ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
דרישות - מעבד מבוסס אינטל - i3 - מאשר חריגה בתקציב א ך ורק לשם כך כרטיס רשת אלחוטי. מינימום 2 גיגה זכרון DDR3 עם אפשרות שדרוג בעתיד. 1. מה התקציב המקסימלי? 2500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל 2 . מה הם השימושים הצפויים של המחשב - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים. א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו- אינטרנט , מולטימדיה , תכנות . ב) ללימודים , הנאה ג) במידה והמחשב מיועד גם למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? לא זוכר , נראה לי באזור 1368 * באיזה סוג משחקים תשחקו? ספורט, יריות * באילו הגדרות תשחקו - בינוניות 3 . האם יש צורך בציוד היקפי -לא. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8 7.…
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
עזרה בבניית מפרט למחשב רב תכליתי כולל משחקים בתקציב 8500 ± 500 1-12 : תקציב המקסימלי – 8500 ± 500 לנסות לחסוך ניתן לחרוג מהתקציב השימושים הצפויים – הכול כולל משחקים יש צורך במסך - לא יודע במה לבחור !!! אין צורך כונן קשיח – יש לי 2 השקט של המפרט חשוב במידה רבה יחסיית 5 בסולם של 1 עד 10 מתוכנן אוברקלוק קל אין צורך לכלול מערכת הפעלה יש העדפה לרכוש את המחשב - ק.ס.פ. יש לי דרישה למארז יכותי במיוחד לא מתוכנן שדרוג משמעותי לא חשוב לשמור על אופק שדרוג Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB Tray - ₪1290 זמין בק.ס.פ http://www.anandtech.com/show/3871/the-sandy-bridge-preview-three-wins-in-a-row Thermalright Venomous X CPU Cooler - ₪275 לא בטח שהו יתאים ל11…
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
איך המפרט הזה לOC ? אני יכול להגיע איתו לתוצאות טובות בOC קירור אני יקנה בנפרד! יריץ לי הכל על V.H ? בעיקר GTA IV על V.H הכי חשוב..!! איזה ווינדוס כדאי לשים לדעתכם? תודה לעוזרים!!
-
- 10 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך לקנות מחשב ללא מסך עד 2000 ש"ח. האם יש למישהו הצעות? המחשב לא מיועד ל OC מיועד לאינטרנט ולמשחקים לא כבדים. (NBA) תודה.
-
- 8 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שהמפרט שלי גרוע ושהשקעתי יותר מדי במעבד והרבה פחות בכרטיס מסך. אבל למרות זאת הייתי רוצה לדעת האם המפרט שלי מסוגל להריץ,אפילו על LOW העיקר שלא יתקע. המשחקים הם- GTA COD NFS FS וכאלה..... את המחשב כבר קניתי(הוא אמור להגיע בימים הקרובים). המפרט: מעבד- Intel Core i5 3450 3.1Ghz s1155 6MB לוח אם- Asus P8H61-M LX B3 מאוור למעבד- Scythe Katan a 3 CPU Cooler זיכרון- G.Skill 1x4GB DDR3 1333Mhz הרד דיסק- ern Digital Caviar Blue 1TB 7200RPM, 32MB, SATA III WD10EALX וספק כוח- Golden Tiger 450W Real, 12cm Fan צורב DVD- Samsung SH-S223B / SH-222AB / SH-222BB DVD±RW x22 Black SATA מערכת הפעלה- Windows 7 HOME PREMIUM 64 Bit
-
- 9 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי. אני מחפש מחשב נייד עד 5000 שקל לעבודה משרדית ושיהיה מותקן עליו שרת MSSQL. מילאתי את הטופס: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000 שקל. אין צורך בחריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, יהיה מותקן על המחשב MSSQL Server. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא. 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בציוד הקפי כמו מסכים, עכבר, מקלדת. 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? עדיף שיהיה שקט. 6. האם מתוכנן אוברקל…
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6K ללא חריגה. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? כן , הכל ( לא היה מחשב נייח מלפני אפילו) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן צריף וינדוס , אופיס …
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי התלבטות איזה מחשב נייד לקנות. העיקרון הוא שה1005P די מספק, מכיוון שאני צריך אותו לנסיעות ומסמכים ואולי לראות קצת קטעי וידיאו באיכות סבירה. השאלה היא, האם 10 אינץ לא קטן מידי? וגם היתרון הוא בעצם זמן הסוללה. מצד שני יש את ה 1201N שזמן הסוללה שלו די מעפנה רק 3 שעות בערך, והוא 12.1 שזה די מושלם. ושמעתי שהוא מתחמם יותר מידי. אבל גם היתרון הכרטיס מסך. בעיקרון יש לי את התקציב של 2500 בערך. מה לדעתם כדאי? מנסיון אישי עדיף. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
קודם כול יש לי פה מפרט סופי שבניתי השאלה שלי פה בגדול עם זהוא אפשר לקנות ? פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: סרטי באיכות HD חלק 100% אייסיקיו מקושרים אינטרנט משחקים מדיי פעם כזה........ ככה בסבבה פיפה ולחורף אבל אני לא גימר ... ואני רוצה להכניס במחשב תWINDWOS7 א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. פיפה איסיקיו שירים כול מיני דברים בסגנון ... ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש…
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי 2 שאלות 1-יש לי אפשרות שמישהוא שנוסע עכשיו לארה"ב יכול להביא לי דגם INSPIRION E1505 בסכום של 1400 $ וזאת על פי מפרט בהתאמה שכולל : מעבד T7200 2.0 GHZ , זיכרון 2.0 GB מהירות 533 MHZ דיסק קשיח 80 7200 RPM ,כ.מסך ATI 1300 128 MB , מערכת הפ. XP MEDIA , מסך 15.4" כרטיס קול AUDI GAY הדגם המקביל בארץ הוא 6400 עם אותם נתונים ב8500 9000 שח עם רק 512 זיכרון 7500 שח השאלה האם כדאי לומר לו לקנות בחו"ל ? מה הסיכונים לגבי מס אפילו עם חוזרים עם זה פתוח ? שם הבנתי שצריך מעמ 8% מה כדאי צריך תשובה מהירה 2-לגבי מערכת הפעלה איך זה הולך אפשר או כדאי לפרמט נגיד מ XP HOME ל PRO בעיברית לא יהיו בעיות ? שם הם מציעים את המדייה (לא מכיר) או PRO האם מקבלים CD רגיל או שיש קוב…
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
הי אני אשמח לחוות דעת אחרונה לפני קניה על המפרט שהורכב. כמו כן יש לי התלבטות לגבי המארז: Antec NSK2480 380W: http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=NSK2480B&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE GMC Noblesse AVC-S1 300W: http://www.skypc.co.il/pl_product~AVC-S1-Black~6~0.htm ה-GMC מגיע עם שלט ותוכנה לשליטה ב-Media Center, שזאת אופציה חביבה מאוד, והוא גם נראה חיצונית מקצועי יותר מה-Antec. הנקודה היא שהוא קטן יותר ויש לו שני מאווררים של 80mm, לעומת ה-Antec שגדול יותר ומגיע עם שניים של 120mm. אני יודע שה-Antec שקט והמאווררים שלו עובדים יופי. מישהו עבד עם ה-GMC הזה ויודע אם הוא מרעיש או לא? המלצות מסויימות? מפרט: AMD Athlon II X2 245 Box Gigabyte GA-MA785GMT-UD2H DDR3…
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? סטודנט להנדסה, הרצה מלאה של Active HDL, Model Sim, Mathlab * גודל מסך ? 15.6 * משקל רצוי?כמה שיותר קל (2.5 ק"ג) * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ESATA HDMI USB3 VGA * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 500GB-1TB * כונן CD/DVD? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?איכותית * מסך - מט. * מעבד - i7, חובה. * רזולוציית מסך - עדיפות ל- 1920x1080 תודה מראש על העזרה, זה ממש חשוב
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!. תשובה: 6000 ש"ח! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? תשובה: לנצל את הכל! במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? תשובה: אין לחרוג מ התקציב! 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תשובה: גיימינג א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? תשובה: 1080*1920 1200*1920 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? תשובה: משחקים קבדים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? תשו…
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
Intel Core 2 Duo E8300 2.83GHz 1333FSB 6MB Gigabyte GA-P35-DS3L Intel® P35 Express Chipset LGA 775 KINGSTON 2GB DDR2 800Mhz CL5 X 2 Seagate Barracuda 500GB 3.5 7200Rpm SATA II 32MB Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail סה"כ 3000 ש"ח צורב יש כבר + ספק + מארז אז לא קניתי. הערות יתקבלו בברכה כי עדיין אני יכול לשנות דברים כמובן שהמחשב למשחקים ולא מתוכנן OC.
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
Hi, I would like to buy new laptop and at the moment i am considering between ThinkPad X300 and Dell E4300. Both are very nice, 13.3" but i can only buy one. From weight, they are more or less equal (1.4kg and 1.8kg). but in the processor speed there is difference (1.2GHz and 2.2GHz or 2.4GHz) does it means that it will take windows twice the time to load at X300, or due to the SSD disk it will be balanced? since this computer i need mostly for work (a bit of matlab and latex). whould would you recommand me? thanks
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אהלן. אחת ל 3 שנים אני זכאי לקבל מהעבודה מחשב לפי מפרט שאני קובע. כתבתי תקציב של 7000 ש"ח אבל אני יכול בקלות לחרוג ממנו. השימוש - משחקים - לא ממש גיימר אבל משחקים די כבדים. תוכנות עריכה - סוני וגאס, ופרמייר. אימיול - עובד ללא הפסקה. ווינדוס 7 בקרוב. קראתי שיש לכם הסתייגות מעבדי I7 - לא הבנתי לגמרי למה. תודה רבה על העזרה.
-
- 11 תגובות
- 774 צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט וצפיית סרטים בHD וחיבור שלו לטלוויזיה * גודל המסך 15.6 משקל לא ממש חשוב האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 שעות יספיקו האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) וואלה עדיף כמה שיותר שלא יהיה בעיות אחר כך בלוטות? לא נראה לי נחוץ אבל ראיתי יש בכל מחשב שני אז למה לא גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB עדיפות ל640 אבל לא קריטי צורב DVD? כה האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אבל שתיהיה חברה גדולה אשמח אם תמצאו את המחשב בKSP KSP.CO.IL כי אקנה כנראה שם נראה לי עדיף שיהיה כרטיס מסך ככה שיספיק למשחקים קלים הדבר הכי חשוב שהמסך יהיה LED איכותי עם שחור כמה שיותר עמוק
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
שלום, ראיתי את המפרט של המחשב וזה פשוט לא מסתדר לי עם המחיר. הבנתי ש-Gigabyte זולים יחסית לשאר אבל לדעתי הפער הוא מאוד משמעותי במקרה הספציפי הזה : http://www.skypc.co.il/pl_product~71614~14~0.htm מה שגורם לי לתהות - האם אני מפספס פה משהו ? מישהו יכול להסביר את המחיר ? ולבעלי Gigabyte, איך הנדסת האנוש שלו ובכלל מה דעתכם עליו ? רב תודות.
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אחותי רוצה מחשב זול ללימודים. עקרונית אין לה מה לעשות באמת עם כוח עיבוד , אז עדיף משהו פשוט. חשבנו על הניידים של ג'יגבייט - הW566U-DC17Mוה W536M-CD237 , ראינו את המחירים שלהם בKSP , כשהראשון עולה 2590 והשני 3450. השאלה היא האם לצרכים בסיסיים כאלו שווה להשקיע עוד 900 שקל ? השאלה השנייה זה האם המחשבים מגיעים עם מ"ה? והשלישית זה האם זה סביר שלזול מבנייהם יש שנה אחריות וליקר שנתיים ? או שזה טעות באתר? האם KSP מאפשרים לשדרג אחריות?
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
אם אני אוסיף עוד 1 GB זיכרון ב ASUS N10E זה יגביר את המהירות? המעבד הוא N270 תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי, אני צריך עזרה בבניית מפרט לצרכי גיימינג שאני מתכנן להזמין בעוד כשבוע וחצי - שבועיים. (ללא מסך) התקציב הוא 7,000, אך ניתן לחרוג ולהגיע גם ל8,000 (לכל היותר) אם זה משתלם ושווה את זה, או פחות, כמובן. שימוש המחשב בעיקר לגיימינג (והכוונה היא למשחקים עם דרישות נמוכות ועד משחקים שדרישותיהם גבוהות), וככל הנראה המחשב גם יהיה מחובר בHDMI לטלוויזיה שתהיה בחדר. בנוסף, המסך מחשב הוא 24" בחיבור HDMI ב1080X1920 אם המידע הזה רלוונטי. אין צורך במקלדת\עכבר. מבחינת שקט, מן הסתם - עדיף שלא יהיה רועש, אבל גם לא קריטי בעיניי שיהיה שקט מדי. אין צורך במערכת הפעלה, ואין חנות ספציפית שאני רוצה לקנות ממנה. אני תלוי בהמלצות. בנוסף, כנראה שבעתיד ארצה לשים זיכרון (או שאפשר כבר עכשיו, …
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת כמה עולה המחשב הזה + המסך קבלתי הצעת מחיר ואני לא יודע אם זה טוב =D מעבד : intel Core i7-930 לוח אם : Asus x58 זיכרון 3x2GB Ram של Kingstone צורב DVD של HP מהירות מקסימלית 22X כ.מסך : GeForce Nvidia GT240 1gb דיסק קשיח Western Digital Caviar 500Gb 32mb מארז: Huntkey Hercules H002 מסך : Lg Full HD 19" תודה לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש לי לנובו EDGE 11 שהגיע עם 2GB DDR3 במהירות 1333 כאשר בפועל CPUZ מראה שמהירות הFSB היא 800. זה מתאים לנתונים שלנובו מפרסמת לדגם הזה. מערכת הפעלה WIN 7 HOME גירסת 64 ביט. האם אני יכול להוסיף 2GB נוספים מכל יצרן בהנחה שהמהירות תהייה לפחות 800 או 1066? או שחייבים שהצ'יפ החדש יהיה בדיוק זהה לקיים כלומר 1333.
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לשדרג במחשב של אחי את הזכרון. אני רק רוצה לוודא שהזכרונות יתאימו למחשב. המחשב הוא Toshiba Satellite L500-12T http://za.computers.toshiba-europe.com/innovation/jsp/SUPPORTSECTION/discontinuedProductPage.do?service=ZA&toshibaShop=false&com.broadvision.session.new=Yes&PRODUCT_ID=1070513#0 והזכרונות שאני רוצה לקנות הם: G.SKILL DDR2 SODIMM DUAL CHANNEL 4GB 800MHZ http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=1117 אני רוצה לקנות שניים כדי לשדרג ל 8GB לי זה נראה מתאים, מישהו יכול לאמת את זה או שיש משהו שלא שמתי אליו לב?
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-