ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,392 דיונים בפורום זה
-
עכשיו יש לו מחשב: PENTIUM 4 2.4 GHZ לוח אם ABIT BH7 זכרון: 2*256 MB כרטיס מסך: NVIDIA GEFORCE FX 5200 נראה לי שהכי נכון בתקציב הזה הוא להחליף לוח אם,מעבד ולהחליף סטיק זיכרון.... אני לא חושב שכדאי לנסות להתאים כרטיס מסך AGP אלא להחליף לוח אם,לחסוך קצת ולקנות כרטיס מסך איזה שרוצים... מה אתם אומרים? נראה לי שילוב של AMD 3200+לוח אם של DFI (לא מכיר סוגים-תמליצו) יספיק... תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין לבנות מחשב mini itx פעם ראשונה שאני עושה זאת , המטרה: מחשב קומפקטי בגודל אשר יבצע בעיקר מטלות עריכת תמונות RAW בתוכנות כגון CS6 ועריכת סרטי וידאו HD אחרי חפירה ארוכה בפורמים הגעתי למפרט מחשב שאני חושב שהוא בהחלט יבצע את המטלה. יחד עם זאת מכיוון שאני עושה זאת פעם ראשונה אני מבקש להתייעץ אתכם , אוליי כיוונתי גבוה/נמוך במפרט שבחרתי, להלן המפרט: [TABLE=width: 745] [TR] [TD=align: left]Mini-ITX PC Case[/TD] [TD=align: left]Bitfenix Prodigy Red Mini-ITX[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]motherbord[/TD] [TD=align: left]ASRock's Z77E-ITX Mini-ITX (LGA 1155)[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: left]cpu[/TD] [TD=align: left]intel Core i5-3570K ( LGA1155 )[/TD] [/T…
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-
-
היי, הלפטופ שלי ז"ל, ואני מחפשת לפטופ חדש שיענה לי על הצרכים. עיקר העבודה שלי על המחשב היא לצרכי גרפיקה, עובדת על אילוסטרייטור, פוטושופ, ואינדיזיין. מעבר לזה כמובן על האופיס. חשוב לי שהמחשב יהיה חזק, ושקבצים יעלו בלי בעייה ושטח זכרון רחב מספיק. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5,000 - 6,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה בעיקר (אדובי) 3. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא 4. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? ברמה בינונית 5. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 6. האם האם…
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
מחשב htpc לסרטים ב1080p משחקים כבדים והכי חשוב שיעביר פורמטים חדשים 4k חשוב שיהיה שקט וחזק.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב. השימושים שלי הם הכי פשוטים בעולם, גלישה והורדות ומשחק יחיד - FM2014. אני רוצה לקנות i5, וחשוב לי שיהיה לי מספיק כניסות USB 2 ו-3, וכמו כן גם יציאת HDMI. ראיתי שלשדרג מ500 GB ל1T זה בסביבות ה50-60 שקל אז אני מעדיף 1T. לגבי כל השאר - אני פנוי להצעות.. כמובן שאתם לא חייבים להגיע עד 2300, אני מעדיף להוציא כמה שפחות, רק שכרטיס המסך יצליח להעלות את המשחק כמו שצריך ושאני לא אצטרך להחליף אותו גם בשנה הבאה.. לא ציינתי - אין צורך בציוד היקפי או מערכת הפעלה. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייח שישמש אותי בבנית מודלים ללמידה חישובית ובעיקר לאימון - convolution neural network. בין היתר המחשב ישמש כשרת לאפליקציית web שתשותף באמצעות רשת פנימית לוקאלית. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? בין 10-15K חריגה יכולה להיות בסביבות ה 10-7% בתנאי שתאפשר שדרוג משמעותי ברכיבי החומרה ותוביל לעליה ניכרת בביצועי המכונה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, בניה ואימון מודלים ללמידה חישובית בדגש על עיבוד תמונה, יתפקד כשרת ברשת פנימית וישרת כ 10-20 משתמשים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? ל…
-
- 28 תגובות
- 5.5k צפיות
- 2 followers
-
-
התקציב הוא כזה כי באמת שאין לי מושג מה טווח המחירים, וזה אחד הדברים שאני רוצה לבדוק בגדול אני מחפש משהו עד 700$, אבל אם אין במחיר הזה משהו שיספיק לבקשות, אז עד 1000$ אז ככה, אני מחפש מחשב נייד שיהיה מספיק חזק להחזיק תוכנות "כבדות" כמו Adobe Premiere, פוטושופ וכו' ושיהיה אפשר לשחק בו משחקים (בגדול - רק קאונטר סטרייק, שלא נחשב לכבד מידי לפי מה שאני מבין). חשוב שתהיה לו אפשרות לחיבור לטלויזיה (לצפייה של סרטים מהמחשב בטלויזיה עם כבל) צריך גם צורב DVD סביר ובנוסף - עכבר אופטי נורמלי (העכברים של המחשבים הניידים לא נוחים). חשוב לציין - אני טס עוד חודש לארה"ב, כך שאני אקנה את המחשב שם אז אם יש לכם אתרים טובים של הרכבת מחשב בארה"ב - זה יהיה מצויין תודה רבה! נ.ב צריך גם שתהיה בו כנ…
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
טוב, הכל התחיל בסטרימר שבתצורה נורמאלית מגיע למחירים של מחשב. ואז, מחקר מעמיק של כ4 חודשים על הרכיבים, הטכנולוגיות ובדיקות. הייתי בין הראשונים להמליץ על השילוב של אטום 330 ו ION של ASROCK ו ZOTAC וכמו שאמרתי אז (מאי) כבר אפשר לראות מוצרים של ASUS ואחרים. ב HTPC שלי יש משחקים של קונסולות עבר, אטארי וכדומה, ובנוסף חייבים, לדעתי משחק מכות (street fighter 4) ומשחקי ספורט (PES, טניס...). PES יעבוד על ה ION אבל SF4 בקושי. חוץ מזה, המקום מוגבל לדיסק 2.5 אחד (פנימי). ו 1T זה לא מספיק. נכון, תמיד יש אופציה להוסיף חיצוני והפתרון הנכון הוא שרת דיסקים נפרד... אבל רציתי לשמוע דעות מקצועיות שלכם לגבי מערכת סלונית גדולה יותר - לא מיני ATX. היא תזלול יותר חשמל - זה ברור, אבל תהיה יותר "…
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני צריך עזרה וייעוץ לגבי מפרט שהרכבתי התקציב הוא עד 12,000 ש"ח כולל מסך המחשב מיועד לעבודה עם תוכנות 3D, תוכנות של עריכת Video + Audio וגם תוכנות דיי כבדות אחרות. אני סגור על כל החלקים למעט ספק הכוח ואל-פסק שבזה איני מבין מספיק. רציתי לדעת האם הרכבתי מערכת ששווה את כספה לעומת התמורה שלה ואשמח לשמוע מאנשים עם ניסיון שמבינים הרבה יותר ממני לגבי המפרט והאם עליי לשנות אותו. מבחנתי אני מחפש כמה שיותר לחסוך למרות התקציב הגבוה המטעה ( פשוט הבנתי שבשביל מערכת בסדר גודל שאני רוצה אין מנוס מלהוציא סכום גבוה ) אבל עדין איפה שאפשר לחסוך אני אשמח ופה אני זקוק לעזרה !!!! תודה מעבד: Intel - Core 2 DUO E6300 לוח אם: Gigabyte - GA-965P-DS3 זכרונות: PQI - Dual Channel DDR-II 800Mhz 1 GB…
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
1. התקציב: 4-4.5k אם יש חריגה - עד 5k 2. שימושי המחשב: 2.א. מבחינת כח עיבוד: הרבה תוכנות שרצות במקביל הכוללות: FireFox (30+ tabs), Internet Download Manager, Windows Explorer, Winrar, Word, Excel, FlashFxp, Messenger, Facebook.. 2.ב.מבחינה גרפית: ללא משחקים בכלל וללא עריכה גרפית/וידאו בכלל. אבל כן מציג במסך מחשב 23אינץ' עם חיבור לטלויזיה 32אינץ' ומעוניין להפעיל אפילו סרטי HD במקביל להורדות מהאינטרנט ופתיחת קבצים מכווצים למשל. בנוסף, לעיתים אשתמש בVisual Studio, אבל כעיקרון הדרישות הן מלא תוכנות שרצות במקביל כמצויין למעלה. 3. ציוד היקפי: אין צורך בעכבר/מקלדת/מסך (רק רמקולים). 4. השקט חשוב אבל זה לא הגורם המשמעותי. אם הוספת מאוורר תאריך את חיי המחשב - אני בעד. 5. לא מתוכנן …
-
- 4 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מחשב עבור מעצבי פנים - המחשב צריך להיות די חזק. תוכנות במחשב: AUTOCAD, PHOTOSHOP, VRAY ועוד.... ה- 5K זה אמור לכול גם מסך מחשב ומערכת הפעלה. קיבלתי את המפרט הבא: מה דעתכם עליו ? [table][tr][td][table][tr][td] מחיר נטו ליחידה כמות תאור מוצר [/td][/tr][/table][table][tr][td] USD 1025.00 1 V-Classic (H67,I5-2300,2GB,500GB,DVD-RW,3YOS) [/td][/tr][tr][td] 1 ASUS V9-P8H67E BB (INTEL H67) [/td][/tr][tr][td] 1 Intel Core i5-2300 2.80GHz 6MB LGA1155 [/td][/tr][tr][td] 1 2GB 1333MHZ DDR3 [/td][/tr][tr][td] 1 WD CAVIAR BLUE 500GB SATA III 7200 RPM 16MB [/td][/tr][tr][td] 1 ASUS DRW-22B2ST/BLK/G/AS [/td][/tr][tr][td] 1 מקלדת שחורה MICROSOFT K…
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
מעוניין במפרט חסכוני בחשמל ושקט 5000 ש"ח לא כולל מסך אבל כן כולל כרטיס לכידת וידאו לחלונות XP ( עם הכנה ל VISTA ). למטרות : משחקים. הקלטת וידאו. מינימום: דיסק 320GB. זיכרון 2GB. DUAL CORE. כרטיס מסך מדרג ביניים. ללא OVERCLOCKING תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם.. ברצוני לקנות מחשב חדש שישמש בעיקר למשחקים 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? רק משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CRYSIS 2 , BATF 3. בקיצור כל משחק כבד שייצא GTA V למשל וכאלה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=591610 -לאילו הגדרות גרפיות מיו…
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למשחקים עד 2500 ש"ח ללא חריגות. . מה התקציב המקסימלי? 2500 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים, סרטי HD עריכות גרפיות וכמובן גלישה רגילה ועבודה משרדית. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. משחקים, פוטושופ, פלאש, Visual Studio. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). כן ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 1680X1050 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 6. מ…
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט מוזיקה סרטים * גודל המסך? 15 או 17 * משקל רצוי? לא משנה כל כך * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה כי המחשב יהיה מחובר לרוב לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)לא משהו מיוחד * בלוטות?עדיף שכן * גודל מינימלי של כונן קשיח? אפילו 80 יספיק * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא וזה מחשב שהציעו לי בפורום אחר: HP G62-B50SJ בבקשה תגידו איך הוא אם הוא שווה קניה או לא?
-
- 0 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום,אני מתכננן להזמין מחשב חדש בקרוב מאוד וחשבתי על המפרט הבאה: AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.3GHz 1MB CACHE - ADO4400DDBOX- BOX ASUS M2N-E PALIT PCI-EX RADEON HD2600PRO SONIC 256MB GDDR3 - DX10 - RETAIL SEAGATE BARRACUDA 250GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3250620AS CORSAIR DUAL CHANNEL 2048MB DDR2 800 (1024X2) DUAL XMS2 CL 5-5-5-15 - TWIN2X2048-6400 ANTEC SUPER MID TOWER SLK3800B + 400W SMART POWER 2 PSU ARCTIC-COOLING FREEZER 64 PRO FOR AMD S754/939/AM2 הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + ממורי טסט הצרכים שלי הם בעיקר: עבודות משרדיות כבדות שדורשות מאמץ מהמעבד וכל הפעולות הרגילות הורדות סרטים מוזיקה וכו משחקים כמעט שלא אני משחק לעיתים די רחוקות אם ב…
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
הי, הגיע הזמן לשים לילד בן ה10 מחשב בחדר. יש לנו מחשב חזק גיימינג בסלון אך בחדר הוא ישחק בעיקר פורטנייט, יראה קצת נטפליקס וילמד כנראה בעזרת office. תקציב הוא די גמיש, באזור ה5,000 ש"ח כולל המסך (מקלדת ועכבר יש). תודה !
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
למרות שקראתי מאדריך לקניית מחשב נייד, הופתעתי שלא היה כתוב על קניית מחשב נייד מתצוגה. האם כדי לקנות מתצוגה או לא אם מחשב ישומש לעבודה משרדית?
-
- 6 תגובות
- 5.1k צפיות
-
-
ההבדל המשמעותי בין דואל קור לבין קונרו במחשב PC הוא אותו הבדל גם בניידים?
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
באסוס ארה"ב יש: https://www.asus.com/us/Laptops/ProArt-StudioBook-One-W590G6T/. אבל באסוס ישראל לא מצאתי. האם יש?
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על מחשב מחנות כלשהי באינטרנט כוללת אחראיות ולבנות מפרט בין 5000 עד 6000 שקלים אני רוצה שהמפרט יכלול q9550 וכרטיס מסך של נווידיה חזק , ואם אפשר בבקשה תמונה של המארז שצירפתם.
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי רוצה לדעת איזהמיני מחשבים ניידים בתקציב של עד 1500 שקל אפשר לקנות. תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היי, אני צריך בבקשה מפרט למחשב כולל מסך בסביבות ה 3000 ש"ח - לשימוש בסיסי, ז"א משחקים (לא עם גרפיקה מטורפת - אין צורך להשקיע יותר מידי בכרטיס מסך), אינטרנט ושאר שימושים בסיסיים ופשוטים. (רצוי בתצורת אינטל). תודה.
-
- 9 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, סרטים,פוטושופ ו-lightroom ותכנות, בעיקר לימודים.... * גודל המסך? 14 או 15 האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? כמה שפחות.... * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רצוי כמה שיותר... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB *זיכרון: לפחות 6 * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות בארץ ל3 שנים * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? dell, lenovno * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם קנייה באילת אם יותר זול זו אופציה טובה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. ראיתי ששאלו לפני שאלה דומה- אבל המפרט הזה שונה במעט + ישנן שאלות לגבי דגמים ספציפיים: אשמח להמלצה על לפטופ בתקציב של עד 3500-4000 שקלים שיענה על הדרישות הבאות: * מטרות המחשב?בעיקר עבודות משרדיות (בעיקר אינטרנט ואופיס) וצפייה בסרטים. * גודל המסך? עדיפות ל-13.3-14 ולמסך מאט. * רזולוציית המסך? HD 1366x768 ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? פחות מ-1.8KG * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, לפחות 6 שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500 HDD/ * כונן אופטי? לא * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיף כן- לא חייב. * האם בתקציב צריך להיכנס…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-