ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,470 דיונים בפורום זה
-
http://tms.co.il/preview/spec/4k1s3jvz המחירים נמוכים ולדעתי המחשב יספק אותי להכלל, אממ מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב רב תחליתי התקציב 3000 שקל לא חייב לחסוך ואפשר לחרוג 100-200 שקל אני צופה בעיקר בסרטים ולפעמים משחקים אבל לא חשוב לי איכות מצוינת בלי ציוד הקפי ואין צורך בצורב אני מעדיף שקט אבל זה לא ממש הכי חשוב אני לא חושב שאני יעשה אוברלוק אבל אם זה חשוב אני ישנה את דעתי יש צורך להרכבה בחנות אני רוצה לקנות מKSP היתי רוצה מעבד אינטל וUSB3 וHDMI אני רוצה מחשב שישאר הרבה זמן ולא יהרס מהר אם אתם מעדיפים תשלחו הדעה בפרטי או EMAIL (yocha97@gmail.com) תודה מראש לכולם
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לשדרג את הHD של הנייד שלי ל500GB,יש כמה הצעות מעולות דרך EBAY אך ידוע לי שחלקם אינם מתאימים לשימוש במחשב נייד. ידוע לכם אילו דגמים כן מתאימים? בתודה מראש ישראל בן דוד
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
http://www.planetnana.co.il/tasraf2/Report.htm תגובות.. עלה 6,300 אני יודע שהוא שווה איזה 700 שקל פחות אבל ככה ההורים שלי רוצים
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד לעבודות משרדיות, משחקים לא כבדים ומולטימדיה. הדרישות שלי לא כ"כ גבוהות אבל אם זאת אני צריך שהמחשב יפעיל סרטים ב-fullHD ורצוי שיכלול כרטיס מסך ייעודי. * מטרות המחשב- עבודות משרדיות, סרטים בfullHD, משחקים קלים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?- 15.6. לא חשוב מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רצוי עם numpad. אך לא חובה. * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא ממש דחוף, אבל לפחות 4 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI חובה. USB3 רצוי * Bluetoote לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 500GB. רצוי SSD אבל לא חובה * כונן אופטי…
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
עקב ירידת מחירים של המעבדים ברצוני לשדרג את המחשב ואני צריך HD חדש עקב בלאי. אז אפשר לקבל המלצות?
-
- 9 תגובות
- 734 צפיות
-
-
[table][tr][td][table][tr][td]מעבדי אינטל[/td][/tr][/table][table][tr][td] כמות[/td][/tr][/table][table][tr][td]מחיר[/td][/tr][/table][table][tr][td]סה"כ[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]Core i5 2320 3.0Ghz s1155 6MB, GPU Core, Tray [/td][/tr][/table][table][tr][td] 1[/td][/tr][/table][table][tr][td] 920 [/td][/tr][/table][table][tr][td] 920 [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל ASUS[/td][/tr][/table][table][tr][td] כמות[/td][/tr][/table][table][tr][td]מחיר[/td][/tr][/table][table][tr][td]סה"כ[/td][/tr][/table][table][tr]…
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום לם אני עובד בגרפיקה של וידיאו עם ערוצי טלוויזיה משתמש בתוכנות עיקריות של AVID (AVID.XPRESS.PRO.V5.8) ו Adobe.Premiere.Pro.CS4 של אדופי המחשב צריך להכיל 4 גיגה זיכרון ו 1 טרה בית דיסק קשיח וכרטיס מסך חזק עם 2 יציאות מסך כי אני מחבר 2 לא צריך מסכים כי יש לי כבר תודה על העזרה וההמלצה
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
-
אם יש מישהו כזה שירשום בבקשה איך הוא ושל איזה חברה הוא.. תודה !
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לסטודנטית. היא בעיקר תשתמש בו לסכם בשיעורים ולגלוש באינטרנט. חשוב שהיא תוכל להסתכל במסך לאורך זמן ארוך יחסית (כמה שעות) ותוכל להקליד בקלות ובנוחות. ההתלבטות העיקרית היא האם לקחת מסך 12 אינץ' או 10 אינץ' - לכאורה נראה שה10 אינץ' גם מאמץ את העיניים יותר מדיי וגם המקלדת קצת קטנה, יש פה מישהו שיכול להפריך/לאמת חששות אלה? אשמח לשמוע המלצות לשני גדלי המסכים. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
CPU: Intel® Core 2 Duo E6300 - HH80557PH0362M - Tray CPU - Socket LGA775 Cooling: Zalman CNPS9500 LED Motherboard: Gigabyte GA-965P-DS3 Intel® P965 Express Socket LGA775 ATX Memory: Corsair DDR2 2GB XMS2-5400, 675MHz, Dual Channel 2x1GB 240-Pin Dimm Video Card: ATI Radeon X1900XT 512mb PCI-Express Power Supply: Antec Neo HE 500w Power Supply GIGABYTE - Triton - BLACK - Case NEC DVD-RW NEC ND 4570 x16 (BLACK) DUAL LAYER - BULK Hard Disk Westerm Digital 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II אשמח לשמוע הצעות ייעול והערות..
-
- 12 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום, זקוק למפרט למחשב שבעיקר יעבוד עם תוכנות כגון Photoshop + Solidworks + Illustrator. יריץ וויסטה. תודה
-
- 14 תגובות
- 734 צפיות
-
-
ASUS P7P55D Intel® Core i5 CPU 760 @ 2.80GH ללא OC בודק אפשרות שדרוג אם מישהו מעוניין - - - תגובה אוחדה: - - - טעיתי בפורום מנהלים תעבירו בקשה
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מחשב ביתי עם כ.מסך טוב שיוכל להריץ משחקים ב1700 ש"ח. רק מארז ללא ציוד היקפי. אם המחשב יריץ WIN7 בקלות זה היהי מעולה תודה.
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום, להלן הצעה שקיבלתי מחנות מחשבים בשם דטה סטור אבקש את דעתכם. הצרכים שלי הינם משרדיים עם עריכת תמונות וצפייה בסרטים לפעמים לוח אם intel G946GZ Express chipset מעבד intel E6300 Conroe core 2 due 1.86 Ghz זיכרון 2X512MB 667 mhz ddr2 1GB קינגסטון דיסק קשיח 160 GB הייטאצ'י צורב LG X18DVD כרטיס מסך nvidia geforce px7300le td256 26 mb מסך lcd lg l1752hm 17 אינטש עכבר וגלילה מארז hec 6c28 ספק 300W מערכת הפעלה vista home premium אודה לעזרתכם
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K, לא כולל המסך. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עבור רכיב, נגיד הכ.מ או המעבד - המסך להחשיב בנפרד. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. לכול השאר לא צריך 5K ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: הכול. SC2, CRYSIS2, D3, SKYRIM, WITCHER 2. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 24 או 23. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מסך 24 אינץ' או 23. לא חלק מה5K של המחשב, הוא ב…
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בקניית מחשב נייד לשימושים ביתיים, המחשב לא אמור להפעיל משחקים כבדים או תוכנות מטורפות. אינטרנט,תוכנות התכתבות כמו מסנג'ר וכאלה.. התקציב הינו 3000 שח ואשמח לחיי סוללה שיחזיקו לפחות 4-5 שעות. האחריות חשובה, תודה.
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
ביתי מתחילה ללמוד באוניברסיטה במקצועות ההומנים. האם המחשב הנ"ל מספיק במידה וכן מה דעתכם עליו ומה המחיר שכדאי לשלם עבורו,במידה ולא הציעו אפשרות אחרת,יש לקחת בחשבון שהיא צריכה "להסתובב" עם המחשב בתיק... תודה אלון
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
שאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח (קומפילציות על כל הליבות, לכן ה- i7), סקצ'אפ כולל רינדור ומשחקים דוגמת GTA V ב- 1080, הגדרות גבוהות (אבל לא אולטרה) על מסך 24 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הרד דיסקים (יהיה SSD ומגנטי שכבר קיימים) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8, מאוד חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא, בשום צורה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופי…
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
- 1 follower
-
-
היי המליצו לי לבוא לפה כדי לקבל הצעות למחשב נייד, אמרו שאתם אחלה חברה אז ככה: 1. תקציב: 3 אלף. 2. מטרות המחשב: כתיבת מסמכים (שאופיס יעבוד עליו...), כתיבת קודים של תכנות (ככה שצריך שתוכנות כמו IDE וקומפילרים יעבדו עליו), שאני אוכל להתקין עליו שרת (לבדיקת קודים של אינטרנט, לא מעבר לזה). בכלל אין צורך במשחקים. 3. גודל המסך: לא חשוב. 4. משקל רצוי: בעקרון לא חשוב, אבל כמה שיותר קל יותר טוב. 5. האם נדרש זמן סוללה ארוך: עדיף, לא חובה. 6. יציאות מיוחדות: ממש אין לי מושג, שיהיה USB מספיק לי. 7. בלוטות: אין צורך. 8. גודל מינימלי של כונן קשיח: 40 גיגה נראה לי =פ 9. צורב DVD? : אין צורך. כלומר, שיקרא DVD, אבל לא צריך לצרוב. 6. האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא. 7. האם יש …
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
שלום. אני טכנאי מחשבים וחבר ביקש ממני מפרט חזק למטרת עריכת סרטי וידאו ארוכים ,אבל לא סרטים רגילים אלא סרטי HD באורכים של מעל שעה . השאלה האם העובדה שמדובר בסרטי HD דורשת מפרט חזק יותר מאשר המפרט הבא מתוך המפרטים הממולצים. http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133227§ion=293&target=רב%20תכליתי או שאולי גם מפרט זול יותר יספיק לא דרוש מסך או ציוד היקפי תודה איציק
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה למחשב עד 5000-5500 ש"ח (אפשר לחרוג קצת) כולל מסך עם עדיפות לדק המחשב יהיה לאינטרנט ומשחקים ואני מתכוון לעשות OC בעתיד, לא משנה על מה המחשב מבוסס AMD או INTEL ותהיה אפשרות לשדרוג צריך שהיה כרטיס מסך טוב וכרטיס טלויזיה פשוט או שאפשר לשלב בנהים וכונן DVD
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
טוב אז אחרי ריצות שאלות בלגן אחד גדול והרבה התלבטויות מה לקנות בכמה ולמה ... אמרו לי לגשת לאתר הזה ופה אני יקבל את התשובה לכל שאלתי אז באמת תודה לעוזרים ... אני רוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי גם לסרטים אינטרנט ופה ושם משחקים כי אם יהיה לי מחשב נייד נראה לי שיהיה לי יותר זמן לשחק משחקי מחשב פה ושם בצבא השאלה שלי איך המחשב הזה למכיר שלו? ושבבקשה משהו יומר לי אחד ולתמיד איך הכרטיס מסך שלו ... כי ראיתי אנשים שרושמים שהוא טוב וכאלה שלא בקיצור לא הבנתי כלום ועוד שאלה יש הבדל גדול בין ה core i 5 ל core i 3 ? כי הפרשי המכירים די רציני ושוב אני חייב אין לי הרבה לבזבז חחח משחקים שאני כנראה ישחק? אני מאמין coll of duty ועוד משחקי לחימה כאלה ואחרים מפרט של המחשב : מעבד Intel® Cor…
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-