עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by RoniStyle,

קיבלתי מחשב נייד דיי ישן(סדרת IBM) ,אבל הוא נחמד. הבעיה:הלוח אם שלו הלך לעולמו,(סדרה R50e) השאלה: 1.מישהו יכול למצוא לי לינק של אתר שבו אני יכול לקנות את הלוח אם הספציפי הזה? 2.אפשר להכניס למחשב הזה לוח אם אחר? תודה לכל העוזר.

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  2. Started by omricw1,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? למשחקים ועריכת וידיאו לדוגמא avid 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן …

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  3. בצד בחריצים.. יש לי כניסה לכרטיסי sd הנייד הנ"ל לא מזהה אותו מה צריך לעשות?

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  4. רגע לפני קניה ואחרי שעות רבות באתר, זהו המפרט שהגעתי אליו, אז רק אישור סופי ודעה אחרונה: מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3600+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי ?AMD? ASUS Price Units Total M2N-MX AM2, DDRII 800, PCI-E זכרונות? DDR II 533 Price Units Total 512MB TwinMOS דיסקים קשיחים? Samsung Price Units Total 80GB 7200RPM, 8MB, SATA II צורבים? DVD Recorders Price Units Total PIONEER DVR-111D DVD±RW מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A21 Beige and Blue (No PSU) מסכים? LG Price Units Total L1752TQ 17'' LCD 4ms DVI Total price 3615 ¤ מה הייתם עושים בעוד 300 ש"ח (חסכתי בעכבר/מקלדת/רמקולים) ? (אין צורך ב HD יותר גדול) תודה ובהצלחה...

• 11 תגובות
    • 760 צפיות
  5. Started by Genom_g,

חברה מה נשמע אני רוצה לקנות מפרט מחול אני צריך אתר טוב לא משנה לי זול לא זול לא משנה העיקר שיהיה חברה טובה

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  6. קודם כל מה אתם אומרים על המפרט של המחשב שאני הולך להזמין באופן כללי כבר שמתי פה את המפרט שלי אך עשיתי מספר שינויים בזכותכם אבל עדיין יש לי כמה שאלות בנוגע ללוח אם ,האם הוא מספיק טוב או שעדיף של גיג'הביט וגם בקשר למארז אני יודע שהוא טוב אבל הוא מזכיר את המארז שיש לי בבית הספר (מארז מכוער ומגושם) אז אם למישהו יש הצעות שיגיב כאן בבקשה כי אני כבר רוצה לסגור את עניין המחשב ולהזמין תודה מראש יניב http://planet.nana.co.il/yani4/new.jpg כנסו לכאן

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  7. שיהיה CORE2DOU 1 גיגה זכרון HD 160 +- כרטיס מסך שיוכל להפעיל משחקים בסדר לא מצפה למשו רציני ... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  8. אהלן חבר'ה אחותי צריכה מחשב ללימודים, לומדת תקשרות ואנימציה, אשמח לעזרתכם * מטרות המחשב? בעיקרון ללימודים, הפעלת תוכנות כמו פוטושופ, מאיה וסימס * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? גודל של 13-14 אינץ', לא חשוב. * רזולוציית המסך? לא משנה, אני לא ממש יודע עד כמה זה קריטי לעריכה, אשמח להצעות. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? עדיפות לכמה שפחות, בכל זאת לסחוב אותו ללימודים. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שאפשר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא חובה, אבל יציאת HD תהיה נחמדה (בכל זאת גם אני צריך להנות ממנו). * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ג'יגה 500 * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרש…

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  9. קודם כל לפני שאני יתחיל לעבור את ה-4800 זה במקרה של סוף כאילו של גיימרים בלבד (ואני לא כזה). טוב אני הולך ללמוד בקרוב באילת (לא בטוח אולי) ואני צריך מחשב כי אני לא יהיה בבית למחשב ושיהיה לי גישה לדברים שלי. או במקרה שלי יותר לעומק: אני בעצמי טכנאי מחשבים שצריך לעבוד עם Vmware או לפתוח 2 מערכות הפעלה בו זמנית ומידיי פעם צריך את ה-64BIT שאני יכול לעשות ניסויים על מערכות הפעלה שאני יוצר לשימוש אישי ותוכנות. המחשב שאני רוצה שהוא יהיה חזק בתפעול שלו יעבוד עליו Windows 7 Ultimate שאני יוכל לתת תמיכה למי שצריך למערכת הזאת שכבר את XP אני יודע בעל פה. הדגם של המחשב שאני רוצה להזמין מחר או יום שלישי זה: HP Pavilion dv6-1260ej NZ350EA http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?product…

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  10. Started by SpiritKnight,

היי, אני מחפש מפרט למשחקים ואינטרנט. בניתי בלמיר את המפרט הזה: מעבד מעבד INTEL Core 2 Quad Q6600 2.40GHZ 8Mb SHARED CACHE BOX 3Y 1505 1505 ¤ לוח אם לוח GIGABYTE GA-P35-DS3L Core 2 Duo/Quad FSB1333 P35 DUAL DDR2 GIGA LAN 3Y 561 561 ¤ זיכרון זיכרון Super Talent DDR2 2Gb 800Mhz CL5 64X8 SUPER RIGID DUAL PACK 2x1Gb 281 281 ¤ כרטיס מסך כ.מסך GAINWARD GF 8800GT 512MB DDR3 256BIT PCI-E 2*DVI+TV-OUT 3Y 1474 1474 ¤ דיסק קשיח דיסק WD CAVIAR SE 250GB SATA2 7200RPM 16MB BUFFER WD2500AAKS 3Y 417 417 ¤ צורב DVD-RW צורב PIONEER DVD WRITER DVR-115DBK DUAL LAYER X20 IDE BLACK OEM 2Y 158 158 ¤ מארז מארז ללא ספק כח COMPUCASE HEC CI-6A19-NPS BLACK MIDI ATX 214 214 ¤ ספק …

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  11. Started by ShaySaf,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אין שיפור משמעותי מול המחיר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטים וגלישה באינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת ועכבר אלחוטיים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 4. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? 8. הא…

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  12. שלום לכולם, 1. שמתי תקציב לכל חלק, אני מחפש איכות (לאו דווקא הטכנולוגיה הכי מתקדמת שיש) במחיר סביר עד כמה שניתן. 2. מטרות- משחקים, קידוד קטן פה ושם (משהו ממש לא רציני), צפייה בסרטים 3. לא צריך שום ציוד היקפי רצוי שהמחשב לא ירעיש כמו טרקטור אך שהמעבד יהיה מקורר היטב, אני שואף לעשות OC שיביא את המעבד לסביבות 3.5-3.8GHZ הרזולוציה עליה אשחק היא 1680X1050 הזמנתי מעבד E7400 דרך EBAY במחיר נמוך להפליא (יצא זול יותר מ-E5200). לוח אם - חשבתי על ASROCK P45XE-R (יכולות OC נחמדות לפי ביקורות שראיתי, תמיכה ב-CF X8 ומחיר של 459 ש"ח). [תקציב כללי ללוח אם 470 ש"ח] כרטיס מסך - 4770 במחשבה על להוסיף עוד אחד בעתיד הלא רחוק מדי זכרונות - :s05: עד 300 ש"ח ספק כח - :s05: עד 450 ש"ח קירור למ…

• 14 תגובות
    • 760 צפיות
  13. Started by The Ball,

היי לכולם, אני מחפש מחשב לאבי שיצא לפנסיה עד סכום של 4,000 שקלים. השימושים זה אינטרנט, אופיס ופוטושופ בסיסי. צריך רק ווינדוס ללא ציוד היקפי. אשמח להמלצות.

14. Started by gluz,

שלום רב אני מעוניין לקנות מספר מחשבי לצוות פיתוח בהקמה. הגודל הוא בשביל ניידות - המחשבים מתניידים עם המפתחים, במשרד יש להם מסך גדול להתחבר אליו. החוזק והאמינות חשובים גם מאותה סיבה. טכנית - מעבד תותח והרבה זכרון. איכות מסך חשובה, כרטיס מסך לא חשוב. מע' הפעלה - לינוקס. המשקל גם חשוב אבל פחות. אין צורך במעבד גרפי או צורב. אפילו רצוי בלי CD בכלל אם זה חוסך משקל או כסף. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  15. שלום לכולם ! אני מעוניין לקנות מחשב נייד 13-14 אינץ' ללימודים. אני מחפש מחשב די חזק שלא יקרוס, ושיהיה אטרקטיבי מבחינת מחיר, כלומר טווח 2000-2500 שקל. אשמח לקבל חוות דעת שלכם, כי אני ממש לא יודע על מה ללכת תודה רבה רבה לכם !

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  16. שלום, שיגעתי חלק מכם כבר יותר מפעם אחת אבל תאלצו לסלוח לי (תקופות מבחנים קשות עוברות עלינו לרעה...) רציתי את דעתכם לגבי מפרט סופי שהרכבתי בעזרתכם לצרכים הבאים: מחשב שקט לצפייה בסרטים (על מסך Dell 2209WA 22) ותכנות (Visual Studio, Eclipse, Flex ודומיהם) המפרט: מעבד: INTEL PENTIUM DUAL CORE 2.5GHz E5200 : "SLAY7" - BOX ¤374 לוח אם: GIGABYTE GA-73PVM-S2H ¤395 דיסק קשיח: SAMSUNG ECOGREEN F2 500GB 16MB SATA2 5400 RPM - HD502HI ¤299 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤131 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1000 CL5-5-5-15 - F2-8000CL5D-4GBPQ ¤296 מארז: ANTEC NSK6500 w/o PSU ¤251 ספק כוח: ENERMAX TOMAHAWK 405W : ETK405 ¤254 קרור למארז: ARCTIC COOLING 90mm 9PWM ¤30 סה"…

• 10 תגובות
    • 760 צפיות
  17. Started by nadav_1234,

שלום קוראים לי נדב ברקת ואני הולך לקנות מחשב חדש ואני רוצה מפרט 2500 שקל אפשרות חריגה ב300 שקל המחשב הולך להיות בעיקר למשחקים חדשים ולכן אני צריך כרטיס מסך טוב וכונן קשיח 160 ג'יגה תודה רבה נדב ברקת!!!

• 10 תגובות
    • 760 צפיות
  18. Started by איתמר,

שלום אני רוצה מפרט למחשב ב7000 אפשר לסטות ל7500 אבל אם אפשר שלא אז בבקשה ברחמים אני מעונין במחשב למשחקים עם זה אני צריך מסך וציוד הקפי(הכל) וגם כן ווינדוס נ.ב. עדיף שהHD יהיה 320 או מעל אם אפשר

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  19. 1. מה התקציב? [glow=red,2,300]התקציב 4500 , (לא יודע בנתיים את צורת התשלום)! [/glow] 2. מטרות המחשב? [glow=red,2,300]משחקים כבדים ביותר[/glow] 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? [glow=red,2,300]צריך עכבר לגיימינג בלבד[/glow][glow=red,2,300]![/glow] 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? [glow=red,2,300]קירור למעבד, מאווררים נוספים[/glow] 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? [glow=red,2,300]מארזי nzxt[/glow] 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד?[glow=red,2,300]מארז שחור בעיקר[/glow]! 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? [glow=red,2,300]אתם …

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  20. המחשב בן שלוש ורבע שונים והסוללה שלו לא החזיקה אפילו דקה (כעבור שנה מהרכישה היא החזיקה שעתיים, כאשר המחשב לא טוחן). הביאו לי סוללה חדשה מחו"ל שזהה בדיוק, גם בכל הכיתובים והלוגואים, לסוללה המקורית. כשהסוללה החדשה במחשב ועם מטען מחובר, נורית הטעינה מהבהבת לרגע ונכבית. עולה מסך דוסי שבו כתוב בין השאר - שגיאה פטלית הסוללה לא תואמת והיא לא תיטען. המחשב נשאר במצב הזה ולא עולה. כשאני מדליק את המחשב בלי המטען, הנוריות מהבהבות לרגע וכבות. במקום בו נקנתה הסוללה אומרים שמכרו סוללות רבות כאלה ואף פעם לא נתקלו בתלונה כזו. מישהו יודע מדוע זה כך ומה צריך לעשות כדי לשכנע את המחשב להכיר בסוללה?

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  21. צהריים טובים! אני מחפש לקנות מחשב נייד (למען האמת, שלושה...). להלן הפירוט: * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית דו מימדית- תמונות. * גודל המסך: רצוי 15.6. בכל זאת, עריכת תמונות. * משקל רצוי: לא יותר מ- 3 ק"ג. * זמן סוללה": 4- 5 שעות בהחלט יכול להספיק. * יציאות מיוחדות: רצוי HDMI (כדי לחבר לטלוויזיה...) * בלוטות: כן! * גודל מינימלי של כונן קשיח: 250GB * צורב DVD: רצוי. * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא. המחשבים ירכשו בארץ. * העדפה לחברה כלשהי: לא. הומלץ לי על toshiba, אבל אין לי העדפות מיוחדות. אין גמישות בתקציב. ההעדפה היא ל- windows 7. חשוב שיהיה מספיק RAM לעיבוד התמונה. אשמח גם להמלצות על חנויות מחשב, רצוי מהמרכז. אני גר במודיעין, אז …

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  22. לא ידעתי לאיזה פורום לפנות אז אם זה לא קשור לפה תעבירו.... המפרט: +AMD Athlon 64 3200 Asus A8N-SLI Kingston 2X1GB קירור למעבד של CM לא יודע איזה דגם מנחושת מלאה WD Caviar 250GB Gigabyte 8600GT 512MB Thermaltake 600W Litepower Radimax Eclipse תודה לעונים !

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  23. הנה המפרט : http://il.computers.toshiba-europe.com/innovation/en/product/Satellite-L500-13T/1070495/ האם המפרט הנ"ל יצליח להריץ משחקים כמו GTA 4 לדעתכם ? (לא בשביל זה אני קונה את הנייד אבל חשוב לי לדעת) .

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  24. אני הולך לקנות מחשב חדש ויש לי כמה שאלות בקשר למפרט: Sapphire Radeon X1800GTO PCI-e 256 MB DDR3 VIVO Retail Video Card Enermax 400W E400AWT Liberty 20/24Pin Power Supply Corsair VS1GBKIT675D2 (2x512MB) DDR-II 667 Value Memory Asus M2N-E nForce 570 Ultra Socket AM2 Motherboard AMD Athlon 64 Bit 3800 Dual Core Socket AM2 Box CPU Samsung 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD Compucase-HEC Super Midi Tower CI-6919 Black (P/S Not Inc) Case 1) כל הרכיבים מתאימים? 2) איך המחשב באופן כללי ללא OC? 3)איך המחשב באופן כללי לאחר OC? 4) האם יהיה בעיה למחשב להריץ את המשחקים הכי כבדים קיום ברמות הגבוהות?? 5)האם צריך להיות עוד ירידת מחירים אצל AMD או בלוחות אם שלהם? 6) מ 1- 10 כמה …

• 11 תגובות
    • 760 צפיות
  25. Started by RazTK,

הכותרת שווה אלף מילים. אל תוסיפו ציוד היקפי, חוץ ממסך LCD של 19" (שיכול לגרום לחריגה מהתקציב). אני רוצה שכונן דיסקים וצורב יהיו נפרדים (למקרה שאני רוצה להעתיק מדיסק לדיסק). אני מצפה למשהו שיריץ משחקים כמו Doom 3 ו-F.E.A.R ברזולוציה של 1152x864 במהירות נורמלית (עד כמה שאפשר).

• 3 תגובות
    • 760 צפיות

דיונים חדשים בפורומים