עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by omrit,

שלום, אני מחפש מפרט חזק למחשב עבודה שישמש לכתיבת קוד ולהרצת סביבות כבדות. ללא ציוד הקפי. תקציב של 3000 ש"ח. זאת אומרת, הרבה זיכרון, מעבד חזק, ומארז שקט. בנוסף חשוב לי שהמחשב יהיה שקט מאוד. תודה!

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  2. שלום לכולם, והרי הדרישות, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח (אם אני בכלל לא בכיוון נא לציין זאת) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ככל האפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח-אך עדיף שלא,רק אם זה ממש משתלם. 2. מה שימושי המחשב? חשוב!! המחשב לא מיועד למשחקים, אפילו לא משחקי JAVA בYNET [פרנסה] שימוש משרדי (אופיס) מספר אקסלים כבדים (40M כ"א) נדרשת עבודה סופר מהירה וללא תקיעות [פרנסה] שימוש מסיבי מאוד באינטרנט, כמות גדולה מאוד של טאבים פתוחה (כ-50), נדרש מעבר מהיר בין טאב לטאב עם כמה שפחות השהייה במעבר מאחד לשני [שימוש כבד] צפייה בוידיאו HD ממצלמה דיגיטלית מקצועית (חובה שיעבוד טוב, ללא תקיעות!). [שימוש תדיר] צפייה בסרטים D…

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  3. שלום. אני מחפש מחשב לסלון שיהיה להצגת סרטים וסדרות ואינטרנט בעיקר התקציב שלי הוא 1700-1500 על המחשב עצמו ולמקלדת ועכבר עוד 200 שקל גג לא יותר חשבתי ללכת על המחשבים של ה giada יש מניעה או המלצה? אשמח לקבל מפרט תודה מראש

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  4. Started by MFreako,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועריכת טקסט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים שיצאו לשוק בתקופה הקרובה--Assassin's Creed, Watch Dogs וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920:1080, 24 אינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות, השאיפה שהמחשב יריץ משחקים על הג…

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  5. שלום , כמו בפרסומת של פלאפון אני מניח שקיימים בשוק עוד מתאמים אלחוטיים לנייד שבעזרתם אפשר לגלוש בכל מקום , זה ממש נחוץ לי ואני מעוניין לשמוע על כל פרטים נוספים ולדעת מהיכן אפשר לרכוש את זה. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5000 שח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל! במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תכני HD ומשחקים בינוניים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). קצת משחקים והרבה תכני HD ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920x1080 FHD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? קצת FPS קצת אסטרטגיה * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות פלוס 3. האם יש צורך…

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  7. שלום אני רוצה קירור טוב למעבד AMD 955 AM2+ AM3 תקציב עד 120 שקל בערך תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  8. Started by shalevv,

שלום, אני סטודנט שנה א' למדעי המחשב. מחפש מחשב שישמש אותי לפחות ל3 השנים הקרובות. דרישות: הדברים הרגילים - אופיס, אינטרנט וגם בהמשך כלים לתכנות. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 (כולל מסך) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? כרגע עבודה משרדית. בהמשך גם תכנות, לא יודע כרגע איזה תוכנות בדיוק... 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך, אפשרות לרמקולים. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך כונן דיסקטים. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? המחשב נמצא בחדר אבל אין לי כוונה להשאיר אותו דולק בלילה. הייתי אומר 6. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל…

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  9. Started by arm123,

אז ככה, אני לא משחק הרבה אבל עובד קצת עם גרפיקה, ורציתי לשאול מספר שאלות: 1: מה ההבדל בין SATA2 ל SATA ל IDE 2: האם זה נכון שכאשר מחברים 2 דיסקים קשיחים זהים ב SATA הם מזוהים ומתנהגים כמו HDD אחד במהירות כפולה 3: מה הרעיון של לוחות SLI עם שני PCI-E 4: האם יש הבדל משמעותי בזיכרון במהירות 533HZ ל 800HZ DDR2 5: ואחרונה מה החידוש במעבדי פנטיום D לאומת רגיל תודה לכל העונים

• 9 תגובות
    • 748 צפיות
  10. שלום לחברי הפורום, אני רוצה לקנות מחשב נייח חדש בשבוע הבא, אשמח לעזרתכם. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא בין 10000 ל12000 שח, כולל מסך. במקרה חריגה ניתן להוסיף בין 500 ל1000 שח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פיתוח בunreal engine 5 שימוש בתוכנת אנימציה blender שיהיה אפשר לעבוד עם תוכנות עריכת סרטונים ובנוסף שיהיה מותאם לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך (מתלבט אם צריך 2K). 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן S…

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  11. היי אז ככה, אשמח לעזרה במפרט לפי הקווים הבאים: 1. תקציב - 5000-6000 ש"ח, יכול גם לחרוג קצת מעבר לזה. 2. מטרות המחשב - משחקים כבדים (מעט משחקי רשת) + צפיה בסרטים (+מעט עריכה גרפית). 3. ציוד היקפי - יש ברשותי רמקולים ועכבר/מקלדת סטנדרטים ממחשב ישן יותר אבל אשמח לשמוע על אפשרויות איכותיות יותר לשיפור חווית הגיימינג מסגרת התקציב, מעוניין לקנות מסך 22' אם יתאפשר במסגרת התקציב (בשאיפה למסך איכותי - Full HD). 4. זקוק לכלל המרכיבים הרגילים - DVD/צורב,כונן דיסקטים, כרטיס רשת בסיסי. 5. אין עדיפות לחברה כלשהי. 6. עיצוב וקירור - קירור סטנדרטי - לא מתכן OC. עדיף שיהיה שקט יחסית אבל לא צריך להיסחף להוצאות גבוהות. לגבי מראה - אני לא מתכוון להוציא על זה $ מיותר, רק שלא יכאב בעין …

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  12. צהריים טובים ושלום לכולם ! ברצוני להתייעץ בנוגע למחשב יחסית קצת ישן. AMD Athlon64 3800+ Socket 939 2 גיגה זיכרון לוח אם מיקרו קטן של גיגהבייט וכרטיס מסך מובנה. אחותי מורה המחשב המשמש אותה לצורכי אינטרנט,וורד,אקסל וכו'. השבוע המחשב לא נדלק לה היא לקחה אותו לבדיקה ואמרו לה שהלוח אם מת והמחיר של חדש בסביבות 400+. לפני שהיא נתנה את האווקי לתיקון היא שאלה אותי ואמרתי לה שלא משתלם לה להשקיע את הכסף בתיקון לוח אם ישן. אמרתי לה שכדאי להוסיף עוד 300 ש'ח בערך ולשדרג לוח אם,מעבד וזיכרון וככה היא תיהיה מסודרת לעוד הרבה זמן. השאלה שלי אליכם היא האם אני צודק ? כי לפי מה שראיתי ה400 ש'ח שהחנות רוצה לגבות בעבור הלוח אם, הם מחיר של מעבד הרבה יותר מתקדם. חשבתי על הצעה כזאת: מ…

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  13. Started by shyka,

אני עומד לקנות מחשב נייד בקרוב והבנתי שפה זה המקום הנכון לייעוץ יש שתי מחשבים שאני מתלבט ביינהם 1 HP G6 “15.6 מעבד i3-2350M זכרון4GB ודיסק750GBדגם: g62020ej שלש שנות אחריות! הדפס דף מוצר חזור מחשב נייד "15.6 LED המעבד החדש Core™ i3-2350Mויכרון מהיר 4GB DDR3, ודיסק קשיח גדול בנפח 750GB !מחשב נייד עם 3 שנות אחריות !!!* מעבד מתקדם מעבד Intel Core i3 2350M במהירות 2.3GHZ* חבילת זיכרון ענקית ומהירה בנפח4GB DDR3* דיסק קשיח בנפח 750GB במהירות 5400RPM* כרטיס מסך כרטיס גרפי Intel HD Graphics 3000 * מסך איכותי ''15.6 LED ברזולוציית HD* יציאת HDMI לחיבור לפלזמה או מסך LCD* 2 כניסות USB 3.0 מהירות * מערכת הפעלה Windows® 7 Home Premium 64-bitאפשרות שדרוג למערכת הפעל…

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  14. היום רכשתי את המחשב ע"פ כל ההמלצות תודה קודם כל לכל הפורום באמת תודה...!! זה המפרט הסופי...!!! intel pentium d920 asus p5wd2 512*2 800mhz ddr2 cl2.5 של חברה GEIL leadtek 7600GT WD250 SATA2 7200RPM 16MB GIGABYTE 3D AURORA THERMALTAKE 470W 2*12A הערות הארות??? המחשב נרכש במחיר של 7200

• 9 תגובות
    • 748 צפיות
  15. Started by wq99,

כמה שווה להשקיע במחשב כזה יד שנייה : HP PAVILION G6 [table][tr][td][table][tr][td]2.53 GHz Intel Core i3-380M[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]4 GB DDR3 [table][tr][td][table][tr][td]500GB SATA‏ (5400 סל"ד)[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table]dvd/rw סוללה במצב בינוני. בלי אחריות. נקנה לפני שנתיים .

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  16. WinFast PX6600 GT TDH Extreme זה של leadtek הזה שלמעלה ואם המחיר של הכרטיס מסך הזה שלמעלה יכול לעלות 1013 כי זה 6600GTX PCI-EXPRESS GIGABYTE "GV-NX66T128D" Geforce FX6600GT 128 mb Retail SLI DDR III PCI-Express וסליחה אני לא כל כך מסתדר באתר הזה שאלה אחרונה וזהו כי אמרו טובות על האתר הזה ואני בטוח שהם צדקו כי אני רואה את ויש לי הרבה שאלות כי אני קונה מחשב חדש וחלק אומרים לי על המפרט שהוא טוב וחלק אומרים שהוא גרוע ואני לא יודע מה לעשות ואני גם מאוד מבולבל תודה על ההבנה אם תבינו אותי תודה בכל זאת.

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  17. Started by x2x,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס),צפיה בסרטים,משחקים קלים יכול להיות נחמד אבל לא הכרחי. * גודל המסך? אני מתכוון לחבר אותו למסך חיצוני 15 אינץ',אז פחות חשוב לי הגודל מכיוון שאעבוד רוב הזמן עם 2 מסכים. *האם חשוב מסך מבריק או מאט? רוב הזמן אני אעבוד איתו בתוך חדר כלשהו,אז סביר להניח שלא תהיה שמש שתפריע לי. * רזולוציית המסך? HD 1366x768 נראה לי מתאים. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?מקלדת הכוללת numpad. בנוסף,יש לי במחשב בבית את העכבר הבא - http://www.activewin.com/reviews/har...20Explorer.gif ואני מאוד אוהב אותו,אז עכבר בסגנון (אם בכלל). * משקל רצוי?לא רלוונטי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? …

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  18. Started by benor,

מישהו שאני מכיר צריך מחשב נייד. אין דרישות מיוחדות, סטודנט, המחשב נועד בעיקר לעשיית עבודות בוורד. שיהיה מחשב אמין וכו'. כמה שפחות אז יותר טוב.

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  19. אמא שלי חוזרת בקרוב בארה"ב וחשבתי לנצל את ההזדמנות לקנות מחשב נייד. אחרי שיקולי אחריות הגעתי למסקנה שלנובו T61P הוא מתאים לצרכיי. לצערי בגלל שהיא חוזרת בקרוב, אין לי זמן להכין מפרט לבקשתי, ואני צריך לקנות מחשב מוכן, זה הפרט (1800$): T7700 2GB ddr667 160GB 7200RPM NVIDIA quadro FX 570M ומסך WUXGA 15.4" עכשיו הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1920X1200, ושמעתי קצת תלונות באינטרנט שלמרות שמדובר ברזולוציה נהדרת עם הרבה מקום עבודה הכל נראה קטן מידי, ומי שמסתגל הרוויח. השאלה שלי היא אם אני יקטין את הרזולוציה בהגדרות ל1600X1050 או קטן עוד יותר, התמונה תישאר טובה או תתעוות? לקח לי זמן להתרגל ל1600X1050 בLG 22" שלי אז ב15" בכלל... מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  20. אהלן אני רוצה לקנות מחשב (ללא ציוד הקפי) תקציב הוא 3K (אפשר עם חריגה קלה) למשחקים אבל שלא יהיה מעבד AMD בקשר ליעוד שלו אני מבין שזה לא מספיק אבל אני מתקוון למשחקים ברמה בנונית הכי חשוב לי זה זיכרון כי אני משחק ב l2 ופותח הרבה חלונות משחק תודה לעוזרים נ.ב אם אפשר גם המלצה למסך בעזור ה 1000 ש"ח (שזה לא קשור לתקציב המחשב

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  21. Started by Zuf333,

שלום, אני מחפש מחשב נייד ב-3000ש''ח, אני מחפש מחשב כמה שיותר חזק ושגם יפעיל משחקים. חשבתי על הנטבוק EEE 1201N ורציתי לדעת אם אתם ממליצים על מחשב יותר משתלם אם מעבד יותר חזק או כרטיס מסך יותר טוב. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים כמה שיותר כבדים, צפיה בסרטים 1080P. * גודל המסך? לא משנה לי * משקל רצוי? לא משנה לי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר זמן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) סטנדרטי * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא כזה משנה * צורב DVD? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  22. Started by nvered,

שלום רב, מעוניין לקנות מחשב עד 2500 ש"ח במזומן (מוכן לחריגה של 200 ש"ח). המחשב הוא לסטודנט שימושים עיקריים הם אינטרנט ואופיס . אין צורך בציוד הקפי (מסך ,מקלדת, עכבר ורמקולים). להלן הצעה שקיבלתי: מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX ¤611 לוח אם: ASUS M2A-VM HDMI ¤465 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS ¤379 צורב DVD: LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL ¤187 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ¤356 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ¤382 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 64 PRO FOR AMD S754/939/AM2 ¤115 הרכבת מחשב: הרכב…

• 13 תגובות
    • 748 צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג ב500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב לעבודה לעריכת מוסיקה ועריכת וידאו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) לא. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 אפשר טיפה רעש אבל לא יהיה לי רעש של גנרטור בתוך הסטודיו 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?לא אני מרכיב בעצמי הכל 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפי…

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  24. זה המפרט מה אתם אומרים מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Tray ¤319 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200ay לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2C ¤267 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39267 כונן קשיח Westren Digital WD6400AAKS 3.5" 640GB SATA2 16MB ¤346 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1210 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ¤304 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPQ כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4770 512MB DDR5 PCIe ¤568 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=954000 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ¤128 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-GH22N מארז ללא ספק …

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  25. Started by Evilized,

המחשב יהיה בעיקר לאינטרנט ואופיס,ללא מסך, הייתי רוצה שיהיה זכרון של 4GB אינטל או AMD לא משנה לי. ומחנות באיזור חיפה והקריות. תודה!

• 6 תגובות
    • 748 צפיות

דיונים חדשים בפורומים