת מפרט למשחקים. תקציב: 6500. אם אפשר לחסוך - מה טוב שימוש: משחקים, רזולוציה FHD OC: לא שקט: לא כל-כך חשוב. אם כי יכול להיות נחמד.. מערכת הפעלה: צריך ציוד הקפי: לא קשיחים: 2TB איחסון ו SSD עדיפות מ-TMS חשבתי על מערכת מבוססת i5-4570+ 280X/270X יש רעיונות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
AMD Athlon XP 1800+, Soltek SL-75DRV4 (Purple Ray) Anti Burning Shield, Seagate 80GB 7200RPM, Kingston 256MB DDR PC-2100 Unbuffered, ATI Radeon 8500LE 128MB + TV Out, Liteon 40x12x48, Microtek 16x48, Pine Optical Mouse, Cooler Master HSF אנא הביעו דעות...
-
- 17 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
רגע לפני הקנייה התלבטות בין שלושה דגמים של מחשבי לנובו הי לכולם רגע לפני קנייה אני מתלבטת בין שלושת הניידים הבאים של לנובו . שימושים שלי אינטנרט ואופיס אבל חשוב לי מחשב עם נידות גבוהה אורך סוללה ארוך ובאופן כללי מחשב איכותי. שלושתם בתקציב שלי. האפשרויות 1 . לנובו SL300 מסך 13 שוקל 2.1 קג הנה סקירה שמצאתי עליו http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3599822,00.html 2. לנובו SL00 פה המסך יותר גדול שזה נחמד אבל שוקל 2.5 קג ואני חוששת שיכביד עלי כי אני רוצה נידות גבוהה /הנה קישור (לא אקנה משם רק בשביל לראות במה מדובר)/ מחיר בסדר מבחינתי http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZ2743_4ng 3 . מחשב מעולה מסך 14 שוקל רק 2.1 לנובו T400 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340…
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
IPAD האם אני יכול לעבוד איתו עם אופיס ואווטלוק אקצינג'? או לפחות להתקין בו צ'ק פוינט VPN לשליטה מרחוק על המחשב בעבודה? ואם לא, האם יש טאבלט אחר מומלץ או נייד עם מסך מגע. חשוב זמן בטריה משקל וקלות תפעול.
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין במפרט ב 4000 ללא אוברקלוקינג,ללא מסך וציוד היקפי למטרת משחקים וגלישה ברשת ראיתי שאפשר לדחוס את ה 1950פרו לתקציב הזה ושזה הכרטיס מסך הכי חזק בתקציב הזה נכון? עוד רציתי לדעת מה עדיף בלוחות אם אביט או הדגמים של אסוס? הכוונה למעבד אינטל חדש. אם אפשר שהמפרט יהיה מ skypc (שמתי לב שהם קצת יותר זולים מהמתחרים) בבבקשה אגב איך הם בתור חנות? מישהו קנה פה מהם?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
אז ככה ברצוני לקנות מחשב נייד מארצות הברית, יש לי שכן שטס לשם כל שבועיים בענייני עבודה. המחשב הנייד הוא למטרות אינטרנט, סרטים , וורד וגם משחקים כמובן אם הדבר יתאפשר במסגרת התקציב. חשבתי על dell 1520 בדקתי באתר של דל והמחירים שם הם סביב התקציב שלי , רציתי שתייעצו לי איזה שילובי רכיבים הם הטובים ביותר. השכן שלי גם הציע לי לבדוק outlet של דל ... לפי ההסבר שלו זה מוצרים של דל שהחזירו אותם תוך 14 יום ו/או פתחו את האריזה ואז לפי החוקים בארה"ב החברה מחוייבת לקחת בחזרה את המוצר. ומה שעושים החברות מורידים את המחיר ב15-20 אחוז החיסרון הוא שאי אפשר לשנות מפרט גמור ועוד חיסרונות שיש לכם להגיד על קנייה מהסוג הזה. אינני פוסל חברות אחרות כמו hp toshiba ועוד ...
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה במפרט מחשב על 4500 שקל בלי מסך הצרכים שלי מהמחשב הם עבודות אדריכלות ועבודות גראפיות אני עובד אם תוכנות כמו autocad ו revit ואני רוצה שהם יעבדו טוב ומהר. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-
אהלן, אז התחדשתי במחשב נייד Dell Vostro 1220. אבל מסתבר שהעכבר מגע לא מגיע עם האפשרות לעשות SCROLL... האם יש תוכנה חיצונית או תוכנה של DELL שתגרום לו לעשות את הפעולה הפשוטה אך כה חשובה הזו? אגב אם תרצו אני מוכן בכיף לעשות פה סקירה למחשב...
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול לגבי קניה של שני סוגים של מחשבים (די דומים)...שניהם לעבודה משרדית בלבד אינטרנט אופיס. שניהם לא מיועדי OC ושקט ככל לא חשוב. לא צריך ציוד הקפי כלל. תקציב אחד הוא ב2000 והשני ב 1500. 1.השאלה היא האם שווה לחכות עוד 4 חודשים(משום שאין לחץ כלל למרות שהמערכת הנוכחית ישנה מאוד!) לפלטפורמות החדשות של AMD? 2.האם I5 אפשרי במחשב ב 2000 שקל ובכלל האם שווה מערכות AMD במחירים אלה? בעיקרון אם יש המלצות למחירים נמוכים יותר בעיקר למחשב ב1500 שהיו משתלמים אשמח! תודה
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
זקוק למפרט זול ואמין שיכלול לוח אם, מעבד, זיכרונות[4 גיגה] וכרטיס מסך. תקציב 2000 ש"ח עם חריגה מקסימאלית אל 2500 ש"ח. חניות מועדפות, KSP ואיבורי.
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום למומחים, מחפש הצעה לדגם של מחשב נייד בסכום 3000 ש"ח... יכול להיות כבד (רב הזמן בבית) וכמובן לא חייב להיות חזק במיוחד (אינטרנט, מסמכים וצפייה בסרטים) חשיבות רבה - אמינות לאורך זמן אודה לעזרתכם מני.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
המחשב היתחמם מאד וכשבדקתי מדוע שמתי לב שהמאורר לא משמיע קולהעלתי תמונה של הSPEED FAN דגם המחשב הוא NP350V5C הוא עדיין באחריות...מה ניתן לעשות איך להפעיל את המאורר?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מפרט המיועד למשחקים ויישומים קלים.אין צורך בציוד היקפי כלשהוא. דיסק קשיח מעל 80GB אם אפשרי. אם אפשר לרשום את החנות שבה בניתם את המפרט תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
היי, אני צריך בדחיפות המלצה למחשב נייד בגודל 13.3" עבור לימודים. תקציב: 600-700 דולר. דרישות: אמינות, חיי סוללה, קל משקל, אחריות תקפה בישראל ועדיפות ענקית למסך מט. מכיוון שאין כוונה לשחק במשחקי מחשב, חשבתי ללכת על קונפיגורציה של מעבד i5 המהיר והחסכוני וללא כרטיס מסך נפרד. ממש התלהבתי מהדגם הזה- http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2390893,00.asp?tab=Specs#fbid=E4mFuusPBGG שבגרסת ה-i5 עולה 700 דולר. אבל נדמה לי שמרוב שהוא חדש אין אותו בחנויות גדולות (חנות שאליה אני יכול לשלוח את החבר שנמצא כרגע בחו"ל, למשל B&H). אשמח למשהו בסגנון. המון תודות.
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום מקווה שההודעה לפי החוקים והכל... אני צריך חוות דעת על מפרט. עיקר השימוש במחשב הוא עבודה גרפית בפוטושופ, בדר"כ מסמכים גדולים בסגנון A4 ברזולוציות גבוהות של 300DPI וכד'. חשוב לא פחות זה משחקים שיעבדו כמו שצריך, לא משהו מיוחד אבל כשיצא משחק חדש ואני ארצה לשחק בו שלא יהיו בעיות (נניח Spore) מה שאני צריך זה המחשב + מסך LCD 17". אין צורך בHD, לא מזמן נפל לי ויש לי חדש (אמנם IDE אבל עדיין עובד) ביקשתי מחבר שירכיב לי מפרט וזה מה שהוא הציע: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb BOX Gigabyte GA-965P-S3 Intel P965 LGA 775 XFX GeForce 7600GT 256MB DDR3 ש"ח NEC AD-5170 Dual Layer DVD±R/W/DL 18X White Bulk Frontier IMPRESS 500Watt G.Skill 2GB Kit DDR2 PC5400 667MHZ 4-4-4-…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי, הגיע הזמן לקנות לעצמי מחשב נייד והבעיה שאני בכלל בכלל לא מעודכן בכל מה שקורה בשוק. הייתי רוצה שהוא יוכל להריץ בצורה חלקה משחקים כמו Fallout 3, Red Alert 3, Gears of War (אני מתכנן לקנות לו שלט של Xbox 360 ולשחק איתו). יהיה נחמד שיהיה לו מסך גדול יחסית (15") אבל גם יציאת HDMI כדי שאני אוכל לחבר אותו לסמסונג 40" שלי (כמו שאמרתי, הייתי רוצה לשחק איתו עם השלט של ה-360). אני מניח שכל מחשב שיכול להריץ משחקים כאלו יוכל גם להריץ Office 2007 ו Visual Studio 2008 אז אני אפילו לא טורח לציין את זה. אשמח לשמוע מה אתם חושבים[br]פורסם בתאריך: 13.11.2008 בשעה 21:34:38 אה, שכחתי לציין.כמו שאמרתי יציאת HDMI תהיה נחמדה, אבל גם כניסה לקאבל אודיו אופטי (אם יש מחשב שתומך בכזה דבר בכלל...…
-
- 9 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת מה אתם חושבים על המפרט הבא: Processor: Pentium IV LGA-775(new) 1mb Prescott 3.0c Mhz. Motherboard: Intel (prescott-LGA775, PCI EXPRESS x16, AGP 8x, LAN, 6.1 Sorround, Dual DDR, 1394 Firewire, 8 USB, Serial ATA) Sound: On MB. HD: Westren Digital 80GB Serial ATA 8mb Buffer. Floppy: 1.44 Panasonic. Video Card: ASUS New Radeon x600 Pro With PCI EXPRESS 16x 128 DDR. Memmory: Kingston Bundeled 2x256 DDR 400Mhz CD-ROM: Asus 52x Case: 400 Watt with Neon No mouse & Keyboard. No Screen No Windows רציתי לדעת מה אתם חושבים על המפרט עצמו וכמה אתם חושבים שהוא יעלה, תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-