עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. תקציב: אין תקציב מוגדר בדיוק. סביבות 1000-2000 שקל (אבל באמת רק אם זה שווה ביחס לצרכים). מהם השימושים במחשב? לימודים מתי מתוכננת הרכישה: השבוע האם יש אפשרות למחשב ללא מערכת הפעלה: כן, אני אתקין לבד ווינדוס 8.1 גודל קשיח מינימלי: אני חושב שSSD 256 יספיק, אלא אם אתם ממליצים על HDD של 500. האם לתת דגש למשקל המחשב: כן, מחשב לנשיאה יום יומית. האם לתת דגש לזמן סוללה: כן, רצוי שיעבוד סביבות 6-9 שעות ללא צורך בטעינה גודל צג רצוי: פחות קריטי, רצוי גדול יותר (רק אם יש אפשרות בלי להוסיף כסף מיותר) האם קיימת העדפה לרכישת המחשב מחנות מסויימת: לא אם לא, נוכל להתאים לך חנות לפי איזור מגורים. עיר מגורים: נצרת עילית האם באפשרותך לבצע הזמנה מחנות רחוקה באמצעות משלוח: כן[ ראיתי …

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  2. Started by Nitz166,

* מטרות המחשב? שימושים כלליים, שיריץ גם משחקים ברמה סבירה (דרוש כרטיס מסך) * גודל המסך? 15 * משקל רצוי? לא כבד מדי, אבל לא להשקיע הרבה בשביל זה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500gb * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה!

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  3. Started by kobibo,

אודה למפרט עבור חבר עד 2000 ש"ח המחשב בעיקרו מיועד לגלישה באינטרנט + קצת Office ( ללא מסך וללא ציוד היקפי ).

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  4. Started by A.Iniesta,

לפני הכל, האם כדאי לקנות עכשיו או לחכות? אני יודע שתמיד יוצאים דגמים חדשים, אך בכל זאת... הקניה לא כזו דחופה. דרישות - מחשב עמיד וחזק, שיספיק לי לשימושים כלליים, גלישה מרובת חלונות, ט'אנדרבירד כבד ברקע, וכו'. לדעתי 4GB ראם ומעבד חזק יספיקו בהחלט. סוללה - כמה שיותר חזקה!, עם הEEE הנוכחי אני מחזיק כ3 שעות, רוצה יותר. משחקים זו גם אופציה חיובית, אם התקציב מאפשר כרטיס מסך סביר. אני יכול להסתדר עם מסך קטן אבל מחפש איכות ונוחות צפיה, האם בגדלים של עד 13.3 אני יכול לקבל מסך FHD? קשיח לפחות 250 GB 7200RPM. אפשר לקבל SSD במסגרת התקציב? המהירות והאמינות חשובה. אין צורך בכונן CD, או במערכת הפעלה. אין לי העדפה לחברה מסוימת. לגבי המשקל - לא מהווה פקטור כלל. אם תוכלו להמליץ גם…

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  5. Started by cosmic_sea,

שלום לכולם...אני צריך עזרה לגבי מפרט למחשב למוזיקה....יש לי בערך 4000 שקל ואני רוצה מחשב רק למוזיקה..לא אינטרנט ולא משחקים..אני מתכנן להשתמש בו גם לשמוע מוזיקה וגם להכין... ויש לי שאלה לגבי רמקולים...יש לי רמקולים של מערכת סטאריו...אני יוכל לחבר אותם למחשב?? ולשמוע בעזרתם?? תודה מראש : )

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  6. Started by Lethal_Acid,

שלום רב, אני מחפש המלצה למחשב נייד קטן. ישמש ליישומי אופיס אינטרנט בעקר. חשוב מאוד שיהייה קל משקל ויכולת ניידות גבוהה, מסך כמה שיותר קטן8-11 אינץ'. אין הגבלת תקציב לא חובה מהארץ. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  7. Started by FatCat,

Athlon 2600+ Mobile ABIT NF7-SL 512MB ADATA DDR 500 Volcano 12 Extreme MSI Radeon 9800Pro WD 80GB 8MB Compucase Super Midi Tower CI-6A19 + HEC 300W floppy תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  8. Started by bigly,

http://www.siz.co.il/my.php?i=ozk4rgmjlezi.png האם כדאי לקנות שם? ומה דעתכם על חברת ksp האם היא אמינה או לא ? תודה למי שיעזור

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  9. Started by yardenp4,

קניתי מחשב חדש הצרכים שלו הם לרוב משרדיים: intel core i3 540 3.06 ghz fan for intel CPU s1156 Gigabyte GA-H55M-D2H Kingston 2GB DDR3 1333mhz Samsung spinpoint F3 500GB LG GH22NS DVDRW X22 CoolerMaster Elite 335 Black ATX Chieftec 450W PSU 14cm fan, 24pin, active pfc APS-450S EDIMAX wireless nLITE PCI Adapter השאלה שלי היא קודם כל איך המפרט ? ואל תפחדו "לבאס" אותי על מה שקניתי. ו 2. איך הספק כח אמרתי למוכר שיביא לי מה שהוא חושב שטוב, לצערי לא היה מארז נורמלי שכולל גם ספק כוח. 3. האם הקירור למעבד מספיק ? בהנחה שלא אכפת לי משקט או לא שקט..? תודה מראש (:

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  10. שלום, אני מתכוון לקנות מחשב (רק מחשב ללא מסך וכו'...) שמיועד למוסיקה לתמונות אינטרנט סרטים וכאלה... קצת למשחקים. מחיר סביב ה4000 ש"ח גמיש, יכול להיות גם קצת יותר... חשוב שיהיה צורב די.וי.די, ושתהיה לו יכולת לנגן את כל הסוגים של קבצי המוסיקה, ואני מתכוון לחבר אליו גיטרה חשמלית, אני לא ידע אם צריך כרטיס קול מיוחד בשביל זה או לא... אההה וזהו... תודה!

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  11. Started by bombi,

כמו בכותרת, לא צריך ציוד היקפי,מסך וצורב. מחשב למשחקים חדשים כבדים!! לא AMD !! ולא מתכוון לעשות OC !! אם אפשר תמפרט מחנות זולה בצפון כמו KSP

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  12. שלום בניתי את המפרט הזה לילד בן 12 שמשחק במשחקים קלים וסרטים והיתעקש להוציא סכום שכזה אז בבקשה אם תוכלו להגיד לי מה דעתכם על המפרט ולהציע הצעות לשיפור בלי לרדת בביצועי המערכת מעבדים AMD Phenom II X4 955BE Socket AM3 BOX ¤1158 לוחות אם Gigabyte GA-MA780G-UD3H ¤484 מארזים Cooler Master Centurion RC-534 + No Power Supply ¤250 ספקי כח SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3 ¤348 זיכרונות Corsair DDR2 2048MB 800MHZ XMS CM2X2048-6400C5 CL5 כמות 2 ¤372 כוננים קשיחים Samsung HD322HJ 320GB SATA II 16MB ¤252 כרטיסי מסך ATI PowerColor ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤556 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤3420 המפרט הורכב באתר: TMS&FOX We Build It, You Play It

• 7 תגובות
    • 703 צפיות
  13. למי שלא עובד הינה קישור http://img456.imageshack.us/img456/3154/mifratpcjo6.jpg *שאלה קטנה - כונן דיסקים כלול פה? או שאני צריך להוסיף גם את זה כמו כונן דיסקטים.

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  14. Started by ENROLL,

אני מקווה שזה הפורום המתאים. אני מחפש מחשב פיסי קטן כמו ה-MAC MINI ולא מצאתי (ולא HTPC). האם קיים מארז קטן כמו המיני שניתן להרכיב ממנו מפרט חזק כמו שהתפוח מציע? תודה.

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  15. Started by LazyNinja,

אהלן, אני מחפש לקנות מחשב נייד בתקציב של עד 5000 ש"ח (כמובן רצוי כמה שפחות). המחשב ישמש לפיתוח, אינטרנט, וחשוב לי שיעבוד חלק לחלוטין באלו. כמו-כן, אני אשתמש בו קצת לגיימינג. אין לי דרישות גרפיקה ככה שבסדר מבחינתי שהכל יהיה על ההגדרות הכי נמוכות. חשוב לי שיריץ את The Old Republic בצורה *חלקה* לחלוטין (גם אם על ההגדרות הכי נמוכות), וזה יהיה אחלה אם הוא יוכל להריץ גם משחקים אחרים (דאוס אקס, מאס אפקט 3 ..) על מינימום, אבל אני לא מצפה שיהיו חלקים מדי. לא יודע אם זה משנה - אבל הכוונה היא בעיקר לחבר את המחשב כ"נייח" בכל מיני מקומות - כלומר למסך, עכבר ומקלדת חיצוניים. אשמח לשמוע הצעות, ותודה מראש

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  16. Started by יוגב1,

אשמח לשמע תגובות על הנושא אני עומד לקנות מחשב בסביבות ה6000 שקל וצריך עזרה מחפש משהו למשחקים (לא רוצה HP).

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  17. Started by אלטשול,

שלום, אני צריך מחשב חזק לעבודה. על סמך המלצות בפורום, בניתי את המפרט הבא: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i7 3770 3.4Ghz HyperThreading 8MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1429 קירור למעבד: Scythe MUGEN 3 REV B כמות: 1 - מחיר: ₪210 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪604 מארז: באנדל Fractal Design Define R3 + Seasonic 500W שחור - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪650 זיכרון: Corsair 16Gb Kit (8G X2) CML16GX3M2A1600C9 CL9 כמות: 1 - מחיר: ₪655 קשיח למחשב שולחני: Samsung 250GB 2.5" SSD 840 Series - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪860 קשיח למחשב שולחני: Seagate 2TB 3.5" Sata3 Barracuda 7200RPM - בקניית מחשב חד…

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  18. שלום לכולם אני צריך מפרט למחשב שמיועד בעיקר למשחק רשת Muonline וסרטים. דגש על מעבד זיכרון וקירור טוב כי המחשב הולך להיות דלוק 7\24. צריך גם מסך 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש" כולל המסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחק רשת Global mu online וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. זה יהיה בעיקר global mu online -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (…

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  19. בניתי מפרט ואני רוצה לוודא שהוא בסדר מארז:COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU מעבד:Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box דיסק ק שיח:WD 80GB 7200RPM 8MB JB לוח אם:GIGABYTE GA-8I945PG-RH זיכרון:PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL כרטיס מסך:CONNECT3D Radeon® X1800 GTO 256MB GDDRIII Dual DVI-I VIVO+Arctic-Cooling Accelero X2 or X1800 xt 512 + .... ספק כח:HEC 480W ACE480 כל זה יצא לי 4765 שקל באתר NOACOMP.co.il .האם המפרט הזה טוב? לשנות משו? מפרט למשחקים כבדים - בלי OC

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  20. Started by Classify,

רכשתי לא מזמן נייד של GIGABYTE, הבנתי שיש לי אחריות ממור לוי השאלה שלי אם אני אמור לקבל איזה דף/טופס שזה יהיה כתוב עליו? כי לא קיבלתי שום דף של אחריות חוץ מהדף שבא עם הטפסים של המחשב (השם מור לוי לא מוזכר בשום מקום).

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  21. צריך את דעתכם על המפרט הבא דגש במיוחד האם הספק מספיק למפרט! ולגבי הכרטיס (המחשב מיועד למשחקים סרטים ואינטרנט אין חשיבות לכל מיני דברים כמו OC ומשחקיפ כמו פולאוט3 ...) דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9500 מאווררים וגופי קירור: Arctic Cooling Alpine 11 Pro Rev.2 (s775,1156) http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9940 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H55M-USB3 s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9621 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 דיסקים קשיחים: Samsung 1TB 7200RPM 32MB, Sata II HD103SJ ht…

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  22. Started by kylesan,

יש לי מסך 19 אינצ ואני מעונין בoc בלי שום ציוד היקפי ושזה יהיה מחשב למשחקים כבדים תודה

• 5 תגובות
    • 703 צפיות
  23. מחשב לגיימינג בעיקר וסרטים, ללא ציוד נלווה וכמובן ללא מסך. שיהיה מבוסס core i5 חנות באזור חדרה (כמובן שתיהיה אמינה). התקציה הוא 3700 אפשרות לחריגה של 200 שקל גג תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  24. תקציב - 4100-4200 ש"ח בלי אפשרות לחרוג מהתקציב.. מקסימום ב5 שקל ^.^ שימוש : משחקים כבדים \ שירים \ סרטים \ אימיול \ אופיס \פוטושופ.. אני בד"כ מפעיל את האימיול יחד עם המשחקים ושם שירים באותו הזמן ככה שצריך להתחשב בזה :] אין צורך בציוד היקפי בכלל + OC למעבד ל3.2-3.4GHz + יש לציין שהמחשב הזה מיועד ל3-5 שנים .. זה המפרט שבניתי : Intel Pentium Dual-Core E2180 2GHz 800MHz 1MB LGA775 CPU TRAY ¤479 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=884 Sunbeam Tuniq Tower 120MM Cooler ¤260 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=446 Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 ¤510 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=101 Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 7200rpm 16MB Hard D…

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  25. Started by איציק כהן,

יש לי dell inspiron 3520 עם מעבד i3 ו2.5 מהירות אבל יש לו כרטיס מסך של אינטל שאני רוצה להחליף יש מצב כזה?כי בד"כ זה לא כ"כ פשוט בנייד אבל אמרו לי שבדל זה יותר אפשרי וגם שאני מחליף מאינטל לnvidia אפשרי?וא"כ אפשר בבקשה שם של חנות או משהו כזה?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.