ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
בעיקרון השימושים שלו נורא נורא מוגבלים והאמת אין לי מושג מה הוא צריך מחשב.. טיפה אינטרנט וטיפה אופיס, רוב הזמן לא נראה לי שהוא ישתמש בכלל במחשב. יש המלצות למיני טוב?
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
אני צריכה מפרט למחשב שהשימוש העיקרי שלו הוא לתחביבים בלבד.. כלומר: גלישה באינטרנט, משחקים קלים כמו SIMS, צפיה בסרטים וסדרות באינטרנט, הורדות למיניהם.. אני לא צריכה שום דבר לשימוש כבד.. אבל גם לא רוצה מחשב הכי דפוק שיש.. אשמח להצעה או שתיים...ואז אקח את זה למישהו שירכיב לי.. תודה רבה מראש יום טוב נעמי
-
- 8 תגובות
- 764 צפיות
-
-
היי חבר'ה ... החלטתי שאני לא רוצה להביא סתם איזה נגן דיוידי מעפן לסלוון אלה מחשב HPTC נחמד שאליו אני אחבר שני רמקולים וסאב ... וטלוויזה FULL HD של פיליפס 42 ' אז אם אפשר בבקשה המלצה לאחד כזה אבל שלא יעבור את התקציב 2000 ש"ח אני אשמח מאוד. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט למחשב כולל מסך אני מוכן להשקיע עד כ2,500 ש"ח השימושים העיקריים אינטרנט, שירים, הורדת סרטים לא משהו מסובך.. עדיף שהתקציב יכלול ציוד הקפי עכבר, מקלדת, רמקולים וחשוב לי לדעת איפה לקנות? בוודאי שבמקום אמין תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
נניח ואני לא מבצע אוברקלוק ? או שזה חובה האם שווה ללכת על הכרטיס המסך ? האם 512 זכרון זה בעייתי? הספק כוח שבא עם המארז ..הבנתי שהוא לא גנרי אבל גם לא חזק במיוחד איך המארז עצמו ? מכון להוסיף כמה שקלים ...אני בכלל לא סגור כרגע על תקציב אבל נניח עד 4500 רק מה אני מעניין לקנות מהחנות http://www.wex.co.il/ פשוט עניין של נוחות כי עשיתי אצלם קניות בעבר חלקים שלא נמצאים למרות שהם עדיפים יותר מהווים בשבילי בעייה ..אלא אם לספקים שלהם יש את הזה
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
המחשב למטרת אינטרנט ומשחק אחד (fifa 12) לפי מה שהבנתי פיפא משחק קל ובגלל זה אני לא צריך להשקיע הרבה בכרטיס.. שתי אפשרויות עומדות בפניי:טושיבה- מחשב טוב עם כרטיס מסך ו מעבד I5.. אהבתי גם נורא את העיצוב...רק עם שנתיים אחריות http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=13924 אסוס- מחשב טוב עם כרטיס נחמד מאוד ועם I3.. שלוש שנים אחריות http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8225&CatCode=315 אני לא יודע מה להחליט
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום רב, מחשבי היקר והאהוב לא עובד הלכתי לעשות מין בדיקה קטנה ואמרו לי או שהלוח אם שלך מקולקל או שהוא מת.. אז אמרו לי שלתקן יעלה בסביבות ה 1000 שקל הכל כלול.. אבל להחליף 2000 שקל... ואני חושב שאם זה עולה אלף שקל זה כבר לא שווה עדיף כבר לקנות מחשב חדש לא? O= אז ברצוני לשואל(עורך דין שכמוני ) האם זה באמת ככה? זה באמת עד כדי כך יקר? O= והאם יש אפשרות לעשות משו בנידון ולתקן אותו ב 500 שקל ככה? ??? נ.ב ישלי מחשב נייד מחברת TOSHIBA .. והשימושים שלי הם רגילים אימייל,סרטים,עבודות,(בלי משחקים).. רב תודות, אקצילופוס(שם בדוי)
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום. אז מה כדאי? לקנות DESKTOP מורכב או להרכיב. אומנם DESKTOP הוא יקר בהרבה אבל נראה לי שיותר אמין , אין סיכוי שיהיו התנגשיות חומרה וכאלה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אנחנו 5 אנשים (אולי יותר) המעונינים לקנות פחות או יותר את אותו מחשב נייד, האם ניתן להשיג הנחות\הטבות (אחריות מורחבת, זיכרון מוגדל וכו') ואיפה?
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם. חבר שלי קונה מחשב חדש, התקציב שלו הוא 2000 ש"ח למחשב שאינו כולל ציוד היקפי (רמקולים, מסך, מקלדת, עכבר) ולא כולל צורב דיוידי. הוא קיבל הצעה מ-KSP, על החלקים הנ"ל ב-2000 ש"ח (כולל הרכבה): מעבדי אינטל Core 2 Duo E4300, Bus800Mhz, s775, 2MB 1 640 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5GZ-MX s775 Conroe, Intel 945GZ, DDRII 533, VGA, PCI-E 1 375 זכרונות DDR II 667 1GB Kingston 1 225 כרטיסי מסך Point Of View 7300GT 256MB TV, DVI, PCI-E 1 385 דיסקים קשיחים Western Digital 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 1 290 מארזים MidiTower ATX 321 500W Black 1 140 סה"כ 2055 רציתי חוות דעת שלכם על ההצעה, האם הייתם מחליפים איזשהו חלק? אם יש לכם הצעות חלופיות במחיר זול…
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
לא מזמן רכשתי מחשב מדגם: HP Pavilion dv5-1179ej המצב הוא כזה, אני חייל וחוזר הביתה לסופ"שים וכשאני חוזר המחשב דלוק 24 שעות בערך, לאחרונה שמתי לב שהמחשב די חם, אפילו אם מניחים את הידיים מעל למקלדת מרגישים את החום. וגם הספק כוח של הכבל רותח מחום. רציתי לדעת אם זה תקין, ואם זה "בריא" למחשב נייד להיות דלוק המון זמן ברצף? כי אני יודע שמחשבים שולחניים הרבה יותר מאווררים ובניידים אז כל החומרה הרבה יותר דחוסה וזה מה שיוצר את החום. אשמח אם תעזרו לי. תודה
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות מחשב לאבי ולהעיף מהבית את הפנטיום 4 שיש לו ...אז ככה ( אם יהיה אפשר לקנות מחשב קומפלט בלי הצורך להרכיב , יותר טוב ..) 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב : עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש : שימוש בתוכנה protrack למסחר בבורסה למיטה הבנתי פועלת רק על XP ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד - -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? :נמוכות אך למחשב יחוברו 2 מסכים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?לא …
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
המפרט שלקחתי הוא Pointofview- Geforce 6600GT 128MB DDR - DVI/TvOut - AGP 1479.57 AMD Athlon 64 (3200+) - 512K Cache [754 Pin]- RETAIL 1305.24 A-DATA 512MB DDR PC3200/400 - C2.5 594.51 EPOX EP-8KDA3J (nForce3 250) - ATX 625.80 Seagate 160GB 8MB 7200RPM S-ATA 692.85 NEC DVD-RW NEC 3500 x16 DUAL LAYER - bulk 469.35 SONY 3.5 FLOPPY DISK DRIVE - 1.44 53.64 COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (white) TOWER CASE 317.37 Genius Comfy KB-10X keyboard - ps2 40.23 Thermaltake - Silent PurePower 410W (W0035) - Passive PFC 362.07 הספק למטה יבוא במקום במקום הספק הקיים במארז.. (אבקש זיכוי פשוט על הספק שבמארז) המחיר כרגע הוא 5927.18 אבל זה בגלל שעדיין לא ידוע לי הזיכוי שאק…
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני מכיר את הפורום כבר, והיום סוף סוף יצא לי להרשם... אני מצטער אם הכותרת לא תקינה, פשוט זה קצת מסובך >.< הרבה זמן רציתי לשדרג את המחשב, בעיקר בגלל שהוא ישן ובזמן האחרון עובד לאט... אני לא ממש מבין בכל זה, אז אני מבקש בלי הסברים קשים מדי ^^" סתם ראיתי את האתר "Can You RUN it", ולפי הבדיקה של הדרישות המומלצות של GTA IV, הנה מה שיש לי עכשיו: CPU Recommended: Intel Core 2 Quad 2.4GHz, AMD Phenom X3 2.1GHz You Have: Intel® Pentium® 4 CPU 2.40GHzCPU CPU Speed Recommended: 2.4 GHz You Have: 2.41 GHz System RAM Recommended: 2.5 GB You Have: 511 MB Video Card Recommended: 512MB NVIDIA 8600+ / 512MB ATI 3870+ You Have: NVIDIA GeForce4 MX 440 (GeForce4 MX …
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם מצורף המפרט הסופי שלי ,המחשב צ"ל שקט (כי הוא בחדר שינה) לעבוד בOC,להפעיל משחקים כבדים ולעבוד עם משך 226BW של סמסונג (2ms) . הבעיה היחידה שנותרה לי היא הכרטיס מסך אני קונה בSKAYPC אז אם תעזרו לי למצוא כרטיס טוב יותר וזול יותר אשמח.... בכל מקרה אשמח לשמוע הערות תודה מראש!!! מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box ¤1230 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤460 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Western Digital WD 5000AVJS 500GB ¤547 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AVJS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤285 כמות:1 http://skypc.co.il/product.a…
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
היי! אני צריך המלצה למחשב נייד עד 5500 כאשר הסכום הזה הוא באמת הגג. העדיפות הראשונה במחשב הנייד היא לזמן בטריה, לא איכפת לי לשים חד ליבה 1.2GHZ אם הוא יכול להחזיק 11 שעות עבודה. השניה היא משקל. השלישית היא חדשנות, אני רוצה שיהיה מהדור האחרון, כלומר CORE 2 DOU (אלא אם אני טועה ויש אחריו). אני מודע לחלוטין שבתקציב הזה הדרישות מופרכות ולכן אני צריך עזרה בלאזן ביניהן ולמקסם את הסכום אל מול הצרכים שלי. כמו כן, אני לא מעודכן בתחום , אבל אם בקרוב יוצא דור חדש של נידים אשמח לדעת ולחכות... נ.ב בקשר למחשב שמפורסם באתר במבצע, נראה שהוא מושלם לצרכים שלי אבל לא הצלחתי למצוא את הזמן בטריה שלו או אם אפשר לקנות אותו בלי האוזניה במחיר זול יותר - למישהוא יש תשובות בקשר לזה? תודה!!
-
- 4 תגובות
- 764 צפיות
-
-
יש לי רשיון לווינדוס ויסטה עסקים . איך אני מתקין את ווינדוס בחזרה ? דרייברים ניתן להוריד מהאתר של לנובו . אם אני אוריד מהרשת ווינדוס עסקים ואכניס את הקוד המקורי שלי זה יעבוד ? ד"א אם אני אתקשר ללנובו ישראל הם ישלחו לי דיסק עם הווינודס+דרייברים ? ה T61 שלי נקנה מארה"ב . תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מחשב נייד ללימודים ולבית בתקציב 3-4K( יכול להתגמש קצת). מסך 15.6 אינץ , משקל לא קריטי לי , חשוב לי שהוא יהיה חזק ככל האפשר אבל שלא יבוא על חשבון זמן סוללה - אני צריך שבמינימום מאמץ(רק גלישה וכתיבה בבית ספר) יחזיק לפחות 5 שעות. שיוכל להריץ משחקי רשת ודפדפן פשוטים חלק, ואם אפשר שיריץ משחקים ישנים ופשוטים בסגנון של CallOfDuty 2, Gta San Andreas וכאלה.. - לא חייב אבל. צריך שיהיה כונן לדיסקים ויציאות USB. מאוד חשוב לי שהמחשב יהיה מדגם/סדרה מוכרת ואיכותית (כמה שהתקציב מאפשר)- עמיד אני לא מבין בעניין הזה כל כך אז אשמח מאוד להצעות
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות אותו עם: 1. מעבד INTEL CORE 2 DOU 2.1 GHZ T8100. 2. 2 ג'יגה זיכרון ראם. *הוא אמור לרוץ עם ויסטה אולטימייט. מה דעתכם? http://www1.euro.dell.com/content/products/productdetails.aspx/inspnnb_1525?c=il&l=he&s=dhs תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
אני מקווה שזה מתאים לפורום הזה.. בכל מקרה, המחשב שלי הוא: AMD Athlon 2500+ ABIT NF-7 Twinmos 512DDR 3200PC (1 stick) WD 120GB 7200RPM 8MB Radeon 9700 128mb not pro PS: HEC 300AR-T מארז מעפן עם מאורר אחד בדלת שלו וקירור של THERMALTAKE VOLCANO 7, והמאורר שעל הלוח אם לא עובד.. בכל מקרה, זהו המפרט שלי, ויש לי אותו כבר יותר משנה ואני רוצה לשפר אותו.. מה לדעתכם כדי לי לקנות כדי לקבל באמת הרגשה בשינוי הביצועים של המחשב?
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש וזקוק להמלצות. מטרותיו יהיו בעיקר גלישה באינטרנט, סרטים ואופיס (או כל דבר בסגנון). אשמח אם גם הוא יוכל להפעיל תוכנות adobe ברמה הבסיסית. התקציב הוא באזור ה5000 וחשובה לי מאוד האחריות/השירות שהיצרנית תספק. הסתכלתי לאחרונה על המחשב הזה - יש המלצות/הערות? אמשח לשמוע על דגמים מומלצים נוספים. תודה
-
- 2 תגובות
- 764 צפיות
-
-
מחפש מפרט טוב שיחזזיק כמה שנים , בעיקר למוסיקה , סרטי HD , עבודה שוטפת עם הרבה טאבים וקצת עריכת מוסיקה (ableton live) אני לא חושב שאני אשחק כלכך במשחקים , אבל עדיף שהמחשב יוכל להריץ כמה משחקים (לא על גרפיקה high ) התחלתי לבנות , אשמח לכיוון והצעות חשבתי על המעבד הזה: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB Tray קירור? לוח אם מומלץ? זכרון שיהיה 4 גיג דיסק קשיח 500 גיג עדיפות לWD כרטיס מסך מומלץ? מארז וספק כח שקטים אני צריך (!) תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום, רציתי לבקש מפרט עד 6300 ש''ח ללא ציוד היקפי ומסך(יש לי מסך 17" אז אפשר לא להתפשר על כרטיס מסך חזק כי הרזולוציה גם ככה 1280*1024). למטרות משחקים. מתוכנן OC.
-
- 8 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מחשב נייד לשימוש פשוט של אינטרנט ועובדה משרדית, בתקציב של עד 3500 ש"ח. מצאתי את הדגם 7070 של HP שנראה לי הכי משתלם ביחס למחיר - מעבד c2d, זיכרון 2Gb, דיסק 160Gb http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=9240 השאלות שלי: 1. מה דעתכם על הדגם והתמורה ביחס למחיר? האמת היא שאני צריך הרבה פחות מבחינת חומרה, אבל ההבדלים במחיר הם 600-700 ש"ח ככה שכדאי ללכת על משהו מתקדם. האם יש מחשב אחר שמומלץ במפרט דומה ומחיר יותר זול? 2. האם ידוע לכם איך הוא בתחום ההתחממות יחסית לאחרים? זו הבעיה הכי גדולה במחשב הנוכחי שלי, שמתלהט אחרי רבע שעה של עבודה... 3. האם יש איזו מניעה לקנות את המחשב מבאג? המחיר בזאפ נמוך ב-150 ש"ח מבאג, אבל מדובר על חנות גדולה ומוכרת. מה דעתכם? …
-
- 5 תגובות
- 764 צפיות
-
-
שלום, אז ככה , הרעש הוא לא רעש מאוורר ולא רעש דיסק קשיח ( רעשים אלו ממש לא משיעים , ושומעים אותך פעם ב..) הבעיה , שרעש כזה ( שששססססששששסס.... ) נוצר מהמחשב , שמתי לב שאצל כולם זה קיים , מישו נודע לפיתרון? מה אפשר לעשות? והרעש מתחזק עוד הרבה יותר כשהמחשב לא מחובר לחשמל. מקווה שתעזרו... אני משתגע מזה! המחשב חדש... *. כרגע מותקן וינדוז ויסטה עם הדרייברים הכי עדכניים , ואותה בעיה , מקודם היה איקס פי וגם עם דרייברים עדכניים , ואותה בעיה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 764 צפיות
-