עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by WarMachine,

אהלן אנשים. כרגע אני נמצא בארצות הברית ויש פה דילים טובים על ניידים. אני לא הכי מבין בנושא אבל נראה לי שמצאתי דיל די טוב על דגם של דל שממש קורץ לי ואני רוצה לשמוע את דעתכם בעניין. אין לי פה עוד הרבה ימים ככה שאני צריך כבר לסגור את הנושא אז מי שמבין בעניין מוזמן להגיב עניינית. המחשב כולל בעקרון את המפרט הבא: It features an Intel Core 2 Duo P8700 2.53GHz dual-core processor 15.6" 1366x768 widescreen LED-backlit LCD 3GB RAM , 320GB 5400 rpm Serial ATA hard drive ATI Radeon HD 4330 256MB video card dual-layer DVD burner 802.11g wireless webcam and Windows Vista Home Basic העלות הכוללת של המחשב היא 680 דולר שזה בערך 2800 שקל. תודה מראש. עריכה: שכחתי לציין שהמחשב ישמש או…

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  2. Started by dnco,

אוליי מישהו יודע איך מפעילים את הWIRELESS למצב RADIO ON במחשב הזה. קופץ לי חלון שצריך להפעיל את המתאם או בכפתור בצד או מלפנים או הקשה על משהו במקלדת.?למרות שבביוס הכל במצב ON. המחשב שייך לחבר שגם הוא לא יודע.מיותר לציין שאיני רואה שום כפתור במחשב. ??? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  3. Started by ronen100,

אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים בתקציב נמוך ( מסך קייים 19" ) על פי ההמלצות בפורום הבנתי שצריך להשקיע בכרטיס מסך על חשבון דברים אחרים לכן מה דעתכם על המפרט מ IVORY http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode=1 Intel Dual Core E5200 לוח אם Asus P5KPL-CM צ'יפסט G31 שדרוג לספק כח JSP-Tech EZ-Cool 450W Real הכולל מאוורר 12cm Samsung 500GB SATA II רק 70 ש"ח - דיסק שדרוג לצורב LG DVD X22 LightScribe כרטיס מסך תוצרת Gigabyte דגם GeForce 9600GT 512MB מאוורר Zalman במחיר 555 ש"ח סה"כ מחשב 1120 + ספק 30 + דיסק 70 + צורב 14 + כרטיס מסך 555 = 1789 ש"ח האם המפרט הנ"ל הגיוני ( האם יש צורך בשדרוג מארז או מאוורר למעבד ) האם IVORY ספק אמין יחסית ?

• 8 תגובות
    • 707 צפיות
  4. Started by ArZi17,

מחשב בשביל סטודנט שמחפש להתחדש במחשב, חובב משחקי מחשב. (כל 4 שנים אני מחליף את המחשב, ולדעתי הגיע הזמן) נקודות שהיו חשובות לי כשבניתי את המפרט: זיכרון 8 GB, דיסק קשיח 1T. לוח אם עם כרטיס קול 7.1 כאשר כל ה7.1 נמצאים בפאנל האחורי, בלי צורך להשתמש גם בקדמי( במילים אחרות, 4 יציאות אודיו בפאנל האחורי, ומיקרופון באחורי ובקדמי) כרטיס מסך חזק שיחזיק אותי לפחות ב-4 שנים הקרובות USB 3 בלוח אם הכרטיס מסך יריץ משחקים על מסך 22 16x9 של סמסונג, וגם להריץ סרטים על טלויזיה 37" LED, כרגע המחשב הנוכחי שלי מקרטע בכל העסק, ולכן אני רוצה משהו יותר יציב. (כרגע core 2 due 6320 1.86GHz, 2GB RAM, GeForce 8600GT) מה לשפר? מה להחליף? (אני לא נוגע בAMD מעבדים או כרטיסי מסך) כמה בערך אמור לעלות כל הע…

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  5. Started by אמתי,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), * גודל המסך?10-13.3 * משקל רצוי?עד 2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5 שעות מינימום * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) כדאי HDMI * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח ? 320 גיגה * כונן CD/DVD? צורב? לא חובה * כונן Bluray? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא חובה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חובה אבל כדאי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? HTPC עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, ובנוסף: א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו.gta4 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. הטלויזיה שלי תשמש כמסך מחשב KDL-32S5500 ט LCD 32 אינץ בפורמט 16:9 HD RAEDY יחס קונטרסט 25,000:1 מסך ברזולוציית WXGA עם 768 X1366 פיקסלים יש חיבור למחשב ויש HDMI 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? לא 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים)…

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  7. אז הגיע הזמן להתשדרג. 1) החברה צריכה מחשב ללימודים. העניין הוא שהיא מאוד נעולה על לכתוב כי היא לא אוהבת להקליד. אז אני חשבתי על נייד 14 רגיל לגלישה\סרטים\הרצאות בסטרימינג\pdf\officeבמקביל לכל הלימודים ו+ שתוך כדי השיעור יהיה אפשר לקפל את המחשב ולכתוב סיכומים והערות על המסך עם אחד העטים המיועדים לכך ולחסוך לה את כל עניין המחברות, עטים, מרקרים והטיפקס. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיפות ל-3500ש"ח + ציוד הקפי (ssd נייד של טרה או 2) = 4000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר אבל עדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה\סרטים\הרצאות בסט…

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  8. Started by RaynN,

שלום, רציתי לדעת מה דעתכם לגבי המחשב הנ"ל. להלן המפרט : http://www.geek.com/articles/chips/review-gateway-p-7811-fx-gaming-notebook-20081015/ מחירו הוא באזור 1750$ כולל משלוח לישראל אחרי מע"מ. תודה.

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  9. Started by TARON,

אני צריך מפרט ב 4 אלף שקל מהאתר KSP WWW.KSP.CO.IL רק מהאתר !!!לא משום אתר אחר חברים!!! ואני צריך תמקלדת הפשוטה שהם נותנים לא צריך יותר ומארז רגיל לא משנה היופי וכל זה ומסך המסך חייב להיות ה 786PFs של MAG והוא מסך CRT לא LCD וזהו המפרט למשחקים לא חייב להריץ כל משחק על הגדרות הכי גבוהות אבל שמשחקים כמו כאל אוף דוטי ו F.E.A.R יעבדו חלק תודה מקווה למפרט מהר אני צריך לקנות אותו היום בערב תודה

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  10. Started by tico,

מחשב לשימושים כלליים ללא מסך עד 4000 שקל. מעבד אינטל Q6600 אין צורך ב-OC אשמח למארז טוב ושקט. אפשרות לצפיה ב-HD תמיכה במסך גדול (22") firewire עירכת וידיו קלה. תודה ...

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  11. שלום אנשים! אני צריך עזרה בבנית מפרט למחשב שישמש ל (מסודר עפ"י סדר החשיבות): 1. פוטושופ ותוכנות לעריכת RAW 2. פרימייר פרו 3. 3D Studio MAX חשוב לי מאוד שתהיה על הלוח כניסת FireWire אחת לפחות (בשביל דגימת הוידאו), דיסק גדול (200GB לפחות), אין לי תקציב לכרטיס עריכה ולכרטיס קוודרו לצערי. אין לי תוכניות לO.C. הדגש הוא על אמינות. המחשב לא ישמש למשחקים בכלל. מסך LCD בפורמט רחב נראה לי מתאים מאוד לאופי העבודה שלי (האם קיימים דגמים עם pivot??). אני גם צריך צורב DVD שיעמוד בעומס של צריבת 3 דיסקים מלאים בשבוע לאורך זמן. מארז (ללא ספק), מקלדת, עכבר רמקולים כבר יש לי מהמחשב הקודם. המון תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  12. שלום לכולם, יש ברשותי מחשב נייד של asus דגם k55vd (מעבד i7 עם 16gb זיכרון RAM) ואני רוצה להחליף את הDVD בכונן ssd. עכשיו ראיתי בebay את הדבר הזה: http://www.ebay.com/itm/2nd-SATA-TO-...item4172873a83 שאליו אני יחבר את הssd הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=849353 ואז אני יחליף את הDVD בכונן הזה. השאלה אם זה ינצל את כל המהירות שנותן לי הSSD או שחלק ממנה "יאבד" בגלל החיבור הכפול הזה ללוח. תודה מראש לכולם

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  13. הי, המחשב מיועד בעיקר למשחקים. כבר יש לי צורב. אני מבין ש-AMD נותנת יחס עלות ביצועים טוב יותר, האם זה נכון? אני מעדיף חנות באזור המרכז. תודה לכולכם ! תשובות לשאלון: 1. מה התקציב המקסימלי? - 3500 ש"ח 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? - משחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי - מסך צריך (22 אינץ נראה לי הגיוני), רמקולים לא צריך, מקלדת ועכבר צריך (חוטיים מספיק) צורב לא צריך. 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב - ראה למעלה 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, - לא 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב - לא חשוב (1) 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? - לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו איזו אתם מעדיפים) ו/או הרכבת מחשב בחנות? - לא למערכת הפעלה, כן להרכבה בחנות 9. …

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  14. Started by AdvantageP,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמובן שלחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אשמח לכמה אפשריות של מפרטים ובכמה מהם חורגים מהתקציב עד למקסימום של 3.7K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים החדשים לודגמא farcry 3, skyrim, battlefield 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 מסך 21.5 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיו…

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  15. http://www.planetnana.co.il/tasraf2/Report.htm תגובות.. עלה 6,300 אני יודע שהוא שווה איזה 700 שקל פחות אבל ככה ההורים שלי רוצים

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  16. שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד לעבודות משרדיות, משחקים לא כבדים ומולטימדיה. הדרישות שלי לא כ"כ גבוהות אבל אם זאת אני צריך שהמחשב יפעיל סרטים ב-fullHD ורצוי שיכלול כרטיס מסך ייעודי. * מטרות המחשב- עבודות משרדיות, סרטים בfullHD, משחקים קלים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט?- 15.6. לא חשוב מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? כמה שיותר גבוהה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? רצוי עם numpad. אך לא חובה. * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא ממש דחוף, אבל לפחות 4 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI חובה. USB3 רצוי * Bluetoote לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 500GB. רצוי SSD אבל לא חובה * כונן אופטי…

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  17. Started by momo777,

מה אתם חושבים על המפרט. שימוש: משחקים כבדים, סרטים ואופיס. האם הכרטיס מסך מספיק חזק? מעבד AMD Phenom II X2 550 Box ¤539 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1302 לוח אם Gigabyte GA-M720-US3 ¤380 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GM720US3 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤268 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1115 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤330 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤598 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=9S4850M5 צורב Sony Nec - Optiarc AD-5240S X24 SATA Black DVD…

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  18. Started by Os.Master,

שלום, מכיוון שאני קצת לא מעודכן בשוק הכרטיסי מסך אשמח להמלצה על כרטיס מסך לבן דודה שלי . הוא משחק על מסך DELL 2209W שהרזוצולציה שלו 1650X1050 . הילד משחק אמיו בעיקר ולפעמים משחקים כמו היטמן NEED FOR SPEED וכאלה ... המפרט החלקי בנתיים שעליו הולך לשבת הכרטיס : INTEL 4570 GA-H87-HD3 ספק כוח SEASONIC M12 520W תודה מראש. מנהלים בטעות פתחתי פוסט במפרטי מחשב במקום בפורום כרטיסי מסך. טעות שלי מצטער... אם אפשר להעביר בבקשה

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  19. ‎Ralink RT2700E 11bgn WLAN מה זה הכרטיס הזה? הוא כמו כל הכרטיסים או שהוא דורש ראוטר מיוחד או משהו מהסוג הזה?

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  20. שלום, יש לי נייד מסוג פוגיטסו אמילו L 6820 והלך לו הלוח אם, אני לא מצליח למצוא חברה שמוכרת לוחות אם... אשמח אם מישהו יעזור לי למצוא לו לוח אם עבורו אפילו לוח אם מסדרה אחרת של פוגיטסו מתאים... תודה לכל העוזרים...

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  21. ערב טוב לכולם, אשמח לסיוע מכם לגבי מפרט מחשב לשימוש תיכנותי ולגיימרים. אני ארכוש את המחשב בעוד מספר ימים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של מאתיים ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio,VMware וכו' (תדירות של פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3, Starcraft 2, Dirt 3, Left4Dead2 וכל מה שיוצא בי…

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  22. אני מתלבט בין שני מפרטים האחד כבר הועלה פה בפורום 1. Intel® Core2 Duo Processor E7300 קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 7 Pro לוח GIGABYTE עם צ'יפסט P43 GA-P43-DS3L זיכרונות Geil GX21GB6400DC Twintech3D 9800GT XT OC 512MB קירור CoolerMaster Vga Cooler צורב DVD-RW בחיבור SATA דיסק קשיח Samsung 500GB 7200RPM 16MB SATAII מארז CoolerMaster Elite - 334 + CM 420W PSU מפרט 2: Intel Core 2 Duo E7300 2.66GHz 3Mb 1066mhz BOX GIGABYTE EP43-DS3L Intel P43 G.SKILL DDR2 2048MB (1GBx2) DUAL CHANNEL 800MHZ CL4 WD 320GB 7200RPM 16MB SATA2 SAMSUNG DVDRW SH-S223F BLACK 22X DUAL LAYER SATA Innovision 9800GT GDDR3 512MB PCI-E COMPUCASE 6A19B Black No PSU TOPOWER TOP-EZ 500W Silent-EZ M…

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  23. לצורכי גלישה באינטרנט, כתיבת מסמכים פוטושופ אבל חובבני בעיקר וגיימינג כבד יצא לי טוב בתקציב קיבלתי עזרה עם המפרט בפורום אחר ורציתי לבקש חוות דעת.. ואם יש הצעות לשיפור פעם ראשונה שאני אקנה מ-TMS ועושה רושם שזו חנות אמינה, אבל יש מפה מישהוא שכבר קנה שם? מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪799 קירור למעבד: Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪110 לוח אם: Gigabyte GA-H67M-UD2H-B3 for socket 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪523 מארז: Lancool Midi Tower PC-K60B Black כמות: 1 - מחיר: ₪361 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail כמות: 1 - מחי…

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  24. Started by Dimas,

אני רוצה לקנות מחשב חדש... בניתי לי מפרט שלדעתי הכי אופטימלי(בסכום 2700),(אני לא חורש על משחקים,אני צריך מחשב בעיקר לאינטרנט, וליצירת מוזיקה). ------------------------------------------ AMD 2.6 X.P ATHLON GIGYBYTE 7S748L 6SB/NEC ELIXIDIR DDR PC 400MHZ MB WD 80G 7200 TEAC 52x32x52 FOR PENTIUM 4/AMD USB ATX עכבר GPT אופטי SILVER ------------------------------------------- תגידו מה אתם חושבים על המפרט הזה...

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  25. הראשון הוא Toshiba Satellite A200-23P והשני DELL XPS M1530 מי לדעתכם הכי מתאים לצרכים שפרטתי? תודה

• 4 תגובות
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.