ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,471 דיונים בפורום זה
-
יש לי ווינדוס 7 HOME PREMIOM ויש את ערכת נושא של AERO אז אחרי כמה זמן זה נעלם ואחר כך לא תיקנתי ועבר חצי שנה, ושאלתי מישהו מה עושים והוא אמר להכנס ללוח בקרה וללחוץ על פיתרון בעיות ווכו',ואז אני רואה שהוא תיקן את הכול ושיש לי שקיפות וAERO,ואחרי שאני מחבא את המחשב ומדליק יום למחרת זה עוד פעם נעלםהAERO. אז מה צריך לעשות שאני יחבא וידליק וזה לא יעלם ה AERO? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
Intel Pentium 4 530 3Ghz LGA775 512MB Dual Channel DDR2 533 Western Digital 80GB SerialATA 1.44, CDx52 Geforce PCX5300 וא Radeon X300 128MB DDR PCI Express 16X 128 Wave 6 Channel Audio 1xPCI Express 16X, 2xPCI Express 1X, 4xPCI SerialATA, USB2.0 מחיר: 4000 ש"ח המטרה שלי: מישחקים. שאלה: מה זה ה-PCI Express? איזה כרטיסי מסך מתאימים לו, והאם הכרטיס שמוצע כאן טוב? אל תציעו לי את AMD בבקשה... תודה
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אהלן, אני רונה. ראשית אני חייבת לומר שהאתר שלכם מאד אינפורמטיבי ומסודר, גם להדיוטות כמוני. מאז שגיליתי אותו אתמול, אין לי דרך להעריך עד כמה המדריכים השונים עזרו לי. אך עדיין כמה שאלות, ברשותכם, בנוגע לכמה פרטים שלא לגמרי ברורים לי. בחרתי להתבסס על מפרט מומלץ מס' 29 - מערכת מחשב למשחקים בתקציב 4000 ש"ח, ללא מסך. כדי לא לשלוח אתכם לחפש: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 (S775) - 2.4GHz 1066MHz 8MB Shared Cache 64bit Box לוח-אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L Intel Socket 775 ATX זיכרונות: DDR2 4GB Dual Channel kit 2X2048MB PC6400 כרטיס מסך: Geforce 9800GTX+ 512MB 256bit דיסק קשיח: ST3500320AS Seagate 500GB S-ATA 7200RPM 32MB Cache מארז+ספק כוח: Antec Sonata III + 500W Smartpower PSU - S…
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי חברים, זקוק לעצותיכם בנושא, אני כיום עם מפרט שאני סופר מרוצה ממנו הוא עושה עבורי כל מה שאני צריך בהיבט העריכות וידאו / סטילס ואפילו גיימינג. המפרט שלי הוא I7 8700K EVGA 1070Ti 32 GB RAM CORSAIR VENGEANCE (3000MHZ XMP) Asus Z370 P II Tp-Link Pci - E WLAN CARD SAMSUNG EVO 970 SAMSUNG EVO 860 WD BLUE 1TB SEAGATE BARRCUDA 2TB 7200RPM והמארז הנכחי שמצויד כולו בארבעה פאנים של 140ממ של נקטואה ועוד אחד של 120 נקטואה. ANTEC P8 עם כל אהבתי אליו אני מרגיש שהזרימת אוויר בו לא מוצלחת, מיותר לציין שיש לי D15 להתקנה על המעבד שכרגע לא מתאים למארז לכן אני מחפש המלצה למארז …
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אהלן. אם התקציב גדול וזה פרקטי לרדת קצת, אני האחרון שיתנגד. (אני מתכנן להוסיף את ה2407 של דל בעסקה של עד 7000 ש"ח) התוכנות הן החבילה האחרונה של CS3 (Photoshop, Indisign, Illustraitor) וגם Flash. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש לי רשיון לווינדוס ויסטה עסקים . איך אני מתקין את ווינדוס בחזרה ? דרייברים ניתן להוריד מהאתר של לנובו . אם אני אוריד מהרשת ווינדוס עסקים ואכניס את הקוד המקורי שלי זה יעבוד ? ד"א אם אני אתקשר ללנובו ישראל הם ישלחו לי דיסק עם הווינודס+דרייברים ? ה T61 שלי נקנה מארה"ב . תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
אהלן לכולם, אני מחפש לרכוש מחשב בארה"ב בשבועים הקרובים, הרכישה התמסמסה בעקבות חוסר החלטיות שלי. ההתלבטות מהרגע הראשון היה בין מק-אייר ללנובו THINKPAD X1 CARBON. לפני כשבועים הייתה דליפה לדגם חדש Thinkpad X3 שאמור להחליף את ה-X1 ואמור להגיע עם סדרת המעבדים החדש של אינטל ועוד כמה שיפורים ולכן החלטתי לחכות. האם מישהו יודע מתי ייצא ואם בכלל כדי לי לחכות ? אני משתמש בתוכנות פוטושופ, אילוסטרייטר ואחרות בעבודה כמעצב ומפתח אתרי אינטרנט לכן אני מחפש מחשב שיוכל להריץ תוכנות זוללות משאבים בלי קושי.. כרגע אני משתמש במחשב דל LATITUDE E6400 ואני זקוק לשדרוג. הנה לינק לדגמים: מק-אייר- http://store.apple.com/us/buy-mac/ma.../A&step=config לנובו קרבון (השני שמאל)- http://shop.l…
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אהלן, יש לי Dell M4300 וטלוויזית Grundig בגודל 33 אינטש (לא LCD או פלאזמה, רגילה). בטלוויזיה הזו אני רואה חיבורים רגילים (אדום, צהוב, לבן) ואחד S-VIDEO. מישהו יוכל לעזור לי קצת ולהגיד לי מה האפשרויות שלי בנושא צפייה בסרטים שיש לי על הנייד, על הטלוויזיה הזאת (אם יש לי אפשרות כזו בכלל), איזה כבל אני צריך , תוכנה וכו' אני אפרט פה את היציאות שיש למחשב (מועתק מnotebookclub) התאמה ל-D/View Notebook Stand התאמה ל- D/Monitor Stand התאמה לתחנת עגינה של DELL חיבור טורי IEEE 1394 חיבור PCMCIA מסוג I וסוג II ExpressCard ExpressCard 54mm Slot כניסות USB ארבעה מסוג USB2 חיבור למסך חיצוני חיבור לקו טלפון RJ-11 חיבור לרשת RJ-45 חיבור חשמל חיבורי אודיו חיבור לאוזניות ומיקרופון ,…
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
השימושים יהיו משחקים בין השאר טיפה כבדים,קצת פוטושופ.. אימיול וכו'... עדיפות - מארז חזק ולא עדין,מעבד AMD,גיגה זיכרון פנימי... מפרט ב2800ש"ח ללא חריגה בתקציב. תודה רבה.
-
- 11 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב לעבודה משרדית, אינטרנט ומשחקים. לא אעשה לעולם OC. זה מחשב חדש לגמרי ואני צריך איתו מסך, מקלדת, עכבר ורמקולים. אני מעדיף לשמור אותו בסביבות ה8500 שקל אבל עם עליית הדולר אני לא בטוח שזה אפשרי. התלבטות אחת שיש לי היא אם ללכת על מסך Dell2007fp או Viewsonic 930. הדל אמנם גדול יותר, אבל הוא גם יקר יותר וגם ידרוש ממני לקנות כרטיס מסך של 640 מגה. עם הויוסוניק אני יכול לקנות 320 בכיף. חוץ מזה, הבנתי מהפורום של המסכים שהרבה אנשים מקבלים את הדל עם פאנל p-va, ואז מעבר לגודל אין לו באמת יתרון על הויוסוניק. חשבתי על המפרט הבא, אבל אני לא מקובע על כלום: מעבד: AMD ATHLON 64 5600+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 89W - 2.8GHz 1MB CACHE - ADA5600CZBOX - BOX ¤875 לוח אם: …
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם, דרוש מחשב למשחקים כבדים, ללא OC וללא ציוד היקפי. רזולוציית מסך 1680X1050. הארד דיסק של 1TB. ללא מערכת הפעלה, ללא הרכבה. השקט חשוב אבל לא ברמה שמצריכה רכישת חלקים ייעודיים, כמו כן אין חשיבות ליופי של המארז. האם בתקציב הנ"ל עדיף מערכת מבוססת i5 או מערכת מבוססת AMD? הנה מפרט שבניתי בעצמי: מעבד Intel Core i5-750 Box ₪1058 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=i5750 לוח אם Intel BLKDP55WB Whitesburg ₪511 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BLKDP55WB כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB ₪430 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD103SJ זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PQ ₪488 כמות:1 htt…
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב בתקציב של 4000 שקל למשחקים ולהרכיב אותו לבד. עכשיו אני רוצה להשקיע ב לוח אם! כרטיס מסך! מעבד! ואני לא יודע על מה ללכת בדיוק? ועוד שאלה באיזה חנות כדאי לקנות אייבורי או ksp ואם יש חניות אחרות זולות יותר? תודה!
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה, למרות שלא נצמדתי בדיוק לשאלון (כותב מהפלאפון וזה מעיק...מקווה שזה בסדר): בגדול, money is not an issue. אני מתכנן להוציא סביב ה6, אבל גמיש. המחשב ישמש אותי, סטודנט להנדסה, ללימודים בעיקר. צריך להיות מסוגל להריץ תוכנות מידול כמו REVIT בקצב טוב. יהיה נחמד עם המחשב יוכל לשמש גם כטאבלט וניתן יהיה לכתוב עליו עם עט סטיילוס. זה לא דיל ברייקר, אבל יחסוך לי קניה של מכשיר נוסף לצורך זה, ולכן מאפשר למתוח עוד את התקציב. מה שחשוב לי זה: גודל 13-14 (אפשר גם 15, אבל לא צריך. בבית המחשב מחובר למסך). I7, 16GBRAM, 256/512SSD חיבורי HDMI, RJ45. קונה באילת. גם חו"ל אופציה, אבל מעדיף אחריות ושירות כאן (3 שנים, אם יש). מקווה שלא שכחתי כלום. תודה ר…
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שבוע טוב, אני מחפש מחשב שיהיה לאמא שלי שזה אומר אינטרנט,תמונות ומסמכים פחות או יותר. חשוב שהמסך יהיה גדול. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
האממ אני מקווה שזה אפשרי.. מולטימדיה זה כולל משחקים (רמה בינונית גבוהה), סרטים (HD) ושירים כמובן. שיהיה כרטיס מסך טוב, כרטיס קול (של קריאטיב אודיג'י אני חושב) ו-2 ג'יגה זיכרון וכמובן מעבד מהיר אם יש חריגה, אז שלא יהיה משמעותי..
-
- 11 תגובות
- 748 צפיות
-
-
ערב טוב! מצאתי את מפרט המחשב שלי והייתי שמחה אם תסדרו לי אותו לפי: מעבד: לוחם אם: כונן קשיח: זיכרון: כרטיס גרפי: צורב: קרור [אם כתוב]: אני רוצה שזה יהיה לי מסודר כי אני רוצה לעשות חתימה של המפרט שלי+שיהיה לי את זה מסודר כי איך שזה על הדף זה לא ברור לי בכלל... וכמובן, אשמח לדעות... המשחק נועד למשחקים בסגנון crysis וblack & white 2, RA3.... תודה ולתמונה: http://img75.imageshack.us/img75/5760/dsc03461oq6.jpg
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום זקוקה לעזרה בבניית מפרט למחשב תלת מימד וגרפיקה. תקציב - בסביבות 7000 ש"ח, ללא ציוד הקפי: לשים לב שמדובר במחשב לעבודת תלת מימד 1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גרפיקה ותלת מימד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש יום יומי בתוכנות : 3d max, revit, aoutocad, photoshop 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא צריך מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק …
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CSGO, league of legends,the witcher 3... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינץ 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוני עד גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
dell 5150 (מחשב נייד !!!) משהו יודע אולי באיזה מהירות של מעבדים הוא תומך? והאם הוא תומך ב2ghz מעבד.. אני ישמח עם תענו לי בהקדם האפשרי... פשוט יש לי נייד כזה ואין לי מעבד רציתי לדעת באיזה מהירות הוא תומך כי יש לי 2 מעבדים של פנטיום 4 אחד הוא 2Ghz והשני הוא 2.4Ghz
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אז ככה , היום יש לי מחשב מבוסס AMD 2400 וכרטיס מסך ( NVIDIA GEforce MX 440 (64MB הורדתי סרט של HD והמחשב פשוט נתקע כשאני מנסה להריץ אותו האם זאת בעיה בכוח של המחשב ? או שזאת בעיה אחרת ? אצל חבר שלי אותו סרט עובד בעזרת אותה התוכנה... בכל מקרה אני רוצה להחליף מחשב .. כבר החלטתי על אחד מ2 כרטיסי המסך הבאים: Sapphire ATI RADEON 2600XT 256MB DDR4 HDMI (Throught Adapter)PCX ¤878 Sapphire ATI RADEON 2600XT 256MB DDR3 HDMI (Throught Adapter)PCX 639 המחשב ברובו הוא לצורכי צפיה בסרטים, סרטי HD כבדים של מעל 20 ג'יגה. תודה מראש שבלול
-
- 7 תגובות
- 748 צפיות
-
-
יש לי מחשב APEL אמרו לי ברשת בייתית בבית ההגדרות בו הם שונות ממחשב אחר? זה נכון? אני רוצה לעשות רשת בייתית בבית ואמרו לי טכנאים שמחשב APEL מסובך בקטע הזה אמרתי להם שאני גם רוצה לפרמט אותו ולהשים בו ווינדוס מקורי אולי הם התכוונו שהתקת הווינדוס המחשב הזה שונה או שסתם אין להם מושג איך שמים רשת בייתית
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
בעיקרון הקובץ שאני מוריד מהאתר של אינטל אומר לי שהוא לא מתאים.. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לרכוש מחשב בסך 4 אש"ח, ורציתי להתייעץ איתכם בנוגע למפרט מחשב. אני לא צריך ציוד הקפי. צריך רק את המארז עצמו. המחשב צריך להיות מורכב לביצועים גבוהיים. משחקים כבדים לגרפיקה מקסימלית. (ככל שניתן בסכום). יש לי מסך 19' רחב. חשבתי על המעבד מהסדרה החדשה I5. כמו כן לוח טוב שיתאים כמובן. כמובן שצריך כרטיס מסך מפלצתי. (שיעשה את העבודה לאורך זמן). צריך אוורור טוב. (אמנם מידת הרעש לא כל כך חשובה אבל גם לא יותר מדי שיהיה נורמלי). אין לי צורך ב OC או מ"ה. אני רוצה לקנות מחנויות איכותיות עדיף רשתות. באזור כפר סבא, הוד השרון, רעננה, פתח תקווה, רמת גן-בני ברק. אפשר להציע ולפנק מארז טוב. (אוורור בשבילי יותר חשוב מיופי). וגם כרטיס קול בתור תוספת בסוף אפשרי. כמו…
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
מראש אני אומר רק INTEL בכרטיסי מסך אני לא מבין בכלל עדיף לקנות חברה אחרת? יש הבדלים משמעותיים בין הכרטיס הזה לכרטיס של חברה אחרת? מארזים אין לי מושג מה לקנות לא משנה לי ממש איך הוא נראה רק שיבוא עם ספק טוב (שאני לא אצטרך לקנות בנפרד) תודה מראש לכולם מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX מחיר: ¤1024 לוח אם: ABIT AB9 PRO מחיר: ¤773 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX7600GT TDH 256MB DDR3 128 BIT TV/O - RETAIL DVI - RETAIL מחיר: ¤719 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מחיר: ¤391 זיכרון: GEIL 1024MB (512MB X2) DDR2 ULTRA 800MHz DUAL CHANNEL KIT WITH COOLING CL-4-4-4-12 מחיר: ¤683 מארז: COMPUCASE CI-6A19…
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- ברשותי מחשב P3 עם מערכת הפעלה WIN ME ש"תוקעת את המחשב",וכן SDRAM 133 )128MB)לא מזהה את היצרן. חשבתי על השדרוג הכי מינימלי אנא עזרו לי עם ההתלבטויות. 1-מערכת הפעלה (המחשב נועד למשחקים ו לשאר היישומים האחרים) האם ? WIN XP PRO (אמרו לי שהיא תוקעת את המחשב די הרבה ולא יציבה) או WIN 2000 שטוענים כי היא יותר יציבה בהרבה אך תומכת פחות במשחקים. על איזו מערכת הפעלה אתם ממליצים? 2-הוספת זיכרון חשבתי על הוספת סלוט נוסף של 256MB כלומר ביחד יהיה 384MB אמרו לי שאני חייב להוסיף את אותו יצרן של זיכרון שנמצא כבר במחשב בגלל תאימות ,וכן שאם אני רוצה סלוט של 256 הוא חייב להיות דבל צי'פ האם…
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-