עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Omerm91,

יש למישהו הצעות? כרטיס מסך ביננו+, מחפש יותר זיכרון, מחשב לעבודה בעיקר ולמשחקים בין היתר.

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  2. היי, אנחנו מתכננים לקנות מחשב נייד.. לצרכים דיי בסיסים - אינטרנט + סרטים + משחקים (לא כבדים) ראיתי כל מיני סוגים ודיי צמצמתי את זה ל2 אלה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&uin=11201 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&uin=11911 איזה מהם עדיף? או שאחד אחר? חשוב שזה יהיה 15.6 תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by MetalB,

סוף סוף אחרי 4 שנים שאני תקוע עם amd1600+ (שדווקא מחזיק טוב עד היום) אני קונה מחשב חדש... המחשב הוא למשחקים היום הייתי ב- ksp וקבלתי הצעת מחיר למפרט הבא: AMD Athlon64 3500+ (S-939) VENICE CORE ABIT AN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II ,F.WIRE שני סטיקים של 512MB 400MHz V-DATA GIGABYTE 6600GT 128MB DVI, TV, PCI-E HEC Compucase CI-6A21 400W מחיר: 3825 ש"ח אחת הסיבות שלא סגרתי עיסקה היא כי ראיתי שהגיע אליהם ה- X800GT... והמוכר אמר לי שזה עולה 1095 ש"ח - 125 שקל יותר מה- 6600GT מה דעתכם על המפרט? והאם שווה לי לחכות בשביל ה- X800GT כי אין להם אותו במלאי וזה יקח זמן עד שיגיע כנראה... ומעט יקר יותר הייתי רוצה לראות גם איזשהו השוואה בין שני הכרטיסים האלה אם יש

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  4. Started by dudik,

שלום לכולם מספר שאלות לגבי המפרט מימין: 1. זכרון: האם עדיפות משמעותית ל- kingstone המפורט או OCZ DDR2 PC2-6400 Platinum Revision (הבדל של כ 200 שח במחיר) 2. כרטיס מסך: 8600GT או X1950 Pro SCS3 256MB GDDR3 Silently Cooder או Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB PCIe 3. דיסק קשיח: WD3200AAKS 320GB SATA II 7200RPM 16MB או 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II ? 4. מארז: זה המפורט או Chieftec Giga GH-01BW Midi-Tower (אותו מחיר) או Chieftec Giga Case GX-01B Medi-Tower (בעוד 100 שח)? 5. קירור למעבד: האם זה שבמפרט יספק או כדאי כבר Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 או משהו אחר (ייתכן OC בהמשך, אך לא בהכרח) 6. ספק כח: TR2 Power W0101 550W Silent (24pin) או Chieftec 550W Active PFC, 12cm Fa…

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  5. Started by Shiran Shteinberg,

לאחר 8 שנים הגיע הזמן להחליף את המחשב:) אשמח לעזרה בנתונים ודרישות חשובות למחשב ביתי שאינו מיועד למשחקים, אלא בעיקר תמונות, סרטים, מסמכים, אופיס וכו' איזה כרטיס מסך? זכרון מומלץ? וכו'

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  6. בניתי מפרט למחשב משרדי חזק ומסך תואם מבקש להדגיש כי ההשקעה שלכאורה מעבר לנדרש הינה בראייה לטווח ארוך כלומר מחשב שיוכל לשרת לתקופה ארוכה בהיותו חזק ובעל מוצרים איכותיים . אודה על חוות הדעת והרשו לעצמכם להמליץ על מפרט אחר בהתאם למסגרת התקציב של כ 4000 ש"ח +- 10 אחוזים . תודה מראש

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימלי? עד 2000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? למלא במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה של עד 50 ש"ח מקסימום. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - עבודה משרדית, תכני HD, א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש תדיר. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך של 22' רצוי FULL HD 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צריך צורב 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?…

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  8. Started by glotis,

קניתי לפני כמה ימים מחשב T500 של לנובו עם התקנה של XP לפי האתר של לנובו יש לי אפשרות לשדרג ל-7 מכיוון שיש לי רשיון של vista business עכשיו כמה דברים לא ברורים לי: 1) אם יש לי XP אבל רשיון ל vista זה נקרא שיש לי downgrade? 2) האם אפשר לשדרג ל-7 כשיש לי XP מותקן על המחשב? (באתר של לנובו יש רק אפשרות לבחור גרסאות של vista כמערכת שמותקנת לי עכשיו) 3) לא קיבלתי מהחנות אף דיסק של מערכת הפעלה..הייתי אמור לקבל דיסק כלשהו? 4) השדרוג כולל את כל התכונות של ה thinkpad?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by royban,

הי, לפני חודש התיעצתי פה בפורום לגבי רכישת מחשב, מחשב גיימינג תקציב בערך 5000 בלי מסך(יש לי מסך 27 2K 144 FPS). המלצתם,בצדק,להמתין. האם זה הזמן או שכדאי להמתין עוד קצת? אין לחץ.

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  10. Started by merstik,

1. מחיר: 4000-4500 שקלים (עדיף להשאר בגבולות אלה). 2. שימוש המחשב: גיימינג כגון battlefield ו-league of legends רזולוציה: 1920/1080 הגדרות גרפיות: עדיף שיהיה ניתן לשחק את המשחקים על "High" 3. אין צורך לציוד היקפי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? - 7 6. לא מתוכנן אוברקלוק. 7. כולל מערכת הפעלה והרכבה בחנות. 8. איזור מגורים: ראשון לציון 9. מעוניים לקנות את המחשב כמה שיותר מהר. 10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). - אין 11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? - לא 12. הערות נוספות, פירוט מ…

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  11. Started by Bar1234,

מה אתם הייתם ממליצים לי לעשות ?? יש לי 2000 שקל ביד..... והסיפור הוא כזה... יש לי שני מחשבים שאני עושה עליהם טרייד ואני אקבל על שניהם 1400 ש"ח בערך.... זאת אומרת שיהיה לי סכום של 3400 ש"ח + / - ההתלבטות שלי היא כזאת.... : האם לקנות חדש : מעבד, דיסק קשיח, צורב DVD, כרטיס מסך וספק (כי לוח וזיכרנות יש לי כבר) או לקנות הכל יד שנייה ואז להוזיל את המחיר ?? צורב ודיסק קשיח אפשר לדחות את הקנייה כי יש לי בינתיים משהו חלופי.... ככה שאלה לא החלקים הנחוצים ביותר.... יש לי לוח: DFI NF4 ULTRA INFINITY וזכרונות 512X2 של סמסונג מה הייתם מציעים לי לעשות ??? ואם יש לכם שיפורים, טענות, או הצעות אז תגיבו... תודה לכולם....

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  12. Started by pesahy,

אשר כולל : מעבד לוח אם עם יציאה של HDMI מארז ספק כוח ( או כרטיס מסך - הכי חשוב שת\היה יציאת HDMI) לא חייב אם קיים בלוח אם. זיכרון 2G אשר יכול להכיל עד 6 SATA לפחות , אם יש יותר יציאות SATA הרי זה משובח בתקציב 2000 אפשר לחרוג עוד 100 - 150 שח. השימושים אך ורק צפייה של תכני HD.

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  13. Started by idanarieli,

מה עדיף? http:// tms.co.il/preview /spec/ar7hzm6d/1 http:// tms.co.il/preview /spec/hjtf7lun/1 בתקציב של 2800-2900

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  14. Started by Assafi,

שלום, אני מחפש המלצה למחשב אישי זעיר, בסגנון NUC של אינטל ורציתי לדעת אם קיים מחשב כזה שעונה על הדרישות שלי. חשוב לי לדעת אם קיים מחשב זעיר שמתאים לי. התקציב כרגע פחות רלוונטי, אך אין זה אומר שאני רוצה מחשב עם ביצועים שלא רלוונטיים עבורי.אני מודע לכך שאת כל המידע אפשר למצוא באינטרנט אבל אני פשוט טובע באפשרויות ובמפרטים ובנוסף קשה לי להתאים את המפרט לדרישות. 1. מה התקציב המקסימאלי? לא רלוונטי א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא רלוונטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא רלוונטי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לעבודה משרדית והרצת התוכנות photoshop, autocad, proE, matlab וכו' בשימוש לא מ…

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  15. Started by MoFo,

אהלן, האם יש למישהו מושג מתי המחשב הזה אמור להגיע לארץ ומה יהיה בקירוב תג המחיר שלו? אוף טופיק - למה אין מחשבים של Gateway בארץ?

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  16. כללי: מחפש מחשב לעיבוד גראפי ושימוש כמדיה סנטר. יש כבר ברשותי מעבד Core i7-4770K ו Intel 730 240GB מחפש מחשב שקט ואמין (אם אפשר מארז עם פח עבה) מה התקציב המקסימאלי? 4000 ( לא כולל הרכיבים שכבר יש לי) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש תדיר בפוטושופ לעריכת תמונות בגודל 15.1mp ועיבוד תמונה כמו הערמת פוקוס בתוכנות כגון CombineZP, צפיה בסרטים דרך הטלויזיה במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא לגיימינג האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא האם יש רכיב שאין צורך לכל…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by KOMBINA,

שלום .. אני מחפש מפרט למחשב ביתי... הסכום אמור להיות בערך שך 1400-1500 ש"ח בתודה

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  18. אשמח לקבל חוות דעת, מצורפים שני מפרטים ואחריהם כמה הדגשים קטנים: מפרט מ-SkyPC: מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤924 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IQ6600ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤486 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD1600AAJS 160GB SATA2 8MB ¤204 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1099 כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 640GB SATA2 16MB ¤391 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1210 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK ¤326 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPK צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD ¤149 כמות:1 http://www.skypc…

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  19. Started by VerdineR,

שלום לכולם, מעוניין ליקראת שבוע הבא לקנות מחשב + מסך. המחשב יהיה למטרות משחקי רשת, צפייה בסרטים, ושימושים כללים. המחשב יהיה פעיל 24/7 כך שאצטרך את החומרה הטובה ביותר לתקציב זה. בנוסף קירור חזק ע"מ שהביצועים לאורך זמן. אגב ארצה לוח אמ איכותי ע"מ שבהמשך אוכל להשתדרג מבלי להחליף את רוב החומרה. בנוגע למסך מעוניין במסך 22 fullHD ללא אובר קלוק. לשאלות נוספות אשמח להשיב. נ.ב הצעות רק מחברת: מטי אמ אס. אודה לעזרתכם בנושא בהקדם האפשרי. בברכה, עמית.

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  20. בקיצור חבר שלי מחפש מחשב בסביבות ה2000 שקל משהו שיחזיק לו לכמה שנים אולי.. יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  21. Started by e1r2e3z,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!3000-3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?משחקים סרטים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.סרטים משחקים PES 2010 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?לא יודע * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בנוני כבד 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש…

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  22. Started by reshaleph,

אהלן. אני מקווה שמותר להתייעץ פה לגבי חנויות... אני מחפש חנות טובה באיזור נתניה/השרון/צפון ת"א, שיש לה את המארז NSK 2480 של Antec. הכנתי רשימה של חנויות שיש להן אותו (לפי חיפוש בזאפ ובגוגל), ואלה החנויות שנראות לי הכי מתאימות: TMS, Plonter, RSM, LogicPC ל-RSM יש היצע לא רע בכלל של חלקים, לשאר יש היצע סביר. TMS מאוד קרובה אלי. יש גם את CobraPC ו-SkyPC, אבל אני מעדיף להימנע כי הן די רחוקות ממני (אלא אם הן הרבה יותר טובות מהחנויות הנ"ל). את Tronics ו-7PC פסלתי כי יש להן היצע מוגבל מאוד. ויש כמה חנויות בצפון שלא באות בחשבון. וזהו. בקיצור, יש למישהו תובנות בנידון? יש חנויות שזאפ וגוגל פיספסו אולי? תודה!

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  23. Started by kingpin,

המפרט חלקי כי חלק מהחלקים כבר יש בידי הזמנתי : מעבד - E6750 לוח אם -Gigabyte GA-P35-DS3L זיכרון - DDR 2 800 1024 *2-יש לי אפשרות לבחור 3 חברות זה לא עקרוני כונן קשיח 250G SATA 2 16 MB WD צורב DVD -של סוני מהירות 20 חיבור SATA FLOPPY הסכום:2500 כרטיס מסך יש לי פשוט זמנית עד שיצא הסידרה החדשה של NVIDIA וספק HEC גם נחמד 420W על המסילה של 12V יש 22A ,מארז חדש פשוט של 200 שקל אז מה אתם אומרים על המחיר של החלקים שהזמנתי סביר או שיכלתי לחסוך? קניתי בחנות פרטית בעיר

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  24. שלום, קיבלתי המלצה ל2 מפרטים למחשב שקט לאינטרנט/סרטים/מוזיקה (על ידי tmpusr), רציתי לדעת למה בראשון אין ספק כח ובשני יש האם זה משמעותי? המפרט של האינטל קוסם לי יותר למרות שהוא עולה הרבה יותר ממה שחשבתי להוציא (התכנון היה להוציא 2.5K) האם יש דרך לחסוך עוד קצת למשל לרדת קצת ברמת השקט (אבל להישאר עם מעבד של אינטל)? משהו ברמת שקט של 8/10 לטעמי עם אופק שדרוג מקסימלי + HDMI מעבד: [..] AMD ATHLON II X3 435 AM3 (2.9GHz) - BOX ₪386 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA78LMT-US2H ₪433 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ ₪296 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK ₪125 מארז: [..] ANTEC NSK4480B II + 380W EARTHWATTS PSU ₪402 מערכות הפעלה: [..] WINDOWS 7 HOME PREMIUM - 64 BIT …

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  25. שלום לכולם, המחשב הנוכחי שלי כבל לא מסוגל לצערי להריץ משחקים יותר ולכן הגיע הזמן לשדרג, אין צורך בציוד היקפי. אני אשאר עם המארז של GigaByte שיש לי ולכן אין צורך בחדש. המסך שלי הוא Dell 2007WPF רזולוציה של 1680X1050 אין לי כוונה בשלב הזה להחליף אותו. בנוסף אין גם צורך ב HardDrive אני ממשיך עם הכונן שקניתי לא מזמן. בעיקרון התקציב יכול להשתנות במידה וזה לא מספיק. מה שחשוב לי זה רכיבים שקטים וכאלו שייצרו כמה שפחות וחום) למחשב הישן שלי כרטיס מסך 1900XT והוא עשה לי הרבה בעיות בגלל החום שלו.) חוץ מזה הייתי שמח להמלצה על כרטיס לכידת וידאו איכותי עבור הHTPC שבסלון (אין לי מושג תקציב לכרטיס כי אני לא מבין בתחום הייתי שמח להצעות Value for money) מחכה להצעות, תודה.

• 2 תגובות
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.