עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yarin153,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים בעלי גרפיקה גבוהה (FC4 ASSASINS CREED ועוד) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. עכבר ומקלדת. לא צריך אביזרים 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש , מפורט למטה 5. עד כמה חשוב השקט בסול…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. המחשב יהיה לשימוש ביתי ממוצע גלישה באינטרנט ועוד דברים רגילים, ומשחקים (סימולטורי טיסה) תודה מראש

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  3. שלום רב קיבלתי הצעה על המחשב ואני צריך המלצה על המפרט הבאה: מארז Gigabyte GZ-PPC1C GIGABYTE מעבד INTEL E6550 4MB 1333 זכרון 2GB DDR2 667 HYNIX DVDRW H44N 160 SATA 2 GIGABYTE 8500GT 256MB כל המערכת כולל הרכבה ביקשו ממני 2900 ש"ח אשמח לקבל תגובות הצעות לשיפור תודה

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  4. Started by בני סלע,

הולך לקנות מחשב חדש בתקציב עד 6K ...ללא ציוד מקיף. בימים האחרונים נתקלתי באתר EBAY המפורסם ובדקתי שם,אני יכול לקנות שם מחשב שעולה בארץ 9K שם אני קונה אותו ב 6K. עכשיו השאלה...האם כדאי?כמה עולה המשלוח?תוך כמה זמן מגיע? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  5. Started by gilon,

לשימוש ביתי כללי,שיהיה סביר למשחקים,אבל שיהיה מהיר(לפחות 512 ראם),נוח לגלישה,כתיבה וכדו'.הארד דיסר 80 g"b לא מחייב...כרטיס מסך סביר(יש לי חיבה ל :)ati).עם אפשר כולל מסך lcd 17" טוב ב3000 יהיה טוב.וצריך שיהיה טוב לשימוש העיקרי שלו-מולטימדיה. ד"א ראיתי היום פירסום בעיתון על מסק דק lcd 17" של פיליפס ב1099 ש"ח ברשת שופרסל אבל אני בד"כ לא נוהג לקנות מחשבים בסופר...מה דעתכם? תודה מראש על העזרה!

• 8 תגובות
    • 595 צפיות
  6. כותרת* ובבקשה שיהיה עדכני.

7. שלום מעבד I5-750 ההתלבטות היא בין P55-USB3 לבין H55-USB3 , שניהם של GIGABYTE. כרטיס מסך GT210 512 של GIGABYTE. 1. הבנתי שהכרטיס לא תומך ב-SLI , האם רלוונטי בכלל לקנות לוח P55 אם הכרטיס לא יתמוך בזה בעתיד? 2. האם הכרטיס ב- H55 מקביל ברמתו ל-GT210 או נחות ממנו? האם לא עדיפה מערכת עם כרטיס עצמאי ?

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  8. אז ככה המפרט בעיקר למשחקים כבדים אבל גם לסרטים ולראות תוכניות. לא צריך צורב דיוידי ולא ציוד היקפי למעט מסך, המסך חייב להיות לפחות 19-20 אינץ' ושיהיה מסך טוב למשחקים ולראייה של סרטים. תודה, ואם אפשר כמה שיותר מהר כי אני רוצה לקנות עוד היום. foxpc או skypc (חנויות שבמרכז).

• 11 תגובות
    • 905 צפיות
  9. Started by NightKiller,

מעבדי ? Athlon 64 3500+ (S-939)=1670 לוחות אם למעבדי ? Gigabyte AMD K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E)=720 זכרונות DDR 400 512MB A-DATA X 2 (1024)=780 כרטיסי מסך PINE xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E=1100 דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 160GB SATA =540 צורבים CD Recorders LG 52 x 32 x 52 (kit)=150 מארזים ATX FullTower Supertalent alum. =450 מקלדות MS Internet + MS Mouse Optical=120 מסכים MAG 17'' 786 PF FLAT= 690 מחירון עבודות במעבדה Assembly Computer (new compon.) מחיר 6410 איך ??

• 9 תגובות
    • 765 צפיות
  10. כמו הכותרת, המחשב ישמש בעיקר למשחקים ! מעבד, קירור למעבד, לוח, כרטיס מסך, זיכרון, הארד דיסק, מארז ספק, וכונן . תודה מראש

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by evgenyb,

בבקשה מישהו יכול להמליץ על מפרט מחשב מומלץ ל-LINUX (מחשב ביתי לשימושי Internet, Office וסביבת פיתוח קוד ב-C.C++)

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  12. Started by zabal12,

שלום , יש לי מחב בין שנה וחצי שנתיים שאני מעוניין לשדרג כדי לעבוד עליו עם תוכנות כמו PROTOOLS CUBASE הלוח אם של המחשב הוא GA-B75M-D3V אני מנסה להבין מה המעבד INTEL הכי חזק שאפשר להתקין עליו . והאם אפשר להתקין עליו 16 GIGA RAM 1600MH ואיזה מומלץ ? תודה ,

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by barak353,

1) תקציב: בהתאם לדרישות שלי. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? לדוגמה: בעיקר תכנות, צפיה בסרטים באיכות גבוה, גלישה, אולי קצת משחקים(לא בטוח יהיה לי זמן לשחק במשחקים) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 17" לא חשוב מאט או מבריק * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). 1920x1080 אם יש רזולוציה גבוה יותר בלי שהמחיר יקפוץ אז למה לא * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? 3.5 קילו גג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) כן נדרש זמן סוללה ארוך (4-5 שעות זה זמן סוללה ארוך בשבילי) * …

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. זה המפרט: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 G0 95W 2.40Ghz 8MB + Zalman 9500 Led כמות: 1 - מחיר: ¤1456 לוח אם: Gigabyte GA-P31-DS3L כמות: 1 - מחיר: ¤402 קירור למארז: Arctic Cooling 8L 80mm כמות: 1 - מחיר: ¤20 ספק כוח: Enermax Liberty 400W 30A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ¤373 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5 כמות: 1 - מחיר: ¤240 כרטיס מסך: Gigabyte 8800GT G92 512MB DDR3 Zalman Cooling Retail כמות: 1 - מחיר: ¤1256 הרכבה: הרכבת מערכת מחשב 3000שח ומעלה כולל בדיקות כמות: 1 - מחיר: ¤5 המהרת מערכת מחשב: אני מעניין בהמהרת המעבד כמות: 1 - מחיר: ¤0 סה"כ: ¤3752 מחיר אחרי הנחת מזומן הינו : ¤3677 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il זה בעיקר למשחקים אבל גם לסרטים (בעיקר HD). אני ל צריך שום…

• 10 תגובות
    • 782 צפיות
  15. שלום לכולם, דודה שלי רוצה לקנות לעצמה מחשב שישמש אותה לשימושי משרד בסיסיים, סקייפ ושום דבר מיוחד אחר. כן חשובים לה נוחות המקלדת ומשקל נמוך - הוא ינוייד הרבה. בכונן אופטי אין צורך. חשבתי להמליץ לה על אחד מהCULV של החברות, אבלל אינני יודע איזה טוב ממשנהו. אשמח להמלצותיכם. תודה מראש, אור

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by אדומי,

שלום, אני חייב לדעת אם המעבד שלי תומך vt-d. אני כרגע התחלתי ללמוד ניהול רשתות תקשורת ואבטחת מידע וזה לצורך לימודים.. אני יודע שהוא תומך vt-x אבל מה השוני או ההבדל בינו לבין vt-d? המחשב שלי הוא של hp עם מעבד של intel core i3. יש לציין שבאתר של hp אני לא מצליח להיכנס עם המספר הסידורי של המחשב ולראות את הנתונים. תודה רבה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. Started by UchihaItachi,

מארז עם USB קידמי לבן ללא ספק כר.רשת 1G LAN OB צורב לבן GH22NS SATA LG DVDX22 זכרון 2G DDR2 800MHZ GEIL MKG צלע קירור אלומיניום דיסק קשיח 500GB 16MB SATA2 HITACHI כרטיס מסך MSI GeForce NX9800GT T2D512OC PCIE לוח אם P43 NEO-F 7.1 1GLAN MSI מעבד אינטל Q8200 CORE2 QUAD כרטיס קול 7.1 OB ערוצים 8 ספק כוח PFC SPIRE 12CM FAN 550W REAL SPIRE אפשר דעות?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  18. אשמח לשמוע חוות דעת על המפרט הבא שהוצע לי במחיר 2100 ש"ח: מארז - MIDI ATX FOR P-4 לוח אם - Intel Iselton FSB 1066Mhz w/Lan100,2ch,DDR2, uATX מעבד - P-4 3.0GHz INTEL 800MHz LGA775, 64Bit, 1MB זיכרון - DDR-2 1024MB / 677 MHz מתאם קול - 128 BIT כרטיס מסך - Intel Graphic Media Accelerator 945 דיסק קשיח - GB SATA II 7200 RPM ULTRA DMA 160 צורב DVD - +/-16 DVD-RW רשת תקשורת - LAN 100מתאים לאינטרנט מהיר כל זה ב- 2100 ש"ח. הצרכים שלי קטנים יחסית - לא מתעסק במשחקים ותוכנות כבדות, רוצה זיכרון טוב וגלישה מהירה באינטרנט, ולא לשלם הרבה. מצד שני גם לא לקבל משהו שיפסיק לעבוד אחרי שנה. בנוסף מסך: 17 LCD Pixel 4 ms ב- 890 ¤. בתודה מראש שמוליק

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  19. שלום חברים, אחרי שנים, אני מעוניין לקנות מחשב חדש.. 1. מה התקציב? בערך 5000 ש"ח אבל אני זורם... 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים, צפיה בסרטים, הורדות, ואולי לכידת וידאו מהממיר סטייל YesMax. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מקלדת ועכבר, כן. מסך - המלצה, לא חלק מהמפרט. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? אהה... צריך הכל. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כרטיס מסך מבוסס Nvidia, ולוח אם שיאפשר לי SLI (חלום רטוב...) 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? רצוי מארז שוכב. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא, יש מהמחשב הישן... 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? די חשוב. 10. האם מתוכנן…

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  20. Started by ronf6,

1. מה התקציב המקסימאלי? 1300 ש"ח, ללא חריגות. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא בכלל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית בלבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יכול להיות שיחובר ל17 אינץ' ויכול להיות ל19. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות, מיועד לעבודה משרדית. 3.…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by KF,

שלום,פתחתי דיון חדש כי הקודם היה מבולגן מידיי ואני רוצה לעשות קצת סדר בבלאגן. אני זקוק להמלצה למחשב נייד : החלטתי לקנות זיכרון וSSD בנפרד,להלן הפריטים: https://www.tms.co.il/product/14407 http://ksp.co.il/?uin=15885 עכשיו כל מה שאני צריך זה מחשב עם הנתונים הבאים: מסך מט 13.3 (קל משקל) I5 4GB זיכרון 500/320GB במהירות 5400. ללא מערכת הפעלה וללא כונן אופטי. HDMI חובה. כמובן שחשוב שתהיה תאימות בין המחשב לבין החלקים הנ"ל שאני אקנה בנפרד (SSD והרחבת זיכרון). יש מחשב מומלץ מהרשימה הזו ? https://www.pc365.co.il/cat.aspx?id=129&p67=60&p61=24&p60=83&p62=27

• 18 תגובות
    • 4.3k צפיות
  22. אהלן. אשמח לחוות דעת על הדגם הבא:http://www.bhphotovideo.com/c/product/1028566-REG/lenovo_20a70037us_x1_carbon2_i7_4600u_8gb_256_ssd_windows_8_1_14_t.html מתכנן לרכוש אותו בחנות הזו בניו יורק. האם יש עליו אחריות בינלאומית? קראתי את הפוסט הנעוץ שלכם על בירור אחריות, ועדיין לא הבנתי חד משמעית, אודה לעזרתכם. חג שמח

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by eviatar28,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3900. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך קצת. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.- assassin's creed unity, GTA V, Call of duty anvanced warfare...... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).-1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by מוטי770,

שלום וברכה ! ברצוני לקנות מחשב נייד לצורך עבודתי בפיתוח בסביבת WEB ו WPF חשוב לי מאוד מסך גדול עליו אני עובד כל היום גם שיהיה חזק רק אין לי מושג בחומרה אם באפשרותכם לעזור לי אודה מאוד , אני מעוניין לקנות את זה בארה"ב וגם האם מחשבים שיש ב COSTCO למשל טובים נראה לי שיש להם מחירים טובים המחיר סביר לעבודה רבה

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  25. Started by orondavid,

שלום האם אפשר לקבל המלצה למפרט שמתאים רק למשחקים המפרט יכלול אך ורק את החלקים הבאים בתקציב של 2600 ש"ח ( ללא מארז וללא צורב ) מעבד ? לוח אם ? זיכרונות ? HDD ? כרטיס מסך ? ספק ? 1. מה התקציב המקסימלי? 2600 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? משחקים ועבודה ברמת התחברות VPN ומתן סיוע מרחוק א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. EMUL UTORRENT PDF INTERNET GAMES ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה > לפעמים פרנסה עבור התחברות לשרתים חוץ מרוחב פס לא מצריך חומרה יעודית ורוב הזנן משחקים ואינטרנט ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזו…

• 1 תגובה
    • 563 צפיות

דיונים חדשים בפורומים