ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
לא מסך ללא ציוד היקפי וללא זכרון כי יש לי 2 גיגה חדש. לא מתוכנן OC מטרת המחשב למשחקי רשת בעיקר ואחרי זה סרטים אני רוצה מעבד רק של אינטל תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
-סרטים,עיצוב גרפי,תקשורת,משחקים(לא מהסוג הכבד ביותר זה לא שאני הולך להרביץ FPSים , בשביל זה יש מחשב בבית...),אופיס,עיבוד נתונים מהיר -רזולוציה גבוהה אם נכנס (ראיתי 17' עם 1900) -בטריה נורמלית. -עמיד יחסית לזעזועים. -פיזור חום נאות. -כמה שפחות להתעסק עם אחריות ולהתרוצץ בין מעבדות שירות.... -משקל, אנאערף אני משוכנע שמחשבים ניידים לא עולים על 5KG או שמא הם? -אחריות: עם הנסיון שלי על איך שאחריות עובדת על מחשבים ניידים אם כבר צריך לשלם ללקוח, עושה רושם שהוא מתרוצץ ומתאמץ יותר מאנשי השירות.... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בלקנות מחשב חדש ואני אשמח לעזרתכם. אני צריך מפרט ב2500 שקלים בלי חריגה רצינית המטרה שלי הם משחקים לא כבדים במיוחד כמו cod4 וbattlefield 2 והמטרה להריץ אותם על הגדרות גבוהות על רזולוציה של מסך 19 אינץ. אני מעוניין לעשות OC קל למחשב, חשוב שהמחשב יהיה שקט וקריר. אני גם צריך המלצות לחנויות טובות מאיזור המרכז בינתיים המליצו לי על TMS ובניתי מפרט כזה לדוגמא: אני אשמח לשמוע דעות על המפרט במיוחד בנוגע לאיכות המארז והספק ולכרטיס מסך. תודה מראש מעבד: Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ¤583 לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤342 מארז: Coolermaster Elite 340 Black כמות: 1 - מחיר: ¤191 ספק כוח: FSP Blue Storm II 400W Satax4 PCI-Ex2 A.…
-
- 6 תגובות
- 620 צפיות
-
-
ראשית שלום, בשבועיים שאני רשום בפורום הזה החכמתי ביותר אז תודה 8). האם המפרט הבא הוא טוב? אני צריך שהמחשב יריץ משחקים טוב, אך מאידך אני לא "גיימר", כבד ולא מחפש את ההגדרות הכי גבוהות. (עד היום הסתדרתי יופי עם AMD 1.8 ו 6600...) מעבד AMD Athlon 64 X2 5600 Box ₪498 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1222 לוח אם GIGABYTE GA-MA78G-DS3H ₪433 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38512 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 16MB ₪248 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=2500AAKS זיכרון Kingston DDR2 1024MB 800MHz CL 5-5-5-18 ₪124 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=KVR800D2N51G כרטיס גרפי GIGABYTE ATI Radeon HD3850 512M…
-
- 8 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום אני חדש...אמרו לי שזה פורום תותח אז נרשמתי. מישהו יכול להביא לי מפרט למחשב תותח..כי אני לא מבין בזה כל כך, אבל שיהיה תגש על RAM ועל כרטיס מסך.. התקציב שלי זה משהו כמו 5-6 אלף. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) - לא למזומן או כן למזומן לא משנה 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) - משחקים כבדים ועריכת סרטים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. - לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי -…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי על המפרט הבא : Athlon 64 5000+ (Socket AM2) X2 DualCore 345 ש"ח Gigabyte - MA78GM-S2H AM2+, 780G, DDR2 1066 HDMI 400 ש"ח 2GB Kingston Value 180 ש"ח Gigabyte - HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 940 ש"ח Seagate - 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II 290 ש"ח LG - DVD±RW GH20NS x20 Black SATA 120 ש"ח פה בערך נתקעתי עם התקציב, אם תוכלו להמשיך מכאן ולהוסיף מארז, קירור מקלדת (אם צריך ספק) ומסך רחב 20-22 אינץ' תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 573 צפיות
-
-
מותר להשים מחשב נייד פועל ושאני באינטרנט,על הבטן שאני שוכב? (מבחינת קרינה וכו')
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אז אחרי הת'רד שפתחתי כאן לפני כשבוע (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=353453.0), הלכתי לחנויות מחשבים שונות (נועה ו-KSP, הייתי גם בבאג כי פשוט עברתי בקניון והיה לי משעמם, אבל הם מוכרים רק מחשבי מותג), וקיבלתי 3 הצעות מחיר שונות: הצעה הראשונה, מקיי אס פי: E8400 לוח P5QLE של אסוס 4 ג'יגה ראם, 800 מג"ה, הבנתי שזה של קינגסטון אבל זה לא באמת משנה דיסק 320 ג'יגה כלשהו צורב DVD של פיוניר DVR-216B מארז HEC 6C11 כרטיס 4850 של Gigabyte ספק כוח - זו הבעיה הכי גדולה, והנורמליים שלהם הם רק של אנרמקס.. modu 425 או 525, אין ממש ברירה.. סה"כ 3813 שקלים הצעה שניה - מנועה: למעשה זה מחשב של AMD, המפרט שלו הוא כזה: phenom X4 9650 Gigabyte GA-MA790FX-SQ5 Patriot 2G…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקציב הוא עד 1700 שקל, 1800 אם זה שווה את זה באמת עם המחשב אני מוריד סרטים ואלבומים, ממיר סרטים לפורמט שמתאים לנגן Zune שלי גולש הרבה באינטרנט, נוהג לפתוח טאבים מרובים (בערך 8-10, משתמש Maxthon) אני שומע גם מוזיקה רואה סרטים על המחשב מעביר תמונות מהמצלמה למחשב, עושה לכידת וידאו ממצלמת וידאו דיגיטלית. משתמש בGuitar Pro תוכנה להצגת תווים לגיטרה ולכלים אחרים. אני משחק משחקי פלאש באינטרנט, ומשחקים אחרים גג Age of Empires 3. הציוד ההיקפי שכן אני צריך זה צורב DVD. עכשיו אני צריך מינימום 2 ג"ב ראם, ו לפחות 120 ג"ב הארד דיסק כרטיס מסך בסיסי ע"פ מה שציינתי קודם. מערכת הפעלה יש לי XP חוקי בבית אני יודע להתקין. מסך מקלדת רמקולים עכבר הכל יש לי. אבא שלי טוען שעדיף מעבד אינטל על AMD …
-
- 11 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד בסכום 4500 שקל. אני אעבוד בעיקר באופיס,אינטרנט,וחשוב לי שהיו יוכל להריץ המון תוכניות ברקע ובו זמנית. עכשיו - אני מעוניין שיהיה בו כרטיס מסך עצמאי, ושהמסך לא יהיו גדול מ-15. בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שמות התוכנות... photoshop, illustrator, in desing, ui/gui, dhtnl, html, java script, dreamwearver, flash, 3dmax, premiere, after effects זהו... : מס' הערות. צריך כרטיס רשת אלחוטי ניתן לחרוג עד 1000 ש"ח פחות או יותר. תודה לכולם
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, חבר מעוניין במפרט חדש למשחקים עד 2K- ואני לא מרוצה מהמפרט במומלצים (בחייאת, HD3450 למשחקים?!) צריך מחשב שיריץ משחקים של השנתיים האחרונות (לא החדשים ביותר, ולא בהגדרות הכי גבוהות, אבל שיהייה סביר), HD של 160GB לפחות, בלי ציוד הקפי. (אגב, איזה ספקים דרושים היום למערכת סבירה?- מבחינת הספק...) תודה לעונים.
-
- 14 תגובות
- 770 צפיות
-
-
1. התקציב הוא כ5500-6000 שקלים, יש אפשרות לחריגה, תשלום במזומן. 2. מטרות המחשב עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כבדים, הורדות, וקצת עריכת וידאו (לא בצורה רצינית מידי) 3. ציוד היקפי: אני רוצה גם לקנות מסך בתקציב נפרד של כ2000 שקל, ואני די מתלבט בקשר לגודל, עדיף מסך 22 רחב? או 19-20 רגיל? אני לא ממש יודע מה הולך היום (אני אולי אצפה קצת בסרטים במחשב, אבל המסך הוא בעיקר למשחקים). 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעב…
-
- 6 תגובות
- 785 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה כתבתי לפני כמה זמן שהלך לחברה שלי המטען של הלפטופ והסוללה שלה גם לא מחזיקה הרבה זמן אז במקום להשקיע במטען וסוללה חשבתי לקנות לה את ה WIND. אחותה טסה היום לתאילנד וביקשתי ממנה שאם היא תמצא את ה WIND במחיר של עד 400-450$, אז שתקנה לה. מה את אומרים, כדאי במחיר הזה או להציב רף אחר? כדאי בכלל לקנות מתאילנד? יש דגמים מסוימים של WIND שכדאי לחפש? כל מידע נוסף יתקבל בברכה... ;D
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש אותי לבית לסרטים בעיקרון עם קצת אינטרנט ואופיס פה ושם מסך גדול חובה (לא פחות מ-14 ז"א), אם יהיה כבד לא נורא מדי נא לא לחרוג מהתקציב תודה =)
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
הדגם הזה מחשב נייד T5550/160/15.4/2GB Lenovo N200-TY2EDIV Intel Core2Duo Processor T5550, 1.83Ghz _sound יציאת התקן קול ALC861VD כללי סט רכיבים Intel Crestline GM945 + ICH8M תצוגה גודל מסך 15.4" רזולוציה מקסימלית 1280*800 Vibrant View כרטיס מסך Intel X3100 upto 256M זיכרון זיכרון פנימי 2GB DDR2 (667Mhz) איחסון (דיסקים קשיחים וכוננים אופטיים) דיסק קשיח 160GB SATA 2.5" כונן אופטי DVD Multi Burner רכיבי תקשורת כרטיס רשת 10/100 Ethernet רשת אלחוטית 54M 802.11g מודם (RJ11) 56K יציאת BlueTooth יש יציאות וחריצי הרחבה יציאות USB 4 X USB 2.0 יציאת טלויזיה יש יציאת FireWire יש מצלמת אינטרנט יש תוכנות כלולות (מע' הפעלה ואחרים) מערכת הפעלה Microsoft Windows …
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין במפרט למשחקים. הנה הדרישות: 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? התקציב הוא עד 2 K ולא גם לאשראי והכל 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים שיצאו אני מתאר לעצמי. כמובן אימטרנט,הורדות,צפייה בסרטים,מוזיקה וכו 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. רק רמקולים וגם שיהיו פשוטים 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. כונן דיסקים הכי פשוט 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו…
-
- 11 תגובות
- 740 צפיות
-
-
עדכון: התקציב עודכן, ה OC הועבר לסימן שאלה, אף שאעדיף שיהיה קירור כמו פריזר פרו 7 נראה לי המחשב מיועד למשחקים, לא צריך ציוד היקפי רק מארז וכל התוכן בתוכו, כן צריך גם כונן אופטי כמובן התקציב עודכן: אסור לחרוג, לא ביותר מנגיד 20 שקל, זהו 3520 זהו זהו זהו זה מה יש מי שבונה לי מפרט טוב, ישמח מאוד ילד סיני (סיפור ארוך ) תודה, מתן (ואליאור, ילד סיני-רוסי) גודל מסך 19 אינץ- ולכן העדפה גדולה ל4850. בבקשה שימו את הכרטיס הזה אם אפשר במסגרת התקציב
-
- 8 תגובות
- 672 צפיות
-
-
צהריים טובים לכולם. אני מעונין לקנות מחשב אשר מיועד בעיקר למשחקים בסנון של Cod4,WarRock. אשמח אם תוכלו לבנות לי מפרט בתקציב של עד 3000 ש"ח, אפשר לחרוג ב 100-150 ש"ח. אשמח אם המפרט יבנה באתרים של חנויות באזור הקריות-צפון. לא מתוכן OC. בנוסף אני רוצה לציין שעם המחשב הזה יהיה מסך 19' של Samsung. שימו לב לזה כאשר אתם מתאימים כרטיס מסך. אשמח אם תצרפו מקלדת ועכבר פשוטים של Microsoft בתקציב נפרד. תודה מראש שרון.
-
- 6 תגובות
- 745 צפיות
-
-
מפרט לתחנת עבודה גרפית לסביבת אוטוקד סולידוורקס וכדומה. כולל ציוד יקפי כמובן, מסך וכדומה. עדיפות למחשב מותג של IBM.
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום חברים! אני שוקל לקנות נייד של ASUS (EEE PC). הייתי רוצה לשמוע חווד דעת מאנשים שיש להם אותו או עבדו עלו. תודה,
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי נייד של LG LS50EYE בן 3.5 שנים. מהנייד של LG הייתי מאד מרוצה 0 תקלות. כיום אני רוצה להחליף אותו לנייד 17" של HP PAVILION DV9750EJ האם HP חברה אמינה ואיך השרות אם יש צורך. זהו מחשב שאפשר לרכוש אותו בסביבות 5100 ש"ח דרך האתר של זאפ. מה שאני רוצה זה כאמור מסך גדול 17" לצפייה בסרטים איכותי ושאר המאפיינים שמגיעים עם המחשב הנ"ל מספקים אותי בהחלט. תודה. הפניה למאפייני המחשב http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=711450
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
אהלן, המחשב צריך להיות בעיקר עבור משחקים חדשים,לתמוך בשדרוגים בעתיד וחשוב: צריך להיות שקט מאוד וקריר ככל שניתן,OC לא מתוכנן יש עדיפות רצינית ל-KSP מעבד Core 2 Quad Q9300, 1333MHz, s775, 6MB לוח אם EP45C-DS3R s775 1600Mhz, Intel P45, 4xDDR2 1066, 2xDDR3, 2xPCI-E זיכרון 4GB, OCZ Reaper HPC Edition כרטיס מסך 9800GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E דיסק קשיח 500GB 7200RPM, 32MB, SATA II מאוורר V1 Copper 110mm Blue Led CL-P0401 מארז NZXT APOLLO (No PSU) ספק כוח ToughPower W0103 600W PFC (24pin)- 1 Year Warranty מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 611 צפיות
-
-
ביחס למפרט מהרשימה באתר - המחשב מיועד לאחותי הקטנה כאשר השימוש העיקרי הוא אינטרנט וכו' (פחות משחקים) במפרט שבאתר מצויין כונן קשיח של 320 ג'יגה ואני מאמין שגם 160 יספיקו. מה כדאי לשנות עם עודף הכסף ? ושאלה נוספת - האם מעבד אינטל קור 2 דואו עדיף בהרבה על המעבד המצויין במפרט ?
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
המפרט שהציעו לי הוא כזה: מארז FLY 7004 450W שחור לוח GA-945GCM-S2L אינטל E7200 BOX דיסק WD250 16MB זיכרון קינגסטוןX2 1GB DDR2 800 צורב ASUS DRW-1814BLBLK המחשב הוא למטרות שימוש בסיסיות כגון גלישה באינרנט ועבודה עם אופיס. רק שאלה קטנה בגלל שאין כרטיס מסך חיצוני והשימוש יהיה עם הכרטיס ONBORD זה יגרום להאטה של המחשב?
-
- 5 תגובות
- 546 צפיות
-