עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן. הורדתי מאתר ACER עדכון לביוס אבל אני לא מוצא בשום מקום על מה ללחוץ כדי לעדכן. אין כרגע מערכת הפעלה ובביוס אין מקום לעדכון. פשוט אין. אשמח אם מישהו יסביר לי מה לעשות כדי לעדכן תחת DOS. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. שלום לכולם, אני מחפש המלצות למחשב נייד חזק לצורכי עבודה בתקציב של עד 5K עם המאפיינים הבאים: * מטרות המחשב? - עבודה יומיומית עם תוכנות גרפיות כדוגמת פוטושופ ואילוסטרייטור (דו מימד), צפייה בסרטים FHD, אופיס ואינטרנט. * גודל המסך? - 15.6 * משקל רצוי? - אין חשיבות מיוחדת, משקל סביר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - אין חשיבות מיוחדת * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - HDMI * בלוטות? - לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? - לפחות 500GB * כונן CD/DVD? צורב? - כן * כונן Bluray? - לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? - לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? - עדיף, לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? - לא תודה!! רן

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אני רוצה מחשב ב3-4 אלף חשוב לי שיהיה זיכרון גדול יחסית כי בדר"כ זה מה שצריך להחליף ראשון.. המחשב לא מיועד למטרה ספציפית כמו עריכת גראפיקה או משחקים כבדים אלא שיהיה סביר בכל הפעולות ולא יהיה אוברקלוקינג. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  4. שלום לכולם, מבקש את דעתכם למפרט עבור מחשב שישמש לכל היישומים. הדרישות היו: 1) תקציב עד 5K 2) מפרט חזק ככל הניתן ללא OC (אין לי מושג איך עושים את זה בלי לשרוף לוח או מעבד...) 3) כאמור אין שימוש ספציפי. יריץ מכל הבא ליד ב-5 השנים הבאות! 3) שקט (חשוב מאוד, ממוקם בחדר שינה) 4) מארז שוכב (רצוי מאד משיקולי מיקום ואסטטיקה אך לא הכרחי) 5) מקלדת+עכבר אלחוטיים 6) TVR 7) אין צורך בדיסק קשיח של יותר מחצי טרה (יש דיסק חיצוני של חצי טרה). 8) יחובר למסך CRT 19 אינץ' (לעבודה שוטפת, WORD, MATLAB וכו') ולטלויזיה LCD 42 FHD לסרטים ומשחקים. המפרט נכון לעכשיו מצורף כתמונה. במפרט הנ"ל ישנה חריגה של 200~ שקל. אשמח לשמוע מכם הערות כלליות אם זיהיתם קטסטרופה וכן הערות כיצד ניתן להתכנס לתקציב ללא ח…

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  5. Started by itay n,

1.רמת תקציב של 7,000 שקלים פחות או יותר 2.מטרות המחשב:המחשב אמור בעקרון לשמש בתור תחנת עבודה רצינית שתפעיל בערך 5-6 תוכנות בו זמנית,ובנוסף מערכות גרפים וסטרימרים למינהם(מזרימי מידע בזמן אמת) כמו כן על המחשב יחוברו 4 מסכים שאמורים לעבוד יחדו 3.זקוק לציוד הקפי כגון:מקלדת ,עכבר,אל-פסק,ומסך לא סגור על המסך שבחרתי אבל חשוב שיהיה בגודל של22-24 אינץ הנה מפרט שהרכבתי אשמח להערות או כל מפרט אחר [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  6. המחשב ישמש בעיקר להדפסת עבודות,אינטרנט,ומשחקי רשת קלים.יש צורך בציוד הקפי -עכבר מקלדת ורמקולים(סט נחמד ולא יקר של 2 וסאב) וכמובן מסך 24. השקט לא חשוב ,כולל מערכת הפעלה. חשוב שתהיה מדפסת חסכונית קנייה באזור המרכז הרכבת המחשב בחנות. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Mikey12,

אהלן חבר'ה, אני מתלבט מאוד אם לרכוש את הלפטופ Yoga 3 14. על הנייר המפרט שלו מדהים: * מסך FHD בגודל 14 אינץ' + מתקפל 360 מעלות. * 256 SSD * i5 \ i7 * כרטיס מסך Nvidia 940m * 8 שעות זמן סוללה בשימוש רגיל אבל, לצד ביקורות חיוביות, אני רואה המון דיווחים ברשת כי קיימות בעיות כמו Ghost Touch, כלומר המסך מגע משתגע ו"נותן" לחיצות אקראיות. כמו כן הבנתי שהמסך מאוד כהה, אבל אפשר לסדר את זה בקלות ע"י שינוי ההגדרות בווינדוס. האם למישהו יש ניסיון עם הלפטופ הזה ויכול לעזור לי להכריע. תודה חברים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני רוצה לקנות אותו אבל לא בטוח כי לא כל התגובות אוהדות... למישהו יש אותו?[br]פורסם בתאריך: 22.08.2010 בשעה 15:32:58 Toshiba - Satellite Laptop / Intel® Core™ i7 Processor / 16" Display / 4GB Memory / 640GB Hard Drive - Slateזה המחשב[br]פורסם בתאריך: 22.08.2010 בשעה 15:34:49 http://www.bestbuy.com/site/Toshiba+-+Satellite+Laptop+/+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i7+Processor+/+16%22+Display+/+4GB+Memory+/+640GB+Hard+Drive+-+Slate/9992966.p?id=1218206183902&skuId=9992966

9. Started by naoriko,

אני צריך דרייבר לכרטיס אלחוטי (wirless) של מחשב נייד מסוג clevo דגם : M540G

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  10. שלום לכולם, דודה שלי נרשמה ללימודי הוראה והיא צריכה נייד שימושים עיקריים: תוכנות אופיס למינהן לצרכי הלימודים וצטים (סקייפ וכו) הקושי האמיתי שלה (ושלי) הוא הגדרת תקציב מבחינת כלכלית כמה שפחות יותר טוב מצד שני אני חושב שהשקעה של עוד כמה שקלים(אולי מאות שקלים) כדי לקבל מכשיר איכותי שיחזיק כמה שנים חשוב שהנייד יהיה קל ובעל זמן סוללה ארוך מצד שני היא כבר לא צעירה (עברה את ה40) אז היא צריכה מקלדת ומסך נוחים. לאיזה תקציב כדי לי לכוון? אשמח לעזרה בהגדרת תקציב תודה מראש אמיר

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  11. שלום לכולם, קודם כל - תודה מראש על העזרה! הגיע הזמן (יש שיגידו שמזמן) לשדרג את כרטיס המסך שלי (GTX 660) ואני תוהה איזה חלקים נוספים אני צריך לשדרג / להחליף כדי ליצור מערכת שתואמת בצורה טובה כרטיס חדש. מבחינת כרטיס גרפי חדש, אני חושב שאלך על GTX 970 - אני מחפש כרטיס שיכול להריץ היום את כל המשחקים בהגדרות גבוהות (מאוד) ב-1080p על מסך של 45 אינץ' ושיחזיק לשנתיים-שלוש הקרובות בהגדרות סבירות פלוס. אין לי צורך ברזולוציה גבוהה יותר (ובעתיד הנראה לעין). אני לא משחק משחקי אוןליין כמעט בכלל, אז כרטיס שעדיף בביצועים שלו בגזרה הזו מיותר מבחינתי גם. נראה לי שאין צורך בכרטיס חזק יותר ויקר יותר, נכון? ממליצים על אחר? הנה המפרט של המחש…

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  12. Started by Kunay,

תקציב: בסביבות ה4000 שקל *מטרות המחשב? -אינטרנט,משחקים מודרניים(DarkSiders2 וכו'),סרטי (HD 1080P) * גודל המסך?-לא כזה משנה לי * משקל רצוי?-לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?- לא חשוב לי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - HDMI * בלוטות?-עדיף * גודל מינימלי וסוג של -לא משנה לי גודל..עדיף שהסוג יהיה טוב RPM גבוהה. * כונן CD/DVD? צורב?-כן-DVD * כונן Bluray?-לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?-לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?-כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?-HP תודה מראש לכולם על העזרה!!

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  13. Started by puyoll,

האם ניתן להחילף כרטיס מסך במחשבים ניידים? תודה

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  14. מה דעתכם? הינה המפרט: Intel Core 2 Quad Q6700 2.66GHz 8Mb BOX 1,265 ש"ח SunBeam TUNIQ TOWER LED 120MM 297 ש"ח ASUS P5Q PRO Intel® P45 Chipset LGA 775 735 ש"ח OCZ 4Gb Kit DDR2 1066MHz PC2-8500 Reaper HPC 5-5-5-18 OCZ2RPR10664GK 670 ש"ח Seagate Barracuda 500GB 3.5 7200Rpm SATA II 32MB 395 ש"ח Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail 1,422 ש"ח Tagan CS-EL Diablo BM 730 ש"ח Sony Floppy Drive 1.44 Black 49 ש"ח Corsair VX Series 550W PSU 473 ש"ח תודה כל הצעה תתקבל בברכה!

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  15. Started by prexus,

אז זה המפרט שאליו הגעתי בסוף: CPU : AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 12 [ ¤ 1449.97 ] 1 Motherboards for AMD : Gigabyte GA-K8VT800 Pro VIA K8T800 Motherboard (A-64,5.1 Sound,SATA RAID,IDE RAID,1394,G-LAN,USB 2) [ ¤ 668.73 ] 1 Memory : OCZ 1024MB (2x512) DDR-RAM 3200 Premier Series Dual Channel Memory Kit [ ¤ 1262.18 ] 1 Hard Discs : Seagate 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD [ ¤ 508.3 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9800 Pro 128MB DDR DVI Video Card [ ¤ 1569.96 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : DVD-ROM Asus 16/48 Retail [ ¤ 257.89 ] 1 Cases : Coolermaster TAC-01-E1C WaveMaster Aluminium Tower Case (P/S not included) [ ¤ 930.41 ] 1 Po…

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  16. שלום. אני עורך וידיאו ואני קונה מחשב חדש. התקציב שלי הוא בסביבות ה5000 אפשר חריגה קטנה. הרכבתי לי מפרט כזה: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤1593 לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3R ¤866 כרטיס מסך ASUS PCI-EX GeForce 8500GT SILENT 256MB DDR2 - DX10 RETAIL 644 שח דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤432 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H44N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤173 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT 563שח מארז: NZXT APOLLO w/o PSU ¤419 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤422 כרטיס קול: CREATIVE SB LIVE 5 .1 129 שח עכבר+מקלדת: GIGABYTE GK-9PB 81 שח הרכבת מחשב: הרכבה ובדיקה במעבדת החברה ¤80 מחיר…

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  17. שלום לכולם, אני מחפש לבנות מחשב / שרת עליו אתקין סביבה וירטואלית, במטרה להעשיר ידע בסביבות שרתי Microsoft ו LINUX כרגע, הפוסט הכי רלוונטי בנושא שנמצאתי באינטרנט עם מפרט שיתאים לצרכים שלי נמצא בפוסט בקישור המצורף: http://www.tomshardware.com/answers/id-3483812/building-home-lab-server-virtualization.html אני מחפש מפרט הצעת מחיר עבו מפרט דומה ( כולל עבודה) וכמובן שאינני משלה את שהמחיר ב TOMSHARDWARE הוא המחיר שיש בארץ. אבל גדול באם התאפשר אני מעוניין לרדת מ 10,000 ש"ח כמה דגשים מבחינת מעבד אני מעונין ב INTEL XEON ולא ב AMD. במקרה של TOMSHARDWARE בונה המפרט בחר במעבד עם 2.1GHZ אבל נראה שמומלץ להשתמש ביותר מזה לכיוון …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. במחיר של 5.2k חשבתי שהמחשב מציאה אבל רציתי עוד חוות דעת http://www.p1000.co.il/p1000/Templates/groupsalesproduct.aspx?CategoryName=Laptop_And_Accessories&AuctionId=5191174 המחשב מיועד בעיקר ללימודים, משחקים בינוניים פלוס וראיית סרטים.

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  19. Started by Zeev86,

היי, אשמח אם תיעצו לי בנושא הבא: מחר אני מביא את המחשב למעבדה, מפרט: amd 5600 2.8 GHz, שתי ג'יגה ראם, וכרטיס מסך 8800 GTS עם 640 מגה. אני לא רוצה בינתים להחליף הכל, רציתי לשאול אם כדאי להוסיף עוד 2 ג'יגה ובעיקרון מה עוד אפשר לשדרג כדי שמשחקים חדשים יעבדו בצורה טובה? עוד מעט מגיע גל של משחקים והמחשב שלי כבר מתחיל לצלוע במשחקים כמו ARMA2 ואני חושש שבכלל ימות כשינסה להריץ את Operation Flashpoint 2 הבעיה שאני יכול להוציא כרגע לא יותר מאלף שקל (אפשר לחרוג מעט) אז באתי לשאול אותכם, האם כדאי לשדרג RAM ועוד איזה חלק במחשב, או שאין טעם ועדיף לחסוך לשדרוג מלא?

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  20. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש ורציתי להתייעץ ולקבל עזרה בנוגע לבחירת דגם. כמו שציינתי בכותרת התקציב לקניית המחשב הינו 3K, אני מסוגל למתוח מעט את התקציב רק אם באמת יהיה שיפור משמעותי, מטרת המחשב היא בעיקר לצפייה בסרטי FHD שינוגנו דרך המחשב לטלויזיה ובין היתר משחקים קלים, גלישה באינטרנט (הרבה דפים בו זמנית אם יש לזה חשיבות) שמיעת מוסיקה וכו'. גודל המסך הדרוש הינו 15" למשקל אין חשיבות המחשב בד"כ יישאר בבית ורק יעבור בין החדרים ולכן גם אורך חיי הסוללה פחות רלוונטי למרות זאת כמובן שעדיף שתהיה סוללה חזקה שתוכל להריץ סרט שלם ללא צורך בחיבור חשמל. יציאת HDMI הינה בגדר חובה במחשב - משום שזהו הולך להיות מטרתו העיקרית. כונן הקשיח גם לא קריטי אני חושב ש500GB יספיקו, רוב הסרטי…

• 2 תגובות
    • 847 צפיות
  21. אני קונה במחשב חדש עם פנטיום 4 ללא מסך. מה אתם ממליצים לי על המפרט חדש במחשב בתקציב 3000? תודה מעופר

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  22. Started by mor873,

‎Intel® Core i3 2310M או ‎Intel® Core i3 380M Processor מה יותר טוב\ חדש, אם מישהו יכול לדרג את הסידרה יהיה מציון. תודה.

• 2 תגובות
    • 5.9k צפיות
  23. Started by slekt,

מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)צפייה בסרטים * גודל המסך?15.6 * משקל רצוי?לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)?6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)HDMI * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח?500GB * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?3 שנים * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?HP

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  24. Started by neshro,

אהלן, מחפש htpc שקט וקריר בסביבות ה 1800 שש"ח. מה דעתכם על זה? http://www.skypc.co.il/pl_product~Sky213~13~0.htm תודה

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  25. Started by diman,

מה דעתכם על הנייד toshiba A200-1MB

• 2 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.