עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אהלן חבר'ה, אני מעוניין לרכוש לאפטופ בתקציב האמור לעיל, שישמש אותי בעיקר לעבודה עם אקסל, אינטרנט מדי פעם וללימודים שיבואו עלינו לטובה. ההתלבטות הסופית שלי הגיעה לדגמים של Gigabyte. בעיקרון ה-W566U עם המעבד 2 ג'יגה T7250 והזיכרון 2 ג'יגה (800MHZ) הוא הבחירה שלי, עד שראיתי את הדגמים של W566N שלמיטב הבנתי, כולל כרטיס גרפי טוב יותר (צודק?) המקום הזול ביותר שבו מצאתי את הדגמים הינה החנות G-tech. W566U כפי שפירטתי - 3690 ש"ח W566N באותו מפרט רק עם 8400GS - המחיר הינו 4078 ש"ח. האם ה-400 ש"ח האלה מוצדקים? אני מניח שארצה לשחק מדי פעם משחקים, כיוון שהנייח שלי לא בדיוק מפלצתי (כרטיס גרפי 5600XT, יש נייר טואלט ריחני יותר שווה מזה כבר), אבל אני גם רוצה שהמחשב יחזיק לי לזמן רב,…

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  2. חבר שלי אמר לי ללכת על לוח אם של ג'יגהבייט או של אסוס בגלל שיש להם יותר אפשרויות לשידרוגים, אבל חבר אחר שלי אמר לי לקחת רק לוח של אינטל בגלל שהם יותר אמינים, מה דעתכם? רצוי קירור, בגלל שהמחשב שלי ממוקם באיזור בלי אוויר יחסית בבית. אני לא צריך שיתקינו לי מערכת הפעלה או תוכנות, אבל שירכיבו את המחשב אצלם. מקווה שלא שכחתי כלום, תודה רבה וחג שמח.

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  3. שלום לחברי הפורום, השאלון: אשמח לעזרתכם!!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by julian,

אני מחפש מחשב במחיר של עד 3500 למשחקים בעיכר אני גיימר.

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  5. שלום רב, בכוונתי לרכוש מחשב חדש ולשם כך הרכבתי מפרט לאחר קריאה אינטנסיבית בפורום. אקדים ואציין שאני מעוניין במחשב חזק בעל רכיבים מומלצים ואמינים ולא אכפת לי להשקיע קצת יותר כסף לשם כך. דרישות: # חשוב שהמחשב יהיה שקט ככל האפשר, קריר ככל האפשר ועמיד לאבק במידת האפשר. # נפח האכסון חשוב ולכן בחרתי בכונן קשיח בנפח 1TB # לא מתוכנן OC שימושים: # קידוד הוידאו הינו לשימוש ביתי ולא לצורכי עבודה אך קיבלתי חוות דעת ממספר אנשים שמקודדים בעזרת התוכנה שאעבוד איתה שקיים הבדל ממשי בזמני הקידוד בין מעבד dual core ל quad core ולכן החלטתי ללכת על ה Q9550 # לצפיה בתכני ה HD (עד Full HD 1080p) המחשב יחובר לטלוויזיית "LCD 32 # למשחקים ייעשה שימוש במסך קיים "20 מדגם SAMSUNG SyncMaster 2053BW. המ…

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  6. מה אתם אומרים על ה CONFIGURATION ? הצעות ל שיפור אולי? אין צורך ב מסך צורב DVD 1.44 מקלדת - עכבר ורמקולים תודה מס' שם מוצר מחיר כמות סה''כ 0 Foxconn 3GTH061 USB&1394 Front 400W Thermaltake Case 459.00 ¤ 1 459 ¤ 1 Intel Core2 Duo 2.13GHz 2MB E6400 Box CPU 1475.00 ¤ 1 1475 ¤ 2 Sony/Citizen/Panasonic/Teac Black 1.44MB 3,5" FDD 48.00 ¤ 1 48 ¤ 3 Seagate 160GB 7200 rpm 8MB Buffer NCQ S-ATA II HDD 375.00 ¤ 1 375 ¤ 4 DFI Infinity Intel 975X/G Socket 775 Motherboard 1060.00 ¤ 1 1060 ¤ 5 Kingston K1GK-1024MB (2x512MB) DDR-II 667 Memory 752.00 ¤ 1 752 ¤ 6 Sapphire Radeon X1900GT PCI-e 256 MB VIVO Retail Video Card 1740.00 ¤ 1 1740 ¤ 5909 ¤ סוג תשלום: כרטיס …

• 1 תגובה
    • 562 צפיות
  7. אני מתלבט בין 2 מחשבים ניידים שאני רוצה לקנות, הראשון : http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10563 לבין זה: ‎Acer Aspire AS6930G - 644G50MN‎ עם מעבד של T6400, אני יותר נוטה לכיוון האייסר, אבל השאלה המציקה לי היא אם המעבד של אייסר (T6400) הינו מעבד טוב, המחשב מגיע עם 4 ג'יגה זיכרון במהירות 667, 500 ג'יגה הארדיסק במהירות 5400 וכרטיס מסך סביר של 9600GT עם 1 ג'יגה זיכרון, שיריץ את הרוב אשמח לתשובות ועצות ואפילו לחוות דעת למי שיש את המעבד... תודה, יאן.

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  8. דחוף!!! למשחקים ולאינטרנט ללא עכבר ללא מקלדת ולא חייב רמקולים אני רוצה radeon ללא מסך ועד 3000 שקל ולא שקל יותר ושיהיה מחשב טוב ( ) אה!!!! וחשוב!!!! מאיזה אתר הבאתם את המחירים

• 7 תגובות
    • 960 צפיות
  9. Started by LiranUdi,

היי, יש לי נייד של ACER, Aspire E1-572G משתמש בו בעיקר לפיתוח ומשחקים. למיטב ידיעתי יש עליו 2 כרטיסי מסך - המובנה של Intel ו AMD Radeon HD 8670M 1gb כיצד אני יכול לדעת שנעשה שימוש בכרטיס מסך של AMD ולא במובנה?

• 1 תגובה
    • 809 צפיות
  10. Started by w7_znay,

צריך מפרט ב-6K כמובן מחשב למשחקים כבדים . כרטיס מעדיך ת' 1900XTX כמובם עם קירור A2 עם תצליחו תכניסו איזה מעבד קונרו 2 ג'גיה ראם זיכרון . צורב DVD בלי פלופי מארז טוב ושקט , תכניסו איזה מישחה טרמית (או איך שלא כותבים :-[ ) מערכת קירור טובה . לוח אם לא משנה איזה רק שהיה טוב בלי מיקלדת , עכבר , מסך תכניסו איזה HD 160 ג'יגה לא יותר . וכמובם ספר ליברטי טוב שיחזיק את הכול . עם שככתי משהו חיוני תכניסו גם תודה רבה לכול מי שיעזור . (וותיכתבו מאיזה אתר בניתם ת'מארז ) טוב בהצלחה עריכה ואפשר לחרוג לאיזה 6.5 K ואולי אפילו 7 (ולכול מי שחושב ליכתוב ''אבל כבר בניתי לאצמך את רוב המפרט '' ובלה בלה בלה עדיף שלא תגיבו תודה )

• 6 תגובות
    • 545 צפיות
  11. Started by castle,

האם ניתן להעריך באיזה סכום ניתן למכור (+/-) את מחשב הבא: e6550 core 2 duo 2.33g gigabyte ga-965p-s3 ddr 2 - 3g 800 geforce 8500gt 512 mb hd 320 gb samsung case - foxconn tlm436 ספק 450W חדש + מסך דק 19" MAG סט אלחוטי של microsoft רמקולים 5.1 genius

12. Started by cobmetal,

שבוע טוב , ברשותי לפטופ של gigabyte מדגם w576v , אמנם המחשב ישן , אך עדיין עובד מעולה עבור השימושים שלי, אם כי ישנה בעיה אחת , המאוורר מרעיש , פתחתי את המחשב , והמאוורר סתום לגמרי , השאלה שלי היכן ניתן למצוא מאוורר כזה (באיזו חנות) , המחשבים אינו חדש (כמעט 6 שנים). גם אם יהיה חלופי ולא מקורי עדיין מתאים.... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  13. Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb ASUS P5W DH Deluxe Intel 975X Socket 775 Samsung 512MB DDR2 667 Original *2 Maxtor DiamondMax 10 200GB SATA II 8MB 7200 RPM 6L200M0 Gigabyte NVIDIA GeForce 7600GT 256MB PCI-e GV-NX76T256DB-RH LG GSA-H10 Multi DVD-Recorder Bulk Black Teac Floppy Drive 1.44 Thermaltake Swing VB6000 Black 430 Watt Window התקציב אמור לכלול גם מסך שלא הוספתי פה כי אני עדיין מתלבט, חשבתי על מסך 930b של samsung, מה אתם אומרים? המחשב הוא לצורך משחקים ותוכנות לגרפיקה סגנון פוטו שופ פלאש פריהנד וכו מי שיש לו שיפורים בשביל מחשב כזה אני ישמח מאוד לשמוע הבנתי שהמארז והספק לא משהו, מי שיש לו איזה שיפור בשבילי זה יהיה נחמד, אם …

• 8 תגובות
    • 951 צפיות
  14. Started by vizido1,

שלום חברים, אני רוצה לקנות מחשב חדש שמיועד לצרכים של עיצוב גרפי. מה דעתכם על המפרט הבא: (יש לי מסך כבר) ABIT IC7-G Intel 875P Motherboard (HT,Dual SATA RAID,Dual DDR400,5.1 Sound, Intel G-LAN,1394, USB 2) [PIV/DDR] Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX GeIL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3500 Golden Dragon Series Dual Channel Memory Kit 433 Mhz , 32x8 Low Density CAS 2 6-3-3 1T, hand picked 4.5ns, 2.6-2.9V, 6 Layer Ultra Low Noise Shielded PCB ATI Radeon 9600 PRO 128MB DVI Retail Video Card Western Digital 60GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD 3 years warranty ! LG 52/24/52//16 Combo CD-RW/DVD-ROM Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive Mi…

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by cateye,

במחשב LG X110 יש XP שהוא התחיל בזה שהוא פתאום מבקש סיסמה בפתיחה (למרות שהיא ריקה) אחר כך הוא המשיך בזה שהוא לא מעלה את "שולחן העבודה" ז"א אני רואה רק את הרקע בלי שום אייקון... למישהו יש מושג מה אני יכול לעשות?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  16. Started by iDrA,

אני צריך את הדברים הבאים בלבד! מעבד ליבה כפולה, לוח אם, הארדיסק 160 ג'יגה, כרטיס מסך, מארז פשוט עם ספק ומאווררים. המחשב נועד למשחקים והרצת כמה תוכנות במקביל. החריגה המותרת היא גג 200 שקל ורצוי בכלל לא. הנה מפרט שחבר בנה לי: http://img93.imageshack.us/img93/8346/3035vo8.png מה אתם אומרים? (רק נעה מחשבים - http://www.noacomp.co.il/compbuilder/ ) תודה!

• 8 תגובות
    • 706 צפיות
  17. Started by `Ocraft,

אהלן חברי פורום יקרים, אני מחפש מחשב נייד שאוכל להריץ עליו לינוקס וללמוד את המערכת במקביל לעבודה מול נייח, ההנחה הבסיסית היא שהוא לא אמור לעלות הרבה כלל - מה דעתכם בנושא? והאם יש המלצה מסויימת למחשבים מסוג זה? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  18. זקוקה להמלצה של מפרט לצורכי גרפיקה, שימוש עיקרי בתוכנות" פוטושופ, אינדיזיין, אילוסטרייטור, דרימוויבר, אפטר אפקטס ןבעתיד תלת מימד. התקציב כולל ציוד הקפי, מסך, מקלדת ועכבר. חשוב שיהיה כרטיס גרפי חזק ואיכותי ושהמחשב יהיה שקט במידה סבירה. לא ניתן לחרוג מהתקציב אם אפשר לחסוך מה טוב. תודה רבה!

19. היי אני מחפש לרכוש מחשב נייד, דבר ריאשון והכי חשוב חשוב לי שיוכל להריץ MATLAB בצורה מספקת, כמובן מעבר לזה עבודות משרדיות, וכמובן סרטים גודל מסך רצוי, 13.3 (בשביל להגיע למשקל נשיאה נמוך) משקל נשיאה פחות מ2 קילו זמן סוללה, אם זה זמן עבודה רציף, לפחות 4 לגבי כונן קשיח, אני מבין שלא אצליח להגיע למחשב ברמה כזאת שיתן לי בנפרד SSD וHDD, אז כונן MSATA או לפחות אפשרות להתקנת כונן MSATA יהיה מעולה עם ובסיס של HDD צורב יהיה מבורך מערכת הפעלה כלולה בתקציב אחריות עם עדיפות ל3 שנים לפחות 4GB זכרון פנימי (כמובן עם אפשרות לשדרוג ל8GB) מעבד אני מבין שבתקציב הזה אצטרך להתפשר על I5, אז שיהיה מהסדרה החדשה (3) כרטיס מסך, בשום אופן לא כרטיס של אינטל, יותר לכיוון Gefoce 610M/630M עם עדיפות ל2GB…

20. שלום לכולם, אשמח לעזרתכם: אבא שלי מעוניין לקנות מחשב לצורכי עבודה ושימושיים משרדיים (אינטרנט, אופיס ותוכנות ייעודיות של המשרד שלו שהן בסה"כ די קלות ואין להן דרישות מיוחדות). התקציב שלו הוא עד 1500 ש"ח עם חריגה של עד 2000 ש"ח (עדיפות לחרוג כמה שפחות, אם בכלל, כמובן) מבחינת משקל אין יותר מדי חשיבות (עדיף שיהיה קל אבל לא על חשבון חריגה מוגזמת בתקציב) גודל מסך - סביבות ה-15 אינץ' הוא מבחינתו יהיה שמח אם יהיה כונן CD, אבל לא מחייב.. אמרתי לו שבסופו של דבר אפשר להתקין היום הכל מדיסק און קיי.. בגדול הוא הולך לעבוד עם המחשב בעיקר בבית ובעבודה, ככה שגישה לחשמל אמורה להיות זמינה כמעט תמיד מעבר לזה, אין דרישות מיוחדות מדי. העיקר שיהיה אמין, לא שברירי ועדיף עם אחריות של 3 שנים.. האם …

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. המסך לא חייב להיות מי יודע מה. מקלדת, עכבר ורמקולים - פשוטים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  23. המליצו לי לבוא לפורום הזה כדי לקבל עזרה בהרכבת מחשב, אז הנה אני כאן עכשיו לעניין... עם אפשר לכלול גם צורב DVD במפרט. ואם אני כבר שואל אז אני רוצה לקנות מסך טוב LCD למשחקים עד [1,300שח] בלי שום קשר לתקציב של המחשב. מקווה לקבל עזרה,תודה Blood_Rain

• 6 תגובות
    • 875 צפיות
  24. מה התקציב המקסימאלי? 5200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב רק אם באמת הכרחי ולא על הבדלים לא מורגשים (לשיקולכם המקצועי) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 100 שקל מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר, עריכת סאונד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). cubase (מזדמן) וגיימינג (תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. OVERWATCH בעיקר ורוב המשחקים החדשים שיצאו בשנה הקרובה, בנוסף משחקי MMOrpg -מהי הרזולוציה הטבעית (…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. מהחנות סקאי פיסי או Gibor Computers. או שיש לכם חנות אחרת יותר זולה ושתיהיה טובה [שיהיה אפשר משלוח עד הבית גם] בעקרון אני רוצה את הכרטיס מסך של נוודיה 8800 640.ולוח אם אסוס P5B .תביאו לי דיסק קשיח של 160 זה מספיק ובספק אני רוצה משהו זול אבל שיהיה הכי טוב למחיר.[הליברטי 400 יקר אולי יש משהו שטיפה יותר חלש אבל יותר זול] הקיצר שיהיה מחשב פצצה למשחקים במחיר הזה. ותנסו להביא מחשב ב4800. תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.