עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Nikor,

זקוק לעזרה, מעדכן את הרכיבים שבכותרת. רוצה להתקדם למעבדים החדשים של אינטל, אשמח לרעיונות עבור חלוקת התקציב. כעקרון מעדיף לוחות של Asus וזיכרונות של gskil או corsair. אין שימוש עיקרי אחד מוגדר, זקוק למחשב חזק all rounder. תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. אני זקוקה למחשב שיתמודד בצורה סבירה וטובה עם משחקים ותוכנות כבדות ללא מסך ומבחינתי ללא ציוד היקפי

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר -רזולוציה 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3 6. האם מתוכנן אוברקלוק (…

4. ??? ??? ??? מחשב למשחקים+עבודה משרדית ב 5000-5500 אוקיי החלטתי לקנות מחשב חדש וטוב עם רכיבים חזקים היום בשוק אך עם מאפיין זול לגבי חלק מהחלקים יש לי בעייה להחליט מה,למה ואיך..אז אם תוכלו לעזור לי זה יהיה מצויין לגבי המחירים..החלקים מגיעים מאתרים שונים..אין מה לעשות כל אחד זול בתחום שלו. Pentium D 930 3Ghz 2x2048--1065 Gigabyte GA8I945G Pro 755 LGA--564 Big Typhoon 16Db---225 Zalman ZM-NB47J--50 קירור פאסיבי לגשר Diamon Max 10 250GB Maxtor--531 Asus 7600GT 256MB--1050 Ocz 2x512mb 533MHz Pc4200+heatspread--668 RaidMax 868 Black--257 Enermax Liberty 400w--500 Nec x16 ND4550--240 סה"כ:5150 עכשיו מגיעה הבעייה שלי...עכשיו ככה הכרטיס מסך אני משאיר אותו ככה כי אנ…

• 11 תגובות
    • 655 צפיות
  5. Started by itakz,

אז לקחתי כמה המלצות מאנשים וחיברתי הכל וזה המפרט הסופי שלי שאני הולך לקנות בימים הקרובים, מה אתם אומרים? דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 750, 2.66GHz, s1156, 8MB Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8599 מאווררים וגופי קירור: Scythe Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler s1156/s1366 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9371 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE P55M-UD2 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9453 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 דיסקים קשיחים: Samsung 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ ht…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by omri7,

לאחר חודש חיפושים ברחבי האינטרנט נשברתי... וכמוצא אחרון החלטתי לשאול פה האם קיים מחשב נייד בין הגדלים 11.6-13 שמקביל פלוס מינוס לalienware m11x. אשמח לשמוע הצעות תודה עומרי.

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  7. שלום ! קודם כל, אגיד תודה רבה לחברי הפורום, אני מתייעץ פה אחת לכמה חודשים ותמיד מקבל מענה שעוזר לכוון אותי. אני מחפש לפטופ חזק, ובגדול יודע מה אני רוצה אבל יש לי כמה שאלות. שימושיו יהיו בעיקר עיצוב גרפי (לא נכנס לתחום ה3D), וכמובן אינטרנט, מעט תכנות, סרטים וכל מה שיוצא מכך. מה שאני בטוח רוצה זה I7, מעל 8 ג'יגה ראם, SSD - (כנראה עדיף לקנות בנפרד ולהתקין במקום הצורב). גודל המסך - 14/15.6 לא פחות ולא יותר מזה.לא חובה מערכת הפעלה - אני אתקין win10. תקציב: 4200+- כולל SSD מובנה או נפרד. אשמח לקבל המלצה למחשב שיענה על הדרישות, ובפרט מה שנשאר פתוח זה: 1. יש לי העדפה די גדולה ל-DELL, האם היא לא מוצדקת? מה רמתם של לנובו/אסוס/טושיבה? 2. כרטיס מסך - האם נדרש אחד כזה בהנחה שהמחשב לא …

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום לכולם אני טס בספטמבר לניו יורק ובכוונתי לרכוש מחשב נייד לקראת הלימודים. - המטרה של המחשב כמו שאתם יכולים להבין היא בעיקר שימושי אופיס למינהם, אבל אני כן אוהב לשחק במחשב וחשוב לי כרטיס מסך טוב ומעבד רציני - גודל המסך רצוי שיהיה 12- 14 אינץ' -המשקל הרצוי הוא באיזור ה2 קילו, אבל אם אין ברירה אני מוכן לסחוב יותר בשביל מחשב חזק (עד 3 קילו) -אני אשמח לזמן סוללה של 5 שעות + -אני מעוניין ביציאת HDMI גודל כונן : 500GB -עדיף שכן יהיה כונן אופטי (עדיך בלוריי אבל לא חובה) -אין חובה לרשיון ווינדוס (יש לי) -ראיתי חברה בשם maingear, האם כדאי להביא את המחשב לארץ? או שיש סיכון בגלל שאין משווק?? וגם ה Dell Inspiron 14z ניראה לי מצויין, מה אתם אומרים? בשורה התחתונה ראיתי אחלה מחשבים…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום, לפי אתר דל ישראל ניתן לבחור כרטיס רשת בתקן N עבור 1525 http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/inspnnb_1525?c=il&l=he&s=dhs אבל הכרטיס הזה לא מופיע אצל אף אחד מהמשווקים, לא בתור חלק ממפרט הבסיס ולא בתור אפשרות שדרוג. מישהו יודע האם ניתן בכל זאת להזמין אותו?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  10. מה התקציב המקסימאלי? --5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? --אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -- מעט מאוד 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת, משחקים גרפיים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: --ללא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Call Of Duty -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

• 7 תגובות
    • 647 צפיות
  11. Started by lesForce,

שלום לכולם קניתי נייד של dell מדגם vostro 5480: http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=0&uin=27337&txt_search=5480&buy=&minprice=0&maxprice=0 ולצערי המסך מגע מזהה נגיעות כאשר אני בכלל לא נוגע במסך. סרטון שממחיש את הבעיה: מה שניסתי לעשות זה לשחזר את הוינדוס לברירת מחדל, וגם החלפתי את הדרייבר לזה של מיקרוסופט ועדיין הבעיה נמשכת. לפני שאני פונה לאחריות, רציתי לשאול אם למישהו יש רעיון איך לסדר את זה? אם זו בעיה בחומרה זה די מבאס כי אני לא אוהב שפותחים את המחשב ומנסים לסדר שם דברים, בטח לא במחשב חדש

12. מפרט לא משנה עם זה AMD או P4 העיקר שזה יפעיל ברמה טובה את המשחקים האחרונים שיוצאים לשוק כמו DOOM3 וHL2 ויעמוד בתקציב תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  13. יש עוד רעיון, לוותר על מסך ולחבר לטלוויזיה - אבל לזה צריך עכבר ומקלדת אלחוטיים. כמו שציינתי בהודעה הקודמת - מחשב בסיסי ביותר לאינטרנט, אופיס, מוסיקה וסרטים חובה כמובן גם יציאת לטלוויזיה. עד 3000. תודה

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  14. Started by Haizem,

היי! 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 (לא כולל ציוד היקפי - ציוד היקפי כבר יש) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך אז למה לא. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש עדיף שלא אבל אם מדובר בהבדל ביצועים רציני אז חריגה של עד 300 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עריכת 2d,3d, וידאו, עיצוב, וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כל התוכנות באופן כבד\פרנסה. Flash, Photoshop, Illustrator, Blender, Premiere, AfterEffects, Cinema4d ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המ…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל, אם אפשר לחסוך בלי להתפשר מעולה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0.2K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). WAMP5 - PHP MY ADMIN - אני מאמין שכל מחשב יפעיל אותה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV, GTA V, MAFIA 2 ועוד הרבה משחקים חדשים.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23' 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מ…

• 8 תגובות
    • 826 צפיות
  16. שלום אני זקוק למחשב בלבד (ללא מסך, מקלדת ועכבר) לשימוש משרדי כלומר אופיס, מיילים, סרטים (שיהיה מסוגל להריץ FULL HD), אינטרנט וכו' אני רוצה להתקין WINDOWS 7 (אשר ירכש בנפרד, לא מהתקציב הזה) ולכן אשמח ל4GB זיכרון גם (זה מחשב שמיועד לכ-5 שנים) מה אתם ממליצים? תודה

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. היי, אחרי קצת התלבטויות אם לקנות XBOX 360 או להשקיע קצת במחשב החלטתי ללכת לכיוון המחשב.. זה המפרט הנוכחי שלי: DFI Infinity nF UltraII M2 AMD AM2 3000 ATI X1900GT 1GB 633 Memory 160GB SATA Xi-Fi eXtremeMusic קודם כל נראה לי כרטיס המסך דרוש שידרוג, האם זה מספיק? מעבד? לוח? זיכרון?? אשמח לכל עזרה וטיפ בנושא,תודה! כפיר.

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  18. יש על גב המחשב הנייד שלי שריטה מה אפשר לעשות בנדיון ? שם הדגם של המחשב : hp povilion g6 series

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  19. לוח ראשי INTEL ISELTON 946 כרטיס רשת מוסנה 10\100\1000 כרטיס מסך מובנה מעבד INTEL 3GHZ 800 775 דיסק קשיח 80GB SATA כונן 1.44 זיכרון פנימי 1GB DVD עכבר מיקרוסופט מקלדת מיקורסופט כרטיס קול מובנה מארז ATX 380$

• 7 תגובות
    • 942 צפיות
  20. Started by Saikodan,

INTEL FOXCONN H55X INTEL Core i3 530 2GB DDR3 1333MHz 500GB SATA2 16mb DVDRW 1000+FW 8.1chanel/HDMI/DVI INTEL X4500 Thermaltake LanBox המחשב הזה יספיק כדי לנגן תכני 1080P? אין לו כונן בלוריי, אבל קבצים בFHD יעבדו כמו שצריך? או שיש צורך בכרטיס מסך חיצוני?

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  21. שאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח (קומפילציות על כל הליבות, לכן ה- i7), סקצ'אפ כולל רינדור ומשחקים דוגמת GTA V ב- 1080, הגדרות גבוהות (אבל לא אולטרה) על מסך 24 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הרד דיסקים (יהיה SSD ומגנטי שכבר קיימים) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 8, מאוד חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא, בשום צורה 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופי…

22. Started by rico,

ESPERO 1) אסדי מעבד: Intel Pentium Dual-Core Prossor E5200 2.5GHz 775 2M 800 לוח אם: Chipest G31 1333Mhz DDR2800 ז. פנימי: 1G DDR2 800Mhz כ. מסך: Intel GMA 950 UPTO 224MB ד. קשיח: 160G 7200rpm SATA2 8M צורב: Double LAyer DVD-RW SATA כ. קול: (FULL 6 CHANNELS AC97 (O.B מארז: מארז מאושר אינאל ATX כ. רשת: 10/100 (O.B) מחיר: 999 2) אסאי מעבד: Intel Core2 QUAD 2.33 Q8200 4M 1333FSB לוח אם: hipset G31 1333Mhz DDR2800 ז. פנימי: 1G DDR2 800Mhz כ. מסך: Intel GMA X3100 256MB ד.קשיח: 320G 7200rpm SATA2 8M צורב: Double Layer DVD-RW SATA כ. קול: (FULL 6 CHANNELS AC97 (O.B מארז: מארז מאושר אינאל ATX כ. רשת: 10/100 (O.B) מחיר: 1590 3) אסגו מעבד: Intel Core2 Duo Processor E7400 2.8Ghz…

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  23. שלום רב, המחשב נייד שלי בן ה-8 שנים, תותח שהתחיל לדעוך ולקראת סיום חייו אני מחפשת מחשב נייד עד מחיר 4.5K * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים, צפיה בסרטים, עריכה גרפית (סרטונים ותמונות) * גודל המסך: מסך מאט 14-15.6" * רזולוציית המסך: FHD 1920x1080 או יותר * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אפשר מקלדת מלאה אבל לא חייב - העיקר שהמקלדת תהיה נוחה * משקל רצוי: עד 2.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא, רוב השימוש המחשב יהיה מחובר לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: כן בתקן הכי אחרון של eSATA, HDMI, קורא כרטיסים, ולפחות 3 חריצי USB 3.0 * Bluetooth: לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: SSD 256GB ומעלה * כונן אופטי: לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודי…

• 0 תגובות
    • 785 צפיות
  24. Started by elad3,

הגיע הזמן להחליף את המחשב הישן שלי למשהו יותר עדכני, אני סטודנט למחשבים אז הצרכים העיקריים שלי הם אינטרנט, סרטים וסביבות תכנות (eclipse, visual studio), אני גם רוצה שתהיה לי אפשרות לשחק עליו משחקים בעתיד (לא משהו מטורף.. אולי דיאבלו 3 כשהוא יצא). כרגע יש לי מסך 19" ויש סיכוי שאני אשדרג ל24" בעתיד, אין צורך בציוד הקפי. עדיף שיהיה שקט אבל לא בלי להשקיע יותר מידי (לא קירור פסיבי וכו'). אני לא אבצע OC. הייתי רוצה לדעת מה דעתכם על המפרט הבא של נעה מחשבים (אחד מהמחשבים המוכנים שלהם) או אם תציעו מפרט אחר זה גם בסדר (עדיף מחנות באזור חיפה) תודה מראש. מעבד- Intel Core 2 Duo E8400 3GHz 6Mb 1333mhz BOX לוח אם- GIGABYTE EP43-DS3L Intel P43 כרטיס מסך- POINT OF VIEW GEFORCE 9600GT EXO…

• 7 תגובות
    • 606 צפיות
  25. אורח
    Started by אורח,

שימושים: משחקים כבדים, סרטי FULL HD ושימושיים כלליים. מסך 17. תודה!

דיונים חדשים בפורומים