ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,439 דיונים בפורום זה
-
שלום, קודם כל אומר שהתחלתי והרכבתי מפרט לפי המומלצים שלכם שלפי דעתי די מייצג את טווח ההוצאות שלי והצרכים שלי. אבל ליתר בטחון, כי אני רוצה לקנות את הכל כמה שיותר מהר, אשמח אם תעבירו מבט נוסף על המפרט הסופי - אם יש מקום להוזיל עלויות קצת, או דברים שחשוב שאני אשדרג כי הם לא מספיק טובים.... קצת פרטים: 1. מה התקציב המקסימלי? 6000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנסות לחסוך אם אין טעם ברכיבים שרשמתי ואפשר להסתפק בפחות במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500+ אבל רצוי שלא. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - תכני HD, משחקים, ותכנות בינוני (אבל זה בטח הרבה מתחת לדרישות האחרות) א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש - משחקים וvisual st…
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? : MATLAB, הרצת סימולציות, תכנות, שימוש לסטודנט באוניברסיטה. * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? קל , לכל היותר 1.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 5 שעות * בלוטות? כן * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן אחריות 3 שנים חובה: I5 מסך מט. תקציב עד 4500 ראיתי את asus zenbook ux31a שאני יכול להשיג במחיר 4300. האם מחשב זה יעבוד ללא בעיות עבור השימושים שלי? או שלא? הכי חשוב לי שהמחשב לא יקרטע וגם אם אני אריץ סימלציות בינוניות + הוא לא יתקשה לעבוד.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש הצעה לשדרוג מחשב ב-3500 ש"ח למטרת משחקים ושיחזיק 3 שנים כמו שהמחשב הנוכחי מחזיק לי המפרט שיש לי כיום: לוח אם: Gigabyte GA-k8nf-9 939 (nforce4x)-ATX כרטיס מסך:SAPPHIRE Radeon X850XT 256MB מעבד: AMD Athlon 64 (3000+) -512 cache (939 PIN) RAM: A-DATA 512 MB x2 DDR PC3200/400 מארז: COMPUCASE CI-6a19 ATX SUPER MIDI TOWER CASE ספק: 400W HEC (בא יחד עם המארז) לא צריך דיסק קשיח,מסך, כונן דיסקים וכל שאר האביזרים.
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי לכולם, אני צריך מחשב ביתי שיכול גם להריץ קצת משחקים. המחשב משמש גם לפיתוח וצריך להריץ לפעמים אפליקציות כבדות ככה שחייב 2GB זכרון ומעבד חזק (אני חושב שכל סוג של Core 2 DUO יהיה מספיק טוב) התקציב הוא 7000 ש"ח כולל מסך LCD 17 מקלדת ועכבר. מה שחשוב לי זה שהמחשב יחזיק להרבה זמן ושיהיה אפשר לעשות upgrade לחלקים בצורה נורמלית. כנראה בעתיד אני אולי אעשה OC (כרגע לא). אני מעדיף גם שהמפרט יהיה מחנות אחת. חשבתי על משהו כזה בערך (זה מפנדה): G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-2GBPK 1,385 ש"ח Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz 2Mb 1,450 Gigabyte GA-965P-DS3 Intel P965 LGA 775 999 ש"ח LEADTEK WinFast PX7600GS TDH 256MB 690 ש"ח LG GSA-H10 Mul…
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום. אני צריך מחשב נייד מקצועי וחזק שיכול לעבוד קשה בין אם זה תוכנות כבדות ומשחקים. יש לי התלבטות בין שניי מחשבים ניידים dell ו-hp . http://www.olsale.co.il/olsale/heb/itemdetails.aspx?auction_id=22957951 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3522&products_id=31429 הדל כרגע לא זמין אבל האם שווה לחכות או לקנות את hp ? שמעתי שהשירות של דל גרוע מאד והאחריות היא לא ממש אחריות ... האם יש בזה משהו ? יש לי תקציב ואני רוצה מחשב אמין אין לי כח וזמן לתקלות ריצות ותירוצים מנותני אחריות למניהם (יש לי מספיק נסיון מאייבורי אבל זה לא קשור לעניין .) התקציב הוא מקסימום 7000. אם יש לכם מחשב טוב יותר אשמח לשמוע עליו. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חברים צריך את עזרתכם סימית לימודי קולנוע מחפש מיפרט או דגם למחשב נייד חזק שישמש גם לניהול המישרד עם מסך גדול אפילו 17 תןדה!!!
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב כבר הרבה שנים ואני לא מכיר את הדגמים בשוק ולכן אשמח לעזרה. אני מחפש מחשב נייד 13 אינץ קל, נוח ומהיר לעבודה יומיומית תודה (: 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 - 4000א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להשאר בטווחב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רק אם יש משהו כדאי מאוד במחיר קרוב2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה שוטפת, עבודה משרדית, תוכנותא) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה יש לי מפרט ואני צריך אותו לרוב לאינטרנט וסרטים אני גם מפעיל משחקים אבל הם לא חדשים גג עד שנת 2007 וגם ממש לא כבדים רציתי לדעת אם המפרט יספיק לי והאם הוא משתלם או שאולי חסר לי משהו חוץ מזה יש לי מסך 19 אינץ רחב 1440 על 900 ומשהו לא זוכר בדיוק (LG W1952TQ ) אם זה עוזר במשהו.. מעבר לזה אני לא צריך כל ציוד הקפי שהוא. אם חסר עוד פירוט על משהו תגידו ואני אוסיף תודה מראש לכל מי שעוזר! מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ¤582 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤548 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39472 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤286 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=3…
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמעתי שהפורום הזה טוב בשביל שאלות כאלה, אז רציתי לשאול מי שמבין טוב ממני האם כדאי לקנות מחשב חדש או לחכות עוד שנה שנתיים. המחשב משמש (וגם החדש כאשר אני אקנה אותו) בעיקר למשחקים. זה המפרט הקיים: Operating System: Windows 7 Home Premium 64-bit (6.1, Build 7601) Service Pack 1 (7601.win7sp1_gdr.130318-1533) System Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd. System Model: GA-MA790X-UD3P Processor: AMD Phenom II X4 940 Processor (4 CPUs), ~3.0GHz Memory: 4096MB RAM כרטיסי מסך: x2 Radeon 4890HD (crossfire) המחשב הזה כבר בן בערך 5 שנים, והוא היה פעם ממש טוב, והוא עדיין סוחב, אך אני מתחיל להרגיש שהוא מתיישן, והוא כבר דיי איטי, וגם לא תומך ב…
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אהלן, אני חדש פה וראיתי שיש לא מעט תותחים, אז חשבתי לפנות אליכם עם עזרה בשדרוג. קודם כל, המחשב שלי שמועמד לשדרוג הוא כזה: מעבד - Intel Pentium 4A, 2400 MHz 18 x 133 לוח אם - Asus P4PE 6 PCI, 1 AGP, 3 DIMM זכרון- 256mb sdram 133 Mhz כונן קשיח - WDC WD400BB-00DEA0 וכרטיס מסך - Gforce4 mx 440 (עצוב אני יודע..) אני רוצה להפוך אותו למשהו שיוכל להריץ משחקים בצורה טובה מאוד, זה בעיקרון היעוד שלי לגביו. יש לי הצעה לכמה רכיבים שיכולים לשפר אותו תגידו לי מה דעתכם - הארד-דיסק - SAMSUNG 80GB 7200RPM 8MB SP0812N -מחיר- 360 ש"ח. אני אשמח לשדרג לSATA אני פשוט לא יודע אם הלוח שלי מתאים לזה. זכרון נוסף - SAMSUNG 256MB SDRAM 133Mhz - במחיר 220 ש"ח צורב - LG GSA-4165B DVD±R/RWX…
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם, סוף כל סוף החלטתי לקנות מחשב נייד ואני צריך את עזרתכם בנושא. תקציב הקנייה שלי עומד על כ-3000 ש"ח מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות - אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים,מוזיקה,הורדות ישירות מהאינטרנט. * גודל המסך -13.3 ומעלה * משקל רצוי - לא משנה לי * זמן סוללה ארוך - כ6 שעות. וזמן טעינה קצר. * דיסק קשיח - 7200 סל"ד. בעל נפח של 500G (אם אפשרי אז 1T) * זיכרון - עדיפות ל2G ומעלה * בלוטות - עדיפות * רצוי כונן דיסקים * עדיפות לקורא כרטיסי זיכרון,אבל לא חובה. * שיהיה פיזור חום מיטבי ובעל נוחות בכתיבה!! חשבו לי מאוד שהמחשב לא יתקע ויריץ תוכניות ואפליקציות באופן רציף, כי אני נתקל בהרבה מחשבים שנתקעים בזמן גלישה באינטרנט למשל. בתודה מראש על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=139037 מה אומרים על המפרט הזה , החלקים יתאימו אחד לשני , זה יעבוד טוב? האם זיכרון corsair vengance lpx עדיף? מה יותר אמין? האם ספק RM750x עדיף על הTX? שווה את ההפרש? (בכללי אני חושב שcorsair וantec הכי עדיפים ברגיל(CWT ו DELTA...), וסיסוניק רק הפלטינום סבבה) בדקתי גם בKSP אבל נראה לי בפלונטר יהיה עדיף :
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד מארה"ב ויש לי מספר שאלות אחראיות בינלאומית - ראיתי הרבה הודעות בנושא ולא הצלחתי להבין איזה חברה מספקת אחראיות מקיפה ולכמה זמן (והאם האחראיות הבינלאומית מצריכה תשלום נוסף, אם כן מה סדר גודל המחירים) אני מחפש מחשב שישמש בעיקר לצרכי אינטרנט /מייל/אופיס/מוזיקה וסרטים ולכן הדרישות שלי מהמחשב הם: 1. מחשב אמין (כמה שפחות לבקר אצל טכנאים) וחזק (שלא יתפרקו כל הפלסטיקים) 2. מעבד חזק ומתקדם שיוכל לשמש אותי גם בעוד מספר שנים 3. חיבור המחשב לטלויזיה HD. 4. גודל מסך בסביבות ה-15" + 5. הארדיסק גדול ככל שאפשר 6. WIFI/BLUETOOTH/ESATA/WEBCAM 7. כמה שיותר קל ובעל חיי סוללה ארוכים 8. עיצוב חיצוני לא מפריע כל כך, אבל עדיפות למחשב עם עיצוב נחמד. אני יודע…
-
- 2 תגובות
- 611 צפיות
-
-
המטרה העיקרית של המחשב היא לימודים מסך 14-16 עדיף מאט משקל עדיף כמה שיותר נמוך אבל אני לא בדיוק יודע על חשבון מה זה בא אז אשמח אם תסבירו לי זמן סוללה חשוב שתחזיק יפה כי אני אצטרך אותו לימי לימודים ארוכים כונן של לפחות 500GB שאלה נוספת, הבנתי שבקרוב מגיעים מחשבים עם מעבדי HASWELL שבעצם הם חסכוניים בסוללה(משמעותי?) האם שווה לחכות שיגיעו עוד דגמים או שזה לא משמעותי? תודה לכם
-
- 2 תגובות
- 969 צפיות
-
-
אבא שלי החליט לאחרונה לקנות מחשב לאחותי הקטנה בת ה11, וקבילנו שני מפרטי מחשב משני חנויות והייתי רוצה לשמוע בבקשה את דעתכם עליהם. המחשב מיועד בעיקר לגלישה ולאופיס. ואולי למשחקי מחשב קלים. אנחנו מחפשים מחשב לצרכים האלה במחיר הטוב ביותר. מפרט I: intel e2140 1.60 GHz 64 Bit 800 MHz 1 MB l2 lga775 asus p5gc-mx ocz2667512v ocz pc2-5400 ddr2 value 667MHZ 512MB כמות *2 WD 160GM 7200rpm 8mb sataII asus drw1814blt dvd-rw *18 lightscribe sata black compucase 6c28 300art black samsung 932b 19" lcd 5ms+dvi labtec wireless multimedia set keyboard +mouse leadtek winfast tv2000xp windows xp home edtion hebrew הרכבת מחשב 150 ש"ח מחיר סופי : 4120 באשראי או 3950 במזומן מפרט II: מארז 12cm vi…
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
היי חברה יש לי שאלה בנוגע למסך של Dell Inspiron 1545. השאלה היא כזאת : באתר של וואלהשופס המחשב הזה מופיע כבעל מסך White LED http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHF4778D5 ובאתר של notebookclub.co.il המחשב הזה מופיע כבעל מסך WXGA Ultrasharp With Truelife שמזה אני מבין שהוא לא LED האם זה ייתכן או שבאתר של וואלה "משדרגים" את המסך על דעת עצמם?
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתעניין במבצע הסטודנטים על המחשב הנייד Lenovo S10 עם מעבד ה n280 Atom מישהו יודע איך המיני מחשב הזה עובד עם Visial Studio, סביבות .Net ותוכנות כבדות כאלו ואחרות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות NodeJS, WebStorm א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שני מסכי FHD 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא רלוונטי 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי עכשיו הזדמנות לרכוש Lenovo C200 במחיר מציאה (לדעתי..) 1.5K.. המכשיר במצב טוב מאוד, אני מכיר את בעליו העכשוויים. המחשב הולך לשמש בעבודה משרדית (תוכנו office למיניהם) ועבודה שותפת מול האינטרנט (חברות כלשהם..) יש לי עד סוף היום להחליט אם לרכוש את המחשב, אז בבקשה תשובות כמו שיותר מהירות.. מי שלא מכיר, זה המפרט: Intel CoreDuo Processor T2250 1.73 GHZ 1024MB(2X512) 80GB 15" 1024X768 Intel Graphics Media Accelerator 950 המחשב מגיע עם vista מקורי, אבל כניראה שהחליף אותו לXP (אין בעיה להתקין עליו גירסאת retail נכון?) תודה מראש Install
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכל יודעי הדבר, לפני שאתפתה לקחת איזה מחשב+מסך במבצע מחשיד, אתעניין אצלכם אם מישהו יכול להמליץ/לשלוח אותי לקניית מחשב+מסך 19" באיזור המרכז, כאשר כל שימושיו הם אופיס ואינטרנט, ורצוי גם עם XP ולא ויסטה (רק כדי להמחיש את קלות השימוש והפשטות שנדרשים בו). לא יפריע מעבד/מאוורר רועשים מעט, ולא נדרשת איכות צבעים מדהימה. כאמור, טקסטים הם עיקר השימוש. אם תוכלו לשדך לי כזה דבר - וזה קיים, לפי מבצעים רבים בZED, KSP וכיו"ב - אעריך זאת מאוד. תודה
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
סליחה ששיגעת אותכם התקציב : 4500 למטרות עריכה בתוכנות גרפיקה/וידאו כבדות כגון: adobe after effects , adobe premiere pro , adobe photshop , cinema 4D מפרט 1: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn BOX מחיר: ¤1728 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L מחיר: ¤498 מארז: ANTEC NSK4480 380W Black מחיר: ¤444 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta + Heatspreaders CL5 מחיר: ¤287 קשיח למחשב שולחני: Western Digital 640Gb 16MB AAKS מחיר: ¤422 כרטיס מסך: Gigabyte ATI RADEON 2400Pro 256MB DDR2 HDCP Retail מחיר: ¤153 כונן אופטי: LG GH20NS DVD-RW x20 Dual Layer Sata Black מחיר: ¤129 סה''כ : 4007 ¤ וההערות של הממליץ: מעבד חזק מאוד ומתאים בול לשימושים…
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד של ASUS דגם Eee PC 4GB SURFER בעל זכרון פלאש 4 ג'יגה ומעבד סלרון 900MHZ. המחשב כאמור מגיע ללא כל כוננים עם מערכת הפעלה לינוקס בעברית וברצוני לשנות את מערכת ההפעלה לXP . יש ברשותי דיסק או קיי ועליו גרסה של XP וחשבתי להוריד DEAMON TOOLS מבוסס לינוקס להתקין תתוכנה באסוס ואז להתקין את ה XP על הלינוקס האם זה אפשרי?....יש דרך אחרת? אם כן עיזרו לי בבקשה... תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום, 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MW3 & BF3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). צריך לרכוש גם מסך -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להרכיב מחשב לשימוש משרדי, בעיקר אינטרנט בסביבות 1800 ש"ח. מה דעתכם על המפרט הזה מ- KSP ? האם המאוורר למעבד בסדר או שעדיף משהו אחר ? האם הספק בסדר או שאפשר למצוא משהו לא פחוט טוב ובמחיר יותר קטן ? אפשר מחנות אחרת... מעבד: Pentium G620, 2.6Ghz, s1155, 3MB, DualCore, GPU Core, Tray מאוורר: מאוררים למעבדים Zalman SZ CC92HS CPU Cooler לוח אם: MSI H61M-E23 B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרון: DDR3 1333Mhz 1x4GB G.Skill דיסק קשיח: Seagate 500GB Barracuda 7200RPM 16MB Sata III ST500DM002 DVD: Samsung SH-S223B / SH-222AB DVD±RW x22 Black SATA מארז: Knight-18 MIDI ATX Black With + 1X80MM Fan (Arctic Cooling) (No PSU) ספק כו…
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם. הצורך הבסיסי היחיד - יכולת להקליט בנוחות אודיו [דיבור] ממיקרופון audio technixa atr2100 זה יהיה באמצעות תוכנת audacity הייתי יכול להקליט מהנייח, אך יש הרבה הדהוד ובעיות אקוסטיקה וחשבתי על פיתרון שיאפשר גמישות במיקום ההקלטה. המשקל לא משנה. העיקר סיפוק הצורך הבסיסי במינימום תקציב [פחות מ3k יתקבל בברכה] אם הייתי צריך להוסיף דרישה נוספת, כדי למקד: הרצת camtasia עם תכונת הקלטת המסך שלה. אין צורך במערכת הפעלה, אם זה מוזיל. תודה מראש למשיבים. ליאור.
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-