ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,439 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הנדסה-solidworks, עריכה גראפית ADOBE א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מבין בזה כלום, אשמח להצעה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/…
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מפרט שנועד בעיקר למשחקים ועריכת וידאו (לא מאוד מקצועית, משהו סביר) בעיקרון חשוב שהמחשב יריץ משחקים שיצאו בזמן האחרון על הגדרות סבירות ויריץ AVID כמו שצריך. חשוב שהמעבד יהיה אינטל והכ. מסך יהיה אנבידיה. ה-AVID לא אוהב משהו אחר... לא צריך ציוד הקפי, רק מסך 22' לא מתוכנן OC. תקציב: 5000 תודה
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
בניתי מפרט . השאלה שלי מה כדאי לשנות ? האם כדאי לקחת קירור שונה למעבד ו\או קירורים נוספים למארז , האם הספק מתאים ומסוגל לעמוד בעמוס ולעבוד בצורה יציבה ? תקציב : 7500 ולא יותר שימושים : עריכה גרפית הקלטה וקידוד סרטים MULTITASKING משחקים , צפיה בתכני HD. ציוד הקפי : כרטיס טלוויזיה להקלטות + מקלדת ועכבר אלחוטי רצוי של מיקרוסופט. אין העדפה לחברה , למרות שאני מעדיף שהמפרט לא יהיה מורכב ב KSP ו IVORY. עיצוב פחות חשוב , אבל קירור ושקט די חשוב לי , המחשב הולך לעבוד ימים ולילות לכן מעדיף שיהיה שקט ולא יהיה עמוס מבחינת חום. אין צורך במערכת הפעלה לא מתוכנן OC מתכוון לשחק במשחקים כמו GTA 4 וCRYSIS COD וכו' ברזולוציה הגבוה ביותר שדגם המסך שציינתי יאפשר לי. תודה . להלן המפרט : CPU : I…
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לבנות מחשב שיאפשר עיבוד מהיר ומבוסס זכרון וGPU המחשב נועד לתכנות ועיבוד ופחות למשחקים לכן אפשר להקל בדרישות על המעבד. תודה רבה מראש לכל העוזרים 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות (עיבוד נתונים כבד) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).matlab ,python (machine learning) a ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המח…
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במפרט על פי הפרטים הבאים: 1. תקציב מקסימלי - 4000 ש"ח. 2. שימושים צפויים למחשב - עבודה משרדית, בעיקר גלישה באינטרנט ועבודה על WORD ו POWERPOINT 3. ציוד היקפי - מסך דק 19 אינטצ'. 4. אין צורך במערכת הפעלה. 5. ההארד דיסק צריך להיות גדול (לפחות חצי טרה). תודה מראש, עידו
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
היי לבן דוד יש hp pavilon והוא בארה"ב הוא ביקש שאני ינסה להשיג לו מדבקות למקלדת בעברית כדי שיהיה לו נוח אני יודע שיש בערבית/רוסית השאלה איפה אני מוצא עברית והאם זה יתאים לנייד תודה לכל העוזרים עידכון: מצאתי חברה בארץ שמתמחה בהסבת מקלדות זה האתר שלהם למי שצריך: www.pcgraph.co.il עכשיו השאלה שלי אם יש חברה כזאת בארה"ב ואם יש במיאמי אחת כזאת
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD ,Battlefield 1 ןכל המחשקים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם ה…
-
- 2 תגובות
- 982 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, אז ככה... ישלי מחשב נייד HP Pavilion dv5 - 1160ej ומותקנת עליו מערכת ויסטה... אחרי התנסות קצרה אם המערכת הבנתי שזאת לא המערכת בשבילי ואני מעוניין לשנות לוינדוס XP... כידוע לכם... במחשב הזה יש קורא טביעות אצבעות... יש מערכת מדיה פלייר מעל המקלדת.. מצלמה מיקרופון ורמקולים מובנים ( כמו בכול מחשב נייד.. ). וקיבלתי את המחשב בלי דיסק אם כול הדרייברים.. אז עכשיו אני צריך להוריד את כול הדרייברים כדי לפרמט.. ישלי כמה שאלות... חוץ מדרייברים של כרטיס מסך, מקלדת עכבר וכול הINPUT... מה עוד אני צריך? צריך משהוא מיוחד לקורא טביעות אצבע? צריך אולי דרייבר ללוח אם? דרייבר לרמקולים למצלמה ולמיקרופון? נכנסתי לאתר HP והורדתי דרייברים למקלדת עכבר וכול ה-INPUT.. ומ-NVIDIA הורדתי …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחשבים לחברת ביטוח, אין תוכנות גרפיות מיוחדות. יש הרבה תוכנות פשוטות יחסית אבל שעובדות 10-20 חלונות ביחד. תוכנות שמקבלות נתונים ושולחות נתונים באון-ליין. הרבה מאוד אינטרנט ותוכנות שעובדות דרכו. והרבה מאוד אופיס ואווטלוק. מחפש מחשבים חזקים עם מארזים סבירים שיחזיקו מעמד בלכלוך ובחום שיש מתחת לשולחנות של העובדים. אלו המפרטים הקיימים, מה כדאי? תקציב עד 1000$. וחסר גם OFFICE2010 בתקציב הנוכחי. מפרט 1: תאור אחריות קוד אחריות סה"כ מחיר מחיר ליחידה כמות תאור מוצר מק"ט בן מק"ט עמודת קיבוץ מוסתרת 3 שנים בית לקוח NBD 304 $ 784.00 $ 784.00 1 מחשב DELL OPTIPLEX GX780MT GX780MT-V 0 3 שנים בית לקוח NBD 304 1 מחשב WIN7-PRO E8400-3.0G 500G/2X2.0G RW I4500 38,991 GX78…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הייתי רוצה להתייעץ איתכם לפני שאני מזמין מחשב, למקרה שיש בעיות תאימות כל ששהם שלא שמתי לב, שאין דברים חלשים מדיאו מצד שני אוברקיל שימוש עיקרי: הורדה וצפייה בוידאו FULL HD (רוצה שיהיה מוכן ל4K) בחדר השינה (חשוב שיהיה קטן ושקט יחסית) שימושים נוספים: לעיתים יוצא לי לערוך וידאו ולשחק במשחקים לא תובעניים מאוד (רוצה שיהיה מסוגל להריץ AoE 4 לכשיצא, סיקוולים של Starcraft ודברים בסגנון) המפרט: מארז Thermaltake Core V1 Snow Edition Mini ITX Chassis (אני נעול עליו) ספק כח Corsair TX-M Series™ TX550M 550W CP-9020133-NA מאוורר למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 0 (האם מספיק?) מעבד Intel® Core™ i5-8400 Coffee Lake Tray לוח אם (Gigabyte Z370N WIFI (…
-
- 2 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך המלצה למפרט בייתי, שיריץ איסיקיו,אימיול,אינטרנט ואת הדברים הבסיסיים. צריך מסך, לא משנה הגדול, העיקר שיתאים לגודל. בנוסף מקלדת ועכבר. יהיה יתרון אם יכנס כרטיס מסך, אבל לא חובה. התקציב - 2600 ש"ח ואפשר לחרוג טיפה(200 גג.) בתודה מראש חברים בניתי משהו - מה אתם אומרים? מעבד AMD Athlon 64 X2 5000 Box ¤327 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1196 לוח אם GIGABYTE GA-MA78G-DS3H ¤433 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38512 כונן קשיח Seagate ST3320620AS 320GB SATA2 16MB ¤264 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=10833 זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 NQ ¤235 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-…
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום אני שוקל לרכוש מחשב חדש ואני לא יודע אם לחכות עוד קצת (המחשב עדיין סוחב את הכל)או שכבר עדיף לקנות עכשיו(תקציב עד 5000 ללא מסך) המחשב שיש לי עכשיו: pentium 2.6 512 mb ddr g-force 6600gt לוח-MSI 865PE NEO2 אז עכשיו השאלה אם כדאי לחכות או ששוה לרכוש כבר עכשיו ??
-
- 2 תגובות
- 508 צפיות
-
-
מה דעתכם על המחשב הזה: מחשב נייד Duel Core 2.16Ghz HASEE דגם: FU542 ו 2048MB 320GB מעבד חזק Intel T4200 2.16GHz - בעל ביצועים משופרים. מסך''15.4 WSVGA 1280x800 בטכנולוגיית LED דיסק קשיח בנפח 320GB לאיחסון סרטים, קבצים ועוד זיכרון מהיר 2GB DDR2 תקשורת אלחוטית Wi-Fi 802.11b/g מצלמה איכותית מובנית 2 רמקולים מובנים + מיקרופון דיגיטלי 4 כניסות מהיר 2.0 USB + קורא כרטיסי זיכרון תודה
-
- 2 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכם 1. מה התקציב? 2000 שקל ומותר לעבור עד 10 שקל זהו !! D: 2. מטרות המחשב? משחקים בלבד 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כלום 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? שימו רק צורב DVD אחד 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? לא... מצידי שיהיה רועש כמו טרקטור העיקר יהיה קר 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? יש כבר מערכת הפעלה ושירכיבו אותו שמה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על אילו הגדרות ובאיזו רזולוציה/גודל מסך.…
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אהלן חג שמח, 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000 ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, הזרמת סרטים ב-4K, במקרה הגרוע AUTOCAD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציי…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פרטים: * מטרות המחשב? עבודות תכנות (eclipse, visual studio וכו'), אופיס, אינטרנט, סרטים. * גודל המסך? 15.6 * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקלדת נוחה להקלדה * משקל רצוי? מקסימום של 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? הבנתי ש-4 תאי סוללה = שעתיים של עבודה וזה נראה לי מעט מדי לסטודנט. מה דעתכם? * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חשוב שיגיע עם USB 3.0 * Bluetooth? יתרון אך לא חובה כלל * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB * זיכרון - 4GB מינימום * כונן אופטי? יתרון אך לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? יתרון, אך אוכל להתקין מערכת הפעלה בעצמי. * האם יש לכם ה…
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב שלי בתהליך גסיסה מתקדם, ניתן אישור להמתת חסד. אשמח לקבל המלצה למפרט למחשב ביתי לא מאוד מתוחכם, שיעלה ווינדוז חדש ויסחוב סרט באיכות סבירה ועדיין נוכל לפתוח כמה חלונות של דפדפן בלי למות. נראה לי שכדאי כבר לבסס על מעבד HASWELL i5, אבל לא נעול על זה. הנה הפרטים: מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, טיפה משחקים (לא חייבים הכי חדשים, איכות הגרפית יכולה להיות בינונית) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת ועכבר טוב…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי את ההצעה הבאה: מארז HEC לא יודע איזה. חשוב לי שיהיה שקט אז אשמח להצעות. ספק 500w ocz stealthxstream לוח גיגבייט GA-EP43-ES3G מעבד Core 2 Quad 2.66 Q8400 4M 1333 ראם Kingston DDR II 800mhz 2GB (יש טעם לשדרג ל4?) כרטיס מסך PNY Quadro FX 580 512mb GDDR3 PCI express כמובן צורב והארד דרייבס. אשמח לחו"ד על המפרט הנ"ל כמו שציינתי בכותרת בעיקר להורדות, HD ופוטושופ ועבודה משרדית שוטפת. תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD FX-6100 Bulldozer 3.3Ghz 95Watt Six Core AM3+ BOX כמות: 1 - מחיר: ₪612 לוח אם: Gigabyte GA-970A-D3 כמות: 1 - מחיר: ₪483 מארז: FRACTAL CORE 3000 + SEASONIC ECO 600W - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪599 זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select DDR3 1333Mhz 1.5V CL9 - בקניית מחשב חדש כמות: 2 - מחיר: ₪183 כרטיס מסך: Sparkle GTX660 2GB OC DUAL-FAN GDDR5 HDMI RETAIL - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪799 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter כמות: 1 - מחיר: ₪288 כונן אופטי: Lite-On Phillips DVD-RW X24 SATA כמות: 1 - מחיר: ₪95 סה"כ: ₪3242 מתחרים בכל הצעה בפורומים…
-
- 2 תגובות
- 963 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה משרדית ברשת א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV/V / NBA2K14 / MINECRAFT / JUST CAUSE 2 / BF 4 / CS:GO -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20-22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם. הרבה זמן לא נכנסתי לכאן אבל אני רואה שעדיין מקצועיים פה. רציתי לשאול על מחשב נייד בגדול משמש לעריכת תמונות בפוטושופ, סרטים HD (בתור סטרימר בסלון) משחקים בקטנה חשבתי על אלה אבל קצת התבלבלתי אשמח עם תוכלו לעזור לי : 1. Lenovo G570 433http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7532&CatCode=315 זה נראה לי מחשב הכי פצצה אבל ניסיתי לברר באתר של לנובו על מפרט מלא שלו ולא מצאתי בכלל דגם כזה עם כרטיס מסך כזה אז לא יודע עם זה חרטה של אייבור או שזה באמת הכרטיס מסך 2. HP Pavilion G6-1050SJ http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7421&CatCode=315 פה הכרטיס מסך מגיע עם 512 מגה בלבד אבל שמעתי שאפשר להוסיף דרך המחשב? תקנו אותי עם אני טועה 3. Lenovo IdeaPad G…
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי: עד 2.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך: לא לחסוך מעוניין במחשב טוב אך מעדיף לא יקר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב: מומלץ שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה): בעיקר גלישה באינטרנט, ועבודה עם אופיס. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): סטנדרטי "22. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות): נמוכות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים: אפשר (מחליף מחשב ישן מאד) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט: מעוניין במחשב בלבד, לא זקוק לציוקג הקיפי. 5. עד כ…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. לאחר בדיקה בשבועות האחרונים שמתי לב כי לניידי HP יש מפרט עשיר יותר מל- DELL או LENOVO המקבילים כגון: מעבד P8400ולא T5XXX, דיסק 320 ולא 250 (בדל) או 160 (לנובו דגם מקביל), זיכרון 3MB ולא 2MB (כמו בדל סטודיו המקביל), מערכת הפעלה ויסטה לעומת דל ללא מערכת הפעלה כלל ועוד מספר הבדלים קטנים. אז נכון שהאחריות של HP הינה לשנתיים ובדל לשלוש שנים, אולם המחיר של HP מהדגמים שציינתי בנושא קצת יותר נמוך מהדל המקבילים (שלא נדבר על מחיר של דל XPS מקביל). אם כך, האם אני צודק בבידקותי שה- HP שציינתי בנושא עדיפים כי משיטוט בפורום זה לא מצאתי יותר מדי התלהבות מהם? האם אני טועה?מה אתם חושבים? 2. אם אכן אתם ממליצים על ה-HP, ההבדל היחיד שמצאתי (אתר HP ישראל ואתרי דילרים) בין ה- 1179 לבין ה- 1…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחותי צריכה מחשב, כי הלוח שלה נישרף, עכשיו חשבתי להחליף לה את הלוח,מעבד,זיכרון: לוח ASUS P4S800-MX מעבד CELERON 2.4GB 533MHZ 256KB זיכרון KINGSTON 256MB PC400 הלוח כולל כ.מסך מובנה זול של SIS וכרטיס קול גם האם המפרט הזה מספיק טוב לצפייה בסרטים בפורמט DIVX ?
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום, כמו שכתוב בכותרת, התקציב הוא 4000 ש"ח אפשר לנצל הכל, אם ממש צריך אפשר לחרוג ב 100-200 שקל. מה הם השימושים הצפויים של המחשב: עבודה משרדית מהבית, אופיס, גלישה, גיימינג קל. השימוש תדיר, ומבחינת המשחקים הכיוון הוא הגדרות בינוניות-גבוהות (תלוי כמה חדש המשחק) האם יש צורך בציוד היקפי: כן. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב: אין צורך בכונן דיסקטים. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10: 8 האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם?: לא האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?: ללא מערכת הפעלה, עם הרכבת מחשב בחנות. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב: p-see, או skypc האם מתוכנן שדרוג משמעו…
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-