ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אחרי שעברתי רבות בפורום לא מצאתי מפרט המתאים לצרכים ולתקציב במדוייק וגם ניתן לרכישה מהחנות המבוקשת קיי אס פי. מצורף המפרט שקיבלתי מהם - אשמח אם מישהו יעיף מבט ויאשר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 שקלים א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ברובם. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - BF3, מקס פיין 3, far cry החדש לכשיצא,Assassin's Creed III, Day Z - Arma2, Black Ops…
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היי חברים תיראו, מאז שאני זוכר את עצמי אני עם מחשב רגיל. אף פעם לא ההיתי עם מחשב נייד. נגעתי במחשב נייד כמובן, פה ושם, חברים וכאלה. אבל לי? היה רק מחשב רגיל. עכשיו החלטתי ללכת על מחשב נייד. יש לי תקציב של: 2500 ₪ ואני חושב אולי לעבור למחשב נייד? כי תיראו מה השימושים שלי: לשחק? אני לא משחק כבר איזה שנתיים שלוש, גם לא ניראה לי שאני אחזור לשחק. סרטים? מחשב נייד גם יכול להריץ סרטי HD בצורה מעולה, כשהכל סגור ברקע ורק הסרט פועל. מקסימום צופים בפלזמה שיש בחדר. השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט, אינטרנט, ואינטרנט. הרבה יוטיוב, הרבה סרטים, התכתבויות, הורדות (יש בעיה עם מחשב נייד בהורדות?). זהו. הא, והרבה שירים. כל שניה שאני על המחשב אני עם שירים. בקשר לשירים - אני אחבר רמ…
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היי. הבעיה היא כזו: המחשב עובד פתאום המסך הופך לחצי שניה לשחור ואז נדלק הופיעה הודעה שהדרייבר של הכרטיס מסך קרס והמחשב תיקן את זה ואז (בהפרש של בערך 3-4 שניות אחרי הקפיצה הקודמת) שוב מסך שוב שוב הודעה ככה 4-5 פעמים עד שהמחשב נתקע. זה קרה לי אתמול, חשבתי אולי משהו חד פעמי, אבל זה קרה שוב עכשיו... חשוב לציין שלא הפעלתי משהו חזק משהו שדורש כוח בפעמים שזה קרה... מישהו יודע מה אפשר לעשות? זה מחשב חדש פחות מחודש. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
הי לכולם, אני צריך לקנות מחשב נייד כי שלי עומד לשבוק חיים. אני מתכנת במקצועי, עובד קצת עם תוכנות גרפיות, והשימוש שלי במשחקים הוא בסיסי בהחלט. חשוב לי מאוד המהירות של המחשב כי אני עובד עם הרבה מאוד תוכנות פתוחות והרבה מאוד טאבים של הדפדפן. דרישות בסיס: Core i7 דור שלישי ומעלה, רזולוציה של FHD, דיסק קשיח מהיר, 8GB זכרון או יותר, מסך 15 אינץ' ומעלה. ממש לא חשובה לי הניידות (מנייד אותו פעמיים בחודש) או הזמן סוללה (רוב הזמן מחובר לחשמל). אני מתלבט בין שני מחשבים. המחשב הזה: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=23041 עם התוספת של ה-128GB SSD או המחשב הזה: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=21205 למישהו יש ניתוח טוב למה האחד עדיף על השני? או אולי המלצה למחשב באותו סטנד…
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, לאחר עזרה מהפורום הזמנתי מחשב לצרכי עריכת וידיאו של חובב בתחום. לוח האם הגיע תקול, הוחלף (לטענת החנות. לא רשמתי Serial Number אז אני לא באמת יודע האם בוצעה החלפה), ונשאר תקול. החנות המליצה לקחת לוח אם שאינו Intel, ולמען האמת אחרי 2 לוחות תקולים אני נוטה להסכים עם ההמלצה. האם יש המלצה על לוח אם של GB (או חברה טובה אחרת) באותו טווח מחיר (כ-480 ש"ח) שמכיל 4 סלוטים של זכרון, מבוסס H67 ותומך כמובן ב-i5 SandyBridge? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
לא יודע אם זה המקום הנכון לשאול אבל חבר שלי מת לשדרג את המחשב שלו, והתקציב כאמור הוא 3000 ש"ח ואני לא יודע אם כדאי לו לשדרג או או להוסיף עוד קצת ולקנות איזה מחשב חדש. מה אתם מציעים? ואם לשדרג אז מה? זה המפרט: Intel Pentium 4 530, 3000 MHz Asus P5GD2 Kingston 256 MB DDR2-533 X2 nVIDIA GeForce PCX 5750 מארז ג'נרי עם ספק ג'נרי
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום רב אשמח אם מישהו יכול לעזור לי - אני קיבלתי את הACER ASPIRE ONE מארה"ב במתנה והמטען\שקע כמובן לא מתאין לרשת החשמל שלנו. איפה אפשר להשיג מטען מתאים בארץ? אני בטוח שיש הרבה אנשים שקנו את הACER וגם ASUS בחו"ל בגלל המחיר הזול - אשמח לדעת איך פטרתם את בעית החיבור בתודה מראש בני
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 965P-DS3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E 1GB Kingston 2X 8800GTS 320MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II NZXT TRINITY w/o PSU Enermax Liberty 400W מה דעתכם על המפרט? האם הספק יחזיק את המחשב? יצא 4900 ש"ח~
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
אשמח לשמע תגובות על הנושא אני עומד לקנות מחשב בסביבות ה6000 שקל וצריך עזרה מחפש משהו למשחקים (לא רוצה HP).
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט מחשב לגיימר בתקציב של 1500 - 1800 ש"ח. אני לא צריך מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים וHARD DISK. תודה
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-
-
הציעו לחבר את ההצעה הבאה: MotherBoard Intel® DG35ES Eva Cove. Intel G35 Express Chipset With ICH8R. 1333/1066MHz FSB. Up to 8GB of dual channel DDR2 800/ 667 SDRAM memory. Intel® High Definition Audio support for 5.1 Surround . Exp. Slots 1 x PCI Express x16, 2 x PCI Express x1, 1 x PCI CPU Intel® Core2 Duo E8200. 2.66GHz 1333MHz FSB, 6MB shared L2 cache. Memory 2GB (1GB x 2) DDR2 800 with SPD (Kingston/Samsung/Hynix) CASE Midi Tower. Disk Drive Bays : 4x5.25inch/ 5x3.5inch. Dual USB 2.0. Power Supply 400W. No Noice (< 18DB) 12cm FAN Special PFC technology (save 40% power usage). 4 level protection (Over voltage, over current over loading, output short circuit) …
-
- 8 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אהלן אמא שלי רוצה לקנות לאפטופ, בעיקר לאינטרנט, מיילים וכו' - לא משהו רציני. חשוב מאוד גם שהוא לא יתחמם ולא יהיה רועש כי אני חוזה שהיא לא תכבה אותו יותר מדי אם בכלל. יש מצב טוב שהוא יחובר לטלויזיה לצורך צפייה בסרטים אז אני צריך גם שיהיה לו יציאת DVI או HDMI, וכמובן BT ו- WIFI לצורך אינטרנט ורשת. משקל לא רלוונטי כי הוא הולך להיות בשימוש רק בבית כנראה, וגם סוללה לא כ"כ קריטית בדיוק מהסיבה הזאת. אין צורך במע' הפעלה. תודה!
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
הייתי לפני שעתיים ב KSP הזנתי תמחשב יגיע עוד 1-7 ימים בכ"מ לא יכל לחכות חחח הינא המפרט
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
צריך לדחוף לשם גם צורב DVD ומסך... אני לא מצליח למצוא שילוב נורמלי... עקרונית, חוץ מהלוח והמעבד אני די סגור על מה שאני הולך לקנות - מארז copucase 6cs3 1.44 צורב NEC3500A WD/Seagate 80G 8mb 2X256MB DDR יש לי כרטיס מסך GF4 עם TVOUT, לא צריך יותר מזה. מסך יבחר בסוף תלוי בכמה ישאר מתוך התקציב. השאלה היא אם אפשר לבנות כזה מפרט בלי להאלץ לקנות סלרון או להתפשר על מעבד 2.4 עם FSB533. אני לצערי גם לא ממש זוכר כבר את כל הצ'יפסטים הלא-אינטלים לפנטיום, עקרונית זה נורא לקחת לוח שהוא לא 865? או שלSIS וVIA יש לוחות שנחשבים טובים לפנטיום?
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
צריך עזרה במחשב עד 4K אני לא משחק משחקים כבדים מידי בעיקר Dota2 וcs:go משתמש בafter effects וSony Vegas לעריכת וידאו. אני רוצה שסיאס ירוץ הכי טוב שאפשר ביחס לתקציב תודה לעוזרים. (SSD) חשוב לי גם כן.
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
השימוש במחשב הוא לא לגיימינג "כבד" אך הוא רוצה לשחק במשחקים חדישים, בקשר לגראפיקה של המחשק אני לא חושב שיפירע לו כ"כ איזה פיקסל לא במקום. המערכת שאני בניתו לו בKSP היא כזו: מעבד: intel core i3 540 @3.06GHz, 4MB. לוח אם: ASUS P7H55-PRO. זכרונות:DDR3 @ 1333MHz 2X2GB G. Skill Dual Channel. (אני לא סגור על כך שהם מתאימים ללוח אם, אז אם מישהו יודע אני אשמח אם תגיבו). כונן דיסקים: LG משהו... גוף קירור: Arctic Cooling freezer 7 pro rev. 2 ספק כוח: Enermax MODU 82+. כרטיס מסך: BFG 9600GT. דיסק קשיח: 500GB. מארז: CoolerMaster Elite 335. ממש זקוק לתגובות שלכם, מוצא בעיניכם אז בבקשה תעשו . אם לא, תגיבו.
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, דרוש לי מפרט בתקציב סביר של עד 2K ללא מסך וציוד הקפי, המחשב מיועד לעבודת אוטוקאד בעיקר וקצת אופיס, העדפה ללוח אסוס עם מעבד מרובע AMD כלשהו ושני סטיקים של זכרון, האוטוקאד בגרסה 2012 32bit אבל אני מעדיף מערכת 64bit, השאלות: 1. יש תמיכה במערכת של 64 בתוכנות של 32? 2. מה מתאים למה מבחינת לוח, מעבד וזיכרון? 3. להשקיע במארז וקירור? לדעתי השימוש לא כל כך מצדיק ויהיה חיבור ל ups בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
השימושים הם בעיקר לעבודות גרפיקה, סרטים ותכנות: כמות מוצרים סה"כ 1 Intel Core 2 QUAD Q6600 -2.4 GHz - 8MB cache - 65W - LGA775 1,639.01 ש"ח 1 WD 500GB-16MB AAKS - 7200RPM S-ATA II 699.03 ש"ח 1 GIGABYTE GA-965P-DS3 (965P) - ATX 644.41 ש"ח 2 1GB KINGSTON DDR II - 667 - KINGSTON Original 488.11 ש"ח 1 Leadtek GeForce PX8500 GT 512MB TDH - PCX - retail 568.34 ש"ח 1 ASUS DVD-RW 1814BLT LightScribe x18 (White) - SATA- RETAIL 223.05 ש"ח 1 Thermaltake SonicTower reV.2 (0db) fanless 3 in 1 heatpipe tech 204.62 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 169.98 ש"ח 1 Thermaltake Bach VX - Black + 400W PSU 745.50 ש"ח 1 מתאם מתח מולקס ל- SATA 18.00 ש"ח סך הכל לתשלום:…
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב נייד.. שימושים אינטרנט מוסיקה סרטים וכו... לא משחקים.. תקציב בסביבות ה3K.. יש אפשרות לחריגה קטנה.. תודה לכל העוזר
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך OO ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים +CAD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן\תדיר (SOLIDWORKS ) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אמת ויציב -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. D3 swtor gta V וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1200 על 1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
טוב שבוע לפני קנייה אני אשמח לחוות דעת על מפרט שהרכבתי עם חבר שלי שנראה לי הכי מתאים רק לציין אני לא בטוח אם הספק כוח הזה יספיק ל-oc אז אני אשמח אם תגידו האם יש צורך לשפר ועוד דבר,אני הולך להוסיף עוד שני סטיקים של זכרון בעתיד הקרוב הנה טופס שתבניו למה אני רוצה את המחשב: 1. מה התקציב המקסימאלי?4500 עם אפשרות לחריגה מעטה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים ל…
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין בקניית מחשב חזק יחסית שיוכל להתמודד עם כל דרישה בשנה הקרובה לפחות. המחשב ישמש למשחקים, אינטרנט, סרטים וכו'. אני מתלבט מאוד בין סדרת Core I7 לבין 8500/E 8400 במידה ויש טעם בדבר אהיה מוכן להוציא עד כ6,000 ש"ח על המחשב. ברשותי מסך Syncmaster 2043BW 20. מה דעתכם? היכן כדאי להשקיע את הכסף? מהו כרטיס המסך החזק ביותר שכדאי לי לקנות בהתחשב במסך? האם יש טעם להשקיע עתה בI7 או שמא E8400 יחזיק די והותר זמן? האם כדאי ללכת בכיוון של Q9550 בכלל? אשמח לטיפים כלליים גם כן! אני מתכנן לבקר בZIGZAG ביום ראשון לקבלת הצעת מחיר על המפרט שיורכב לי כאן במידה ותסייעו בתודה מראש - עריכה - השתכנעתי שI7 לא כדאי. אשמח להבהרות סופיות היות ויום ראשון אני הולך להזמין את ה…
-
- 9 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אהלן רציתי לקבל הצעות למפרטי מחשב עד 6000 ש"ח כולל מסך LCD שצריך להיות מעל 20" המחשב ישמש בעיקר לתכנות, צפיה בסרטים ובטלויזיה (אני רוצה לשים גם כרטיס TV כדי שהמסך ישמש גם כטלויזיה) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
חבר שלי לאחרונה רכש את המחשב הזה: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=13137 והוא פתאום ראה שבחנות אחרת יש את המחשב הזה: http://www.1pc.co.il/product-3268-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91_%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93_Asus_X550CC_XX109H.aspx שבתכלס ההבדלים בינהם זה המעבד i5 לעומת הi7 והקשיחים (אצל אחד 750 גיגה במהירות 7200 בזמן שאצל האחר טרה זכרון במהירות 5400, בהזדמנות נשמח לדעת אם יש הבדל בין שתי המהירויות) בכל מקרה הוא כרגע מתלבט האם לבטל את ההזמנה שעוד לא הגיעה (וכנראה תגיע ביום ראשון) לביתו ולהזמין את האחר או שלהמשיך עם ההזמנה, בכל מקרה לפי החוקים אני אמלא את הרשימת דרישות: 1) בכל דיון שמטרתו היא בקשת המלצה לקניית מחשב נייד, יש לציין את התקציב המשוער לקניית המחשב…
-
- 9 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אז ככה אח שלי קונה מחשב חדש בתקציב של 4000 שקל, מתוכנן OC למעבד בניתי מפרט תגידו לי איך הוא: נ.ב אם אתם בונים מפרט אז תגידו מאיזה חנות הוא דגם מחיר כמות Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Box 1150 ¤ 1 GIGABYTE GA-945P-S3 CONROE READY 650 ¤ 1 SAMSUNG DDR2 1024MB 667MHZ CL5 695 ¤ 1 WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII 490 ¤ 1 CONNECT3D Radeon X1650 PRO 256MB GDDR3 VGA + DVI-I + TV PC-E 740 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A19 WHITE/BLACK 400W 460 ¤ 1 SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM 270 ¤ 1 סה"כ: ¤ 4455 noacomp.co.il אני מבקש שתבנו לי מפרט שיהיה במקס 4000 שקל אולי חריגה קטנה אם כרטיס מסך טוב 1GB זכרון מקס תודה רבה לכם
-
- 5 תגובות
- 720 צפיות
-