ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,443 דיונים בפורום זה
-
אין צורך להכביר במילים. מחפש מחשב נייד פשוט וזול שיעשה את העבודה עד 1500 ש"ח. מתלבט בין השניים הבאים: https://www.groo.co.il/deal/1013922/asus-laptop/ https://www.groo.co.il/deal/1007816/leptop-hp-i3/ מה לדעתכם עדיף? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, רכשתי לא מזמן נייד dv6670. בתחילה התקני bluetooth היו מופיעים לי כמו כונן בתוך המחשב שלי. כיום אני לא מצליח לראות אותם. הסרתי את ההתקנה והתקנתי מחדש, אך זה לא עזר. ניסיתי כמה מכשירים שונים וזה גם לא עזר. המחשב מגלה אותם ואני יכול לראות אותם בהגדרות הבלוטות, אבל אין לי גישה אליהם דרך קיצור הדרך של המחשב שלי. אשמח לעזרה.
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מעבדים Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8MB LGA1156 BOX ¤1101 לוחות אם Asus P7P55D Core I5 Intel CPU ¤1005 מארזים Antec Nine Hundred II No P/S Black ATX Case ¤643 ספקי כח Cooler Master 700W Silent Pro ¤699 זיכרונות Corsair DDR3 4096MB 1333MHZ XMS Dual Channel CL9 i5 ¤499 כוננים קשיחים Western Digital 1TB SATA II CAVIAR GREEN 32MB ¤469 כרטיסי מסך NVIDIA Twintech nVidia GeForce 260GTX XT 1792MB DDR3 216SP PCIe ¤1350 סה"כ מחיר לכל המוצרים:¤5766 המפרט הורכב באתר: TMS&FOX We Build It, You Play It מה אתם חושבים ? יש לי כמה שאלות : 1. לא מבין בספקים ומארזים - יש מארז או ספק שהוא בפירוש לא טוב וכדאי להתרחק ממנו ? המלצות ? 2. יש באמת צורך להשקיע בלוח כזה או שלוח זול …
-
- 12 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום חברים, חזרתי מנסיעה לארה"ב והבאתי עימי מחשב נייד חדש sony vaio vgn-txn15p.ראשית רציתי לדעת האם יש שרות למחשב בארץ? שנית,האם עשיתי עיסקה טובה (המחשב עלה לי 2300$) שלישית,האם מישהו יכול לתת לי טיפים על המחשב? האם מישהו יודע האם יש שרות wireless WAN4 בארץ כדוגמת sprint בארה"ב? אני נוסע כל הזמן בכל העולם ואני זקןק לתקשורת בכל מקום אליו אני מגיע (לא בכל מקום אני מצליח להתחבר לאינטרנט,דבר הפוגע בעבודתי) לפי הברורים שערכתי,sprint תומכת בכיסוי תקשורת רק בארה"ב ואינה תומכת בכיסוי באירופה,אסיה ואפריקה. למספר קולגות שלי(מחו"ל) יש את אותו מחשב והם מצליחים (לטענתם) להתחבר בכל מקום,דבר שהתגלה לי כלא נכון עת בביקורנו האחרון בארה"ב לא הצליח קולגה שלי להתקשר עם vodaphone בארה"ב.לטע…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
- גודל מסך: 13-14 אינץ' - תקציב: 3000 ש"ח עם אפשרות לחריגה במידה ויש משהו משתלם במיוחד. - שתהיה אחריות ויהיה לו שם של כזה שלא נשחק מהר. - מחשב שיוכל להריץ תוכנות כמו פוטושופ ותוכנות לעריכת וידאו. - סביבת אינטרנט מהירה (עד כמה שזה תלוי במחשב...) - כאן נכנסת גם שאלה, האם בשביל שהוא יהיה מסוגל להריץ משחקי מחשב (משחקי יריות למשל) שמחשב נייח מריץ אותם "בלי מאמץ" דרוש שיפור משמעותי בגרטיס המסך ובמעבד שמתבטא גם במחיר? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE 512Mb 400MHz AData /VT 2 Powercolor X800GTO 256mb DDRIII PCI-E WESTERN DIGITAL 160GB SATA II 7200RPM 8MB HEC Compucase CI-6A21 400W מה אתם אומרים?? (יש לי כבר מסך,מקלדת וכו')
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מחשב נייד Notebook קטן, לאינטרנט ואופיב בעיקר עם מצלמה + מיקרופון בבקשה עזרו לי למצוא... אני פשוט מתבלבל מכל הדגמים והסוגים תודה ארד
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
קודם כל אני רוצה להודות לכל עזר להרכיב מפרט גיימינג לפני כשבוע. המחשב נקנה מ TMS . מחפש מחשב לסבא, הכי זול מצידי שהכל יהיה ONBOARD מה שחשוב -אחריות,צריכת חשמל נמוכה, תמיכה ב XP- השימושים הם בסיסיים ביותר - גלישה , משחקי JAVA. 1. מה התקציב המקסימאלי? כמה שנמוך יותר יותר טוב. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, משחקי JAVA ברשתות חברתיות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).כ 8-10 שעות ביום (שוכח לכבות ) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישו…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב בסכום של 3K עם אפשרות חריגה קלה. המחשב הוא לתקופת תואר בהנדסת מכונות ולשימוש שיעורי הבית. השימושים העקריים יהיו Office ,אינטרנט, מוסיקה וסרטים. משחקים רק מידי פעם. במסגרת התואר יש שימוש בתוכנות CAD כמו solidworks אך להבנתי יוכלו לעבוד גם על כרטיסי גרפיקה רגילים (512M זיכרון) אני מעדיף רק מעבדי אינטל. רצוי מאוד מחשב שקט. אין צורך ב-OC, או מוצרים נלווים. יש לי מפרט לדוגמא שבניתי, אשמח לשיפורים ועצות. 788 מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray 701 מארז כולל ספק Antec Sonata III 500W 363 לוח אם Gigabyte GA-EP41-UD3L 130 קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro 375 זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-4-4-15 Platinum …
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות,צפייה בסרטים ,שימוש בתוכנות ארכיטקטורה. יריץ קבצי HD 1080p mkv * גודל המסך? 15" מינימום. * משקל רצוי? אין בעיה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מס' שעות,לפחות יותר משעה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI,HDMIוכו) HDMI חובה. * בלוטות? חובה. * גודל מינימלי שלכונן קשיח? 500GB * צורבDVD? חובה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אפשרי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין. תודה.
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות מחשב נייד למשחקים נתקלתי במחשב זה באינטרנט ב K.SP הציעו לי הגדלת RAM מ 4 ל-6. מה דעתכם , האם המחשב הנ"ל עומד בקטגוריה אשמח לביקורות וגם המלצות למחשבים אחרים תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם חיפשתי בפרומים מפרט למחשב עתידי שאני רוצה לקנות ב 2500 שח עכשיו המפרט שלפיי ההבנה שלי הכי טוב זה הוא מה אתם אומרים שווה תכסף או שאפשר לעשות מפרט טוב יותר תודה רבה על העזרה (: מעבדים: AMD Ryzen 5 2600 Processor Box (Gen 2) - מבצע אביב בקניית מחשב חדש ! כמות: 1 - מחיר: ₪ 666 לוחות אם: Gigabyte B450M S2H כמות: 1 - מחיר: ₪ 266 זכרונות RAM: Corsair DDR 4 16G (8Gx2) 3000 CL16 VENGEANCE LPX Black CMK16GX4M2D3000C16 כמות: 1 - מחיר: ₪ 435 מארזים: IPPON Case Thunder 2 Black כמות: 1 - מחיר: ₪ 158 ספקי כוח: ANTEC PSU 550W Neo Eco 80+ Modular - BULK בקניית מחשב חדש- כמות: 1 - מחיר: ₪ 186 כונני SSD: Gigabyte SSD 240GB 2.5" SATA3 כמות: 1 - מחי…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד אסוס 1000HE עם Windows XP בעברית, ואני רוצה להתקין עליו Windows 7. עשיתי גיבוי למחשב, והשאלה שלי היא איפה אני משיג דרייברים מתאימים לWindows 7, ואת התוכנות שמגיעות עם המחשב ששולטות על ההתקנים האלחוטיים, משטח מגע וכיו"ב. אם יש מישהו שיש לו את המחשב הזה והתקיו עליו Windows 7, אז אני אשמח אם תכתבו לי את כל מה שדרוש להתקנה.
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
היי, אני מרכיב מחשב עבודה, אופי העבודה הוא עם המון תוכנות פתוחות, חלקן אופיס ומייל, חלקן עיבוד (בעיקר SPSS). הרכבתי איזשהו מפרט, חשוב לי אמינות המידע גם ולכן הוספתי 2 הארדיסקים שיהיו בRAID 1. אין חשיבות כלשהי למשחקי\עיבודי גרפיקה. אשמח להארות\הערות\הצעות. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
כרטיס מסך : ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL ¤ 1551 מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX ¤ 1029 לוח אם : GIGABYTE GA-P35DS3P ¤ 796 זיכרון : CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤ 463 זיכרון : CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤ 463 סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 4302 מה אומרים על זה? מה המכפלה של המעבד הנ"ל?
-
- 26 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחי החליט סוף סוף ליקנות מחשב הצרכים העיקרים שלו זה גלישה ואופיס אבל לעבודה הוא צריך גם להראות תמונות ללקוחות בקיצור הוא לא צריך מעבד חזק או כרטיס מסך חזק אבל כן צריך שהמסך יהיה טוב ואני מעדיף שיהיה לו 512 מגה זיכרון ולא פחות (ראיתי מיפרטים מתאימים אבל רק אם 256 זיכרון) כמו כן ביגלל שזה מחשב של עסק עדיפות למיפרטים מחנויות גדולות מאזור השרון וכמובן אחריות טובה ואני יודע שזה תקציב קטן למחשב ניד אבל לצרכים שלו גם מחשב די מיושן יספיק בתודה הגולם
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
המחשב שיש לי עכשיו: http://imageshack.us/photo/my-images/195/stam1.jpg/ אני רוצה לשדרג את המחשב עד 2000 ש"ח, אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך, את הזכרונות,ואולי גם את המעבד שלי, לא בטוח בקשר למעבד מה שאתם תגידו. הבנתי גם שעם אני משדרג את המעבד אני צריך גם להחליף לוח אם?, אשמח אם תגידו לי. מעדיף חנויות שקרובות לראשון לציון, תודה רבה מראש!
-
- 7 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אשמח להמלצה על דגמי מחשב לסטונדנטית עד 4000 שח. חשוב שיתמוך בפוטושופ (ברמה בסיסית!). ביצועים מהירים, חיי סוללה טובים, זכרון סביר ומשקל קל אשמח לחוות דעת על החברות השונות (מתמקדת כרגע בחיפוש על לנובו, דל ואסוס) בעיקר מבחינת שירות, תקלות נפוצות (והמחיר לתיקונן...) ואמינות תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
רצוי 2 הצעות... אחת מבוססת AMD ואחת מבוססת אינטל רצוי גם שההצעה תהיה מKSP- אבל לא עקרוני. תודה מראש- שגיא.
-
- 9 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מחשב חדש, והמפרט באתר נראה דיי טוב. עכשיו הדילמה היא כזאת, המפרט http://hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=29 הוא זה שאני שוקל, אבל הדילמה היא האם כדאי להחליף את הלוח אם ב Sapphire PC-A9RD480 (או Abit AT8, אבל אנלא מוצא כרגע מחיר של זה בארץ) ואת הכרטיס מסך בsapphire x800gto2 (הבנתי שניתן גם "לשדרג" אותו לXT PE ). ההבדל יוצא הבדל של כ750 ש"ח, והרעין מאחורי זה זה שבעתיד אפשר יהיה להוסיף כרטיס מסך נוסף. אז השאלה זה האם שווה להשקיע עוד 750 בשביל אפשרות שדרוג בעתיד (חוצמזה שאני מקבל עם זה גם כרטיס-מסך טוב יותר) ?
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם כאדם שעובד בשלש מקומות ולא רואה תועלת ברכישת שלשה מחשבים שולחניים מקצועיים והתניידות בינם , הפתרון שלגביי עובד יפה עד כה הוא לרכוש את הנייד הכי חזק בשוק (וכן , ''17 חשוב עבורי) שעונה על שתי דרישות - 1. כרטיס גראפי חזק ביותר לעבודה גראפית מאומצת . 2. מעבד כונן קשיח וזיכרון שיהיו בגודל ובמהירות עיבוד והעברת נתונים כזו שיכולה לעבוד בצורה אופטימלית בסביבה עם ריבוי שולחנות עבודה שכל אחד מכיל מס' תוכניות כבדות - כל זה בויסטה כמובן, בהנחה שאיתה תהיה רוב עבודתי בשנים הקרובות. לאמיתו של דבר אחרי חיפוש המחשבים שהכי נראו לי היו ה- W700 של LENOVO http://shop.lenovo.com/SEUILibrary/controller/e/web/LenovoPortal/en_US/systemconfig.runtime.workflow:LoadRuntimeTree?sb…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
הלנובו עדיין לא נבדק באתר של SW ואני חושש מבעיות עם כרטיס המסך שלו האם יש למישהו נסיון בעבודה על SW איתו ?
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום, * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית וסרטים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14"-15.5" * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? ממוצע 2-2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 4 שעות בערך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard.…
-
- 4 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם ההורים שלי רוצים לקנות dvd מקליט עם הארד דיסק שזה עולה בערך איזה 2500-3000 שקל ואפילו יותר. אז חשבתי בעצם למה לא לקנות מחשב, משהו לא יקר,בערך באותו מחיר,שיעשה את אותם הפעולות ואפילו יותר. אז לסיכום אני צריך מפרט של מחשב שיהיה שקט(חשוב ,כי המחשב יהיה בסלון כל הזמן) שיהיה אפשר להקליט בו תוכניות טליוזיה לצרוב וכו המחשב יהיה מחובר כמובן לטליוזיה (בתור מסך) התקציב הוא 2500 עד 3000 . תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-