עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by t_eliran,

לא מזמן רכשתי מחשב מדגם: HP Pavilion dv5-1179ej המצב הוא כזה, אני חייל וחוזר הביתה לסופ"שים וכשאני חוזר המחשב דלוק 24 שעות בערך, לאחרונה שמתי לב שהמחשב די חם, אפילו אם מניחים את הידיים מעל למקלדת מרגישים את החום. וגם הספק כוח של הכבל רותח מחום. רציתי לדעת אם זה תקין, ואם זה "בריא" למחשב נייד להיות דלוק המון זמן ברצף? כי אני יודע שמחשבים שולחניים הרבה יותר מאווררים ובניידים אז כל החומרה הרבה יותר דחוסה וזה מה שיוצר את החום. אשמח אם תעזרו לי. תודה

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  2. Started by Shmoolik,

אם אפשר בבקשה לעזור בהרכבת מפרט למחשב ב 2200 ש"ח כולל מסך בעיקר למטרות אינטרנט , סרטים , שירים וכו'. אבל חשוב גם שיוכל להריץ איזה כמה משחקים חדשים , כגון GTA החדש שיצא מתישהוא.. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  3. אהלן, אני מחפש נייד במחירים 2000-3000 הנייד ישמש בעיקר לעבודה משרדית וגלישה באינטנט הוא לא צריך להיות חזק והוא לא צריך להריץ משחקים/סרטים אני מעדיף מסך 15 אינטץ ורצוי שהמחשב יהיה קל. אני אשמח לקבל הצעות תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  4. שלום לכולם, הכותרת מספקת את רוב המידע- לא נדרש כל דגש על עיצוב חיצוני או מניעת רעש. אני יודע שאפשר להסתפק בלוח אם בסיסי וכרטיס מסך פשוט. HD יוכל להיות של 1/2T. חשבתי על מעבד כפול ליבה של אינטל - השאלה היא איזה עדיף? גודל מסך: 19 תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 732 צפיות
  5. Started by Erez Mor,

הי,שלום לכולם מעוניין לשדרג את המחשב הנוכחי כדי שיתאים לעריכת וידאו משתמש בתוכנה : Adobe Premire Pro CC מפרט נוכחי: M: Gigabyte - GA-770T-USB3 Processor: AMD Phenom II x4 945 4CPUs 3.0GHZ Memory: 4GB RAM ( שני סטיקים שונים אחד קינגסטון והשני אוסיזי, לא רשום עליהם את הסדרה או DDR) Display - AMD Radeon HD5700 דיסק קשיח - 500GB מעוניין בעוד 1TB יש ברשותי (לא מותקן במחשב) 4GB RAM GSKILL DDR3 - 1333 pc3 - 10666 2GBX2 SPD CL9-9-9-24 אפשר להשתמש בו? 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך! ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו HD א)…

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  6. Started by jeans,

היי חבר'ה אני מנסה להרכיב מחשב בשביל אישתי. היא בעיקר רוצה: - לראות סרטים ב-HD - לשחק ברזולוציה 1920X1200 אבל היא לא גיימרית או משהו כזה הייתי רוצה להשקיע עד 4000 ש"ח לקופסה בלבד (ללא מסך וכו') הרכבתי ערכה כדי להתחיל עם משהו - אודה מאוד על המלצותיכם כיצד ניתן לשפר את המפרט, במיוחד אם שמתי משהו לא ענייני http://tms.co.il/preview/spec/m59ywv3s בתודה מראש, ז'אן

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  7. Started by Xylene,

שלום, השאלה שלי היא כזאת. יש לי במחשב כרטיס מסך Radeon HD6870 אם אני קונה עוד אחד כזה ומחבר אותו למחשב, בכמה זה יאיץ לי את העיבוד הגרפי ומה יהיה ההבדל מבחינת הרצת משחקים?? תודה.

• 8 תגובות
    • 732 צפיות
  8. Started by coil,

שלום לכולם אני מחפש המלצות למחשב נייד עד 3000 ש"ח, המחשב הולך לשמש בעיקר לגרפיקה Maya, Zbrush, Photoshop, After Effect וכ'ו. לא ממש חשוב לי מותג או עיצוב של מחשב, רק שיהיה אמין וטוב. תודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  9. Started by Yehudaa,

יש לי רשיון לווינדוס ויסטה עסקים . איך אני מתקין את ווינדוס בחזרה ? דרייברים ניתן להוריד מהאתר של לנובו . אם אני אוריד מהרשת ווינדוס עסקים ואכניס את הקוד המקורי שלי זה יעבוד ? ד"א אם אני אתקשר ללנובו ישראל הם ישלחו לי דיסק עם הווינודס+דרייברים ? ה T61 שלי נקנה מארה"ב . תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  10. Started by alonbez,

* מטרות המחשב?שימושים של סטודנט למדעי המחשב, אינטרנט, תכנות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14", לא קריטי אני חושב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לפחות 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, אבל אני מאמין שזה כבר סטנדרטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מאוד רוצה SSD, אבל מוכן לבדוק גם דגמים בלי * כונן אופטי? לא חייב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב תודה רבה ושנה טובה!

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  11. איזה מחשב אתם ממליצים שיהיה מתאים למשחקים כמו WOW או LOTRO כלומר לא הכי דורשים שיש.... ?-אני לא צריך לעלות משחקים כמו CRYSIS או GTA4 כמובן שיתאים גם לצפייה בסרטים ומוזיקה -כלומר שיהיה לו גם רמקולים איכותיים ולא חלשים

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  12. שלום לכולם אני מחפש לקנות מחשב נייד חדש וזקוק להמלצות. מטרותיו יהיו בעיקר גלישה באינטרנט, סרטים ואופיס (או כל דבר בסגנון). אשמח אם גם הוא יוכל להפעיל תוכנות adobe ברמה הבסיסית. התקציב הוא באזור ה5000 וחשובה לי מאוד האחריות/השירות שהיצרנית תספק. הסתכלתי לאחרונה על המחשב הזה - יש המלצות/הערות? אמשח לשמוע על דגמים מומלצים נוספים. תודה

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  13. היי, אני החלפתי את הדיסק הקשיח במחשב שלי לאחר שהקודם נשרף. בדיסק הקשיח הקודם הותקן Windows 7 Starter, ובגלל שאין לי את הדיסק של מערכת ההפעלה הזו, אני התקנתי Windows 7 Ultimate. השאלה שלי האם זה מסוכן למחשב או לא? יש לי את הסריאל המקורי של גרסאת ה-Starter, מה אני יכול לעשות איתו? תודה מראש, אליסף

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  14. שלום, המחשב דל E4300, עם XP מותקן ויכולת שדרוג לויסטה עסקים (ובהמשך כמובן לWIN7). רציתי לדעת איך אני יכול ליצור מחיצה (partitioning) בהארד דיסק, כך שמערכת ההפעלה תהיה בכונן אחד וכל המסמכים והמדיה בכונן השני. האם זה משהו שאפשר לעשות לבד? האם אני צריך טכנאי עבור זה? תודה

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  15. שלום רב, בהמשך לת'רד "מפרטים לגרפיקה - גרפיקאים כנסו" אני מבקש לתת רשימת דרישות ממוקדת יותר. התקציב: מתחילים מ-3000. אםשר לעלות ב- 10-15%. התוכנות הרלוונטיות נכון להיום (לפי כמות השימוש): Autocad Revit Matlab Photoshop Sketchup מה חשוב? (פחות או יותר לפי סדר חשיבות) רכיבים אמינים ואחריות טובה. ביצועים. תמיכה בשדרוגים של המערכת (זכרון, כ. מסך, דיסק קשיח...). פעולה יחסית שקטה. על מה אפשר לוותר בקלות? אין צורך במסך או כל ציוד היקפי אחר. נפח אחסון. היום אין לי שום צורך ב hard disk בגודל 1T ואפילו 500G זה כנראה יותר ממה שאני צריך. זה כמובן לא יפריע אבל הרבה יותר חשוב שיהיה מהיר ואמין. אם יהיה צורך אקנה עוד בעתיד. הערות: * עד כמה שידוע לי Revit לא משתמשת בכ. מסך בשביל לעשות את …

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  16. Started by dandy,

שלום זה המפרט ויש לי כמה שאלות בבקשה אם יש המלצות ושינויים אז עם הסבר ותחליף, לא סתם לזרוק "זה לא טוב קח את זה במקום"... המחשב הוא רק למשחקים גלישה והורדות, אני לא צריך רזולוציה מדהימה ולא לשחק את הכבדים בהגדרות המקסימליות. רק לציין שאמנם זה התקציב ואני לא שוחה בכסף אבל אני מוכן להוסיף, והרבה, אם זה קריטי או שעוד שנה אני סתם אוציא עוד. מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ¤ 946 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3R Conroe Support GP35DS3R ¤ 700 1 מארזים ANTEC P150 Quiet PC Case 430W - Aluminium Front Silver - 1YW PSU ¤ 811 1 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤ 245 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 451 1 קשיחי…

• 10 תגובות
    • 732 צפיות
  17. שלום, בימים הקרובים אני טס לארה"ב. הבנתי שזאת הזדמנות טובה לייבא מחשב נייד, בהתחשב במחירים הזולים ובהיצע הרחב. אני מחפש מחשב נייד לשימושים כלליים - הרבה גלישה, גם משחקים (GTA VI נראה מעניין), הורדות וכו'. אין לי העדפה לחברה מסוימת. חשוב שהמחשב יהיה בעל אחריות בינלאומית, סכום ההשקעה שחשבתי עליו הוא בסביבות ה4000 ש"ח (כ1000$), אבל אני די גמיש - אני לא מכיר את שוק הניידים מספיק ע"מ לקבוע גבול אדום. תודהעל המלצותיכם,

• 9 תגובות
    • 732 צפיות
  18. Started by CrueL,

המפרט יעבור OC כבד! מעבדי אינטל? כמות מחיר סה"כ Core2 Duo E4300, 800Mhz, s775, 2MB 1 940 940 לוחות אם למעבדי אינטל? ABIT כמות מחיר סה"כ IB9 s775 Conroe, Intel P965, DDRII 800, PCI-E 1 565 565 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 1GB Starex 2 395 790 כרטיסי מסך? Sapphire (ATI) כמות מחיר סה"כ X1950 Pro 256MB, DDRIII, DVI, PCI-E 1 1095 1095 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות מחיר סה"כ 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 350 350 צורבים? Sony כמות מחיר סה"כ DVD±R AW-G170AB2 x18 Black 1 180 180 שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... )?? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ GH-PDU22-SC G-Power Lite CPU Heatpipe Cooler 1 155 155 מארזים? כמות מחיר סה"כ Chieftec Bravo Black / Black / S…

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  19. * מטרות המחשב? לדוגמה: אופיס, סרטים, אינטרנט.. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? מסך מבריק הריזולוציה לא חשובה. * רזולוציית המסך? 1080P * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? משטח מגע שהוא גם כפתור אחד כמו במחשבים של אפל.. * משקל רצוי? לא מעבר ל-2.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? נדרש זמן סוללה של בין 3 ל-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חשוב שיהיה HDMI *BLUETOOTH כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חשוב מאוד שיהיה לו SSD של 16 ג'יגה לפחות * כונן אופטי? כן חשוב מאוד * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן חייב אחריות בינלאומית! * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL * כל דרישה מיוחדת …

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  20. היי, לא יודע לאיזה פורום זה הכי מתאים, נראה לי שלזה... אני מתכנן בעתיד הלא רחוק לבנות מחשב (מבוסס אינטל) שאני רוצה שיהייה מקורר ושקט עם מעט מודינג (כמו LCD או VFD, FAN CONTROL וכו') לפני בניית המפרט, רציתי לדעת אם ישנם רכיבים כלשהם (ספק, מאוררים, כבלים וכו') שכדאי להביא מארה"ב - כלומר או שאין בארץ או שהם משמעותית זולים יותר [אין ממש תקציב, אבל רכיבים מעניינים או משתלמים ישקלו] אשמח לכל רעיון תודה

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  21. Started by madror,

מה ההבדל בין ASUS N55 בדגם SL ל SF ? מלבד כרטיס המסך , לא מוצא הבדל . אשמח אם תאירו את עיניי בנושא (או שזה ההבדל היחידי). כמו כן אשמח לקבל המלצות למחשב נייד "שלא במסגרת העדר" 15.6 בתקציב של עד 5000 שקל (HP ?) תודה מראש , דרור.

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  22. הרכבתי שני מפרטים ב2700 שקל שזה הכי זול שהצלחתי להרכיב... תכננתי על 2500 אבל אני רואה שאין מצב כזה... שני המפרטים זהים למעט המארז אחד מKSP: מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 1 830 לוחות אם למעבדי ?AMD? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ K8N51GMF-9 s939, NF4, VGA, PCI-E, SATA II 1 510 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 256MB Twinmos CL2.5 2 280 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL כמות מחיר סה"כ 80GB SATA 7200 8MB WD800JD 1 345 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 50 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 1 260 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6919 400W 1 422 סה"…

• 9 תגובות
    • 732 צפיות
  23. Started by דרומי,

אהלן לכולם, האם המפרט הבא,זה הטוב ביותר ב 4200 ש"ח? זה מ- COM4U : אני יודע יש מצב למצוא באיזה 100-200 ש"ח יותר זול. מעבד -1088 ש"ח:AMD ATHLON 64 3000 Box Socket 939 1600fsb+thermaltake cooler לוח-767 ש"ח:GA-K8NS ULTRA939-Gigabyte זכרון-535 ש"ח:DDR 512mb 3200 PC4000 Samsung Original (אח"כ אקנה עוד 512 ל DUAL) כרטיס מסך-1517 ש"ח:ALBATRON 6600GT AGP 128mb מארז+ספק-334 ש"ח:SUPERTALENT-ARMOR 833-Black with 400watt מה אתם אומרים,אני יודע שהכרטיס מסך יקר קצת,איפה יש אותו סוג רק ב 1300 או משהו. תודה,מחכה לתגובות. לא יודע מה אם אחריות אם זה לא 3 שנים לא אקח,ועל הזכרון לכל החיים אחריות. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  24. היי קניתי לפני שנה AMD וזה היה אחלה, הרבה יותר טוב לדעתי מ AMD .... עברו הימים ועכשיו אני רוצה קצת להשתדרג ... אני רוצה לוח אם חדש, כרטיס מסך פצצתי , מעבד ואולי קצת זיכרון להוסיף השימוש העיקרי שלי הוא למשחקים, ככה שאני רוצה מפרט שיתאים למשחקים ויריץ אותם כמו שצריך התקציב הוא 3000 שח ... בערך פלוס מינוס אשמח לקבל הצעות! מצ"ב הרשימת חומרה שיש לי כרגע.... Computer Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Motherboard CPU Type AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3200+ Motherboard Name Abit KN8 / KN8 Ultra (3 PCI, 3 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset nVIDIA …

• 4 תגובות
    • 732 צפיות
  25. Started by אנונימי1,

שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב גיימינג ב4000 שקלים מksp אשמח מאוד להצעות, תודה. העדפות: כרטיס מסך nvidia מעבד intel אחסון 1 tb ssd (לפי התקציב) זיכרון ddr4

• 1 תגובה
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.