עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. הכותרת אומרת הכל.... תודה מראש....

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  2. Started by ehud101,

שלום שפיצים מקצוענים, בבעלותי מחשב נייד כבר שנתיים, וכחלק מהתבגרותו הוא החל להראות סימני עייפות. את המחשב קניתי עם מערכת הפעלה windows 7 64bit מותקנת (אך ללא דיסק) ולכן צרבתי את קבצי הrecovery במידה וארצה לפרמט יום אחד. ואכן היום הזה הגיע ואיתו 2 שאלות: 1) את הצריבה עשיתי לפני כשנה, האם עלי לצרוב בשנית ע"מ שכל העדכונים שהצטברו במהלך הזמן יכללו או שקבצי הrecovery שאצרוב יהיו הקבצים הבסיסיים ולכן אוכל להשתמש בדיסק שהכנתי לפני שנה? או שאולי להשתמש ב windows 7 32bit recovery שקיבלתי עם המחשב 2) היכן אוכל למצוא מדריך טוב לפרמוט והתקנת windows (recovery)? תודה

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  3. Started by KoM,

יש חיה כזאת ? כמו כן הייתי רוצה המלצה על מחשב נייד טוב ועמיד ב-5000 שקלים.

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  4. שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש, אני לא צריך מסך וציוד הקפי. התקציב שלי זה גג 4000 ש"ח ואני צריך מחשב שיחזיק לי לפחות לשלוש ארבע שנים. אני לא הולך לשחק יותר מידי אבל אני כן רוצה שיריץ את כל המשחקים החדשים כיום באיכות גבוהה. ולשימוש ביתי רגיל מוזיקה, סרטים ואינטרנט, וגם לפוטושופ. ולא אני לא מתכוון להתעסק אם שום OC עכשיו אין לי שום מושג בחומרה ככה שאני לא יכול לכוון אותכם לאיזה שהוא כיוון מסויים. קיבלתי גם המלצה מחנות למפרט הבא, האם הוא טוב? כדאי? Intel core i7 45n 1066mhz 2.66G 1366 8M מאבד Gigabyte ex58-ud3r לוח אם kingston 1G ddr3 133 שלושה זכרונות Western digital 320G הארד דיסק Gainward GTS250 512M כרטיס מסך Ezcool 650D-F25 400W atx מארז אני מודה מקרב לב לכל העונים!

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  5. בוקר טוב חברים. אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב והתחלתי לעבוד בעבודה דיי סוסה(הרווחתי איזה כמעט 500 שקל ב16 שעות עבודה). בכל מקרה,אבא שלי מוציא בערך 3500 אני כנראה מרוויח בסוף החודש בסביבות ה1500+(אפילו קצת יותר אולי)ככה שהתקציב שלי הוא בסביבות ה5000 שח. אם אני אבקש מאחי ואראה לו שהבדל הביצועים במחשב של5K ל5.5K הוא דיי גדול הוא יסכים להלוות לי 500 שקל. אז מה יש לנו?אני צריך בעקרון 2 מפרטים,אחד ב5K ואחד ב5.5 ללא ציוד היקפי!וללא כונן קשיח(יש לי 2 כוננים אחד של 120 ואחד של 160 הבעיה היחיידה היא שהם של SATA 1 הם יתחברו ללוח אם חדש?וזהו בעקרון,הא ועוד דבר תשימו לי רק גיגה זכרון אני אקנה עוד גיגה כשאקבל את המשכורת של החודש הבא. במפרט כזה אפשר לדחוף Q6600 ו2900XT? תודה ובוקר טוב.

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  6. שלום לכולם, לאחרונה המחשב הנייד שלי מת ואני צריך לקנות אחד חדש. אני דיי מתמצא בחומרה של מחשבי שולחן אבל מאחר ומחשבים ניידים דיי שונים באופיים אני צריך קצת עזרה. בעקרון אני צריך מחשב נייד בעלות סביב ה4000 ש"ח שמתאים לפיתוח כלומר מקלדת נוחה ( חובה ), הרבה RAM ומסך בינוני עד גדול. בנוסף צריך שיהיה עליו כרטיס מסך תומך CUDA. סוללה כמעט ולא חשובה מאחר והוא לרוב יהיה מחובר לחשמל. הוא לא חייב להיות בעל ביצועים מיוחדים כל עוד הוא תומך בכל הפונקציונליות החדשות של CUDA אז עדיף כרטיס מהארכיטקטורה הכי חדשה ( סדרה 700 ). כמו כן אני כנראה אריץ עליו לינוקס לכן לא חייב שתהיה עליו מערכת הפעלה מוכנה. תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  7. Started by ofirs44,

שלום לכולם, המסך נשבר(השאר עובד), רציתי לדעת כמה אמור לעלות התיקון? האם זהו מסך LED? האם אוכל להתקין רגיל במקום LED וההיפך? אשמח אם תכלו להמליץ לי על חנות אמינה בדרום. תודה לכל העוזרים. אופיר.

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עבודה כללית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: COD, BBC, וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות…

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  9. הלך המחשב שקניתי לפני ארבע שנים על סמך המלצות מהפורום כאן. הוא היה בן @#$^ של מחשב ואני מקווה לשחזר את ההצלחה שנית. עד היום אני מפאר בפני חברי את הפורום והחברה שלבסוף קניתי אצלה את המחשב. מטרות: אינטרנט (גלישה והורדות), office, פיתוח תוכנה (visual studio, eclipse), משחקים פשוטים (לרציניים יש לי את ה-xbox). מה יש לי כבר: מסך, מקלדת, עכבר, צורב, רמקולים, דיסקים קשיחים (שלושה). מה אני צריך: מעבד, לוח אם, זיכרון, ומארז שקט (כולל ספק) שיכול להכיל DVD, ולפחות שני דיסקים ( מתלבט: כ. מסך (האם ה - on board מספיק או לא לצרכים הפשוטים שלי בהקשר זה? בהנחה שאני רצה לעבוד ברזולוציה של לכל היותר 1920X1080). תקציב: אני אפילו לא יודע כמה אמורים לעלות מעבד, לוח אם, זיכרון, ומארז שקט (כולל …

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  10. הכל התחיל מהנושא שפתחתי כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=269533.0 אם כבר אני משדרג אז לשדרג את הכל ולמשהו טוב, בכל זאת עברו שנתיים מאז שקניתי את המחשב תקציב 4000 ש"ח- מעבד,לוח אם,זיכרון,כרטיס מסך. זה מספיק בשביל מחשב שיספיק לי לשנה-שנתיים? (למשחקים ושיהיה מחשב חזק!) רצוי שיהיה לוח אם עם DDR III שיהיה מתאים לעתיד. 2 ג'יגה זיכרון, הייתי רוצה לנצל את הזיכרון מהמחשב הקודם. תודה לעוזרים מראש

• 12 תגובות
    • 717 צפיות
  11. Started by mic85,

שלום, חברה שלי מחפשת מחשב חדש לסבא שלה. הם חושבים להשיג נייד, כי הוא קצת קשה הליכה, וככה יביאו לו לאיפה שהוא יושב. הוא צריך מחשב לאינטרנט ולאקסל, וזהו. זה צריך להיות גדול כי הוא קצת קשה ראיה. התקציב מצד אחד לא מוגבל, מצד שני לא צריך לכלול מה שלא ביקשו - מהירות וזכרון. תודה רבה ;D

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  12. Started by assaf990,

מבקש המלצה למחשב עם מעבד אינטל בלבד לסרטי HD, ולמשחקים בינוניים ברזולוציה בינונית. 1027*768 0. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל 1. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? משרדית, משחקים בינוניים ותכני HD. שימוש ביתי. 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? דיסקטים 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 9 7. האם מתוכנן אוברקלוק? לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? לא, אתקין עליו עצמאית WIN7 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? קריות 11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך? אולי 12. האם חשוב לש…

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  13. Started by talelisapov,

אהלן, חיברתי מסך חיצוני למחשב ואני רוצה לחבר גם מקלדת והכל למחשב. האם אפשר לעשות בזמן שאני סוגר את המחשב (המסך של המחשב) יש אפשרות לעשות שהמחשב עדיין יפעל ולא יעבור למצב שינה או משהו ? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  14. Started by TehDavid,

1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כול התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefiled 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).גודל המסך 22 אינץ והרזולציה המקסימלית היא 1920x1080 ודגם המסך הוא Benq E2200HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהה 3. האם יש…

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  15. שלום אני צריך מפרט למחשב בתקציב של 4000 שקלים (6 תשלומים) ללא ציוד הקפי או דיסק קשיח. כלומר, צריך מעבד, זכרון, לוח אם, כרטיס מסך וצורב (+ספק ומארז, כמובן). אין לי העדפה לחומרה מסויימת או לכמות מסויימת של ליבות, אבל הייתי מעדיף מאוד להשתמש בלוח אם שמגיע לווינדוס כמה שיותר מהר (במקרה ואתם יודעים את הנתון הזה ). אין צורך בהרכבה בחנות, אני יכול להרכיב לבד את המחשב (אני מקווה שזה לא השתנה יותר מידי מלפני שנתיים ) דבר אחד שהוא חובה אבל אני מניח כי מיותר וקיים בכל אופן, הוא תמיכה בDVI\HDMI בכרטיס מסך. תודה רבה לכל העונים

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  16. Started by system_1,

שלום, אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבניית מחשב לצורכי משרד בעיקר, אך עם אפשרות לצפייה בסרטים ומשחקי מחשב. התקציב עומד על 2500 ש"ח. יש לשכלל את המחיר למחשב ומסך יחדיו, יחד עם כלל המוצרים הנלווים. - עכבר ומקלדת... תודה רבה....

17. טוב אני כבר לא יודע מה לעשות אחרי בדיקות לא מצאתי כמעט שום דבר בארץ שעונה על הדרישות שלי ( תמיד יש פיספוס באחד הרכיבים ). בקיצור התקציב הוא עד 6000 ש"ח. המחשב כעקרון מיועד למשחקים שירוצו אפילו על מדיום ופחות מזה, אני לא גיימר עצבני. עבודה עם פוטושופ, ועבודה יחסית אינטנסיבית עם קבצים, צפיה בסרטים והמון המון מוזיקה. וכמון כל הנושא של אינטרנט וכו'. חשוב שהמעבד יתמוך בוירטואליזציה, דגם P8XXX לפחות 2.2GHZ, מהירות 1066MHZ 3-4GB RAM במהירות 800MHZ כרטיס מסך ברמה של GeForce 9600M עם 512MB שיריץ משחקים כמו GTA IV אפילו על מדיום - . 250 GB של אחסון לפחות. חשוב לי מאד שהמחשב יהיה אמין ויראה סולידי וטוב. עדיפות למקלדת "מלאה", ולא כמו המקלדות המצ'וקמקות והדחוסות של HP. מסך 15.4" בלבד …

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  18. Started by genia,

לעיצוב גרפי בתוכנות photoshop after effects 3D studio Camtasia עדיפות למסך 17 אינץ' זמן סוללה ממוצע-כמובן שעם 17 אינץ' אין הרבה מה לצפות כמה שיותר חזק [מחשב לא בשבילי ומזמן כבר לא כתבתי פה בקשה להמלצה אז תסלחו לי אם החסרתי פרטים כלשהם]

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  19. Started by BEN903,

כרטיס מסך - Gigabyte GV-NX66128DP2 GeForce 6600 128MB CLOCK 1000 MHZ DDR3 PCI Express bulk ¤810.00 לא GT לוח אם Asus P4GD1 Intel 478, 915P Chipset Motherboard ¤650.00

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  20. Started by imber,

טוב אני כבר קונה את 2 8800GTX ואת ה .6700QX עכשיו אני צריך זיכרון 2GB לוח אם ו2 כוננים של מינימום 250GB וספק כוח בשביל המפלצות עכשיו כמה שאלות. יש לי את המארז coolermaster praetorian הישן והטוב (מי לא אוהב את הסדרה הזאת). השאלה היא אם יש מקום לכרטיסי מסך אם לא אז בבקשה תציעו כמה מארזים ששווה לקנות....משהו טוב אני יכול לבזבז על זה אבל לא משהו כמו lian-li אני בצבא עכשיו ואני מתכנן לקנות מחשב ל3-5 שנים הבאות השאלה היא אם באמת כדאי לי לקנות quad core עכשיו או פשוט לקנות dual. כי בינתיים זה לא ממש משנה אין הרבה משחקים שמשתמשים בטכנולוגיה תודה לכל עזרה שתינתן

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  21. intel i7-3570k IVI BRIDGE 3.4 GHz קרור: Zalman CC92HS לוח: Gigabyte Chipset Intel H77 כרטיס מסך: Nvidia GT 520-2GB-HDMI דיסק קשיח: SATA3 7200 1 TB (לא רשום איזו חברה - צריך לבדוק) זיכרון: DDR3 1600MHz 16 GB + צלעות קירור (לא רשום איזו חברה - צריך לבדוק) כונן: NEC-SONY X24 SATA מארז: CoolerMaster Elite 310 ספק כוח: CoolerMaster 460w Real * ללא מסך, ללא מערכת הפעלה. * המטרה עבודה מאסיבית של בסיסי נתונים (מיליוני רשומות) צורך הרבה זיכרון (לפי הגדרות) * לא מעוניין לחרוג מ- 3000 ש"ח משתלם?

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  22. Started by ehh,

1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. NFS BF3 FIFA 13 COD בעקרון אני אשחק כמעט בכל המשחקים החדשים שיצאו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…

23. אני מעוניין לקנות מחשב בעיקר למשחקים עם מעבד אינטל ...מה דעתכם על המפרט ?.. צריך לשנות משהו?... תודה לעוזרים! מעבד Intel Core 2 Duo E6750 Box ¤1089 http://skypc.co.il/product.asp?pid=INT-CP-E6750 לוח אם ASUS P5B ¤695 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31070 כונן קשיח Western Digital WD2500JS 250GB ¤340 http://skypc.co.il/product.asp?pid=2500JS זיכרון Corsair DDR2 2048MB (1024MBx2) 667MHz CL5 ¤488 http://skypc.co.il/product.asp?pid=VS2GBKIT667D2 כרטיס גרפי Leadtek WinFast PX8800GTS 320MB PCIe ¤1706 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV380 צורב LiteOn LH-20A1P X20 DVD ¤177 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LH-20A1P מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W ¤412 http://skypc.co.…

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  24. Started by yyuval,

שלום לכולם, מצ"ב מפרט מ- IQPC ב - 8.5K . המחשב אמור לשמש בעיקר למשחקים. לא מתכונן OC . אבקש לשמוע, מה הייתם משנים תוך שמירה על מסגרת התקציב הנ"ל ואם אפשר מ IQPC . מסך : SAMSUNG LCD 19" 931C 2ms DVI ¤ 1721 מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤ 1759 לוח אם : GIGABYTE GA-965P-S3 ¤ 685 כרטיס מסך : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤ 1884 זיכרון : TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 ¤ 804 מארז : GIGABYTE POSEIDON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK/SILVER - GZ-XA1CA ¤ 423 צורב DVD : SONY DVDRW AWG170AB2 x18 DUAL LAYER - BLACK - BULK ¤ 189 ספק כוח : ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT …

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  25. שלום חברים, מתכיוון להרכיב מחשב לעריכה ב-Premiere CS5 ורוצה מאד לשמוע את דעתכם המקצועית: 1. מעבד i7-930 2. לוח אם אסוס ASUS P6X58D 3. ספק כח CORSAIR CMPSU-750TX 750W 4. זכרון CORSAIR XMS3 12GB (6 x 2GB) 240-Pin DDR3 1600(PC3 12800 5. דיסק למערכת הפעלה ותוכונות: Western Digital VelociRaptor WD1500HLFS 150GB 10000 RPM 16MB 6. 2 דיסקים נוספים ל-RAID :SAMSUNG Spinpoint F3 HD103SJ 1TB 7200 RPM 32MB 7. כרטיס מסך :GIGABYTE GV-N460OC-1GI GeForce GTX 460 (Fermi) 1GB 8. קירור מים למעבד:CORSAIR Cooling Hydro Series CWCH50 זה הכל. את המערכת כנראה ארכוש ב-NEWEGG בסה"כ 1700$ +- מה דעתכם? תודה.

• 1 תגובה
    • 717 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.