עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tnt1674,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני דינמי. אם יש מחשב שחורג מהתקציב אבל הוא מציע שדרוג שעושה הבדל ניכר, אז אין לי בעיה להשקיע עוד. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי של המחשב הוא לתכנות/לקודד לכן המקלדת צריכה להיות נוחה במיוחד. בנוסף אני מתעסק בתחום של גרפיקה ממוחשבת וראייה ממוחשבת , וזה מצריך כרטיס מסך חזק מספיק שתומך בopengl 3.0 וצפונה . בנוסף לכרטיס מסך חזק גם הcpu צריך להיות מספיק חזק כדי שיהיה אפשר להריץ דברים במקביל. אבל כעיקרון פית…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום קניתי מחשב לאחי עם כרטיס מסך מובנה בלוח אם, ומתברר בסוף שהכרטיס לא מספיק חזק בשבילו אני מבקש המלצה לכרטיס מסך לא חזק מידי, אבל גם לא חלש כמו מה שקניתי שיוכל לדוגמא להריץ GTA4 חלק אבל לא על ההגדרות הכי גבוהות התקציב גמיש זה המפרט של המחשב שקניתי מעבד AMD Athlon II X4 640 Box קרור למעבד CoolerMaster Hyper TX3 לוח אם Gigabyte GA-MA78LMT-S2 זיכרון G.Skill DDR3 4096MB (2048MBx2) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ כונן קשיח Seagate ST3500418AS 3.5" 500GB SATA2 16MB מארז ללא ספק CoolerMaster Elite 310 Blue ספק כח Chieftec Green Angel 500W תודה על העזרה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום! כרגע בתור סטודנט אני מעוניין במחשב שיוכל להעביר איתי את השנים הקרובות וישרוד שעות רבות של עבודה בתוכנות תלת מימד (lightwave , maya). מצאתי מפרט מעניין שעומד בתקציב שלי (3000). http://shirion-computers.com/pl_product~SHIRION-Ci7-870-INTEL-GF9500GT~35~158.htm בנוסף לזה אני מתכוון להוסיף עוד 4 ג'יגה זיכרון. אין צורך במסך ורמקולים. אשמח לקבל חוות דעת על המפרט או המלצות למפרטים אחרים.

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  4. אינני צריך יכולות גרפיות או מעבד חזק, רק שטח אכסון נחמד כדי שאוכל להחזיק על המחשב סרטים ושירים וחיי סוללה טובים. באמת שאין לי מושג כמה מחשב כזה אמור לעלות אז אני אבקש מכם להמליץ לי על מחשב שיתאים לצרכים שלי וזהו. אני לא יודע אם זה משנה, אבל קרוב לוודאי שאני אשתמש במחשב כדי להעביר קומפילציה ושאר שימושים במדעי המחשב, כך שאולי יש צורך לקחת עובדה זאת בחשבון. בנוסף לכך, אני אשמח אם יהיה לו כונן dvd

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  5. שלום, אני מחפש מחשב נייד למטרת לימודים, סרטים וקצת משחקים קלים. לפני שאני אסביר איזה מחשב אני רוצה, אני רוצה לציין שאני קונה את המחשב עקב מות הלוח אם של המחשב נייד הנוכחי שלי (ראיתי גיצים ועשן והוא לא מקבל חשמל, הוא מת), בנוסף גם המסך מת באותו יום. זה מחשב ממותג זול ותיקון שלו ממש לא שווה. לכן אני רוצה מחשב חדש. במחשב הקודם היה לי כונן SSD 64GB I330 INTEL, וכונן קשיח סטנדרטי 320GB. בנוסף יש לי זכרונות DDR3 3GB. לכן הבקשה שלי קצת שונה. - אני רוצה שהמחשב יהיה בלי זכרונות RAM או עם אפשרות הרחבה כך שאוכל לנצל את הזכרונות שיש לי. - בלי דיסק קשיח - בלי מערכת הפעלה - בלי כונן דיסקים תקציב של 2500~ גודל מסך 15.6 משקל לא חשוב כרטיס מסך בסיסי שמגיע עם המעבד מספיק לי. chipset שתו…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אורח noven
    Started by אורח noven,

שלום, אני מעוניין לרכוש דיסק קשיח פנימי בנפח של 2TB (מתכוון לרכוש שתי יחידות - על מנת לא לשים את כל הביצים בסל אחד). השימוש העיקרי שלו יהיה גיבוי ואחסון תמונות. אשמח להמלצתכם לכונן עמיד וחזק שניתן לסמוך כי יחזיק לאורך שנים. מהירות פחות חשובה. כרגע הולך לכיוון של seagate barracuda (לא מעוניין ב-western digital - היה לי איתם ניסיון פחות מוצלח). תודה מראש למגיבים.

• 3 תגובות
    • 764 צפיות
  7. המליצו לי בחנות להחליף לוח אם ספק ומארז מכיוון שאני רוצה להתקין 4870 מה אתם אומרים לפי מפרט קיים המלצות יתקבלו בברכה תודה

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  8. Started by spi7fire,

בניתי אותו בKSP.. רציתי לשמוע מה דעתכם.. מה הייתם מחליפים\משנים כאן, כדי לצמצם עלויות או להגדיל יכולות בלי להוסיף יותר מידי.. אני מתלבט גם האם אני באמת צריך כרטיס מסך נפרד.. רוב העבודה שלי זה פוטושופ\ויזואל סטודיו (אני תוכניתן). תודה לעונים!! המפרט: דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11846 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s775 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=7378 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H55-UD3H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1800, 2xPCI-E, VGA, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9719 זכרונות: DDR3 1333Mhz 1x4GB Kingston http://www.ksp.co…

• 3 תגובות
    • 824 צפיות
  9. Started by Elis Sobolev,

מחפשת מחשב ללימודים של והסוללה נגמרת מעל ארבע שעות, מחברת לנובו.. יש המלצות¿

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  10. Started by knafod,

היי, אני רוצה לקנות מחשב ורציתי להתייעץ איתכם איזה מחשב כדאי . אז ככה קודם כל זהו לא מחשב למשחקים (יותר לבנות, למשחקים כמו סימס) שיהיה אפשר לראות בו סרטים דיסק קשיח 80 לבין 160 גיגה , מהירות ראם 1 גיגה .התקציב שלי הוא עד 300 שקל כולל מסך דק 19 . ראיתי באתר איבורי מחשב כולל מסך 19 ב 2450 ש "ח , הנה הקישור: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=303&CatCode=1 . תודה רבה לעוזרים !!!!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  11. Started by סומך,

מעוניין לרכוש לפטופ של לנובו או דל למהו? כי מהידע המועט שלי, הם הכי אמינים לאורך זמן (לא התלהבתי מHP תמיד נראים לי עדינים מדי) חשוב לי שיהיה נוח לעבודה (מסך14-17 אינצ') שקט (שלפחות הRAM יהיה SSD) מחשב לעבודה, אני לא משתמש בתוכנות מורכבות, אבל שיצליח להריץ תכנות בסיסיות, הרבה מסמכים פתוחים במקביל ודפדפן עם מלא מלא תגיות פתוחות. אני קונה מחשב פעם בחמש-שש שנים, אז שלא יהיה עגלה עוד שנתיים... לא גיימר תקציב, סביבות 4500 ש"ח (אם יש בפחות מה טוב) ממש תודה למי שיעזור מצאתי באמאזון את אלה, לא יודע אם הם עומדים בדרישות https://www.amazon.co.uk/s/ref=sr_nr_p_n_condition-type_0?fst=as%3Aoff&rh=n%3A340831031%2Cn%3A429886031%2Ck%…

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. Started by Epidem,

שלום לחברי הפורום, החלטתי לנצל את שאריות הביטקויין שנשארו לי לטובת שדרוג המחשב האישי שלי. להלן הפרטים והדרישות: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? -- 5,000שח מקסימום חריגה 500שח נוספים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? -- גיימינג על מסך 2K 165HZ, עריכת סרטונים, מכונות וירטואליות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? -- לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) -- המפרט הקיים רשום למטה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? -- לא רלוונטי, לא מחליפים שום חלק בקירור 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? -- כן, בינ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. intel c2d e2140 gigabyte ga-g33m-s2 twinmos ddr2 1024 800 mhz cl5 palit nvidia geforce 8600gt 256mb

14. Started by GOVNER_T.S.Y,

המפרט שלהלן משווק ע"י שקם אלקטריק. והוא מקבל הנחה של "חבר" האם הוא שווה את הכסף ? חשב גלקסי דגם GX6602 מארז Galaxy Midi ATX לוח אם Abit Intel® socket 775 processors with 1333/1066/800MHz FSB מעבד מעבד intel® Core 2 Quad Q6600 2.4GHZ 8MB 1066MHZ זכרון 2GB DDR2 דיסק קשיח 250GB 7200 UDMA SATA2 כרטיס מסך NVIDIA GeForce 7050 Series 256MB Model 3.0 DirectX 9 graphics כרטיס רשת Intel 10/100/ LAN כונן תקליטורים "צורב תקליטורים X18 DVD+-RW DUAL LAYER" כרטיס קול High Definition Audio רמקולים נמכר בנפרד מקלדת + עכבר מקלדת ועכבר אופטי אלחוטיים מערכת הפעלה נמכר בנפרד מסך נמכר בנפרד אחריות שנה ע"פ תנאים ותקנון

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  15. כמו שרשום בכותרת, מסך כבר יש לי (DELL 2007WFP) מהציוד ההיקפי אני צריך: רמקולים (לא צריך משהו משוגע מדי), ועכבר. יש לי הארד דיסק של WD5000AAKS 500GB SATA 2 השאלה היא האם כדאי לשמור אותו למחשב החדש או להשאיר אותו בישן (עוד לא הספקתי להשתמש בו)? אגב אני לא גיימר כבד ולא רוצה להתעסק עם OC פשוט צריך מחשב חזק לכמה שנים.[br]פורסם בתאריך: 15.10.2008 בשעה 16:55:57 אגב שמתי לב עכשיו שהולך לצאת מעבד חדש של אינטל, מה אומרים כדאי לבטל ולחכות קצת?

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  16. צהריים טובים, כאן עוד סטודנט שמחפש לקנות מחשב נייד. אני מקווה לעבוד עם המחשב במשך שנים ולכן אין לי בעיה להשקיע בו סכום גבוה בהנחה שהוא מוצדק ומתאים לדרישותיי. לשמחתי אין לי בעיה שיביאו לי פיזית מחשב מארה"ב, כך שאם יש דגם מתאים יותר שם או שהעניין יחסוך סכום נאה (יש לקחת בחשבון תשלום מס בארץ) אבל לא יבוא על חשבון האחריות, אין לי בעיה ללכת בדרך זו. תכונות חובה: WIN7, אחריות מקיפה ביותר לזמן מירבי, מותג עם מוניטין טוב בהקשר של אמינות, מחשב שיוכל להריץ הרבה תוכנות במקביל בצורה חלקה לגמרי - אופיס/גלישה כבדה באינטרנט/קומפיילרים של תכנות/סקייפ/דיגסבי/בבילון. מצלמה ומיקרופון מובנים. תכונת בונוס: כרטיס מסך שיוכל להריץ יפה את סטארקראפט 2 שבא עלינו לטובה ב 2010. אני לא גיימר ואין לי …

• 3 תגובות
    • 862 צפיות
  17. הכנתי מפרט שישמש לעבודה משרדית (לעסק) והתקציב אמור להיות סביר-מינימלי, אין סכום מסויים להצביע עליו, הכי זול ללא התפשרות באיכות, האם המפרט הנ"ל מתאים לכך או שאפשר להוזיל עוד? http://www.tms.co.il/preview/spec/3mhyx4e5 המפרט כולל מסך, מקלדת ועכבר אלחוטיים, רמקולים ואנטנה לרשת הביתית, דיסק טרה בייט נחוץ. ללא מערכת הפעלה. אם יש אפשרות להוזלה אנא עזרו בהקדם, הקנייה תבצע מחר בצהריים (30.12)

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. תראו הרכבתי את המפרט שיש בחתימה אבל אני לא יודע אם כדאי לחכות לירידת המחירים אם תבוא כזאת בעוד חודש חודשיים אפילו שלושה של המעבדים או שייצא משהו יותר מעניין בוא נגיד שיש לי את הסבלנות האם לחכות למעבד אחר למשל לחכות שיירד המחיר של הדואל קור ושמעתי שב10 לינואר יוצא fx חדש אז האם לחכות או מה אתם מציעים???

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  19. היי! אז לצערי לאחר יותר מ11 שנים הלוח אם שלי התחיל להראות סימני גסיסה בצורה של ריסטרים פתאומיים עד ששבק חיים... רוצה להזמין מחשב חדש אך לא יודע אם מה שבניתי אוברקיל או בסדר השימושים שלי פעם היו גיימינג, היום זה 99% צפייה ביוטיוב ומוזיקה, ברזולוציית 4K. כלומר המחשב לא צריך להיות בעל יכולת עיבוד מרשימה, אבל אני כן אוהב שיש לי את הטכנולוגיה האחרונה וכאשר אני כן צריך משהו מהמחשב שלי אני אוהב שהוא רץ... יש לי כרטיס GTX 970 שאני מתכנן להשאר איתו, למרות שתכני 4K לא רצים איתו הכי חלק שיש...אחליט אם בעתיד ארצה לשדרג את הכרטיס (במיוחד בגלל הסיטואציה שקיימת כרגע בשוק) יש לי כוננים קשיחים וSSD קטן, אבל אני כן רוצה להשתרדרג ל…

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  20. מתלבט בין שני דגמים: 1. ללכת על הדגם DELL 1537 - עם מעבד T3200 core duo שיש לו מסך LED - רזולציה זהה למסך רגיל 1280X800 וכרטיס מסך מובנה חדש של אינטל 4500MHD http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-t3200.htm מחיר: 4200 ש"ח. ( ואולי לשדרג לו תוספת זיכרון של עוד 1GB - האם יעשה הבדל אם יהיו לו 3GB זיכרון במקום 2GB לשימושים שהגדרתי למטה?) 2. או ללכת על הדגם הקודם - שזהה מבחינת עיצוב -DELL 1535 - אבל עם מעבד T5800 CORE 2 DUO ומסך רגיל רזולוציה 1280X800 וכרטיס מסך X3100 של אינטל מובנה. http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1535-t5800.htm מחיר כ-4400ש"ח. 3. או ללכת על הדגם כמו הראשון אבל עם מעבד T5800 ב 4,600 ש"ח http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-t5800.ht…

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  21. היי אני רוצה להעלות את השאלה הזו עקב התלבטויות רבות. מצד אחד עדיף מסך מאט שלא ישקף מנורות או עצמים אחרים. מצד שני, שמעתי על הרבה סטודנטים שאכן עושים שימוש במסך המגע ( לדבריהם זה לא סתם גימיק) כמו כתיבה עליו עם עט למשל.. בינתיים המחשבים המובילים לקניה הם: [h=1]מחשב נייד עם מסך מגע - Lenovo Flex (14 inch) 5940-2741 מחשב נייד Lenovo IdeaPad Z40-70 5942-7671[/h] אשמח לשמוע את דעתכם !

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by ady,

לאחרונה מת לי המחשב (הלך הלוח אם) הוא עבר כמה שידרוגים. לאחר סקר שוק די מקיף נראה לי שאני ינסה להציל מה שאפשר מהמחשב. לפיכך נוצר המפרט הבא: מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 3- בקניית מחשב חדש בלבד לוח אם: Gigabyte Z68X-UD3H-B3 מארז: Lancool Midi Tower PC-K57B Black - יציאה USB3 קידמית בקניית מחשב חדש זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2A1600C9 CL-9-9-9-24 קשיח למחשב שולחני: SoliData SSD 120G SATA3 X8 על זה אמור להתלבש: שני HD אחד של 1T של SEAGATE והשני 250G של WD כ.מסך GAINWARD GTX 260 GOLDEN SAMPLE ספק כוח: THERMALTAKE LIGHTPOWER 80 PLUSE 80ֵ EFFICIENCY 500W צורב SONY המחשב מיועד למשחקים וסרטים ב FHD להקרנה על טלויזית PHILIPS…

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  23. אז ככה, לשני חברים שלי שכבר הצעתי להם מפרט יש תקציב 4000 שקל , אבל אחד רוצה כרטיס מסך חזק .[ FPS 100 ב CS וב CSS יותר מ 400 ] פתחתי כבר אשכול בפורום כרטיסי מסך , וההבעתי את הדעות שתהגבשו בכיתה חח D: ונשאר לי רק לבנות את המפרט לחבר השני שמעדיף מחשב לגיימרים ... חשבתי על זה [ לחבר הראשון עם הקאונטר ] E8400 3.00 GHZ GigaByta GA-Ep43-Ds3 4096 MB 2x2GB OCZ/G.skill Hd4850/9800GTX+/HD4870 640 GB samsuang 550W Corasir/Coolermaster וזהו מארז הם כבר ייבחרו בחנות.. ולחבר ה שני E7300/E8400 Msi P43/P45 4096 MB 2x2GB OCZ/G.skill Hd4850/9800GTX+/HD4870 640 GB samsuang 550W Corasir/Coolermaster מה אתם אומרים ?

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  24. היי אנשים, הרבה זמן שלא עשיתי שדרוג למחשב, יש לי מחשב בן 10 שנים לדעתי, משהו בסגנון. הכרטיס מסך הוא 970GTX ככה שהגיע הזמן. אני מתכנן להזמין מחו”ל אבל אין לי ניסיון כל כך בנושא, ההבדלים במחיר כרטיסי מסך הם לרוב 1000 שקל, כולל מיסים. מה גם שאני לא סגור על איזה מעבד ללכת, AMD או INTEL, אם Intel זולים יותר ואפשר לעדכן את הביוס בשביל להימנע מכל הבעיות ששמעתי שיש אז מצוין. אני מתכנן לשחק על מסך 4K, אבל אני לא בטוח אם משתלם לקנות כרטיס מסך כמו 4090 במחיר פרוע כזה. חשבתי על ה-4070 TI SUPER, גם אם זה QHD נראה לי לא רע. חשבתי גם לחכות לסדרת ה-5000 לראות אם ירדו מחירים אבל לדעתי זה לא יקרה ואם כן אז לא בצורה דרסטית. ראיתי גם מבצעים ב-MICROCENTER, למישהו יש ניסיון עם חברת משלוחים ח…

25. Started by FPSbanana,

יש לשכנה שלי מחשב P3 לא סוחב היא צריכה אותו לעבודות אופיס אינטרנט וסרטים עדיף שיש כרטיס מסך נורמלי שיריץ משחקים כמו רימן ומשחקים של ילדים קטנים ו 1GB זיכרון. עריכה: לא כולל ציוד הקפי

• 3 תגובות
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.