ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,430 דיונים בפורום זה
-
צריך עזרה בשיפור המפרט שלי,משחקים כמו gtaiv לא עובדים לי טוב חשבתי ללכת לכיוון המעבד ולהשאיר את הלוח אם שיש עכשיו , אני אשמח לרעיונות התקציב שלי הוא בין 1000 ל1500 שקל oc כמובן,שקט לא חשוב כל כך. וזה פחות או יותר. שיעבוד טוב הgta ומשחקים בעתיד
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מערכת למשחקים בבקשה חוות דעת (לא לגבי כרטיס המסך פשוט אני קצר בתקציב ) [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי יום הולדת היום ואמא שלי הציעה לי 4500 ש'ח אני מעוניין במחשב לOC הכולל: מעבד , גוף קירור למעבד , לוח אם , זיכרון , ספק , כ.מסך , דיסק קשיח , מסך , מארז , ציוד הקפי. תודה לכל העוזרים !!
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
ביררתי כאן לא מזמן לגבי רכישת מחשב נייד, ירדתי מזה ועכשיו אני רוצה לסגור את הסיפור. אני מעוניין לרכוש מחשב נייד המיועד למטרות לימודים (תוכנות אופיס שונות, אקסל בעיקר), גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים באמצעות האינטרנט. התקציב הרצוי הוא 2,000-2,500 ₪ (אפשר לחרוג קצת אם זה יצדיק). מבחינת גודל מסך, אני מתלבט בין 13.3 עד 14 שבאמת יהיה נייד לבין 15.6 שיהיה נוח לצפייה בכמה חלונות במקביל. בכל מקרה שלא יהיה כבד מדי. אשמח לשמוע תובנות. מבחינת ביצועים, לא נראה לי שהמטרות הצפויות דורשות משהו מיוחד אבל הייתי רוצה משהו קצת גבוה מהממוצע, שלא יגביל את העבודה וירוץ חלק גם בעבודה על כמה יישומים במקביל. ראיתי כמה אפשרויות: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=854186 http://www.zap.co.il/mod…
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש חיה כזאת ? כמו כן הייתי רוצה המלצה על מחשב נייד טוב ועמיד ב-5000 שקלים.
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות netbook לצורך שימוש באופיס וכמו כן לצורך חיבורו למקרן להקרנת סרטים ומצגות. אני אצטרך להשתמש בו במשך שעות רבות מאוד ולכן חשוב לי מאוד שהמסך יהיה ברזולוציה טובה (768X1280 אבל לא חייב) וכמו כן שלא יהרוס לי את העיניים. המחיר עד 2500 ש"ח (פחות או יותר) תודה
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box Gigabyte GA-K8N51GMF-9 SLI NVIDIA GeForce 6100 939 Bulk PQI 1GB DDR400 PC3200(בכוונה 1ג'יגה כי כנראה שאני יוסיף עוד ג'יגה אחרי איזה חודש) LEADTEK WinFast PX6800GS TDH PCIe 256MB Western Digital 80GB SATA II 8MB 7200RPM JD מארז רגיל ב200 ש''ח וספק כח 400w סה"כ 3946 עכשיו הספק כח יחזיק את המפרט? ואיך המפרט?
-
- 8 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום אני צריך מפרט מחשב ב5 אלף לא כולל ציוד הקפי. למטרת משחקים כבדים ועבודות עם וידיאו. עכשיו יש לי בעיה אני מחפש לוח עם 2 IDE כי יש לי הארד דיסק 160 וצורב ששניהם IDE. אם לא אז גם אחד יספיק ואני יקח גם צורב. אז ככה אני צריך: מעבד לוח כרטיס מסך צורב DVD זיכרון מארז ספק בקיצור רק הקופסא. בקשר לאזור אני חייב שיהיה מאזור הקריות חיפה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מטרות המחשב?כעיקרון אני רוצה לפטופ חדש שגם יתאים לי ללימודים אבללא רק:אז כן עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), לא משחקים כבדים,אבל חשוב מסך טוב לצפיה בסרטים סדרות HD, רמקולים טובים כי אני שומעת מוזיקה והרבה. * גודל המסך? 13.3 * משקל רצוי? עד 2 קג לא יותר. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן לפחות 6 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו). HDMI חשוב * בלוטות?לא יודעת מה זה * גודל מינימלי של כונן קשיח?2 גיגה ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? עדיפ שיהיה כונן אבל לא קריטי אם משפיע משמעותית על המחיר * כונן Bluray? לא חשןב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? שיהיה אחריות לא משנה איזה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש…
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
בס"ד שלום לכם חברה. אני נמצא כעת בארה"ב (N.Y) ואני רוצה לקנות נייד במחיר הנ"ל, מה שחשוב לי זה : 1. שיהיה עם הטכנולוגיה החדשה ( ז.א C2D ) וכן ב WI-FI . 2. אני לא צריך מחשב עם בטריה שתחזיק להרבה זמן וניידות , אני מעדיף שיהיה ביצועים יותר טובים מאשר ניידות . 3. 1.5G זכרון . 4. ואם הכרטיסים המובנים של אינטל (GMA950) יכולים להריץ את VISTA אז אני יקח את זה . תודה רבה ויום טוב .
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
כולל מסך. מעבדAMD Athlon64 (S939) 3000+ *Venice* 64bit 1800MHz, 512kb 1600MHz HTB - Tray + TT TR2 fan - 3Y Warranty לוח אםSocket939 - nVIDIA nForce4-Ultra - DFI Infinity NF4U - 3Y Warranty זיכרון פנימי512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz - TMD7608F8E50I-D-B - 3Y Warranty300 זיכרון פנימי - מודול שני512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz - TMD7608F8E50I-D-B - 3Y Warranty דיסק קשיח160GB - SATA-II - 7200RPM - 8MB - Samsung HD160JJ - 3Y Warranty צורבNEC 3540A Black - DVD±R16/DVD+DL8/DVD-DL6/DVD+RW8/DVD-RW6/CD-R48/CD-RW32 - 2Y Warranty Bulk כרטיס מסךPCX - Radeon X800-GTO2 (400/980) 256MB DDR-III 256bit 12-Pipes - Sapphire Retail - 3Y Warranty מערכת קירור- Thermalt…
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר תקופה ארוכה אני שואף ליקנות מחשב נייח. אך בעקבות העבודה שאני כולכך מחושב החלטתי לפתוח כאן דיון בעקבות המלצות רבות. אז ככה: בעיקרון המפרט יהיה למשחקים, בעל לוח אם חזק, ע"מ שאוכל להשתכלל במשך השנים, שואף גם למארז גדול ומאוורר היטב. אשמח עם תוכלו גם להמליץ לי על מסך אומנם יש לי מסך, אך איני יודע עם פועל בכלל - או שמה כדי לתקן בכלל שווה. במידה ויש המלצות בהרצליה העדיף. במידה ולא אז TMS. אודה לעזרתכם בנושא בהקדם. בברכה, עמית
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
מחפש המלצה למחשב נייד עבור אשת שיווק שלנו בחברה שנוסעת הרבה, אך גם עובדת מהמשרד. לעבודה משרדית ( מסמכים, מצגות פאוורפוינט, אימיליים, אאוטלוק וכו') עם אחריות של כמה שנים. בתקציב 2500-3000 ש"ח. כולל מערכת הפעלה. בלוטות' עבור סינכרון הסלולרי WiFi דיסק קשיח מינימום250GB אשמח להמלצות לכמה דגמים. תודה מראש לכל המגיבים!
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש נייד לצרכי עבודה באוניברסיטה וגם בבית - צרכים די אלמנטריים אבל המקלדת חייבת להיות מעולה היות ובעיקר אשב ואכתוב. ב memroy4less מציעים את המחשב הנ"ל במחיר של כ- 5,000 ש"ח והייתי שמח לחוות דעת לפני שאני משקיע סכום כל כך גדול (עבורי): http://www.memory4less.co.il/Product.asp?Pid=LTDLE6400N&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=0 כדאי לציין שאני רוצה Latitude בגלל שהבנתי שהוא מחשב אמין מאוד אך גם קל יחסית - אני צריך מחשב שלא אצטרך להחליף לפחות כמה שנים. תודה!
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום, אני סטודנט שנה א' למדעי המחשב. מחפש מחשב שישמש אותי לפחות ל3 השנים הקרובות. דרישות: הדברים הרגילים - אופיס, אינטרנט וגם בהמשך כלים לתכנות. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 (כולל מסך) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? כרגע עבודה משרדית. בהמשך גם תכנות, לא יודע כרגע איזה תוכנות בדיוק... 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? מסך, אפשרות לרמקולים. 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך כונן דיסקטים. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? המחשב נמצא בחדר אבל אין לי כוונה להשאיר אותו דולק בלילה. הייתי אומר 6. 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל…
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי?3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות כמה שיותר לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? יישומי אופיס סקייפ (איכות וידאו טובה ככל האפשר) visual studio c++ FPGA של אלטרה תוכנת QUARTUS, NIOS, MODEL SIM ORCAD תוכנות להצגת תמונות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא (דיסקטים כונן A לא הכרחי) 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במח…
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי אשמח להיעזר במי שמבין קצת. אני יודעת שהיו ביקורות מאוד טובות פה ובעוד מקומות על סדרת ה Z60m - האם הסדרה הזו בתוך החידושים עדיין רלוונטית?ממה שקראתי מחשב אמין זה פרמטר ראשי בקניית נייד, כיוון שהם עדינים ונוטים יותר להתקלקל. העריכה היא אופציה עתידית ברמה חובבנית-ביתית. וחוץ מזה אומרים שמחשבי ה think-pad , הוכיחו את עצמם כאמינים וסוסי עבודה. לכן החלטתי שאחד שכזה יהיה שלי לפני שירד סופית מהמדפים, כיוון שטכנולוגיות חדשות וחזקות יותר אבל עם תוחלת חיים נמוכה ונוטים יותר להתקלקל. קישורים: UH31HIM - מחיר 5900 ש"ח http://www.electroshop.co.il/product.asp?productid=2897 UH3FSIM - מחיר 5590 ש"ח http://www.electroshop.co.il/product.asp?productid=2898&CatCode= UH3EWIZ - מחיר…
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני רוצה לקנות מחשב נייח חדש בשבוע הבא, אשמח לעזרתכם. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא בין 10000 ל12000 שח, כולל מסך. במקרה חריגה ניתן להוסיף בין 500 ל1000 שח. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? פיתוח בunreal engine 5 שימוש בתוכנת אנימציה blender שיהיה אפשר לעבוד עם תוכנות עריכת סרטונים ובנוסף שיהיה מותאם לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך (מתלבט אם צריך 2K). 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן S…
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם וחג שמח... כבר 3 חודשים שאני מחפש מחשב נייד עברתי על המון פורומים ובמיוחד פה. מחשב שמאוד מצא חן בעיני מאוד מאוד.... HP Pavilion TX2620EJ CJ981 אבל מבחינת מחיר קצת פחות מצא חן בעיני... ??? המחשב ישמש לי לכמה דברים אני טס לחו"ל בקרוב לתקופה לא קצרה לכן אני רוצה שיהיה איתי מחשב נייד שיהיה קל לסחוב אותו מבחינת משקל מקסימום 2 קילו לדעתי), אבל שמבחינת ביצועים יהיה עדין אטרקטיבי עוד בערך שנה שאני יחזור ללמוד. מבחינת שימוש הרוב יהיה גלישה אימיילם ודברים כאלה אבל גם משחקים לפעמים שמשעמם (לא משהו מטורף כנראה רק משחקים בסגנון fm09 ומשחקים בסגנון...) אז אמרנו ביצועים טובים משקל נמוך ומסך קטן. אני יודע שאי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה לכן גם המחי…
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם, מצ"ב מפרט מ- IQPC ב - 8.5K . המחשב אמור לשמש בעיקר למשחקים. לא מתכונן OC . אבקש לשמוע, מה הייתם משנים תוך שמירה על מסגרת התקציב הנ"ל ואם אפשר מ IQPC . מסך : SAMSUNG LCD 19" 931C 2ms DVI ¤ 1721 מעבד : INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ¤ 1759 לוח אם : GIGABYTE GA-965P-S3 ¤ 685 כרטיס מסך : LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL ¤ 1884 זיכרון : TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 ¤ 804 מארז : GIGABYTE POSEIDON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK/SILVER - GZ-XA1CA ¤ 423 צורב DVD : SONY DVDRW AWG170AB2 x18 DUAL LAYER - BLACK - BULK ¤ 189 ספק כוח : ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT …
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היום רכשתי את המחשב ע"פ כל ההמלצות תודה קודם כל לכל הפורום באמת תודה...!! זה המפרט הסופי...!!! intel pentium d920 asus p5wd2 512*2 800mhz ddr2 cl2.5 של חברה GEIL leadtek 7600GT WD250 SATA2 7200RPM 16MB GIGABYTE 3D AURORA THERMALTAKE 470W 2*12A הערות הארות??? המחשב נרכש במחיר של 7200
-
- 9 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב נייד בארה"ב אשר מיועד בעיקר לתיכנות, צפייה בסרטים ושמיעת מוזיקה. המחשב מיועד לסטודנט אשר נוסע הרבה כך שחשוב שהוא יהיה קל (מסך 12.1-13.1). חשבתי בעיקר על dell xps M1330 או על ניידים של סוני או לנובו. בהודעה הבאה אני אעלה את המפרט שבניתי עבור ה-XPS שיצא לי במחיר של 1754 דולר. רציתי לראות מה אתם חושבים על המפרט, האם אפשר להוריד דברים ולהוזיל עלויות והאם אתם ממליצים על מחשבים דומים של חברות אחרות. תודה רבה על העזרה! [br]פורסם בתאריך: 1.04.2008 בשעה 19:15:16 XPS M1330 - Intel® Core 2 Duo T8300 (2.4GHz/800Mhz FSB/3MB cache) OPERATING SYSTEM(S) - Genuine Windows Vista® Home Premium Edition Memory - 3GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM …
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אמא שלי חוזרת בקרוב בארה"ב וחשבתי לנצל את ההזדמנות לקנות מחשב נייד. אחרי שיקולי אחריות הגעתי למסקנה שלנובו T61P הוא מתאים לצרכיי. לצערי בגלל שהיא חוזרת בקרוב, אין לי זמן להכין מפרט לבקשתי, ואני צריך לקנות מחשב מוכן, זה הפרט (1800$): T7700 2GB ddr667 160GB 7200RPM NVIDIA quadro FX 570M ומסך WUXGA 15.4" עכשיו הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1920X1200, ושמעתי קצת תלונות באינטרנט שלמרות שמדובר ברזולוציה נהדרת עם הרבה מקום עבודה הכל נראה קטן מידי, ומי שמסתגל הרוויח. השאלה שלי היא אם אני יקטין את הרזולוציה בהגדרות ל1600X1050 או קטן עוד יותר, התמונה תישאר טובה או תתעוות? לקח לי זמן להתרגל ל1600X1050 בLG 22" שלי אז ב15" בכלל... מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
הרבה זמן אני רוצה לקנות מחשב חדש וחברה שקנתה אחד במבצע שיש כרגע בטרקלין חשמל אמרה שכדאי מאוד לקנות במחירים שיש שם אבל אני רוצה לדעת מה אתם ממליצים לי לקנות? איזה חברה נחשבת טובה יותר? (אני לא רוצה מחשב שהוא רק יפה אלא אחד שאפשר לעבוד איתו). אגב, רוב השימוש שלי במחשב הוא גלישה באינטרנט.
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
הי, אני מתחיל לימודים שנה הבאה ואני צריך המלצה לאיזה מחשב נייד טוב שאני אוכל להעזר בו. בעקרון המחשב יהיה בשביל לימודים, זאת אומרת שרוב העבודה שלי איתו תהיה על אופיס, אבל אני גם רוצה שהוא יהיה מסוגל להריץ משחק או שניים... מחיר זה פחות בעיה בשבילי כי ככל הנראה אני קונה אותו בארה"ב, ככה שכבר יש ירידה של איזה 5000 ש"ח... אני גם מעדיף מחשב לא של חברות כמו ASUS שבדרך כלל המחשבים שלהם לא מצויידים בדיסק שחזור, נושא בעייתי עם הנייד הקודם במשפחה. מבחינת גודל מסך, אני לא בהכרח רוצה מסך של 15.4" או 17"... אין לי מושג עד כמה טובים המעבדים החדשים של אינטל על ניידים ואיזה תחרות יש להם מAMD אז אשמח אם תפתחו את עייני... עוד שאלה קטנה, עד כמה כדאי לקנות מחשב עם ויסטה עליו? תודה מראש על הע…
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-