עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by peretsof,

לחברי הפורום שלום, הרכבתי מפרט של מחשב שאמור להיות מיועד למשחקים, בנוסף יכול להיות שארצה לבצע O.C. למחשב מתיישהו, אשמח לקבל את חוות דעתכם על המפרט: TAGAN 188A בכמות 1 ¤216 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=1955 HEC 500TDT 500W בכמות 1 ¤307 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=1863 GIGABYTE GA-EP45-DS3 בכמות 1 ¤643 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=2242 Intel Core 2 Duo E8400 BOX בכמות 1 ¤795 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=1756 OCZ OCZ2T800C44GK 2X2GB 800MHZ TITANIUM CL4 בכמות 1 ¤348 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=1907 Western Digital WD3200AAKS בכמות 1 ¤240 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=…

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  2. מחשב נייד LG LW20 Express, סרטי 720p לא מנגנים עליו באופן חלק (יש השהייה של חצי שניה לעיתים תכופות) Pentium M Processor 750 1.86GHz, 512MB RAM האם החומרה פשוט חלשה מידי, או שיתכן ופירמוט של מערכת ההפעלה והתקנה של קודקים (איזה) אחרים, יפתרו את הבעיה ? אגב, האם אפשר להרחיב למחשב הנ"ל את הזכרון ? האם זה אמור להשפיע ?

3. ההודעה הבא נשלחת בשם חברי עמית הגין ולא בשמי חלילה. אחיי, ברצוני לרכוש מחשב נייד שמטרתו העיקרית עריכת וידאו והקלטת מוזיקה (חיבור של כלי נגינה עם כרטיס קול מתאים). גודל המסך, משקל המחשב וזמן הסוללה לא חשובים במיוחד. באשר ליציאות המיוחדות - לא בטוח, אם יש לכם המלצות לדברים שיועילו לצרכים שפרטתי, אנא ציינו זאת. חשוב: צורב DVD, כרטיס קול טוב, הארד דיסק מהיר שיתאים לעריכת וידאו, מעבד מספיק חזק. חשוב לי מאד שהמחשב יהיה ללא בלוטות ע"מ שאוכל להכניסו לקייס סטנדרטי (ללא בלוטות, מלבני רגיל כזה שחור). תודה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by asafwas,

שלום לכולם מאחר והנטבוק של לנובו S10E המעולה החל להיות איטי ביותר. אני מעונין לפרמט אותו חזרה להגדרות יצרן. שאלתי היא האם גם הווינדוס שהגיע איתו יהיה מותקן? איך עושים פירמוט למחשב זה כך שבסיום המחשב יעלה את ווינדוס ואופיס המותקנים בו כרגע? אשמח להתייחסות. תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד Netbook עד 13.3" ולא פחות מ- 12.1". דרישות מינימליות: מעבד: Dual Core זיכרון: 2GB דיסק קשיח: 320GB לפחות יציאות: 3xUSB לפחות, HDMI, קורא כרטיסים, אוזניות מצלמה + מיקרופון מובנה * סוללה רגילה (לא מובנית) כמו שיש ל- LG P210 (לא רוצה כזה) מערכת הפעלה: אפשר עם ואפשר בלי. סוללה: 6 תאים ומעלה. תקציב: 2200 ש"ח עם סטייה של עד 200 ש"ח לכאן או לכאן. שימושים עיקריים: לימודים, משרדי, סרטים. תודה רבה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 872 צפיות
  6. Started by eladnahum,

אני מחפש מחשב נייד עם מסך גדול יחסית LED HD. יש לי אהבה די גדולה למוצרי סמסונג אבל אני לא רוצה להיות מקובע לדגם R שהם מציגים. חשוב לי שיהיה כרטיס זיכרון של 4 ג'יגה ודיסק קשיח של 500 ג'יגה. יהיה בשימוש רב לסרטים והמאפיינים הגרפיים חשובים לי מאוד. תקציב עד 6000 שקל אבל הדגם של סמסונג עולה בסביבות ה-4000 אז אשמח אם זה יהיה באיזור של המחיר הזה. תודה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  7. Started by JSK,

מפרט לאחי הקטן למשחקים אבל לא רציניים מאד ולא על הגדרות גבוהות: מעבד: Intel Pentium E (C2D Technology) E2180 2.0Ghz OEM כמות: 1 - מחיר: ¤347 קירור למעבד: Thermaltake RSI 775 כמות: 1 - מחיר: ¤51 לוח אם: Gigabyte GA-945P-S3-RH כמות: 1 - מחיר: ¤344 מארז: Compucase HEC 6A19 400TRT Black כמות: 1 - מחיר: ¤404 קירור למארז: Arctic Cooling AF12025 120mm כמות: 1 - מחיר: ¤28 זיכרון: Corsair 512MB Value Select DDR2-667 כמות: 2 - מחיר: ¤65 קשיח למחשב שולחני: Samsung 80GB 7200 SATA II HD080HJ כמות: 1 - מחיר: ¤205 כרטיס מסך: Palit Nvidia Geforce 8600GT 1GB Super PCI-E Retail כמות: 1 - מחיר: ¤521 כונן אופטי: LG H66NK DVD-RW Dual Layer Sata Black כמות: 1 - מחיר: ¤172 הרכבה: הרכבת מערכת מח…

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  8. Started by pitter,

אהלן חבר'ה, חג שמח, - לא מתוכנן OC אשמח לקבל הצעות למפרטים מבוססי INTEL למשחקים עד 4000 ש"ח ללא ציוד היקפי. שאלה קטנה: האם מפרט מבוסס AMD באותו מחיר ייתן ביצועים טובים יותר? במידה וכן, יש אפשרות לראות גם מפרט מבוסס AMD? תודה מראש, פיטר.

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  9. Started by metarika,

קצת הלכתי לאיבוד באשכול לעורכים הגרפיים, מקווה לקצת הכוונה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך במידת האפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מ 4000 מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). solidworks ו-AutoCAD לצורכי פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא למשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 19 אינץ' , לא WIDESCREEN. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  10. Started by doreiny,

שלום לכולם. אני מעוניין להרכיב מפרט למחשב שישמש אותי להקלטות, את הכרטיס קול אני קונה בנפרד (RME,TC, או משהו בסגנון) גם מסך בנפרד, התקציב הוא למחשב נטו.. רציתי לדעת מה אתם אומרים על מעבדי ה I7 , איזה לוח כדאי, כמות זיכרון, כרטיס מסך כמובן לא חשוב במיוחד דיסק עדיפות ל 1 TB , המחשב הולך להריץ קיובייס... וזהו.. תודה מראש לעוזרים (:

• 3 תגובות
    • 587 צפיות
  11. שימו לב: הסטיקי לא מעודכן להיצעי החומרה החדשים. עם זאת, מרבית המושגים הטכניים רלוונטיים ונכונים. לגבי חידושים אחרונים בתחום המעבדים וכרטיסי המסך למחשבים ניידים מומלץ להתעדכן בקישורים הבאים: מעבדים למחשבים ניידים השוואת ביצועים של מעבדים למחשבים ניידים בבנצ'מארקים סינתטיים (מידע חלקי) כרטיסי מסך למחשבים ניידים http://www.notebookcheck.net/Comparison-of-Grafic-Cards.130.0.html השוואת ביצועים של כרטיסי מסך למחשבים ניידים http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html שאר השרשור יכול להיות מועיל למען הבנת העקרונות וההסטוריה, אך אינו כולל את החידושים בשנים האחרונות. =============================================================================== בד…

• 3 תגובות
    • 104k צפיות
  12. שלום רכשתי מחשב נייד של LENOVO THINKPAD EDGE 15 בדרום אפריקה עם אחריות מקומית של שנה. רציתי לדעת אם אני יכול לרכוש בארץ אחריות למחשב מחברה פרטית כלשהי או מנותני שירות של לנובו בארץ ולעשות הארכה של 3 שנים לאחריות? ואיך ועם מי ליצור קשר בנושא תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום, רציתי לדעת אם מפרט המחשב המצורף יעבוד היטב עם תוכנות כמו: photoshop, premier וכד'. המחשב ישמש לגלישה באינטרנט ועריכת סרטים ותמונות (תלת מימד) בלבד. אין צורך בציוד היקפי, אוברקלוקינג, צורב, dvd, מערכת הפעלה, מסך. המפרט: מארז InfoService MidiTower ATX, USB front Power supply 400W, Special ventilation for CPU, Silver or Black מעבד Intel Pentium Dual-Core Processor E2180, LGA775 Package 2.0GHz Dual-core, Bus 800MHz (4*200), 65nm, 1024Kb Cache L2, 65W Intel Extended Memory 64 Technology לוח אם ASRock Wolfdale 1333-D667 Intel 945GC Express Chipset + ICH7, 533/800/1066-MHz system bus, LGA775 Socket, Celeron 4XX, Pentium-4, D & Core2 Duo processor ready 2*DIMM Dual Ch…

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  14. שלום לכולם אני צריך לבנות מחשב שיחליף ישן. מחשב ראשי בבית לשימוש כללי + הצגת סרטים. השימושים יוצאי הדופן הם עריכת תמונות וקצת סרטונים. אין מגבלה של רעש וגודל תודה מה התקציב המקסימאלי? 2500 מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פוטושופ, לייטרום, פרמייר בלי אפקטים האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? SSD ודיסקים יש כבר עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? …

• 3 תגובות
    • 974 צפיות
  15. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , אני מרכיב מחשב חדש ואני צריך מפרט המחשב מיועד לאינטרנט,שירים,סרטים וקצת משחקים כרגע. בעתיד הלא רחוק עם החלפה של כ.מסך לכרטיס חזק, ישמש גם למשחקים. לוח ומעבד חשבתי על 2 אלה .... כל השאר , אני צריך השלמה Intel E6300 ASRock ConRoeXFire-eSATA2 - http://www.asrock.com/product/ConRoeXFire-eSATA2.htm - קראתי פה בפורום שהלוח הזה לוח טוב למי שלא עושה OC .... דיסקשיח - 160 .. זיכרון - 1 ג'יגה - ? כרטיס מסך - ? מארז + ספק - ? (זה נראה כמו חידון ) ובבקשה לא לחרוג מהתקציב . תודה !!!!!

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  16. אז הלנובו יוגה 3 שלי שבק חיים ואני חייב מחשב נייד חדש. בעקבות אי שביעות רצון גבוהה משירות לנובו ישראל החלטתי שאני לעולם לא אקנה יותר מחשב של לנובו ובעקבות חוויה מאוד חיובית עם DELL, אני מעוניין לקנות מחשב נייד שלהם, אלא אם באמת יש איזה מחשב מטורף שאני לא מודע לו שיכול להתחרות עם DELL והשירות של החברה הוא מספק (צירפתי דרישות מפרט למטה). הדבר היחיד שאהבתי ביוגה זה שהיה לו מסך מגע והיה אפשר לקפל אותו לטאבלט מוד. זה היה לי מאוד נוח לקרוא ככה חומר כשהייתי נוסע בתחבורה ציבורית. הסתכלתי על 3 דגמים של DELL: Dell Vostro 5471 http://www.c-data.co.il/catalog/product.aspx?maincat=2&cat=18&subcat=926&prod=9015&page=1&psize=30 Dell Vo…

• 3 תגובות
    • 5.5k צפיות
  17. Started by Sunny Jim,

קניתי לפני שנתיים לפטופ של HP, עם windows xp home מובנה, אך לאחר שהמערכת הפכה להיות בלתי יציבה, לפני כשנה+ פרמטתי אותו, והתקנתי windows xp pro לא חוקי עליה. כעת משום מה הלפטוט נכבה לחלוטין מעצמו, לאחר שהוא עובד זמן רב(בלי קשר למה שמריצים עליו, למשל אחרי 10 שעות שבהן הוא פועל, הוא פתאום נכבה) אלא אם כן למישהו יש כאן רעיון לגבי למה זה קורה, רציתי לדעת אם ניתן לממש את האחריות על הלפטופ(עדיין יש לי אחריות בתוקף עליו) אפילו שהתקנתי עליו מערכת הפעלה לא מקורית, או שאני חייב לפרמט אותו קודם ולשים את מערכת ההפעלה המקורית?

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  18. Started by yalkobi,

יש לי מחשב בין 5 שנים בערך עובד אבל ........ מעבד כפול ליבה אינטל 4400 כרטיס מסך 8600 זיכרון הגדלתי ל 6G קשיח 500G המחשב לשימוש כללי בעיקר גלישה סרטים וקצת word לא צריך לוח עם פיצירים אני לא משדרג ולא מבין באוברקלוג - למרות שבזמנו המחשב שלי נקנה ב TMS והם עשו לי מעונין ב 8G זיכרון (תמיד טוב שיש יותר) הענין כמה משמעותי כונן ssd לשימושים שלי ועם שווה להשקיע בזה או בחלק אחר במקום חשבתי להשתשמש במארז + ספק (400 ואט) בקשיח וסידי רום שלי תקציב עד 1500 לא חייב להתמש בהכול חריגה במידה והשיפור נותן הרבה הבדל תודה מראש אני מהצפון אז השמח לחנות שנמצאת באזור שלי

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  19. Started by Batels,

* מטרות המחשב? עבודה משרדית * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 או פחות, מאט * רזולוציית המסך? HD * משקל רצוי? אין * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) 4-6 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) עדיף יותר מ500GB * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא אבל אם אפשר עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם (מסך מגע, מסך מגע מסתובב, מראה, צבע...) שיהיה קומפקמטי ונוח, זה להורה...

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  20. Started by guyishai,

שלום, אני מחפש בזמן האחרון מחשב נייד (לעבודה משרדית), וגיליתי שנורא קשה למצוא היום מחשבים בעלי מסך מט. מסיבה לא ברורה המסכים המבריקים השתלטו על השוק. יצא לי לראות כמה כאלה וההשתקפויות מפריעות כמעט בכל סביבת עבודה. אשמח לשמוע אילו דגמים בטווח מחירים של עד 2500 הם בעלי מסך מט (למען הסר ספק, אני מעוניין במחשב 15.4'', לא נטבוק או משהו כזה). מעניין אותי גם לשמוע מאנשים בעלי מסכים מבריקים מה באמת חוויית העבודה איתם. אולי זה לא כ"כ נורא כמו שהיה נראה לי? בתודה, גיא.

• 3 תגובות
    • 6.9k צפיות
  21. Started by .Oz,

מחפש מחשב למשחקים, מעבד AMD . אין צורך במסך. כולל צורב DVD. אפשר לחרוג קצת במחיר.

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  22. Started by p-o-i,

שלום לכולם אני רוצה מפרט שישמש לי כמדיה סנטר...ואני גם רוצה שיפעל בו NFS CARBON וכדומה לא צריך על האיכות הכי גבוה הכי טוב שאפשר רק שיפעל עם קצת אפקטים (ברמה של FX 5500 וכן הלאה...)..אפשר לחרוג מהתקציב אם צריך אבל לא להגזים...ואם אפשר בנוסף מקלדת אלחוטית (ושיהיה מובנה בה גלגלת של עכבר..אם יש דבר כזה.. ) ולא להכליל אותה לסכום המפרט...ז"א שמהצד שהמחיר לא יהיה קשור למחיר הכונן.. ומארז בסגנון הזה - http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=2220

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  23. Started by aofer,

שלום אני רוצה לקנות מחשב בעוד כחודש וחצי ואני מתחיל להרכיב לעצמי מפרטים.. רציתי עזרה בנושא... התקציב שלי הוא 7000 ש"ח.. למרות שאני מוכן אפילו לחרוג ל7500... אני רוצה שהמעבד יהיה Core 2 Due השאיפה E6600 ו2 ג'יגה זכרון ואני לא רוצה להתפשר על לוח זול ומארז זול.. (שני דברים שבדרך כלל מזלזלים בהם) בכל אופן.. זה המחשב הראשון שאני קונה בעצמי בכסף שלי ואני רוצה שהוא יצדיק את המחיר שלו. היעוד שלו הוא תוכנות כגון Lightwave,Maya,Photshop,Premiere וכו'... וכמובן גם למשחקים אבל בעיקר לתלת מימד.. אני אשמח לשמוע מה אתם מציעים... תודה מראש. עמית

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  24. Started by niv251,

מה אתם אומרים על המפרט הבא: מעבד e6750 דיסק קשיח sata2 16mb 320 gb זכרון 800mhz ddr2 2 g כרטיס מסך giga beyt 8800 gts 640 mb לוח אם BLKDP35 DPM כרטיס טלוויזיה PVR150 מסך סמסונג 22" 226 BW צורב DVD ספק כח ENERMAX 500W סה"כ לתשלום 7450 מה אתם אומרים על המחשב והמחיר?

25. היי, מעוניין לקנות מחשב בכ- 4000 ש"ח, לצורך עריכת סרטי וידאו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטי וידאו, אינטרנט וצפיית סרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש מזדמן בתוכנת עריכת סרטיפ פרימייר ופוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - מסך מחשב Dell דגם LED U2412M גודל "24 ני…

• 3 תגובות
    • 928 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.