עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני רוצה לקנות מחשב רב תכליתי עד 5500, הרכבתי משהו קטן ורציתי לשמוע חוות דעת עליו (אני יודע שעדיף לקנות AMD אבל אני לא הולך לעשות את זה אז אין טעם להציע....), 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים, סרטים ותכנות א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו - משחקים- לא יודע מה יש, סרטים בHD, וויזואל סטודיו ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). לא לפרנסה ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסי…

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  2. צריך מחשב לעבודה עם מצגות ומעבד תמלילים וגם אינטרנט שיעבוד במהירות סבירה. עדיף שהמחשב יהיה מוכן לחיבור אינטרנט אלחוטי וגם קווי (חיבור RJ45) ועם מערכת הפעלה. תודה.

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  3. שלום אני עולה לכיתה י"א בעוד כמה חודשים ואני צריך מחשב נייד לבצפר שבאמת יהייה נייד וישמש אותי להרבה כיבתה באופיס ...לגלישה באינטרנט....אולי קצת מוזיקה וסרטים...משחקים לא קריטי בישבילי.... בגלל התקציב הנמוך שלי שמתי עיין על הנטבוקים התקציב שלי הוא עד 2000 שקל...וגם זה בלחץ עדיף פחות שמתי עין בהתחלה על ה ACCER הקטן אך לאחר בדיקה שעשיתי....הגעתי למסקנה שהאחריות לא מספקת ולמחשב נייד הייתי רוצה אחריות מה הדעה פה בפורום לגבי MSI WIND ?

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  4. חבר שלי ואחותו רוצים לקנות מחשב נייד לכל אחד. התקציב של אחותו הוא 3200 והוא 4200. אחותו צריכה את המחשב לfacebook ומשחקים ברשת .. והוא צריך את המחשב למשחקים כמו virtua tennis 3, בקיצור ישנים כאלה .. אבל גם דיי חדשים. דרישות מיוחדות : לשני המחשבים שיהיה בלוטוס, כרטיס רשת, צורב DVD וכונן. נ.ב: הוא רוצה לקנות רק מחנויות מבאר-שבע.

5. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6000, אמור להיות יותר ממה שצריך (ללא כרטיס מסך) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? עדיף לוח אם תומך WIFI,לא ממש חשוב 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא לגמרי 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מארז fractal ridge 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה …

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  6. Started by ani,

שימושים: תיכנות וקצת משחקים הכי חשוב: שקט! מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX ¤1486 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤602 כרטיס מסך: GIGABYTE PCI-EX GeForce 8600GT 256MB GDDR3 128 BIT TV/O DVI - DX10 - GV-NX86T256D - HEATSINK - RETAIL ¤730 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS ¤362 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ¤192 זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 ¤420 כונני דיסקטים: TEAC 3.5 FLOPPY DISK DRIVE ¤63 מארז: ANTEC P180-S ANODIZED ALUMINIUM SUPER MID TOWER CASE w/o PSU ¤871 קרור למעבד: THERMALTAKE V1 FOR AMD&INTEL S462/478/754/775/939/AM2 : CL-P0401 ¤291 הרכבת מחשב: הרכבה ובדיקה במעבדת החב…

• 12 תגובות
    • 776 צפיות
  7. מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX מחיר: ¤716 לוח אם: ASUS M2N-E מחיר: ¤526 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤2117 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200KS מחיר: ¤504 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H42N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK מחיר: ¤195 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 מחיר: ¤635 מארז: COMPUCASE CI-6A19B-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN מחיר: ¤403 מחיר סופי לאחר הנחה: ¤4998 ועוד שאלה, אם אפשר נגיד להוסיף עוד 500 שקל, יש במה לשפר את המחשב?

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  8. המחשב בעיקר לשימוש משחקים חדשים כבדים וצפייה בסרטים. ללא ציוד היקפי, המחשב יחובר ל2 מערכות קולנוע בסינכרון דרך רסיבר כך שלא צריך רמקולים או סט מקלדת ועכבר. כרטיס קול הכי פשוט שיש כי אחליף אותו בקודם שהוא יחסית חדש. המחשב יחובר למסך 22" WIDE 1680X1050 ולמסך טלוויזיה 32" HDREADY ברזולוציית 1350X700 בערך (יש אפשרות גם ל1920X1080 אם אני לא טועה). נקודות עניין - חשוב מסגרת המחיר עד 4000 ש"ח בלי חריגות ממש. חשוב כרטיס מסך חזק שיוכל להריץ בהגדרות גבוהות. מומלץ ספק כוח 500W או 550W אם אפשרי. המחשב יחובר לטלוויזיה בחיבור HD, למחשב בחיבור DVI, וחשוב שיהיה גם חיבור VGA (לדוגמא כרטיס מסך 240GT) רצוי דיסק קשיח סביבות ה500GB SATA אם לא יותר, יש דיסק קשיח חיצוני 1TB אבל לא SATA. …

• 8 תגובות
    • 776 צפיות
  9. Started by adir12,

הגיע הזמן למחשב חדש אשמח אם תעזרו לי לבנות מפרט המתאים למשחקים וסרטים בתקציב 6500 ש"ח אני לא מתכוון לעשות OC, אולי אשקול אחד קל בעתיד כרגע בניתי מפרט, אשמח להצעות לשיפורים : Intel C2Q Q6600 - 320$ Gigabyte P35C DS3R - 165$ Kingston 1gb X2 - 100$ Seagate 500GB HDD - 135$ Gigabyte 8800 GTS 640mb - 460$ ליברטי 400 - 423 ש"ח מארז?? - 400 ש"ח חשוב מאוד: המסך שיש לי הוא Dell 2407WFP ברזולוציה גבוהה מאוד (1920X1200), אני מתכנן שהGTS יתאים בינתיים ואני אשדרג בעתיד השאלה היא אם הכרטיסים בדור הבא יתמכו בPCI-E או שיהיו בלעדיים לPCIE2. אם האפשרות השנייה אני אקנה לוח 965 ואשדרג לX38 בעתיד

• 6 תגובות
    • 776 צפיות
  10. שלום לכולם! לאחר המתנה לירידת המחירים (22 לחודש) , אני פונה אליכם בבקשת עזרה בהרכבת מפרט לפני קנייה. קווים כללים לצרכי ,שברצוני שיהיו (כמו כן פתוח להצעות) : 1 . העדפה לאינטל עקב ההצלחה המסחררת של מעבדי הCORE ( כנראה יהיה אוברקלוק בעתיד הרחוק). 2 . זכרון של 2 גיג'ה. 3 . כרטיס מבוסס DX10 כמו כן אני לא גיימר מטורף. משהו בינוני פלוס יספיק ( עובד ברזולציות רגילות 1024X768 - לפחות כרגע). 4 . אשמח אם הוא לא ירעיש יותר מדי כי אחרי הכל הוא בחדר. 5 . ממש לא אכפת לי איך המארז נראה , מבחנתי שיהיה מכוער (לא מחפש יופי)- רק שיהיה לו יכולת קירור מספקת (זרימת אוויר וכו'). 6 . אין צורך במסך זה נכנס בתקציב אחר. 7 . ציוד היקפי - גם כן אין צורך להכניס - אני אקנה מקלדת פשוטה , לגבי עכבר לא הח…

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  11. מחפש לקנות מחשב נייד (בארץ) שייועד בעיקר לעבודה בתוכנות תלת מימד כמו RHINO וסולידוורקס 2012\2013 ובאופן משני לעבודה עם פוטושופ CS6 . מכיוון שאני לא רוטשילד אני כמובן מחפש את האופציה הזולה שתתן לי את היחס הכי טוב לביצועים\השקעה. גודל מסך מינימלי 13 אינטש. שאר הפרמטרים לא כל כך קריטים. המחשב מיועד לחברה שלי אז אני לא מכיר באופן פרטני את הדרישות לתכנות תלת מימד, לפי מה שקראתי מומלץ כ. מסך OPEN GL שאני ממש לא יודע מה זה (: תודה מראש למגיבים יונתן

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  12. שימושים: אינטרנט ועבודה שוטפת + משחקים (בעיקר MS Flight Simulator ו-FPS למיניו), מעט עריכת וידאו, מעט OC (בטח בהתחלה). מחיר ללא מסך ומקלדת 5500-7500 - אני מעדיף להוציא כמה שפחות, אך עדיין רוצה מחשב טוב שירגיש טוב כ-3 שנים. חשבתי ללכת על: מעבד : E6600 (ראיתי כאן דעות ששווה לרדת ל-6300/6400 - אם אוריד האם הירידה בביצועים תהיה מורגשת?) זכרון: 2x1024 - מהירות אני מתלבט בין 667 לבין 800 וגם האם שווה להשקיע ב-CL4 (מכיוון ש-CL3) יקר מדי. יצרנים Corsair או Geil לא ממש סגור. לוח אם: Asus כאשר אני מתלבט בין ה-P5B ל-P5B Deluxe. כרטיס מסך: הנטייה שלי לחשוב על ה-Leadtek 7900GS או על ה-X1950 מצד שני שניהם תומכים רק ב-DX9. אני שוקל אולי להעביר את כטיס המסך הנוכחי שלי (nvidia 5600 - של י…

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  13. היי טוב, אז לקראת נסיעה לחו"ל אני צריך נייד טוב ובסיסי. קצת מיילים ומצלמה כדי ליצור קשר עם הארץ. משהו בסגנון ה- ASUS הקטן ההוא (אני חושב). בכל מקרה, התקציב הוא 2000 ש"ח ולא שקל יותר. אני מאוד אשמח להצעות כי אני טס בעוד שבוע. אה... וחנויות מנתניה, כי אני רוצה משהו קרוב לבית.

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  14. Started by hackert-bag,

מטרות המחשב? משרדי תקציב-1000 * גודל המסך? 15 אינץ ומעלה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?לא * גודל מינימלי של כונן קשיח ?400GB * כונן CD/DVD? צורב? חובה * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא משנה * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  15. אני מבקש המלצות למחשב ללימודים + שימושי אינטרנט באיזור התקציב הנ"ל תודה מראש

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  16. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב לאדם מבוגר, השימוש העיקרי בו יהיה סרטים (גם HD) ואינטרנט. חשוב שהמחשב יהיה "מושלם" לתפקיד - שהכל ירוץ אקסטרה חלק בלי לאגים בכלל (למרות שאתקין ויסטה), ושיהיה אפשר לראות סרטים כמו שצריך בHD ואם יש צורך אז גם לחבר לטלוויזיה. התלבטתי אם לקנות כרטיס מסך מובנה אבל פשוט אין לי שמץ של מושג איך זה ישפיע על הצפייה בסרטי HD... בנוסף גם אין לי מושג כמה זיכרון לקנות.. אם אני רוצה 0 לאגים צריך 4GB, לא? צריך שהמחשב יחזיק כמה שיותר זמן בלי להתחיל לקרטע וזה כולל להריץ כל מיני דברים כמו הAERO. כנראה מתוכנן שדרוג לWIN 7, בלי קשר. יש צורך במסך וברמקולים כציוד היקפי, מקלדת ועכבר אני אבדוק בעצמי.. ה"יוקרה" של המחשב גם חשובה ככה שאם אתם מצליחים לדחוף מארז יפה …

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  17. אחרי עדכון ביוס בToshiba Satellite a215-s4747 המחשב לא רץ בלי סיסמה גם לא מריץ דיסק אתחול חיפשתי באינטרנט ומצתי שאם אני מקצר פין C652 זה מוריד את הסיסמה, האם זה נכון? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  18. Started by simon_hr,

היי,אני מחפש המלצה למחשב בשביל אחי הקטן * מטרות המחשב?אחי מהתחיל להיות תקליטן והוא רוצה לקנות מחשב שיתאים לו * גודל המסך?רצוי 15 אפילו יותר * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אם אפשר משש שעות ברצף * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?כרטיס קול רציני * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? עדיף גדול * כונן CD/DVD? צורב? עדיף צורב דיוידי * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אם אפשר * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם זה לא יקר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא,אני ישמח לשמוע המלצות על חברות שכדי... התקציב שלי עד אלפיים ש"ח אפשר לחרוג לשלוש

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  19. Started by Jenia24,

שלום קניתי את הLG X120 דרך המבצע של פלאפון ויש לי כמה שאלות כלליות. 1.אם איזה חומר אפשק לנקות את המסך ואם אפשרי לעשות את זה עם מטליות. 2.איך אני פותח טאב בפיירפוקס במידה ואני משתמש בטא'צפאד ולא בעכבר. 3.אפשר לקבל המלצות לתיק + עכבר טובים לנוטבוק במחירים סבירים כמובן. 4.אם אפשר גם המלצות למשחקים טובים שיעבדו על הנוטבוק (סטייל HL 2)

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  20. מעבד: Intel Core i7 920 2.66Ghz קירור למעבד: ThermalRight Ultra-120 Extreme + Scythe S-Flex 120mm 1900rpm X 2 (הוספת 2 מאווררים לקירור ) לוח אם: Asus P6T זכרונות: Corsair 6GB Kit (2GBx3) DDR3 1600Mhz כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon 5870 1GB דיסק קשיח: WD 640GB 7200rpm 32MB צורב: Samsung SHS223 x 22 Sata מארז: Antec P183 + Scythe S-Flex 120mm 1900rpm X 2 (הוספת 2 מאווררים למארז מקדימה) ספק כח: Corsair HX 750W רמקולים: Creative Inspire T6200 בקר מאווררים: Scythe Kaze Server 5.25'' Black Fan Controller‎ מקלדת: Razer Tarantula ^ זאת המערכת שאני קונה. מה שיש לי כבר: עכבר: Logitech G5 מסך: Dell 2209WA לגבי ההספק של הספק תתעלמו. עריכה: השימוש במערכת הזאת הוא להכל! למשחקים, תוכנות…

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  21. שלום. אני מבקש את עזרתכם, בבחירת מפרט מחשב. ייעודו העיקרי של המחשב. למשחקים עטירי גרפיקה. לדוגמא: Max Payne 3, L.A Noire, Far Cry 3. המסך שלי מציג, ברזולוציה של 1920X1080. הערות: אני רוצה לוח אם, עם מחבר USB 3.0 קדמי. מחשב שיוכל להמשיך לשרת אותי, תקופה סבירה כמובן. במארז, צורב DVD ודיסק קשיח אין לי צורך. בעניין הסכום 3000 ש"ח, זה הערכה שלי למחיר הדרוש לרצון שלי. אני רוצה מחשב שיהיה מספיק חזק, כדי להציג איכות די גבוהה, במשחקים שציינתי למעלה לדוגמא. אם אפשר לחסוך זה טוב, אבל אם צריך קצת יותר אפילו, זה אפשרי. חלק מהמפרט עליו חשבתי הוא: i5 3550 GA-B75-D3V DDR III 1333Mhz 4X2 GB GTX560 Ti 1024MB DDR5, 256Bit Ultra Durable תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  22. Started by רקred,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? וירטואליזציה, פוטבול מנג'ר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). וירטואל פיסי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?כן 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול ב…

• 8 תגובות
    • 776 צפיות
  23. Started by Rony Einstein,

HP Elite 8200 tower Intel i7-2600 3.80 GHz Desktop PC SSR RAM 16GB SSD 256 GB מחיר 3000 שח האם מומלץ?

24. Started by shaibend,

שלום. יש לי מחשב עם לוח intel 946Gziz מעבד pentium D 2.8Ghz וזכרון DDR2 1024 MB 333MHz כדאי לשדרג? אם כן אז אני ישמח לדעת איך אני יכול לשדרג בתקציב הנ"ל.. תודה!

• 10 תגובות
    • 776 צפיות

דיונים חדשים בפורומים