עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by mrsph666,

שלום, אני מתכנן לרכוש מחשב חדש בתחילת אוקטובר לצורך גיימינג. האם כדאי לכלול במפרט כרטיס GTX570 או שני HD6870? אבקש 8GB זכרון. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים עכשוויים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחש…

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  2. שלום למומחי הפורום. אני קורא אנונימי כבר די הרבה זמן, אבל משתדל למצוא את המידע בעצמי ולא לשאול. הבן הגיע בשעה טובה לגיל שבו הוא חושב שיש לו זכות למחשב משלו.... מסגרת התקציב היא 3000 ש"ח, די קשיח. השימוש הכבד יותר יהיה משחקים דוגמת מיינקראפט או Civilazations . *לא* יהיה לו פורטנייט gta או דברים כאלו.... על מה עדיף לשים דגש, זיכרון או מעבד? במחיר כזה, מצאתי דור 12 עם 8 ג'יגה או דור 11 עם 16 ג'יגה. מה עדיף לדעתכם? וגם, אם יש הממלצות ספציפיות- אשמח לקבל. תודה!!

3. Started by yoavbuskila,

שלום, יש לי נטבוק של אסוס מדגם 1201N. אני על חלונות 7 ויש קטע קצת משונה עם הסוללה של המחשב. במידה ואחוז הסוללה עומד על 95% או יותר ואני מחבר את המחשב לחשמל אני מקבל (כשאני מניח את סמן העכבר על סמל הסוללה בשורת המשימות) את ההודעה של "מחוברת, אינה נטענת". אותו דבר גם כשהסוללה בין 96-99 אחוז. רק כשהסוללה יורדת ל-94% ואני מחבר אותו לחשמל אז זה מתחיל לטעון עד ל-100%. חשוב לציין שאם הסוללה על 95% או יותר והמחשב מחובר לחשמל אז אחוז הסוללה נותר בעינו ולא יורד אבל מצד שני היא גם לא נטענת. דיברתי עם התמיכה של רונלייט, הם המליצו לנתק את הסוללה ולהחזיר ולעדכן ביוס. עשיתי את שני הדברים אבל זה לא ממש עזר והליצו לי והם המליצו לי להביא אליהם את המחשב לבדיקה. השאלה היא האם באמת מדובר בבעי…

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  4. מחפש מחשב בסיסי ביותר לאמא שלי שמשחקת ב"סוליטר" ו"זומה". ולצפיה בסרטים (בשביל הנכדים). ממש פשוט ללא דרישות מיוחדות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 ש"ח מקס' 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כנ"ל: סוליטר ודומיו וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סוליטר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל לא על חשבון ביצועים ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500₪ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, פיתוח תכנות ואינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר משחקים ותכנות בvisual studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Skyrim, Borderlands, cod -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 24" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציו…

• 3 תגובות
    • 961 צפיות
  6. שלום, ככה הספק שלי הביא לי מפרט שהוא מציע לי רציתי תגובות... הוא טען שהוא שם את האטלון אקס פי 2.4 ולא ה2.5 כמו שרציתי כי הבדלי המחיר לעומת הביצוע לא שווים גם ברדיאון הוא רצה לשים לי 9000 אבל על זה לא התפשרתי - בצדק??? אממ... הנה זה תודה אם אינך צריך מודם נוריד אותו ונחסוך 15$. סוג הרכיב שם המוצר כמות מעבד XP 266Mhz 2.4Ghz 1 ?מאוורר למעבד מאוורר מיוחד ל- AMD TERMALTAKE DRAGON 1 ?לוח אם 7VAXP 1 ?זיכרון DDR 256Mb 400Mhz 1 ?מארז מארז E-STAR 8870? כסוף 1 ?מאוורר למארז לא כלול 1 ?כרטיס קול על לוח האם 1 ?כרטיס מסך ATI RADEON 9?500PRO ?128MB DDR 1 ?מודם …

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  7. אני מעוניין לארח אתר בביתי, שעליו יישב server תומך Java (לדוגמא weblogic, למי שמכיר). התקציב שלי קטן מאד, ולכן אני רוצה לקנות רק מה שממש נחוץ. מה אני לא צריך שיהיה במפרט? אני לא צריך מסך לא צריך כרטיס מסך וקול עצבניים לא צריך DVD וצורב לא צריך ציוד היקפי משום צורה (גם לא מקלדת ועכבר) מה אני כן צריך שיהיה במפרט? שילוב מוצלח של לוח אם יחד עם זיכרון 512 ומעבד, ששילובם יהיה אופטימלי בלי שום צוואר בקבוק. הארד דיסק 40GB מארז מתאים כרטיסי קול ומסך בסיסיים. כונן CD בסיסי וכונן Floppy כתחנה של Java אני מאמין שעיקר המאמץ של המחשב יהיה בכוח החישוב שלו. אני מאד זקוק לעזרה בנושא, תודה רבה מראש, יואב

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  8. Started by GROM,

אהלן, התקציב נמוך, אני יודע. אני מחפש מחשב בסיסי אך עם עדיפות לAMD וכרטיס מסך לא ONB אם זה אפשרי. אין צורך ב: מסך, עכבר/מקלדת, רמקולים,כונן דיסקים. תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 480 צפיות
  9. באותו מפרט בדיוק יש הפרש של יותר מאלף שקל (הSTUDIO XPS יותר יקר מSTUDIO רגיל) מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל בין שתי הסדרות אם המפרט הוא אותו דבר בדיוק.

• 3 תגובות
    • 917 צפיות
  10. Started by lidor_abo,

חברה, לאחרונה קיבלתי הצעה חבל על הזמן מפרט מטורף השאלה אם שווה מה אתם אומרים? זה המפרט: http://netex-nav.com/cssfiles/buy2/ACERALLIN!.pdf מה אתם אומרים איך החברה?או שיש משהו יותר שווה?

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  11. Started by PuppEDogg,

אחרי בערך 3 שנים אני חושב שהגיע הזמן לשדרג את המחשב שלי אז הרכבתי מפרט ורציתי לדעת מה דעתכם התקציב שלי הוא סביב ה6 אלף, תרגישו חופשי להחליף ולהמליץ על חומרה אחרת מעבד אינטל Intel Core i7 6700 3.4Ghz 8MB Cache s1151 - Tray http://ksp.co.il/?uin=28300 לוח אם MSI Z170A Gaming M7 LGA1151, Intel Z170, DDR4, 3xPCI-E, 2xHDMI, DP http://ksp.co.il/?uin=28109 כרטיס מסך MSI Radeon R9 390X GAMING 8GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E http://ksp.co.il/?uin=27414 זכרון למחשב Kingston HyperX FURY 4x8GB DDR4 2400MHz CL15 Kit http://ksp.co.il/?uin=29058 כונן קשיח S…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. היי, המחשב שלי כבר מתחיל לקרטע ולהתקע ונראה לי זה הזמן לרכוש אחד חדש. יש לי צורך ב 2 מחשבים, כל אחד בתקציב של עד 3 אלף. המחשבים מיועדים בעיקר למשחקים, סרטי hd ואינטרנט. מחשב ראשון: אין צורך בהארדיסק, מערכת הפעלה, כונן אופטי ומארז. מחשב שני: אין צורך במערכת הפעלה. אשמח לקבל את עזרתכם

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. http://www.beeu.co.il/product.aspx?p_id=5768 לא מצאתי ביקורות על המוצר... למישהו יש ניסיון איתו? האם אתם ממליצים לי לקנות? (חשוב לי מאוד הניידות של המקרר) תודה מראש

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  14. Started by skuki1,

שלום! מצטער שאני שואל הרבה פעמים, אבל אני רוצה לוודאות שאני קונה את ההכי טוב שאפשר להוציא. לבסוף הוחלט שאני קונה מלוג'יק PC. התקציב הוא 3800 שקל, אודה לכם אם תגידו לי איזה מפרט הכי טוב או שתבנו לי אחד חדש (פוטושופ וקצת משחקים, 160 ג'יגה וג'יגה זיכרון חובה)

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  15. קודם כל , תודה מראש לכל מי שיעזור. אז ככה , אני מחפש מחשב בסביבות ה7,000 ש"ח למטרות משחקים , המשחב חייב להיות חזק ,מבחינת מסך אני רוצה 19" רגיל לחלוטין לא LCD ולא בטיח אני מעדיף מסך רגיל ולבזבז את שאר הכסף על חלקים יותר טובים. עדיפות לגיג'ה זכרון פנימי, כונן DVD וצורב DVD+- , כרטיס מסך איכותי (מאוד) , כונן קשיח 200GB SATA. בתודה רבה אלעד

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  16. Started by flesh2,

אני צריך שלושה מפרטים, שמכילים רק את הרכיבים הבאים: מעבד, לוח אם, זכרונות, כרטיס מסך, מארז וספק המחשב לא צריך להפעיל משחקים על הצד הטוב ביותר, אבל רצוי שיוכל להפעיל משחקים באופן כללי. תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  17. Started by odem_2,

היי, הסתכלתי פה קצת בפורום ונראה לי שאתם מבינים במחשבים (בלשון המעטה) הטכנאי שלי נתן לי הצעה על מפרט כלשהו ורציתי לדעת מה דעתכם עליו, ובנוסף לדעת איפה אתם חושבים שכדאי לקנות את החלקים הללו. אם יש למישהו הערות לשיפור ועצה איפה אפשר להשיג את החלקים אני אשמח מאוד שיכתוב. אגב, המחשב הוא לצרכי צפייה בסרטים, משחקים לא כבדים במיוחד, ואינטרנט. תודה, נטע. מעבד Intel Core 2 Duo - 8400 מאוורר למעבד Intel - For 775 לוח אם Intel - Eva Cove זיכרון Kingston - DDR2 - 2048MB 800MHz כונן קשיח WD/Hitachi/Segate - 500GB 16MB Sata-2 צורב Phillips X20 Sata DVD כרטיס מסך Intel - X3500 onboard graphics כרטיס קול SigmaTel - SLC888S audio codec כרטיס רשת Intel - 82566DC Gigabit …

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  18. Started by Buck,

מכיוון שאני סובל ממזל נאחס היתה לי קפיצת מתח בבית בדיוק כשהתעדכן לי הביוס ואיכשהו שני! הביוסים של לוח האם שלי ה-x99-sli-plus נהרסו והbootloader לא עובד גם כשאני עובר בינהם ולא עולה לזכרון (בדקתי את שאר הרכיבים זה בוודאות הביוס). מתברר שבגלל שבישראל כמו בישראל החנויות מנוהלות על ידי נוכלים אין הבדל בין המחיר של לוחות האם מהמשפחה של הX99 בין מתי שקניתי אותם לבין היום מה שאומר שאני צריך לקנות את הזוג של המעבד ולוח האם מחדש כי זה יעלה לי את אותו המחיר בערך כמו לקנות לוח אם חדש מהמשפחה הישנה וזה כבר לא משתלם. לקנות מחו"ל ייקח לי יותר מידי זמן כרגע. אז בקיצור המעבד שלי היה ה5820K עם קצת אוברקלוק ואני צריך להחליף אותו ואת לוח האם שלי (יש לי DDR4 ). אז מה…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Ilan Portnoy,

שלום, יש לי היום את המפרט הבא: אינטל i7 2600 Gtx 980ti 16gb ram 1333 mhz ddr3 לוח אם h67ma-usb3-b3 הארד דיסק קשיח sata 3 לא sss. אני מתלבט אם לשדרג את המחשב בתקציב של עד 3000 שח, כאשר את כרטיס המסך שלי אני רוצה להשאיר. עיקר השימוש של המחשב זה משחקים כבדים ברזולוציה גבוהה. אני חובה איטיות של הוינדוס אפילו אחרי פירמוט. חושב לקנות לוח אם MSI H370 GAMING PRO CARBON LGA1151v2, Intel H370, DDR4, 2xPCI-E, HDMI, DP מעבד Intel Core i7 8700 3.2Ghz 12MB Cache s1151v2 זיכרון Hyperx fury2x8 2400mhzcl 15 kit השאלה שלי האם זה קנייה טובה? האם זה מתאים אחד לשני הלוח אם החדש לזיכרון החדש ולמעבד החדש

• 3 תגובות
    • 806 צפיות
  20. מהארץ או מחו"ל(אם מחו"ל-איזו ארץ?): מהארץ או מהאינטרנט מתי מתוכננת הרכישה: תחילת ספטמבר תקציב: 3000 יש מצב לחריגה? אם כן, בכמה: 300 מקסימום זמן סוללה: כמה שיותר, יותר טוב.. מטרת שימוש המחשב: מחשב לצרכי לימודים לסטודנט(אינטרנט + עבודות) + גיימינג אילו משחקים תרצו להפעיל ובאיזה איכות(low-high-medium): פרו אבולושן סוקר 2013 על HIGH, וPES 2014 על מדיום, לא פחות... אז המחשבים ביניהם אני מתלבט הם: HP Pavilion 15-e051ej E0Z10EA Intel HD Graphics 4000 Intel‎‎ Core‎‎ i5-3230M מחיר: 2659 ש"ח (מחיר מיוחד שאני יכול להשיג) Dell Inspiron 3521 IN-RD09-6890 AMD Radeon HD 7670M 1GB Intel Core i5-3337U 1.8Ghz מחיר: 2760 ש"ח Lenovo G580 59375598 I7-3612QM 2.9GHZ 8GB = 4X2 DDR3…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. הודות לחברי הפורום הגעתי למפרט סופי, אני מקווה, אבל צריך את אישורכם... 1. מה התקציב המקסימלי? 4000 עם חריגה מתבקשת.. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: משחקים, אינטרנט, תוכנות CAD, סרטים א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. solidworks, matlab, pro engineer ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. מסך 19" 1280X1024 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד. ללא ציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צו…

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  22. Started by eyaler,

יש לי מחשב עם המפרט הרצב שכולל GTX1070 גודל מלא אני מחפש להחליף את המארז למארז הקטן והקל ביותר שיוכל להכיל את המרכיבים בשאיפה מארז מספיק קטן וקל שאוכל להעלות אותו למטוס

23. Started by yahrinagi,

מפרט למשחקים בינוניים שהרכבתי, תנו חוות דעת בבקשה. שימו לב שהכמות של הראם היא 2 מעבד Intel Core 2 Duo E7200 Box ¤561 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE7200 לוח אם GIGABYTE GA-P31-S3G ¤312 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39275 כונן קשיח Hitachi Deskstar 320GB SATA2 16MB ¤244 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar320S זיכרון Exceleram DDR2 1024MB 800Mhz CL 5-5-5-15 ¤84 כמות:2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=EX2-1800P1-SK כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 9600GT Sonic 1024MB PCIe ¤755 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28625 צורב LG GSA-GH20N X20 DVD ¤125 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH2…

24. Started by uhabhv728,

היי, מדובר במחשב הנ"ל: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JHF4778D5 בעזרת 'ה הוא אמור להגיע אליי תוך מספר ימים.. אני מתכוון בעיקר לשמוע במחשב מוסיקה,מסנג'ר,ובעיקר בעיקר בעיקר,הרבה מאוד גלישה על האינטרנט. תודה.

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  25. אני צריך מחשב למשחקים לצפייה בסרטים לתוכנות (לא כבדות במיוחד) לגלישה ומוזיקה בקיצור רגיל כזה... אז חשבתי על amd 3200 64bit MSI K8N Neo Platinum או +EP-8KDA3 A-DATA 512 radeon 9800 pro msi אני זקוק גם למארז סביר לא יקר מדי ושיהיה ספק טוב שיספיק לי וגם קרור מאורר שלא יהיה הרבה רעש במחשב כתוצאה מהקירור זה הכוונה תודה !! לפני סיום עוד שאלה קטנה האם ה250 -300 שקל בין 3000 ל3200 amd 64 שווים? תקציב 4000-5000 לא יותר מזה

• 3 תגובות
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.