עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by amit20038,

שלום לכולכם ותודה מראש על העזרה, מעריך מאוד להלן השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי?4500 שקלים חדשים – 4500 שקלים חדשים. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחרוג. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. – GTA V, Far Cry 4 וכל השאר באותו סדר גודל. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' – 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. אני מחפש מחשב בשביל סטודנט עם כרטיס מסך חזק ואמין MSI זיכרון: 2048MB DDR II 800MHz מעבד: Intel Core 2 Duo T6400 2.0GHz כרטיס מסך לא משולב:nVIDIA GeForce 9500M GS 512MB DDR II דיסק קשיח: 250GB SATA 5400 RPM כמה שאלות: מה אתם חושבים על MSI? למשהו היה ניסיון איתם? מה זה אומר כרטיס מסך לא משולב? המחיר שהציעו לי הוא 4900 כולל מערכת הפעלה ואחריות לשנתיים. נשמע סביר? תודה מראש לכל העונים.

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  3. היי כי הוא לא מקשיב לי אז אני מבקש עזרה לבנות לו מפרט סבבה לכמה שנים טובות. הוא מוגבל ל3.5K. מטרות הן משחקים וכן יהיה OC בינוני . אין צורך בציוד נוסף . כן חשוב לוח שיתמוך בSLI או CF להוספה עתידית של כ.מסך נוסף כמו כן ספק שיתמוך בעוד כרטיס. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 736 צפיות
  4. מפרט נדרש: מסך מעל 15" זכרון לפחות 3GB, רצוי 4 כרטיס מסך סביר למשחקים מצלמה מובנית BLUETOOTH קורא כרטיסים מחשב שנראה לי מתאים, אבל אני לא בטוח שיכול להריץ משחקים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4881&CatCode=315

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  5. היי אני רוצה לקנות מחשב חדש שיריץ לי חלק GTA IV באיכות טובה ב3000 ש"ח כרטיס מסך יש לי כבר בבית HD4850 512MB אז לא צריך כרטיס מסך הינה משהו שהרכבתי תגידו לי מה דעתכם: מעבד Intel Core 2 Quad Q8200 Tray ¤880 כמות:1 לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L ¤290 כמות:1 כונן קשיח Samsung HD501HI 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤288 כמות:1 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤294 כמות:1 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤134 כמות:1 מארז ללא ספק CoolerMaster CM 690 ¤363 כמות:1 ספק כח Hiper HPU-4M530-PU 530W ¤407 כמות:1 [ קרור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ¤111 כמות:1 סה"כ מחיר לכל המוצרים:2767¤ המפרט הורכב באתר:http://www.skypc.co.il ספק לא לקחתי 450 של קרוסייר בגלל …

• 41 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by danutsa,

שלום לכולם ותודה מראש לכל מי שעונה. אני מעוניין לקנות מחשב חדש שישמש בעיקר למשחקים, אך יוכל להריץ תוכנות כמו solid works, matlab בוא זמנית בלי לקרוס. ניסיתי לעשות מפרט בעצמי אך יש כל כך הרבה מבחר שאני באמת מבולבל. כרגע התקציב עומד על 5000-6000 ללא מסך. אני אקנה מסך בשלב מאוחר יותר - אני מקווה להריץ משחקים ב-1920*1280 ההתלבטות שלי כרגע היא כזו: מעבד: אינטל או AMD. אם אינטל, אז האם סדרת i800 או i900. בנוסף, ראיתי שהמעבד החדש של AMD בעל 6 ליבות עולה בערך כמו i920. אם הבחירה היתה בין שניהם, איזה מעבד עדיף? כרטיס מסך: מתלבט בין 5850 לבין gtx460. האם אלה כרטיסים טובים או אולי בכלל עדיף משהו אחר? בקשר לשאר הפרטים כגון לוח אם, זכרונות, קירור, אני באמת זקוק לעזרה. נתון נוסף או האו…

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  7. טוב אוקיי אחרי שהבאתם לי המלצה למפרט אני שיניתי קצת ואני רוצה לדעת מה אתם חושבים + כמה דברים: מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX מחיר: ¤452 לוח אם: GIGABYTE GA-M57SLI-S4 מחיר: ¤604 דיסק קשיח: SEAGATE BARRACUDA 250GB 8MB 7200 RPM SATA2 - NCQ - ST3160811AS מחיר: ¤419 צורב DVD: ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - WHITE - RETAIL מחיר: ¤223 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤635 מארז: THERMALTAKE SOPRANO SILVER MIDDLE TOWER CASE SERIES VB1000SWS + WINDOW w/o PSU מחיר: ¤435 מקלדת: LOGITECH MEDIA KEYBOARD מחיר: ¤107 עכבר: LOGITECH MX-518 GAMING GRADE OPTIC…

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  8. שלום רב, הסוללה בנייד שלי שבקה חיים בלי חיבור ישיר לחשמל המחשב נכבה. אני לא יודע איזו סוללה אני צריך לקנות וכמובן אפשר גם תואם. אני מצרף צילום של הסוללה אני כמובן אשמח לתחליפי ואם יש קישור לאיי ביי גם יעזור. המון תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  9. Started by hilikon,

ראיתי שבשביל לחבר את הלפטופ לרסיבר, צריך מתאם בין יציאת ה S-videoל s/pdif אני לא מוצא באף מקום את המתאם הזה... למי יש אותו ואיפה הוא מצא? ככה זה נראה... (באתר הבינלאומי של דל זה נמכר ב 20$) 1 מחבר S-video ,TV-out 2 מתאם וידאו משולב 3 מחבר שמע דיגיטלי S/PDIF 4 מחבר video-output משולב 5 מחבר S-video

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  10. אחרי שנים ארוכות עם המחשב הישן שלי הגיע הזמין להחליף, ברמת העיקרון אהבתי מאוד את המפרט High End לשימושים מגוונים אשר מתאים לשימושים שלי שכוללים עריכת גרפיקה ועריכת ווידאו ומתאים לתקציב שלי מכיוון שאני לא צריך ציוד היקפי. האם המפרט יתאים לעבודה עם תוכנות כדוגמאת Photoshop ו Premiere? מה לגבי סרטים ב-HD ומשחקים (שלא חשוב לי במיוחד לשחק ברזולוצייה המקסימלית עם מספר הפרטים הרב ביותר)..? בנוסף, רציתי לדעת אם המארז היקר של המחשב באמת כל כך נדרש? אני חשבתי על מארז אלגנטי יותר בסגנון של Lian Li PC-7. בכמו כן, רציתי לדעת איזה מאווררים למארז ואיזה קירור למעבד מומלץ לקנות בכדי לשמור על רמת שקט גבוהה.. התקציב לא גמיש כלפי מעלה, כמובן שגמישות כלפי מטה תהיה מבורכת. חשוב לי להדגיש שאין …

• 4 תגובות
    • 752 צפיות
  11. Started by kawaii,

אין צורך במסך, כוננים אופטיים או ציוד הקפי. שכחתי לציין, בעיקר למשחקים(עד כמה שאפשר בתקציבהזה)

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  12. Started by yarivot26,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח (לשניהם) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח (לשניהם) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הראשון מיועד רק לגלישה באינטרנט ואופיס (לאמא שלי שמתחילה ללמוד קצת להשתמש במחשב) ויחובר למסך 21" השני מיועד לצפייה בסרטי HD, אופיס, גלישה, הורדות (שיוכל לעשות את כל זה בו זמנית) ויחובר למסך 37" 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים - אין צורך בשום ציוד היקפי בשני המחשבים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - הכל 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לראשון 6 ול…

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  13. שלום וחג שמח יש לי חבר שמעוניין לקנות כ.מסך למחשב שלו.. המעבד שלו תומך PCI-E והתקציב הוא 400-500 מטרת הכרטיס למשחקים כמה שיותר יסחוב יותר טוב החנות המועדפת היא KSP. בנוסף אני מעוניין לקנות עכבר ומקלדת אז עכבר אני חושב שאני ילך על G5 של לוג'יטק, רק מקלדת יש לי בעיה.. הסכום נע בסביבות ה 100 שח עם חריגה קטנה.. העדפה גם לKSP אם משהו חושב שיש עכבר אחר/מקלדת אחרת המיועדים למשחקים במחירים הנעים ב:עכבר 200 עם חריגה קלה, מקלדת:100 עם חריגה קלה תודה לעוזרים ושוב חג"ש

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  14. Started by yogo5,

היי..רציתי לשאול שאלה בקשר לאחריות אם אני קונה לפטפופ בחול ויש אחריות בינלאומית של שנה נניח והלפטופ הוא של HP או DELL למשל, אני יכול ללכת לסניפים שלהם בארץ בישביל האחריות?? או שהאחריות לא כוללת בישראל?

• 1 תגובה
    • 788 צפיות
  15. שלום לכולם, אחותי ביקשה מימני עזרה לקניית מחשב צנוע בתקציב של עד 3000 שקל עם כל המערכת (מסך,מקלדת,רמקולים) היא בעצם צריכה אותו רק לשימוש באינטרנט...ומשחקים קטנים אז כרטיס מסך ורשת עמידים ומסך אם יעמוד במכיר אז מסף שטוח ודק..אבל זה לא הכרחי.. אני שמעתי על הפורום מחבר שיש פה הרבה מבינים..אז אשמח לקבל הצעות ואתרים מולצים שאוכל לירכוש מחשב תודה

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  16. Started by צורחל,

שלום רוצה לקנות מחר מארהב מחשב. אשמח להמלצה למחשב גודל 14 או 15 אינץ i5 או i7 8gb ומעלה לא כבד במיוחד עדיף עד 2 קילו מסך לא מבריק ומקלדת לא sensitive לכל תזוזה. שימושים - בעיקר גלישה , קצת תוכנות גרפיות מחיר כ 650+- תודה רחל

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  17. Started by Gray Druid,

שלום לכולם אני חוזר אליכם כמו תמיד לייעוץ ברכישת מחשב חדש. המחשב נועד לעיבוד גרפי בתוכנות אדובי סטנדרטיות, הקבצים אותם המחשב אמור לעבד הם קבצים מאוד כבדים (מגיעים לעיתים למעל 10-15GB פר קובץ). 1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לשיקולכם במידה ונדרש ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 800~? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עיבוד קבצי גרפיקה בתוכנות אדובי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Illustrator, photoshop, corel draw ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:…

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  18. 1. מה התקציב? 2500 ש"ח 2. מטרות המחשב? אינטרנט, משחקים קלים (בעיקר משחקי ספורט ולא בכמויות, מקסימום 1-2 משחקים), אופיס, הורדות, שמיעת מוזיקה. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כן - DVD וכונן דיסקטים. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו? אין העדפה לחברה. יש העדפה לזיכרון 2 ג'יגה וללוח אם שיוכל לאפשר שידרוג זיכרון בעתיד. כמו כן יש העדפה לדיסק קשיח שיכלול רק 250 ג'יגה. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? העיצוב ממש לא חשוב. הקירור הוא לא חובה, אך אם יש לכם המלצה משתלמת ולא יקרה לגבי זה אני אשמח לשמוע. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? רק הרכבת מחשב ובדיקה. 8. …

• 32 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. Started by yakir4u,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטים ולימודים מול אופיס ובאנטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל סוגי המשחקים בהגדרות המקס' שניתן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מקסימליות -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינינות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  20. אהלן אני צריך מחשב כמו שאמרתי לעבודה משרדית, כולל ציוד הקפי וצורב DVD. הציוד ההקפי כולל: עכבר, מקלדת. רמקולים (רק אם אין על המסך - ואם לא, לא יותר מ-100 שקל). מסך LCD תשעה עשר או שבעה עשר אינץ'. בתודה מראש!!

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  21. Started by 34N1A1N79,

אני מתעניינת במחשב נייד PC לצורכי גרפיקה ווידאו, מבחינתי שיהיה חזק מאוד מעבד הכי חזק של אינטל אם אני לא טועה I7 הוא הכי חזק?, מינימום 12 ג'יגה זכרונות, נפח של לפחות טרה דיסק קשיח, ודיסק מהיר יותר מ125 מגה, התקנה של win 10 64 BIT , אמין יציב לאורך זמן אבל חשוב מאוד שיחזיק עם כל התוכנות של עריכת וידאו וגרפיקה כמו פוטושופ ופרמייר אפטר אפקט וכאלה, אודה להצעה תודה. אם אין הצעה לפחות אשמח לדעת כמה זה אמור לעלות לי בערך,

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. המפרט: מארז ATX פנטיום 4, 3 גיגה הרץ 775. לוח אם 8I915PDUO של חברת GIGABYTE זיכרון DDR 512MB 400mhz כרטיס מסך PCI exprees 6200 128 מגה צורב DVD כרטיס קול 8 ערוצים וכל הציוד ההיקפי... ב-4000 ש"ח איך זה?

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  23. דגם מחשב:computer מעבדי אינטל:Core i7 930, 2.8GHz, s1366, 8MB Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9847 מאווררים וגופי קירור:Scythe Mugen II Rev.b 5 Heat Pipes CPU Cooler s1156/s1366 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9371 לוחות אם למעבדי אינטל:GIGABYTE X58A-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2200+, 4xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9592 זכרונות:DDR III 1600Mhz 3x2GB Patriot Extreme Performance Triple Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8418 דיסקים קשיחים:Samsung 500GB 7200RPM 16MB Sata II HD502HJ http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10225 כרטיסי מסך:GIGABYTE GTX460 768MB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10706 כרטיסי מסך:GI…

• 9 תגובות
    • 928 צפיות
  24. מחשב חדש שקניתי, ברשותי עוד 3250 ש"ח עם אפשרות חריגה ל3500. המחשב הוא לגיימינג וגיימינג בלבד. תכננתי לקנות DeathAdder אז פחות 315 ש"ח. איך אתם חושבים שאני אוכל לשפר את המחשב? מה שאני חשבתי הוא כך - עוד 2GB לראם. מעבד חדש או OVERCLOCK כ.מסך חדש 9800GTX אבל זה רק מה שאני חושב, מה אתם אומרים? אם זה לא הפורום הנכון סלחו לי ותעבירו בבקשה! לא ידעתי איפה לשים את זה.

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  25. שלומות! 8) אז ככה, אני צריך מפרט כפי שכתוב בכותרת וההערות הבאות: ללא מסך, לא כוננים אופטים וללא פלופי. מפרט למשחקים חזקים. שהכרטיס מסך ישרוד כמה שיותר זמן מבחינה טכנולוגית ושיהיה לו חיבור ישן ולא רק DVI... אני יחושב שקוראים לזה VGA... משהו כזהיש לו 15 פינים. רמת רעש לא כ"כ מזיזה לי אבל רצוי שהרעש יהיה ברמה סבירה כי אני ישן עם המחשב באותו החדר. מי שמביא מפרט יש לי רק עוד בקשה אחת... תביאו לי את האתר/שם של החנות שממנה אתם מביאים את המפרט. אגב אני גר במרכז. תודה רבה רבה מראש! ראיתי מפרטים ישנים של 5K אבל אני רוצה להתעדכן אחרי ירידת המחירים שהייתה לאחרונה. שוב תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים