ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי הצעה די נחמדה יחסית למחיר שהיא: http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/groupsalesproduct.aspx?came=328&CategoryName=OLIDATA&AuctionId=7715092 הבעיה שהחברה של המחשב היא חברה לא מוכרת בשם Olidata .. מה אתם חושבים כדאי לקנות או שלא? יש כאלו פה שהתעסקו עם החברה?
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום, בהמשך לשרשור שפתחתי לפני יותר משבוע, הגעתי למפרט הבא (רכיבים מח"ול ולכן תקציב איננו רלוונטי) מה שחשוב לי לוודא הוא שהרכיבים מאוזנים ברמת החומרה - ספק מתאים, זיכרונות וכו'.. המפרט: מעבד I5 2500K לוח אם - Gigabyte z68a ud3h b3 כרטיסי מסך - XFX 6870 שניים. CF. כונן קשיח - SSD 128 crucial m4 ספק - Corsair 650tx Enthusiast זיכרונות - 8gb kit מה שחסר לי כרגע זה מארז, מאוורר למעבד ומסך. אשמח להמלצות לשלושת אלו בתקציב כולל בין 1200 - 1800 שקל.. המון תודה
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אהלן סליחה אם הכותרת לא טובה.... תגידו לי לשנות אם יש צורך (גם ככה הייתם אומרים) טוב אני מתכנן על המחשב הזה AMD 64 3200+ - 1,520 - KSP EPOX HDA5J - 558 - ZigZag2000 512MB A-DATA 400 X2 - 980 - KSP GeForce 6800 MSI - 1,950 - KSP אני עוד איכשהו יכול להסתדר על העלות של החלקים האלו הבעיה היא שהמארז והספק שיש לי הם די חרא..... כדאי לי להוסיף 800 שקל ולקנות מארז וספק? יש לי חלקים שאני יכול למכור גם P4 2.4 333 מארז סתם כזה אבל מומלץ ע"י אינטל וAMD אם זה נותן משהו ועוד ספק שאין לי מושג מה הוא...... וג'יפה 4 440 MX אתם חושבים שאם אני אמכור את זה אני אוכל לקנות מארז וספק איכותיים? ואם זה תראד של סתם ספאם אז סליחה.....
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
טוב עקרונית אני רוצה שהמפרט יכלול את הכרטיס מסך-HD4850 לגבי זכרון הייתי מעדיף 4GB השאלה עד כמה זה משמעותי/מייקר בהשואה ל-2GB. המחשב יעודו למשחקים לכן אני רוצה את הכ.מ הזה וזאת לאחר שקראתי מספר תגובות בפורום (ד.א-האם יש צפי בעתיד הקרוב שהמחיר שלו יירד?). המפרט צריך לכלול מסך =] ואין צורך בשאר ציוד היקפי. בקשר ל-OC-אני מעדיף שתמליצו לי עד כמה זה כדאי.. ואם זה מייקר בצורה משמעותית?
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
מחשב לשימושים כלליים ללא מסך עד 4000 שקל. מעבד אינטל Q6600 אין צורך ב-OC אשמח למארז טוב ושקט. אפשרות לצפיה ב-HD תמיכה במסך גדול (22") firewire עירכת וידיו קלה. תודה ...
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
1. מה התקציב? 3000, אפשר לחרוג ל 3400 אם זה חיוני 2. מטרות המחשב: וורד, אימיילים, מצגות, גלישה באנטרנט 3.האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן: מסך, מקלדת פשוטה, רמקולים,פשוטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? שיהיה צורב דוד ואני מעדיף כ.מסך onboard 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? מראה סביר, עדיף שיהיה שקט, לגבי טמפ' לא צריך קבוע על 20C אבל גם שלא יתחמם יותר מדי תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 719 צפיות
-
-
ברשותי הרכיבים הבאים שהם מצויינים למחשב ביתי שאני רוצה לבנות: מארז שקט אנטק סונטה + ספק הכח האיכותי שלו. קירור למעבד שנרכש לאחרונה של זלמן Zalman CNPS5X SI Edition 2 דיסקים קשיחים רגילים מהמחשב הישן. מערכת הפעלה חלונות 10 HOME. האם יש ספק מחשבים שאפשר להזמין אצלו מפרט ולהביא איתי כנדוניה את הרכיבים שכבר יש לי כדי שירכיב אותם במחשב שאני מזמין ׁ(ובכך להוזיל העליויות)?
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מחשב בעיקר ל- photoshop/illustrator/indesign (גרסא cs3) +סרטים+אינטרנט חשבתי על זה: אבל אני מעדיף לרדת מה-2000 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב רב תחליתי התקציב 3000 שקל לא חייב לחסוך ואפשר לחרוג 100-200 שקל אני צופה בעיקר בסרטים ולפעמים משחקים אבל לא חשוב לי איכות מצוינת בלי ציוד הקפי ואין צורך בצורב אני מעדיף שקט אבל זה לא ממש הכי חשוב אני לא חושב שאני יעשה אוברלוק אבל אם זה חשוב אני ישנה את דעתי יש צורך להרכבה בחנות אני רוצה לקנות מKSP היתי רוצה מעבד אינטל וUSB3 וHDMI אני רוצה מחשב שישאר הרבה זמן ולא יהרס מהר אם אתם מעדיפים תשלחו הדעה בפרטי או EMAIL (yocha97@gmail.com) תודה מראש לכולם
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
מפרט לחבר רצוי ספק ליברטי (מודולריות חשובה) ומארז יפה (אפולו?) אפשר לחכות עם הקנייה שבועיים... כולל OC (למה לא?)
-
- 7 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד לעבודות משרדיות, משחקים לא כבדים ומולטימדיה. הדרישות שלי לא כ"כ גבוהות אבל אם זאת אני צריך שהמחשב יפעיל סרטים ב-fullHD ורצוי שיכלול כרטיס מסך ייעודי. * מטרות המחשב- עבודות משרדיות, סרטים בfullHD, משחקים קלים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?- 15.6. לא חשוב מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רצוי עם numpad. אך לא חובה. * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא ממש דחוף, אבל לפחות 4 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI חובה. USB3 רצוי * Bluetoote לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 500GB. רצוי SSD אבל לא חובה * כונן אופטי…
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
ב- 3,099 ש"ח ??? http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1273161 למטרת משחקים ובשידרוג הכרטיס מסך...
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל מפרט עד התקציב הנ"ל (ללא ציוד היקפי),השימושים יהיו אינטרנט ומשחקים. אין צורך מיותר מ250GB אפילו פחות.. המחשב יחובר לטלויזיה LCD 26. לא מתוכנן OC. *יש לי את הספק הזה בבית,האם הוא יוכל לעשות את העבודה ? אם כן,אפשר להוריד את הספק מהמפרט. http://tms.co.il/product/6108 עדיפות לTMS. תודה!
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שנה אזרחית טובה לכולם! יש לי שאילה בקשר לעבודה על מחשב נייד ללא ארקה. אני אסביר. אני כרגע ארצות הברית ויש ברשותי מחשב נייד DELL שהחיבור לחשמל שלו הוא רגיל כמו בישראל בנוסף יש לי מתאם לשקע מקומים אבל ללא ארקה. שאילה שלי אם אני מחבר אותו ככה לחשמל זה יכול לפגוע במחשב או במטען ? ואותה שאילה עם מדובר רק בטענה של מחשב. תודה,
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
עקב ירידת מחירים של המעבדים ברצוני לשדרג את המחשב ואני צריך HD חדש עקב בלאי. אז אפשר לקבל המלצות?
-
- 9 תגובות
- 719 צפיות
-
-
[table][tr][td][table][tr][td]מעבדי אינטל[/td][/tr][/table][table][tr][td] כמות[/td][/tr][/table][table][tr][td]מחיר[/td][/tr][/table][table][tr][td]סה"כ[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Core i5 2320 3.0Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray [/td][/tr][/table][table][tr][td] 1[/td][/tr][/table][table][tr][td] 920 [/td][/tr][/table][table][tr][td] 920 [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל ASUS[/td][/tr][/table][table][tr][td] כמות[/td][/tr][/table][table][tr][td]מחיר[/td][/tr][/table][table][tr][td]סה"כ[/td][/tr][/table][table][tr]…
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אסור לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש יום יומי ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אינטרנט ואופיס ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא רלוונטי -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקול…
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב של כ3500 שקלים, ניתן לחרוג ל4K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד בלבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כן, כרטיס מסך כבר יש(כרגע 1050TI שיתחלף בRTX 2080 בעתיד). כונן SSD וHDD לא נדרש. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? השקט חשוב, אבל לא על חשבון קירור. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או …
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אני רציתי לדעת כמה לדעתכם כדאי לי להוציא על מחשב ... אני לא משחק הרבה אבל פה ושם אני משחק משחקי און ליין וגם הייתי רוצה לשחק COD2 ו - F.E.A.R וכל הדברים בסגנון על הגדרות נחמדות... אבל הרוב אני באינטרנט, איי סי קיו, מסינג'ר וכל הדברים האלה. תודה מראש, אלי.
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום הוטלה עלי המשימה לקנות מחשב להורים. מטרת המחשב - גלישה באינטרנט, הפעלת אופיס ומקסימום - צפיה בסרטים. אין מצב שירוצו משחקים על המחשב הזה. התקציב הוא עד 2200 ש"ח למארז בלבד (כולל הרכבת מחשב) הדגש הוא (כפי שאפשר להבין) לא על מהירות וביצועים אלא אמינות ומינימום סיכוי לתקלות. הרכבתי את המפרט הבא ב-Logicpc: שם מוצר כמות מחיר סופי Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 W Front USB 300W 1 329 ¤ AMD Sempron 64 2600+ Socket 754 Palermo Box CPU 1 449 ¤ Liteon 16/48 Retail DVD-ROM 1 149 ¤ Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD 1 55 ¤ Western Digital 80GB 7200 rpm ATA100 HDD 1 329 ¤ Gigaybyte GA-K8VM800M + VGA Socket 754 Bulk Motherboard 1 379 ¤ A-Data (V-DATA)…
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
ללא ציוד היקפי ורמקולים, לא מתוכנן OC. ואני רוצה את המחשב מחנות ידועה ואמינה באזור חיפה והקריות. בעבודה משרדית אני מתכוון לעבודה עם פיירפוקס עם הרבה טאבים פתוחים, תוך כדי שאני שומע מוזיקה, משתמש במסנג'ר(שכל הזמן קורס לי במחשב הזה דרך אגב), מוריד קבצים לפעמים ולפעמים גם משאיר משחק ברקע. אני רוצה שהמחשב יריץ לי משחקים עכשווים , ישנים ועתידיים(אבל לא יותר מדי, לשנה הקרובה בערך, כמה שיותר יותר טוב) באיכות טובה. אני מתכוון משחקים כמו HL2, GTASA, NFSC, אובליביון, סטוקר ומשחקים בסגנון. אני גם רוצה שהמחשב יישאר דולק לכמה שיותר זמן בלי שירעיש כמו מאורר שולחני עצבני, שלא יהיה ממש הבדל בביצועים אחרי כמה שעות של שימוש ושלא יעשה ריסטים פתאומיים כמו המחשב הזה. אני רוצה גם כונן דיסקטי…
-
- 10 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אהלן, מקווה שתוכלו לעזור לי עם רכישת נייד. הLG בן ה5 נפח את נשמתו. אז ככה: * מטרות המחשב? - שימושים שותפים, אופיס מיילים ומשחקים קל עד בינוני. לא קרייסיס על FULL. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה, לא יוצא מהבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא, תמיד מחובר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - אפשרי, לא צריך משהו ספציפי. * בלוטות? - לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? חצי טרה יהיה נחמד, 320 גם בסדר. * צורב DVD? לא חובה, יש חיצוני. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל כן שתיהיה אחריות מקומית טובה ואפילו אפשרות להאריך מעל השנה הדיפולטית. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. בנוסף, מה שכן חשוב לי זה איכות המרכב ואיכות המסך, אז אם לאיזה חברה יש יתרון בזה נא להציע. תודה מרא…
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי מעוניין לרכוש למחשב + מסך בתקציב 2700 שקלים , לא מעבר לכך . ( עדיף גם בפחות ) . שימושים : * הרצת כל המשחקים החדישים ( הוא לא גיימר ) וכמובן לא GTA IV *סרטים *אינטרנט *מוסיקה *צריבות *ועריכת מוסיקה + הקלטות - ללא מקלדת ועכבר - ללא רמקולים המסך שיש לו כרגע הוא CRT 17" אני חושב שתיהיה בעיה עם המסך למחשב החדש והמשחקים שהוא יריץ עליו - תקנו אותי אם אני טועה אשמח אם תיהיה האפשרות גם שהמחשב יגיע מורכב ! תודה רבה !
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום רב :-) הגיע הזמן בשעה טובה (לאחר הרבה הפצרות) להחליף את המחשב אצל הוריי. אשמח מאוד לכל עזרה בהרכבת מפרט למחשב לשימושים כלליים. לא מחפש משהו מהטופ אוף דה ליין. סביר כזה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי להגיע לקצה התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי - אופיס, אינטרנט, סרטים לנכדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחו…
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב חדש עד סכום של 2200 ש"ח, שמיועד בעיקר לפיתוח תוכנה, ולמשחקי ילדים לגיל קטן 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד כמו VS PHOSOTSHOP FLEX FLASH ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד אבל למשחקי ילדים פשוטים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הג…
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-