ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
זה מפרט שכבר שאלתי לגביו לפני זמן מה, אבל היות ואני מתכוון להזמין מחר אני מעוניין לדעת האם ישנם שיפורים כלשהם שאתם חושבים שניתן להכניס בתקציב. תודה לעוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1750 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סקייפ, אימייל, פייסבוק, גלישה באתרים וכו'. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1650*10…
-
- 2 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום מחפש מחשב נייד עד 6000 לגיימינג ושימוש רגיל אחסון של קבצים מה שחשוב לי זה חיבור לכבל רשת , מסך 15.6 תאורה במקלדת אחסון גדול ואשמח לשמוע המלצות לעוד דברים שלא חשבתי עליהם אני חשבתי ללכת על dell אבל ראיתי שאין להם איזה דגמים טובים
-
- 2 תגובות
- 811 צפיות
- 2 followers
-
-
יש ברשותי את המחשב הזה, http://ksp.co.il/?store=ksprishonlezion&uin=23930 אני רוצה לעבור לווינדוס 7, האם זה אפשרי? אין לי כונן אופטי, איך אוכל לפרמט בחזרה ל7? תודה.
-
- 2 תגובות
- 924 צפיות
-
-
תמליצו לי על חברות טובות של מחשבים ניידים. מכיוון שנושא השירות מאוד חשוב לי, אבל אסור לדבר על נושא זה בפורום, אל תזכירו שם חברה בגנותה או בשבחה, פשוט תמליצו ואל תיתנו תירוצים בקשר לשירות. בקשר למוצרים עצמם, תבורכו אם תיתנו כמה שיותר פרטים. ועוד שאלה, יש ל-AMD מעבד שיכול להתחרות מול ה-Core Duo של Intel?
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחרוג מאלפיים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? '' 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מפרט בתקציב כזה כמובן לא מיועד למשחקים כבדים, השימושים הם בסיסייים: צפיה בסרטים, שירים, גלישה. הדבר העיקרי שיעמיס זה מולטי-טסקינג, אני בדרך כלל עובד עם הרבה חלונות במקביל. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בצורב, ואין צורך בHD של טרה, אפשר עם שטח אחסון מינימלי מכיוון שכונן נוסף יילקח ממחשב אחר. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)…
-
- 2 תגובות
- 923 צפיות
-
-
מס' קוד שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 338 Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 W Front USB 300W 329.00 ¤ 1 329 ¤ 1 5893 NEC ND-3520AW 16/16/24//48/16/48 Bulk DVD±R/RW 399.00 ¤ 1 399 ¤ 2 5229 AMD Athlon 64 3000+ CPU Tray + TT TR2 for AMD64 949.00 ¤ 1 949 ¤ 3 245 Sony/Citizen/Panasonic/Teac 1.44MB 3,5" FDD 55.00 ¤ 1 55 ¤ 4 3847 Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD 379.00 ¤ 1 379 ¤ 5 4950 Gigaybyte GA-K8NS nForce3 250 Socket 754 Motherboard 499.00 ¤ 1 499 ¤ 6 4328 A-Data 512 MB DDR 3200 Memory 479.00 ¤ 1 479 ¤ 7 5338 17" Samsung 793DFS Flat Monitor 849.00 ¤ 1 849 ¤ 8 640 Computer Assembly 16…
-
- 2 תגובות
- 773 צפיות
-
-
ז"א עדיף לאחד מלוחות האם עם הכרטיס המובנה החזק. לא היה מקום בכותרת אבל עדיף גם ציוד היקפי בסיסי- יענו מקלדת ב50, עכבר ב50, רמקולים ב50. משהו פשוט. מסך איכותי וזול, דק, ז"א לא 30 אינצ' XHD, נגיד 17\19 אינצ' מחברה אמינה. מארז- לא משהו בומבסטי. צריך להראות בסדר. עדיף שהכל ייבנה בחנות אחת.
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
חבר שלי צריך מחשב למשחקים בעיקר ב3000 שקל בלי מסך בלי רמקולים בלי מקלדת ובלי עכבר עדיף AMD
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
צריך מפרט הורדות כבדות באימיול וגיימינג(crysis,gta iv,virtua tennis,pes2009 ועוד) עד 3700 ש"ח לא כולל ציוד היקפי.. לא מתוכנן oc והשקט חדוב.. עם זה ממש הכרחי אז חריגה של עד 100-150 ש"ח..
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?ברמת הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?מחשב לעריכת אודיו מיועד לאולפן ביתי להקלטות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).-מיודע לCUEBASE 8.5 ולabelton 9.5 - פרנסה -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).- בעתיד המחשב יצטרך להתחבר ל2 מסכים בו זמית -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?נמוכות עד בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…
-
- 2 תגובות
- 792 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 8300 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא להתפשר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקרון א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא לתוכנות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Gta V, Blade and Soul, Cod Black ops 3 (רוב המשחקים הכבדים) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל…
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
צריך מפרט מתוכנן OC ומיועד לגיימינג מהחנות SKYPC בלבד. אם אפשר להכניס 2900XT, ואם אפשר לעשות גם אפשרות של GTS 640MB. תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
* מטרות המחשב - עבודות סטדנטיאליות, צפייה בסרטים, משחקים קלים אם אפשר. * גודל המסך? 13 * משקל רצוי? קל ככל האפשר * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) - אני חושב שהסטנדרט לסטודנט יהיה כ6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) אין, אבל כמובן שאשמח לטכנולוגיה עדכנית * בלוטות? אשמח * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) לאו דווקא SSD לא מאמין שממילא זה בתקציב * כונן CD/DVD? צורב? שאלה טובה. לטעמי צורב לא מחוייב המציאות וכונן כלשהו יהיה עדיף. *כונן Bluray?לא *האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? זו אחת ההתלבטויות שלי. אם ההבדל יהיה משמעותי אשמח אם תציינו זאת *הא…
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
-
מכרתי את רוב החלקים של המחשב ה"ישן" והזמנתי חלקים חדשים, מה דעתכם: 3.0c asus p4c800del 2x512 corsair ddr 466 twinx xaser3 2000a wd 200gb se sata הקירור מים נשאר אצלי - hydro גם הכרטיס מסך - ati r9800pro הספק tt480 wd 120 se audigy וכל המדיות - lite on cdr וכו... מה דעתכם ?
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
Core 2 duo e8400 Arctic freezer 7 pro gigabyte EP45-DS3 160GB HDD HEC 500W 4GB DDR2 כרטיס מסך 8600GS כונן DVD RW DUAL LAYER והמארז הבא: http://www.bjorn3d.com/2008/08/tagan-monolith/#.USaXiFcxroU שעלה לי בערך 500 ש"ח בשימוש בערך שלוש שנים
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
איך אני יכול לגבות מידע ששמור על ארדיסק של מחשב נייד? (QttP אחי, זה לא אותו נושא על הארדיסק. אל תאחד לי נושאים בבקשה) תודה רבה!!
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
אני לא מחפש מחשב למשחקים...אלא שיהיה נוח לנסיעה בדרכים, ויעיל: לא כבד מדי, בעל חיי סוללה ארוכים ולא איטי.. (שימושים אחרים: שמיעת מוזיקה, צפייה בסרטים, יצירת מסמכים, עם חיבור לאינטרנט ADSL/CABLE/אלחוטי)...התקציב הנתון לי הוא בסביבת ה5000... IBM ThinkPad R50e Pentium M 725 1.6GHz 15" Home מעבד Intel® Pentium® M 725 1.6GHz Clock Speed 2MB L2 Cache 400MHz Front Side Bus 90nm Architecture מסך: "15 TFT 1024x768 זיכרון 256MB עד 2GB דיסק קשיח - 40GB כונן - DVD-RW X24/X24/X24/8X קבוע משקל נשיאה: 3Kg , לא נתמך ע"י port replicator סוללה: 4 שעות, תקשורת: מודם 56K / כרטיס רשת 10/100 מובנים , כרטיס אלחוטי מובנה Wi-Fi 802.11b/g זיכרון מסך: ( 32-64MB Intel Extreme 2 g…
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
היי המפרט שלי כרגע הוא: i7 4770 16gb ram ddr3 1080ti מסך BENQ 144H אני יהיה באילת בזמן הקרוב עכשיו אני שם לב שכל המשחקים החדשים שיוצאים אני כבר לא כלכך עובר את ה100 FPS ואחרי שהתרגלתי לשחק עם 144H זה קצת מציק השאלה שלי היא כזאת אם יש טעם לשפר ל8700K שזה אומר כבר להחליף זכרונות ולוח אם האם זה יתן לי הבדל משמעותי בביצועים? או בכלל לחכות I7 9700K של אינטל למרות שהבנתי שהוא לא ממש יהיה יותר חזק מה8700K ? או בכלל לא לשרדג ולהשארר עם המפרט שלי ? :) מעריך את העזרה שלכם תמיד
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים. לקראת השנה השלישית ללימודיי (עוד מעט נגמרת שנה שנייה), החלטתי שהגיע הזמן לרכוש מחשב חדש. מכמה סיבות. ראשית- בעיקר בגלל המצב של המחשב הנוכחי שלי, ASUS EEE 1005HA. הוא באוגוסט הקרוב יחגוג יום הולדת שנתיים. סה"כ שירת אותי נאמנה, אך הסוללה שלו נדפקה-נטען רק עד 90% ובמקום 8-9 שעות שהחזיק לי פעם הוא אחרי 4 שעות מת. המסך נדפק עוד בתחילת הדרך (אם כי זו הייתה פאשלה שלי), המחשב איטי מדי עבורי, ובכל זאת-הגיע הזמן להשתדרג... לכן החלטתי שהגיע הזמן לחפש מחשב חדש לקראת שנת הלימודים הבאה (שאמורה להתחיל בסוף אוקטובר הקרוב, כלומר עוד כ-4 חודשים). בחיפושיי אחרי לפטופ, מצאתי מחשב שממש הדליק אותי- מחשב שהוא גם טאבלט (עם מגע כמובן) וגם עם מקלדת פיזית, וגם עם חלונות 7. השילוב …
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: לא מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מעדיף מהארץ מתי מתוכננת הרכישה: כשאני אבחר מחשב אני אקנה תקציב: 1500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: לא יד ראשונה\שניה: מעדיף ראשונה זמן אחריות רצוי: כמה שיותר חברת המחשב הניד המועדפת: אין מערכת הפעלה מועדפת: אין גודל כונן קשיח מועדף: אין משקל הנייד המועדף: אין גודל הצג: אין זמן סוללה רצוי: אין צבע המחשב הרצוי: אין אפשרויות נוספות במחשב: מה שבאלכם מה מטרת שימוש המחשב? עבודה משרדית\אינטרנט\מוזיקה הערות: אני רוצה מחשב לאינטרנט בעיקרון חח
-
- 2 תגובות
- 881 צפיות
-
-
היי לכולם, אני רוצה לקנות מחשב "הדור הבא" מבחינתי. יש לי כיום מחשב שעומד די יפה ואין לי צורך אמיתי להחליף אותו מלבד הרצון להשתדרג שוב ושוב ושוב... קודם כל אני רוצה מסך דק, אחד כזה שיעמוד יפה ברזלוציות גבוהות בלי לאגים, אני מניח שאני מדבר כיום על מסך עם 2MS זמן תגובה. בנוסף אני רוצה 2 ג'יגה זיכרון לפחות, כשהשאלה המרכזית שלי היא, מה ההבדל בין 800MHZ לבין 667MHZ? חוץ מזה אני כמובן רוצה מעבד עם ליבה כפולה, צורב דיוידי, מארז שגם נראה טוב (האורורה לדעתי מכוער...) וגם איכותי בעיקר מבחינת זרימת אוויר וקירור. חוצמיזה רציתי לדעת האם אני צריך קירור נוסף ואם כן אשמח להמלצות (ולא, אני לא מתעסק עם אוברקלוקינג). בנוסף לזה אני רוצה דיסק קשיח מינימום 250 ג'יגה, וכאן השאלה הנשאלת היא האם י…
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
1. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv61340ej 2. http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NMPSAR3E02M00UH2 האמת שמה שהפריע לי בטושיבה הוא שהוא לא תומך בתקן N.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני קורא כאן פוסטים כבר לפחות חודשיים... כל יום יש כאן בערך 5-10 פוסטים חדשים ולפחות חצי מהם מכילים שאלות ותקציבים שהיו כבר בעבר (וכשאני אומר עבר אני מתכוון ליומיים שלושה). איך לא נמאס לכם לענות לאותם שאלות באותם תשובות כל הזמן, להמליץ שוב ושוב על אותם חלקים, לומר 1000 פעמים להוסיף תקציב ושימושים בכותורת וכדו' אני מזמן כבר הייתי מתפרץ על איזה פותח טרד מסכן...
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, המחשב בבית קרס אתמול, הגיע הזמן להתחדש אשמח אם תוכלו לעזור לי עם מפרט השתמשתי בשאלון שבנעוץ כפי שהומלץ תודה מראש! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 אבל עדיף להימנע מלחרוג, אלא אם כן ממש ישתלם לי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי, סרטים אינטרנט וכו' אבל גם משחקים כמו פיפא 2012 ואולי גם כמה משחקים חדשים שאני אכיר ברגע שיהיה לי מחשב שיעלה אותם טוב אבל בעיקר פיפא שיעבוד חלק, שאר המשחקים - לא צריך על האיכות המקסימלית, אבל שבכל זאת יעבדו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן ש…
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-