עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by barak_11,

שלום כולם, אני צריך המלצה לנייד ב6K (עם עדיפות למחיר נמוך יותר אם אפשר). השימושים שלו יהיו בעיקר עבודה בVISUAL STUDIO 2005 ויש דרישה לעבודה מהירה חלקה ונוחה וכמובן למסך ברור שיהיה אפשר לשבת מולו מספר שעות... דרישות חומרה: מעבד כפול ליבה (T2250/T2300/T2400) ו1GB ראם. אם אפשר חנות מאזור שבין נתניה לחיפה זה יהיה מעולה.... תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  2. Started by AlterEgo,

כן כן, אבא שלי רוצה מחשב לגלישה באינטרנט וצפייה בתמונות נטו. לא צריך מסך, עכבר או מקלדת.. רק את המפרט (רמקולים דווקא כן צריך). כמו שאמרתי התקציב הוא 1200 שקל (אבא שלי לא חובב גאדג'טים וטכנולוגיה חחח). אז מממ... אשמח אם תבנו לי את הדבר הכי טוב שאשפר בתקציב כזה. (כן, אני מודע לעובדה שזה יהיה נוראי, אבל לא ממש אכפת לי זה רק המחשב של אבא שלי, אז עדיף כבר להוציא מזה כמה שאפשר שיחזיק לו מעמד). תודה מראש. =)

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  3. אני קונה מחשב חדש אני צריך מחשב לאינטרנט בלבד אין לי הגבלת תקציב האם יש הבדל עבורי בין מעבד I5 ו I3 ? האם כרטיס מסך בנוי על לוח אם יספק אותי? איזה לוח אם יתן לי את התמורה הטובה ביותר?

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  4. Started by jungle-man,

למישהו יש ניסיון עם יעל פתרונות - מי שנותן את השירות בארץ ללפטופים של DELL, שמעתי עליהם דברים לא כל כך טובים והייתי מעוניין לקבל עוד דעות במידה ויצא לכם לעבוד מולם.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. חיפשתי בכמה חנויות וספקים ולא מצאתי, מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את המעבדים הנ"ל בכמות של 5 יחידות בערך? יחידה אחת לא עוזרת לי. תודה.

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  6. אני מחפש מפרט למחשב למשחקים, אינטרנט וסרטים. המחשב יעבור OC קיצוני. אנא השתדלו שהמפרט יהיה לפי התנאים הבאים: זכרון 4GB, הארד דיסק 500GB, ספק איכותי יחסית. לגבי כרטיס מסך - אני נוטה לקחת את הHD4850, למרות הרזולוציה הנמוכה יחסית שבה אני משחק (1280X1024). אני מעדיף שהכרטיס מסך ימשוך כמה שיותר זמן. תקציב: 3,500 עם חריגה של עד 10% אם הכרחית. מיקום החנות: עדיף חנות מאיזור המרכז (Skypc, Foxpc וכו').

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  7. שלום! צריך הצעה למחשב נייד לצרכי גרפיקה עם הנתונים הבאים: - כרטיס מסך חזק לפחות 1 ג'יגה עם תמיכה בHD - זיכרון לפחות 4ג'יגה - מעבד חזק ומהיר. - מסך לפחות 17". ראיתי של טושיבה אבל הם מאוד יקרים בארץ קרוב ל10 אלף שקל ובחו"ל זה חצי מחיר... תודה!

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  8. שבוע טוב אודה לעזרתכם בהרכבת המפרט למחשב נייח כולל מסך וציוד היקפי 1. תקציב מירבי - 5000 ש"ח כולל הכל. לא ניתן לחרוג כלל. 2. שימושי המחשב-גיימינג קל .אינטרנט. צפייה בסרטי HD. 3. ציוד היקפי - דרוש מסך full hdגודל 23/24אינץ. דרוש רמקולים 2.1. דרוש כונן דיסקים. דרוש סט מקלדת ומעבר אלחוטי. 4. אין רכיבים שיכול לוותר. 5.שקט המחשב-לא קריטי אבל כמובן שלא יהא יותר רועש מהסטנדרט. 6. גודל המחשב- מידות מירביות למארז-גובה עד 50 סמ. רוחב עד 22 סמ. 7. אין צורך במערכת הפעלה ואופיס. צריך להרכיב מחשב בחנות. 8.מיקום החנות- אולי אזמין באינטרנט כי מרבית החנויות סגורות. אז אייבורי או tmsאו ksp. 9.קנייתהמחשב מתוכננת לשבוע הקרוב. 10.בקש…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. היי שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב נייד אך אני מתלבט בין 2 מחשבים דיי דומים הדגמים הם dell vostro 3550 והשני זה הדגם 3750 הינה המפרט של של המחשבים חשוב לציין שאת שתיי המחשבים אני משדרג ל 8G ראם http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-3550-a2620m.htm http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-3750-2630qm.htm שאלה שניה והיא מאוד חשבוה מה ההבדלים בין המעבדים ומי מהם יותר טוב? 1) Intel® CoreTMi7 Processor 2630QM 2.0GHz (Max Turbo Frequency 2.9GHz) ,1333MHz FSB 6MB Intel Smart Cache 2)Intel® CoreTMi7 Processor 2620M 2.7GHz (Max Turbo Frequency 3.4GHz) ,1333MHz FSB 4MB Intel Smart Cache תודה רבה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  10. לאחרונה אני מתעניין בקניית מחשב נייד.. ובהמלצת אחי פניתי לKSP ולמחשבי הזאוס.. (אח שלי מחזיק אחד במשרד) בעיקרון השימושים העיקריים במחשב יהיו עבודה משרדית (אופיס, אינטנרנט), קצת MP3 ומשחקים.. עכשיו במשחקים הבנתי שיש טיפה בעייתיות.. ואז נתקלתי במפרט הבא עם 9600 מוביליטי.. איך הוא יהיה למשחקים. אני משחק בעיקר UT2004 וGTA כמובן שאני ארצה לנסות את san andreas. עכשיו זה מה שאני משחק בדרך כלל אבל אני רוצה גם להיות קצת פתוח למשחקים אחרים.. HL2 למשל כשיצא (אם ירצה השם). פחות חשובה לי האיכות מהאפשרות לשחק חלק ונורמלי.. אבל שלא יראה כמו בננה אחרי שעתיים בשמש. כמו כן הייתי רוצה לדעת איך המחשב יתפקד עם עבודה עם שני מסכים במקביל.. למרות שאחי אמר שאין שום בעיה עם זה.. הנה המפרט: דגם Z…

• 2 תגובות
    • 876 צפיות
  11. אני מחפש מפרט לקניית מחשב חדש ללא מסך למטרת עבודה בסביבות 2000 שח אשמח לעזרה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  12. Started by JeW BoY,

מישהו אמר לי שזה מזיק לסוללה להשאיר את הלפטופ רוב הזמן בשקע עם הסוללה עד כמה זה נכון? והאם יש לכם איזה טיפים לגבי חיי סוללה? נ.ב. מדובר ב XPS 1530

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by eliil1,

האם ישנו מכס על ייבוא מקבוק?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. בקשה לחבר.. הוא רוצה מחשב לגיימינג שיחזיק ויהיה טוב כמה שנים טובות, ושיהיה לגיימינג. בסביבות ה4000 עם חריגה ל500 ללא ציוד היקפי תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  15. Started by edoson,

המחיר של שניהם: 3700 ש"ח. שניהם יד שניה. ה-IBM חודש והHP שנה. משמוזר זה שהחדש הוא 1.6 ואילו הקופמקט הוא 2.4 במעבד. איך זה הגיוני? אני מחפש נייד כפי ששמתם לב ותהיתי האם יהיה יותר משתלם לי לקנות אותו יד שניה. מבין החברות, מהי המומלצת ביותר? IBM,HP,FUJITSU,DELL? התקציב הוא עד 6000 ש"ח. דרך אגב, מישהו מכיר מדריך טוב (ועדכני) לקניית מחשב נייד?

• 2 תגובות
    • 809 צפיות
  16. Started by roei86,

שלום חברים. אני מעוניין להזמין חלקים למחשב והייתי שמח לשמוע את דעתכם על שני דברים: 1. את דעתכם על החלקים שציינתי, כפי שאמרתי אני מעוניין להזמין אותם 2. אני זקוק לעזרה בבניית מפרט מסביב לחלקים. אז ככה: ההזמנה תכלול מעבד: Intel i7-7490k. לינק לוח אם: gigabyte z97x gaming g1. לינק כ.מסך: evga gtx 780. לינק זיכרון: crucial 2x8gb balistix. לינק SSD: אינטל 730 240GB. לינק לא ידוע לי איזה קירור/מארז/ספק אני צריך, ואודה לכם מאד על עזרתכם. תודה רבה! פרטים נוספים: המחשב ישמש בעיקר לפיתוח תכנה ומשחקים. אני מעוניין גם במסך אם יש לכם הצעות/המלצות (24 אינץ' לדעתי ישרת אותי טוב)

• 2 תגובות
    • 920 צפיות
  17. Started by Slash87,

יש דרך לסנכרן שני לפטופים דרך הבלוטות??? תכנה או משהו??

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  18. Started by Humpo,

שלום לכולם, מה דעתכם על המפרט הבא שאני מתכוון לרכוש? (אני אשתמש במחשב למשחקים ולעבודה בתוכנות שונות) CPU AMD Price Units Total Athlon"64 3000+ (S-939) VENICE CORE 990 1 990 M.BOARDS for AMD ASUS Price Units Total A8N-E s939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra 680 1 680 MEMORY DDR II 667 Price Units Total 1GB Twinmos 550 1 550 VGA CARDS GIL Price Units Total Forsa 6800GS 256MB, DDR3, HDTV, DVI, PCI-E 1190 1 1190 HARDS DISKS MAXTOR Price Units Total 160GB (8MB) SATA II 495 1 495 CD-RW, DVD Recorders DVD Recorders Price Units Total Philips DVD±RW x16 LightScribe 300 1 300 CASES Price Units Total Thermaltake Suprano VB1000BWS/SWS 460 1 460 CASES Power Supply Price Units Total Ener…

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  19. Started by RaGe,

COMPUCASE Midi Tower CI-6A19 BLACK HEC 300 + USB 1x AMD ATHLON XP 1800 + FAN 1x ARCTIC SILVER 3 1x Gigabyte GA-7VAX KT 400 1x TRANSCEND 256MB PC333 DDR 2.5v CL2.5 1x WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version שלוש שנים אחריות 1x Leadtek Winfast GF 4 4200 64MB 1x BENQ DVD-ROM 16x48 RETAIL 1x TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 1x NORTON ANTIVIRUS 2003 OEM 1x WINDOWS XP Home Edition - English Enable -oem 1x הרכבת מחשב + התקנת מערכת הפעלה סך הכל: 4,811 ש"ח אני חושב על להוסיף עוד מאורר למארז (אחד זה לא מספיק), אמרו לי שיש שם מקום ל120 מ"מ, האם אפשר להכניס לשם 80מ"מ? וכמה רעש מייצר המאורר שבמארז? וכמובן אני רוצה את דעותכם על המפרט. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. בבקשה אשמח לשמוע תגובות אני רוצה להשתמש במחשב לאינטרנט משחקים וכל השאר תקציב 4000 אלף. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  21. Started by t d,

שלום, אבא שלי צריך לאפטופ יחזית חזק, הוא עובד הרבה עם תוכנות סרטוט כמו autocad ועוד תכניות סרטוט תלת מימד. שיהיה מסך טוב וחד, תקציב 6000-8000, אני לא כל כך מבי בזה, מה אני אמור לחפש? תודה!

• 2 תגובות
    • 755 צפיות
  22. Started by maorfar,

קניתי מחשב נייד לפני שבוע והסוללה לא מחזיקה לי 120 דקות אפילו בלי משחקים רק סרט מה אורך חיי הסוללה הממוצע של סוללת ליטיום 6 תאים של MSI ?????????????

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  23. אהלן! אני מחפש נייד כמחשב נוסף, לשימושי אינטרנט ומולטימדיה בעיקר, אופיס וכו'. הוא אמור לשמש גם כמדיה סנטר ולהתחבר למסך גדול בסלון ברזולוציות גבוהות (סרטים ב-FHD). האם מעבד i3 מספיק למטרות הנ"ל? האם צריך כרטיס מסך מיוחד או שאין צורך מעבר למובנה במעבד? (אני מוכן לשלם עוד קצת כסף כדי לקבל איכות תמונה טובה יותר, פשוט אין לי שימוש במשחקים) חשוב שיהיה: HDMI 8GB זיכרון. 7200RPM לכונן קשיח. לפחות 500GB. USB3 - שני חיבורים. מסך מט 15.6 - רצוי מאוד ברזולוציית FHD. עדיפות למקלדת לא צפופה. איכות בניה וחומרים גבוהה. אין לי כוח לפלסטיקים. וכמובן, מותג אמין עם מי שידאג לו בארץ. רצוי שתהיה אפשרות לצרף לו SSD בעתיד. תקציב: 3000-4000 ש"ח. לא חייבים לנצל את כולו אם אין טעם לכך... תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 762 צפיות
  24. Started by Mr.positive,

שלום, יש לי מחשב מאוד ישן עם המפרט הבא : מעבד - E6300 לוח אם - GIGABYTE 965P-DS4 זיכרון - 4GB ספק - (Seasonic 430W (S12II-430Bronze כ.מסך - Radeon x1900xt אני מבין שהמחשב מאוד ישן ובכל מקרה אני קונה גם נייד חדש עם כ.מסך R9 M275 או 840M-860M, אבל יש עכשיו בפורום יד שניה מעבד Q9400 ב150 ש''ח ולכן השמח לחוו''ד על השילוב שלו בייחד עם כ.מסך GTX750TI. האם יהיו בעיות עם הספק או צוואר בקבוק עם כל המערכת ? במידה ולא, האם הוא יריץ משחקים בצורה טובה יותר מנייד עם הכרטיסים המוזכרים? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 907 צפיות
  25. Started by שמואל דקל,

שלום. יש לי מחשב נייד dell xps 12 9q33 intel u4500 ויש לו 2 חיבורי USB 3 ואחד פועל כראוי והשני לא עובר לי את ה40 מגה ממש כאילו הוא USB 2. כל הדרייברים מעודכנים לגמרי חשבתי לפני שאפנה לתמיכה טכנית לפנות למומחי האתר אולי יגיע לי מכאן הפתרון

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.