עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by mystic-d,

אם יש מישהו כזה שירשום בבקשה איך הוא ושל איזה חברה הוא.. תודה !

2. Started by MoMo-P,

שלום אני צריך מפרט מחשב שיעדו העיקרי הוא הקלטות, משחקים לא עומדים פה על הפרק ... כמובן הפריט העיקרי הוא כרטיס הקול.. התקציב לא כולל מסך.. רמקולים ומגבר יקנו בנפרד . רצוי שיכלול עכבר ומקלדת פשוטים. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  3. Started by AreaDooM,

אני צריך מפרט ב5.5K +/- עם ציוד היקיפי כולל עכבר + מקלדת , מסך מעד INTEL בלבד (אין לי מושג למה) כ.מסך לא משנה איזו חברה למטרת משחקים (לא יותר מדי כך שהוא לא חייב להיות הכי חזק שאפשר) ועבודה הייתי רוצה אחד עם מסך 17'' ואחד עם איזה 19 או אפילו 21 (בשני המקרים האחרונים ניתן לחרוג מהמסגרת בסביבות ה1000+/- ). תודה

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  4. Started by avi1231231900,

יש לי מחשב נייד DELL XPS M1530 במחשב יש S-VIDEO שבע פינים כאשר אני מחבר כבל 4 פינים לטלוויזיה מתקבל תמונה אך כאשר אני מחבר כבר 7 פינים המחשב מזהה את הצג אך בטלוויזיה אני רואה שחור חשוב לציין שיש לי מחשב נייד dell inspirion שבו שני הכבלים פועלים ורואים תמונה. מה יכולה להיות הבעיה?יש לי כרטיס מסך 8600GT

5. Started by CyberBot,

ASUS P7P55D Intel® Core i5 CPU 760 @ 2.80GH ללא OC בודק אפשרות שדרוג אם מישהו מעוניין - - - תגובה אוחדה: - - - טעיתי בפורום מנהלים תעבירו בקשה

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  6. Started by AreaDooM,

אני צריך אחד עם מסך ואחד בלי תודה המחשב אמור לכלול עכבר,מקלדת רצוי DVD RW אממ רצוי שיוכל להפעיל משחקים קלים(לא נראה לי שזאת בעיה) בכל אופן יש עדיפות למקום (HDD) על פני כרטיס מסך למשל...

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  7. אוקי לאחר שסרקתי את הפורום - קראתי את ההודעות - נכנסתי לאתרים - השוואתי מחירים - הגעתי למסקנה ואני רוצה את העזרה שלכם לפני הקנייה הסופית (אפשר בבקשה למחוק את הנושא הקודם שלי) נתונים ראשוניים שאני עבדתי לפיהם: -מחשב ללא : מסך \ עכבר \ מקדלדת \ רמקולים -ללא OC -זיכרון 2 גיגה -קירור למעבד חובה -לוח אם ללא כרטיס מסך מובנה - מישהו יכול להסביר לי בבקשה למה אנשים ממליצים כרטיס מסך מובנה על הלוח אם כשהם ממליצים כרטיס מסך טוב? -כולל הרכבה ובדיקה -המחשב מיועד למשפחה הכוונה : עבודה\שירים\משחקים\תוכנות - קצת מכל דבר - ממוצע ושיעבוד טוב -לוח אם של GIGABYE או ASUS מעבד : AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.3GHz 1MB CACHE - ADO4400DDBOX- BOX ¤ 476 לוח אם : GIGABYTE G…

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K, לא כולל המסך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עבור רכיב, נגיד הכ.מ או המעבד - המסך להחשיב בנפרד. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. לכול השאר לא צריך 5K ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: הכול. SC2, CRYSIS2, D3, SKYRIM, WITCHER 2. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 24 או 23. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך 24 אינץ' או 23. לא חלק מה5K של המחשב, הוא ב…

• 3 תגובות
    • 726 צפיות
  9. Started by Drazick,

שלום. אני מעוניין במפרט עד 3000 ש"ח לא כולל מסך או 4200 ש"ח כולל מסך LCD 8MS. אני זקוק לדברים הבאים: 1. מעבד לפחות AMD Athlon 64 Venice 3000. 2. לוח אם מבוסס nForce 4 Ultra. לא חייב להיות אוברקלוקר מטורף, הכי חשוב אמינות יחסית. 3. זיכרון לפחות 512 MB DDR CL2.5 יספיקו. 4. כ. מסך מינימום ATI Radeon X300 עדיף משהו מעט חזק יותר. 5. הארד דיסק SATA לפחות 80GB. 6. צורב DVD. 7. מארז פשוט USB מלפנים עדיף גם 1394. אין צורך בכונן 1.44 תודה וחג שמח.

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  10. מה דעתם על המפרט הבא: E4400 - 549 Abit IP35 PRO - 965 Super Talent 800Mhz 2GB CL4 - 746 Evga 8800GTS 320MB - 1675 Antec Neo HE 500W - 670 HDD WD 250GB 16MB - 300 NEC AD7170A - 160 OCZ Vindicator -288 מארז אין לי שמץ איזה לקחת, שיהיה עם סירקולציה טובה, גדול, ומתאים ל8800GTS המחיר ללא ציוד היקפי, המעבד יהיה עם OC @ 3.0GHZ ראית הרבה OCDB'ים שהגיעו לזה בקלות רבה. המחשב יהיה בעיקר למשחקים ולגרפיקה, עבודה עם מקודדים והמרות סרטים. מה אפשר לתקן? להוסיף? אולי מפרט אחר? תודה מראש, יאן.

• 11 תגובות
    • 726 צפיות
  11. אחרי כל ההצעות כאן באתר הרכבתי שדרוג למחשב שלי - אשמח לשמוע תגובות\רעיונות לשיפור: Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb 1,346 Corsair Value Select 1GB (2x512MB) PC2-5300 DDR2-667 CL5 DC Kit 675 FSP 350W BLUE STORM PFC FSP350-60THN Retail 250 Gigabyte GA-8I945GZME-RH Intel 945G Chipset 775 450 XpertVison Geforce 7600GT 256MB 899 סה"כ: 3,600

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  12. Started by elior021,

שלום לכולם אני צריך עזרה במפרט מחשב על 4500 שקל בלי מסך הצרכים שלי מהמחשב הם עבודות אדריכלות ועבודות גראפיות אני עובד אם תוכנות כמו autocad ו revit ואני רוצה שהם יעבדו טוב ומהר. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  13. ושוב שלום לכולם אז לאחר לא מעט מפרטים שבניתם לי לאחרונה, יש לי עוד התייעצות אתכם.. דרוש מחשב לעבודה משרדית.. וזהו.. במקרה הכי פרוע, אולי להריץ סימס 1.. וגם זה בספק.. הבעיה הינה התקציב, ולכן הכי טוב לדעתי היה לקנות יד שנייה (לחפש מחשב פנטיום 4 שמור ב-400 ש"ח) - הבעיה שלא ממש מצאתי.. מצאתי את המחשב הזה (הראשון, הכי זול) http://www.zed.co.il/Category.asp?CategoryID=23 אני שונא מערכות מורכבות, ואני שונא מחשבים מוכנים.. אבל.. למחשב שהשאיפה שיעלה כמה שפחות.. והמטרה הינה אינרטנט, אופיס, מוזיקה (ואולי סימס 1) - מחשב שכזה לא מספיק? ז"א.. כל המפרטים שאני רואה פה, לעבודה משרדית, הם מינימום 1.5K.. ואם אני רוצה פחות, לא קיימת אופציה? ובנימה אופטימית זאת - אני מחפש בנרות פנט…

• 11 תגובות
    • 726 צפיות
  14. תעזרו לי

• 8 תגובות
    • 726 צפיות
  15. Started by amisha,

רציתי לדעת אם יש מחשבים ניידים עם הפורט המקבילי \טורי כיום ?

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  16. Started by Orian015,

האם ניתן להרחיב אחריות למחשבי ג'יגהבייט אחרי הקנייה לדוג': http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=15617

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  17. Started by shy30h,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש,לא יקר שיהיה טוב למשחקים קלים,אינטרנט ושימוש בסיסי מה דעתכם על מפרט זה ומה הייתם משנים: מעבד:intel dual core E5500 Tray קרור מעבד:glacialtech icehut 5059L לוח אם:Gigabyte GA-G41M-ES2L כונן קשיח:Western Digital WD500AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB צורב: sony optiarc AD-7240S x24 SATA DVD זיכרון:kingston ddr2 2048MB 800MHz CL 6-6-6-21 מארז כולל ספק magnetics סה"כ 1400 ש"ח תודה שי

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  18. עשיתי חיפוש, בדקתי דגמים וקצת נאבדתי בדרך. אשמח מאד לעזרתכם בנושא. מחפש נייד קל משקל (ככל שיהיה קל יותר כך יותר טוב, אבל אפשר לחרוג מעט למשקל "בינוני" אם ההבדלים מהותיים מבחינת המפרט) לשימוש שוטף של סטודנט, ללא דגש על תוכנות מיוחדות. תודה רבהההה . מה התקציב המקסימאלי? 3300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אזור ה-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש שוטף – לימודים (סטודנט) אינטרנט, Office, מוזיקה, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן…

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  19. Started by alex5687,

1. מה התקציב המקסימאלי?4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רק 4500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים. סרטים hd א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כבד ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג cod וכדומה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.shuter -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך יש -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?מ1gb 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפ…

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  20. Started by Nevo,

שלום, מדוע אנשים אומרים שלא כדאי לקנות מחשבים מורכבים מחברות שונות ? ובמקום לקנות מורכב כדאי להרכיב את זה. אני יודע שהם שמים חלקים זולים (אבל המחשב ישמש אותי למקסימום 5 שנים). תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  21. אהלן, אני רוצה לקנות מחשב נייד. מטרת המחשב היא בעיקר עבודה מחוץ לבית (אני מתכנת), צפייה בסרטים ואולי גם מעט עבודה גראפית בעזרת עט גראפי\וואקום (GRAPHIRE 4). גודל המסך הרצוי הוא 12.1 " כאשר רצוי שמשקל המחשב יהיה כמה שיותר קטן. אני צריך זמן סוללה ארוך. גודל כונן קשיח לא צריך להיות גדול עד כדי כך. צורב DVD - כדאי שיהיה. אני מאוד אוהב מוזיקה ובין השאר גם יוצר מוזיקה, כך שאעדיף שיהיה כרטיס סאונד יותר טוב מסטנדרטי. האם יש הצעה למשהו חיצוני? אותו הדבר בנוגע למאיץ גראפי. מה אתם חושבים על ה NETBOOKS? שווים משהו? בברכה, DXMROBO.

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  22. שלום אנשים אני דיי סגור על המפרט הזה, מה אתם אומרים? יש מה לשדרג? אני מתכנן לעשות OC השאלה במה אפשר לשדרג את הקירור בתקציב של עד 150 ש"ח ואת הזיכרונות עד 350 ש"ח Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E Sparkle 8800GT G92 512MB DDR3 Calibre Retail 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata Freezer 7 Pro (LGA775) CoolerMaster Centurion 590 Black Case (No PSU) SeaSonic M12 II 430W A.PFC 30A @ 12V שידרוגים נוספים יתקבלו בברכה וחסכוניים אף יותר

• 5 תגובות
    • 726 צפיות
  23. אמא שלי קנתה מחשב נייד מבלי להתייעץ איתי קודם, אבל בכל זאת יש לה אפשרות להחזיר אותו עד יום ראשון, כך שאני לא שואל לחינם. הנייד מיועד לשימוש בסיסי כמו צפייה בסרטים, גלישה באינטרנט כו'. היא קנתה אותו ב-3100 שקלים כשכבר שמתי לב בזאפ שאפשר להשיג אותו ב-200 שקלים זול יותר :-\. מבחינת חומרת המחשב, היא שווה משהו? יש דגמים טובים בשוק, בדיוק באותו המחיר? דגם: Satellite L40-17T של חברת טושיבה. http://eu.computers.toshiba-europe.com/cgi-bin/ToshibaCSG/jsp/productPage.do?service=EU&PRODUCT_ID=144972 http://zap.co.il/model.asp?model_id=688269

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  24. Started by x-boy_24,

1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה…

• 4 תגובות
    • 726 צפיות
  25. Started by nookii,

. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? רמקולים, עכבר, מקלדת ומסך לא דרושים במפרט 4. …

• 5 תגובות
    • 726 צפיות

דיונים חדשים בפורומים