ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
-
אהלן, חיברתי את ה E6400 שלי לטלויזיה (LCD LG 26 - לא זוכר דגם מדויק) באמצעות כבל DP 2 HDMI התמונה עוברת מצויין הסאונד עובר אבל בנוסף לסאונד המקורי עוברת גם סוג של צרימה נורא מעצבנת (לא ברקע, באותה העוצמה כמו הצליל) כאשר המחשב לא אמור להשמיע צליל, אין את הרעש, הוא מתלווה אך ורק לצלילים שהמחשב אמור להפיק, יש למישהו רעיון מה לעשות? ד"א אני הסרתי את הדרייברים של IDT כי הצליל איתם פשוט גרוע. אני משתמש בדרייבר המובנה של ויסטה.
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני סטודנט ואני צריך מחשב חזק שיפעיל מע' הפעלה WIN XP, תוכנה סטטיסטית (SPSS) ותוכנה גרפית (PhotoImpact). בנוסף, הייתי רוצה גם להפעיל עליו משחקים עם גרפיקה סבירה, לשמוע מוזיקה ולראות סרטים. יש לי תחושה שאני מחפש יותר מדיי בשביל 4,500 ש"ח, אבל אני לא בטוח ולכן אני שואל אתכם. ראיתי באופיס דיפו מחשב HP PAVILION והוא נראה מדליק. מה אתם חושבים עליו? איזה דגם שלו כדאי לקנות? איך מעבד AMD TURION לעומת מעבדים אחרים? איך הוא בהשוואה למחשבים אחרים? חשוב לציין שמכרתי מחשב נייד 1.2 GB סלרון עם 192 RAM זיכרון ואני מחפש משהו הרבה יותר חזק ממנו כי הוא בקושי עלה לי... אשמח לתת עוד פרטים אם יש צורך תודה מראש לכל החברים, חג שמח.
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה על דגמים של מחשבים ניידים עם החומרה המתקדמת ביותר שניתן לשלב במחיר עלות של 2500-2800 ש"ח מכל חנות בארץ, השאיפה היא שהוא יהיה רלוונטי לכמה שיותר זמן מבחינת חומרה ולכן אם יש הבדל משמעותי ומשתלם ניתן לחרוג עד 3000 ש"ח. חובה על המחשב לכלול: גודל מסך 15.6 אינץ' ומעלה, 3 שנות אחריות, 4GB זיכרון, מערכת הפעלה Windows 7 מובנית בעברית ותמיכה בתקן n. העדפות נוספות שלא בגדר חובה: מעבד Sandy Bridge, כרטיס מסך דיסקרטי, אפשרות הרחבה ל-8GB זיכרון, HDMI, רזולוציית מסך גבוהה. להלן הטופס המצורף מהנעוץ: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, צפייה בסרטים, אולי גם משחקים קלים. * גודל המסך? לפחות 15.6 אינץ'. * משקל רצוי? 2-3 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להג…
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם... אני צריך בבקשה 2 מפרטים, עדיף מחנויות בירושלים... בשני המפרטים אין צורך באבזרים נלווים.. כלומר אני צריך הכל חוץ מדברים שלא באים במארז.. וגם לא צריך צורב.. יש לי כבר.. אבל - חובה כרטיס קול איכותי (לא ב1000 שקל, אבל נגיד חצי מזה או פחות) המפרט הראשון, תקציב של עד כ5000 ואפשר לעוף על עצמכם למה הוא למשחקים ולהפקה מוזיקלית... במפרט הזה אין צורך במסך... המפרט השני, נועד פחות או יותר לאותה מטרה, אבל צריך להיכנס לאותו התקציב (5K) גם מסך בגודל של עד 23-24 אינץ'... עדיפות למסכי LED... אשמח לעזרה מכולם... וד"א אם עדיף לקחת למשל, 2 GTX460 במקום נגיד, 6870, אז לכו על זה...
-
- 9 תגובות
- 722 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים ו תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3 , Darksiders 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD - 24 אינ. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:מק…
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום רב, אחי הקטן מעוניין לקנות מחשב חדש ואני קצת עוזר לו. ברשותי מסך (LG W1952TQ (1440 X 900 ואשמח לקבל הצעות למפרט עם ובלי מסך באותו התקציב. 1. מה התקציב המקסימלי? 3.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? אפשר לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: שיעלה כל משחק ברזולוציות גבוהות... * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש לי מסך LG 19" 1440X900 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי ספורט, יריות וכ"ו... * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד: גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? ל…
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני זקוק לעזרתכם בבחירת נייד במחיר 4000 ש"ח (פלוס מינוס) הנייד נקנה לצורך גלישה באינטרנט, אופיס וכו. עדיפות נמוכה למשחקים קטנים כמו carom3d וכדומה. האם ניתן למצוא תוכנת GPS לנייד? איך הולך תהליך החיבור לאינטרנט? תודה מראש על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה שבועות המחשב נפל ומערכת ההפעלה לא עולה אז שמתי לינוקס אונבנטו על דיסק וזה הדרך שהיחידה שהמחשב עולה שאני נכנס לקבצים רק חלק מהם עובדים וחלק נהרסו חשבתי אולי פירמוט יעזור אך לפני שאני עושה את זה אני מנסה לעשות RECOVERY לנתונים על הדיסק כשהוצאתי את הדיסק ראיתי שהחיבור הוא כמו SATA של מחשב נייח למרות שכתוב עליו SATA באיזה מתאם אני צריך להשתמש בשביל לחבר את הדיסק למחשב? תמונות(סליחה על האיכות צולם במצלמת אינטרנט)
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב נייד עם יכולות הרצת משחקים גבוהה. הנה שלושה מפרטים (שניים של דל ואחד של פוג'יטסו סימנס) התקציב הוא עד 2300$ ואני ישמח לשלם הרבה פחות מזה. חוץ מהמפרטים שהבאתי אם למישהו יש המלצות למשהו אחר אני ישמח לשמוע. מפרט מס' 1 - Dell XPS M1330 Base Intel® Core 2 Duo Processor T8300 (2.40 GHz, 800 MHz FSB, 3 MB L2 cache) Memory 2048MB 667MHz Dual Channel DDR2 SDRAM [2x1024] Video Card 128MB nVidia® GeForce® 8400M GS Hard Drive 160GB Free Fall Sensor (7200RPM) Hard Drive Optical Devices Fixed 8x DVD+/-RW Slim Slot Load Drive, including SW Wireless Networking Intel® Pro Wireless 3945 802.11a/b/g Mini-Card - Europe - Core 2 Duo Processors Bluetooth Dell …
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, מחפש לרכוש לילד מחשב נייח.ללא מסך ואביזרים הוא משחק הרבה במיינקראפט ובמחשב הישן 4 גיגה RAM - לא הספיק לו...
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
אהלן כולם, אני בונה מפרט חלקי לאחותי: מעבד, לוח, זיכרון וכרטיס מסך. כל השאר נלקח מהמחשב הישן. המטרה הסופית היא בסביבות 1200-1300 ש"ח, כרגע אני טיפה מעל אבל חריגה שכנראה תתקבל. המחשב יהיה בעיקר לעבודה משרדית, אינטרנט וכאלה עם טיפה משחקים פה ושם אבל לא כבדים מדי. על הכרטיס מסך אני כמעט סגור שזה יהיה 7600GS (אלא אם יש משהו יותר חזק במחירים שלו, ואני אישית לא מצאתי). ההתלבטות שנשארה לי כרגע זה המעבד... כמו שאמרתי אני מחפש משהו די זול, כך שזה יהיה או E2160 או 4200+. חיפשתי השוואות על שני המעבדים אבל לא הצלחתי להגיע לתשובה ברורה בקשר למי מבינהם יותר טוב, ההבדל במחיר שלהם ובלוחות בשבילהם זניח. למי שיש תשובה, בבקשה לקחת בחשבון שיתכן OC קליל למעבד בעתיד (לא רציני, הלוח לא יהיה מדה…
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי עם מפרט טוב במחיר הזה. דגש על כרטיס מסך מאבד טוב ואיוורור תודה רבה...
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
המפרט בעיקר למשחקים סרטים אולי ואינטרנט 1. מה התקציב? 2000 אולי עם חריגה קלה 2. מטרות המחשב? משחקים,אינטרנט,סרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי?לא יש לי הכל:מסך,מקלדת,עכבר(רמקולים יש לי במסך) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו?כרטיס מסך אבל אני חייב שהלוח יתמוך גם בAGP וגם בPCI-E ואני לא צריך כרטיס קול ורשת,גם צורב יש לי וגם סידירום יש לי,והארד דיסק יש לי 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם?לא ממש אבל לא הייתי רוצה מחשב רעיש במיוחד 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה?לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?^^^^
-
- 10 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אוקי קצת רקע , אני משתמש במחשב שלי 90% לצורכי עיצוב InDesign Photoshop ו-illustraitor וזה המטרה העיקרית (אם יעבדו משחקים בצורה סבבה לא צריך יותר מזה אם בכלל) . אני רוצה להחליף כרטיס גרפי אחרי איזה 7 שנים וספק כוח(שזה דיי חייב כבר) ומסך חדש קטן (לא מעל 24")מה שאומר שהכרטיס צריך לתמוך בשני מסכים בHD ושיהיה חזק לעיצוב. אז אני לא מבין בזה בכלל אם תוכלו להציע מפרטים בטווח מחיר סביר זה נורא יעזור הנה המפרט שלי : SPECS.JPG
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
1.אפשר להפעיל את המחשב הנייד כמו רגיל נגיד לא לכבות אותו וכאלה או שמומלץ שלא? 2.יש לי מצלמה מובנת ואני לא מצליח להפעיל אותה זה אומר לי שיש כבר תוכנה שמשתמשת בה יכול להיות שהיא לא מתאימה לויסטה? תודה יואב
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
איזור קניה בארץ אזור השרון /מרכז בתשלומים 2200שח חריגה 100 שח * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, * גודל המסך?לא הכי קטן בינוני * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?USB X2 UBH ואני רוצה לחבר אותו לטלויזיה * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא נראה לי אולי עדיף שכן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? עדיף מחברה מובילה בתחום מערכת הפעלה וינדוס 7 הערות נוספות שיהיה שקט מהיר ליבה כפולה זיכרן גדול
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
מחפשת מחשב נייד טוב וזול (עד 2500 ש"ח) למטרת לימודים. חשוב שיהיה- מעבד I5 או I7 קליטה טובה של wifi לא מתחמם מהר *לא לגרפיקה
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש בתקציב של עד 4.5K ואני צריך את העזרה שלכם בבניה של המפרט אני לא צריך ציוד היקפי המחשב ישמש גם למשחקים בין היתר אז חשוב לי שיהיה כרטיס מסך חזק תודה
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
התקציב הוא עד 4000,אבל בעיקרון מעדיף להשקיע פחות(מן הסתם),צריך אותו בעיקר לגיימינג: CPU AMD Ryzen 5 2600 Processor Box (Gen 2) Motherboards Gigabyte B450M DS3H RAM Memory Corsair DDR 4 16G 2400 CL16 Vengeance LPX CMK16GX4M1A2400C16 Cases IPPON Case Thunder 2 Black/White + ANTEC PSU 550W NEO ECO MODULAR 80+ Bulk With New PC Only! Solid State Drives (SSD) Gigabyte SSD 240GB 2.5" SATA3 Hard Drives (HDD) WD HDD 1.0TB 5400 64MB SATA3 Blue 3.5 Video Cards Gigabyte GeForce GTX 1660TI GV-N166TOC-6GD המפרט עומד בתקציב שלי לגמרי,אבל אני לא סגור בעיקר על הcase שכולל גם ספק כוח וככה מוזיל את המחיר..אולי יש גם ד…
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודה משרדית ואינטרנט נטו. לפעמים קצת סרטים. * גודל המסך? 13-14 אינץ '* משקל רצוי? כמה שיותר נמוך. מכוון לאזור ה- 1.5-1.6 קילו. כמו כן, חשוב שהמחשב יהיה דק * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? חשוב מאד זמן סוללה ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? מאד רוצה HDMI * בלוטות? כדאי * גודל מינימלי של כונן קשיח? אין. כמו כן, אין צורך ב- SSD * כונן CD/DVD? צורב? אפשר, רק אם זה לא מוסיף יותר מדי למשקל ולעובי * כונן Bluray? ממש אין צורך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא המחשב הוא מתנת יום הולדת לאמא שלי. בגדול, היא ראת…
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב לגיימינג + מסך "22 ,כולל הרכבה, תקציב 6000 עם 500 שקל חריגה. הייתי מעדיף שתהיה תמיכה בDDR3 (לא בהכרח CORE I7 , אני לא יודע מה יש לAMD בתחום הזה ) ובכלל אם בכלל שווה לי להשקיע 6000+ שקל פעם אחת על מחשב טוב או לקנות פעמיים מחשב MIDRANGE ב 3000. תודה. עריכה: לפי פורמט 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 6000 עד 6500 ש"ח לא מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך "22 4. האם …
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
כמובן שאני לא מצפה למכונת מישחקים אבל אני אשמח אם ניתן יהי לשים כרטיס מסך יחסית טוב. יש אפשרות לחריגה ב100-200 ש"ח. ללא ציוד הקפי. תודה!
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מעוניין לקנות מחדש נייד לצורך משרדי בלבד - אינטרנט, Office וכו. להלן הדרישות: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) ויכולת צפיה בסרטים. * גודל המסך? גודל 15.6 * רזולוציית המסך? אין משהו ספציפי. המחשב מיועד לאמא שלי (אישה בגיל ה50 ) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין משהו מיוחד. * משקל רצוי? שלא יהיה כבד מידי. לא כלכך מבין המשקלים המקובלים בשוק. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, מינימום 6-8 תאים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? - לא חייב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? - בין 250-750 תלוי במחיר. * כונן אופטי? כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. רק בישראל. * האם בתקציב צריך להיכנס…
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
1. תקציב - עד 4000, אפשר לחרוג אם זה מקפיץ את הביצועים בצורה משמעותית. 2. שימושים - משחקים, סרטים ושימוש כללי... 3. יש לי מסך 22' רזולוציה מקסימלית 1680X1050 4. בלי ציוד הקפי, אם צורב דיוידי נכנס בתקציב לא על חשבון משהו אחר אז אפשר. 5. השקט חשוב לי מאוד ! 6. לא מתכנן אוברקלוק כל עוד המחשב חדש ומריץ הכל. 7. יש לי כבר מערכת הפעלה 7. 8. אזור מגורים - מודיעין/ירושלים - חשוב לי שהחנות תהיה באזור מגורי אבל אני מוכן להתגמש לאזור המרכז. חוץ מזה אני רוצה מארז יפה שמושך את העין, משהו סטייל ה TT-sopranoRS האם יש טעם לחכות לטכנולוגיה/נפילת מחירים מסויימת שאמורה לקרות בקרוב ?
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-