עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. ? ? מעבד: AMD Athlon64 3500+ (S-939) VENICE CORE לוח אם: ASUS A8N-SLI (s939) NF4, 2xPCI-E, GBL 2 זכרונות : 1GB 400MHz Twinmos ?DDR2 400 כרטיס מסך : CONNECT3D Radeon X1800 XT 512MB DVI, VIVO מאורר לקירור מעבד: Zalman 7700 AlCu מארז: Thermaltake Sviking VA4000BWS ספק כח: Antec TruePower 550W Power Supply כרטיס קול : Creative SB Live! 7.1 24-bit Bulk PCI Sound Card הארד דיסק : Maxtor 120GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD צורב די וי די : LG GSA-4167B 16x White Bulk DVD-R/RW+-R/RW את המפרט לקח לי חודש לבנות לאחר אין ספור התייעציות עם כל הגורמים. את הכרטיס קול והצורב כבר יש לי ככה שהם לא כלולים במחיר. לגבי המפלצת... אופס סליחה אנ…

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  2. Started by דובי770,

כמה שווה המחשב הבא ASUS G53JW i7-740qm מעבד nvidia gtx460m כרטיס מסך crucial m4 256gb SSD hitachi 320gb HD 15.6 FHD DVD BURNER במצב חדש

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. חבר שלי רוצה מפרט בתקציב של בערך 3500 כולל מסך LCD 19 אינטץ'.. המחשב מיועד למחשקים כמו GTA ומרוצי מכוניות למיניהם.. הוא מעדיף עם תמיכה של DX10... הוא לא יעשה אוברקלוק בכלל... אה.. וגם סט פשוט של מקלדת ועכבר.. תודה רבה

4. אין צורך במערכת הפעלה. רזולוציה - בסביבות 1280X800, מסך מט. זיכרון - לפחות 3G. חשוב שיהיה עמיד יחסית (חושב שסדרת SL500 של LENOVO אמורה להיות טובה בתקציב?) עדיפות לאחריות ארוכה ככל הניתן. תודה.

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  5. אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד בארצות הברית למטרות של עיצוב גרפי דו מימדי בעיקר. התקציב הוא עד 1400$. * מטרות המחשב? בעיקר לעריכה גרפית דו מימדית ועריכת סרטים וגם לשימוש יומיומי פרטי (אינטרנט,וורד, צפייה בסרטים, האזנה למוסיקה) תוכנות לעריכה גראפית שיהיו בשימוש: adobe: photoshop , illustrator, in design * גודל המסך? רצוי 13' אבל בחשיבה מציאותית (על פי מה שראיתי בסקר שוק) 15.6 * משקל רצוי? המחשב אמור להיות נייד באמת ולא תחליף לנייח ולכן רצוי משקל מתחת ל 3 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) ? בסביבות ה-3 שעות (לא נושא קריטי). רצוי סוללת 9 תאים* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI) HDMI * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא מש…

6. Started by yarin5220,

שלום חברים אשמח לעזרה מכם בניתי מפרט מחשב ב ksp אשמח לחוות דעת שלכם על המחשב המחשב מיועד לבן דוד שלי ילד בן 13 שאוהב משחקים כמו gta וכו' .. הנה המפרט אשמח אם תגידו לי אם הוא דיי מתאים למשחקים כמו שאמרתי gta 4/5 קונטר סטרייק משהו כזה .. וכו' מעבד : Intel Core i3 4130 Haswell 3.4Ghz מאוורר למעבד: Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 לוח אם: Asus H81M-A LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרונות : G.Skill 2x4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 כרטיס מסך : Sapphire Radeon R7 250 BOOST 2GB DDR3 VGA DVI HDMI PCI-E (מאוד חשובה לי החוות דעת על הכרטיס ) דיסק קשיח: Western Digital Caviar Black WD1003FZEX 1TB Sata III כרטיס קול ורשת מובנים ספק כוח: Antec Bas…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני מעוניין לקנות מחשב נייד מהארץ או מארה"ב, בשביל תכנות, סרטים, גיימינג קל ועבודה משרדית (אופיס). גודל מסך: 14 אינץ' או פחות. משקל: לא יותר מ 2 קילו. זמן סוללה: 3-4 שעות. כונן קשיח: 500GB. מערכת הפעלה: windows 8 (הרישיון כלול בתקציב). דרישות מיוחדות: Bluetooth, ללא כונן אופטי (בגלל המשקל - אם יש אם כונן אופטי וקל אפשרי), מצלמת רשת. חשבתי על המחשב הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=839125 תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by מתן איטח,

שלום לכולם אני חדש פה ויש לי שאלה המחשב הישן שלי כבר התחיל לעשות בעיות ובוא נגיד ככה אני לא מבין במחשבים בכלל תכנאי מחשבים שבנה לי את המחשב הקודם נתן לי מפרט למחשב חדש ... הוא אומר שזה מחשב טוב ומעבדים טובים וחדשים בתאכלס אני לא משתמש כל כך במחשב בתוכנות משחקים וכו אז אני צריך שתגידו לי עם המפרט טוב והמחיר שלו סביר[br]פורסם בתאריך: 11.01.2010 בשעה 21:51:46 מי שלא רואה את כל המפרט כולו להיכנס לקישור הבאhttp://i46.tinypic.com/300b75u.jpg תודה

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  9. לאחר הרבה התחבטויות החלטתי לקנות נייד של אסוס מדגם g50vt-a1. אז נוצרו לי 2 בעיות מרכזיות: ענייני האחריות בארץ והבאת המחשב מחו"ל. את הבאת המחשב מחו"ל ניתן לפתור יחסית בקלות בעזרת מסטופ וכו'. בעניין האחריות פניתי לרונלייט (יבואנית אסוס בארץ) וזו התשובה שקיבלתי (לא בע"פ - זה במייל שלי) - יואב בוקר טוב תודה על פנייתך לרונלייט. בתשובה לשאלתך...אנו מכבדים את האחריות הבינלאומית על מחשבים שנרכשו בחו"ל. אוסיף ואביא לידיעתך כי במקרה של צורך בהחלפת חלקים במחשב ,זמן הטיפול יארך מן הרגיל עקב אי הימצאות במלאי של חלקים עבור דגמים מחו"ל. בברכה רונלייט יש לציין שהם חזרו עליי באותו יום ובאדיבות רבה. נראה שיש פה עסק עם חברה שלוקחת את עצמה ואת הלקוחות שלה ברצינות. עכשיו נותר רק להוציא את הכ…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by ARX,

השאלה היא האם המחשב הזה מספיק למישחקים ולסתם שימוש ביתי או שפשוט עובדים עלי הכי מטריד אותי כמובן זה לוח האם והכרטיס מסך... חברים המליצו לי את לוח אם מסוג ASUS K8V-SE Deluxe (s754) וכרטיס מסך מסוג: RADEON 9600XT128MB אבל הם עלו לי ממש יקר והמוכר הימליץ לי על הכרטיסים שמופיעים במיפרט כתחליף לא רע האם הוא עובד עליי? מה אני מפסיד אם לא אקח את הכרטיסים היקרים יותר? האם זה משמעותי? או שאפשר להיתפשר על אלו שמופיעים במיפרט? אני חייב לציין שאין לי מושג במחשבים ורוב הזמן אני רק גולש ומשחק ורואה סרטים ומפעיל קצת תוכנות לא משהוא רציני המיפרט מעבד Athlon 64 2800+ (S-754) לוח אם ASUS K8V-X זיכרון פנימי 512MB Kingston CL3 או - חברת קינגסטון מהדגם היפר-איקסMB 512 (אין לי מושג מה זה) כר…

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  11. שלום רב, ברשותי מחשב נישא מדגם LENOVO 300 N100. (מערכת הפעלה XP HOME EDITION) זה כבר מס' חודשים שהמסך שלי לא עובד (מאיזשהי סיבה שכנראה אופיינית למחשבי לנובו) ואני עובד דרך מסך חיצוני. (כלומר לא דרך המסך של המחשב נייד) כעת, אני רוצה לפרמט את המחשב ולשם כך אני צריך גישה ל BIOS וכו... אולם בעת אתחול המחשב כאשר אני מנסה ללחוץ על F6 ולגשת לBIOS (או כל כל מקש F אחר) אני לא מקבל שום חיווי במסך החיצוני (מסך שחור) אלא רק שה WINDOWS עולה... יש לציין שלחיצה על Fn + F7 לא עוזרת ואני לא מצליח לראות במסך החיצוני את ה BIOS ... כיצד אני יכול לקבע ל"ברירת המחדל" את השידור מהמחשב הנייד למסך חיצוני? האם זה אפשרי בכלל? יש לציין שתיקון המסך כנראה יעלה לא מעט כסף אז אופציה זו לא עולה על הפר…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Teliran1,

אהלן, אני זקוק למפרט ב3500 שקל לא כולל ציוד היקפי מסך וכו'. הציעו לו תמחשב המוכן הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4286&CatCode=3 לדעתי אפשר להרכיב בתקציב הנ"ל משהו יותר טוב וגם אני יודע שמחשב מוכן זה לא תמיד הכי טוב. המחשב מיועד למשחקים חדשים בעיקר ושיריץ אותם טוב. רק דרישה אחת היא שיהיה הארדיסק של 1TB. ודרישה נוספת היא אם אפשר שהמחשב יהיה מורכב מKSP או אייבורי עדיפות לKSP. תודה רבה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיפות ללא חריגה אך 100 שקלים לכל היותר. 2. מה שימושי המחשב: משחקים ושירים בעיקר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו מש…

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  13. Started by guylederer0,

Q6600 Gigabyte Ga-ep-43-ds3l OCZ 2x2GB ddr2-800mhz Ocz2vu80046k http://www.memoryten.com/p/015488.htm OCZ vendetta 2 תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. מה התקציב המקסימלי? 3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מקסימום 300 שקל חריגה 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - עבודה משרדית, תכני HD, 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט ?לא, אני רוצה DVD טוב 5. במידה ויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?8.5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? win7 9. האם יש העדפה לרכ…

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  15. Started by orengore2,

שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד לשימושי סטודנט, אבל שיהיה מהיר כמובן אם ניתן ויש לו גם כרטיס מסך לא מובנה בלוח ואוכל לשחק בו קצת אז אשמח חשוב מאד - שלנייד שאני קונה, כלומר לחברה, יהיה לי גם אחריות בארץ. *מסך בגדול 15.4 אשחח להצעות

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  16. חומרה ללא ציוד הקפי ובלי מסך אני צריך מחשב לשימוש של משחקים כבדים שזה אומר Comany of heros ברמה של High ברוב ההגדרות ושיוכל להריץ את המשחקים החדשים ברוב הרמות של HIGH זכרו שיהיה 2 גיגה, צורב דואל לייר ושאר החלקים אני ישאיר לכם מלבד המארז, יש מארז שאני אוהב א העיצוב שלו והוא http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7233 של ATOP אם אפשר לכלול אחד כזה זה יהיה מצויין ואה כמעט שכחתי אני לא עושה OC

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  17. Started by ugin,

שלום לכולם, במהלך ההתלבטות שלי איזה מחשב לקנות בתקציב של כ 4000 ש"ח נתקלתי במחשב הבא http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8333 האם מישהו מקיר את המחשב או את החברה ברמה טובה?

18. Started by dvirdahan42,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא מאמין שאפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בעת הצורך 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ביתי , ועריכת דו מימד בפוטושופ + לייטרום . (עבודה גם עם פנורמה + HDRׂ בפוטושופ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תחביב . צילום . אני גם עורך תמונות ומוכר אותם אח"כ. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא , אולי אשחק בקטנה אבל לא להתאים את המחשב לזה. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר…

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by username80,

היי, החלטתי לקנות את Dell Inspiron 6400 אבל ממחקר קטן באינטרנט גיליתי שהשירות שלהם גרוע והמחשב נוטה להתקלקל הרבה. לכן החלטתי לנסות לחפש משהו אחר. מה עדיף לדעתכם באופן כללי: DELL, LENOVO, HP, LG או TOSHIBA. התקציב שלי הוא עד 5200 ש"ח. אשמח לשמוע המלצות. תודה

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  20. Started by Greedo,

שלום לכם. אני מתחיל ללמוד לתואר ראשון במדעי המחשב,והגעתי למסכנה שאני צריך לרכוש מחשב נייד. זה הוא המחשב הנייד הראשון שלי ואין לי הרבה ניסיון בנושא, אני מקווה מאוד שתעזרו לי לעשות את הבחירה הנכונה. שימוש המחשב : - תכנות - משחקים - גרפיקה - שימוש יום יומי רגיל זה המחשב שחשבתי לקחת אבל כמה מהחברים שלי אמרו לי שעדיף לקחת עם כרטיס מסך של geforce ולא של AMD. בדקתי כמה דגמים של ASUS ואני קצת מתלבט מה עדיף לקחת . אם יש לכם הצעהת של מחשבים אחרים אני אשמח לשמוע וזה יעזור לי מאוד . מחיר : 4,820 ש"ח תכונות המחשב : ערכת שבבים : [table][tr][td](Mobile Intel® 7 Series Express Chipset (HM77) מעבד : Intel Core i7-3612QM [table][tr][td]מהירות2.1GHz [/td][/tr][/table][t…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by OrBen91,

שלום לכולם, כרגע אני משתמש במחשב acer, מעבד i3, עם 4gb ram, וללא ssd, המחשב בן 6 וחצי ועד כה עושה עבודה נפלאה והראה אמינות מדהימה. אני לומד הנדסאי בניין, שנה א, נכון לשנה זאת אני עובד עם תוכנת אוטוקאד, המחשב מריץ אותה בצורה טובה (חוץ מזה שלוקח לה זמן קצת זמן לעלות, ובדקה הראשונה יש כמה תקיעות, וכנראה עקב כרטיס מסך נחות בוטלה האופציה של התלת מימד שבכל מקרה אין לי בה צורך), בשנה ב אנחנו נעבוד עם תוכנות יותר כבדות, ובלי קשר נראה לי שהגיע הזמן לשדרג את המחשב, אני מתלבט בין i5 לבין i7, האם יספיק לי i5? הi5 שבדקתי מגיע עם 8gb ram, כונן ssd (כנראה 256gb), וכרטיס מסך hd graphic או משהו מתקדם יותר (עם 2gb) הi7 שבדקתי מגיע עם 16gb ram, כונן ssd (כנראה 512gb), וכ…

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by iTripleE,

האסוס: http://ksp.co.il/?uin=17341 הלנובו: http://ksp.co.il/?uin=18136 המחשב ישמש אותי לקצת גיימינג, גלישה, תכנות ואולי גם קצת פוטושופ. אני רוב הזמן אהיה באיזור עם חשמל. ללנובו כרטיס מסך טוב הרבה יותר, ולאסוס מסך טוב הרבה יותר, מכאן באה ההתלבטות שלי, מה אתם הייתם לוקחים? בנוסף, אם יש לכם רעיון למחשב אחר קצת יותר יקר שייתן לי תמורה טובה למחיר, אתם מוזמנים לשתף, חשבתי גם על n56vz אבל בדומה לvj, גם הכרטיס מסך שלו לא מתקרב לביצועים של הלנובו, והוא עדיין עולה הרבה יותר. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אן למישהו יש המלצה שיודיע לי...

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום המשפחה שלי עכשיו בארה"ב בחנות FRY'S ואמרו לי לבחור 2 מחשבים משם. אחד בשבילי בתקציב עד 800$ והשני לאחי בתקציב עד 650$ זה מממש מממש דחוף כי הם לא נשארים שם הרבה ואני צריך דיעה כמה שיותר מהר לגבי המחשבים מצאתי כמה מחשבים שנראים לדעתי טוב ואני זקוק לדיעה שלכם מה עדיף לקנות: בשבילי: http://www.frys.com/product/5806793?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG http://www.frys.com/product/5895663?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG http://www.frys.com/product/5823223?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG או הטבלט: http://www.frys.com/product/5666861?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG המחשב לצרכי אינטרנט סרטים ושימושים ביתיים (גג משחקים אבל ממש לא). הגודל לא חשוב לי, חשוב לי בעיקר שהמחשב יהיה עם ביצועים טובים. א…

• 3 תגובות
    • 625 צפיות
  25. Started by bsc,

שלום, אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד. הצרכים שלי הם עבור עבודה בתוכנת גרפיות-עיצוב ואדריכלות. אני מחפש מחשב בגודל "15.6 בתקציב של 5000 ש"ח פלוס מינוס. כמו כן האם יש הבדל בצרכים שלי בין מעבד i5 או i7. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 827 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.