ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,453 דיונים בפורום זה
-
1. 2700 ש"ח 2.משחקים סרטים מוזיקה 3.בלי מסך 4.לא 5.לא יודע 6. 6 7. לא 8.כן ווינדוס 7 (אלא אם כן יותם יביא לי בחינם) 9.חנות מאיזור ראשון לציון ת"א כזה ... 10. אין תודה רבה רבה לעוזרים!...
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כולו או את רובו. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? מחשב גיימינג בינוני. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). מחשב ביתי ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך 19', רזולוציה של 1280 1024. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקים בינוניים עד כבדים . TF2, L4D2,SC2,Fallout 3, Wolfenstein, Far Cry 2. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מ…
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
תקציב=2500 ש"ח מטרות=משחקים ואינטרנט בלבד. הערות=אין צורך במקלדת עכבר ופלופי, יש צורך בצורך די וי די. אני קונה מקי אס פי או אייבורי ועדיפות לקומפיוקייס במארז תודה לעוזרים עריכה: הארד דיסק של 160gb.
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
WinFast PX6600 GT TDH Extreme זה של leadtek הזה שלמעלה ואם המחיר של הכרטיס מסך הזה שלמעלה יכול לעלות 1013 כי זה 6600GTX PCI-EXPRESS GIGABYTE "GV-NX66T128D" Geforce FX6600GT 128 mb Retail SLI DDR III PCI-Express וסליחה אני לא כל כך מסתדר באתר הזה שאלה אחרונה וזהו כי אמרו טובות על האתר הזה ואני בטוח שהם צדקו כי אני רואה את ויש לי הרבה שאלות כי אני קונה מחשב חדש וחלק אומרים לי על המפרט שהוא טוב וחלק אומרים שהוא גרוע ואני לא יודע מה לעשות ואני גם מאוד מבולבל תודה על ההבנה אם תבינו אותי תודה בכל זאת.
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מישהו שאני מכיר צריך מחשב נייד. אין דרישות מיוחדות, סטודנט, המחשב נועד בעיקר לעשיית עבודות בוורד. שיהיה מחשב אמין וכו'. כמה שפחות אז יותר טוב.
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
אמא שלי חוזרת בקרוב בארה"ב וחשבתי לנצל את ההזדמנות לקנות מחשב נייד. אחרי שיקולי אחריות הגעתי למסקנה שלנובו T61P הוא מתאים לצרכיי. לצערי בגלל שהיא חוזרת בקרוב, אין לי זמן להכין מפרט לבקשתי, ואני צריך לקנות מחשב מוכן, זה הפרט (1800$): T7700 2GB ddr667 160GB 7200RPM NVIDIA quadro FX 570M ומסך WUXGA 15.4" עכשיו הרזולוציה הטבעית של המסך היא 1920X1200, ושמעתי קצת תלונות באינטרנט שלמרות שמדובר ברזולוציה נהדרת עם הרבה מקום עבודה הכל נראה קטן מידי, ומי שמסתגל הרוויח. השאלה שלי היא אם אני יקטין את הרזולוציה בהגדרות ל1600X1050 או קטן עוד יותר, התמונה תישאר טובה או תתעוות? לקח לי זמן להתרגל ל1600X1050 בLG 22" שלי אז ב15" בכלל... מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
היי אני חושב להתחדש במעבד 10700 כי בתור עובד אינטל אני יכול לקנות בהנחה (160$ לפני מיסים ועמלות fedex) ואין לעובדים כרגע אופציה ל10700k ומעל. המחיר הטוב מפתה אותי אז אני די מתעלם מההשקה של רייזון 3 או רוקט לייק (דור 11) אני תוהה לגבי לוח אם, אני לא אוכל לבצע אוברקלוק (וגם לא מעניין אותי) אז לוחות z490 לא נחוצים וגם h470 יכולים להתאים. הצרכים שלי הם גיימינג על 2K, מתכוון לרכוש בהמשך: כונן m.2 אחד, כרטיס מסך מהחדשים (3080 או 6800XT וכו'). מאמין ש-2 סלוטים לזיכרון יספיקו (לא חושב שאעבור 32GB) אין הגבלת תקציב אבל אין סיבה להוציא כסף על דברים שאני לא אשתמש, תודה
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב נייד HP PAVILON DV4 1030 הפעלתי אותו ומייד עלה לי מסך התחלתי המבקש ממני לבחור שפה. יצרתי חשבון חדש ואז החלה ההתקנה שלוקחת לי יותר מ6 שעות~!! האם זה הגיוני שלוקח למחשב מעל 6 שעות להתקין VISTA HOME PREMIUM ?? תודה.
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
היי, אני קונה מחשב לשהולך לשמש לתלת כבד עריכת סרטים ועוד כמה (אני סטודנט לאנימציה) הביאו לי את המפרט הבא ורציתי חוות דעת נוספת עליו אם אין איזה צוואר בקבוק או אי תאימות בין רכיבים
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
היי, רציתי להתייעץ איתכם, באיזה מחיר ניתן למכור את Dell Inspirion 1520 הבא: Dual core T7250 2 GB RAM 120GB Hard Disc שימש אותי היטב בתקופת הלימודים, ממש קשר רגשי... אבל הגיע הזמן להפרד תודה רבה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
כרטיס טלוויזה + שני מסכים + עכבר + מקלדת + רמקולים (הכל איכותי) שימו לב ותגידו מה דעתכם מתוכנן OC מה דעתכם על המפרט הזה : מעבד Intel Core 2 Duo E8600 Box לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 PI כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4870 OC Edition 1024MB DDR5 PCIe כרטיס TV ועריכה Gigabyte GT-P6000 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD מארז מחשב ללא ספק CoolerMaster CM690 ספק כח Enermax MODU82+ 525W Retail קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer XTREME מאורר למארז Antec TriCool 120mm X2 קרור לכרטיס מסך Arctic-Cooling Accelero S1 Rev. 2 מסך מחשב רחב LG 22" W2242T 5ms LCD Wide שני …
-
- 5 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אהלן. מצאתי פה בבייג'ינג חנות אלקטרוניקה שנראית כאילו היא מוכרת מותגים מקוריים. רשמתי שניים מהמפרטים שיש שם: Asus X42J Series, i5-460, ATI HD5470, 2GB RAM, 320GB HDD, 14" Monitor בלי מערכת הפעלה עולה סביבות ה1900 שקל. אותו מחשב עם I3 ווינדואוס 7 עולה 1850 שקל. עוד מחשב: Lenovo I3-380, 2GB RAM, GeForce, 14" Monitor, 500GB HD עם וינדואוס 7 עולה כמעט 2200 שקל. אני יודע שהמידע לא מלא אבל זה מה שהצלחתי להוציא מהם. אתם חושבים שזה נראה משתלם עוד שעדיף כבר לקנות בארץ וזהו? כמה עולה בארץ לשדרג זיכרון בעוד 2GB? האם יכולה להיות בעיה עם קנייה של מחשב בלי מערכת הפעלה ולהתקין בעצמי? המחשב לא מיועד למשחקים, אבל אני כן צריך להריץ עליו כמה תוכנות במקביל, כמו Visual Studio ו-V…
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים במקסימום ביצועים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. המשחקים החדשים בכל תקופת זמן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ' 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ultra 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכל…
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני רוצה משהו שיוכל להריץ את המשחקים החדשים על דרישות הNORMAL... הייעוד זה למשחקים בעיקר... יש לי מעבד intel pentium d 2.8 GHZ לוח אם:P5VD2-MX כרטיס מסך:NVIDIA GEFORCE 7300 GT 256 MB וזיכרון:1024 DDR 2 MB
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
בניתי מפרט לגלישה , עריכת תמונות ממצלמה דיגיטלית בפוטושופ , קצת עריכת וידאו ממצלמת וידאו מיני דיוי וגם משחקים קלים עד בינוני ( FIFA 2005) תקציב עד 3500 ( יש לי את שאר החלקים ) מה דעתכם ? מה חסר ? תודה
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
חמי כבן 80. גולש להנאתו באינטרנט. כיום יש לו פנטיום 3 500 מגההרץ, מעכת הפעלה חלונות 98. המערכת מתחילה לחרוק. פה החליף מאוורר , פה להחליף ספק וכול'. רציתי לצ'פר אותו במשהו שיאפשר לו להפעיל XP על המחשב, בלי צורך במשחקים וכול' - מקסימום הנכדים מגיעים ומשחקים קצת משחקי פלאש של וואלה ואולי משחקי רשת בסיסיים. אשמח לקבל הצעה.
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
הסתכלתי על שני המפרטים הבאים: הראשון: http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=1749 השני: http://www.officedepot.co.il/(qii2him1is3tgpr2ipflm1v4)/catalogFamily.aspx?ID=593507&CID=100 במחשב הראשון "לנובו" הכרטיס מסך הוא: nVidia Geforce GO 7300 ובמחשב השני " hp" הכרטיס מסך הוא: nVidia Geforce GO 7400 מכיוון ששני המחשבים בערך אותו מחיר, יש לי עדיפות ללנובו... רציתי לדעת האם הכרטיס מסך שבhp משמעותית יותר טוב מהלנובו.... זאת אומרת האם אני ירגיש הבדל ממשי בין הכרטיסים... תודה רבה לעוזרים.... :xyxthumbs:
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
אני בונה מחשב (מערכת הפעלה XP) לעריכת וידאו נטו. חיבור מצלמות וידאו דיגיטלי/אנלוגי וכן מכשירי וידאו ולדגום את החומר המוקלט למחשב עם מעט עריכה לאחר מכן. עוד לא החלטתי עם איזו תוכנה אני אעבוד אבל מכוון שזו חברה אז התוכנה לא תהיה יקרה כלכך ועד כמה שדוע לי ללא יכולות 64BIT (כי הן יקרות?!), אם משהוא חושב שעלי ללחוץ כדי לקנות תוכנה מסוימת שתיתן לי יותא ביצועים, אני פתוח להצעה. לפי הידע שלי המעבד המתאים ביותר יהיה אינטל (זה היתרון שלו מול AMD-בעיבוד מולטימדיה) תקנו אותי אם אני טועה. אז על מעבד חשבתי P-4 3MHZ מסדרת הLG. כרטיס מסך לעניות דעתי לא מהוה אלמנט חשוב בתצורה מכוון שאני הולך על כרטיס לכידת וידאו, אז מה דעתכם על GF 5200 128MB נחמד ולא יותר. זיכרון מערכת שני סטיקים של 256 …
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
לא זקוק לציוד הקפי המחשב בעיקר למשחקים כבדים יחסית בהיום ראשון אני קונה תמחשב הזה שמישהו ימלצי על חנות ורכיבים טובים תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
-
שלום רב, יצרתי מפרט למחשב באתר FOXPC (בהתחלה יצרתי בTMS אבל אני גר באזור המרכז והם בחיפה) ורציתי לדעת מה דעתכם. התקציב שלי למחשב עצמו יחד עד ציוד הקפי (מקלדת עכבר רמקולים וצג) ומערכת הפעלה הוא 8K. המחשב נועד בעיקר למחשבים כבדים (שיריץ מהר משחקים עם גרפיקה מעולה) וגם לצפייה בסרטים. אני לא מתכוון לעשות אוברקלוקינג כי אני לא מבין בזה. נושא הקירור חשוב לי ונושא השקט חשוב לי עוד יותר (המחשב בחדר שינה שלי). Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz 6Mb 1333MHz BOX, יחידות 1 ¤849 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1163 Gigabyte GA-EP45DS3 P45 Chipset, יחידות 1 ¤669 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1296 G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PK CL4-4-4-12, יחידות 1 ¤350 http://ww…
-
- 3 תגובות
- 740 צפיות
-
-
המחשב מצוין בפרופיל שלי המארז שלי הוא: V3 של טרמלטק הכרטיס מסך שלי הוא 6950 אני רוצה להכניס עוד כרטיס אבל יש לי 4 HDD ככה שאין לי מקום, השאלה עם לאחר הוצאת אחד מה-HDD (האחד בנתיב החסימה) יהיה מספיק מקום להכניס כרטיס מסך נוסף? הכרטיס הוא 6950 של ספיר (עם שני הביוסים) מ-TMS (דומה לגרסת DIRT 3). והאם יש אפשרות לחבר את הHDD במקום של ה-DVD? ככה שאני לא יאבד 160 GB לחינם (הוא פשוט עמוס בתכנים חשובים) במידה ואין אפשרות להכניס את הכרטיס אני צריך מארז זול שיתאים לצרכים שלי (יש לי 6 מאווררים במצב טוב) חנות מועדפת TMS אין לי צורך למלא טופס כי אני לא זקוק למחשב אני זקוק לעזרה ויעוץ ^^ תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
לבן דוד שלי יש יומהולדת ודוד שלי ביקש ממני לבחור את החלקים. אני לא אבנה לו את המחשב אז בבקשה תכניסו גם את התשלום על העבודה תודה
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
קודם כול יש לי פה מפרט סופי שבניתי השאלה שלי פה בגדול עם זהוא אפשר לקנות ? פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: סרטי באיכות HD חלק 100% אייסיקיו מקושרים אינטרנט משחקים מדיי פעם כזה........ ככה בסבבה פיפה ולחורף אבל אני לא גימר ... ואני רוצה להכניס במחשב תWINDWOS7 א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. פיפה איסיקיו שירים כול מיני דברים בסגנון ... ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. 3. האם יש…
-
- 4 תגובות
- 740 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר שקראתי קצת במאמרים בפורומים שונים ובהודעות שונות קיבצתי שני מפרטים שנראים לי מתאימים. האחד אינטל: מעבדי אינטל Price Units Total Pentium D 2.8Ghz, s775, 2x1MB Cache, DualCore 770 1 770 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE Price Units Total 8I945PL-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E 510 1 510 זכרונות DDR II 667 Price Units Total 1GB TwinMOS 570 1 570 כרטיסי מסך GIGABYTE Price Units Total 6200 Max 256MB TurboCache, PCI-E (BULK) 280 1 280 דיסקים קשיחים Western Digital Price Units Total 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 465 1 465 צורבים DVD Recorders Price Units Total LG DVD±RW GSA-H10AK x16 Dual Layer x8 (Black) 200 1 200 מארז Mercedes Black 8011 והשני AMD: 0 7203 Comp…
-
- 7 תגובות
- 740 צפיות
-