ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,439 דיונים בפורום זה
-
אהלן, יש לי DELL xps 16 (מעבד 8600, 4 גיג'ה זכרון, 320 ג'יגה כונן 7200, כרטיס מסך ati mobility 3670) האם התקנת וינדאוס 7 יגרום למשחקים לעבוד יותר טוב או באופן כללי למחשב תודה לעוזרים,
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט בין שלושת הניידים 12.1" של לנובו מדגם X61, X200, ו-X200s, כאשר הנטיה ללכת על ה-X200s, למרות שהוא יקר... האם יש לכם המלצות לאחד מהדגמים האלו? האם מישהו יכול להציע נייד אחר המקביל לניידים האלה? חשוב שיהיה קטן, וחסכוני בסוללה...
-
- 3 תגובות
- 850 צפיות
-
-
היי אני רק אציין שלפי מה שהבנתי בגלל איזושהם הצפות מחירי ההארדיסקים בשמיים, אז נראה לי הגיוני לחכות שהכל ירגע ויעבור ואז לרכוש אחד? 1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית,תכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? בגדול, החריגה נועדה לציוד הקפי סביר. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? דיסק קשיח, אני אשתמש בישן עד שהמחירים יחזרו להיות נורמאליים. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? א…
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
מישהו במקרה משתמש במחשב הזה (או יצא לו להתנסות איתו) ? אשמח לביקורות\דעות עליו, בייחוד בהתייחסות לסוללה.. (אני יודע שקיימות ביקורות רבות באינטרנט, אשמח לשמוע דעות נוספות)
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רב , אני צריך המלצה ללפטופ לסטודנטית לעיצוב חזותי , יש כמה דרישות בסיס מעבד I5 , וכרטיס מסך סביר (שהוא לא מסדרת INTEL) . בתודה מראש לממליצים. מטרות המחשב? עיצוב גרפי (בעיקר וכמעט תמיד פוטושופ) * גודל המסך? 13 - 14 אינץ' * משקל רצוי? כמה שיותר קל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו)HDMI רצוי * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח ?320-500GB * כונן CD/DVD? צורב?כן * כונן Bluray?לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה?כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?כל חברה המספקת אחריות ונחשבת כאמינה ועמידה.
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? רצוי שלא, אך עד 100 שקלים~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עבודה/תרגול על VM-PLAYER/WORKSTATION כ 4-5 תחנות בכל פעם. וכמובן אינטרנט ואופיס. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. עכבר ומקלדת ׁ(הכי פשוטים שיש - העדפה לאלחוטיים) 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך ONBOARD יספיק בהחלט 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 3 (העיקר שלא ירעיש כמו טרקטור) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינ…
-
- 3 תגובות
- 994 צפיות
-
-
http://www.geocities.com/exploits2003/NewComputer.html לדעתכם ספק Enermax Liberty 500W יכול להחזיק את המפרט ?
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עוזר לחבר לקנות מחשב נייד לסטודנט. השאלון: תקציב: 2500-3000. אפשר לנצל את כל התקציב. (3200 תקציב מקסימלי) מטרת המחשב: אופיס, אינטרנט, סרטים, לא ישמש לגיימינג. גודל מסך - 15 ומעלה. מסך - טא'ץ יהיה נחמד אבל לא חייב. רזולוציה - אין דרישות מיוחדות. אמצעי קלט - אין דרישות מיוחדות (משתמש בעכבר חיצוני). משקל - אין דרישות מיוחדות. זמן סוללה - סטנדרטי יציאות - HDMI BT - אין צורך. כונן קשיח - אין דרישה מיוחדת. כונן אופטי - אין צורך. תחנת עגינה - אין צורך. אחריות בינ"ל - אין צורך. רישיון למע' הפעלה - אין צורך. חברה - LENOVO / HP / DELL / ASUS / TOSHIBA / SAMSUNG דרישות מיוחדות - מחשב אמין. אשמח לקבל את עצתכם ועזרתכם. תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קודם כול יותם אני לא מבין אותך למה העברת את הנושא שלי לפורום בכלל שהוא לא קשור למחשבים אני כולה ביקשתי איזה מפרט יותר טוב לדעתכם פשוט אל תסגור לי את הנושא בקשה ביקשתי כולה חוות דעת אז ככה... איזה מפרט יותר טוב וזה מחשב לגיימינג אז תביאו חוות דעת על המפרטים פה מפרט 1 http://i42.tinypic.com/2nsto55.jpg מפרט 2 http://i40.tinypic.com/esqa1s.jpg [יש לי מסך 17 אינץ ואני לא מתכוון לעשות OC]
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, יש לי חבר שרוצה לקנות מחשב למשחקים בסכום של עד 3500 שקל בלי חריגות. המחשב צריך לכלול מארז וכל החומרה שבו וזהו(בלי כוננים אופטיים ובלי ציוד היקפי). המסך שיש ברשותו מגיע לרזולוצייה של 1280X1024.(כן אני יודע שזה קצת,אבלי אולי עוד שנה הוא יחליף למסך FHD) חשבתי על משהו כזה(ראו תמונה שהעלתי). ישנם עוד 320 שקל לנצל בלשפר את המעבד והלוח אם,אך לא ראיתי בכך צורך אמיתי ולכן חשבתי אולי להוריד את הקירור למעבד ולקחת BOX ובנוסף לרדת בדיסק קשיח ל 500 ג'יגה וע"י כך יהיה אפשר לקחת 5850 ולנצל את כל התקציב. ההתלבטות שלי היא שה 5850 יהיה אובר קיל לרזולוצייה הזאת וגם המעבד יהווה צוואר בקבוק רציני,מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב netbook מבוסס על מעבד ARM, מסך בסדר גודל של 7-8 אינצ', שיכול להריץ לינוקס. השימוש העיקרי שלי הולך להיות עורכי טקסט (קוד), קריאת PDF-ים וצפייה בסרטים (באיכות נמוכה). מאוד חשוב שלא ייקח לו הרבה זמן להידלק, וסוללה שתחזיק הרבה זמן (סדר גודל 10 שעות) תקציב 2000-3000 שקל. למרות שהתקציב לא באמת משקף מכיוון שככל הנראה, קרוב משפחה יביא לי את המחשב מארה"ב. מה גם שיש לי כרגע מחשב נייד "רגיל" והבעיה שלי איתו זה שהסוללה לא מספיקה (בערך שעתיים..) ושלוקח לו יותר מדי זמן להידלק. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 935 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לקנות מחשב חדש עד 10,000 ש"ח מטרת המחשב היא משחקים כבדים ועיצוב תלת מימד המסך שיש לי זה כרגע זה DELL 2007WFP . הייתי רוצה את חוות דעתכם למערכת שהרכבתי . בנוגע ללוח-אם, איזה מבין השניים שציינתי למטה עדיף לי, ואם יש לוח אחר שיותר מומלץ למחשב זה הייתי שמח לקבל המלצות. בנוגע לזיכרונות CORSAIR שמחירם 1,830 ש"ח. הייתי רוצה לדעת עם יש זיכרונות ברמה שלהם בפחות כסף? דעתכם לקירור למעבד? דעתכם לגבי איזה מבין שני ספקי הכח יותר מומלץ ולמה? לגבי המארז הייתי רוצה לדעת עם הוא שקט למנוסים איתו או שיש מארז אחר שמומלץ למערכת זו? מעבד -- 920 Core i7 2.66 G BOX 8MB 130W 1366/1333 מאוורר למעבד -- THERMALTAKE BigTyp14 Pro לוח אם -- GA-EX58-UD5 או GA-EX58-UD4 זיכרונות --CO…
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
תקציה 3.5 אלף 3.7 אלף לא יותר...אפשר להגיע ל3.7 ואז ישולם במזומן וזה ירד בארך ל3.6 אלף! מחשב לאינטרנט אימיול ומישחקים לא על רזולוצייה גבוהה. האיש רוצה רק אינטל..אז תנו לו אינטל בקשה! כמובן ללא שום ציוד הקפי הצעה שלי: Intel Pentium D 820 Dual Core 2.8Ghz LGA 775 Box 799 ש"ח Asus P5ND2-SLI - Nvidia Nforce4 SLI Intel Edition 654 ש"ח XFX GeForce 6600GT 256MB DDR3 PCI-E 709 ש"ח NEC ND-3550 Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Bulk Black - אחריות : שנה 199 ש"ח Western Digital 160GB SATA II 8MB 7200RPM WD1600JS 415 ש"ח Corsair Value Select 512MB PC2-5300 DDR2-667 CL5 355 ש"ח Thermaltake Mambo VC2000BNS Black 430 Watt 598 ש"ח הוא גם מעדיף…
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם!הייתי רוצה להתחדש עם מחשב חדש שישמש אותי כסטודנט וגם לעבודה בקיובייס.זו תהיה הפעם הראשונה שאני עובד עם קיובייס כי כרגע יש לי מחשב מאד חלש (נטבוק) שאיתו אני מקליט בעזרת כרטיס קול חיצוני (steinberg CI1) ובתוכנת Cool Edit Pro וזוג מיקרופונים MXL 603S.אני מאד מרוצה מתוצאות ההקלטה אבל! אני לא יכול לעשות עריכות רציניות בשל כח העיבוד המזערי שיש למחשב שלי.יש סיכוי שאקנה כרטיס קול חיצוני אחר (לצורך יותר כניסות של מיקרופונים) אבל עדיין הוא יהיה חיצוני.הבנתי שיש כרטיסי קול שעושים חלק מהעיבוד בזמן העריכה והאפקטים ולא רק בזמן ההקלטה עצמה, אשמח לשמוע על זה, עד היום לא נתקלתי או קראתי על האופן שהם עובדים.אז.... מה ההמלצה שלכם?תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן, P4 2.6 FX5500 512MB רציתי לדעת אם שווה לקנות כרטיס מסך חדש (7300GT AGP) ו1024 זיכרון, או שעל מחשב כזה זה כבר בזבוז כסף? והאם יהיה צוואר בקבוק עם הכרטיס הזה? תודה
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
חברים זהו המחשב שלי נקנה ב2014 רוצה לדעת האם לשדרג אותו או פשוט לעבור הלאה עם כל הדברים החדשים שיצאו אני משתמש בוינדוס עשר ומשחק משחקים בינוניים לדוגמא CS GO אבל אני חש קצת איטיות נניח שאני ממזער את המשחק לפי מה שקראתי באינטרנט יכול להיות שאני צריך לשדרג את הראם ואם כן לאיזה זכרונות אתם ממליצים תודה מראש מעבדים - Intel Socket LGA1150CM8064601560113 - Intel - i7-4790 Quad core CPU - LGA1150 - 3.6 GHz - 8MB cache - 22nm - 84W TDP - Integrated HD Graphics 4600 at 1200MHz - Haswell Refresh - Tray...לוחות אם - Intel LGA1150GA-H97-HD3 - Gigabyte - Socket LGA1150 CPU - Intel H97 chipset - Dual channel DDR3 up to 1600 MHz memory - Integrated Gra…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3\4, GTA V, ARMA 3, CoH 2 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920*1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן SSD קטן 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7-8 6. האם מתוכנ…
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
רכשתי לפני שבוע וחצי dell vostro 3500 מחשב ממש מעולה פרט לבעיה אחת הווליום של הרמקול ממש חלש, בצפייה ישירה באינטרנט זה הופך לבלתי אפשרי השאלה שלי היא מהן האופציות שלי? האם אני יכול להחליף את המחשב אחרי שהתקנתי מערכת הפעלה? האם ישנה אפשרות לשדרג לרמקולים טובים יותר? האם פשוט להתפשר למרות שרק קניתי ולשים רמקול ב usb? עוד רעיונות טובים יתקבלו בברכה תודה אלעד
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מעוניין ליקנות אייפד, שהצרכים של האייפד הם: 1) יומן פגישות מעולה\ 2) מצלמה אחורית מעולה 3) אינטרנט פנימי מה אתם ממליצים? תודה
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
- 1 follower
-
-
מה אתם אומרים על המחשב הזה? אני מחפש מחשב חדש לשימושים מאוד בסיסיים. אני לוקח אותו לצבא אז אני לא רוצה להשקיע בו יותר מדי. http://www.amazon.com/Dell-Inspiron-i15RV-10000BLK-15-6-Inch-Textured/dp/B00AM7MM84/ref=zg_bs_565108_4
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? שיריץ דיאבלו חלק ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: דיאבלו 3 עם ההרחבות העתידיות -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). הכי טוב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך,…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המחשב הזה. השימושים הם סטנדרטיים לסטודנט. אפשר לקבל חוות דעת על איכות המחשב?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה מחשב מעבד אינטל E6600 וכרטיס מסךNIVIDA GE FORCE 7600GT נראה לי שכדאי E6300 כרטיס מסך יותר טוב עד +800 שח מהכרטיס הקיים תודה למי שעוזר...
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום רב אני רוצה לבנות מפרט עד 4000 שקל ללא חריגות. קודם כל השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ומחשב לסטודנט למדעי המחשב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב:DIABLO3,SC2,ROME2,BF3,SHUGON2,SKYRIM וכו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המח…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי תקציב מאוד קטן יחסית לדרישות שלי...בערך 3700 ש"ח אני צריך מחשב, לא כולל מסך, מקלדת, עכבר, כונן דיסקים ו\או כונן דיסקטים. בעיקרון, אני צריך כרטיס מסך עם 256 MB דיסק קשיח עם 300 GB בערך (מינימום, אני צריך הרבה מקום) זיכרון של 1GB מינימום ומעבד של 2.0GHz מינימום... אני יודע שזה תקציב קטן, אבל זה מה שיש, אני צריך חלקים טובים ואמינים, ואני מאמין שהדרישות שלי יספיקו למפרט בינוני בסכום הזה. (כרטיס הקול יכול להיות OB, והמחשב ישמש למשחקים, לא כבדים מדי)
-
- 3 תגובות
- 911 צפיות
-