עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. זה המפרט: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪929 קירור למעבד: Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪120 לוח אם: Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 for 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪570 מארז: ARMOR A60 2X 120mm + 200mm TOP Vent + USB 3.0 + eSATA HOT SWAP HD CAGE כמות: 1 - מחיר: ₪437 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪370 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 כמות: 2 - מחיר: ₪106 קשיח למחשב שולחני: בקניית מחשב חדש בלבד - Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪571 כרטיס מסך: Gigabyte GTX560 Ti 1…

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  2. Started by moshe199,

שלום רב אשמח לקבלת מפרט בתקציב של עד 6500 ש"ח שקרוב למפרט שניסיתי להרכיב https://tms.co.il/builds/391977 ואשמח לקבל הצעות לייעול ושיפור של המפרט באותו טווח מחירים 1. מה התקציב המירבי?6500 ש"ח האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? נועד למשחקים כבדים , ויחזיק לטווח של לפחות 5 שנים מבחינת איכות גרפיקה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) חוץ מה Samsung SSD 2.0…

3. אחרי ימים של חרישת הפורומים כאן ואתרים אחרים בניתי מפרט אני אשמח לקבל עליו דעות, בעיקר דברים שאתם חושבים שעשיתי לא טוב סכום של כול פריט אני לא יכול לרשום כי זאת עסקה חבילה שראיתי ושידרגתי אז אני אתן מחיר סופי. מארז - רגיל ATX מעבד - AMD Athlon II Quad Core 620 2.6Ghz לוח אם - Gigabyte GA-MA770T-UD3P http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=3096&%20ProductName=GA-MA770T-UD3P דסיק קשיח - WD 500GB SATA2 32MB Buffer זכרונות - 2 יחידות של Patriot Signature DDR2 800MHz 1GB ספק - Hec Win+600 12Ccm Fan 600W http://www.hec-group.com.tw/retail_power_supply/win_plus_power/600w/ צורב - Optiarc SATA DVD כרטיס מסך - Sa…

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  4. לאחרונה יצאו לשוק מחשבים ניידים "אולטרה בוק" בעלי מעבדי SB מסדרת ULV שצורכת פחות חשמל. לדוג' ב-i5 17W במקום 35W במעבדים הישנים יותר. רציתי לדעת האם המעבדים הללו מתאימים רק למחשבי אולטרה בוק, והאם ניתן למצוא אותם במחשבים ניידים סטנדרטיים? האם חוץ מעניין ההספק יש הבדל נוסף בינהם? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 797 צפיות
  5. Started by LIOR42,

איך נכנסים לביוס במחשב נייד בלי הכפתור DEL

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ds.trias,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב לגיימינג בהתאם למפרט שהומלץ באתר זה. שלחתי את המפרט למספר חברות לצורך קבלת הצעת מחיר, ואחד מאנשי המכירות חזר אליי עם אי-מייל המסביר מדוע המפרט "לא טוב". אשמח לשמוע את דעתכם לגבי טענותיו, מכיוון שאיני בעל ניסיון רב מדי בתחום. אעריך מאוד כל התייחסות. פירוט של המפרט החלופי שהציע לי מופיע בקובץ התמונה המצורף. להלן תגובתו: --------------------------------------------------------------------------- דבר ראשון , לפי מה ששלחת אלי קצת צרם לי מצד אחד חלקים איכותיים , ומצד שני חלקים מרכזיים וחשובים כגון לוח האם, בדמות לוח מאוד נחות ושאינו מתאים לשאר הרכיבים. אני יכול לומר לך בלב שלם, שאין נוסחת קסם בחומרת מחשבים, ובטח לא הייתי מבסס אריה ביחד עם שפן.. חחח…

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  7. מעבד שאני קונה הוא CORE I7 920 2.66GHZ S1366 8MB TRAY אני רוצה שתמליצו לי על לוח אם טוב. כמה זכרון למחשב כדאי. הר דיסק של 500 GB לא יותר מיזה. יש לי פשוט כונן חיצוני של 2 טרה ביט מקלדת עכבר צורב לא צריך . והכי חשוב המלצה על כרטיס מסך הכי פופלארי לסרטים של 1080P שתומך ברזולציה של 1920*1080 שכמובן מפענח את סרט בצורה הטובה ביותר מה כדאי ללכת על GEFORCE או ati radeon hd איזה חברה כדאי ? אני יודע שנסחפתי עם מעבד אבל זה מחשב שאני רוצה שיחזיק לי לאורך זמן ארוך אז תבינו ..... )) אשמח לקבל מפרטים 8) 8)

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימלי? 1500 - 2000, כמה שיותר עלות תועלת, עד 200 ש"ח חריגה. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? בעיקר משרדי ואינטרנט, אבל גם סרטים ומשחקים קלים. א) אופיס, אינטרנט, סרטים, משחקים ברמה של סימס 3 למשל. ב) מיועד לשימוש יומיומי. ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1650*1050 * באיזה סוג משחקים תשחקו? בעיקר סימס 3. * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא חשוב הכי גבוה, אבל שיהיה כיף. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד ומסך. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? כונן דיסקטים לא הכרחי בכלל. 5. במידה ואתם צריכים מפרט ח…

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  9. Started by GOBLIN17,

כמה לדעתכם זה שווה

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  10. שלום. יש לי בבית חלקים של מחשב ישן שהלוח אם או המעבד שלו הלכו. אני רוצה להשתמש בחלקים שכן פועלים ולקנות לוח אם, מעבד וזכרון כדי להפוך את המחשב למחשב משרדי. השימושים במשרד יהיו אינטרנט ואופיס בלבד. כרגע יש לי רשיון רק לווינדוס 98 שבהחלט מספיק, אבל יכול להיות שאני אקנה רשיון ל-XP. בכל אופן אין לי שום כוונה לשדרג לויסטה בשנים הקרובות. החלקים שקיימים במחשב: מארז ג'נרי, ספק ג'נרי, הארד דיסק (IDE) ופלופי. בניתי את המפרט הבא לשדרוג מ-KSP: מעבד- Sempron 3400 לוח אם- Foxconn K8M890M2MA-RS2H (הלוח הומלץ ב- Tom's Hardware בכתבה על בניית מחשב ב-300$) זכרון - 512MB TwinMOS תודיעו לי מה דעתכם (ישנו דגש משמעותי על העלות, ואני לא כל כך רוצה לחרוג מהתקציב).

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  11. מחפש הצעה אטרקטיבית למחשב נייד, לחברה של חבר שלי תקציב 4-5K (שקלים כמובן) מטרה - אינטרנט, אופיס, עבודה בעיקר. דרישות - קל משקל, כ.רשת רגיל + אלחוטי, זמן סוללה ארוך ככל האפשר, קומפקטי (עד 14", אפשר גם 12") כמה שיותר להכניס לתקציב בבקשה, אני מתאר לעצמי שאי אפשר בתקציב כזה ובדרישות שכאלה לקנות משהו מהדור הכי חדש (core 2 due) אבל בכל זאת, הכי טוב שאפשר להכניס לתקציב כזה (5 זה כבר מתוח - גג מתוח) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  12. אז ככה למי שעקב אחרי הפוסטים שלי בטח שם לב שהתחדשתי בTABLET חדש מבית HP. הוא הגיע עם WINDOWS HOME PREMIUM 32BIT ועבד לא משהו בלל והחום שלו כמעט שרף לי את השולחן אבל עם WIN 7 64BIT הסיפור אחר לגמרי: החום והרעש מאווררים ירד בצורה משמעותית, והוא עובד עכשיו ממש זריז ולא עשה לי בעיות בכלל עד שניסיתי להשתש בקורה טביעות אצבע... הוא מנסה להפעיל את התוכנה ואז PROGRAM HAVE S|TOP WORKING... למישהו יש רעיונות? תודה מראש על שיטוף הפעולה.

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  13. המערכת הבאה מיועדת עבור פיתוח תוכנה. אשמח לשמוע את דעתכם / הערותכם לגבי המפרט. בתודה מראש [table][tr][td] [/t][/t][table][tr][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td].[/td][td]קישור לדף המוצר באתר היצרן[/td][td]דגם[/td][td]תיאור הפריט[/td][td] [/td][/tr][tr][td].[/td][td]http://ark.intel.com/products/65516/Intel-Core-i5-3550-Processor-%286M-Cache-up-to-3_70-GHz%29[/td][td]Intel Core i5-3550 Ivy Bridge 3.3GHz (3.7GHz Turbo) LGA 1155 77W Quad-Core Desktop Processor Intel HD Graphics 2500 BX80637I53550 [/td][td]מעבד[/td][td] [/td][/tr][tr][td].[/td][td]http://www.zalman.com/global/product/Product_Read.php?Idx=450[/td][td]Zalman CNPS5X Perform…

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  14. Started by gman_il,

הי חברים, אני רוצה לקנות מחשב קטן ושקט לבת שלי , מה שחשוב זה המקום , חשבתי על מארז Mini ITX של Fractal Design למשל , ה- node 304 , מלבד זה כבר רכשתי לה Samsung SSD 850 128GB. אני צריך מפרט שיתאים למארז Mini ITX לבן (מתאים יותר לחדר אבל לא חובה), כלומר MOBO ורכיבים נוספים שיתאימו למארז כזה. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום המפרט הוא עבור מחשב "לילדים" (גילאי בי"ס יסודי) להלן הדרישות: 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש ביתי באינטרנט ואופיס 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן, מסך 19-18 אינטש 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב…

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  16. היי בקרוב אני והקבוצה שלי טסים לאירוע בחול של משחקים (לאן) ואני צריך לקנות מחשב נייד לטיסה שיוכל להריץ את מנוע hl2 עם לפחות 300fps אני יכול להשיג את המחשבים של alienware במחירים מצויינים השאלה האם כדאי לרכוש את אחד המחשבים הניידים שלהם ואיזה או שיש מחשבים עדיפים שיריצו לי את המנוע הזה בצורה דומה או טובה יותר תודה מראש לעוזרים אני גם לא כל כך מבין במחשבים ניידים או לא ניידים בכללי אז אם אפשר טיפה הסברים ופירוט זה יעזור

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  17. Started by LTE,

שלום רציתי לדעת האם בכדי לפרמט מחשב נייד עושים את אותו התהליך כמו של פירמוט של מחשב נייח רגיל ??? תודה

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  18. Started by TzV-EyE-GeR,

שלום, האם זיכרון במהירות הנ"ל יעבוד עם המחשב הזה או שהזיכרון מהיר מידי ועלי לקנות 667? תודה.

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  19. שלום חברים, לכבוד טלוויזית LED חדשה שאני קונה שתומכת ב-FULL HD, אני קונה כבל HDMI לצורך חיבור למחשב ואולי קונסולות ונגנים עתידיים. אני צריך לפחות 3 מטרים אורך. בארץ זה יקר יחסית, ולעומת זאת באיביי זה גרושים. ראיתי את הכבל הזה: http://www.ebay.com/itm/10-Ft-3m-HDMI-V1-4-AV-Cable-High-Speed-3D-Full-HD-1080P-for-Xbox-DVD-HDTV-/180889550906?pt=UK_Computing_Sound_Vision_Video_Cables_Adapters&hash=item2a1ddb803a האם זה יעשה את העבודה או שיש צורך בכבל יקר יותר? ובכלל, האם יש הבדל בין כבלים שעולים עשרות דולרים לכבלים שעולים 2-3 דולר? תודה

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  20. היי, המועמדים הם: DELL INSPIRION N5010 ו-:TOSHIBA A500-1GH מה כדאי ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by arnondul,

יש לי נייד של LG LS50EYE בן 3.5 שנים. מהנייד של LG הייתי מאד מרוצה 0 תקלות. כיום אני רוצה להחליף אותו לנייד 17" של HP PAVILION DV9750EJ האם HP חברה אמינה ואיך השרות אם יש צורך. זהו מחשב שאפשר לרכוש אותו בסביבות 5100 ש"ח דרך האתר של זאפ. מה שאני רוצה זה כאמור מסך גדול 17" לצפייה בסרטים איכותי ושאר המאפיינים שמגיעים עם המחשב הנ"ל מספקים אותי בהחלט. תודה. הפניה למאפייני המחשב http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=711450

• 2 תגובות
    • 936 צפיות
  22. שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד עד 3,000 ש''ח לסטודנט. השימושים שלי הם בסיסים : צפייה בסרטים, דפדפן ואופיס. הייתי שמח לגודל מסך של כ14 אינצ' וזמן סוללה גדול ככל הניתן (סטודנט) חשוב לי גם איכות החומר של המחשב והאמינות (כמה שפחות פלסטיקי) אם הגזמתי עם הדרישות לעומת התקציב אשמח לדעת! תודה רבה מראש לכולם!!! שלומי :)

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  23. Started by shay33,

יש חיה כזאת? תודה

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  24. חברה אני זקוק למפרט מחשב שישמש בעיקר לאינטרנט מוסיקה סרטים וכו' וגם מעט למשחקים. המפרט אמור להיות עם ציוד הקפי מלא - עכבר, מקלדת, LCD 19, מדפסת, סורק ופקס (במכשיר אחד כמובן). התציב הוא 4000, אפשר לחרוג מעט (גג ל- 4500) אם זה ממש נחוץ. תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  25. Started by udimagen,

שלום לכולם! אני חופר פה בפורום כבר שבוע וזה המפרט שהגעתי אליו פחות או יותר. אשמח להערות ודעות... Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8Mb LGA 1156 Box 1,090 ש"ח Gigabyte GA-P55-UD4 Intel P55 Chipset LGA 1156 Model GP55UD4 995 ש"ח Scythe Katana 3 Cpu Cooler LGA1366 AM3 Model SCKTN3000 150 ש"ח OCZ 4Gb i5 kit DDR3 1333MHZ PC3-10666 7-7-7-24 Platinum OCZ3P1333LV4GK Model OCZ3414K 585 ש"ח Samsung 1TB 32MB 7200RPM SATA II HD103UJ Spinpoint F1 450 ש"ח Gigabyte nVidia Geforce GTS250 1GB DDR3 GV-N250OC-1GI Zalman OC Model 952002/N250OC1GI 735 ש"ח LG GH22LP20 Super Multi DVD Rewriter IDE x22 LigntScribe Black Retail 165 ש"ח …

• 2 תגובות
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.