עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. יו סאפ :] מפרט AMD Athlon 64 3000+ (S-939) ASUS A8N-SLI Deluxe (s939) NF4, 2xPCI-E A-DATA 512 MB 400mhz XFX 6800GT 256MB DDR3 PCI-E Westran-Disital 120GB SATA SONY 1.44 LG x52 ATX MIDI PFC, USB 2439 KSP 400W (True Watts) ActivePFC (don't worry it's not generic)s הצעות שיפורים וכדומה יתקבלו בברכה... בתודה

2. היה לי נייד HP עם רוזולציה 1280*800 הבעיה היא שהמסך לא חד מספיק וכל תזוזה קטנה מול המסך מתחילים הצבעים להיות מעוותים והפירוט של צבע השחור מצמצם האם קניית נייד עם מסך בעל רוזולציה גבוהה תפטור את הבעיות האלה?

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  3. Started by AVI.S.T,

מתי יוצא המחשב של DELL(אם יש תאריך) וכמה עולה? המחשב הזה עם המערז של האש. וסליחה שבאתי לפורום הזה כי לא ידתי איפה לכתוב.

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  4. Started by shveyal115,

אני מעוניין במחשב ביתי ובנוסף לבצע מצגות הכוללות אנימציה לנכדים שלי. במפרטים שלכם יש את דו מימד בסיסי או את ביתי חזק פלוס ואני לא כל כך בתחום אז השאלה מה כדאי בשביל אנימציות פשוטות בפלאש או פוטושופ. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. שלום, חנות נתנה לי את המפרט הבא: מעבד: Intel (Quad) Core i5-2500 3.3GHz 6MB Cache. קירור למעבד: Intel Active Cooler. 22.7dBA-40dBA. לוח אם: Intel DH67BL Bearup Lake. Media Series זיכרון: 2x 4GB DDR3 1333 Latency 9/9/9. SPD (Serial Presence Detect). PC3-10666 (Kingston/Samsung/Hynix) מארז: MIDI Tower 1CP4FB כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTX 550 TI. 192 Cores. Memory size 1024MB GDDR5 / 192bits. Memory Bandwidth : 105.6.0GB/sec. Graphics Bus PCI Express 2.0, GPU / Memory clock 1000/2200MHz, Cooling: 2-Slot Fan.Connectivity. Outputs: DVI-I, VGA. ספק כוח: Silent 500 Watt (24Pin) ATX12V V2.3 , EPS12V compliant. Ultra Quiet 120mm fan with thermal control function. Support SLI, Mul…

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  6. Started by ran1809,

אם המחשב מחובר לטלויזיה במשך זמן ממושך זה בסדר? ז"א כרטיס המסך מתאמץ הרבה יותר, או שזה בעצם כמו שהוא מעביר אות למסך המחשב הרגיל ? תושה רן

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  7. היי, אני מחפש מחשב למשחקים בתקציב של כ3.5K-4K נכון לעכשיו אני מחפש מחשב נטו למשחקים...לא מחפש מחשב שיהיה שקט, לא מחשב שיהיה עם יכולות OC...פשוט מחשב שיהיה מסוגל להריץ משחקים על הגדרות גבוהות+ ועל רזולוציה של 1680X1050 [יש לי מסך רחב 20" ]..אגב אני לא מעוניין בציוד היקפי. להלן שני מפרטים שהרכבתי, והייתי מעוניין בחוות דעת + מה נראה לכם עדיף מבין השניים [+האם במפרט הראשון הספק יספיק ל-2 כרטיסי מסך?] *אגב, במפרט השני אין עדיין ספק. מעבד Intel Core 2 Duo E8200 Box ¤880 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE8200 לוח אם GIGABYTE GA-P31-DS3L ¤362 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39274 כונן קשיח Seagate ST3250624AS 250GB SATA2 ¤323 כמות:1 http://skypc.co.il/produc…

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  8. אני כבר זמן מה שוקל לקנות את הHp pavilion 6282 http://bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3028&scat=320&tcat= אבל לפי מה שהבנתי דגמי סנטרינו דיו ופרו נכנסים סוף חודש הבא לשוק הישראלי. השאלה אם שווה לחכות להם ואז לקנות דגם עם הטכנולוגיה החדשה או שהם יעלו דיי הרבה ואין טעם בזמן הקרוב ושאני פשוט אקנה את הנייד 6282 ?

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  9. Started by Pokerface,

שלום אני מחפש מחשב נייד לאחותי הדרישות הם מחשב רגיל עד 3000 בשביל לימודי מצטיינים באוניברסיטה בתל אביב.

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  10. Started by adirze,

הייתי רוצה המלצה למפרט עבור מחשב חדש ללא ציוד הקפי עדיף אם אפשר מבוסס קונרו ובנוסף הייתי רוצה אם זה אפשרי להכניס במפרט את המארז Antec p180 + קירור למעבד big typhoon. המחשב הוא בעיקר למשחקים אבל גם לאינטרנט, כיווצים למיניהם וזהו נראה לי. התקציב הוא 8000 אבל אפשר לחרוג ב-500 אם יש צורך בכך. לא מתכוכנן כל OC כנראה גם לא לזמן הרחוק. חוץ מזה רציתי להתעייץ איתכם בעוד נושא המחשב שיש לי כרגע הולך לעבור לשימוש של ההורים שלי והמחשב מכיל כרטיס מסך radeon 9800p כרטיס שכנראה ההורים שלי לא הולכים לנצל אותו אז חשבתי להשאיר את הכרטיס מסך לבינתיים ובשדרוג הבא כנראה עד שיצאו כרטיסי מסך תומכים Directx 10 אני אוכל להחליף אותו, בכל מקרה רציתי לשאול אם זה כדאי להמתין והאם הכרטיס מסך הזה עוד יכ…

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  11. חבר'ה צריך מפרט שיריץ משחקים טוב! בתקציב הנ"ל(בשביל חבר) בלי מסך. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  12. Started by dani2111,

הרכבתי מפרט שמיועד למשחקים לא כבדים ולאינטרנט התקציב הוא 4000 בלי אפשרות לחריגה CPU Athlon 64Bit AM2 5000 DualCore OEM AM250DCT ¤ 861 1 M boards Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 ¤ 470 1 Cases Compucase HEC 6A19 Black 425W ¤ 504 1 Memory Kingston Original 1GB DDR2-800Mhz K1G800 ¤ 272 1 Hdds WD 250GB SATA Raid Edition WD2500SD ¤ 374 1 VGA Cards Leadtek Nvidia Geforce 8600GT 256MB Extreme DDR3 DualDVI Retail ¤ 834 1 Floppy Drives alps black Floppy 1.44 Flop-black ¤ 37 1 Optical Drives Sony DVD Rom X16/40 Black DDU-1615B2 ¤ 108 1 Burners LG H50NK DVD-RW Dual Layer X18 SuperMulti Black ¤ 190 1 System Building Computer Assembly From parts-New Computer ¤ 141 1 מחיר סופי: 3…

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  13. שלום לכולם, המחשב הזה הוא לאחי, לי אין ממש מושג במחשבים ניידים (לא אוהד), לכן אני זקוק להמלצה למחשב נייד עם מסך כמה שיותר גדול, שמטרתו העיקרית היא צפייה בתכני HD 1080 וגלישה באינטרנט. התקציב הוא 3000 שקל עם חריגה קטנה. אשמח לעזרה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Garletzet,

שלום לכולם, אשמח לשמוע את דעתכם לגבי המפרט המצ"ב. אבקש לציין שייעוד המחשב הינו לשימוש ביתי בלבד, שיכלול עבודה באופיס וגלישה באינטרנט, ללא גיימינג רציני ותוכנות גרפיות מסובכות. הדגש היה ליצור מערכת מיחשוב שקטה שתהיה ניתנת לשדרוג בשנים הבאות. מעבד: Intel Core i3 550 LGA1156 (With Graphics) Tray קירור מעבד: ZALMAN CNPS-10X Performa לוח אם: Gigabyte GA-H55M-USB3 LGA 1156 זכרונות: Corsair DDR3 4Gb Kit 1333Mhz CMV4GX3M2A1333C9 דיסק קשיח: Western Digital 3.5",1TB ,caviar blue 32MB Cache, 7200 RPM צורב די.וי.די: DVD-RW SONY NEC 7260S SATA x24 ספק כוח: Thermaltake TR2 RX Series 550Watt W0134RE מארז: Lian Li Mid Tower PC-B10B סה"כ עלות המפרט הנ"ל כולל הרכבה ובדיקות: 3,800 …

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  15. Started by mokisho,

והאם כדאי לשנות בו חלקים ? לוח אם ASUS P5W DH Deluxe Intel 975X Socket 775 מעבד Intel Core 2 Duo E6600 2.40GHz 4Mb קירור למעבד Zalman CNPS9500 LED 92MM Fan זיכרון Corsair 2x1024MB PC2-6400 DDR2-800 4-4-4-12 כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon X1900XT PCIe 256MB 256-bit GDDR3 ViVo ספק Enermax Liberty 500W Active PFC מארז CoolerMaster Stacker 830 דימר למאווררים ZALMAN ZM-MFC1 הרד דיסק 1 200 מגה ווסטורן דיגיטל SATA 2 160מגה מקסטור SATA 3 120 מגה ווסטורן גיגטל ATA 4 80 מגה ווסטורן דיגיטל ATA (רצוי לציין שההרד דיסקים עוברים מהמחשב הישן ) ויש גם מאוורר לכרטיס מסך Zalman Fatal1ty ומאוורים למארז VIZO 120MM UV LED FAN Orange 4 מה אתם אומרים על המפרט הזה? האם כדאי להחליף חלק…

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  16. לקראת שנת הלימודים הקרובה אני מחליפה את הלפטופ הישן וקונה HP 2510p. הדגם הזה מגיע עם חריץ זכרון אחד ואפשרות להרחבת זכרון עד 2gb. שאלתי היא, האם יתכן וניתן יהיה להרחיב את הזכרון כאשר כרטיסי 4gb/3gb DIMM יהפכו יותר זמינים? אני חושבת שה-chipset של המחשב (Mobile Intel GM965 ) יתמוך ביותר משני ג'יגה של ram אבל ממש אין לי מושג אם זה יעבוד מול הלוח אם בכללותו. למישהו יש מושג? תודה

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  17. Started by tahco,

שלום רב, אשמח אם תוכלו לעזור לי במציאת מחשב נייד במחיר עד 4000 ש"ח. שיניתי את הדרישות שלי מהמחשב * מטרות המחשב? תכנות אפליקציות, צריך שיתמוך בvirtual box על מנת שאוכל לתכנת גם על Mac וגם על Linux * גודל המסך? 13.3 * רזולוציית המסך? עדיפות ל900p ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? שיהיה קל ויתאים לנסיעות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? פחות קריטי אבל הייתי שמח אם היה מחזיק לפחות 5 שעות בלי טעינה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD או שילוב * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מספיק רק בישראל * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא אבל אשמח אם יהיה *…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF1, GTA, Need for speed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080, 24 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום חברים, אני צריך את עזרתכם עקב כך שאני לא מעודכן כל כך בחומרה החדישה. כמו שכתוב בכותרת התקציב הוא כ-3500~ ש"ח עם יש אפשרות לחריגה קלה אבל לא יותר מדיי. אבקש מפרט רק מ-IQPC, כי אני גר באשדוד ועשיתי שם רכישות בעבר ומרוצה. אני מחפש מארז MATX מה שיש לי עכשיו זה זה http://www.k5.dion.ne.jp/~ina-pyon/LOVELOG_IMG/DSC02262.JPG אני רוצה משהו דומה,אני חושב על המארז הזה http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3753 מה אתם אומרים? בנוסף, אחרי 10 שנים כמעט שאני עם ATI, אני הפעם רוצה כרטיס מסך של NVIDIA, מכל מיני סיבות שאין טעם לפרט. עוד משהו - האם יש אפשרות לדחוף איזה כרטיס טלויזיה שתומך בHD, או לחלופין איזה כרטיס AIO..? הכרטיס מסך שיש לי עכשיו זה HD4850, אז אני רוצה משהו…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by AgonySense,

1. מה התקציב המקסימאלי?4000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כן. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:Gta V(אם וכאשר ייצא),cod,bf,assassin creed וכו'. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1900X1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  21. מעבד טוב, אינטרנט אלחוטי תדה

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  22. חברי הפורום שלום התבקשתי לחפש מחשב נייד בסביבות ה 1500 ש"ח. המחשב מיועד למורה. בהתאם לחוקי הפורום, להלן הפרמטרים הדרושים: * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), סביר להניח שלא יהיו משחקים. * גודל המסך - אני מניח ש 15.6 אינץ' זה סביר ביותר, אבל אפשר להקטין קצת כדי להתאים לתקציב. * האם חשוב מסך מבריק או מאט - לפי מה שכתוב בפורום, עדיף מט, אבל שוב, התקציב... * רזולוציית המסך - לא חשוב במיוחד, העיקר שיראו כמו שצריך. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט - לא. * משקל רצוי - לא, אבל שלא ישקול כמו מחשב נייח... * האם נדרש זמן סוללה ארוך - תמיד רצוי, אבל לא חובה - תלוי בתקציב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - לא. * Bluetooth - יהיה נחמד אם יהיה, אבל לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של …

• 3 תגובות
    • 897 צפיות
  23. Started by Sango,

בניתי מפרט ב 3 חנויות : noacomp.co.il מארז : sunbeam transformer 400 כרטיס מסך : evga 7800gt 2490 logicpc.co.il כונן קשיח : 370 samsung 80 gb s-ata II HDD לוח-אם : 680 DFI infinity nf4 ultra ספק כוח : 420 enermax 420W Noisetaker KSP.co.il מעבד:910 tray athlon 3200 + זכרון :285*2 512mb twinmos CL2.5*2 סה"כ : בסביבות 5900 יש לי מספר שאלות תענו לי בבקשה : 1. איך החלקים שהרכבתי? יש דרך לשפר את המפרט ? הכונן קשיח של SAMSUNG טוב ? 2. מישהו יודע לכמה שנים KSP נותנים אחריות על חלקים ? 3. איך החנויות שהרכבתי בהם ? היו למישהו בעיות איתם ? תודה ענקית לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  24. תקציב: עד 1000$ (אשמח לקבל קישורים לקופונים משתלמים אם מישהו מכיר) מקווה להזמין בשבוע הקרוב. גודל 15-16" מוכן לשקול גם יותר קטן אם יש מציאה... רזולוציה: רצוי HD+ או יותר... שיומשים עיקריים: תוכנות אדובי, תלת מימד (maya, z-brush...) צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט... אין צורך שיהיה בנוי למשחקים. איכות המסך חשובה אבל לא קריטית. בבית יש לי מסך טוב שאני יכול לחבר אליו את הנייד אם צריך. יש לי נייח חזק והשימוש העיקרי בנייד יהיה כשאני לא בבית (בלימודים או בנסיעות...) זמן סוללה: 4 שעות בזמן שימוש סביר נשמע לי הגיוני. אני מביא את המחשב לארץ ולכן חשובה לי האחריות. העדפה למחשבי לנובו או דל. איך ה-t420 בשביל גרפיקה? המסך סביר? ואם כבר אחריות... במקרה שקונים refurbished, האחריות זהה? ועו…

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  25. המחשב בשביל חברה שלי היא צריכה אותו בשביל לימודים בעיקר, שמיעת מוסיקה סרטים וכו. חשוב מאוד שתהיה אחריות בינלאומית כלשהי, יכאב הלב לקבל חתול בשק. המקסימום שירוץ על המחשב זה Pro engineer. גודל מסך בין 14 ל 15 אינצ' יהיה בסר גמור. 4 ג'יגה זכרון, וקצת העדפה לאינטל על AMD. תודה רבה למי שיתן מזמנו ויעזור לי.

• 3 תגובות
    • 878 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.