עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. תקציב: 5000 חריגה מקסימלית:לא לחרוג האם המחשב מיועד למשחקים/תוכנות/אינטרנט/מוזיקה: למשחקים בעיקר. אם המחשב מיועד למשחקים אילו משחקים:מחשב שיריץ משחקים כבדים על high בלי לאגים כמו Assassins creed ו Crysis ו Bioshock אם המחשב מיועד לתוכנות אילו תוכנות: כל מיני אם המחשב מיועד למוזיקה, האם אתם תעבוד עם תוכנות עריכה של מוזיקה: שמיעת מוזיקה. האם יתבצע OC(המהרת חלקים במחשב): לא ציוד הקפי: האם הקונה זקוק לציוד הקפי? כן אם כן איזה ציוד צריך? מסך 22 , מקלדת , עכבר , רמקולים: שהמקלדת והעכבר לא יהיו יקרים כי כבר ראיתי שמביאים מקלדת ועכבר ב- 300 ש"ח, ורמקולים עד 150 ש"ח לא יותר. האם הקונה זקוק לכונן אופטי? כן אם כן איזה כונן: צורב DVD מה נפח הדיסק הקשיח שאתם מעוניינים בו: 300+ אמצעי ת…

• 9 תגובות
    • 747 צפיות
  2. טוב הגעתי עכשיו מ-IQPC הבאתי את המחשב החדש שלי לאחר קצת עיכובים עם בעיות תאימות בקירור למארז בסוף לקחתי את ה-Antec 900 ואני שלם לגמרי עם הבחירה שלי בדקנו שהמחשב עובד טוב הכל עשינו בדיקות למסך שאין פיקסלים שרופים אני חייב לציין קודם את הסידור כבלים המטורף שהוא עשה שם שמעתי שזה ממש בעיה עם המארז הזה וסידרו לי שם הכל שיהיה לי חופש פעולה והכל נקי ונראה מקצועי מאוד! טוב לפני שאני מראה את התמונות והמפרט אני חייב להגיד משהו - IQPC חנות זהב!! תקנו מהם! יש להם שירות מצויין, הם אמינים והם פשוט אנשים זהב הבן של בעל העסק שקוראים לו יאיר הקפיץ אותנו לבית כי אין לנו רכב הם גם אנשים מבינים מרוצה מהם 101% ! אה ובקשר ל- Razer Tarantula , Razer DeathAdder ו-SteelPad QCK יתקשרו…

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  3. שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את המחשב הקיים (בן 7 שנים!) ואשמח לקבל מפרט מתאים. השימוש במחשב מאוד יומיומי ואינטנסיבי - אבל לא דורש משאבים - בעיקר אינטרנט וצפיה בסרטי DVD. למחשב מחוברת מערכת רמקולים 5.1 אנאלוגית של קריאייטיב, ויש לי בו כרטיס קול live 5.1 גם הוא של קריאייטיב ולכן אני משתמש בו כ"מערכת קולנוע ביתי" - למרות שהוא רחוק ממרכז מדיה סלוני. אני לא משחק בכלל, מלבד סוליטר ובאבלס ;D המחשב הישן יעבור להורים שלי לכן אני צריך לעשות בו "השלמות". אז מה אני חייב? מעבד - אינטל C2D לוח אם - מעדיף אחד יציב ואמין, של Gigabyte או מה שתמליצו. זיכרון - 2GB, DDR2, 800MHz ומעלה כרטיס מסך - הנקודה הכי חלשה במערכת שלי כיום. מעדיף אחד פשוט אך איכותי, למרות שאני לא משתמש ביישומי גרפיקה. חו…

• 8 תגובות
    • 799 צפיות
  4. אני נמצא בחו"ל (בנגקוק) ומעוניין לחבר את המערכת של קולנוע בייתי (עדיין לא נרכשה) למחשב ואינטרנט כך שאוכל לקלוט שידורי רדיו וטלביזיה מהארץ. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 479 צפיות
  5. אני מעוניין במפרט למחשב המיועד לעבודה משרדית בעיקרה (בחו"ל). המחשב לא מיועד למשחקים וגם לא לצפייה בסרטים. השימושים העיקריים הינם שגרתיים... אינטרנט, אופיס ,הורדה וטיפול בקבצי וידאו (המרות פורמטים, הוספת כתוביות, צריבה וכדומה),וכן השמעת מוזיקה באיכות טובה.. חשוב לי שהמחשב יוכל להריץ מספר תוכנות במקביל. כיום יש לי מחשב בארץ שנקנה לפני כשנתיים בהמלצתכם ושירת אותי נאמנה עד היום אך מתחיל להיות קצת איטי וממילא אין טעם לסחוב אותו הנה. לגבי תקציב - אין מגבלות תקציב מיוחדות אך גם לא מעוניין לזרוק כסף ללא צורך. המחשב מיועד לקנייה , הרכבה ושימוש בתאילנד כך שאין משמעות למחירים בארץ או לאחריות. אין לי נסיון בקניית חלקי מחשב כאן אבל לפי מחירי מסכים ו HD שראיתי כאן, המחירים נמוכים יות…

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  6. כמה הערות - 1. השימושים העיקריים יהיו משחקים חדשים, photoshop ו premiere בתור תחביב וגם mathlab (אבל לא דברים קיצוניים) וסרטי HD , אין צורך בכונן blu ray 2. בתור חיפאי אני מעדיף לקנות בחניות באזור כגון noa או ב pandas ולכן אם למישהו יש הצעות אחרות אני מעדיף מהחניות האלה, ובבקשה לא ksp או ivory 3. המסך הנוכחי הוא "hp 19 עם פנל TN ורזלוציה טבעית של 1280x1024, ולכן 4850 זה מספיק, יכול להיות שאני אחליף אותו בקרוב ואז אני אשקול קנית 4850 נוסף ל XF (וזאת אחת הסיבות לקנית הלוח אם הנ"ל). 4. אני מתכנן OC , האם הספק/ מארז/ מאוורר למעבד/ לוח אם מתאימים ? האם אפשר לקצץ במחיר של המארז אבל שישאר מארז גדול ? אני שוקל לקנות את Sonata III אבל הוא נראה לי קצת קטן ולחוץ בפנים. שקט של מארז ו…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם!! קניתי לפני יומיים מחשב נייד GX600 של MSI עכשיו אני חייב להוריד וינדוס ויסטה מיוחד לממחשבים ניידים או שאני יכול להשתמש בויסטה הרגילה - של המחשבים השולחניים????? תודה מראש..

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  8. Asus M50Vm-B1: http://www.ncix.com/products/index.php?sku=31525&vpn=90N-SPCA5733377CQL0Y&manufacture=ASUS תודה למגיבים!

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  9. המחשב הנייד שלי הוא Toshiba Satellite P25-S5262. אני לא מוצא דרייבר עדכני לכרטיס המסך - אשמח לקבל עזרה. תודה!

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  10. יש לי פנטיום 4 3GHZ, לוח אם ABIT IG-80, כרטיס מסך של NVIDIA 6200 (כניסת PCIE) ספק כוח של סנשיין 520W. הייתי רוצה לשדרג את המחשב, אני חשבתי בעיקרון לשדרג רק את הכרטיס מסך ואת הספק. אבל אז כנראה יהיה יותר עומס על המעבד בגלל הסרטים והמשחקים אז צריך גם קירור חדש אז אולי במקום זה עדיף מעבד חדש אבל אז צריך להחליף לוח אם ובקיצור מחשב חדש אז מה דעתכם? מה כדאי לשדרג? זה יהיה מחשב לסרטים HD ומשחקים ואינטרנט ומוזיקה והכל תודה מראש, גיל

• 11 תגובות
    • 751 צפיות
  11. Started by BMItay,

מעבד AMD Athlon 64 X2 4450e לוח אם ASUS M3A78-EMH HDMI זיכרון G.Skill PC-6400 1GBX2 NQ CL5-5-5-15 דיסק קשיח Samsung HD252HJ 250GB SATA II 16MB צורב SAMSUNG SH-S223B DVD ספק כוח SeaSonic 400W SS-400ET-APFC-F3 מארז SilverStone SST-LC17S יש מקום לשיפורים? ואיך הדיסק קשיח?יותר טוב מה WD 250AAKS?

• 9 תגובות
    • 866 צפיות
  12. שלום לכולם, לאחותי הלך המחשב והיא מעוניינת לקנות חדש. התקציב כאמור 2800 ש"ח לא כולל מארז, רמקולים, מקלדת, עכבר. שימושים: 1. מה התקציב? 3300 ש"ח +- למזומן. 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים קלים CS:CZ וישנים יותר. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן, סט אלחוטי מקלדת+עכבר 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? מארז, יש Hקב 6C 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? הכל הולך 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? אין דרישות מיוחדות 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא 9. האם חשוב שקט? עד כמה? שלא יהיה מנוע סילון 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמ…

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  13. Started by IlyaN,

שלום, אני לא יכול להחליט איזה מהן יותר עדיפה במסך 14.1. אני מעדיף כמה שיותר שטח שטח עבודה כמובן אבל חושש שהכתב יהיה קטן מדי לקריאה נוחה. אם למישהו יש נייד 14.1 עם רזולוציית 1440X900 (WXGA+) ויכול להעלות תמונה של הדסקטופ אני מאוד אעריך זאת. תודה.

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. מפרט לגיימר חזק ביותר אממ... תפציצו וד"א המפרט רק מ-TMS

• 11 תגובות
    • 901 צפיות
  15. שלום לכולכם.. אני מחפש- מפרט למשחקים, מולטימדיה, לימודים ושימוש ביתי (מסיבי יחסית) תקציב-4500 (ללא מסך) המסך שכבר רכשתי הוא SAMSUNG T220 22" תודה...

• 11 תגובות
    • 920 צפיות
  16. שלום אני זקוק לעזרתכם בבניית מפרט למחשב שברובו יהיה עבודה משרדית ואולי בעתיד הקרוב גם משחקים, לא הכבדים ביותר. התקציב הוא 1500 למחשב אבל אז חשבנו להוסיך 350 לכרטיס מסך כדי שתהיה האפשרות למשחקים קלים. חשבתי על לשדרג עוד שלושה חודשים לפני הגיוס שלי( אם מישהו ישחק זה אחים שלי) מה דעתכם שווה לחכות עד נובמבר ואז לקנות כרטיס מסך? או שלגמור עם זה עכשיו? עם כרטיס מסך עד1850 תשלום במזומן לא צריך צורב DVD. בנוסף יש לי HD 80GB (IDE) מהמחשב הישן שאני אוסיף אותו. הדבר הכי חשוב זה החנות. אני רוצה חנות אמינה וכמובן כמה שיותר זולה. מצד אחד SKYPC נראים לי אחלה והם גם ממש קרובים אלי אבל, מצד שני יש כמה ביקורות לא משהו באינטרנט עליהם. יש פה אנשים שקנו אצלם ויודעים שאפשר לסמוך עליהם?(או להיפ…

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  17. שלום רב אני מחפש מחשב בתקציב של עד 5000 שח וקבלתי הצעה למפרט סופי לאחר כל הבדיקות. יש הרבה פרטים שמבלבלים ואשמח להמלצה שלכם על הרכיבים שבחרתי + הסבר אם יש חלק עדיף ומה נותן תמורה הכי טובה למחיר ומאיזו סיבה. המחשב צריך לשמש למיגוון מטרות כגון גרפיקה ווידאו ברמה ביתית חובבנית, משחקים, אופיס, סרטים וחיבורו כמערכת מולטימדיה לסלון. חשוב שהמחשב יהיה שקט מאד אך שיכול לעבוד במאמץ עבודה מתמשך עם ספק כח איכותי ומארז איכותי מאוורר היטב. אני שם גם דגש כמובן על אמינות ועמידות המחשב לאורך שנים על המסך 22 יש לי התלבטות ואודה על המלצתכם בין החלופות אם יש חנות שמומלצת אשמח לשמוע Core 2 Quad Q9300, 1333MHz, s775, 6MB, Life Time Warranty GIGABYTE GA-EP45-DS3R (P45) - ATX Arctic Cooling F…

• 5 תגובות
    • 597 צפיות
  18. שלום מפרט לעריכת וידאו בתקציב 3.5k ללא ציוד הקפי וללא oc . תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  19. Started by Pavlik,

שלום, אני צריך המלצה למפרט מחשב שישמש לתוכנות גרפיות כגון Solid Works, Photoshop וכד'. לשימושים כאלה מה עדיף? מתלבט בין מעבד E8400 ל Q9300...אני לא בטוח אם למרובע ליבות יהיה יתרון. מה אתם אומרים? בעקרון חשבתי על המרובע ליבות ביחד עם לוח של ג'גהבייט ו 2GB זכרון... תודה!

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  20. Started by idobh2,

המחשב יהיה לעבודה שוטפת, פוטושופ (ברמה סבירה - לא מקצועית אבל יחסית גבוהה), ומשחקים בקטנה (לא דורש את האיכות הכי גבוהה אבל שיהיה אפשר לשחק בסבבה) המחשב ישמש אותי למשהו בסדר גודל של 3-5 שנים והוא יהיה המחשב הראשי שלי אני לא אשים פה את כל המפרט... זה קצת ארוך.. בגדול: מעבד Intel® Core 2 Duo processor T7250 ‎‎‎2048 MB RAM ‎250 GB SATA 5400 RPM Lightscribe DVD Writer ‏(‎+/-R +/-RW) עם תמיכת Double Layer Intel® PRO/Wireless 3945ABG Network Connection ‎15.4 WXGA High Definition BrightView Widescreen NVIDIA® GeForce 8400M GS 4700 ש"ח מה דעתכם? האם יש משהו במחיר דומה יותר טוב לשימושים הנ"ל? איך ויסטה תרוץ עליו? זה בגדול... למפרט המלא: http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. או קיי, שלום. אני מודה שבמחשבים ניידים אני צריך יעוץ. אני מחפש מחשב נייד עם 2GB זיכרון, לפחות 160GB כונן קשיח ומעבד טוב.מסך 15.4 (לא פחות) לא איכפת לי AMD VS INTEL. מיכוון שאני רוכש את המחשב לעצמי, הרכישה היא נטו מחיר דילר. מכרתי כמה מחשבי טושיבה A210 ולקוחות מרוצים. האם יש מחשבים ברמה דומה נניח של HP, LENOVO או LG שיכולים לענות לצרכים? חשוב לי ולכולם כמובן נושא האחריות, ואני יודע וקראתי את בעית האחריות. (לא נתקלתי בצורך של שירות ממכירת ניידים..טפו..טפו..טפו..חמסה.)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. נקנה בשעה טובה מחשב : Sony VAIO VGN-FZ348E/B 15.4 רוצה להתייעץ, קודם כל , האם הזיכרונות הבאים מתאימים בכלל למחשב הנ``ל ואיזה לדעתכם הוא הטוב ביותר , אין לי חשיבות להבדל במחיר מאחר והוא זניח ! http://www.jr.com/n24gx530pt-4gb-memory/pe/PNY_N24GX530PT/ http://www.bhphotovideo.com/c/product/499654-REG/Crucial_Technology_CT2KIT25664AC667_4GB_2x2GB_PC2_5300_Non_ECC.html http://www.bhphotovideo.com/c/product/562106-REG/Transcend_JM667QSU_4GK_4GB_2x2GB_SO_DIMM_Upgrade.html מה אתם אומרים ?

• 6 תגובות
    • 700 צפיות
  23. טוב, מפרט לחבר.. למשחקים וסרטים, בלי OC. עד 7.5K. חשוב שיהיה שקט כי הוא ישן איתו, אך עדיין -לא- לשים P182. ההתלבטויות שיש לי כאן זה לגבי הרעש שעושים הספק והקירור למעבד, חוץ מזה הכל נראה לי בסדר. אבל כמובן שעצם העובדה שהכל נראה לי בסדר מספקת כדי שמשהו לא יהיה בסדר, אז יאללה, תקנו אותי נ.ב: עוד התלבטות היא לגבי המסך.. לא כל כך מבין בתחום. מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ₪1271 קירור למעבד: Thermaltake V1 כמות: 1 - מחיר: ₪238 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS3R כמות: 1 - מחיר: ₪675 מארז: Gigabyte Aurora 570 TowerCase Aluminum Body 3x120mm Black כמות: 1 - מחיר: ₪725 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ₪459 זיכר…

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  24. Started by Amital,

מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤865 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤514 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS כמות: 1 - מחיר: ¤384 ספק כוח: Corsair 550VX 41A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤459 כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail - זמין במלאי! כמות: 1 - מחיר: ¤995 זיכרון: Kingson 2 GB 512X4 Hard Disk: 320 Gb מסך: Samsung 19"

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  25. שלום! אני קונה מחשב השבוע ורציתי לדעת האם יש מקום לשיפור, האם ישנם רכיבים עדיפים על אלו.. *את תפחדו לחרוג אם דרוש בכך, המחיר לא משחק תפקיד במקרה הזה* חשוב לי שתביעו את דעתכם, תודה =] מס' שאלות התלבטות:1. עדיף לחכות לכרטיס 4870X2 (R700)<o במקום 2 כרטיסים של 4870 במערך CrossFire? :ס 2. עדיף להחליף מעבד לE8500 מכיוון שאני עושה OverClock? :ס 3. האם הספק שלי יחזיק את המערכת הזאת או שעדיף להחליף ל-750TX? (אני עושה OC) :ס 4. האם הזיכרונות האלו מומלצים ל-OC ולשימוש רגיל? יעוצכם חשוב לי נורא כמו כן גם לשמוע את דעתכם! תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 469 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.