ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,369 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ! לאחר שירות נאמן של כ-4 שנים אני מתכוון להחליף את המחשב שלי והמסך. אני מבקש עזרה מהאנשים פה מפני שראיתי לפי תגובות וממה שהספקתי לקרוא שהפורום הוא מאוד מקצועי ואמין. אני לא כל כך מבין/מעודכן במה שהולך עכשיו מבחינת חומרה ומחשבים ולכן אשמח לעזרתכם. מצורפות הדרישות עבור המחשב (לפי הפורמט בחוקי הפורום). תודה רבה מראש ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים (תכנות בעיקר), צפיה בסדרות/סרטים ב-HD דרך הטלוויזיה ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום …
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי, אני צריך בבקשה מדריך להחלפת מסך במחשב נייד. עדיף מצולם או עם תמונות.. אם יש ספציפית ל-HP PAVILION אז עדיף.
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
כמו שמצוין בכותרת, תקציב 4K עם חריגה קטנה, דרוש גם מסך. השקט והיופי של המחשב לא חשובים כמו הביצועים, עדיפות לחנויות עם סניף בת"א
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום, מכיוון שאני קצת לא מעודכן בשוק הכרטיסי מסך אשמח להמלצה על כרטיס מסך לבן דודה שלי . הוא משחק על מסך DELL 2209W שהרזוצולציה שלו 1650X1050 . הילד משחק אמיו בעיקר ולפעמים משחקים כמו היטמן NEED FOR SPEED וכאלה ... המפרט החלקי בנתיים שעליו הולך לשבת הכרטיס : INTEL 4570 GA-H87-HD3 ספק כוח SEASONIC M12 520W תודה מראש. מנהלים בטעות פתחתי פוסט במפרטי מחשב במקום בפורום כרטיסי מסך. טעות שלי מצטער... אם אפשר להעביר בבקשה
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
-
זה המפרט שאני הולך להזמין מ- iqpc: מה דעתכם על המארז? הכרטיס יכנס בתוכו ? ולגבי הספק אני לא יודע כמה הוא איכותי. חשבתי להחליף לליברטי 500. לגבי מסך אין לי מושג. חשבתי ללכת על : samsung 203B. אשמח לקבל תיקונים, הצעות לשיפור... המפרט שלי: מערכת בנה לך מחשב הכוללת את הפריטים הבאים מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.13GHz(E6400) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1244 אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס מקורי. לוח אם: GIGABYTE GA-965P-S3 מחיר: ¤654 אחריות: שלוש שנים. כרטיס מסך: BFG PCI-EX GeForce PX8800GTS OC 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DUAL DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤1866 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 320GB 16MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3320620AS מחיר: ¤547 אחרי…
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב חדש עד סכום של 2200 ש"ח, שמיועד בעיקר לפיתוח תוכנה, ולמשחקי ילדים לגיל קטן 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנה ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). כבד כמו VS PHOSOTSHOP FLEX FLASH ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד אבל למשחקי ילדים פשוטים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הג…
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
אבא שלי מעוניין במחשב נייד, כאשר הניידות שלו היא לא הכרחית(ז"א שביצועים חשובים יותר ממשקל וכדומה, גודל מסך מקסימלי לתקציב יתקבל בברכה) המחשב כעיקרון אמור להריץ אינטרנט מעבדי תמלילים וכו' בצורה חלקה ולא יותר מזה, אם אפשר שהוא יריץ גם משחקים קלים וסרטי 720P זה יהיה מעולה. ועכשיו בנוגע לשאלה השניה האם יש אפשרות שבעזרת מחשב נייד ומחשב נייח שמחוברים לאותו הראוטר יהיה ניתן לעשות סטרימינג? ז"א שלא שהמחשב הנייד יריץ את הסרט אצלו דרך התיקיה המשותפת, אלא שהמחשב הנייח(החזק) יריץ את הסרט, והנייד רק ישדר את התמונה, (?בדיוק כמו בסטרימרים?) אני שואל את זה כי אנחנו מעוניינים בנייד ובסטרימר, אבל לא בשניהם, וקשה לי להאמין שמחשב נייד ב2.5 יצליח לשדר תמונת HD על מסך 55'(שיש לנו בסלון) תודה ר…
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
CPU: Intel® Core 2 Duo E6300 - HH80557PH0362M - Tray CPU - Socket LGA775 Cooling: Zalman CNPS9500 LED Motherboard: Gigabyte GA-965P-DS3 Intel® P965 Express Socket LGA775 ATX Memory: Corsair DDR2 2GB XMS2-5400, 675MHz, Dual Channel 2x1GB 240-Pin Dimm Video Card: ATI Radeon X1900XT 512mb PCI-Express Power Supply: Antec Neo HE 500w Power Supply GIGABYTE - Triton - BLACK - Case NEC DVD-RW NEC ND 4570 x16 (BLACK) DUAL LAYER - BULK Hard Disk Westerm Digital 250GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II אשמח לשמוע הצעות ייעול והערות..
-
- 12 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אהלן אנשים, אני עומד לקנות מחשב וחשבתי על המפרט הבא, מה אתם אומרים? מעבד: Intel Core 2 Quad Q9400 2.66Ghz 6MB Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤1259 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤109 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤473 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included כמות: 1 - מחיר: ¤337 ספק כוח: Thermaltake 500W TR2 QFan 140mm Dual 12V Rails כמות: 1 - מחיר: ¤364 זיכרון: Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12 כמות: 1 - מחיר: ¤364 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB SATA II 16MB כמות: 1 - מחיר: ¤292 כרטיס מסך: Palit 9800GT 1GB HDMI Sonic Retail כמות: 1 - מחיר: ¤706 סה"כ: ¤3904 המחירים הינם כוללים מ…
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין במפרט עד 3000 ש"ח לא כולל מסך או 4200 ש"ח כולל מסך LCD 8MS. אני זקוק לדברים הבאים: 1. מעבד לפחות AMD Athlon 64 Venice 3000. 2. לוח אם מבוסס nForce 4 Ultra. לא חייב להיות אוברקלוקר מטורף, הכי חשוב אמינות יחסית. 3. זיכרון לפחות 512 MB DDR CL2.5 יספיקו. 4. כ. מסך מינימום ATI Radeon X300 עדיף משהו מעט חזק יותר. 5. הארד דיסק SATA לפחות 80GB. 6. צורב DVD. 7. מארז פשוט USB מלפנים עדיף גם 1394. אין צורך בכונן 1.44 תודה וחג שמח.
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
איך המפרט לקולנוע בייתי? יש משהו לשפר? מעבד: AMD ATHLON 64 4850e X2 DUAL CORE SOCKET AM2 45W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADH4850DOBOX - BOX ¤329 לוח אם: GIGABYTE GA-MA78GM-S2H - REV1.1 ¤452 דיסק קשיח: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS ¤323 צורב DVD: PIONEER DVDRW DVR-215DBK X20 - SATA - BLACK ¤113 זיכרון: KINGSTON 1024MB DDR2 800MHz ¤87 כמות:2 מארז: ANTEC NSK2480 + 380W EARTHWATS PSU ¤537 מחיר סופי: ¤1928 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם, שלשום כתבתי פה הודעה שאני מחפש מחשב נייד של HP... ולאחר הודעה אחת שם ואחרי סיורים בחנויות שונות ובבדיקות באתרים אני אשמח אם תוכלו להמליץ לי על אחד מהם מה עדיף, והנה מפרט חלקי והחשוב (לי) אם אתם רוצים : - (השימושים לאינטרנט, אופיס, מוזיקה, סרטים/סדרות ופה ושם משחקים כמו PES 2009) - * dv6-1180ej : מעבד : Intel® Core 2 Duo Processor T6600 2.2Ghz זכרון : 4096Mb - 2 x 2,048 כונן קשיח : 320GB SATA 5400 rpm כרטיס מסך : ATI Mobility Radeon HD 4530 512 MB http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_293_2188&products_id=25848 * dv5-1250ej מעבד : Intel® Core 2 Duo Processor T6600 זכרון : 4096Mb - 2 x 2,048 כונן קשיח : 320GB SATA 5400 rpm כרטיס מ…
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות,צפייה בסרטים ,שימוש בתוכנות ארכיטקטורה. יריץ קבצי HD 1080p mkv * גודל המסך? 15" מינימום. * משקל רצוי? אין בעיה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מס' שעות,לפחות יותר משעה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI,HDMIוכו) HDMI חובה. * בלוטות? חובה. * גודל מינימלי שלכונן קשיח? 500GB * צורבDVD? חובה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אפשרי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין. תודה.
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום. אני טכנאי מחשבים וחבר ביקש ממני מפרט חזק למטרת עריכת סרטי וידאו ארוכים ,אבל לא סרטים רגילים אלא סרטי HD באורכים של מעל שעה . השאלה האם העובדה שמדובר בסרטי HD דורשת מפרט חזק יותר מאשר המפרט הבא מתוך המפרטים הממולצים. http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=133227§ion=293&target=רב%20תכליתי או שאולי גם מפרט זול יותר יספיק לא דרוש מסך או ציוד היקפי תודה איציק
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם, המחשב מיועד לדוד שלי. דוד שלי כמעט ולא השתמש במחשב אף פעם. מדי פעם פה ושם, אבל אף פעם לא באופן רציני. הוא רוצה לקנות מחשב לעצמו... המחשב ישמש לעבודה רגילה, לא יודע אם כתיבת מסמכים של ממש כי הוא לא עובד, הכוונה יותר לגלישה באינטרנט, שמיעת מוזיקה, אולי צפייה בסרטים (לא סרטי HD). יש סיכוי שישחק קצת במשחקים, אבל לא גרפיים במיוחד. משחקים בקטנה כזה, אולי FIFA בלחץ. לדעתי כ. מסך בינוני מינוס, לא להסחף. אין תקציב, אבל כמובן אל תתפרעו כי לא צריך. הקו המנחה זה לא ללכת על חלקים שנחשבים זבל'ה כדי שייצא זול, אבל גם לא ללכת על חלקים יקרים שאין צורך בהם. כמה שיעלה יעלה - כמובן שכמה שפחות יותר טוב. צריך את כל החלקים - מסך 17/19 אינץ', רמקולים, מקלדת, עכבר, מארז + החלקים בפנים…
-
- 9 תגובות
- 709 צפיות
-
-
ושוב שלום לכולם אז לאחר לא מעט מפרטים שבניתם לי לאחרונה, יש לי עוד התייעצות אתכם.. דרוש מחשב לעבודה משרדית.. וזהו.. במקרה הכי פרוע, אולי להריץ סימס 1.. וגם זה בספק.. הבעיה הינה התקציב, ולכן הכי טוב לדעתי היה לקנות יד שנייה (לחפש מחשב פנטיום 4 שמור ב-400 ש"ח) - הבעיה שלא ממש מצאתי.. מצאתי את המחשב הזה (הראשון, הכי זול) http://www.zed.co.il/Category.asp?CategoryID=23 אני שונא מערכות מורכבות, ואני שונא מחשבים מוכנים.. אבל.. למחשב שהשאיפה שיעלה כמה שפחות.. והמטרה הינה אינרטנט, אופיס, מוזיקה (ואולי סימס 1) - מחשב שכזה לא מספיק? ז"א.. כל המפרטים שאני רואה פה, לעבודה משרדית, הם מינימום 1.5K.. ואם אני רוצה פחות, לא קיימת אופציה? ובנימה אופטימית זאת - אני מחפש בנרות פנט…
-
- 11 תגובות
- 709 צפיות
-
-
האם ניתן להרחיב אחריות למחשבי ג'יגהבייט אחרי הקנייה לדוג': http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=15617
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש, בדקתי דגמים וקצת נאבדתי בדרך. אשמח מאד לעזרתכם בנושא. מחפש נייד קל משקל (ככל שיהיה קל יותר כך יותר טוב, אבל אפשר לחרוג מעט למשקל "בינוני" אם ההבדלים מהותיים מבחינת המפרט) לשימוש שוטף של סטודנט, ללא דגש על תוכנות מיוחדות. תודה רבהההה . מה התקציב המקסימאלי? 3300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אזור ה-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש שוטף – לימודים (סטודנט) אינטרנט, Office, מוזיקה, סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן…
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנצל פחות ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, בנוסף גם סרטים ותכנות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. WITCHER BF3 ME3 BFBC2 וכדומה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1900*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום, אוקי אז כמו שהכותרת אומרת אני חושב לקנות את המחשב Dell xps 13(להזמין מארה"ב) אחרי מיסים הדגם הספציפי שאני מזמין יוצא בערך 6 אלף שקל. עכשיו אני מתלבט אם להזמין אותו או שאפשר לרכוש משהו יותר טוב בכסף הזה. הדגם מגיע עם מסך מגע, i5 6th genrethe, 8gb ram ו128/256(תוספת של 100 דולר) gb. אני מחפש מחשב שיחזיק לפחות 4 שנים(לאורך כל תקופת הלימודים) , שימושים תוכנית, אינטרנט, סרטים וטיפה משחקים(לא כבדים במיוחד), חשוב שהיה סוללה חזקה. מה אתם אומרים להזמין את המחשב או שיש משהו יותר טוב תמורת הכסף הזה? נ. ב. אני מזמין דרך buy2usa מישהו התנסה בשירות שלהם? תודה מראש לכל העונים =)
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מכם לפני חודש מפרט http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=350640.0 למחשב בלמיר שם אני רוצה לקנות. עכשיו כשבאתי להזמין אני רואה שהם צמצמו מאד את מבחר מעברי ה-AMD שהם מציעים כך שכבר אין אין מה שהצעתם לי. האם תוכלו להציע לי מפרט חדש משם? http://www.lamir.co.il/computers.asp לא אכפת לי אם AMD או אינטל. 1. מה התקציב? 2000 ש"ח 2. מטרות המחשב? עבודות משרדיות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? צריך מסך 19'' דק בנוסף. לא כלול בתקציב 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עיצוב לא חשוב. יהיה נחמד אם המארז לא יהיה גדול מדי. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מ…
-
- 6 תגובות
- 709 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה…
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
אהלן חברה מה אתם אומרים שונה בין שני המחשבים הניידים הללו, הם פחות או יותר שווים , שניהם עם HDMI מה שאני צריך 4GB זיכרון מעבד 2.6GHZ לאסוס CENTRINO לעומת DUAL CORE של HP 2.5GHZ האם פה יש משהו שונה בין שני המעבדים ואיזה מהם יותר טוב? המסך של האסוס 14" לעומת 16" של הHP המשקל גם שונה בASUS הוא 2.5KG ובHP 6KG רעיונות או תגובות בברכה יתקבלו, תודה ג'קי
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום רב, הרכבתי מפרט מ-KSP וברצוני לקבל חוות דעת עליו: מעבד:Pentium 4 3.0 Ghz Cache לוח אם:Asus PSAD2 Deluxe (925) S775 זיכרון:DDR 500 512 A-Data כרטיס מסך: Pine xfx 6600 256 MB DVI, TV, PCI-E דיסק קשיח: Western Digital 160 GB 7200 8MB WD1600JB כונן:Teac/Sony 1.44 כונן סי די: LG x 52 צורב די וי די: LG 4163B+x16-X8 Dual x4 מאוורר: Thermaltake Smart Case Fan 2 12sm+Controller מארז: Thermaltake Tsunami VA3000BWA/SWA מסך: Samsung TFT 17" 730B 8MS +DVI מקלדת+עכבר: GPT Multimeadia + Mouse Optical רמקולים: Creative Inspire 2500 Sub + 2SP סך הכל: 7118. הדברים החשובים אשר רציתי לכלול במחשב ואבקש את התייחסותכם אליהם הם: * לוח אם- האם כרטיס הקול המשולב נותן מענה טוב ואיכותי להמרת קל…
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-