ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
אני לא ממש מתמצא במחשבים ו הייתי רוצה את העזרה שלכם.. הסכום שלי הוא עד 4000 שח, לא צריך ציוד הקפי .אם אפשר שיהיה גם פחות מ 4000. צריך מארז ו כל החלקים האחרים.. המחשב צריך להחזיק לתקופה דיי ארוכה של שנתיים - שלוש. הוא צריך להיות שקט כי הוא יהיה דלוק כל הזמן, יום ולילה. המחשב הוא לא למשחקים כבדים . שיריץ משחקים כמו need for speed carbon לא חובה על הגרפיקה הכי גבוהה.אבל שיהיה חלק. המחשב צריך להיות מ KSP. אני ממש צריך את העזרה שלכם ! באמת תודה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק למפרט מחשב עבור חבר, שיש לו כמה דרישות בסיסיות אבל קריטיות מבחינתו. אני אמלא את השאלון של הפורום, ולאחר מכן אציין מספר נקודות נוספות ואת המפרט עליו אני חשבתי. אשמח אם תוכלו להביע דעה, לשנות, או להציע משהו אחר בהתאם לדרישות. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח כולל מסך וציוד היקפי (אין צורך ברמקולים) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תלוי, אין צורך לבזבז סתם, מצד שני לא צריך לחסוך, יש תקציב שאמור להספיק למשהו טוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם צריך לחרוג, מה שלא נראה לי הכרחי, ניתן לחרוג בעוד 500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה משרדית, אינטרנט, דואר אלקטרוני, כמו …
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אבקש חוות דעת: כונן קשיח wd250aajs 250gb לוח אם gigabyte ga-p31-ds3l מעבד entel e4500 box זכרון kingston 1024mb 667 mhz ddr2 cl5 כרטיס גרפי sapphire ati randeon hd2400pro hdmi 256m pcie צורב samsung sh-s183l X 18 dvd מארז כולל ספק hec 6k 31 300w הרכבת מחשב+בדיקת מעבדה+בדיקת מאמץ סה"כ- 2370 ש"ח האם ההרכבה נכונה ? האם המחשב מתאים למטרות שהוגדרו עבורו? מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה לעוזרים, אני מחפש מחשב נייד לשימושים הבאים: צפייה בHD גם במחשב וגם במסך "46 אז חשוב שתיהיה לו יציאת HDMI ותמיכה טובה בHD, משחקים לא משהו מאמץ יותר מדי הבנתי שיש בעיתיות עם זה שהמחשב מתחמם, עריכה גרפית ורינדור סרטים. גודל במחשב אינו מעניין אותי אני יעדיף מסך גדול. חריגות בתקציב עד 5500 ש"ח. מחשבים שעניינו אותי בחנויות: http://skypc.co.il/pl_product~71611~14~0.htm http://ivory.co.il/product.asp?productid=2291&CatCode=315 נראה לי שהמחשבים החדשים של אפל מצויינים לדעתכם יש אחריות בארץ מ-http://www.idigital.co.il/ אם קונים מחו"ל? מעניין אם אפשר למצוא מחיר סביר וגם כ.מסך טוב במאק בוק החדשים... וגם לא הבנתי אם אפשר לחבר את המאק בוק לפלאזמה אין שמה HDMI נראה ל…
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWINFINITY_M660SE4 איך המחשב הזה ... האם הוא יחזיק תוכנות כמו AUTOCAD וREVIT (לא מיועד למשחקים או דברים אחרים עבודה נטו)... ומה זה המעבד הזה DUAL CORE CELERON אף פעם לא ראיתי סלרון כפול ליבה...
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה למחשב נייד עבורי. שימושים: אופיס, אינטרנט, סרטים, Adobe Premiere, Photoshop. דרישות: מעבד- לפחות T7100 (למהירות עיבוד וחיסכון בסוללה). זיכרון- 2 ג'יגה. דיסק קשיח -לפחות 120 Gb . מהירות 7200 (חשוב, לא?) כרטיס גרפי- תמיכה ב DX10. מסך-14.1" משקל- עד 3 ק"ג . מערכת הפעלה- ללא. תודה!
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
לא משנה AMD או אינטל... יהיה מחובר 8600GT המחשב ישמש בעיקר לעריכות וידאו... כמובן שיציג ביצועים כמה שיותר טובים לכסף... תודה ;D
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4500~ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא הרבה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). חשבתי גם על לעשות לייב סטרימים עם המחשב, אז לקחת בחשבון. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן מיועד לגיימינג ואולי גם לייב סטרים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.CSGO, BF4, SKYRIM וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בצי…
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) שימוש בתוכנה sketchup * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 אינץ' * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) גבוהה ככל האפשר, עדיפות לFHD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? עדיפות לכך שהמקלדת תכלול numpad * משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) * האם יש צורך ביציא…
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אבקש מפרט למחשב HTPC בתקציב של 2000 עד 2500 ש"ח. חשוב לי כי בלוח האם יהיו 2 יציאות DVI/VGA כך שאוכל לצפות ב-2 מסכים במקביל. בנוסף חשוב לי כי למחשב יהיו 4 גיגה זיכרון. אין עדיפות לאינטל או AMD. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום רב, זאת הפעם ראשונה שאני מפרק מחשב נייד והתקשתי מעט "לפרק" אותו, בעיקרון אני רוצה להחליף לו את הבטריה של הלוח, העלתי תמונה של הנייד עם משהו שנראה כמו בטריה קטנה שמחוברת ללוח, השאלה האם זאת הבטריה של הלוח? [br]פורסם בתאריך: 21.01.2009 בשעה 20:28:28 לאחר שוטטות באינטרנט הבנתי שזאת אכן הבטריה....מישהו יודע היכן ניתן להשיג אותה? כמובן שמחר אני אתקשר למעבדה של hp ונראה עם הם מוכרים אותה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
קונה מחשב שאמור לשמש להכל ובין היתר למשחקים, את המחשב שלי קניתי לפני 5 שנים, ומאז הפסקתי להבין במחשבים יותר מידי, הרכבתי מפרט בעזרת המפרטים המומלצים פה אני חייל ואין לי זמן להתעסק בזה יותר מידי אז אשמח אם תוכלו לעזור לי התקציב יחסית דינאמי, אם יש שדרוג שמאוד כדאי במחיר קצת יותר גבוהה אז אפשרי, וגם להפך אם אפשר לחסוך כמה מאות שקלים על ביצועים מעט ירודים אני גם אשמח **כנראה אני אוסיף למחשב הזה שני כוננים קשיחים של SAMSUNG של 1TB כל אחד מהמחשב הישן שלי- זה יגרום להאטה? רעש? או משהו כזה? 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K 2. מה שימושי המחשב? משחקים ושימוש כללי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל משחק חדש שיצא, שיריץ כמה שיותר טוב 5. עד כמה חש…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי הצעה כזו מעבד פנטיום 4 2.6 800 מגה"ץ באס לוח אסוס P-4S800 זיכרון 512 מגה 333 של קינגסטון והארד דיסק WD עם 40 ג'יגה 2 מגה קאש כל זה ב- 2300 2000 בלי הזיכרון יש לי ווינבונד 3200 אז מה אתם אומרים שווה?
-
- 3 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לרכוש מחשב לחדר שישמש אותי לשימושים הבאים: * שימושים ביתיים סטנדרטיים (אינטרנט, צפייה בסרטים על מסך הטלוויזיה וכו') * משחקים דוגמת nfs,civilization,heroes,fifa,nba (אני משחק ברזולוציות סטנדרטיות , כלומר לא מעל ל-1024X768) חשוב לי מאוד כרטיס Directx10 כיוון שאני לא משדרג בתכיפות וכיוון שמחשב אצלי מחזיק מספר רב של שנים. (שכן המשחקים שאני משחק לא דורשים ביצועים שמימיים ואין לי שום בעייה לשחק ברזולוציות הנמוכות). ההתלבטות הגדולה ביותר שלי היא: א. בנוגע לכרטיס מסך, האם יש לי צורךב8600GTS או ש8600GT תהיה בחירה טובה יותר. ב. האם כדאי להשקיע עוד 100 שקלים לE4400 או אפילו להשקיע למעבד מסדרת ה6000. מספר דגשים: * אוברקלוקינג לא בא בחשבון * אני לא גיימר ואני לא משחק ב…
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב מדיה סנטר לסלון. במפרטים המומלצים ראיתי שמומלץ מעבד i5 בעוד שקיבלתי הצעה מזיג זג ל i3. מה ההבדל בין במעבדים ומה לדעתכם מומלץ? תודה
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית + צורך בעיבוד ומהירות ללא תקיעות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). HYPER V – פרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: אין צורך במשחקים . כרטיס מסך פשוט עבור צפייה בתכני HD -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אין משהו מוגדר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בצי…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
המפרט שקיים היום משמש בתור HTPC שכולל גיימינג על מסך 42 FHD יש לי אפשרות למכור את השילוש הנ"ל E8400 ARTIC COOLING FREEZER 7 LP P5QL-E OCZ REAPER 1066 כל השאר נשאר Sapphire ATI VAPOR-X 5770 ENERMAX MODU 525W 2XFAN Twister Cluster 80mm LG BLACK X22 SATA WD 1 T 32MB השילוש שאמור להכנס במקום הוא i5 750 Gigabyte P55 UD2 1600 2x2GB Patriot Viper II Dual Channel לגבי קירור עדין לא החלטתי כיוון שהמארז הוא מארז שכיבה ואני צריך קירור Low profil ואם יש קירור LP שיחזיק OC סביר אני מעוניין לשמוע לגבי המפרט אם יש לוח אם מיני ATX מומלץ אחר אני ישמח לשמוע ואם יש מפרט AMD ששוה ערך לזה במחיר נמוך יותר.. תודה ויום טוב אביב
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במחשבי Dell, לא מצוין כמה זמן סוללה יש, אלא רק כמה תאים היא. יש מאגר או מקום כלשהו לזמני סוללה של מחשבי Dell?
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם הדרישות: מחשב שיהיה סביר לעריכת וידאו שיהיה סביר פלוס (אפילו טוב מאוד) לתוכנות כמו AUTOCAD, 3DMAX לא למשחקים ללא דרישות מיוחדות בתחום כרטיס הקול לעיתים אני מתעסק עם גליונות גדולים מאוד בפוטושופ, וזה ממש סיוט לעבוד כך. מה דעתכם על המפרט הבא? הרבה מהחלקים "זרקתי" בלי שום מושג, מחכה לעצות. כמה באמת חשוב ללכת על I7 ולא I5? בהנחה שאני מתכוון לערוך קצת וידאו -------------- מעבד: INTEL CORE i7 S1366 2.8GHz 930 - BOX אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪1376 לוח אם: GIGABYTE GA-H55N-USB3 אחריות: שלוש שנים. מחיר: ₪595 זיכרון: KINGSTON HYPER-X 8192MB (2048MBX4) DDR3 1600MHz CL8 אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ₪1337 כרטיס מסך: GAINWARD GTS450 1GB GDDR5 - RETAIL אחריות: שלוש שנים…
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
1. תקציב: 4000 ש"ח א) לנסות לחסוך ב) חריגה אפשרית 650 ש"ח 2. המחשב ישמש ללימודי רפואה בחו"ל 3. אפשרי תוספת עכבר 5. רמת שקט: 8 6. כולל מערכת הפעלה win 7, ועדיפות עם אופיס 8. גר בחדרה 9. ריבוי כניסות usb ושאר חיבורים 10. לא מתוכנן שדרוג, אבל עדיף עם אפשרות \ תודה רבה!! גל
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם, מעוניין בעזרה בבניית מערכת מבוססת AMD. אני זקוק למעבד+קירור בסיסי (עדיפות ל-BARTON 2500 עם אפשרות לפשרה זולה יותר) , לוח אם מבוסס nForce, זכרונות 512MB עם אפשרות לפשרה על 256MB ו-HD (עדיפות ל-WD מעל 40GB). התקציב למערכת הנ"ל עד 1700 ש"ח. (התקציב אינו גמיש, אם אין ברירה, מוכן להתפשר על המפרט). בתודה מראש...
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
מהנתונים של שניהם אפשר לראות : i-3: Status Launched Launch Date Q1'10 Processor Number i3-350M # of Cores 2 # of Threads 4 Clock Speed 2.26 GHz Intel® Smart Cache 3 MB Bus/Core Ratio 17 DMI 2.5 GT/s Instruction Set 64-bit Instruction Set Extensions SSE4.1, SSE4.2 Embedded Options Available No Supplemental SKU No Lithography 32 nm Max TDP 35 W לעומת ה i - 5 Status Launched Launch Date Q2'10 Processor Number i5-450M # of Cores 2 # of Threads 4 Clock Speed 2.4 GHz Max Turbo Frequency 2.66 GHz Intel® Smart Cache 3 MB Bus/Core Ratio 18 DMI 2.5 GT/s Instruction Set 64-bit Instruction Set Extensions SSE4.1, SSE4.2 Embedded Options Available No Supple…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד HP עם עכבר אלחוטי... מפריע לי להקליד הפד של העכבר האם ניתן לכבות אותו ? ואיך ?
-
- 3 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
סוף סוף הזמנתי מחשב מהאתר...אם יש לשנות משו אז תגידו לפני שהם יעשו את ההזמנה המחשב מיועד למשחקים כבדים...(מתוכנן CF בעתיד) מה יש לכם להגיד עליו? מעבד Intel Core 2 Duo E8500 Box ¤940 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8500 לוח אם GIGABYTE GA-X48-DS4 ¤1031 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39420 כונן קשיח Seagate ST3320620AS 320GB SATA2 16MB ¤262 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10833 זיכרון Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP ¤530 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=996580 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 512MB PCIe ¤1375 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4872DD צורב LG GSA-GH20L X20 DVD ¤138 כמות:1 http://sk…
-
- 3 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום רב פורום יקר , אני בונה מחשב לרכב ואני ככול הנראה אבסס אותו על ATOM ולא עם i3 כי זה הרבה פחות צריכת חשמל ופחות חום לפנות. השאלה היא האם לקחת ATOM330+ION או רק D510 ? המחשב ישודך לSSD לטובת מהירות עליה ומיגון מפני זעזועים . ייתכן ותהיה הוזלה קרובה במחירי הSSD ששוה לחכות לה ? ( עד חודשיים אני מוכן לחכות ) כרטיס הקול יהיה OB. מבטיח תמונות כשיהיה מוכן !
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-