עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, נחשב יחובר לטלויזיה ו\או מסך חיצוני כאשר אני בבית, חשוב שקט * גודל ה, ומחשב לא חם, גם שהוא פועל שעות רבות, אני מתכוון להפעיל אותו מסביב לשעון גם בלילה להורדות *מסך 13.3 * משקל רצוי פחות מ2 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה יותר ארוך, 8 שעות עם WIFI ובהירות לא מינימלית. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 אבל מעדיף חי טרה ,מעדיף גם במהירות של 7200 סל"ד * צורב DVD? לא , בשביל לחסוך משקל, אין לי כלל שימוש בכונן דיסקים * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, יהיה נחמד אם יהיה אחריות לשנה בארץ * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ASUS א…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by pico,

שלום לכולם , יש לי בעיה מוזרה במחשב הנייד שלי , דגם lenovo z560 כל כמה דקות הוא משמיע קול מוזר כזה כמו של פיצפוץ , שללתי כבר כמה סיבות כמו הארד דיסק ומעבר למצב שינה וכו אבל עדיין אני לא מצליח להבין מה מקור הבעיה יש לציין שהמחשב נקנה בחו"ל אבל למרות זאת קיבלתי סיוע בפורום של לנובו אבל גם שם לא ממש יודעים לתת תשובה ... אפשר עזרה בבקשה

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  3. שלום,אני צריך מפרט מחשב חזק לסרטים HD משחקים כבדים כמו Modern warfare 2 וחדשים מוזיקה ותוכנות עריכה תוכנות עריכה כמו פלאש צריכות מפרט גרפי מיוחד? התקציב לא כולל ציוד היקפי ומסך (המסך הוא 42 אינץ' HDR או FULLHD אני לא בטוח) שקט חשוב במיוחד ברמה של 10 ללא OC ללא מערכת הפעלה חשוב שהמחשב יפעל בלחץ עם תוכנות במקביל (כמו משחקים עם תוכנות נוספות ביחד) וצריך כרטיס טלוויזיה ומארז שיהיה רגיל בלי לדים ואורות מיוחדים אתם ממליצים לקנות בקר פיזי חיצוני של טמפרטורות בשביל לשמור על המערכת? בניתי מפרט אבל לא יודע אם הוא טוב: מעבד 4 ליבות: Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB Tray 695 ש"ח לוח אם GIGABYTE: EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E 455 ש"ח זיכרון DDR2 1066MHZ…

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  4. שלום לכולם. לפני כחודשיים עידכנתי את הגרסה של ווינדוס ל8.1 דרך החנות של מיקרוסופט. הנייד שלי Samsung Ultrabook NP530U4E נקנה לפני כ7 חודשים וכמובן הגיע עם עותק מקורי של ווינדוס 8. לאחר העדכון, התגלו לי לא מעט בעיות של דרייברים, הנה החלק העיקרי שלהן: 1. בהירות המסך-מקשי הFN לשליטה במהירות המסך לא משפיעים. אני רואה את השינויים בבאר הזה של הבהירות (עולה או יורד בהתאם למה שאני לוחץ) אך בפועל בהירות המסך לא משתנה. יש לה שני מצבים כרגע: אם אני פותח את המסך (בין אם ממצב שינה או מצב כבוי) כאשר המחשב מחובר לחשמל אז הוא עולה על בהירות מירבית ונשאר כך גם כאשר אני מנתק את החשמל. אם אני פותח את המסך כאשר הוא לא מחובר לחשמל, זה על בהירות מאוד נמוכה ולא משתנה גם אם אני מחבר לחשמל. שוב, …

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Mantis,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 ניתן לחרוג עד 4000 (רק אם יש סיבה ממש טובה) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? העברה של שיעורי יוגה בזום וגלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה למשקל, חשוב מסך גדול 17 אינץ' 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציי…

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  6. Started by ofershap,

שלום לכולם,המחשב שלי כרגע מראה סמניי גסיסה מוקדמים(רעשים מהמאורר,הוא מתחמם ובכלליות בעל ביצועים של עגלה של מוכר אבטיחים). החלטתי לא לשדרג אותו אלא להחליף אותו לגמרי ולקחת איתי את מה שאפשר להציל. אז ככה,מה שאני משאיר זה את המסך,ההארד דיסקים,צורב דיוידי,כונן דיוידי,כ.קול(יש לי audigy 2) וחשבתי גם לקחת את הזיכרון(יש לי שני סטיקים של 256 כל אחד). התקציב הוא,כמו שרשום בכותרת כ5000 ש"ח(יש אפשרות לחרוג קצת) והמטרה היא משחקים ואולי בעתיד הלא רחוק HTPC. חשוב לציין שלמרות שאני לוקח את הHD יש צורך בעוד אחד כי הוא עוד מעט נגמר. אני לא ממש מבין במפרטים אז אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מפרט וחנות באיזור המרכז(גר בהרצליה). יום טוב

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  7. Started by yaniv76,

היי, אני חדש פה ואני ממש לא מבין במעבדים ולוחות אם ובכלל בחומרה. באתי לפה אחרי ששמעתי זה הפורום הכי אמין שיש.. אוקי אז לנושא, המפרט שלי זה q6600 כרטיס מסך 260 gtx 4 g ram win7 64 bit ספק 500 וואט לוח אם לא יודע אבל הוא ישן כמו המעבד(משו כמו שלוש שנים) אני צריך שתמליצו על שידרוג של מעבד ולוח אם שהכול ''יתאים'' אחד לשני. התקציב הוא 1000 . דרך אגב בכמה אני יכול למכור את המעבד שלי?(4 ליבות) תודה :]

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  8. Started by Bug,

השימוש שלי במחשב הוא - עבודה באינטרנט צפייה בסרטים, משחקים ושימוש בתוכנות כבדות (אני בנאדם שפותח המון חלונות ) המחשב ישמש כחצי תחליף למחשב נייח. חשוב לי: שידע להריץ XP. מסך בגדול 15 אינץ- עדיף wide. חזק עם ביצועים טובים. לא כבד מדי תודה!

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  9. היי לכולם אני מחפשת לקנות לפטופ טוב שיכול להריץ משחקים כבדים ממש בקלות. (אני לא סטודנטית אז אני מחפשת משהו באמת איכותי) עד מחיר 5000 האם קיימת חיה כזו? כמו כן באיזו חנות/רשת הייתם ממליצים לרכוש? אני מאיזור המרכז/שפלה הבנתי שחשוב שיהיה מעבד i7 וזכרון 16GB וSSD שהוא לפחות 512 כרגע יש לי Lenovo IdeaPad L340 והוא על הפנים!! קצת קשה לי לסמוך על לנובו אחרי שרכשתי מהם שני לפטופים ברצף שהראשון פשוט שבק חיים והנוכחי מריץ לי משחקים ממש גרוע. (אני יודעת שהרבה יגידו שעדיף לי להשקיע בנייח אבל אין לי מקום לנייח וגם אני מעדיפה משהו קטן ונוח שאפשר להתנייד איתו ) טנקס!

10. https://tms.co.il/builds/276433 גם אם ניקח קירור אוויר ( המערכת לא נותנת אותו בזמן הרכבת מפרט ) כמו זה - https://tms.co.il/nhd15 המחיר עבור מערכת מינימלית יוצא 7350 ש"ח.

11. Started by EladBr,

המפרט שלו: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834230831 מציעים לי אותו מוחדש(עודפי יצרן, לא היה בשימוש), ב 1700 שקל. התקציב שלי היה 1500, אבל אני מוכן לחריגה הזו. השימושים סטנדרטיים לחלוטין, גלישה, יוטיוב, מדי פעם סרט. האם ניתן לסמוך על אתרי הקופונים שהוא אכן לא היה בשימוש והוא תקין? לא אכפת לי כ"כ איך הוא נראה פיזית. אשמח לחוות דעת. תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by tzur87,

[TABLE=width: 70%] [TR] [TD=width: 50] [/TD] [TD=width: 100%]שלום חברים, שוקל לקנות כרטיס זיכרון של 128 ג'יגה בייט בשביל לבצע הרחבה למחשב נייד שלי .האם זה פיתרון שמקובל בעולם הזה ? ידוע לי שזה יעבוד פחות טוב מהSSD שמותקן עליו, השאלה אם זה יכול לגרום לבעיות שכרטיס הזיכרון יהיה מחובר באופן קבוע, האם זה יכול להידפק לפתע פתאום? זה מקובל בפלאפונים השאלה אם גם מקובל במחשבים אשמח להמלצות תודה. [/TD] [/TR] [/TABLE]

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by yoav9,

מתרתו העיקרית של המפרט היא OC! על כן הכנתי מפרט שאני מתכונן לקנות בעוד שבוע (טיפה יותר) אנא המליצו לי מה כדי לי לשנות! Antec SmartBlue 350 Watt (לא מתפשר!!! OWNZZZZ) AMD ATHLON XP 2400 + FAN EPOX 8RDA+ אני מתחבט בינו לבין ה8K9A2 + Corsair CMX256A DDR 3200C2 גם בוא אני מתבחט לגבי הWINBOND שאותו די מסוכן לקחת... מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. שלום, אני רוצה לקנות נטבוק חדש,, המחשב ישמש לגלישה באינטרנט ולסירטונים\סררימינג ברשת ואולי לקצת וורד. דירושת מערכת: מסך"10-12 אינץ שיהיה עליו NVIDIA ION מעבד כפול ליבה ATOM 1-2 גיגה זיכרון פנימי. י*יציאת HDMI תיהיה בונוס נחמד. *תקציב גמיש(לא הייתי רוצה לעבור את ה2.5K) אין לי שום בעיה להזמין מחול אם המחיר בארץ גבוהה מדיי או אם לחלופין לא מוכרים אותו בארץ. לני כחצי שנה רכשתי את ה ASROCK ION 330 שהינו מחשב קטן לסלון ובזכות רכיב הION שלו והמעבד כפול הליבה שלו הוא סוחב הכול כולל FULL HD. תודה מראש לעונים!

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  15. אשמח לקבל ביקורות עליו במיוחד על הדגמים של ה17.3 גודל מסך X7 V2 CF1 X7 V2 CF2 תודה, חזי

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by oceans68,

יש לי מחשב נייד ישן Hp Presario 700 מעבד AMD athlon 4 1.20 MHZ זיכרון 496 MB אחרי שנהיה איטי בטירוף, פרמטתי ושמתי win XP PRO SP2 + office 2007 והוא עדיין איטי. לפעמים פתאום קופא. האם זה קשור לגיל של המחשב? למערכת ההפעלה או לגרסא של האופיס שברסאות חדשות לוקחות יותר משאבי מערכת? זיכרון וכו'? אם יש למישהו המלצה מה לעשות ( חוץ מאשר לקנות מחשב חדש... אשמח. תודה!

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  17. Started by stingeR-,

עד 2600 שקל בינתיים עשיתי חושבים והנה ההצעה שלי (שינויים ודברים אחרים תכתבו) CPU : Athlon Xp 2500 IN A BOX RAM : Kingston 512 333mhz MOBO : Epox 8x AGP and all this shits... GFX : Sapphire Radeon 9100 128mb DDR S.Card : SB LIVe 5.1 HD : MAXTOR 80GB 7200rpm 8mb buffer ATA133 mouse keyboard and all this shits...

• 2 תגובות
    • 984 צפיות
  18. Started by GuyHo,

שלום, אני מחפש מפרט מחשב HTPC בתקציב של עד 2000 שקל ללא חריגות ואם אפשר פחות אז עדיף. שימושי המחשב הם בעיקר לסרטים, סדרות וגלישה באינטרנט. עדיף שהמחשב יהיה כמה שיותר שקט במסגרת התקציב. לא מתוכנן שידרוג עתידי. רצוי שהמפרט יורכב בחנות הממוקמת באזור חיפה או תל אביב. מארז המחשב צריך להיות שוכב ובנוסף שיהיה במפרט כונן DVD. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 917 צפיות
  19. Started by elad26,

שלום רב, אני מעוניין במחשב לגיימינג לילד בן 12,שיריץ משחקים כגון FIFA ו-BF3 על מסך 22 אינץ אני לא יודע את רזולוציה של המסך. בניתי את המפרט הבא: AMD Athlon 2 X3 450 3.2Ghz 95W Triple Core AM3 Box, יחידות 1 ₪368 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2278 Gigabyte GA-MA74GMT-S2 DDR3 AMD740 CHIPSET, יחידות 1 ₪260 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2159 SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata3 ST500DM002 ברכישת מחשב חדש, יחידות 1 ₪378 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3848 Sapphire ATI Radeon 6670 1GB GDDR3 HDMI, יחידות 1 ₪418 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3188 צורב Samsung SHS222 x 22 Sata (OEM) Black, יחידות 1 ₪113 http://www.rsm.co.il/product.…

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  20. שלום רב לחברי הפורום, אני מעונין בהמלצה למפרט מחשב עבור קרוב משפחה מחיפה שצריך מחשב פשוט יחסית לשימוש ביתי רגיל - אינטרנט,אופיס וזהו בערך. חשוב מחשב אמין עם רכיבים באיכות טובה שיחזיק מעמד כמה שנים. אין צורך בציוד היקפי. ניתן לנצל את מלוא התקציב, חריגה עד 200 ש"ח. אין שום כוונה לבצע אוברקלוק, וגם רמת השקט לא חשובה במיוחד (המחשב נמצא בחדר נפרד בבית שלא ישנים בו). אין צורך במ"ה, יש צורך בהרכבה בחנות. העדפה היא לרכישה של המחשב באזור חיפה, שמעתי על נעה מחשבים שהם חנות מצוינת, אבל אם יש מקום אחר אמין אז בכיף. אין חשיבות לאופק שדרוג, שיעשה את העבודה שלו כמה שנים ואז יוחלף במחשב חדש. תודה מראש, עמי.

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  21. Started by tinki09,

היי, בעקבות האזהרות להנחת לפטופ ישירות על הברכיים או הבטן בזמן שכיבה אני מחפשת מעמד ללפטופ. ראיתי את 2 המעמדים הבאים. 1. http://www.superstander.com/#! 2. http://www.top-desk.co.il/ מישהו יודע איפה אפשרות לקנות את המוצר הכי בזול ? אם קיימים הרבה שרוצים את המוצר אולי אפשר לארגן "קניה המונית" במחיר מסובסד ...

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  22. Started by galrzrz,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3,600. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? וירטואליזציה ושימוש כללי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1366x768 - מסך 28'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? צורב, וכרטיס מסך חיצוני (כרטיס שמובנה בלוח יספיק). 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 1 אין חשיבות לרעש. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כ…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by avner_s21,

שלום, נשבר לי המסך של המחשב הנ"ל , לאחר שפירקתי אותו ראיתי את הדגם המדויק . לאחר חיפוש בebay ראיתי שיש al c1 או a1 האם יש הבדל בניהם והאם הם מתאימים.

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  24. הציעו לי מפרט אבל הכרטיס מסך יותר מידי טוב אפשר הצעה? אני לא משחק במחשב אבל כן צופה בסרטים מעבד: Intel i3 2120 3.3GHz 1155 3MB with graphics Tray קירור למעבד: ZALMAN 7000V Al SI EDITION - בקניית מחשב חדש בלבד לוח אם: Biostar H67MH for socket 1155 SATA 3 VGA/DVI/HDMI - בקניית מחשב חדש בלבד מארז: FRACTAL CORE 3000 + Seasonic ECO 500W - בקניית מחשב חדש בלבד זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 קשיח למחשב שולחני: SEAGATE 500G SATA 3 ST500DM002 Barracuda 7200.12 16MB תודה מראש על העזרה נ'ב אני רוצה לקנות את זה בKSP ואם אין שם אפשר מפרט דומה?

• 2 תגובות
    • 638 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.