עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני בקושי מבין בכל עיניני החומרה ומה עדיף ממה .. אני רוצה שהמחשב העתידי שלי =] יסתדר עם האפשרויות הגראפיות בוינדוס ויסטה החדשה (בגירסה הגדולה של המערכת) .. חשבתי על כרטיס המסך GeForce PX7950GX2 כרטיס די חזק . אם בעתיד אני ארצה לקנות עוד GeForce PX7950GX2 אני אוכל לחבר אותם על הלוח אם .. ככה שיהיו לי שני כרטיסים שיתחלקו בדרישות .. אז אני צריך לוח אם שתומך באופצייה הזאת .. ו וכמובן 2 גייגה זיכרון ומעבד כפול ליבה ..ו LCD 19 תבנו לי משהו טוב עד 10 אלף בלי מקלדת עכבר רמקולים וכו' .. תודה מראש חבר'ה .. אחלה אתר

• 24 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by MadManiii,

היי, ברצוני לשדרג את המחשב הנייד, כאשר הפרמטר הראשון שלי בבחירת המחשב הוא תקופת אחריות. אני צריך אחריות באורך 3 שנים עם איסוף והחזרה מהבית. בתקציב שלי, סביבות ה 3,000 שקל, ממה שראיתי ישנם שלושה חברות אשר מציעות אחריות כזו. HP LENOVO ASUS איזה חברה לדעתכם נותנת שירות הכי טוב, יעיל ושלא עושים בעיות או מנסים להתחמק מאחריות?

• 9 תגובות
    • 3.5k צפיות
  3. שלום לכולם! מבקש בניית מפרט בתקציב של 8,500 ש"ח~. שימושים: בעיקר סרטים וסדרות ומשחקים לא מתכונן OC לא הייית בטוח קודם ועכשיו אני החלטתי סופית, אני לא עושה OC. אז אני חושב ללכת על ה AMD 5200, אבל תחליטו אותם.. כמה הערות: המפרט יכלול ב 100 אחוז את המסך DELL 2007WFP. אני לא יכול לקחת את המארז APOLLO בגלל שדיברתי היום עם IQPC ואין להם אותו במלאי ל3 השבועות הקרובים. אוי שחכתי לציין! אני צריך גם ציוד היקפי! זאת אומרת MX518, Media Keybora Elite, ATP3. אז תקחו את זה בחשבון בבקשה. תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום חברים, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד לגיימינג בעיקר, כאשר 99% מהזמן הוא נייח. האם יש מחשב נייד, בתקציב סביר (נניח עד 4K), שאני יכול לשפר את הביצועים שלו בעזרת תחנת עגינה? לא אכפת לי שהוא יכיל כרטיס מסך חיצוני וכאלה, בזמן שהוא נייד אני צריך אותו רק ללימודים ולא למשחקים. יש חיה כזו? באותה נשימה, האם הדיל הבא משתלם?: http://www.store.asat.org.il/deals/636

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  5. שלום חברים, אני מחפש תחליף ללפטופ. השימוש שלי צריך לכלול מחשב עם כונן 500 ג׳יגה שיפעיל תוכנה מסויימת קבוע בלי לכבות אותו. לכן רצוי מחשב קטן ככל הניתן עם צריכת חשמל נמוכה וחיבור לאינטרנט. חשבתי שאפשרי לעשות את זה על רספברי פאי אבל לא הצלחתי להפעיל תוכנה עם קובץ exe על win 10 iot. אם מישהו יודע איך לעשות זאת או להמליץ על מחשב מיני מסויים שיהיה הכי זול בנמצא. תודה רבה, גיל.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. הרכבתי מפרט שנראה לי סבבה לכל סוגי העבודות. משחקים - לא כבדים במיוחד. שיעבוד מהר, יחזיק זמן סביר (מבחינת ביצועים). זה מה שהרכבתי: כ.מסך: 8600GT/S מעבד: INTEL E4600 זכרון: DDR II 2G 667MHZ מקלדת: LOGITECH ULTRA FLAT KEYBOARD עכבר: MICROSOFT LASER MOUSE 6000 רמקולים: LOGITECH R-10 צורב: LG DVD X20 דיסק קשיח: WD1600JS לוח אם: GA-965P-DS3 מסך: LG 1733TR/1953TR מה דעתכם? הצעות? שיפורים? לא לחרוג מתקציב בקשה.. תודה.

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  7. זקוק לעזרה בבנית מפרט לצלם חובב . (חובב כי הוא לא מתפרנס מזה ) אך הוא מצלם בציוד מקצועי מהשורה הראשונה וקבצי ה ROW(ככה קוראים לזה ?) מגיעים ל 11M לתמונה. מה בנימצא ? מסך איכותי כבר בנימצא :2007WPF של DELL . מערכת הפעלה Vista Business 32bit חוקית עם רישיון כבר קיימת, נישקול מעבר למערכת 64bit אך ורק אםהוא לא יהיה מרוצה מהביצועים של המערכת החדשה, מה שמוטל בספק כי היום הוא עובד עם P4 2.2 ו XP במערכת שלא פירמטו כבר שנתיים ולוקח לו 10 דקות רק לכבות אותה. דרישה מקדימה גיבוי. הדרישה היא מערכת עם גיבוי כפול. זאת אומרת תמיד שיהיה מקור וגיבוי למקור בכל זמן נתון. יש לי פתרון מצויין שיתן עבודה קלה ומהירה . אנו נישתמש במגירות לשליפה מהירה של ה DATA. http://www.zigzag2000.co.il/cat…

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  8. Started by SEPHIEBH,

אז קראתי והבנתי שחייב לשלוח מפרט דרך הטופס ,אך את הטופס המדובר אני לא מוצא, אלא אם אתם מתכוונים שצריך לקרוא את הכללים ולהעתיק את הכותרות ולפעול על פי הם. אם כך העניין אז עשיתי אותו הדבר בסדר מופתי כפי שביקשתם.ואם זו לא הייתה הכוונה אשמח לקבל מכם הסבר כיצד לעשות זאת נכון. כגרע זהו המפרט: מפרט מחשב שלום רב, ותודה רבה רבה על הנכונות לעזור. אני חייב לציין שהרבה יותר חשוב לי המידע לגבי השאלות שאני שואל מהחלקים הספציפים,הרי כשאתה מבין את המאפיינים קל לבחור מה המועדף עליך. גר באזור מרכז תל אביב אבל בשביל המחשב הזה אסע גם עד קריית שמונה אם צריךJ אז אני ממש צריך עזרה כי אחרי ימים של שוטטות ברחבי הרשת למעט מבולבל טיפה פחות עדיין לא השגתי שום החלטה ברורה לגבי שום חלק, לפני…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. מעבד Intel Pentium D 805 2.66GHz 2x1024 583 ש"ח לוח אם GIGABYTE GA-8I945PG-RH 577 ש"ח כרטיס מסך Leadtek WinFast PX7900GT Extreme TDH 256M 1683 ש"ח זיכרון TWINMOS DDRII 2x1024 667 Mhz CL4 984 ש"ח צורב LG GSA-H10A DVD±R/RW X16 207 ש"ח מארז A-Top X-Blade Silver + 500W PFC PSU 425 ש"ח סה"כ יוצא 4459 ש"ח עכשיו השאלות שלי הם: 1. לפני שמישהו מתחיל להמליץ לעבור למערכת מבוססת של AMD (כלומר Athlon ו- M2N וכו') תסבירו בבקשה למה זאת אפשרות יותר טובה (אין שום כווונה לבצע אוברקלוקינג). 2. האם כדאי להשקיע במעבד יותר חזק (Intel D930), כלומר מה היחס של המחיר והתועלת? 3. למה דווקא זיכרונות של TWINMOS מה רע ב-PQI למשל ןהאם יש צורך ב-2G זיכרון (מטרת המחשב היא משחקים בעיקר)? 4. האם המארז …

• 6 תגובות
    • 552 צפיות
  10. החלטתי לרכוש היום את ה-SC3 ,שהוא לדעתי האישית ,הנייד האופטימאלי שמאפשר את מירב היתרונות ואת מינימום החסרונות. אפשר לומר שהוא מגלם את הטוב מכל העולמות בכך שמצד אחד הוא קל משקל (800 גרם) ובעל מימדים של קופסת סרט DVD,כך שאפשר להכניס אותו לתוך תיק צד קטנצ'יק ומצד שני הוא מאפשר ביצוע סביר(גם אם לא אופטימאלי) של כל אותם דברים שניתן לעשות עם ניידים ששוקלים פי כמה וכמה, ושמחייבים היסחבות עם תרמיל גב או תיק ממש. יתרון משמעותי נוסף הוא שיש לו חריץ - ExpressCard/34 slot שמאפשר לחבר לו בקלות ובנוחות מגוון רחב של אביזרים שמשדרגים את הפונקציונאליות שלו בצורה משמעותית (לדוגמא מודם סלולארי- 3G , כרטיס TV ,בקר דיסקים חיצוניים וכיוצא באלו) כמו כן הוא מגיע מובנה עם GPS . הסוללה הבסיסית ש…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by shaharyog9090,

מה אתם אומרים אל המחשב הזה עים הוא טוב למשחקים? כמה הוא אמור לעלות? תודה מעבד cpu intel core 2 Duo 775 2.13gb E6420 לוח הם m.board GA-965GMS2 GIGABYTE vga+sound+lan DDR-800 זיכרון פנימי memory DDR 667 1G King Stone דיסק קשיח hard drive SATA2- 320gb 8mb seagte כרטיס מסך vga card pcx power color X1650 256MB DDR3 128Bit

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  12. הנה הצעה שקיבלתי מחנות מקומית: מעבד E4700 מאוורר EVERCOOL PT12-9525EA לוח אם PALIT N73V מארז Foxconn S-808 355W זכרון 2GB DDR2 800 A-data דיסק קשיח samsung 200Gb כרטיס מסך GF 8500GT 512MB מחיר 2100 ש"ח. המחיר כולל הרכבה, 3 שנים אחריות על כל הרכיבים. אין צורב כי כבר יש לי. התלבטויות ושאלות: 1. מתלבט בין המעבד הנ"ל לבין E4600. מה אפשר לצפות להבדל ביניהם מבחינת מחיר וביצועים? אולי עדיף בכלל ללכת על סדרת E21XX ולעשות איזה OC בסיסי? 2. האם המעבדים הנ"ל צגיעים ללא יחידת קירור וצריך לקנות בנפרד? כמה טובה היחידה הנ"ל? האם יחידת קירור של פנטיום 4 תתאים? 3.האם חברת A-DATA ידועה כחברה טובה לזכרונות? 4. אני יודע שהכרטיס מסך הנ"ל הוא חלש. איזה כרטיס מסך חלופי כדאי לקחת בתוספת קטנה (ש…

• 8 תגובות
    • 840 צפיות
  13. Started by BRUTALISK,

שלום כולם, באמצע נובמבר\דצמבר אני מתכנן לקנות מחשב,רציתי לקבל המלצה למפרט ותיקון למפרט שאני בניתי. בעיקר אני מתלבט לגבי דגם לוח האם,חשוב לי שיהיו מספיק חיבורי SATA (כונן קשיח+SSD+ אולי הוספה של קשיח בעתיד) האם חשוב לקחת תושבת Z77 או שאפשר להתפשר על אחת התושבות האחרות?ולמה בדיוק? בנוסף מאוד מעוניין ב SSD במחשב אז הנה הנתונים: <blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי?6000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות תועלת גבוהה ועלות נמוכה,אני בניתי את המפרט ב 5600 שח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג, 6K גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום א…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by DanyL,

שלום, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי ומה שאני צריך לשדרג הוא: לוח אם מעבד (בסוקט 775 או AM2, מכיוון שיש לי כבר קירור) כ.מסך וזכרונות. כמובן שאני מרכיב את המחשב עצמאית, ככה שתורידו דמי הרכבה. אגב, אתם יכולים להמליץ לי על ספק מודולרי עד 350 ש"ח? ועכבר בלוטוט'\RF, לשמאליים (ז"א שלא יהיה מותאם לימניים, עדיפות לסימטרי), עד 150-170 ש"ח. תודה מראש!

• 33 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by Satya4bs,

שלום חברים מזמן לא ביקרתי בפורום , וברצוני לקבל ייעוץ. בשעה טובה חברתי מתחילה את שנת לימודיה בטכניון , אזור מגוריה בקריות והיא תסע בכל יום הלוך ושוב עם הנייד בתיק לטכניון לכן יש חשיבות גבוהה לרכוש משהו קליל ולא גדול באזור ה "13.3 בתקציב 3K עד משקל של פחות מ 2 קילו חשוב גם עניין הביצועים כלומר לא נטבוק חד ליבה , חשבתי לכיוון ה 1215N של אסוס אבל מסך רק "12. גם על ה U350 של לנובו חשבתי אך המעבד שלו מרתיעה אותי, אני פתוח להצעות ניתן לחרוג מהתקציב עד 500 שח.

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  16. עדכנתי את כל הדרייברים ל xp המשטח עדיין עובד לסירוגין(לרוב-לא) עם עכבר אלחוטי usb אין כל בעיה מה יכולה להיות הבעיה? תודה !

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. מטרות המחשב? שימוש משרדי, תכנות, עריכה גראפית מדי פעם * גודל המסך? 14-15 אינצ', לעיתים רחוקות אני משתמש בפוטושופ ופרימייר לעריכת וידאו, לכן בעדיפות (אם יש צורך לדעתכם) שלמסך תהיה רזולוצייה גבוהה (1400+) * משקל רצוי? מתחת ל2.5 קילו, רצוי מתחת ל2. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3 שעות בעבודה משרדית רגילה (וורד, אינטרנט..). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI. * בלוטות? רצוי. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 300 GB * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב. * כונן Bluray? לא חשוב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא HP, ניסיון רע איתם... תודה רבה על למשיבים…

18. Started by guyshsh,

שלום כמו שאתם רואים אני חדש כאן ואני צריך מפרט למחדש חדש מטרת המחשב העיקרית היא משחקי רשת ומשחקים כבדים. תקציבי הוא בערך 4200 ש"ח כולל רמקולים מקלדת ועכבר, לא כולל מסך. כמובן שהזיכרון לא ירד מ2GB, לא חשוב אם זה 667Mhz או 800, OC לא מתוכנן כרגע. מעבד, עדיפות גדולה לAMD, גם מבחינת תקציב. כרטיס מסך תומך DX10 כמובן, מותאם למסך 19" רחב. בעיקרון אני צריך מחשב טוב, שלא ייחשב כזבל בעוד שנתיים ושיסחוב משחקים והרבה תוכנות במקביל בצורה טובה מאוד. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  19. אני מתחילה ללמוד השנה לתואר ראשון ומחפשת מחשב נייד- מהיר מכל הבחינות , קל יחסית עד 2.5 קילו כולל סוללה . המחשב ישמש אותי גם לצורכי עבודה מהבית דרך האינטרנט. מחיר בסדר גודל של עד 3500 שח ראיתי 2 מפרטים אחד של טושיבה c650 t19 כולל הרחבת זיכרון ל4gb והאחריות המקיפה שלהם מצ"ב קישור- http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKC65019T ומפרט של HP G62--a10EJ WR453EA מצ"ב קישור? http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKWR453EA מישהו יכול לייעץ לי בנושא? בנוסף האם יכול להיות שהמחשב של טושיבה שוקל 2.5 כולל סוללה? ( כך מפורסם גם באתר שלהם).

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  20. בניתי לחבר מפרט - המפרט ת'כלס ללא הגבלת תקציב, וצריך את דעתכם:i5 6600KCorsair Hydro H110iGB GA-Z170X-Gaming 5HyperX FURY 2x16GB DDR4 2400Mhz CL15GB GTX1080 G1Samsung 950 Pro 512GBSeagate 2TB BarracudaDVD Burner SamsungAntec 750W HCG-750MCorsair Obsidian 450DAsus PG279Q הוא גר באילת, והכל יוצא בערך 13.3K ב-KSP.איך המפרט, האם יש צורך לשנות משהו? תודה לעוזרים! נ.ב. הבנתי שהמאווררים של ה-H110i רועשים, אז במקומם יהיו Noctua NF-A14 PWM.

• 6 תגובות
    • 3.8k צפיות
  21. Started by itamas,

CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1305.61 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT IS7-M Intel 865G Motherboard (HT, FSB800, SATA, VGA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN,USB 2.0) [ ¤ 652.49 ] 1 Memory : Kingston DDR-RAM 512MB PC3200 Memory [ ¤ 705.73 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 495.17 ] 1 Video Cards : Gigacube Radeon 9800 Pro C3 128MB DDR 256bit Retail Video Card [ ¤ 2123.77 ] 1 Floppy : Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive [ ¤ 51.98 ] 1 CD-ROM / DVD-ROM : CD-ROM Sony x 52 [ ¤ 113.42 ] 1 Keyboards : Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT [ ¤ 156.9 ] 1 Ca…

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  22. Started by pergola,

373# מעבד: E5200 (הOC המתוכנן הוא ל3500-3700MHZ) 270# לוח אם: P5KPL-CM של Asus G31 (הבנתי שהוא יחזיק עד לבאס 300 - שזה מעל ומעבר בשבילי) 260# זיכרונות: 4GB 800MHZ DDR2 של חברת סמסונג (מחולק ל2 סטייקים - כל אחד של 2GB) 505# דיסק קשיח: WD 1Tib (אני צריך הרבה מקום - 750GB שיש לי נגמרו) 115# צורב: LG X22 110# קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro (אמרו לי בפורום OC וקירור, שלמטרה שלי זה הכי זול וטוב) 180# ספק כוח: FSP 400W (אני מחפש ספק כמה שיותר זול שיחזיק את המערכת עם הכרטיס מסך, ועל זה המליצו לי) 1815# לזה אני יוסיף את ה8800GT מהמחשב הקיים שלי עכשיו.. יש הערות? תיקונים?

• 11 תגובות
    • 773 צפיות
  23. ברשותי מחשב tablet pc fujitsu lt c 500 אשר נרכש כמשומש בארה"ב לפני כשנתיים עם מסך refurbished. אפשר לראות כאן: http://www.jksalesinc.com/catalog/product_...eaf46a8dabf5949 עד לפני מספר חודשים הכל עבד כשורה. זה אמנם מחשב ישן מאד אבל הוא מתאים בדיוק למטרותיי, במחיר אטרקטיבי, ( בעיקר ניווט 4X4 וקצת אינטרנט בחו"ל ). מסך המגע חשוב מכיוון שאני משתמש רק איתו בניווט. כעת, אין התאמה בין הנקודה שעליה אני לוחץ על המסך פיזית - ללחיצה שמראה הסמן. כמובן שעשיתי pen calibration . ללא שינוי. ( גם כשאני לוחץ על הצלב ב calibration קיימת אותה תופעה ( סמן לא במקום ) התקנתי pen driver של wacom - ללא שינוי. אודה על עזרה ברעיונות/ הפניות לבעלי מקצוע מתאימים.

• 6 תגובות
    • 987 צפיות
  24. Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Tray, יחידות 1 ₪918 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2010 מאוור Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪119 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1195 Gigabyte GA-P55A-UD3 P55 CHIPSET, יחידות 1 ₪700 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1339 G.Skill F3-10666CL9D-4GBNQ 4GB Kit DDR3 1333Mhz CL9 , יחידות 1 ₪546 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1941 WD 1TB 64MB Sata3 Black WD1002FAEX, יחידות 1 ₪470 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1840 GainWard GeForce GTX460 768MB GDDR5, יחידות 1 ₪996 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2005 Hec CompuCase 6A19B black ללא ספק כוח, יחיד…

25. Started by Arik Sharan,

שלום, מעוניין למכור את המחשב, אך קצת אבוד בהגדרת המחיר... אשמח לעזרה. Intel Core i7 4790 Kingston 2X8 16.0GB Dual-Channel DDR3 Gigabyte Technology Co. Ltd. Z97-HD3 NVIDIA GeForce GTX 980 WD Green WD30EZRX 3TB Patriot Blaze SSD 225GB 750W Element Power Thermaltake Urban S31 Mid-Tower אז.. כמה לדרוש? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 810 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.