ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,470 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש,לא יקר שיהיה טוב למשחקים קלים,אינטרנט ושימוש בסיסי מה דעתכם על מפרט זה ומה הייתם משנים: מעבד:intel dual core E5500 Tray קרור מעבד:glacialtech icehut 5059L לוח אם:Gigabyte GA-G41M-ES2L כונן קשיח:Western Digital WD500AADS 3.5" 500GB SATA2 32MB צורב: sony optiarc AD-7240S x24 SATA DVD זיכרון:kingston ddr2 2048MB 800MHz CL 6-6-6-21 מארז כולל ספק magnetics סה"כ 1400 ש"ח תודה שי
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך רידון agp 8x 9600xt 256 ויש לי תקציב של 2000 שקל לקנות רק לוח אם ומעבד אבל ששניהם יהיו amd וגם זיכרון אז עם אפשר הצעות .. תודה ..!!!
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום ויש לי תקלה בנייד לאחרונה ביצעתי בו פירמוט ולאחר לילה שלם שהמחשב היה כבוי הדלקתי אותו והוא פשוט נתקע על ה לוגו עם ה F9 ו F10 ורק לאחר כ רבע שעה עולה הווינדוס מישהוא יכול לזהות את הבעיה חשוב לציין שהמחשב שמור מאוד מעולם לא נפל ניסיתי להחליף את הזיכרון ראם אך זה לא עזר ניסיתי לפרמט אותו מחדש למערכת הפעלה אחרת וזה גם כשל ..... מישהוא יכול לעזור לי כל תגובה תתקבל בברכה .......
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
הייתי רוצה לחוות את דעתכם במפרט הנל: מעבד Intel P4 3.2GHz 800MHz Prescott LGA775 2MB 64Bit 630JD מעבד מהדור הכי חדש בטכנולוגיית 64 ביט! לוח אם Gigabyte GA-8I955X PRO Chipset Intel 955X תומך בכל הטכנולוגיות החדשות LGA 775 64Bit , PCI Express x 16 , Dual DDR2 677MHz , Serial Ata 2 , Hi Speed USB 2.0 , Sound 8 Channels , Lan 10/100/1000 עם אחריות 3 שנים זיכרון 1GB Elixir 512MB DDR2 533MHz x 2 Dual Channel מכפיל את מהירות הזכרון ל 1066MHz הזיכרון המקצועי והטוב ביותר עם תיזמון של CL3 המומלץ ע"י Gigabyte And Intel דיסק קשיח ענק 160GB 7200 8MB Sata בטכנולוגיה החדשה ביותר המעבירה מידע בקצב של 150Mbps של החברה הטובה ביותר Westren Digital עם אחריות 3 שנים צורב מולטי ספיד ש…
-
- 9 תגובות
- 734 צפיות
-
-
המחשב נועד לשימוש ביתי, וקצת משחקים. משחקים לא הכי רציניים. המחיר שאני רוצה יהיה באיזור 2500 שח. מפרט מחשב: לוח אם - Asus P5QL-E - שח 560 ספק כח - Thermaltake TR2 Power W0070 430W Silent - שח 199 מעבד - Intel Pentium E5200 - שח 425 זיכרון פנימי - 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition - שח 290 כרטיס מסך - Gigabyte HD 4670 - שח 480 כונן קשיח - Western Digital 640GB 7200RPM, 32MB, SATA II - שח 395 כונן אופטי - Samsung SH-S223F DVD±RW x22 White Sata - שח 115 מארז - HEC Compucase 6C28 Midi Tower No PSU - שח 170 סה"כ מחיר: 2634 מפרט נבנה ב: KSP בבקשה תגידו לי איך אוכל לשנות את זה לטובה ומה לא טוב בזה? תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה…
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום. ראשית אני מתנצל שאני לא ממש מבין אם אני צריך תוכנה או מערכת הפעלה מיוחדים לכך. אז בנוסף למפרט שאני מבקש שתמליצו, אם אפשר אז יש לי כמה שאלות בנוגע למפרט אני צריך שהמחשב ישמש להורדת סרטים ויחובר בכבל לטלוויזיה ומשם אוכל לצפות בהם. האם אני חייב מעבד I5 או שאפשר להסתפק ב I3? מספיק זכרון 2 גיגה? יש לי דיסק ווינדוס 7 64 ביט? כדאי להשתמש בו או לסתפק ב32 ביט? תודה רבה לכם.
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? סביבות ה-2500 עד 3000 ש"ח עם אפשרות לחריגה במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימוש ביתי כללי ללא גיימינג - צריכת תכני אינטרנט, שימוש ביישומי אופיס, צפיה בתמונות, צפיה בסרטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין כזה רכיב. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? השקט חשוב במיוחד, לכן נדרשים מאוררים שקטים וספק פאנלס או בעל מאורר שקט. …
-
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
- 1 follower
-
-
קיצר בניתי לי מפרט קטן דרך האתר NEWEGG , עכשיו השאלה היא האם באמת כדאי לקנות באמריקה ? או שיותר אותו הדבר בארץ ? זה המפרט שאני רוצה (לא כולל מארז,כוננים,וציוד הקפי) זיכרון : $109.99 G.SKILL 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model F2-6400PHU2-2GBHZ - Retail לוח : $329.99 ASUS Striker Extreme LGA 775 NVIDIA nForce 680i SLI ATX The Ultimate Gaming Motherboard - Retail ארדיסק : $79.99 Seagate Barracuda 7200.10 ST3320620AS (Perpendicular Recording Technology) 320GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive - OEM ספק : $329.99 Thermaltake Toughpower W0132RU ATX12V / EPS12V 1000W Power Supply - Retail מעבד : $…
-
- 10 תגובות
- 734 צפיות
-
-
טוב אני מתכננן על לקנות מחשב חדש + מסך למשחקים, ורציתי לדעת מה דעתכם על המפרט הבא: הצעות יעול יתקבלו בברכה. פורמט מומלץ לתוכן ההודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב? 5000+- 2. מטרות המחשב? לדוגמה: משחקים בעיקר. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?, מסך. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך כרטיס קול. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? Intel 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עדיפה התאמה בין הצבעים למרות שזה לא קריטי לחלוטין, הקירור חשוב. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? כן אבל בבקשה לא להחשיב את המערכת כחלק מהמפרט. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב…
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
טוב אז ככה חבר שלי רוצה לקנות מחשב והתקציב שלו זה 4000 שקל. הבאתי לו את המפרט הזה. הוא כנראה ייקנה מסך של 19 אינץ' אז העדפתי להשקיע יותר במעבד מאשר בכרטיס מסך בגלל שאני חושב שהוא לא ינצל אותו מספיק ויקבל את אותם הביצועים עם הכרטיס מסך הזה. מעבד AMD Phenom II X4 920 Box ¤1060 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1281 לוח אם GIGABYTE GA-MA770-DS3 ¤436 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38496 כונן קשיח Samsung HD502IJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤289 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502IJ זיכרון G.Skill DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-15 NT ¤136 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?p...6400CL5S-2GBNT כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD4870 51…
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי, למטרות גיימינג עד 2000 שקל עם אפשרות חריגה של בערך 300~400 שקל. המחשב הנוכחי שלי לוח אם: Gigabyte EP43-DS3 RAM: Kingston 2x2GB DDR2 (יכול לבדוק מהירות אם זה חשוב) מעבד: Q9550 GPU: Geforce 9800 GT 1GB ספק של 500W. (יכול לבדוק חברה\מודל אם זה חשוב) מארז: CM Storm Scout אני חשבתי על לקנות ספק CoolerMaster Extreme Power Plus 650W וכרטיס מסך Geforce GTX570 1260MB מה עוד כדאי לי לשדרג והאם כדאי לי לקנות את מה שציינתי? אני גם מתכנן לקנות מסך חדש עם רזולוציה מקסימלית של 1920x1200 או 1920x1080, חשבתי על Dell U2311H, הוא בסדר או שעדיף מסך אחר? (לא נכלל בתקציב לשדרוג המחשב).
-
- 8 תגובות
- 734 צפיות
-
-
הי התחלתי ללמוד הנדסאי תוכנה. מעדיף לרשום על טאבלט מאשר במחברות . האם יש טאבלט ממולץ ? עם עט כמובן תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
הפעם המחשב שונה והוא בשבילי -הקודם היה לחבר שביקש עזרה!!! חברה אני צריך עזרה , אני מחפש מחשב משחקים AMD ואין לי שמץ של מושג איזה מפרט לקנות... אילו הם המאפיינים של הAMD שאני מחפש: מחיר: עד 5000 פלוס מינוס מעבד:לא צריך יותר מ3000+ ציוד היקפי: לא צריך מסך אבל צריך עכבר אופטי למשחקים(לא יקר מדי)+ מקלדת מארז: חשוב שיהיה יפה ולא מסדרת ה"קומפוס" פול טאואר או שקוראים למארזים המכוערים האלה... ועם אפשר שיהיה עם ספק לא יקר מדי מאוורים: חשוב שהמחשב יהיה מאוד מאוד שקט ... אבל עדיין אין צורך לשפוך הרבה כסף על המאווררים... כרטיס מסך: אני מתלבט בין 6600GT לX800-XL... אני לא יודע אם ההבדל במחיר שווה את ההבדל באיכות... תרגישו חופשי לנסות... זיכרון פנימי: שיהיה 1024 ..לא חשוב של איזה חברה…
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם , אשמח לקבל ביקורת על המפרט הבא: *יש לציין שאני לא קונה משם, אלא רק מציג את המפרט. http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21540 המחיר שהציעו לי: 3200 .א. איך המחשב? אני לא גיימר, בעיקר תיכנות. אך מפעיל תוכנות רקעכגון מכונות וירטואליות וכדומה. ב. איך המחיר ביחס לחומרה? ג. באופן כללי, איך לנובו, וביקורת כללית. תודה רבה, חג שמח. *נושא כפול. הראשון נפתח בטעות בפורום של הנייחים.
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=A5L64EA&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he תודה תודה
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
בתחילת הכתבה נגעה הכותב בקצה המזלג בנושא של HTPC, מכוון שהתחום הזה מאוד מעניין אותי, אולי לא בדיוק בצורה הזו אלא יותר לכיוון של חיבור בין המערכת למחשב הייתי רוצה לשמוע על זה יותר בהרחבה ולעזר בכם בבחירת המחשב שאני כרגע הולך לקנו התקציב יעמוד על 4200 ש"ח והוא יכלול לוח (כנראה שיהיה ASUS ?P5W DH Deluxe ) זיכרון, מסך 19 LCD כרטיס מסך המטרה תהי לראות סרטים דרך המחשב,בסלון ומוזיקה, ואולי דברים נוספים בעתיד.
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב למשחקים שיספיק לי ל3 שנים שיוכל להריץ משחקים על גרפיקה גבוהה וירוץ חלק ויהיה שקט. בעיקרון אני בעיקר משחק משחקי רשת כמו LOL,WOW ועוד משחקים כמו AC GTA . עכשיו ראיתי אנשים שמבקשים מפרטים בין 4-6K ובעיקר השוני שהציעו זה בכרטיס מסך. האם מחשב ב 4K יספיק לי לזמן שאני רוצה?(מקסימום שדרוג של כרטיס עוד שנתיים וימשיך לשמש אותי בצורה טובה) בין הדברים חשבתי על 250GB SSD של SAMSUNG EVO (אני יודע שהוא יקר אבל אולי לא יכלול בתקציב), שבלוח יהיה אפשרות של 4 סלוטים ושיהיה אפשרי לחבר עד 32GB, יש לי HD כבר במחשב הנוכחי שאני מתכוון להעביר אז לא צריך. אני רוצה 2 סלוטים של ראם של 16 GB DUAL, חושב על ספק כוח 650W 80+(אני לא מבין מה זה אומר BRONZE SILVER GOLD נשמח להסבר …
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
מסך "15.4, כאשר השימושים הם בעיקר אינטרנט, אופיס, מוזיקה וכו', כלומר, צרכים בסיסיים. אך לעיתים גם פוטושופ ועריכת סרטונים ביתיים. בנוסף, תמיכה ב VGA/DVI לחיבור הלפטופ לפלזמה. אשמח לקבל המלצה לחברה אמינה וטובה, עם דגם ספציפי. תודה !
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מפרט למחשב שיהיה יעיל למשחקים (אני לא הכי גיימר בעולם), אינטרנט ותוכנות פשוטות.... אני לא יכול לעבור את התקציב הנדרש אפילו בשקל אז בבקשה לא לחרוג. שיהיה מעבד של INTEL. התכנון שלי הוא להשקיע 5 אלף על המחשב נטו ועל המסך והציוד ההיקפי אלפיים בערך, ופה אפשר לחרוג העיקר שיצא משהו טוב. דרישות אם אפשר: מעבד E6750 לוח אם P35 2 ג'יגה זיכרון (אם אפשר VALUE) ספק טוב מארז כמה שיותר שקט.... 2 כוננים...1 צורב דיוידי ואחד דיוידי רגיל 250 ג'יגה כונן קשיח כרטיס מסך לא נראה לי שחייב את ה 8800GTS שמעתי שה ATI 1950 (פרו או XT או מה שזה לא יהיה) מספיקים... המחשב מתוכנן ל 0C אם יתאפשר...יותר חשוב שיהיה חזק בצורה הבסיסית כי גם ככה אני לא מבין באוברקלוקינג הזה.. תגידו גם על איזה כ…
-
- 10 תגובות
- 734 צפיות
-
-
לכל גולשי הפורום שלום. אני צריך עזרה בהתלבטות שיש לי לגבי קניית מחשב חדש למטרת משחקים, אינטרנט, ועריכה גרפית (photoshop וכו..) הבעיה היא שאני חייב כבר לקנות מחשב, אבל התקופה מבעסת, עם כל הציפייה למחירים יותר הגיוניים לI7, ועם זה שC2D ו C2Q אוטוטו נחלת העבר, ואני לא יכול לחכות יותר!! אני צריך מחשב עכשיו! אז אחרי הרהורים ארוכים בנושא הגעתי למסקנה: מחשב ביניים. הרעיון הוא לקנות מחשב לא הכי חזק כמו שאני רוצה אלא משהו פשרה לשנה-וחצי שנתיים הקרובות שיריץ לי משחקים כמו שצריך, ואח"כ כבר לקנות את דור העתיד במחיר הגיוני. מה שחשבתי זה לקנות E8400, לוח אם פשוט של ג'יגה בייט, כ. מסך במחיר 600-800 ש"ח (עוד לא סגור.. מתלבט בין 260 ל **48), וספק חדש שיתאים, לשים הכל במארז שכבר יש, מסך כב…
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
היי, האם תוכלו להציע מפרט למחשב שיוכל להריץ OFFICE ו-INTERNET ובהמשך גם VISTA בצורה סבירה ? דרישות: פלופי 1.44 צורב (עדיף DVD) TV OUT מארז וספק כוח סבירים HD GB80 מספיק כרטיס רשת + אודיו OB ללא מסך ללא עכבר / מקלדת אני לא רוצה לציין תקציב, אבל הכוונה למפרט הכי זול שיענה על הדרישות. האם כדי ללכת על מפרט קיים של חנויות כמו IVORY בשביל כזה מחשב בסיסי? למשל: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=173&CatCode=1 תודה
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3500~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך, לא חובה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים ותוכנות אנליזות (אלמנטים סופיים, SOLID, UG וכו') א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). , Matlab, Patran, Solid, UG ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: יעשה בו גיימינג. יעשה בו גיימינג, אבל אין לי דוגמאות ספציפיות -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1180 , מסך "2…
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בתיק למחשב נייד עד 150 ש"ח... יש המלצות? לא תיק גב אגב, תודה.
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך 2 מחשבים לפרוייקט מסויים שאני מתעסק בו, להלן הדרישות: המחשב הראשון במגבלה עד 7 אלף שקל, ויהיה מיועד בשביל "לנגן" ולפענח את הסרטים. המחשב צריך לכלול: - כמה שיותר מקום מבחינת ההארד דיסק, טרה בייט או 2, אם לא יותר. - יציאה ל3 מסכים, כלומר SLI או קרוספייר של 2 כרטיסים חלשים כמו ה9500, אם לכרטיסים יש מפענח מובנה של mpeg2 או mpeg4 אז מה טוב. - זיכרון של 3 ג'יגה כי התוכנה לא מיועדת לעבוד על מחשבים של 64 ביט. - מעבד עם 4 ליבות, הQ6600 יספיק בהחלט. - לוח אם שלא יהווה צוואר בקבוק. - לא משנה לי הספק, או המארז, אבל המחשבים האלה יעבדו הרבה וצריכים להיות עם קירור עצבני. מה שחשוב במחשב הראשון זה שהוא יהיה מפלצת מבחינה של כוח חישוב, אם יש כרטיס של nvidia שמסוגל לפענח…
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-