ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש לדעת איך משנים תפקידי מקשים מסויימים בלפטופ שלי. הבעיה העיקרית היא מיקום כפתור הFUNCTION אבל בכלל, אעדיף לשלוט בתפקיד המקשים ומיקומם. האם האפשרות קיימת? אם כן- האם האפשרות כבר על המחשב שלי? האם אדרש להוריד תוכנה עבור פעולה זו? לא הצלחתי למצוא תשובות בשום מקום, אז אודה על תשובה מפורטת. תודה
-
- 2 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
בקניית המחשב החדש ישמש בעיקר בעריכות של סרטים [פרימייר וכו..] משחקים מהשורה הראשונה BT4 וכו.. [ATTACH=CONFIG]5476[/ATTACH] 1 אשמח לדעת אם יש משהו לא תקין במפרט [אפשר לחסוך וסתם מיותר] 2 המחיר תקף לאילת אשמח לדעת אם יש באזור המרכז\השפלה וכו.. חנות שתשווה לי את המחירים ותחסוך לי ירידה לאילת 1. מה התקציב המקסימאלי?7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?מעט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה סרטים כבדים GO PRO.HD.4K ומשחקים חדשים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).adobe premiere ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, י…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
i5 2.4 ghz 4GB זכרון 500GB איחסון 13.3 אינץ' כמה אפשר לבקש עליו?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ותודה על ההשקעה של כולכם פה אני צריך מחשב שיהיה חזק ומהיר מאוד בקטע של עריכה והמרת וידאו כמה שיותר מהר ושיהיה חזק בביצועים של תלת מימד ורינדור צריך רק את הקופסה של המחשב - ושהכל יהיה שחור חיצונית לא משתמש בו למשחקים רק למה שכתבתי למעלה ככה שאם מעבד מרובע ליבה עדיף אז לכו על זה (כמובן שזה ישמש גם לפוטושופ פלאש והשאר ..)
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
איך אני משכנע מישהו שעדיף להרכיב לבד מחשב, מאשר לקנות מוכן של IBM ? מה היתרונות ומה החסרונות הגדולים של IBM ?
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, מוזיקה, אינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא, עם הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. …
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום חברים, כל מה שרלוונטי כתוב קניה מ BestBuy.com * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) לימודים, קיובייס, קצת משחקים, ושימושים כלליים * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) מה שמתאפשר במסגרת התקציב שלא יבוא על חשבון ביצועים * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? חשיבות דיי נמוכה, אבל לא שני טון *…
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מטרת המחשב: עריכה גרפית, תוכנות כגון פוטושופ, ואנמציה גודל המסך: 14-16 משקל רצוי - שיקול פחות חשוב האם נדרש זמן סוללה ארוך- המשתמשת העיקרית סטודנטית, לא ידוע לגבי סוגיית הזמן- כנראה פחות חשוב רצוי להערכתי כרטיס מסך נפרד(לא אודבורד) וגם יציאת HDMI- לא קריטי בנוסף חשובה האמינות של המחשב, כלומר שלא ירבה להימצא במעבדות תודה
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
חברה אני צריך עזרה דחוף, אני מחפש מחשב נייד בשביל אמא שלי. חשבתי בהתחלה על נטבוקס כי התקציב שלי לא גבוה הבעיה שהמסכים קטנים מדי. המחשב נועד לשימוש בסיסי ביותר אינטרנט ואופיס. אני אפרט מה חשוב לי שיהיה: 1. אמינות- חשוב לי שיהיה מחשב אמין עדיפות לחברות כמו ASUS או DELL 2. נוחות- שיהיה נוח לשימוש אני בעיקר מדבר כאן על מקלדת והטאצ' פאד. 3. סוללה 4. חובה שיהיה WIFI 5. מסך בגודל סטנדרטי לא קטן מדי ~15 אינטש. 6. שיהיה כמה שיותר קל (זה פחות חשוב לי אבל אם הוא קל זה יתרון) אני בטוח לא צריך כרטיס מסך טוב. אפשר להתפשר מבחינת המעבד גם. כדאי שיהיה מספיק זכרון (2 ג'יגה) אני מקווה להתקין עליו ווינדואוס 7 אם יתאפשר. אם לא אז XP. התקציב: עד 2500 ש"ח
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
בסרטון הזה ביוטיוב מראים מחשב Lenovo T410 מריץ סרטים ב720p בצורה יפה אבל 1080 הוא מקרטע מאוד. זה מחשב עם מעבד i5 הכי חדש בשוק וכו'. לפי מה שראיתי בתגובות פה רוב החברים בפורום כותבים שמחשבים הרבה יותר ישנים מסוגלים להריץ 1080p בלי בעיה. אז מה פשר הסרטון הזה? הערה: יש שם באחת התגובות למטה בסרטון מישהו שמדבר על coreAVC. לא יודע מה זה, אבל אולי יש בעיה אחרת של קודקים וכו' שגרמה למחשב הזה לא להריץ טוב את הסרטים. בכל מקרה הייתי מעוניין לדעת איזה מחשב צריך בשביל להריץ 1080p. שאלה נוספת: האם אפשר לחבר מחשב נייד דרך HDMI למסך LCD ולהגדיר שהרזולוציה שתצא לLCD תהיה 1080p? במחשב שהרזולוציה שלו הרבה יותר נמוכה? תודה
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
היי אנחנו רוצים לקנות לפטופ שישרת אותנו למטרה משרדית, אך גם למשחקים בעלי דרישות בסיסיות יחסית (לדוגמא League of legends). נתקלנו בחיפושינו בלפטופ הזה http://ksp.co.il/?uin=22962 ונשמח לשמוע חוות דעת עליו, כמו גם אפשרויות נוספות בטווח המחיר הזה. 3,500 ש"ח הוא רף עליון עבורנו, ולא נרצה לעלות מעל. נשמח להערות והארות
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המחשב נועד לשימוש ביתי פשוט בלבד (אינטרנט, אימייל, אופיס וכו'..) הוא למשפחה עם ילד בן 8, שדי מתלהב ממשחקים כמו פיפא וכו'.. (משחקים פשוטים ולא כבדים במיוחד) התקציב שלהם הוא 2000 ש"ח (לא כולל מסך) אולם השאיפה היא להגיע לפחות. המפרט שהרכבתי: מעבד Intel Pentium Dual-core E2200 Box לוח אם GIGABYTE GA-EP31-DS3L דיסק קשיח - Western Digital דגם WD3200AAKS נפח 320GB זיכרון 2048 (או 2 סטיקים של 1024) אין חשיבות ליצרן. שיהיה 800MHZ. כרטיס מסך Gigabyte nVIDIA GeForce 9400GT 512MB DDR2 PCIe צורב DVD - תוצרת LG דגם GH22NS30 חיבור SATA מהירות צריבה X22 צבע שחור מארז וספק HEC 6A19B BLACK 300W. האם יש משהו לשנות? דעו/המלצות? ובכלל, למישהו יש המלצה על חנות מחשבים בבאר שבע? ממה שקראתי …
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מחשב למשחקים בתקציב של 5000 ש"ח. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
יש לי 2 מפרטים פה: את הראשון מישהו הציע לי ואמר לי שזה טוב: מעבד - INTEL CORE 2 QUAD 6600Q לוח אם - GIGABYTE P35/G33 1333 MHZ DDR3 זיכרון - 2GIGA KINGSTON מארז - Thermalteck Soprano (משהו כזה) איוורור - איוורור של זלמן כונן קשיח - 640 ג'גה 7200RPM כונן אופטי - LG OR Samsung DL X 16 DVD-R כ.מסך - GFORCE 9800 GT 512 MB DDR3 ספק - HEC Zay PHR 500 W 12 מחיר 3650 ש"ח ויש את המפרט הבא מהחנות FOXPC: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1601 נ.ב החנות פוקס פיסי היא חנות טובה ואמינה?? איזה עדיף? ואם יש לכם הצעות יותר טובות אז תגידו לי בבקשה!! ואם זה OC שהחנות עושה לי זה יתקבל בברכה
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת כמה שווה הכרטיס הזה. היה בשימוש שנתיים וחצי בערך בלי שעבר שום oc כמה המחיר שלו יד. שנייה במצב מצויין. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
של chieftec full tower DA01BLD עם דלת שקופה עם המארז יש 5 מאווררים של Thermaltake מאוד חזקים זרימת אוויר מאוד גדולה (אפשר לחבר להם חיישני חום או דימר לכל אחד) + בקר מאווררים ל 3 מאוררים כמה הוא שווה ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב לעבודה משרדית. הדרישות מינימליות, רק שיגיב טוב ומהר ולכן אני רוצה SSD למערכת ההפעלה. כמו כן יש כבר כמה רכיבים שאפשר להשתמש בהם מהמחשב הנוכחי: ספק מחשב Corsair VS350 2 כוננים קשיחים של WD לאחסון מידע, אחד IDE ואחד SATA (אפשר לקנות מתאם בעשרה שקלים ולחבר את הכונן IDE ללוח אם SATA נכון?) כרטיס רשת אלחוטי D-Link DWA-548 בחיבור PCI-Express X1 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מעדיף שלא לחרוג בכלל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (אופיס, גלישה באינטרנט, מיילים). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיק…
-
- 2 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
היתחדשתי המחשב! :yelclap: מעבד Intel Pentium Dual-Core E2140 Box ב-700 ש"ח לוח אםוP5GCMXוAsus ב-256 ש"ח זיכרון:Corsair® VS1GBKIT533D2 1GB Kit (2x512MB) DDR2 533Mhz CL4 ב-600 ש"ח כרטיס מסך:BFG nVIDIA GeForce 9800 GX2 1GB PCIe ב-3400 ש"ח מארז מדגם TT-VD4000SWA Kandalf LCS Super Tower ב-1500 ש"ח ספק כח ENERMAX Galaxy 1000W ב-1650 ש"ח מחיר סופי:8106 ש"ח איך המחשב ולמה CRYSIS עובד רק על MEDIUM?
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
היא מתחילה ללמוד הנדסת בניין והיא צריכה מחשב נייד חזק בתקציב של בין 4K ל 5K שיריץ טוב * מטרות המחשב? לדוגמה:עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) ותוכונת שמשמשות ללימודי הנדסת בניין: revit 2010 photoshop cs 4 +autocad 2007 sketchup 3dmax * גודל המסך? רצוי 15 או 17 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא חשוב * בלוטות? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) מה שמתאים לדעתם לעבודה כזאת אני לא ידוע מה צריך * כונן CD/DVD? צורב? רצוי * כונן Bluray? לא צרי * * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה …
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אני צריך בבקשה המלצה למפרט שהתפקיד שלו הוא לקבל נתונים ממצלמת אבטחה ולשמור את החומר, זה אומר שצריך הארד דיסק גדול, 250 ג'יגה מינימום. אין משחקים סרטים וכדומה.. העיקר שיתאים לעבודה. אין העדפות למשהו ספציפי, 4000 שקל! בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
LG GSA-H62 SATA Multi DVDRW X18 Bulk Black 155 Intel Core 2 Duo E7200 2.53GHz 1066FSB 3MB 675 G.Skill 2GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-2GBPK 295 Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500AAKS 290 Thermaltake Wing RS 100-No PSU TT-VG1000BNS 205 Twintech NVIDIA® GeForce 8800GT 512MB DDR3 PCI-Express ® 2.0 HEATPIPE 880 Samsung 19 LCD WIDE 931BW 1,088 Gigabyte GA-P35-DS3L Intel® P35 Express Chipset LGA 775 465 Enermax Liberty 400W Active PFC 355 סה"כ 4,408 ש"ח המחיר נמצא בצד שמאל לכל חלק. הכנתי את המפרט באתר פנדה, מכיוון שמשם אני קונה את המחשב אממ אני לא עושה OC. והמפרט יהיה לשימוש של משחקים כבדים כמו קרייס…
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ASUS חדש עם יציאות DVI ו- HDMI כשברצוני לחבר אותו לטלויזיה ישנה עם יציאת בננה RCA ו S-VIDEO. איזה כבלים צריך ומה הדרך הטובה ביותר לחבר את המחשב?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שמתי את העיין שלי על : HP DV9750 רק שהכרטיס מסך שלו עולה 250 שח ככה שזה לא מתאים למשחקים שיצאו בעוד שנה ומעלה הנה קישור לביקורת ב וואלה! : http://computers.walla.co.il/?w=//1289282 אני רוצה מחשב דומה לזה (מסך 17 וכד.) רק כרטיס המסך בעיה לא? כי הFX 5200 שהוא לא מריץ אפילו משחקים של היום עולה יותר יקר מה 8400GS בגרסה משופרת אז מה אתם אומרים?!
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי קונה מחשב חדש למטרות גיימינג ווגם קצת עיבוד גרפי הנה מפרט שהוא הרכיב מKSP, אני לא יכול ממש לעזור לו כי אני לא יודע מה טוב אז בבקשה, הצעות לשיפורים יתקבלו בברכה : מעבד:Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח אם: ABIT KN9 SLI AM2, nForce 570 SLI, DDRII 800, 2xPCI-E זכרון: DDR II 667 1GB Kingston ד.קשיח: Hitachi Deskstar 160GB Sata II כ.מסך: ASUS EN7600GT 256MB, HDTV, DVI, PCI-E כ.קול: C-Media CMI 8738 5.1 (PCI) צורב: DVD Recorders Samsung SH-W162Z DVD±R x16 Dual Layer מארז: Thermaltake SViking VA4000BWS מקלדת:Logitech Logitech Internet Pro Black עכבר: Logitech Logitech G5 Laser Mouse רמקולים: Altec Lansing ATP3, 2.1 המחיר יוצא 5350 מה שאני…
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-