ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,461 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, הינני מעוניין לרכוש מחשב ומסך, עוד השבוע, לצורכי תכנות, משחקים בינוניים-גבוהים ושימושים כללים. תודה רבה לכל העוזרים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, משחקים בינוניים-גבוהים, אינטרנט, צפייה בתכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה)., אקליפס, ויזואל סטודיו. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב FIFA 2014, GTA V, WATCH DOGS, The Witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המ…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הייתי רוצה שתעשו לי מפרט ב3800 שקל לא פחות ולא יותררררררר של amd בעיקר והכרטיס מסך של Radeon 9600 כולל ציוד הקפי מסך מקלדת עכבר ואם אפשר שהיה הרבה גיגה הרץ ושהיה מי החנות של Ksp תודה לכולםםםםםםםםם :yelclap:
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב לילדה בת 11 שמתשמת באופיס ,משחקים קלים(משחקים מהאינטרנט(walla,nana...)),מוזיקה ומסנג'ר...לא משהו מורכב מדיי בנוסף צריך גם מקלדת עכבר וצורב DVD(אין טעם לקנות כונן רגיל מבחינת כסף נכון?) אני לא יודע כמה בערך אמור לעלות אבל מקווה שלא יעבור את ה1300 ש"ח.זה מספיק בשביל צרכים כאלה,אולי אפילו פחות מזה. העדפה למפרט דרך החנות SKY PC(נמצאת לא רחוק מהבית פשוט) תודה:)
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
הי, בכמה לדעתכם אפשר למכור מסך Apple Cinema Display 27"? בן 3-3.5 שנים, כזה חדש עולה 5,000 ש"ח ב-iDigital או 1,000$ בחנות של אפל בארה"ב. במצב מצוין, כמו חדש. תודה רבה! אורן
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, עד היום השתמשתי בלפטופ של Asus Rog Strix 17.3 והייתי מרוצה מאוד, כרגע מחפש לקנות מחשב חדש. מחיפושים שלי באמאזון ואיביי ראיתי שהדגמים היחסית חדשים שלו יקרים משמעותית. מה אני מחפש: 1. וייפי ברמה גבוהה ואיכותית שיאפשר משחקי רשת בצורה חלקה. 2. רצוי שלא יתחמם יותר מדי, כיון שלהבנתי זה די מחייב קניית משטח קרור, דבר שאני מאוד רוצה להימנע ממנו. 3. מתן אחריות רשמי בארץ מטעם היצרן לפחות לשנה. 4. רמת ביצועים טובה שיאפשר להריץ כותרי AAA ברמה מעבר לבינוני (לא חובה ultra אבל אשמח אם אפשר high) לפחות לשנה וחצי הקרובים. מה לא חשוב: 1. אורך חיי סוללה. ממה שבינתיים הסתכלתי הגעתי לשלוש אפשרויות: …
-
- 0 תגובות
- 440 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש מחפש שישרת אותי זמן רב. שימוש אופייני הוא Visual Studio פתוח ו-Firefox עם המון טאבים , לכן אצטרך כמה שיותר RAM (רצוי 6-8 ג'יגה). חשוב לי גם שיריץ סרטי 1080p. בעיקרון אני מעדיף מחשב 13" קל וקטן (שיתחבר בבית למסך-מקלדת-עכבר). יש לי הרגשה שבמסגרת התקציב אין נייד 13" עם הביצועים הנדרשים, לכן אתפשר על אחד במימדים גדולים יותר. התקציב הוא כאמור 3,500 שקלים, ואני לא רואה כרגע אפשרות לקנות בחו"ל. * מטרות המחשב: צפייה בסרטי HD, תכנות ב-Visual Studio, גלישה באינטרנט. * גודל המסך? 13 או 15, ראו לעיל. * משקל רצוי? 3 קילו ומטה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? שעתיים-שלוש זה בסדר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, VGA. כניסת ethernet אם זה לא סטנדרט היום. * בלוטות? לא m…
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
מעוניין למכו - MacBook Air חדש - הדגם האחרון - i7 HASWELL , 256SSD , 8GB RAM + מג'יק מאוס חדש (עולה לבד בארץ 350) מה לפי דעתכם יהי ריאלי לבקש עבורו? זמן סוללה 13 שעות **** מה שחשבתי שיהיה הוגן - 6400 שימו לב זה מחשב שעולה בארץ 8500 פלוס עם קבלה ומקלדת בעברית טלפון ליצירת קשר: 052-6815884
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים וחברות. מתנצלת מראש על הנדנוד. בשל סיבות אישיות שלא ניתן היה לחזות אותן לא התאפשר לנו לרכוש את המחשב כאשר נתתם לנו את ההמלצות באוגוסט השנה. מאז חלפו מים רבים (במיוחד בתאילנד) ואני מעוניינת בהמלצה חדשה או ברענון ההמלצה הקודמת. החידושים הם: 1. החנות המועדפת היא זיג זג אלא אם יש ממש בעיה עם זה והמפרט המומלץ יכול להתגבש רק בחנות אחרת אז אפשר גם IQPC 2. דיסק קשיח לא פחות מ- 1TB 3. זכרונות של 8 GB אני חוזרת על פרטי המפרט המבוקש 1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 כולל מערכת הפעלה, מסך 23" רמקולים מקלדת ועכבר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לחסוך כמה שאפשר המשתמש הוא לא גיימר כבד ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (ל…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברים שלום ...רציתי לדעת האם הנייד הנ"ל מתאים לעריכה גרפית לתוכנות כמו פוטושופ,פלאש,MX,אילוסטרייטור,פריהנד....חשוב לציין שאם אקנה אוסיף לו עוד 2 ג'יגה ...תודה לכל העוזרים....
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות OC למעבד שיגיע למהירות 3.0 GHZ ולעשות OC לכרטיס מסך עד כמה שאפשר. המפרט כולל מסך 22 אינץ' מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX ¤1452 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤622 מסך: SAMSUNG LCD 22" 226BW 2ms DVI ¤1847 כרטיס מסך: GIGABYTE Geforce 8800GTS 512MB DUAL DVI Retail ¤2083 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤444 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - BLACK - RETAIL ¤187 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT ¤415 מארז: ANTEC SONATA 3 MINI TOWER CASE + 500W EARTHWATTS PSU ¤766 קרור למעבד: SUNBEAM TUNIQ TOWER 120mm LFB ¤264 קרור למארז: GLACIALTECH 120mm CASE FAN - …
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן לא קניתי מחשב חדש ואני פחות מבין מה שהולך כיום...(הייתה תקופה שכל כ8 חודש קניתי מחשב). חבר רוצה מחשב, שימושים עיקריים זה אינטרנט, סרטים, וקצת משחקים. הקנייה תיהיה מLOGIC. תקציב 2000-2500 גג, כולל מסך 19, וכל הציוד ההיקפי הכולל-עכבר טוב,מקלדת,רמקולים (לא ב 30 שקל אבל גם לא ב 400) עדיפות לאינטל. אשמח למפרט עדכני. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 767 צפיות
-
-
-
שלום רב, המחשב מיועד בעיקר לאינטרנט ואופיס. תקציב: 3000 ש"ח מקסימום. נתונים חשובים: משקל: כמה שיותר קל סוללה: 6 שעות עבודה לפחות מסך: מינימום 11.6 מה אתם אומרים על המחשב הבא: http://www.y-system.co.il/?storeid=367&view=products&id=488526 לא כל כך ברור לי למה לא מוכרים את המחשב הנ"ל בעוד חנויות. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 6 תגובות
- 893 צפיות
-
-
מחפש לקנות מחשב לעבודה נטו. גרפיקה, תלת מימד (רנדורים אנימציה) ועריכת ווידאו. תקציב בסביבות ה 7000 ש"ח ללא מסך. רכיבים עם אופציה לאוורקלוקינג...לא בטוח שאבצע. כרגע יש לי את המפרט הבא שחשבתי עליו אחרי שקצת חקרתי , אשמח אם למישהו יש ידע במחירים והמלצות. מעבד אינטל E6600 - או E6400 (איזה עדיף לOC? והאם אני ארגיש בהבדל גדול בינהם במהירות עבודה?) לוח אם: GIGABITE P965 DS3 או DS4 - מה ההבדל בינהם? זיכרון: 2GIGA חברה מוכרת 667MHZ - האם TWINMOS טובים או ברמה כמו KINGSTON? כרטיס: GEFORCE 7950GT - או האם כדאי את ה LEADTEK 8800GTX 320MB? מה יותר טוב ל3D ורנדורים? תומכים בשני מסכים? כוננים קשיחים: 150-160GB SATA2 + 300GB SATA2 צורב: DVDRW כונן: DVD ספק: לפחות 500W מארז: מא…
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המחשב הבא? שווה קנייה? http://www.yad2.co.il/Yad2/Print.php?CatID=3&SubCatID=0&SalesID=1822884 אני מחפש משהו קטן וקל, וכמעט קניתי בחנות אחד כזה. לא משחק, רק שימושי משרד.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחיר הרצוי הוא 2000 ש"ח, עד כמה שאני מבין זה די נמוך - אבל גם הדרישות שלי. במידה ויש דרישה ספציפית שמפריעה להשיג את טווח המחיר, אשמח לדעת מהי כדי לשקול אותה מחדש תודה! * מטרות המחשב? == מטרות פשוטות יחסית של עבודה משרדית, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים (אני בדרך כלל לא רואה סרטים בHD, אבל בהחלט יהיה נחמד אם זה יוכל להריץ חלק..) . אין צורך גדול בניידות, אבל אני מעוניין באפשרות. * גודל המסך?== 12 עד 15 אינץ' נשמע לי טוב - לא חושב שמשנה לי אם מבריק או מאט. * רזולוציית המסך? == 1366x768 בהחלט מספיק לי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? == לא * משקל רצוי? == 2 קילו, עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? == לא במיוחד. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? == VGA ו HDMI יהיה נחמד,…
-
- 1 תגובה
- 918 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש מפרט למחשב נייח עבור הצרכים הבאים: - עבודה בתוכנות: פוטושופ (גם עבודה מהירה עם קבצים גדולים), אילוסטרייטור, אינדיזיין. עבודה און-ליין בדפדפן על וורדפרס, אלמנטור, תוכנות נוספות און-ליין. ללא תלת מימד, ללא אפטר וללא משחקים. - צריך שהתוכנות יהיו פתוחות במקביל (כרגע יש לי 16 RAM והוא נחנק לעיתים קרובות) - צריך שהדיסק אחסון של הקבצים יהיה 4 טרה. תקציב: עד 6000 ש"ח. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב נייד יחסית ישן של simens, הוא עובד ממש לאט וגרוע, נתקע, מתכבה לבד וכו׳, רציתי לדעת מה באפשרותי לעשות כדי לשפץ אותו שיגיע לביצועים של מחשב נורמלי? האם כשאתקין לו ווינדאווס חדש, ואפרמט אותו זה יפתור לי את הבעיות? אם כן מה העלות? כמו ששמתם לב אני לא מבין בזה בכלל, ואשמח להסבר בשפה כמה שיותר פשוטה. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב שמיועד בעיקר למשחקים.. -תקציב 4000 ש"ח [ללא חריגה מעל זה... ] אני מחפש בעיקר מחשב שיוכל להחזיק מס' שנים קדימה.. חלק מאוד חשוב במחשב זה כ. המסך, רצוי עם תמיכה בDX10 ויכולת להריץ משחקים על רזולוציה כמה שיותר גבוהה [יש לי מסך LCD רחב 20 אינצ'..] -חשוב לציין שאני לא צריך כונן קשיח חדש...יש לי את שלי והוא מספיק לי. -כמו-כן, אין צורך בציוד היקפי [מקלדת, עכבר, רמקולים וכו'] תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום וערב טוב ! אני מבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט לשימושים כללים בין היתר גם משחקים , בתקציב של עד 2800 כולל מקלדת ועכבר אלחוטי וללא מסך . תודה
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
מתוכנן OC עד 4.5GHZ דגש על שקט גבוה מסך U2312HM DELL דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11847 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Noctua NH-U12P SE2 CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13194 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8Z68-V/GEN3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13945 זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x4GB G.Skill SNIPER Edition Dual Channel CL9-9-9-24 (Low Voltage) http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12381 דיסקים קשיחים: Samsung 500GB Spinpoint F3 7200RPM 16MB Sata III HD502HM http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=1…
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 8K. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? תכנות, גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד היקפי. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב במיוחד 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין חשיבות, אין צורך באורות כלל 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הר…
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
- 1 follower
-
-
מעבד: AMD Athlon 64 4200+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי AMD: GIGABYTE M52L-S3 AM2, nForce 520LE, DDRII800, PCI-E זכרון: DDR II 800Mhz 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition כרטיס מסך: 8600GT 512MB GDDR3, Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E GIGABYTE כרטיס קול: Creative X-Fi Xtreme Audio PCI-E דיסק קשיח: DeskStar 320GB SATA II Hitachi צורב: LG External USB 2.0 GSA-E60L DVD±RW x18 LightScribe Black כרטיס רשת: 10/100/1000 שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... ): Hard Disk Fan שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... ): 3D Rocket II CPU Cooler GH-PCU23-VE Gigabyte שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... ): Arctic Cooling ArcticFan 12L 120mm Intake …
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,500 מקסימום 2. שימושים: לימודים, קצת תיכנות בקטנה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב: לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב: חשוב 6. גודל פיזי: 14 אינטש 7. מערכת הפעלה: ווינדוז 8. עדיפות לרכישה באילת שייצא יותר זול 9. מתי מתוכננת קניית המחשב: בחודש הקרוב 12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: הלפטופ מיועד ללימודים, לא פחות מאחריות מלאה 3 שנים, ומכיוון שסטודנטית יש חשיבות לזמן סוללה ולמשקל. תודה לעוזרים!!
-
-
- 16 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 8000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) יש לי כונן רגיל (לא SSD) בגדול 3TB. צריך רק כונן SSD. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 7/10 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-