עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by syberpuppy,

שלום, אני חדש בפורום אז נעים מאוד לעיניין: אני צריך לקנות מחשב בתקציב של כ5000 שח, אני קונה ישירות מספק במחירי עלות + מעמ. 1. מה התקציב? 5000 שח. 2. מטרות המחשב? עבודה ומישחקים (אני לא גיימר- לא צריך שהמישחקים הכי חדשים יפעלו ב1200X1600 עם 50 פריימים לשנייה, מספיק שירוצו על המחשב ויראו סביר). 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? כן - מקלדת ועכבר (חשוב לי שיהיו טובים ועמידים), ואם נשאר תקציב אז גם רמקולים טובים לסראונד. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כן- יש לי HD IDE 120GB, אז מקום זה לא בעיה אבל כדי שיהיו ביצועים נורמליים אני צריך HD קטן ומהיר, לא צריך מסך, לא צריך כונן דיסקטים, לא צריך סאונד מטורף, כל 5.1 ערוצים שמקבלים עם הלוח אם יספיק לדעתי. 5. הא…

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  2. Started by KMA12,

מישהו יכול להביא לי מפרט של מעבד ולוח אם ב1500 שקל?.....לא חשוב AMD או אינטל העיקר 64ביט

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  3. Started by skill,

1. מה התקציב המקסימלי? עד 4500, כולל מערכת הפעלה אפשר לחרוג מה5000. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? המחשב מיועד לאחי הקטן שכרגע משתמש בעיקר בפייסבוק ומשחק במשחקי גיימבוי במחשב. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט? כונן דיסקטים. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10? 7-8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא מתוכנן. 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עד כמה מסובך להרכיב מעבד על הלוח אם? 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? USB3 eSata והעדפה למארז לרוחב. 10. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך? יכו…

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  4. תודה לכל מי שייעץ לי ועזר לי זה התוכנית הסופית שלי! http://www32.brinkster.com/dvirus89/mifrat_sos.doc אתם מוזמנים להגיד לי אם יש לכם רעיונות לשיפוצים באותו מחיר. תודה רבה! תגידו לי איך מה שבחרתי..

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  5. Started by Weihenstephan,

ברצוני לקנות מחשב נייד, ושמתי עיין על מחשב נייד של hp‏ שמוכרים בביג בוקס, מחשב עם כרטיס גרפי של נבידיה 9600, רציתי לשאול איך הניידים של החברה הזאת? מחשבים אמינים? ואיך הכרטיס הגרפי הזה? אני רוצה גם לשחק עם הנייד למשל קול אוף דיוטי החדש וכאלה..

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  6. Started by korn6532,

1. מה התקציב המקסימאלי?5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כל עוד החריגה שווה את זה אז בסביבות ה700-500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Guild Wars 2/Diablo 3/Starcraft 2 כל משחקים שיצאו בשנה הקרובה פחות או יותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 יש לי 2 מסכים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  7. Started by pesahy,

אשר כולל : מעבד לוח אם עם יציאה של HDMI מארז ספק כוח ( או כרטיס מסך - הכי חשוב שת\היה יציאת HDMI) לא חייב אם קיים בלוח אם. זיכרון 2G אשר יכול להכיל עד 6 SATA לפחות , אם יש יותר יציאות SATA הרי זה משובח בתקציב 2000 אפשר לחרוג עוד 100 - 150 שח. השימושים אך ורק צפייה של תכני HD.

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  8. שלום לכם, אני דיי הרבה זמן מטלבט איזה מחשב נייד לקנות, ואחרי כמה חיפושים ברשת הגעתי ל-3 אפשריים (עדיין לא סופי) 1. Dell studio 1537 P8400 http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-p8400.htm 2. ThinkPad SL500 T5870 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZ2746_az 3. Lenovo N500 T6400 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZ218391C4154 השימושים העיקריים של המחשב: עבודה ממושכת, נוח לעין, עדיפות לצריכה נמוכה בחשמל, שיהיה חזק (משחקים קלים, עבודה עם תוכנות) * הערה למנהלים, זה לא מפרט לכן אני עושה סקר. אז בבקשה תנו לו לזרום. תודה רבה! ואם אפשר, חוות דעת מקצועיות עם קצת הסברים על יתרונות חסרונות וכו'.. אם יש למישהו המלצה - בבקשה תנו לי.

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  9. Started by EvilForce,

שלום, אח שלי מחפש מחשב שיעלה על הקריטריונים הבאים: -שיהיה מהיר באינטרנט וורד ותוכנות, שיהיה לו זיכרון גבוה ובכלל שיהיה מהיר, אבל אין צורך מיוחד במשחקים . התקציב הוא עד 2000 שקל, לא סלארון!....הוא רוצה p4. תודה

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  10. אהלן, אני מתכוון לקנות מחשב נייד לעבודות משרדיות וגלישה באינטרנט (סטודנט). מקריאה פה בפורום, וחיפוש קצר ברשת, ננעלתי פחות או יותר על שני מחשבים: HP Pavilion dv 6830 Dell Inspiron 1525 שניהם, פחות או יותר, עם אותו מפרט ומחיר (המחירים נעים סביב4000-4400 כאשר הדל טיפה זול יותר ברוב החנויות) כך שמה שמכריע את הכף מבחנתי זה החברה. מי מבין שניהם עדיף לדעתכם ? ואולי בכלל יש המלצה למחשב אחר .. ? תודה מראש לכולם !

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  11. הצרכים שלי: עבודה משרדית בעיקר, עריכת וידאו ותמונות בסיסית, לכידת וידאו, ריבוי משימות, עם אפשרות להוסיף בעתיד כרטיס מסך סביר למשחקים. העיקר שירוץ חלק לגמרי עם ויסטה הום פרימיום בלי שום בעיות, גם עם כמה תוכנות לא כבדות ברקע. הצעת המחיר שקיבלתי: לוח אם: GigaByte GA-945GCMX-S2 מעבד: Core 2 Duo E4400 2.00 800 FSB 2MB זכרון: שני 1GB DDR2 מארז Asus A6 עם ספק כוח EZcool 420W True - ביקשתי מארז שקט יחסית, ולא יקר מאוד. HD צורב מסך וכל השאר יש לי. יחד עם ויסטה הום פרימיום (600 ש"ח) : 2400 ש"ח. זה מתאים לצרכים שלי? המחיר טוב? תודה.

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  12. Started by tibia,

שלום ... בניתי לי מפרט של amd 3000 939 6600gt albrton... בבקשה אל תשנו לי את זה ... k8ns 939 adata 512 mb אני צריך בבקשה עצות ומארז.... בסביבות ה 300 שיספק אותי

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  13. Started by danez,

אני כבר חודש מתכנן לקנות מחשב נייד dell vostro 1510 t5870 כי הוא מתאים לצרכים שלי בדיוק וקיבלתי המלצות חמות על החברה ועל הדגם הספציפי הזה בפרט. עכשיו גיליתי שאחי טס לטיוואן בעוד שבועיים ונראה לי שהוא יכול לקנות לי את המחשב במחיר ממש זול, אך אני לא יודע האם גם שם הוא ייקרא באותו שם ומאותה חברה (אמרו לי שהחברות המקומיות מייצרות את המחשבים לדל ולשאר החברות). האם מישהו קנה בטיוואן מחשב נייד בזמן האחרון ויש לו מושג בעניין ? אני פתוח גם למחשבים אחרים כי נראה לי שאפשר לקנות שם במחירי מציאה מחשבים ממש ממש טובים ...

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  14. אז ככה.. אממ אני מחפש מחשב לHTPC אממ עכשיו יש לי מספר דרישות, אם אפשר שבמארז יהיה כמה שיותר מקום לכוננים קשיחים סידירום לא נחוץ וכן ספק כוח מעבד יש לי כרגע intel p. D 3.4 s775 אממ אם יש אפשרות לשלט.. ומסך LCD בלוח אם אממ כרטיס קול איכותי (7.1) וכרטיס לכידה

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  15. היי חבר'ה! חבר רוצה לשדרג מחשב לעריכת אודיו ואני פחות מבין בתחום הזה. יש לו מחשב קיים מ2014, והתקציב לשדרוג הוא 2000 ש"ח. התוכנה שהוא עובד איתה בעיקר היא Ableton 10. אני רוצה להגיד שהשדרוג העיקרי צריך להיות SSD וראם, אבל אני לא בטוח. ואיך מוודאים שהלוח אם \ מעבד תומכים בשדרוגים אלה? האם זה בכלל אפשרי. תודה ענקית לעוזרים!! חג שמח הנה המפרט:

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  16. Started by loverness,

האם יש אתר או חנות ספציפית שאת\ה מעונין\ת לקנות בהן? אם כן, איזה: שתיהיה בכפר-סבא-הרצליה-רעננה מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?):מהארץ תקציב:2500 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: עדיף שלא. אם זה קצת אז אולי, רק אם זה ממש שווה את זה... יד ראשונה\שניה: ראשונה זמן אחריות רצוי: לא כ"כ חשוב, מינימום שנה... חברת המחשב הנייד המועדפת:אין מערכת הפעלה מועדפת:ווינדואוס, רצוי WIN7 אבל לא ממש חשוב. גודל כונן קשיח מועדף:אמממפ, 250+ משקל הנייד המועדף:משהו שיתאים לביה"ס, שלא יהיה כבד מידי ושיהיה קל להעברה. נראה לי עד 2.5 ק"ג לא? עדיף אפילו פחות גודל הצג:מתחת ל14. שלא יהיה גדול או מאסיבי מידי-שייכנס בתיק ביה"ס בקלות. אני אישית הכי רוצה 13.3 זמן סוללה רצוי:סביר+ צבע המחשב הרצוי:שחור\כחו…

17. שלום לכולם, אני מתחיל באוקטובר לימודי תואר ראשון בהנדסת תוכנה ומתלבט איזה מחשב נייד לקנות, או איזה הכי טוב לעבודה בתכנות. לא חשוב לי משחקים, יותר חשוב לי מהירות, וביצועים ושיהיה ניתן להריץ תוכנות בקלות. התקציב שלי הוא 5500 ש"ח בערך, למרות שגם חריגה קטנה תהיה אפשרית. אשמח לקבל חוות דעת מקצועיות. תודה רבה וערב טוב, שגיא

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  18. שלום לכולם! אני רוצה המלצות למפרט. אז ככה זה הפרטים: * תקציב כמו שכתבתי הוא כ3,000 ש"ח אפשר קצת לעבור אבל לא בהגזמה. *השימוש העיקרי של המחשב יהיה למשחקים. *יש כבר מסך אני לא זוכר את הדגם, אבל הוא דק של MAG גודל 22 אם אני לא טועה. *מיועד למשחקים יחסית כבדים, סגנון נגיד...CRYSIS,COD ניראה לי שהבנתם, המשחקים החדשים שיוצאים..לא צריך אבל לרוץ על מקסימום הגדרות נגיד בינוניות-גבוהות. *לא דרוש מסך,רמקולים,מקלדת, עכבר או כל ציוד היקפי אחר. *השקט לא כל כך חשוב..בוא נגיד 6. *לא מתוכנן אוברקלוק. *לא צריך לכלול מערכת הפעלה. *לא מתוכנן שדרוג מאוחר יותר של המפרט. *חשוב: אני רוצה שהמחשב יהיה מבוסס INTEL. אני מקווה שלא שחכתי כלום.. תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  19. אהלן חברים! יש לי אפשרות לרכוש מחשב נייד בארהב ותהיתי באם תוכלו לייעץ לי לאיזה כיוון ללכת או אפילו דגמים ספציפיים אם אפשרי. אני סטודנט ומחפש מחשב נייד שהסוללה שלו תחזיק הרבה זמן מעמד, מסך לא קטן (בין 16-17 אינץ נחשב דיי גדול לא?). בנוסף המחשב ישמש להרבה סאונד ומוסיקה, סרטים בhd ומשחקים. חשוב שיהיה מקום אכסוו גדול, נגיד טרה וחצי ומעלה ואם נכנס בתקציב, גם כונן ssd לא יזיק. אז התקציב הוא עד 1200 דולר. אני מודה לכם מאוד חברים

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  20. q6600 ‏8800GTX 768MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E‎ OCZ 2GB DDR2-1150 DualKit (2x1GB) Flex XTC CL5-5-5-15 OCZ2FX1150 Gigabyte GA-P35-DQ6 Intel® P35 Express Chipset LGA 775 enermax 520w Zalman 9500+Led P4/SocketA/K8 ZM9500 אני עושה oc למעבד ולזיכרונות יש לי מסך מארז וכל זה ...

• 5 תגובות
    • 716 צפיות
  21. Started by Mantis,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500 ניתן לחרוג עד 4000 (רק אם יש סיבה ממש טובה) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? העברה של שיעורי יוגה בזום וגלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין הגבלה למשקל, חשוב מסך גדול 17 אינץ' 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציי…

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי?...........3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?.......לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב: עבודה משרדית, וסרטי HD, לפעמים עבודות נומריות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 24 של DELL -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: בינוניות. ( סרטים,לא ממש משחקים) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא צריך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5-6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן…

• 9 תגובות
    • 716 צפיות
  23. Started by dani0147,

מעבד Intel Core i7-3770 3.4GHz Box פתרונות קירור למעבד Scythe Mugen 3 לוח אם Gigabyte דגם GA-H77MX-D3H זכרונות G.Skill DDR3 F3-12800CL9D-8GBXL דיסק קשיח Seagate Barracuda ST1000DM003 1TB SATA3 כונן SSD Crucial SSD CT064M4SSD2 128 GB כונן אופטי Samsung דגם SH-S222 ממשק SATA כרטיס מסך Gigabyte AMD Radeon HD 7850 OC 2GB מארז NZXT Phantom 410 ספק כוח seasonic S12II 620W המחשב מיועד לגיימינג ותוכנות עריכה כמו solid work או photoshop אני לא מתכוון לעשות OC למחשב המחשב מיועד לרוב למשחקים כמו באטלפילד MAX PAYNE 3 ולצפייה בסרטים באיכות HD אני ישמח לחוות דעת תודה מראש

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  24. Started by ISmile4U,

הי, רציתי לשאול את דעתכם על המפרט נה"ל כתחליף למחשב הנייח הקיים שלי (את המפרט ניתן לצפות במפרט המחשב שלי). חשבתי אולי לתת את המחשב נייח הקים שלי לאחותי וגיסי במקום ה פנטיום 3 800 שיש להם, ואז לקנות לי את המחשב הבא: השימושים התמידים הם קבלת אימיילים אבל בנוסף יש שימוש בתוכנות כמו PHOTOSHOP FLASH VISUAL STUDIO וכן צפייה בכבלים ולפעמים גם עריכה ולקידה של וידאו. (אגב מהמחשב הקיים אני כניראה הוציא את כרטיס הקול והדיסק הקשיח של ה 200 ג'יגה) מעבדי אינטל? Price Units Total P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE 670 1 670 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS Price Units Total P5LD2 Dual Core, 945P, DDR2, SATA2, PCI-E 690 1 690 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 512MB…

• 11 תגובות
    • 716 צפיות
  25. Started by zion789,

קיבלתי הצעה מהטכנאי שלי בסביבות ה3700 אבל עם החלקים שאני ארצה להחליף אני מאמין שזה יהיה 4500, http://ivory.co.il/product.asp?productid=313&CatCode= אני רוצה להחליף את הלוח אם לג'יגהבייט(בתוספת של 90 ש"ח),והכרטיס מסך ל8800GT או ל8800GTS שייצא בדצמבר,עוד משהו שאני מתלבט במפרט זה המעבד כפול ליבה האם להשאר עם ה6550 או לשדרג ל6750 או לQ6600 או לחכות לפנריןןן אני מבולבל רצח תעזרו לי להחליט תודה

• 8 תגובות
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.