ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,439 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש ואת המחשב הקיים להסב למחשב HTPC. על המחשב HTPC אני רוצה להתקין MEDIA CENTER שיאפשר לי לצפות בסרטים וסדרות, סרטי HD, לשמוע מוזיקה, לגלוש באינטרנט. המפרט של המחשב הקיים הוא שאני רוצה להסב אותו: מעבד: Athlon 64 3000+ S-754 לוח אם: Epox: 8KDA3J S-754 זכרון: DDR 400: 512MB Kingston CL2.5 דיסק קשיח: WD: 120GB SATA מארז: Antec "SLK3700AMB" Midi Tower ספק: ATX 350W כרטיס מסך: geforce 4 השאלה שלי האם החומרה הזאת מספיק טובה כדי להריץ את המדיה סנטר ואת כל הסרטים בלי שום בעיה? אני מניח שתגידו לי להחליף לכרטיס מסך יותר טוב - איזה כרטיס מסך אתם ממליצים לזה (אני לא מתכוון לשחק במשחקים כבדים אז אין צורך בכרטיס מסך הכי טוב) תודה...
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני צריך המלצות למפרט בסביבות ה-5000 שקל, נועד למשחקים אני רוצה שהמאווררים יהיהו פחות רועשים ויותר חזקים ( 2 כאלה ) אז אמ תודה והמלצות =]
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5,600 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את הכל, אם יש איפה לחסוך אז לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 שקל גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עבודה משרדית, לימודים, משחקים בקטנה וצפייה בסרטים(עם חיבור למסך גדול יותר) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Lol, Minecraft -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 גודל מסך בסביבות…
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי, אני מתענין ברכישת מחשב נייד חדש בתקציב של עד 3500 ש"ח כאשר מתאפשרת חריגה של עד 500 ש"ח. * מטרות המחשב -המטרה הראשית היא כמובן ללימודים(הנדסאי תוכנה) עבודה משרדית,גלישה,צפיה בסרטים (לכן יש צורך במסך כמה שיותר איכותי,דגש מרכזי מבחינתי). * משקל רצוי - לא עקרוני אך רצוי שלא ישקול מעל 2.5 -3 קילוגרם. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - כן,רצוי מעל 5 שעות עבודה(לפחות לפי הגדרת יצרן) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - לא משוה מיוחד. * בלוטות - לא חובה,במקרה הגרוע אקנה משדר/מקלט חיצוני קטן. * גודל מינימלי של כונן קשיח - מעל 250 גיגה עם עדיפות לכיוון ה- 350 * צורב DVD - רצוי אך לא חובה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא . *עמידות - מחפש מחשב עמיד ולא …
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מחשב נייד שהשימוש העיקרי שלו יהי עיצוב פנים עם התוכנה DILIX3D. הדרישות מינימום שלה מבחינת מחשבים נייחים הם: מעבד- מעבד בעל ליבה כפולה במהירות 2.2 ג'יגה-הרץ (GHz) ומעלה זיכרון - 2 ג'יגה-בייט (GB) ל- windows xp' 3 ג'יגה בייט ל - windows vista דיסק קשיח - 1 ג'יגה-בייט של שטח פנוי כרטיס מסך - אנ-וידיאה ג'י פורס 8800 GT (nvidia ge-force 8800 gt) ומעלה תצוגה- רזולוציה של 768*1024 ומעלה הנתון העיקרי שקשה לי להשוות אותו מעולם הניחים לניידים הכ. מסך. אז איזה מחשב אני אוכל לקחת בתקציב הזה שלא יאכזב מבחינת ביצועים ? והאם התקציב ריאלי או שצריך להשקיע יותר ? תודה ..
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב בסביבות 4K ללא מסך. אני צלם והדרישות הם לנפח איחסון גבוה ומהיר ככל שניתן (אך לא נדרש כונן SSD, היות וזה שמערכת ההפעלה תעבוד מהר לא ייתן לי כלום. אני צריך מהירות קריאה ורישום מהHD הגדולים ששם מירב התמונות נמצאות). מינימום 2TB אך שיהיה מקום בעתיד לעוד כונן כזה לפחות. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוף ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בעיקר. משחקים - אם ניתן. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - פוטושופ, לייטרום, במקב…
-
- 2 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אהלן, נעזרתי בכם בעבר לטובת קניית מחשב גיימינג שולחני ושמחתי מאוד לקבל את העצות שעלו כאן. השנה אני צפוי להתחיל ללמוד באוניברסיטה ואני מעוניין לקנות מחשב נייד אמין ומהיר לטובת הלימודים (בעיקר לכתיבת מסמכים, צפייה בסרטונים, גלישה באינטרנט וגיימינג קליל). אשמח לקבל מכם עצות: תודה רבה מראש 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? Office, הפעלת סרטונים באינטרנט (בדרך כלל במקביל לשימוש ב-Office), הרצת סדרות וגיימינג קל (יש לי PC ייעודי לגיימינג, בלפטופ אני מתכנן לשחק במ…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קפצתי היום לksp בשביל שיבנו לי מפרט בסכום 3,695 אלף שקל, הדרישה שלי הייתה מהמחב שהוא יריץ משחקים שהם בערך כבדים לדוגמא : GTA V, שארצה להוריד פעם באף פעם. השאלה שלי היא אם המפרט שווה את המחיר ואם בכללי המפרט נחשב טוב בשביל שיריץ משחקים וישמש כמחשב משרדי ביום יום (לצפייה בסרטים, סדרות וכו׳) ואיפה אפשר לקזז בשביל להגיע לסכום של 3,000 ? תודה רבה לכל העונים.
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע יש לי לפטופ מושאל מסוג lenovo yoga x1 2nd gen עם 1tb ssd. לצערי אני נאלץ להחזיר אותו השבוע. אני מרוצה מאוד מהלפטופ ומעוניין בלפטופ דומה, אבל אני מאוד רגיש לביצועים ולא רוצה לרכוש מכשיר עם מעבד דור 7 עכשיו שדור 8 כבר בחוץ. דבר נוסף הוא שאני מאוד אוהב את הtrackpoint, אני משתמש בו כמעט בלעדית וחושב שאין לו תחליף אמיתי (מסך מגע זה נחמד אבל לא מדויק באותה מידה ובכל אופן אני לא אוהב להרים את הידיים מהמקלדת). הבעיה היא שכרגע אני לא מוצא אף דגם שאפשר לקנות עם trackpoint (או המקבילות שלו, מה שלא יהיה שמם) עם מעבד דור 8 שיגיע תוך ימים. לנובו אמנם כבר הראו את הדור החדש בces אבל עוד אי אפשר לקנות אותו. האם פספסתי משהו? האם …
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
- 1 follower
-
-
* מטרות המחשב? אינטרנט (יוטיוב, פוקר בפייסבוק וכו...) * גודל המסך? 10" לפחות * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 2-3 שעות פעילות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) USB. לפחות 3 חיבורים. * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160 ג'יגה יספיק * צורב DVD? לא מאמין שאפשרי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רק בישראל * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה עם אחריות טובה ופריסה ארצית. כמה דברים נוספים: אני מעוניין במיני נייד, ובמחיר מינימלי, 1300 שקל גג. אין לי מושג בתחום הניידים, וזקוק לעזרה ממי שבאמת מבין. אם יש חנות שאפשר לקבל בה הנחה של "חבר", יעזור מאוד. תודה.
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, מחפש המלצה על לפטופ שמתאים לילדה בת 10. כמובן לא צריך דרישות גבוהות במיוחד. שיוכל להריץ תוכנות אופיס ללימודים וגלישה, וגם שיוכל לסחוב משחקים - אבל לא משחקים כבדים. המחיר המקסימלי הוא בסביבות 3000, אבל כמובן אם לא צריך אשמח להוריד את המחיר. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3000, רצוי כמה שפחות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית (לילדה בת 10 ללימודים), וקצת משחקים פשוטים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא (מחשב נייד) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיי…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? - 5000 ש"ח, שכולל כולל מסך, ככה שהמחשב 4000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - לצערי לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) - המחשב בגדול מיועד ללימודים, ניהול רשתות - הקמת סביבת עבודה של שרתים, כמו כן אני מעוניין שהמחשב ישרת אותי לגיימינג, לדוגמא Code ghosts א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) - התוכנות שאיתן אני עובד: active directory, vmware, linux ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - כן כפי שציינתי לעיל' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - Code ghos…
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
צהריים טובים. אז כמו שרשמתי בכותרת, אני החלטתי לקנות לאחי מתנה ליום הולדת , הבחור פשוט אוהב לראות סרטים עם חברה שלו בחדר, בדרך כלל מה שהוא עושה זה - לוקח את המחשב הנייח שלי ומחבר אותו לטלוויזיה שלו (Phillips 42 Full HD) ואחרי שהוא מסיים לראות את הסרט הוא מחזיר לי את המחשב באמצע הלילה. לאח יש גם מחשב בחדר , די ישן עם חומרה ישנה , וכרטיס מסך דיי טוב 6800 GT (שדרך אגב כבר עשה את שלו, הוא מראה סימנים ירוקים על כל המסך ) מעבד AMD ישן שאני לא זוכר את הדגם שלו ולוח אם MSI שלא תומך ב PCI Express , לכן הוא לא יכול לחבר את המחשב עם כבל HD שיעביר סאונד ותמונה. חשבתי רק לקנות לו כרטיס מסך ולסדר את כל העניין אבל הבנתי שאי אפשר להעביר סאונד גם אם אני קונה כרטיס מסך עם יציאת HDMI , כי …
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Visual Studio, VMWare ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא. 4. ה…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה זה אולי נישמע מוזר אבל זה נכון חבר שלי (הוא בן 19) עושה התערבות אם חבר שלו הם מתערבים מי יכול למצוא שני מחשבים בהכי זול שאפשר אז אני צריך שתתנו לי בבקשה שני מחשבים הכי הכי הכי הכי זולים שאפשר ללא ציוד הייקפי אבל שיוכלו לעבוד אז ממש ממש תודה לכל מי שיעזור תזכרו לא משנה עד כמה גרוע זה יהיה הכי זול שאפשר תודה. נ.ב אם זה לא מתאים לפה אז אני מצטער ותנעלו את הנושא.
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-
-
היי אני רוצה ליקנות מחשב חדש.. האם כדאי לקנות עכשיו או לחכות עוד כמה זמן? התקציב שלי הוא 2500-3000 רק מחשב.. בלי ציוד הקפי ושיתאים למישחקים הכי כבדים ..... גם בעוד שנתיים שלוש חייב!: 1}מעבד :DOUL 2 CORE E6400 לא פחות!!! כרטיס מסך טוב לפחות 256 מגה 320 הארד דיסק ויותר מג'יגה ראם ומארז יפה אם אורות מגניבים כאלה.... בבקשה מהר!
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אני צריך מחשב למשחקים חדשים וחזקים כמו קול אוף דיוטי 4 או פיפא או גיטיאיי..וגם מחשב לסרטים וכאלה..בקיצור מחשב חזק תשמעו עשיתי סריקה בכל הפורום ובחרתי בערך את המחשב שאני רוצה .. מעבד: intel core 2 quad q6600 כרטיס מסך: Gigabyte Nivida 8800GT G92 512MB DDR3 RETAIL לוח אם: Gigabyte ga-p35-DS3R/L תעזרו לי לבחור L או R זיכרון: Transcend 2GB (2x1gb) ddr2 667/800 תעזרו לי לבחור 667 או 800 דיסק קשיח:WB 320GB SATA 2 7200RPM 16MB WD3200 AAKS צורב: SAMSUNG SH-S203B DVD X20 מארז : צנוע שיהיה טוב אני לא צריך את המפלצות האלה..שיהיה די שקט ספק: אני צריך ספק 450 ומעלה ..זה משנה אם הוא מגיע עם המארז או לא..?! זה בערך המחשב אני צריך עזרה בזיכרון/לוח אם/צורב ומארז.. אל תשנו לי את המעבד כ…
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
שלום ! אני צריך עזרה בבניית מפרט למחשב בלי מסך עד 3000 ש"ח. הצרכים שלי הם: 1)גלישה באינטרנט 2)צפייה בסרטים/סדרות + מוזיקה 3)עבודה מדעית בעיקר תוכנות matlab,mathematica ואופיס latex. 4)שיתוף קבצים 5)תמיכה במשחקים עכשווים...(בלי השקעה לעתיד) מבחינת חומרה עד עכשיו אני רוצה/חושב שצריך: מעבד: לא יודע אם צריך quad core או להשקיע ב dual core מהיר. זכרון: אני חושב ש 4gb זה טוב (שווה להתקמצן על 2 ? ) לוח אם: פה אני לא יודע איזה כדאי לקחת: אני צריך שיהיה עליו כרטיס קול ו lan. כרטיס מסך: לא משהו מפוצץ, שיהיה תמיכה בfallout החדש ו starcraft 2 לכשיצא.לא מחפש יותר מידי ביצועים אלא תמיכה בסיסית. דיסק קשיח: צריך צריך צריך: 500gb נראה לי סביר... מארז+ספק: אני מוכן לשים על זה קצת יותר כסף …
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי לחבר מפרט למשחקים ורציתי לדעת אם הוא בסדר,ואיפה אפשר לקצץ קצת? התקציב הוא עד 4K בערך מדובר במשחקים הכי חדשים וכבדים המחשב לא יעבור אובר-קלוק ויעבוד עם מסך 19" אין צורך בצורב,עכבר,מקלדת,רמקולים ומע' הפעלה. שקט חשוב ברמה של 7 (לא קריטי) עיר מגורים - חולון לא חייב אופציה לשדרוג מעבד Intel Core i5-650 Tray ₪843 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5-650ay לוח אם Gigabyte GA-P55-US3L ₪519 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950201 כונן קשיח Samsung HD103SI Eco Green 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪360 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=SAM-DD-35-1TECOG32M זיכרון Kingston DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪276 כמות:2 http://www.skypc.co.il/…
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום לכולם מעוניין לרכוש בימים הקרוביחם מחשב שישמש כשרת ביתי למטרות למידה. המחשב יריץ מכונות וירטואליות בעיקר וישמש גם כמחשב משרדי . להלן השאלון: א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוךנסות לחסוך לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה שרת שיריץ מכונות וירטואליות (3-4 מכונות) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). SERVER 2012 R2 שימוש תמידי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 23 אינ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש אולטרה נייד השימושים שלי הם (במחשב נייד) : YouTube אימייל פורומים באינטרנט מוזיקה (רמקולים פנימיים של המכשיר לא מעניינים אותי, יש לי רמקולים ניידים איכותיים מאד) חשוב לי: שאני לא אצטרך בכל אתר שאני ניכנס לגלגל עמודים לצדדים וכד' בלוטוס אינטרנט אלחוטי טוב אחריות (במידה אם המכשיר מוכר כמכשיר בעייתי) וזהו בעיקרון .. היחידים שמתאימים לי בתקציב זה אלו : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHEAD6727 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1FCEeePC4G1s הבעיה היא שאלו מכירות אישיות, לאן לדעתכם אני אוכל להגיע הכי נמוך ? בתשלום 1
-
- 2 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אוקי ככה.. אני צריך מחשב הכי זול שאפשר שיריץ פיפא,נבא,cs,פרו אבולושין-קיצר אתם יודעים המשחקים האלה שכולם אוהבים[: המחשב יהיה עם ויסטה כך שיש עדיפות להרבה זכרון.. עכשו נניח ואתם מכניסים מעבד e2140 או בסדרה של e2ccc יש לי חבר עם מעבד כזה והמחשב שלו איטי זה בגלל המעבד?וגם המעבד e140 חזק יותר מסלרון 3.00? ומה אתם אומרים על המובנה 950? חנויות-ksp tms ivory העיקר שיגיע עד הבית או שיהיה ברעננה .. תודה
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
מחשבDUAL CORE 3800 כולל מסך 17 שטוח רק 3490 ש"ח מארז קדמיות ואחוריות USB כולל יציאות ATX מעבד AM2 3800 X2 DUAL CORE 64BIT אחריות מעבד לכל החיים!! לוח אם PCI-EXPRESS MSI K9N NEO יתרון חשוב - לא משולב כרטיס מסך CHIPSET NVIDIA NFORCE 550 ניתן להשיג גם לוחות ג'יגהבייט ואסוס כרטיס קול 7.1 ( 8ערוצים) כרטיס רשת 10/100/1000 אחריות לוח אם 3 שנים!! דיסק קשיח 160GB SATA2 7200 RPM (WD,MAXTOR,HITACHI) אחריות דיסק קשיח 3 שנים!! ניתן לשדרג לכל דיסק אחר אספקה מיידית. אפשרות לתשלומים. שנתיים אחריות בפריסה ארצית בכל מעבדות אייבורי. אחריות למעבד ולזכרון לכל החיים, 3 שנות אחריות ללוח האם ולדיסק הקשיח זיכרון פנימי 512MB DUAL DDR II 667MHz אחריות זיכרון לכל החיים ניתן להרחבה כונן …
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אהלן, אני אשמח לכמה המלצות לנייד בתקציב של עד 4 וחצי אלף ש"ח.. המחשב אמור יהיה לשמש ללימודים בעיקרון, אבל אני המחשב צריך להיות גם קצת חזק, שיסחוב משחקים ברמה בסיסית ,לפחות את COD4 המסך צריך להיות בגודל 15.4' והסביבה והארדיסק של 320 מינימום. המחשב אמור יהיה להריץ תוכנות כמו CAD וMATLAB ולכן צריך שיהיה מספיק חזק לסחוב את זה מבחינת זיכרון ומעבד... (אהממ אני לא מעוניין בהמלצות על MSI ) תודה יאן.
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-