עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Orsolomon,

היי, הרכבתי לחבר מפרט למחשב, מה דעתכם? אם לא, מה לשנות \ תרכיבו לי מפרט http://img181.imageshack.us/img181/1047/mess8.jpg

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  2. Started by ImAllMostAwake,

שימוש בAVID כל חבילת ADOBE MAYA 3DMAX וכו את המחשב אני רוצה לקנות בחלקים כדי לחסוך כסף מעבד - Intel Core 2 Quad Q9450 BOX 12MB מחיר - ¤ 1,267 לוח אם GAP35TDS3P Gigabyte מחיר - ¤ 613 זכרוןוDDR2 4096MB 1066MHz CL5וG.Skill מחיר - ¤ 595 כרטיס גרפיוnVIDIA GeForce Quadro FX1700 512MB PCIeוPNY מחיר ¤ 2,049 איך הוא בהשוואה נגיד לCROSFIRE HD4870 כונן קשיחוWD5000AAKSוWestern Digital כמות : 2 מחיר 650 למרות שאני לא מכיר, אבל שמעתי מחברים שמערך RAID 0 יהיה טוב אז אני לא בטוח לגבי זה אני אשמח להסבר גם טוב בינתיים אני עומד 5174 שקל את שאר החלקים אני נותן לשיקולכם אני פתוח להצעות, ואם יש מקום אחד לקניה זה עדיף אני עושה את זה מחסכון ולגבי הכ.מסך אני לא בטוח יש לי שאלה, עדיף לשים מעבד…

3. אז ככה אני מחפש נייד חזק עם מעבד חדיש לפחות T7500, ולפחות 2G זיכרון. -חשוב מאוד שיהיה 14.1" ושיהיה קל משקל (2.3KG לא מעבר). -חשוב מאוד אחריות ושירות מבית טוב, ואיכות בניה טובה. -עדיף אם כי לא חובה, שיהיה תוספות של הפן הלא עסקי (מצלמה מובנית HDMI וכו'). -עדיף שתהיה תחנת עגינה כלשהי שתומכת במחשב זה. -כרטיס מסך חיצוני יהיה תוספת נחמדה אם כי שוב- לא חובה. נתקלתי ב2 ניידים שנראים מצוין על הנייר, האחד מבית LG האנונימית משהו, וHP הידועה לשימצה משהו. HP Pavilion DV4-1030 2.26Ghz 3GB: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6500&perur=2&t=1&c=320 יתרונות: -3G זיכרון. -מעבד מסדרת 8400. חסרונות: -שמעתי רק דברים לא טובים על HP בניידים מבחינת איכות בניה, ושירות ואחריות בארץ. -…

• 36 תגובות
    • 3.6k צפיות
  4. המפרט צריך לשמש למשחקים חדשים בהגדרות גבוהות, לצפיה בסרטים, ולשימוש כללי חלק ומהיר, גם בריבוי פעולות בו זמנית. כניראה שבעתיד יבוצע OC... מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤781 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3 ¤557 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39472 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB ¤317 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI ¤460 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-4GBPI כרטיס גרפי GIGABYTE ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤999 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=44020 צורב LG GS…

• 12 תגובות
    • 962 צפיות
  5. אני מחפש מפרט למחשב למשחקים, אינטרנט וסרטים. המחשב יעבור OC קיצוני. אנא השתדלו שהמפרט יהיה לפי התנאים הבאים: זכרון 4GB, הארד דיסק 500GB, ספק איכותי יחסית. לגבי כרטיס מסך - אני נוטה לקחת את הHD4850, למרות הרזולוציה הנמוכה יחסית שבה אני משחק (1280X1024). אני מעדיף שהכרטיס מסך ימשוך כמה שיותר זמן. תקציב: 3,500 עם חריגה של עד 10% אם הכרחית. מיקום החנות: עדיף חנות מאיזור המרכז (Skypc, Foxpc וכו').

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  6. השימושים שלי במחשב הם בעיקר משחקים, סרטים ומידי פעם גם עיצוב גרפי וקידודי וידאו. התקציב שלי הוא 6K עם מסך, ואם יש צורך אז אפשר לחרוג. אני לא צריך ספק, כבר יש לי אחד מתאים, אני לא מתכוון לעשות OC. חשוב לציין שהמחשב יהיה בחדר שלי ולכן חשוב לי השקט, אבל אני לא פנאט בעניין הזה). אשמח לסגור על מפרט עד יום ראשון (אז אני מתכוון לקנות את המחשב) זה המפרט שבניתי: מעבדי אינטל Core 2 Quad Q9550, 1333Mhz, s775, 12MB לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5Q s775 C2Q 1600Mhz, Intel P45, DDR2 1200, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיסי מסך GI…

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  7. Started by מאור247,

רציתי לדעת איך הכטיס ‎NVIDIA GeForce 9200M GS מבחינת ביצועים???? הוא יכול להחזיק משחקים חזקים ??? סרטי HD???

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  8. Started by I3lack10,

מארז- GIGABYTE AURORA 2008 , מסך- ASUS MW221U , מקלדת, עכבר, הרדיסק וBFG9800 GTX OCX <--(מעוניין למכור)- כל אלה דברים שכבר יש לי. מה שאני צריך ממכם זה המלצות לקירור- מעבד-לוח-וכרטיס מסך (בעקרון קירור מים נמצא אצלי בתיעדוף) מעבד, לוח, זכרון - כרגע יש לי OCZ REAPER 1066 5.5.5.15 אבל אני מעוניין לשדרג ולמכור את זה. ואחרון כרטיסי מסך/כרטיס מסך . תודה מראש לכל העונים - ואם אפשר גם להפנות אותי בכיוון הנכון לקנות את אותם הדברים בזול, אני אשמח. יוני

9. היי, אני חושב לשדרג את עצמי בלפטופ ואני מחפש אחד ישן יד שניה בתקציב נמוך. בעיקרון אני לא צריך יותר מ Centrino 1.6Ghz, אם דבר כזה יריץ ויסטה Basic ללא Aero ושטויות עם זיכרון משודרג (2GB), זה יהיה מעולה. עד כמה משתלם לקנות מחשב יד שניה? עניין הסוללה קצת מדאיג אותי אבל אין לי בעיה לקנות אחת חדשה ב 300~ ש"ח. מה בקשר לאחריות? יש מקום ספציפי שכדאי לקנות? * חיפשתי ב yad2 אבל הלוח מוצף ב P3 מה שאני לא רוצה וקצת קשה לסנן את הדגמים היותר מתקדמים. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by moshe20,

אבא שלי צריך מחשב פשוט לא מסך וציוד הקיפי הוא לא משחק בכל משחקים בגדול למין סוג של עבודה משרדית עדיף חנות מאישור חיפה בבקשה כמובן ללא אברקלול. הוא בעקרון רק אינטרנט וורד רק שיהיה מעבד חזק שלא יתקע לו תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by OPQ,

שלום אני חבר שלי מחפש מחשב נייד בינוני שיבוא עם מצלמה ומיקרופון מובנה.. הצרכים שלו מהמחשב הם גלישה באינטרנט עריכת מסמכים ותמונות שלא יהיה חלש מדיי ולא חזק בשביל משחקים תקציב 2500 ל 4000 תודה

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  12. Started by orez14,

יש לי מחשב מלפניי שלוש שנים בערך ואני רוצה לשדרג אותו בכרטיס מסך חדש, זיכרון ram ו-hard disc השדרוג הזה מיועד למשחקים, מכיוון שאני בצבא והזמן שיש לי לשחק במחשב הוא לא גבוהה והמשחקים שאני משחק בהם הם אסטרטגיה אני נמנע כרגע לקנות מחשב חדש שאני לא ישתמש בו. אני צריך שדרוג שיחזיק בסביבות השנה - שנה וחצי. יש לי מסך "17 אבל המחשב יחובר גם לטלויזיית LCD "37 כך שעדיף שלכרטיס תהייה יציאת HDMI (לא חייב) זיכרון חשבתי לקנות לפחות 2 ג'יגה ו-hard disc כרגע יש לי 160 ג'יגה אבל אני רוצה 250 ג'יגה לפחות הקטע אם שווה לקנות עוד hard disc ולשלב ביניהם או לקנות אחד חדש לגמרי. המפרט שלי כרגע: מעבד intel pentium 4 530, 3000MHz לוח אם: Asus P5GDC pro זיכרון: 512mb כרטיס מסך: ATI radeon x1300/x1…

• 7 תגובות
    • 616 צפיות
  13. Started by djass,

דגם COMPAQ PRESARIO V2000 תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by KavKazoon,

היי אם אני קונה מחשב ויש לי 8 אלף תקציב מה הייתם מציעים לי לקנות אני שם דגש חזק על מארז קריר כי אני יעשה בדוק אוברקלוקים.... עם מישו יכול לארגן משו רציני כולל מסך ב 9 אלף יהיה נחמד! מסך כמובן 22 אינצ וכמובן מדובר בכול חלקי המחשב

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. ידידה שלי רוצה מחשב חדש...האמת שאין לה תקציב מוגדר אבל חייב לכתוב בכותרת לפי מה שהבנתי ממנה 3000-3500 שקל יהיה מחיר סביר למערכת כולל מסך. אני יודע שקשה לבנות משהו משתלם בתקציב הזה אבל תנסו לעזור... 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? לא יודע...לא קריטי.. 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים קלים, סרטים, מוסיקה, הורדות, אינטרנט ויישומי אופיס...ואולי גם קצת פוטושופ אבל לא משהו מקצועי... 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. צריך מסך (שיהי…

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  16. Started by טניה,

בוקר טוב. אני חושבת שאתם הם הסיכוי האחרון שלי לבחור את האחד שיתאים לי. אני ממש מיואשת, להסתובב ולקרוא על כל הניידים האלה, וכל פעם כשאני מוצאת אחד טוב, כותבים לי שהוא בעצם חרא, והכל חוזר חלילה... :'( אז ככה: * מטרות המחשב? : המחשב ישמש אותי בעיקר לשעשוע. אני אשחק בו במשחקי רשת, משחקים קלילים ומשחקים יותר מורכבים כמו למשל Black & White 2... למשל, הינה הם דרישות המערכת של המשחק הזה: דרישות מערכת מינימליות: * מערכת הפעלה: Windows XP/2000 * מעבד: 1.6 GHz Pentium 4 or above * זיכרון: 512 MB RAM * מקום פנויי בדיסק קשיח: 3.5 GB * DVD: 8 Speed * כרטיס מסך: 64 MB with 1.1 Pixel Shader * DirectX: Version 9.0c (כלול בתוך ההורדה) * כרטיס קול: Directx 9.0c compatible * שונו…

• 32 תגובות
    • 2.8k צפיות
  17. שלום אני צריך מפרט למחשב בתקציב של 4000 שקלים (6 תשלומים) ללא ציוד הקפי או דיסק קשיח. כלומר, צריך מעבד, זכרון, לוח אם, כרטיס מסך וצורב (+ספק ומארז, כמובן). אין לי העדפה לחומרה מסויימת או לכמות מסויימת של ליבות, אבל הייתי מעדיף מאוד להשתמש בלוח אם שמגיע לווינדוס כמה שיותר מהר (במקרה ואתם יודעים את הנתון הזה ). אין צורך בהרכבה בחנות, אני יכול להרכיב לבד את המחשב (אני מקווה שזה לא השתנה יותר מידי מלפני שנתיים ) דבר אחד שהוא חובה אבל אני מניח כי מיותר וקיים בכל אופן, הוא תמיכה בDVI\HDMI בכרטיס מסך. תודה רבה לכל העונים

• 8 תגובות
    • 716 צפיות
  18. אני צריך רק סידרום לוח אם כרטיס מסך ONBOARD מעבד וזיכרון זהו!

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  19. מפרט חמחשב שקט לעבודה בתכנות ומשחקים קלים לא כולל מסך רק מסקאי מחשבים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by adirnasri,

אבא שלי מחפש מחשב לעבודה שלו כולל ציוד הקפי והכל עד2K שיהיה שקט ורמקולים טובים תודה מראש

• 7 תגובות
    • 638 צפיות
  21. שלום, רציתי להבין מה זה המחשב הזה? לפי המפרט שלו והמחיר שלו בזאפ הוא לא משהו בכלל. מחירו בזאפ 3000 שקל. החסרון הכי גדול שלו זה הרזולוציה המסכנה במסך 800X600 : (אני לא מעוניין בו, שואל בשביל אנשים אחרים) מה דעתכם עליו? האם הוא יספיק לצרכים בסיסיים של עבודה על מסמכים וגלישה בסיסית באינטרנט?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Talkman,

לאחרונה רכשתי את המחשב הנייד הראשון שלי וזאת הפעם הראשונה שאני משתמש במחשב הנייד לא לצורכי עבודה, אלא נטו בשבילי ולכן הניידות מאד חשובה ומכאן גם ההתנתקות מהשקע. בעבר לא יצא לי לשחק עם הגדרות המחשב ובטח, שלא עם חלונות ויסטה, על מנת להאריך את חיי הסוללה. ולכן אני מבקש מכם המלצות מה ואיך כדאי להגדיר, קישורים למדריכים באינטרנט, וכל הארה והערה בנושא. תודה מראש לכל המגיבים.

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  23. Started by oded1,

אהלן כמו שאמרתי למעלה מפרט כולל הכל רמקולים פשוטים,עכבר מקלדת מסך אם תצליחו לרדת קצת מהמחיר יהיה מעולה אז זהו עכשיו אני לא יודע אם שווה להשקיע ב4GB זיכרון?מה אתם אומרים...

• 8 תגובות
    • 576 צפיות
  24. שלום, מעוניין בהמלצה למפרט עבור מחשב ביתי (ללא מסך) עד 2K. השימושים: אופיס, גלישה (כולל אימיול/טורנט), פיתוח (סימולציות,VB, PHP, MSSQL, DOT NET), מעט גרפיקה, משחקים (לא כבדים גרפית), צפיה בסרטים. מעדיף INTEL ולא AMD. חשוב: שיהיה שקט. תודה, מיקי

• 8 תגובות
    • 616 צפיות
  25. מפרט שהרכבתי (בעזרת ההמלצות שקיבלתי פה) למולטימדיה ולמשחקים בתקציב של עד 4000 ש"ח ללא ציוד היקפי... המפרט: דיסק קשיח: Seagate ST3500320AS - 500GB 32MB Buffer SATA2 זיכרון: Corsair DDR2 4096MB 800MHZ CL5 (TWIN2X4096-6400C5) כונן אופטי: Asus DRW2014L1T כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB PCIe לוח אם: ASUS P5QL-E מארז: Cooler Master CM 690 מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 Box ספק כוח: Corsair VX450W חשוב שיהיה שקט... ולא מתוכננים OC וCF....! 1) מה דעתכם? 2) לגבי לוח האם: שמעתי שיש לו סידור בעייתי.. בכל אופן הוא אחד הבודדים שעונים לדרישות שלי מבחינת חיבורים, תמיכה בטכנולוגיות ומחיר (עד 600 ש"ח), לכן אם מישהו יכול להעריך כמה הבעיה הזאת תפריע, אם בכלל,…

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.