עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ומשחקים וסרטים (גם HD) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). photoshop, Maya, Voo ועוד תוכנות עריכה גרפית ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים, arma 2 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. רק רמקולים - creative s…

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  2. Started by Rockist18,

אהלן, אני רוצה לקנות השבוע מחשב חדש. אני עובד בעיקר עם קיובייס והמון פלאגינים שקניתי... כרגע המחשב שלי (פנטיום 4 1800 גה"צ, 256 ראם) לא סוחב. כל המחשב שלי איטי ואפילו לא מזמן פרימטתי אותו.. יש לי כרטיס קול חיצוני ואני לא צריך כרטיס מסך יותר מדי טוב (אני לא משחק במשחקים בדר"כ)... יש לי גם מסך מקלדת ועכבר... אני רוצה מחשב בתקציב 3500 - 4000 שקל בערך עם צורב DVD וכל מה שצריך על מנת שהמחשב שלי יעבוד בצורה חלקה עם קיובייס ואפילו סתם בגלישה באינטרנט כשהאימיול פתוח ברקע)... בנוסף, אני שוקל להעלות את המהירות של האינטרנט שלי מהחבילה הכי נמוכה של ADSL של אינטרנט זהב. איזה אפשרות הכי שווה לי? כמה זה עולה? האם זה חורש משהו מהמחשב החדש? אם אפשר בבקשה לפרט בקטנה על כל פריט זה נורא יעזו…

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  3. היי המחשב שלי כבר זקן וזה הזמן לקנות חדש. המחשב ישמש אותוי למשחקים כבדים ולעיבוד נתונים יחסית גדול. התקציב שלי הוא 7000 שקלים בלי ציוד היקפי. אני לא מתכנן אוברקלוק. אם כבר אני קונה, אז אני מעדיף לקנות כרטיס מסך מהדור של הפיקסל שיידר 10, בשביל שאני לא אצטרך עוד כמה שנים להחליף. עדיף שיהיה 2 ג'יגה זכרון. רצוי שיהיה צורב dvd של חברת פיונייר שיתמוך בצריבות בנפח גדול.. בקשר למעבד- הבנתי שהיום הולכים הכפולי ליבה.. הם טובים בשביל משחקים? ודבר אחרון, הבנתי שיש עוד מעט ירידת מחירים.. המחשב לא הכי הכי דחוף, אבל לא בא לי לחכות יותר מ3 חודשים. מתי הזמן הנכון לקנות את המחשב? אשמח אם תבנו לי מפרט ותענו על השאלות, מקווה שמה שאני רוצה יספיק לתקציב. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 779 צפיות
  4. Started by wow,

שלום לכולם, אני מחפש מחשב לאחותי שגרה בחו"ל, התקציב שלה הוא עד 400$, המחשב ישמש לאינטרנט וסרטים בעיקר, מכיוון שהמחשב יהיה בסלון ויחובר למסך הגדול בסלון אני מעדיף (לא חייב אבל נראה לי מומלץ) שהוא יהיה עם מארז שוכב (כמו HTPC). אני חושב שהכי טוב יהיה לקנות מהחנות http://www.newegg.com/ שוטטתי לי קצת באתר אבל לא ראיתי משהו שאני חושב שיכול להתאים ואשמח לעזרה. תודה.

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  5. Started by רון88,

https://www.wellcom.co.il/builds/23746 אשמח שתאשרו לי! תודה

6. היי אני מחפש מחשב נייד שיהיה כמחשב "מרכזי", שבו אעבוד עם עריכת תמונות בפוטושופ (מניפולציות - 100 שכבות+) , סרטים ושיוכל להריץ משחקים כמו Dragon Age - Assassin Creed , The Witcher , C&C3 ודומים , אין לי חשיבות להגדרות הגבוהות ביותר - רק שיעבדו בצורה סבירה . גודל המסך והכובד לא חשובים לי במיוחד לכן אעדיף מסך 15.4 ומעלה , זמן סוללה גם לא מהווה שיקול - המחשב יהיה מחובר בעיקר לחשמל, אם יהיה יציאת HDMI - טוב , אם לא - לא נורא , גודל הכונן הקשיח - 250 לפחות , זיכרון פנימי - שיספיק , 2GB עד 4GB (אם יש אפשרות הרחבה אשמח אם תציינו) אם אפשר גם המלצות לחנויות אמינות עם האחריות, ראיתי הרבה דגמים של מחשבים ניידים בסביבות המחירים של בין 4K ל 5.5K והרבה נראו לי דומים או שלא הצלחתי ל…

• 25 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. Started by josef19,

שלום. מבקש את דעתכם על הדגם הזה [table][tr][td][table][tr][td] Model‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎5750-2312G5‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]‎ Colur‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎Black‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td]‎ CPU‎[/td][/tr][/table][table][tr][td]‎Intel® Core i3 2310M Processor, 2.1GHz, 3MB Cache,1066MHz FSB‎[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table…

8. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 11k. ניתן לחרוג רק אם המחיר הסופי במהלך הבלאק פריידיי צפוי להיות נמוך יותר מהתקציב המירבי. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים ותכנות. תוכנות לדוגמא: Visual studio, Unity. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד. 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה לגודל…

9. Started by Nahum2,

2500 שח גבול ברזל עליון, מיועד לעבודה עם מסדי נתונים. ו OFFICE. ו WINDOWS XP אין צורך בחיבור לרשת. עם אפשרות שדרוג סבירה. ועוד מחשב נוסף שיריץ XP חלק לדלישה בלבד, כמה שיותר זול מSKYPC בלבד תודה מראש

• 8 תגובות
    • 766 צפיות
  10. Started by נורופן,

היי, אני צריך לקנות מחשב לפטופ, שישמש כפרוקסי בסביבת לינוקס, בשל אילוצים המחשב יהיה דולק כל הזמן. אני צריך המלצה על לפטופ טוב שיוכל לעמוד בזה שהוא דולק כל הזמן ולא יקרוס.

• 0 תגובות
    • 403 צפיות
  11. Started by poki366,

המחשב שלי יוכל להריץ את call of duty modern warfare 3? זה המפרט: CPU: Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz RAM: 2.0 GB OS: Microsoft Windows 7 Home Premium Edition Service Pack 1 (build 7601), 32-bit video card: GeForce GT 240 sound card: NVIDIA High Definition Audio אם זה לא יריץ חלק, אז מה אני צריך לשדרג? כדאי לי לשדרג או לחסוך למחשב חדש? תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪920 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer i11 כמות: 1 - מחיר: ₪135 מארז: SilverStone Redline 1 USB 3.0 כמות: 1 - מחיר: ₪228 קירור למארז: EVERCOOL Value Series 120mm כמות: 1 - מחיר: ₪21 ספק כוח: Seasonic PSU S12II-520W Active PFC 80+ BULK כמות: 1 - מחיר: ₪287 זיכרון: Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪319 כרטיס מסך: Sapphire 7870 XT 2GB GDDR5 with BOOST DP Retail - מבצע כמות: 1 - מחיר: ₪789 קשיח למחשב שולחני: Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 כמות: 1 - מחיר: ₪284 כונן אופטי: Lite-On Phillips DVD-RW X24 SATA כמות: 1 - מחיר: ₪95 תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  13. Started by nush,

הציעו לי את המחשב הנ"ל עם 2 ג'יגה זכרון מעבד T7300 ותיק. שווה? משתלם?

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  14. Started by eitan2503,

שלום רב ....היום הזמנתי מחשב ורציתי לדעת את דעתכם על המפרט : כי אני עדיין יכול לשנות דברים...מחשב זה מיועד לאמא שמאוד אוהבת מחשבים ..וגם מבינה יחסית טוב. יש לציין שזה מחשב ביתי אשר בקושי יריץ משחקים ,יותר מיועד לסרטים ומוזיקה,גלישה באינטרנט וכו'. AMD PHNENOM X3 8450 לוח אם :MSI K9A2MVFD עם RADEON 3100 עליו. זכרון :CEON 3GB 800MHZ מארז של THRMALTAKE SOPRANO VX ספק כוח THERMATAKE TR2 400 W VISTA PREMIUM הייתם משנים משהו? אני קצת מתלבט בקשר ללוח אם כי שמעתי שMSI לא משהו. בתודה מראש למי שיגיב.

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  15. Started by miro,

שלום לכולם, יש לי מחשב של אסוס (דגם בכותרת) כבר יותר משנתיים וחוץ מבעיות צפויות כמו סוללה חלשה וזה שהמחשב נהיה יותר איטי, בשבוע האחרון התחילה בעיה חדשה קצת יותר קריטית. גיליתי את הבעיה תוך כדי ששיחקתי במחשב (אני מניח שזה קשור לכך שהמשחק קצת כבד ודורש הרבה מהמחשב...) בפעמים הראשונות עלה לי מסך כחול של בעיה בכרטיס מסך. מסך כחול הופיע בערך 5 פעמים ובגלל שהמחשב אתחל את עצמו מהר אני לא בטוח שכל הפעמים הופיעה אותה בעיה. כתוצאה מכך הרצתי סריקת אתחול לוירוסים, סריקת maleware, עדכנתי את הדרייברים של המסך, שיניתי הגדרות למשחק, ניקיון של קבצים ורג'יסטרי עם CCleaner ואיחוי כוננים. בהמשך לזה, התחלתי לכוון מאוורר על המחשב כשאני משחק או רואה סרטים ובעקבות כל הדברים האלה הפסיקו להופיע …

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by tomerkis,

אני מחליף בימים אלו את הקשיש שלי - בן 7. אשמח אם תוכלו להביא לי מפרט למחשב ב 3000 ש"ח בעיקר לאופיס ולגלישה אבל שיוכל להריץ תוכנות כמו matlab וגם משחקים ברמה נורמלית. לא כולל מסך. כ.מסך יכול להיות מובנה. ויש לי כמה שאלות: אני מעוניין לשדרג אותו בעתיד- מה יכול להיות פלטפורמה טובה לשדרוג עתידי? עדיף להשקיע בסוקט 939? מה ההבדל בכלל? על איזה חנויות אתם ממליצים באיזור המרכז?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. היי לכולם אני חדש באתר ואני צריך עזרה....יש לי בן אדם שנמצא כרגע בארה"ב וחוזר לארץ ביום שבת, והוא יכול להביא לי נייד לארץ איתו... פרופיל הנייד המבוקש הוא כזה: - גודל ומשקל לא מהווים מטרד כיוון שהמחשב יגיע איתי בבוקר למשרד ויעזוב איתי בערב...זה לא מחשב שאנייד אותו כל הזמן. - התקציב שלי כרגע עומד על 1500$ - אני עובד עם תוכנות כמו 3d max, photoshop, sketchup, ריינו, אילוסטרטור וכו'.... - אורך חיי סוללה חשוב אך לא קריטי..רוב הזמן אני נמצא ליד שקע חשמל זמין. - חשוב שהמסך יהיה בגודל סביר. בנתיים המחשב שאיכשהו הצלחתי לחפש בכוחות עצמי הוא זה: http://www.bhphotovideo.com/c/product/800999-REG/Dell_AM17XR3_5001STB_Alienware_M17x_17_3_Notebook.html סתם כי המליצו לי על מחשבי DELL. אג…

• 4 תגובות
    • 847 צפיות
  18. Started by elad-k1,

מחפש מחשב "נייד" עד 3000 אלף לצורכי word בעיקר כמו כן שהמחשב ירוץ מהר ולא יתקע כול הזמן. דחוף בבקשה (כמו כן אם יש למישו יד שניה שמור שמתאים לצרכים שלי אני ישמייח).

• 1 תגובה
    • 891 צפיות
  19. אני בצבא ואני רוצה ליקנות מחשב נייד אבל אני מעדיף ליקנות אחד מייד 2, זב ב2100 מחשב נייד Core 2 Duo 2.0GHz מבית: Dell דגם: Inspiron 1520 ו 2048MB/160GB/DVDRW יש את זה ב2050 dv6510e Core 2 Duo T7300 2.0GHz 3giga (מורחב) אחריות לשנה http://www.gamaoffice.co.il/products/85996 יש את זה ב 2000 hp pavilion dv6520, intel core 2 duo processor T7100 3giga ram. http://www.gamaoffice.co.il/products/84497 ויש את זה ב1800 HP. דגם hp dv6500. מעבד intel core 2 dou t7250 2.00ghz. שני ג'יגה זכרון. מסך 15.6 נפח דיסק 250 ג'יגה. כרטיס מסך 8400 תרשמו לי מה עדיף לפי הסדר מבחינת המחשב והביצועים, (אחרי זה נחשוב על האחריות) אני לרוב יהיה בבסיס אין לי בעיה שהמחשב יהיה כבד, אני רוצה אותו בע…

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  20. Started by KrackeR,

סתכלו על הדיל הבא: http://www.buy2.co.il/Center/DailyDeal/Index/44a73061-7336-415f-a836-cfc19c548b63?SideDeal=Y מה אתם אומרים? תודה!

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  21. Started by CrueL,

חבר שלי זכה ב31 אלף הוא רוצה לנצל את הכל במחשב! הוא לא מבין גדול במחשבים הוא לא רוצה לOC רק למשחקים כבדים לא מסכי LCD מסכי CRT בלבד צריך גם עכבר מיקלדת,רמקולים לא מKSP בבקשה דרךאגב הוא זכה ב76 אלף 31 הוא מנצל למחשב!

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  22. Started by deso,

היי, יש לי בעיה עם התקציב וירדתי ל3700 ש"ח.. אני זקוק למפרט טוב, והנה הסברים- לוח אם- רצוי ASUS שמתאים למעבדי אינטל SOCKET 775, בעלי SATA 2 כרטיס מסך- חברה טובה..אין מה להגיד P: מעבד- של אינטל, מעל 2.8GHZ של PENTIUM 4 64BIT ראוטר- חברה טובה.. כל מה שכבר אני קונה- הארדיסק, מקלדת+עכבר, מסך, צורב DVD, מארז וזיכרון (1200 ש"ח). זה אומר שראוטר, מעבד, כרטיס מסך ולוח אם עד 2500 ש"ח... דרך אגב, אני יכול לחרוג מעט, עד 4000 ש"ח. תודה

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  23. Started by yaya12345,

הי לאחרונה חקרתי המון ניידים על מנת לרכוש אחד הדרישות שלי הן: i5 7200 rpm כרטיס מסך ברמה טובה usb3 (נראה לי בסיסי) השימושים שלי הם: בעיקר בבית עם תאורה רגועה מסביב או תאורת יום קלה בסופ"ש מדי פעם ישיבה בבתי קפה (פעם בכמה שבועות) גלישה באינטרנט לשימוש משפחתי חיבור המחשב ל LCD לטובת צפייה בסרטים ומשחקים (משחקים כמו pro evolution, gta) הרצת סביבות פיתוח תוכנה התקציב שלי הוא: 3500 עם נטיה קלה לשפר למעלה (סליחה מראש על החפירה הדרמטית) אז לאחר התעמקות די ארוכה ננעלתי על dell vostro 3450 עם גודל מסך 14 אינץ' מט וכרטיס של ati radeon 6630 ולאחר שקצת קראתי התחלתי להסתבך כי גיליתי שלדגמי ה vostro שנחשבים איכותיים יחסית יש/הייתה בעיה עם המעבר בין כרטיסי המסך (אינטל ו ati) או יותר נכו…

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  24. שלום, אני מחפש נייד בעיקר לצפייה בסרטים (DVD וגם 720\1080p) ומוזיקה, אך גם למשחקים ותוכנות כמו AfterEffects ופוטושופ. כמו כן, שיהיה בעל יציאה לטלוויזיה. חיי סוללה לא רלוונטים לי. השימוש העיקרי שלו יהיה בצבא (בין מארבים... ) ולכן עדיף שיהיה גם עמיד ובעל ביטוח ארוך. שמתי עין על ה1520 עם הרחבה ל2 גיגה זכרון, ומסך 1440x900 - מסתכם ב6.5 (notebookclub). מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  25. Started by Miros,

תודה רבה למי שיעזור ממש חשוב לי אני רוצה מחשב חדש... סוף סןף חח

• 4 תגובות
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.