עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by xena,

מה אתם אומרים על המחשב הבא? שווה קנייה? http://www.yad2.co.il/Yad2/Print.php?CatID=3&SubCatID=0&SalesID=1822884 אני מחפש משהו קטן וקל, וכמעט קניתי בחנות אחד כזה. לא משחק, רק שימושי משרד.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Norris,

המחיר הרצוי הוא 2000 ש"ח, עד כמה שאני מבין זה די נמוך - אבל גם הדרישות שלי. במידה ויש דרישה ספציפית שמפריעה להשיג את טווח המחיר, אשמח לדעת מהי כדי לשקול אותה מחדש תודה! * מטרות המחשב? == מטרות פשוטות יחסית של עבודה משרדית, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים (אני בדרך כלל לא רואה סרטים בHD, אבל בהחלט יהיה נחמד אם זה יוכל להריץ חלק..) . אין צורך גדול בניידות, אבל אני מעוניין באפשרות. * גודל המסך?== 12 עד 15 אינץ' נשמע לי טוב - לא חושב שמשנה לי אם מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? == 1366x768 בהחלט מספיק לי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? == לא * משקל רצוי? == 2 קילו, עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? == לא במיוחד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? == VGA ו HDMI יהיה נחמד,…

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  3. שלום, אני מבקש מפרט למחשב נייח עבור הצרכים הבאים: - עבודה בתוכנות: פוטושופ (גם עבודה מהירה עם קבצים גדולים), אילוסטרייטור, אינדיזיין. עבודה און-ליין בדפדפן על וורדפרס, אלמנטור, תוכנות נוספות און-ליין. ללא תלת מימד, ללא אפטר וללא משחקים. - צריך שהתוכנות יהיו פתוחות במקביל (כרגע יש לי 16 RAM והוא נחנק לעיתים קרובות) - צריך שהדיסק אחסון של הקבצים יהיה 4 טרה. תקציב: עד 6000 ש"ח. תודה רבה

4. Started by Eldad Farkash,

יש לי מחשב נייד יחסית ישן של simens, הוא עובד ממש לאט וגרוע, נתקע, מתכבה לבד וכו׳, רציתי לדעת מה באפשרותי לעשות כדי לשפץ אותו שיגיע לביצועים של מחשב נורמלי? האם כשאתקין לו ווינדאווס חדש, ואפרמט אותו זה יפתור לי את הבעיות? אם כן מה העלות? כמו ששמתם לב אני לא מבין בזה בכלל, ואשמח להסבר בשפה כמה שיותר פשוטה. תודה מראש!

5. שלום, אני מחפש מחשב שמיועד בעיקר למשחקים.. -תקציב 4000 ש"ח [ללא חריגה מעל זה... ] אני מחפש בעיקר מחשב שיוכל להחזיק מס' שנים קדימה.. חלק מאוד חשוב במחשב זה כ. המסך, רצוי עם תמיכה בDX10 ויכולת להריץ משחקים על רזולוציה כמה שיותר גבוהה [יש לי מסך LCD רחב 20 אינצ'..] -חשוב לציין שאני לא צריך כונן קשיח חדש...יש לי את שלי והוא מספיק לי. -כמו-כן, אין צורך בציוד היקפי [מקלדת, עכבר, רמקולים וכו'] תודה.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by cobmetal,

שלום וערב טוב ! אני מבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט לשימושים כללים בין היתר גם משחקים , בתקציב של עד 2800 כולל מקלדת ועכבר אלחוטי וללא מסך . תודה

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  7. מתוכנן OC עד 4.5GHZ דגש על שקט גבוה מסך U2312HM DELL דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11847 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Noctua NH-U12P SE2 CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13194 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8Z68-V/GEN3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13945 זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL9-9-9-24 (Low Voltage) http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12381 דיסקים קשיחים: Samsung 500GB Spinpoint F3 7200RPM 16MB Sata III HD502HM http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=1…

• 1 תגובה
    • 866 צפיות
  8. Started by amidanr,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 8K. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות, גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב במיוחד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין חשיבות, אין צורך באורות כלל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הר…

9. Started by doron3311,

מעבד: AMD Athlon 64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי ‏AMD‏: GIGABYTE M52L-S3 AM2, nForce 520LE, DDRII800, PCI-E זכרון: DDR II 800Mhz 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition כרטיס מסך: 8600GT 512MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E‏ GIGABYTE כרטיס קול:‏ Creative X-Fi Xtreme Audio PCI-E דיסק קשיח: DeskStar 320GB SATA II Hitachi צורב:‏ LG External USB 2.0 GSA-E60L DVD±RW x18 LightScribe Black כרטיס רשת: 10/100/1000 שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... )‏‏: Hard Disk Fan שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... ):‏‏ 3D Rocket II CPU Cooler GH-PCU23-VE Gigabyte שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... ):‏‏ Arctic Cooling ArcticFan 12L 120mm Intake …

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  10. Started by IceScream,

. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,500 מקסימום 2. שימושים: לימודים, קצת תיכנות בקטנה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב: לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב: חשוב 6. גודל פיזי: 14 אינטש 7. מערכת הפעלה: ווינדוז 8. עדיפות לרכישה באילת שייצא יותר זול 9. מתי מתוכננת קניית המחשב: בחודש הקרוב 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: הלפטופ מיועד ללימודים, לא פחות מאחריות מלאה 3 שנים, ומכיוון שסטודנטית יש חשיבות לזמן סוללה ולמשקל. תודה לעוזרים!!

11. Started by ddoolev,

היי . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כונן רגיל (לא SSD) בגדול 3TB. צריך רק כונן SSD. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …

12. Started by OgANDi_BoY,

אני צריך מפרט למחשב לשימוש אינטרנט ואופיס מבוסס אינטל עם מסך LCD ומדפסת... כולל ציוד הקפי תודה

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  13. Started by dandisc,

שלום אני צריך מפרט למשחקים(NFS ובעיקר סגנון של מירוצים,אך אני מעוניין בהגדרות גבוהות) ושימושים רגילים-אינטרנט HD קצת פוטושופ...חשוב לי השקט ולא מעוניין בOC.כרגע משתמש במסך 17" אך מחליף ל22". נא להפנות לחנויות באיזור המרכז.תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  14. אהלן, אז אחרי 6 וחצי שנים עם i5 דור שביעי אני רוצה להחליף את ה-PC שלי במשהו קצת יותר עדכני (בעיקר רוצה לעבור ל-win11) השימושים העיקריים יהיו בעיקר לפיתוח, אלגוריתמיקה ועיבוד נתונים, יכול להיות שבעתיד אחליט לקנות כרטיס מסך משומש וזול רק בשביל לאמן מודלים מסויימים (נגיד באיזור ה-500 ש"ח) - אבל אם זאת תוספת גדולה מדי עבור המארז\ספק הכוח אז זה לא שווה את זה ואני אוותר. מעדיף מארז לא מפלצתי, ללא תאורה מיותרת, כרגע יש לי מארז ממש ממש קטן שיושב לי על השולחן, אבל אני מוכן להתפשר של הגודל שלו אם זה יחסוך כסף כמובן. חשוב להגיד - יש לי כבר מעבד חדש שקניתי מחוץ לקניה עצמה. 1. תקציב - 2500 (בניכוי 2000 ש"ח של המעבד), קיימת גמישו…

• 1 תגובה
    • 2.6k צפיות
  15. שלום, זה המפרט שהציעו לי: Intel® Pentium® Core2 Q6600 850 Intel Professional CPU Cooler for Core2 60 Motherboard ASUS G31 350 DDR2 Hynix 4Gg DUAL CHANNEL (2Gg x 2) 300 HardDisk Hitachi SATA2 500Gg 16mg 350 DVDRW NEC Black DUAL LAYER 120 Profession Black Box with Power Supply 600W 350 Gforce 9800GT 512mg DDR3 של PALIT 750 Monitor Samsung 22" 2253BW 2sec 1:8000 1040 Total 4170 הכול בשקלים, מה דעתכם? המחשב אמור לשמש למשחקים בעיקר, פה ושם אינטרנט ושטויות כרגיל..משחקים אני מתכוון רמה גבוהה-בינונית ככה לא הכי גבוהה. לא מתוכנן OC.

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  16. היי, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש בתקציב של עד 4,000 ש"ח. להלן השאלון: *מטרות המחשב: עבודות משרדיות, אינטרנט, תכנות (R, Python וקצת C++ לעבודה עם ארדואינו), עיבוד תמונה ® ועבודה על תכנות ממ"ג (GIS, בעיקר Q,Grass, gdal). * גודל המסך: 14'' או 15.6'' * רזולוציית המסך: מעדיף FHD 1920X1080. אשמח לשמוע גם המלצות אחרות. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך: אני מניח שכ-3 שעות בעבודה עם תוכנות עיבוד נתונים (R, QGIS), תכנות רקע ואינטרנט יספיקו * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI, USB 3.0 * Bluetooth: כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 500GB - 5400rpm. אני מוותר כרגע על SSD נפרד בשל העלות (חושש להרכיב אותו לבד במקום הצורב בשלב זה). אשמח לחוות דעת בנוג…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. ללא מסך וכל התוספות רק קופסא. שיריץ משחקים GTA וכד' על VERY HIGH זו המטרה. אפשרות לחריגה עד 500 שקל.. תודה רבה ושבוע טוב!

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  18. Started by aloneg,

מחפש מחשב בייתי בסיסי שמיועד בעיקר לאינטרנט, OFFICE ומוזיקה וסרטים(אולי יציאה S.VIDEOג) מה אתם אומרים על המפרט הבא: מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX מחיר: ¤624 אחריות: שלוש שנים יבואן רשמי. לוח אם: GIGABYTE GA-M61VME-S2 מחיר: ¤374 אחריות: שלוש שנים. דיסק קשיח: WD 80GB 8MB SATA2 7200 RPM - WD800JD מחיר: ¤273 אחריות: שלוש שנים. צורב DVD: LG DVDRW GSA-H22N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK מחיר: ¤204 אחריות: שנתיים. זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤793 אחריות: ללא הגבלת זמן. מארז: JSP-TECH N-100C - MID TOWER - BLACK/SILVER + EZCOOL 400W PSU מחיר: ¤211 אחריות: שלוש שנים. מחיר …

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  19. Started by Eran23,

1. מה התקציב המקסימאלי? מעדיף שהתקציב יהיה כמה שיותר נמוך אך אם יש צורך רב אז עד 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:המחשב מיועד לגיימניג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. middle earth shadow of mordor , The Evil Within -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ רזולוציה- 1920/1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by MightyAres,

מטרות: משחקים! התקציב הוא 5500 עם חריגה מקסימלית של 200~. OC לא מתוכנן! חובה 7900GT בלי ציוד הקפי *המפרט לחבר תודה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by nir_o,

בלי מסך בלי ציוד הקפי חשוב מארז יפה HD 500G מעבד לפחות E6600 ולוח שיתמוך ב QC בעתיד מחשב למשחקים מתוכנן OC קטן תודה מראש ניר

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  22. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), לא משחקים, צפיה במצגות מ-CD או DVD, צפיה בסרטים באיכות שאינה HD * גודל המסך? 15" לפחות * משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא, אבל עדיף HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא *זכרון: לפחות 2GB *מער' הפעלה: חלונות 7

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  23. אני יודע שחפרתי פה... אבל כנראה לא הבהרתי את עצמי. יש עדיפות לTMS נתניה. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? להוציא את המירב מהתקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה עדיף 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280x1024 17 אינץ (מתכוון לשדרג לFHD בהמשך) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמו…

• 50 תגובות
    • 6k צפיות
  24. Started by Nadav11,

תקשיבו חברים החלטתי שאני קונה מחשב חדש אני רוצה לקנות מחשב נטו כאילו רק מחשב בלי חלקים חיצוניים כאילו בלי מסך בלי מקלדת בלי עכבר כאילו מחשב בלבד התקציב שלי הוא 4000 לא יותר אז תודה לכל מי שעוזר אני מודה לכם

• 6 תגובות
    • 559 צפיות
  25. שלום. , יצא פה למישהו להתנסות ,בחצי שנה אחרונה - שנה אחרונה במעבדת שירות של אסוס באיזור המרכז ויכול לחוות דעה על השירות שלהם? תודה

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.