עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yoniii,

קיצר אז ככה אני צריך שתבנו לי מפרט טוב למשחקים דרך אגב רק מחשב ללא שום ציוד היקפי. עכשיו רציתי לדעת המחיר של HD 4870 כי אני ממש מעוניין בכרטיס, אמור לרדת בזמן הקרוב עקב השקה של כרטיסי מסך אחרים בטווח של שבועיים מהיום ידוע לכם אם המחירים ירדו. תודה

• 11 תגובות
    • 770 צפיות
  2. שלום אני צריך המלצות על מחשבי נייד ומפרטים איכותיים עד תקציב של 4000 שח.... השימוש הוא לעבודה

3. Started by daklon66,

שלום לכולם. מעוניין לקנות מחשב למשחקים, להבנתי עדיף אינטל, אבל אם מישהו חושב אחרת - בבקשה תמליצו. אין צורך בציוד היקפי. תודה רבה לעונים.

• 3 תגובות
    • 491 צפיות
  4. * מטרות המחשב : כתיבת עבודות גלישה באינטרנט צפיה בסרטים וסדרות ואולי גם קצת משחקים אם תצליחו למצוא משהו * גודל המסך?15.4-15 בערך אם צריך להתפשר אז אפשר עד 14 אינצ' * משקל רצוי?לא מפריע לי מצידי כל עוד פחות מ5 קילו לא מזיז לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? בתקציב הזה אני חושב שזה לא הגיוני אבל סוללת שש תאים רגילה תספיק אם תצליחו גם 8 יתאים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - יציאת DVI , לפחות 3-4 יציאות USB אם אפשר אולי שניה סוקטים לאוזניות אז יכול להיות נחמד אבל לא חובה * בלוטות? כן וכמובן רשת אלחוטית וחוטית בלי התקנים חיצוניים. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160 ג'גה ומעלה למרות שאם התקציב מאשר 250 יהיה שיפור גדול. * צורב DVD? כן אבל לא חובה אם זה בא על …

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by lidor_abo,

חברה ראיתי בעיתון מפרט מחשב טוב באיבורי ב2200 כשנחשב הכי איכותי בדף של העיתון... אני לא ידוע אם אתם מכירים אבל רציתי לקבל הצעה למפרט ממש טוב במחיר כזה כי הבנתי שהמחריים ממש ירדו ואפשר להשיג מחשב מעלף ב2500 שקל כאילו ממש טוב למשחקים וכו' ואני צריך מחשב עם כרטיס טלויזיה אך גם שיהיהי טוב ממש למשחקים שיריץ משחקים כבדים תודה לעוזרים..!

• 9 תגובות
    • 770 צפיות
  6. שלום, מצאתי את ה- ASUS F8SR שנראה ממש מתאים לצרכים שלי (מעבד מהסדרה החדשה 8100 וכרטיס מסך של ATI - אני משתמש לינוקס ויש תמיכה של קוד פתוח בכרטיסים שלהם). פשוט מצאתי ביקורת על דגם דומה והסוללה לא משהו - בסביבות השעתיים וגם איכות הבניה לא בשמים. השאלה שלי האם אתם ממליצים על הדגם הזה או אולי יש משהו אחר (הייתי מתפשר על הכרטיס מסך לטובת כרטיס מובנה של אינטל למשל בסדרות העסקיות) תודה!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אז ככה, אני מחפש מפרט למחשב שיעבוד שיריץ ברמה סבירה משחקים חדשים. אני לא זקוק למסך או ציוד היקפי אחר. רציתי לברר לדוגמא האם יש בכלל צורך במעבד ממש חזק כדוגמת E8500 אם אני לא הולך לטחון משחקים. בנוסף רציתי לדעת מה יהיה ההבדל בביצועים בין מעבד של E8500 לתואם שלו של ה QUAD (באותו מחיר מן הסתם). אז אני אשמח להצעות של מפרטים (ניתן לחרוג טיפה במחיר) אבל תשתדלו שלא. תודה, יאללללה נחמן

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  8. שלום לכולם, אז לא מזמן ביקשתי מפרט עד 6000 כולל ציוד היקפי, טרחתי הרבה ולבסוף הגעתי למפרט הסופי, רציתי לשמוע מה אתם חושבים, מה יש לשפר או להוסיף. כמו כן להוריד. תודה נ.ב רמקולים,קירור למעבד הם ציוד שהיה חשוב לי להשקיע, ולגבי המסך היו לי התלבטויות רבות, כנראה שאת הדגם הזה אקח, הדרישות לי בנוגע למסך הם 19",מותג עד 1300שקלים. הנה: מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn BOX קירור למעבד: SCYTHE NINJA PLUS REV [ .2 - 6 HEAT PIPES CPU COOLER] לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L מארז: ANTEC SONATA III 500W קירור למארז: Arctic Cooling AF12025L 120mm זיכרון: G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ קשיח למחשב שולחני: Seagate 500GB Sata II 32M…

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by 1900GT,

שלום, אני מחפש מפרט למחשב HTPC אך אני לא יודע במה כדי יותר להשקיע מבחינת הרכיבים. באופן כללי המחשב יהיה בחדר שיהיה מיועד לסרטים ואין כל כך חשיבות למארז (יכול להיות מארז רגיל). אני מתכנן לחבר אותו למקרן 720P. אין לי צורך בלכידה של סרטים או אופציה למשחקים מחשב נטו להקרנה. גם אין צורך בשלט. בעקרון התקציב הוא בערך 2000 אבל אם אין צורך בדברים מסויימים לא צריך להכניס למפרט תודה מראש

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  10. Started by Prism,

שלום לכם, אני מחפש מחשב למשחקים באיזור ה-1700 שקל, ללא מסך וכונן אופטי. חשבתי על המפרט הבא: מעבד Intel Core 2 Duo E7200, 1066Mhz, s775, 3MB, Life Time Warranty לוח אם ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL זכרונות DDR II 800Mhz 1GB Kingston Value x2 כ. מסך Gigabyte 8600GT 512MB GDDR2 Silent-Pipe II DX10 HDTV 2xDVI PCI-E הארד דיסק Samsung 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II + מארז וספק כח (שקר כלשהו). סה"כ 1800 שקל בערך. מה דעתכם? מה כדאי לשנות? עד כמה שווה לקנות כרטיס מסך כזה כשיש כבר שני דורות קדימה? אולי בכלל עדיף מפרט מבוסס AMD? תודה!

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  11. Started by 8parker8,

(מחיר מקסימלי!!!!) כולל מסך ושאר הציוד ההיקפי(מקלדת,עכבר,רמקולים סבירים+). אני רוצה מחשב שיהיה מהיר ושקט,עם מסך איכותי(לפחות 19 אינץ',HD עדיף). מארז איכותי עם מערכות קירור(עדיף). בעיקר למשחקים וסרטים. שיתמוך בהתקנה של VISTA. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  12. שלום רב לכולם, אחי רוצה לרכוש מחשב חדש ללא מסך,רמקולים,עכברמקלדת רק מארז שיתאים לאוברקלוקינג ומשחקים עד 3000ש"ח עדיפות לחנויות פנדה \ סקאי פיסי \ פוקס פיסי המפרט השני אמור להיות לחברה שלי החנות אמורה להיות בראשון לציון,עד 1500ש"ח,כאמור ללא מסך ,רמקולים,עכברמקלדת שיתאים לעבודה ומשחקים קלים

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by vmaddog,

צריך מפרט מחשב בכ2000 יש לי מסך LCD 19 1280X1024 ושאר הציוד ההקפי מערכת שמע 5.1 מקלדת עכבר.. מטרה בעיקר עבודה מול אינטרנט גלישה והורדות רצוי שיהיה לו אפשרות להריץ יפה משחקים חדשים ארדיסק 500G לפחות חובה שיהיה שקט האם יש אפשרות לעשות את זה במאזר סלוני מארז צר (בתוספת של כ 500 שח נוספים) אם כן מה המפרט העדפה למפרט שניתן לקנות בחנות באזור המרכז (לא איבורי)

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  14. שלום, אני מעונין לקנות נייד שישמש אותי בלימודים וכן לשימוש משני גרפיקה ואולי קצת עריכת וידאו (פרמייר, סטודיו וכו'), לכן אני מעונין שיהיה לו כרטיס תלת מימדי קצת יותר טוב מהמובנה הבסיסי, וכן אני מעונין בשטח דיסק של לפחות 160. אני רוצה אחריות מקיפה לשלוש שנים, וכן אני רוצה שהחברה שתספק את האחריות תהיה אמינה וטובה (שלא יעשו בעיות ברגע שיתגלו תקלות במחשב). בקיצור, על אילו חברות ודגמים אתם ממליצים?

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  15. מחפש מחשב שמיעוד בעיקר לשמיעת מוזיקה ולגלישה באינרטנט, כולל מסך,מקלדת עכברורמוקלים (או רמקולים מבונים במסך) עד 2500-3000 שח תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  16. Started by LironMat,

שלום=] חיפשתי קצת ומצאתי מפרט שלדעתי עם קצת שידרוגים יהיה מצוין ובמחיר נמוך משאר ההצעות. http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3189931 כמובן אני ישדרג ללוח אם של ASUS, יעלה זיכרון ל2GB במהירות 800 ויקנה כרטיס גרפי מתאים(עד 400 שקל) אבל הסה"כ יוצא זול משמעותית משאר המחשבים ואם אני מבינה נכון הוא גם מתאים להרצת משחקים בעלי דרישות גבוהות לא? מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  17. שלום, אני צריך עזרה בבניית מפרט עבור מחשב שהמטרה העיקרית שלו היא צפייה בסרטים, הורדות, אינטרנט, אופיס ושאר שטויות, אבל אני רוצה גם קצת לשחק. משחקים הם לא הדגש העיקרי שלי ולכן אם המחשב לא יתאים למשחק חדש וכבד - לא נורא. הזמנתי כבר מסך SyncMaster 226 BW של סמסונג (22") אבל זה כל הציוד ההיקפי שיש לי. אני מעוניין להשקיע ברמקולים איכותיים (5.1). אין לי צורך במערכת ההפעלה, אני מעדיף שהמחשב יבוא בלי כלום (אבל מורכב). ככה שהדגש המרכזי שלי הוא כרטיס מסך שיאפשר לי צפייה חלקה בסרטים ברזולוציה גבוהה ומשחקים מזדמנים וכרטיס קול איכותי (אני לא אאודיופיל, אבל פשוט שיישמע טוב עם הרמקולים האיכותיים). התקציב, כמו שאמרתי, הוא 3000 אבל אני גמיש ואם אני אשתכנע שממש כדאי לי להוסיף עוד בשבי…

• 5 תגובות
    • 732 צפיות
  18. שלום כולם , אשמח אם תוכלו בבקשה לתת לי קישור או טלפונים וכו וייעוץ איפה הכי כדאי לעשות צריבת אותיות בעברית על המקלדת במחשב נייד. העדיפות היא לעשות זאת בחיפה, קריות והאיזור ואם לא אז בתל אביב רבתי.... אני כמובן מעוניין במקום שעושה עבודה איכותית ושלא יפגע במחשב אבל גם מקום שהוא לא יקר מידי ... תודה על העזרה...

• 13 תגובות
    • 10.5k צפיות
  19. קודם כל תודה מראש על העזרה. לפי מה שהבנתם מחשב למשחקים בלי OC מתוכנן. וגם אם יהיה אז ממש קטן שלא מצריך יותר מדי חידושים. פישפשתי בפורומים בקטנה והרכבתי מפרט, שיפורים? מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤834 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤509 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 512MB DDR3 HDMI - RETAIL ¤906 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤313 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-2014L1T LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL ¤172 זיכרון: G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 1066 (8 LAYERS PCB) CL5-5-5-15 - F2-8500CL5D-2GBPI ¤295 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE- BLACK ¤38 מארז: NZXT ALPHA w/o PSU ¤259 ספק כוח: F…

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  20. שלום רב, בניתי מיפרט על פי המלצות שקיבלתי בפורום ואני הולך להזמין היום שני מחשבים. רצוי אפשרות שידרוג קל בעתיד למחשב בינוני - תוספת של כרטיס מסך סביב ה 600 ש"ח ותוספת זיכרון של עוד 2G. ולכן המיפרט צריך לתמוך בכך. המחשב מתחבר כרגע למסך CRT 17 של MAG (דגם 770 אם איני טועה) המיפרט הוא: AMD 5200 - כ 360 ש"ח ASUS M3A78 - כ- 400 ש"ח KINGSTONE 2G - כ 220 ש"ח (סטיק אחד כדי לאפשר הרחבה בעתיד) HEC 6c60 - כ 160 ש"ח Golden Tiger 450W - כ 140 ש"ח SG 500GB 32M - כ 310 ש"ח. LG X20 SATA - כ 120 ש"ח סה"כ 1710 ש"ח האם ניתן לשפר משהו ולהישאר בערך באותו תקציב ? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  21. Started by tounano,

אהלן חברים, נשבר לי כבר מה IBM T30 שלי, והגעתי למסקנה שאני צריך לקנות מחשב חדש, אני שוהה כרגע בניו יורק, ולכן עומדת בפני אפשרות לקנות לפטופ ב-Dell Outlet. בהתחלה חשבתי על XPS1350, בגלל המסך הקטן, אבל לצערי הוא לא מציג רזולוציה גובהה מ-1280X800, אז כעת אני מתלבט בין גרסאות אחרות. יש להם את הXPS עם ה-15 אינץ', ויש Inspiron שלו גרסאות של 14 אינץ' ו-15 אינץ'. הדרישות שלי הם פשוטות, 4 Gigs o Ram, מסך Wide Screen עם רזולוציה כמה שיותר גבוהה, 1400 על משהו יהיה לי טוב, ובטריה טובה, אבל ממש טובה (הכי טובה). פעם בשנה בערך אני משחק פוטבול מנג'ר, אבל חוץ מזה אני לא משחק משחקים, כך שלא נראה לי שכרטיס מסך אמור להזיז לי. השימושים שלי במחשב הם Photoshop, Dreamweaver, ואני גם מחזיק עליו ש…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by djz,

אני צריך המלצה יש לי מפרט ואני צריך אותו לרוב לאינטרנט וסרטים אני גם מפעיל משחקים אבל הם לא חדשים גג עד שנת 2007 וגם ממש לא כבדים רציתי לדעת אם המפרט יספיק לי והאם הוא משתלם או שאולי חסר לי משהו חוץ מזה יש לי מסך 19 אינץ רחב 1440 על 900 ומשהו לא זוכר בדיוק (LG W1952TQ ) אם זה עוזר במשהו.. מעבר לזה אני לא צריך כל ציוד הקפי שהוא. אם חסר עוד פירוט על משהו תגידו ואני אוסיף תודה מראש לכל מי שעוזר! מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ¤582 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤548 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39472 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB ¤286 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=3…

• 2 תגובות
    • 705 צפיות
  23. Started by mandarin,

האם הפסיקו לייצר לגמרי ניידים עם ציפוי מסך מאט והיום יש רק את הגלוסי עם ההשתקפות הדבילית ? אילו דגמים עדיין מגיעים עם הציפוי הישן ? הבנתי שיש דגם של fujistu אחד וה R60 של Lenovo ?

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  24. שלום, פרסמתי כבר הודעה אך תרם קבלתי את המענה המדוייק שאני זקוק לו כל כך. אני מעוניין לקנות מחשב נייד במחיר של כ-6000 ש"ח + - והדרישות שלי דיי בסיסיות פרט לאחת. *שיהייה מהיר (כמוצופה ממחשב נייד בתקציב כזה) *יוכל להתמודד עם משחקי המחשב החדשים ותוכנות עיצוב (פוטו שופ,3D MAX,MAYA) ברמה גפית טובה *שלא יהיה עסקי אלה מסדרת המחשבים הביתיים *אני מוכן להתפשר על דברים כגון כובד המחשב,חיי סוללה וגודלו. *אם הוא יפה אז גם טוב (-: עוד שאלה חשובה בקשר לכרטיס הגרפי. אני מעוניין שבמחשב שאני רוכש יהיה כרטיס גרפי חיצוני טוב (אפילו טוב מאוד) וכמו שציינתי חלק מתעסוקתי במחשב היא עיצוב גרפי. הבעיה היא שאני יודע שיהיה יותר אופטימלי לקנות כרטיס מסך מקצועי לכך, אך ממה שהבנתי כל הכרטיסים הללו …

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. איזה ציפסט עדיף - G31 , P35, 945 או X38 ובמעבד מה עדיף - E6750 או Q6600 השימוש הוא ביתי - למשחקים ו- MULTY TASKING

• 10 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.