עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום רב. אני מעוניין לקנות את הנייד ASUS UL80VT מחברת QSYS. באתר שלהם ראיתי שהם נותנים עליהם אחריות לשנתיים. התקשרתי לרונלייט בשביל לבדוק אם הם אלה שנותנים את האחריות והם אמרו לי שלא אך שיש חברה אחרת שנותנת גם היא אחריות בשם VISUAL. התקשרתי ל-VISUAL וגם הם אמרו לי שהם לא עובדים עם QSYS. לבסוף יצרתי קשר עם QSYS ואמרו לי כך: 1. את הדגם הזה הם מזמינים מחו"ל לארץ 2. לגבי האחריות: הם טוענים שהאחריות היא אצלם ושיש להם מעבדות שהם מטפלים במחשבים במידה וקורה למחשבים משהו. השאלה שלי היא האם זה הגיוני שהם יתנו אחריות בלעדית משלהם על מחשבים ניידים של ASUS? האם מישהו קנה מ-QSYS? ויודע אם הם אמינים? אני די מפחד שיש פה נחש מתחת לקש. בתודה בן

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  2. *כותרת* תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  3. אהלן חברים. אשמח אם תייעצו לי בהרכבת מפרט למחשב אודיו. מפאת תקציב של 2000 ש"ח פלוס-מינוס, זה כנראה לא הולך להיות מחשב מקצועי לאודיו, אלא פשוט מחשב שמותאם לאודיו... נועד לעבודת הקלטות ועריכתם בקנה מידה של להקה סטנדרטית ואולפנה הביתי. מיועד להפעלה עם Win XP בינתיים. עבודה בעיקר מסביב ל-Cubase עם פלאגינים והקלטות. כרטיס קול בינתיים לא רלוונטי לשיחה הזו. רכיבים להתבסס עליהם שכבר גיבשתי: מעבד: INTEL Core i3 2120 לוח אם: INTEL Chipset H67 זיכרון: 4GB Dual-DDR3 1333 Mhz וכאן אשמח אם תעזרו: מארז: נתקלתי כבר במספר אפשרויות, מביניהן ה-6AR6 אשר משך את צומת ליבי בשל הקונפיגורציה הנוחה + מאוורר 120 מ"מ שלו ומחירו הזול, אך התעניינתי בסוף יותר ב-Antec NSK 1380 …

4. HP HDX X18 שהמחיר עומד על 9 + , ממה שראיתי הוא מחשב יפיפה באמת מעוצב יפה , הכרטיס גרפי שלו בינוני 9600 , המסך סרטי hd רצים מעולה ורואים ממש טוב ובכלל נחמד לעבוד איתו , הכונן קשיח גם כן יחסית גדול 500 gb , ויש לו את המסך הגדול מהשאר לעומת זו בגלל המחיר הגובה שלו יש עוד אופציות שאני חושב עליהם ורוצה את דעתכם ASUS G G71G-A2 Toshiba Qosmio X305 x300 הטושיבה ראיתי תמונות הוא בהחלט מחשב שמושך תושמת לב אי אפשר להתעלם מהעיצוב האדום הזה , והרמקולים לפי מה שהבנתי מתגובות של אנשים איכותיים במיוחד הכונן קשיח שלו קטן לעומת השאר . ה asus , אני יודע עליו הכי פחות , אבל נתקלתי בו ברשת הוא מצויד בכרטיס מסך חזק , וכונן קשיח גדול מבין כולם . אז בגלל שאני הולך להוציא מחיר שכזה , ה hp כל הז…

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  5. Started by sroolik,

אני צריך מפרט בשביל דוד שלי, בעיקר לעבודה שוטפת, מסמכים, סרטים, גלישה, מיילים צריך ציוד היקפי: מסך 17 דק עכבר מקלדת רמקולים צורב (רצוי DVD) תשתדלו שלא לחרוג, אמרתי לו שזה יהיה גג 4500, אם יש חריגה קטנה, שתהיה שווה את זה תודה ! ! !

6. Started by aquaphoenix,

מה אתם אומרים על המחשב הזה..? אני קונה מחשב יום ראשון 13.3", מחפש מפרט שיהיה כמה שיותר טוב מכל הבחינות, שישקול עד 2 קילו, ושיראה סבבה. בקיצור אחרי הרבה חיפושים מצאתי את זה אתמול: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=10084 מה אתם אומרים עליו? ומזה אומר שהמסך מבריק? אמור להפריע? או שלא?

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  7. Started by IDAN AMRAM,

מפרט לאחיין. גיל בר-מצווה רוצה למשחקים ושיכלול מסך. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - חריגה מינימאלית כמה שניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, כמה שיותר חזק גם למשחקים כבדים 3. האם יש צורך בציוד הקפי - מסך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? - לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט) ? - עדיף שקט לא ממש קריטי נגיד 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות. בלי…

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  8. Started by אדלרון,

שלום, אני מחפש תרשים\תמונה של פירוק לפטופ T43 של IBM אינני מנוסה בכך, ויש לי מחשב "לניסיונותן"

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  9. בניתי מפרט בKSP (כך שאת השינויים עדיף לבצע על פי המלאי הקיים שלהם) [table][tr][td]מעבדי אינטל‏ [/td][td] כמות [/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]Pentium G620, 2.6Ghz, s1155, 3MB, DualCore, GPU Core, Tray [/td][td] 1 [/td][td] 305 [/td][td] 305 [/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE[/td][td] כמות [/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]H61M-D2-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, 1xPCI-E, DVI [/td][td] 1 [/td][td] 315 [/td][td] 315 [/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]זכרונות‏ DDR3 1333Mhz[/td][td] כמות [/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td][/td]…

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  10. היי, אני סטודנטית, צריכה את המחשב לאופיס , אינטרנט, אקרובט, ומעוניינת שהמחשב יהיה מסוגל להפעיל כמה תוכנות ביחד מבלי להיות איטי. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה קל ובעל חיי סוללה ארוכים. יש לי כבר נייד של דל שהוא מצויין מבחינת נתונים אבל משקלו כבד והסוללה גרועה. מעוניינת לשמוע חוות דעת על שני הניידים הבאים. אני יודעת שהמחשב השני (HP) בעל נתונים טובים יותר, אבל ראיתי שהוא שוקל 1.6 ק"ג ובנוסף לא צויין משך חיי סוללה. אשמח לשמוע מה אתם חושבים עליהם: מחשב 1: Asus 1015PX מפרט המחשב : מעבד Intel Atom N570 זיכרון פנימי בנפח של 2GB (אני משדרגת מ-1 ל-2) דיסק קשיח בנפח של 250GB מסך "10.1 איכותי LED Backlight ברזולוציה של 1024X600 תקשורת אלחוטית WIFI, Bluetooth 3.0 כולל תקן החדש "N" מיקר…

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  11. Started by mark777,

יאראיכיגעכיג

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  12. זקוק למעבד+לוח אם+ספק+קצת זכרונות.. וזהו אני מניח. כרטיס מסך (9500GT), הארדיסקים (מספיק), ציוד היקפי.. הכל כבר "מכוסה". ורצוי שהרכיבים יהיו ב"הישג יד" באיזור חיפה והקריות.. תודה מראש לכל גברגבר שימליץ.

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  13. Started by alpy,

אהלן אני מתלבט בין שני מחשבים מורכבים מחברת פנדה, מבקש חוות דעת: 1. מחשב מבוסס AMD http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_2495&products_id=31355 2. מחשב מבוסס Intel http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=335_2495&products_id=27273 תקציב: 1500~1600 (נראה כמה יסכימו בחנות לעשות הנחה) חנות: פנדה מחשבים - קרוב לבית. שימושי המחשב: מחשב לבית שישמש בעיקר כתחנת עבודה - לשימושים משרדיים. מה שהוא יכול לעשות מעבר בתחום המשחקים, יהיה טוב. אני לא הולך להתעסק עם OC, אין צורך בציוד היקפי. השאלה שלי מה מהשניים עדיף לשימושים שהגדרתי? או אם מישהו רוצה לבנות מפרט ב1500 מפנדה אז אשמח. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  14. Started by skytex,

קודם כל שלום אני חדש פה בקהילה ואני מקווה שיעזרו לי ;D אני צריך מחשב חזק כי אני עובד בתוכנות גרפיות כמו 3די מקס מאיה ופוטושופ (לפעמים באותו הזמן) כמו כן אני מעוניין גם במשחקים שיצאו בקרוב שיעול crysis שיעול עכשיו המחשב שתראו במפרט הוא המקסימום שאני יכול להוציא עליו וגם כן יותר מידי. אני רוצה מחשב לכמה שנים טובות חזק אמין וגם שיוכל להשתדרג עם הזמן (בלי הפתעות של דור חדש של רכיבים שלא תואמים) עם תוכלו להעיר או להציע תחלופות אני אשמח --אחת ההתלבטויות שלי זה איזה כרטיס מסך לקנות את הGtx או gts , מצד אחד אמרו לי הגיטיאס הוא מה שצריך לעכשיו והוא זול אבל הוא בעתיד הקצת רחוק יותר לא יכול להתמודד עם הדברים שיגיעו. ---ועוד בעיה שאני רוצה הכי פחות להשקיע בספק והמארז(קירור) …

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  15. Started by gabbay,

הזמנתי מחשב חדש ויש מישהו שמתעניין לקנות את המחשב הישן שלי, תהיתי כמה הוא שווה? מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם: ASUS P5KC זיכרונות: g.skill ddr3 ripjaws 4gb cl9 כרטיס מסך : Leadtek WinFast PX8800GTS 640MB PCIe כונן אופטי : Sony Nec - Optiarc AD-7173S X18 ספק : Corsair CMPSU-520HXEU 520W מארז : GIGABYTE 3D AURORA קירור מעבד :Scythe Infinity תודה

• 5 תגובות
    • 774 צפיות
  16. אוקיי הזמנו ברגע האחרון לפני שעה ומשהו את המחשב הזה, תודה למנהלת הפורום שהמליצה לי עליו : http://www.pcbay.co.il/Product.aspx?ProductID=1614 עכשיו בעיה קטנה - אני רוצה להכין לחברה שלי דרייברים והכול, ואני לא מוצא באתר של דל דרייברים של xp למחשב הנייד הזה . יש באתר של דל דרייברים רק עבור ויסטה, אני מפחד שאתרים לא מוכרים אולי זה דרייברים לא מאושרים, או וירוסים או אלוהים יודע מה. אם מישהו מוכן לעזור אני אשמח מאוד, תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  17. Started by gsmaof,

אני צריך מחשב נייד עבור עבודות תכנות, אינטרנט ואופיס. על המחשב להיות קל ובעל מסך של 12 - 13.3 אינטש. לא צופה בסרטים ומישחקים. ולא צריך דיסק של יותר מ 320GB. תקציב של בסביבות ה 3000 ש"ח. אמנם לצרכי תיכנות צריך מחשב חזק (אני מריץ כמה ורסיות של visual studio וכן sql server) אבל יש לי מחשב נייח שבו מתבצעת מרבית העבודה, הנייד ישמש ל 30% מהזמן. אני מתלבט איזה מתכון של מעבד, דגם וזיכרון יתאים לצרכי. אשמח לקבל המלצות על מכשיר קונקרטי.

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  18. Started by MODY69,

אהלן חברה, ידידה שלי ביקשה את עזרתכם: * מטרות המחשב? לימודים, עריכת וידאו ותמונות (adobe premier ו- Photoshop) * גודל המסך? 13 * משקל רצוי? כמה שיותר קל, עדיפות לאזור ה- 1.5K. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אזור ה- 7 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי HDMI, USB3 * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? 500GB רגיל או 250GB SSD * כונן CD/DVD? צורב? לא * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא אבל רצוי שתהיה אחריות שלוש שנים לפחות. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חלקית: אני ממש אוהבת Mac אבל…

19. מה השוני בין 1440X900 לבין 1280X800, ומה המשמעות לשימוש היום יומי. האם יש יותר משמעות לרזולוציה היותר גבוהה אם יש במחשב כרטיס מסך חיצוני או OB? האם זהו פריט ששוה את ההשקעה הנוספת במחשב נייד? תודה

• 7 תגובות
    • 774 צפיות
  20. שלום אני מבקש המלצה לנייד עם מסך 15 אינץ לצורך עבודה עם אוטוקאד, פוטושופ, 3d max, revit ואקסל. תודה.

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  21. יש לי מחשב עם מעבד אינטל e6550 2.3ghz זכרון 4gh לוח של גיגה בייט ep43-up3l כרטיס מסך g.f 7300 gt 512mb ורוצה להחליף אין שימוש במשחקים כבדים מעוניין במיפרט ללוח+מעבד+זכרון מרוב עצים שיש ביער של אינטל קשה להבין מי נגד מי תודה מראש לכל העונים אין צורך בציוד הקפי ולא בתוכנת הפעלה ואופיס ישמש לעיתים לעריכה גרפית אני גר בגן יבנה אבל אין בעייה להגיע גם לראשון או תל אביב

• 6 תגובות
    • 774 צפיות
  22. Started by zwex35,

לחבר שלי יש כבר מחשב ישן שבקושי מריץ משחקים והוא רוצה להתחדש הוא מתכוון לקנות מחשב ב-4000 עם חריגה עד 500 ש"ח. המחשב ישמש למשחקים כבדים כמו: Crysis,Call Of Duty: Modern Warfare 2, CSS ועוד כמה שאני מאמין שהוא יוריד =] יבוצע אוברקלוק בערך אחרי חצי שנה\שנה. העדפה למעבד Core i5 ולכרטיסי מסך החדשים של ATI. אין צורך בציוד הקפי יש לו כבר הכל, שהמחשב יהיה שקט וזקוק להרכב המחשב. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  23. . מה התקציב המקסימלי?6000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף:משחקים 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), רמקולים, מקלדת ועכבר ועוד.מסך:22-24 אינץ רזולוציה: 1200X1900 עכבר גיימרים לייט, אלחוטי,אין צורך במקלדת, אין צורך ברמקולים 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)?2 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם?לא מתוכנן o.c. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  24. Started by eran256,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לסטודנט בהנדסת תוכנה ומשחקים קלים. רצוי גודל מסך של 15.4. במחיר של עד 5000. משקל עד שלושה קילוגרם. חשוב מאוד אחריות של 3 שנים ושל היבואן הרישמי. תודה מראש ערן.

• 6 תגובות
    • 773 צפיות
  25. מלבד החומרה האם יש הבדלים במקלדת או בעכבר? האם המשקל זהה? אני יודע מקריאה בפורום הנוכחי שבדגם הרגיל יש הבדל אם זה במקלדת וכו' האם גם בדגם s הפער משמעותי? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים